Articles Stat:
Number of Articles: 369Number of Proceeding pages: 2098
Papers View: 249495
First International Conference and the National Conference on Agriculture, the Environment and food Security
First International Conference and the National Conference on Agriculture, the Environment and food Security In date 2017-02-28 by Jiroft University,دانشگاه جيرفت in City Jiroft was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS First International Conference and the National Conference on Agriculture, the Environment and food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in First International Conference and the National Conference on Agriculture, the Environment and food Security
بررسی اثرات استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده در کشاورزی
بررسی تغییرات پارامترهای اقلیمی، هیدرولوژیکی و کیفیت آب حوزه آبخیز مرک
بررسی تغییرات پارامترهای کیفی آب های سطحی استان خراسان رضوی؛ مطالعه موردی ایستگاه ایرج آباد کاشمر
بررسی تغییرات شاخص تنش آبی گیاه سویا تحت سطوح مختلف آبیاری
بررسی توزیع ریشه ی آفتابگردان تحت مدیریت آبیاری ناقص ریشه با کاربرد آب دریا
پایش و بررسی پارامترهای کیفیت آب، مطالعه موردی ایستگاه بیروت (قلعه میدان)
تعیین پتانسیل اقلیمی کشت محصولات کشاورزی در استان های همجوار دریاچه ارومیه
روندیابی پارامترهای کیفیت شیمیایی آب استان خراسان رضوی مطالعه موردی: ایستگاه ایرج آباد کاشمر
نقش مدیریت آبیاری ناقص ریشه با آب شور بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه آفتابگردان (Helianthus annuus)
بررسی اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر میزان بیان دو ژن PAL و F3H در برگ چای (Camellia sinenis)
تاثیر تسهیلات بانکی در توسعه صنایع روستایی ایران
تاثیر صنعتی سازی روستاها بر توسعه روستایی
اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر صفات رویشی ذرت شیرین (Zea mays var. (Saccharata در کشت تابستانه
اثر آبیاری تاخیری و سیدروفور باکتریایی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea (mays var. Saccharata
اثر آبیاری تاخیری و نیتروژن بر صفات رویشی ذرت شیرین در کشت تابستانه
اثر آبیاری تاخیری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین در کشت تابستانه
اثرات اسید سیلیکون برعملکرد و برخی ویژگی های کمی گاوزبان (.Borago officinalis L) تحت تنش خشکی
اثر پرایمینگ بذر بر برخی مولفه های جوانه زنی بذر کنجد (Sesamum indicum) در شرایط تنش شوری
اثر دوره کشت بر بانک بذر علف های هرز پیاز (Allium cepa) در منطقه جیرفت
اثر کشت مخلوط وسمه (.Indigofe ratinctoria L) و چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) بر مدیریت علف های هرز در منطقه جیرفت
اثر نظام های زراعی تک کشتی پیاز (Allium cepa) بر بانک بذر علف هرز آفتاب پرست (Heliotropium europium)
اثرتنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام جو
ارزیابی آستانه تحمل و جوانه زنی بذر لوبیا (Phaseolus vulgaris) به شوری با کاربرد سورفاکتانت
ارزیابی بررسی پیش تیمارهای آرمان 4، سولفات روی و نانواکسید آهن بر جوانه زنی بذور گیاه دارویی شنبلیله در شرایط تنش شوری
ارزیابی تاثیر پرایمینگ در ایجاد تحمل به تنش شوری در مرحله جوانه زنی لوبیا چشم بلبلی
ارزیابی تاثیر پیش تیمار بذر بر روی شاخص های جوانه زنی، هدایت الکتریکی و روند مصرف ذخایر بذر گندم
ارزیابی پایداری عملکرد دانه در لاین های مختلف گندم نان در شرایط تنش خشکی و شوری
ارزیابی جنبه های سلامت اکوسیستم و راهکارهای ارتقاء آن در بوم نظام های زراعی
بررسی تاثیر عصاره گل آذین علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های ارقام گندم
بررسی تیمارهای پرایمینگ بذر ذرت هیبرید سینگل کراس 704 بر قابلیت انبارمانی و شاخص های بنیه بذر تحت تاثیر تنش سرما
بررسی خواص کیفی روغن برخی ارقام و ژنوتیپ های زراعی گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) تحت شرایط مختلف آبیاری
تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ماشک (Vicia spp) تحت تنش شوری
تاثیر دماهای بالا و زمانهای متفاوت بر زنده مانی اکوتیپ های مختلف غده اویار سلام ارغوانی (.Cyperus rotundus L)
کشت مخلوط راهکاری جهت دستیابی به توسعه کشاورزی پایدار
مروری بر اهداف استراتژیک دشمن در حوزه بیوتروریسم کشاورزی و مواد غذایی (اگروتروریسم)
مروری بر کاربردهای فناوری نانو در کشاورزی
بررسی نقش آسکوربیک اسید در بیماران دیابتی
ارتقاء سلامت بیسکویت ویفر با کاهش چربی و شکر با استفاده از مالتودکسترین و سوکرالوز
روش های نوین مولکولی: چشم اندازها و کاربردها در تشخیص تقلبات مواد غذایی
فراوری مواد غذایی به روش فرادما یا UHT
اثر بنزیلآدنین بر تسریع رشد گیاه آپارتمانی اسپاتیفیلوم تحت تیمار محلول پاشی و خاکی
اثر پایه های مختلف کدو بر جذب برخی عناصر برگ و میوه دو رقم خیار گلخانه ای
اثر پیش تیمار خراش دهی بذر همراه با جیبرلیک اسید، نیترات پتاسیم، آب گرم و سرمادهی بر جوانه زنی بذر بامیه
اثرسیلیسیم بر جوانه زنی بذر اسفناج (Spinacia Oleracea) در شرایط تنش کادمیوم
اثر کاربرد پس از برداشت کلرید کلسیم بر کیفیت میوه توتفرنگی طی انبارداری سرد
ارزیابی اثرآبیاری زمستانه برگلدهی و تشکیل میوه ی درختان زیتون دو رقم ʼ زرد ʻ و ʼ مانزانیلا ʻ درمنطقه ی لوشان
افزایش ریشه زایی قلمه کنوکارپوس (.Conocarpus erecta L) به وسیله ایندول بوتیریک اسید (IBA)، نوع قلمه و محیط کشت
بررسی اثر تنش القایی سالیسیلیک اسید بر برخی صفات بیوشیمیایی گیاه دارویی همیشه بهار
بررسی القای ریشه های مویین درگیاه کاسنی (.Cichorium intybus L) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes
بررسی تاثیر محلول پاشی کود آلگورا بر کیفیت و کمیت محصول گوجه فرنگی چری رقم Gerami
بررسی تنوع ژنتیکی تمشک سیاه بدون خار مازندران توسط نشانگر مولکولی ISSR
بررسی تنوع ژنتیکی درخت مسواک (Salvadora persica) با استفاده از صفات مورفولوژیکی در استان هرمزگان
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و تنوع ژنتیکی مرکبات اسیدی در جنوب استان کرمان با استفاده از ژنوم کلروپلاستی
بررسی قرابت ژنتیکی ژنوتیپ های انار جنوب استان کرمان
تاثیر تنظیم کننده رشد براسینواسترویید بر شاخص های رشدی و عملکرد بامیه، رقم Red Burgundy
تاثیر تنظیم کننده های رشد، کود بیومین و آکادین بر صفات فیزیولوژیکی گیاه بادمجان
تاثیر کود کامل آلگورا (Algora) بر عملکرد خیار گلخانه ای
فاکتورهای موثر بر ویژگی های رویشی قلمه کنوکارپوس (.Conocarpus erecta L)
اثرات فعالیت های تفرجی بر تخلخل و نفوذ آب به خاک در جنگل های فندقلوی اردبیل
اثر برخی جدایه های میکوریز همزیست با گیاهان بومی بر رشد گیاه ذرت در شرایط گلخانه
اثر بستر کشت بر سطح برگ و مقدار نیتروژن نشاء برنج در روش تولید مکانیزه
اثر پلی اکریل آمید بر تثبیت سرب در خاک های آلوده بخشی از استان زنجان
اثر قارچ تریکودرما و لیگاند EDTA بر برخی خواص رویشی گیاه ذرت در یک خاک آلوده به مس
اثر قارچ تریکودرما و لیگاند EDTA بر برخی خواص رویشی گیاه سورگوم در یک خاک آلوده به مس
اثر کاربرد فسفر،تفاله پسته و بایوچار حاصل از آن بر میزان سدیم دانهال های پسته
اثر کمپوست زباله شهری و ورمی کمپوست برحدود پایایی خاک
اثر موقعیت شیب بر الگوی توزیع پتانسیل نیتریفیکاسیون در خاکدانه ها
اثر موقعیت شیب و تغییر کاربری بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیک خاک در شهرستان بروجن
اثر همزیستی گونه های مختلف قارچ میکوریز بر عملکرد، ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان کلروفیل گیاه دارویی نعناع فلفلی تحت تنش شوری
اثر همزیستی گونه های مختلف قارچ میکوریز بر میزان جذب عناصر در گیاه دارویی ریحان تحت تنش شوری
ارتباط بین پایداری خاکدانه ها و برخی از ویژگی های خاک و اقلیم
ارتباط میزان سیلت خاک با ویژگی های مکانیکی خاک در یک شیبتپه با وقوع فرسایش سیلان گل
ارزیابی تناسب کیفی گیاه زعفران برای منطقه ی حومه غربی رفسنجان
ارزیابی شوری خاک با استفاده از شاخص شوری خاک و پوشش گیاهی استخراج شده از تصاویر ماهواره Landsat8
بررسی اثر طول کرت بر تلفات خاک تحت بارندگی طبیعی در منطقه سراوان رشت
بررسی اثر کاربری اراضی بر پایداری خاکدانه ها و تنفس میکروبی
بررسی اثر کاربری اراضی بر وضعیت کربن آلی در خاک و خاکدانه ها
بررسی اثرات دو نوع بیوچار بر وضعیت عناصر غذایی خاک اسیدی
بررسی تغییرات عمودی ماده آلی با استفاده از زمین آمار در منطقه نمین
بررسی تغییرپذیری مکانی برخی ویژگی های خاک تحت کاربری باغ چای (مطالعه موردی: منطقه فومن)
بررسی دقت برازش مدل های مختلف نفوذ آب در خاک های استان کرمانشاه
پاسخ کنجد [Sesamum indicum] به تلقیح بذری باکتری Pseudomonas fluorescens دارای صفات محرک رشد
پهنه بندی زمین آماری آهک خاک در حوضه آبخیز بارده (استان چهارمحال و بختیاری)
تاثیر کاربرد تلفیقی اصلاح کننده های آلی، معدنی و کودهای زیستی بر ویژگی های رویشی سویا
تهیه نقشه میانگین وزنی قطر ذرات خاک با استفاده از خصوصیات خاک و زمین آمار در کاربری زراعی
جداسازی باکتری های مقاوم به مس از خاکی با آلودگی زیاد و بررسی حداقل غلظت بازدارنده مس
قابلیت نرم افزار Hydrus-1D در شبیه سازی معکوس حرکت کلراید در یک خاک سبک بافت تیمار شده با بیوچار
مقایسه برخی ویژگی های شیمیایی و اسید هیومیک در دو کاربری جنگل و شالیزار استان گیلان
اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر میزان pH ، درصد پس آب و پایداری هوازی سیلاژ ذرت علوفه ای در مراحل مختلف نمونه برداری در استان کرمان
اثر بکارگیری برگ خرمای فرآوری شده به جای یونجه بر ویژگی های کیفی گوشت بره های کرمانی
اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی
اثر سطوح مختلف پودر تره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف گلوتامین و تریپتوفان بر ثبات اکسیداتیو و زمان ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
ایمنی زیستی در تولید خوراک دام، طیور و آبزیان
تعیین ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری سیلوی ساقه و برگ سیب زمینی فراوری شده با اوره با استفاده از تکنیک تولید گاز
روش های انجام آزمایشات زیستی بر روی موجودات زنده تا شبیه سازی توسط کامپیوتر
کروم در تغذیه دام: عنصری سمی یا ماده ای مغذی
نقش گیاه دارویی رزماری بر برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثر حشرهکش ایمیداکلوپرید و تله فرمونی در مدیریت کرم خراط Zeuzera pyrina (Lep: cossidae) روی درخت گردو در استان کرمان
اثر کشندگی عصاره آبی و اتانولی خرزهره (Nerium oleander) روی پسیل پسته (Agonoscena pistaciae) و بالتوری سبز (Chrysoprela carnea)
اثر نانو ذرات نقره بر بعضی خصوصیات بیوشیمیایی برخی باکتری های پروبیوتیک و بیماری زای گیاهی
ارزیابی حساسیت چند رقم گندم نسبت به قارچ عامل بیماری سفیدک سطحی Blumeria graminis f. sp. Tritici
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و سیلیکات پتاسیم روی تراکم جمعیت تریپس پیاز (Thrips tabaci Lind. (Thysanoptera: Thripidae
بررسی اثر کنترلی چند ترکیب زیستی و شیمیایی روی قارچ عامل کپک سبز مرکبات Penicillium digitatum
بررسی آلودگی آسپرژیلوسی برخی از گیاهان دارویی استان اصفهان و گروه بندی مولکولی آنها
بررسی درصد کلونیزاسیون و جمعیت اسپوری قارچ های میکوریز آربوسکولار همزیست با بعضی از گیاهان منطقه حفاظت شده کلاه قاضی، استان اصفهان
بررسی فون کنه های خاکزی گروه Astigmatina در باغات پسته کرمان
بررسی فیلوژنتیکی پوتیویروس جدا شده از گیاه شوکران در استان کرمان براساس ژن پروتیین پوششی
بیان ژن های مرتبط با بیماری زایی در جو وحشی در برابر قارچ عامل سفیدک پودری Blumeria graminis f. sp. Hordei
تعیین میزان پارازیتیسم و سوپرپارازیتیسم زنبور پارازیتویید تخم (Hymenoptera: Encyrtidae) Ooencyrtus egeria Huang & Noyes روی تخم سن سبز پسته Acrosternum arabicum Wagner (Hemiptera: Pentatomidae) در شرایط آزمایشگاهی
تغذیه لارو کرم قوزه پنبه (Helicoverpa armigera (Hübner)(Lep.: Noctuidae روی چهار رقم مختلف گلرنگ
شناسایی گونه های Fusarium موجود در پسته کاری های استان یزد
طول دورهی لاروی و شفیرگی شبپره پوستخوار میوه پسته، ( Lepidoptera: Pyralidae) (Ragonot) Arimania comaroffi روی پنج رقم پسته
کنترل بیولوژیک قارچ بیمارگر Rhizoctonia solani درریشه گیاهچه های ماش با اکتینوباکتری های خاکزی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه
اثر آتش سوزی بر زی توده و فراوانی ماکروفون های خاک در جنگل های شمال ایران
اثرات زیست محیطی تخریب جنگل ها
آشکارسازی کانون های فرسایش بادی استان هرمزگان
بررسی تاثیر کانی های سیلیکاته فیبری وسولفید آرسنیک بر عملکرد کبد وکلیه در موشهای صحرایی نر
بررسی تغییرات پوشش گیاهی در دشت جیرفت با استفاده از تکنیک سنجش از دور
بررسی خسارت های خوک وحشی به کشتزارهای جزیره مینو در استان خوزستان
بررسی اثر جاده و توپوگرافی بر میزان تغییرات تراکم تاج پوشش درختان ناشی از بیماری مرگ بلوط در منطقه جنگلی دشت برم استان فارس
بررسی توان تفرجی منطقه جنگلی صیاد شیرازی گرگان از لحاظ معیار های پارکداری
بررسی رابطه بین توسعه شبکه جاده های جنگلی وتوزیع مکانی وزمانی چاله های زغال گیری در منطقه چگنی استان لرستان
بررسی روند توسعه اقتصادی-اجتماعی برخی روستاهای جنگلی نواحی زاگرس مرکزی
پیامدهای تغییر اقلیم و اراضی کشاورزی و نقش کشاورزی پایدار در تامین امنیت غذایی
تاثیر برنامه های مدیریت بحران خشکسالی بر توسعه کشاورزی پایدار در استان کرمان
تاثیر چرای دام بر غنای گونه ای و ترکیب گروه های کارکردی درمنه زارهای استپی
وضعیت مراتع ایران و ضرورت کار آفرینی در این زمینه
تحلیل عوامل موثر بر پلایای جازموریان در ایجاد ریزگرد (جنوب کرمان)
تشکل های آب بران و مدیریت بهره برداری از منابع آب
توسعه معیارها و شاخص ها جهت مدیریت پایدار اکوتوریسم جنگل ها (منطقه مورد مطالعه: حوزه آبخیز نمک آبرود)
جیوه، فلزی سمی و خطرناک در محیط زیست
ردیابی منشاء و مسیر حرکت ریزگردها با استفاده از تصاویر ماهواره ای (جنوب کرمان)
زیست پالایی مس با استفاده از ریزجلبک ها
مدلسازی پیآمدهای فیزیکی ناشی از اجرای سناریوهای مدیریت بیولوژیک در مدیریت منابع حوزه آبخیز (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سیمین دشت)
مفهوم خطر و ضرر ناشی از تراریخته ها ومسیولیت مدنی تولید کنندگان این محصولات
مقایسه تاثیر آتشسوزی بر شاخصهای تنوع زیستی ماکروفون خاک جنگل های هیرکانی
موانع و فواید گسترش استفاده از انرژی خورشیدی در سامانه های تهویه مطبوع
میزان تجمع فلزات سنگین جیوه، آهن و کادمیوم در بافت عضله ماهی کفال خاکستری (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر
نقش گیاهان تراریخته بر امنیت غذایی
ویژگی های فیزیکوشیمیایی تاثیرگذار در انتخاب و کارایی هیدروژل در پروژه های کشاورزی و منابع طبیعی
ارزیابی عملکرد برداشت در ماشین برداشت کلم پیچ
ارزیابی و تحلیل آلایندگی صوتی چمن زن موتوری
بررسی انواع ردیاب های خورشیدی
بررسی تاثیر مایع جاذب بر بازده الکتریکی پنل در خشک کن خورشیدی مجهز به مایع جاذب رطوبت و سامانه احیای فتوولتاییک گرمایی
بررسی تاثیر میدان مغناطیسی بر جوانه زنی بذر پسته
بررسی سینتیک خشک شدن سیب با استفاده از خشک کن مجهز به اشعه مادون قرمز
بررسی وضعیت مکانیزاسیون اراضی زراعی شرکت کشت و دام قیام اصفهان
تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر کیفیت پس از برداشت پسته های (Pistacia vera L.) تازه رقم بادامی
تحلیل انرژی برای خشک کردن ورقه های سیب با استفاده از اشعه مادون قرمز
تحلیل سقوط آزاد میوه پرتقال به روش عددی
تحلیل فنی و زیست محیطی استفاده از سامانه فتوولتاییک گرمایی برای گرمایش ساختمان
مروری بر لزوم بکارگیری ماشین سنگ جمع کن در مزارع با بررسی ارگونومیکی توانایی انسان معمولی در جابجایی اجسام
سبب شناسی بیماری بوته میری توت فرنگی در گلخانه های منطقه جیرفت
تاثیر مواد مترشحه از سویه های باکتری انتروکوکوس فاسیوم جداسازی شده از شیره ی بلوط در کنترل بیولوژیکی باکتری های بیماری زای گیاهی
سرما نگهداری تخم های (Acrosternum arabicum (Hem: Pentatomidae برای پرورش (Psix saccharicola (Hym: Scelionidae در شرایط آزمایشگاهی
تاثیر کانون های فرسایش بادی بر رویدادهای گردوغبار استان هرمزگان
شیوه های بهره مندی از شوراها و دهیاری ها در مدیریت پایدار روستایی
تاثیر گیاه دگرآسیب چاودار (Secale cereale) و پروبیوتیک های گیاهی در کنترل گل جالیز (Phelipanche ramose) در رقم ارس گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)
ضریب فعالیت خاک و ارتباط آن با برخی از ویژگی های خاک در کاربری های مختلف با فرسایش خمیری شکل
تاثیرنانوذرات مگنتیت بر خصوصیات فیزیولوژیکی و کیفیت میوه گیاه توت فرنگی در خاک های آهکی
کاربرد روشهای دو ارزشی و Fuzzy AHP در ارزیابی تناسب اراضی شالیزاری
تجزیه و تحلیل زمین آماری غلظت عنصر سرب در خاک های مناطق شهری شهرستان زنجان
تناسب اراضی دشت جوپار با استفاده از روش پارامتریک
تحلیل اثرات ریزگردها بر معیشت روستایی
کاربرد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در افزایش زمان ماندگاری و حفظ کیفیت خرمای برحی
توسعه کشاورزی ارگانیک در راستای امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه: واکاوی جایگاه ترویج و آموزش کشاورزی
کنترل بیولوژیک بیمارگر Fusarium oxysporum f.sp. cumini به وسیله اکتینوباکتری های ساکن ریزوسفر زیره سبز در استان کرمان
توسعه پایدار روستایی و کشاورزی با رویکرد امنیت غذایی: الزامات و راهبردها
مدیریت بهینه تقاضای منابع آب کشاورزی در حوضه آبریز اهرچای
تحلیل پراکنش زمانی تنش گرما در الگوهای مختلف کاشت سیب ز مینی در استان کرمان
مروری بر آب شیرین کن های خورشیدی
تحلیل مکانی الگوی دوره رشد برای کشت پاییزه سیب زمینی در استان کرمان
مروری بر برخی از روشهای اندازه گیری سفتی محصولات کشاورزی
تحلیل تاثیرات اقلیمی بر نیاز آبی و تغییرات تابع تولید محصولات مختلف کشاورزی
مروری بر ترکیبات فراسودمند گیاه دارویی نسترن کوهی
تحلیل دوزمانه تغییرات پوشش گیاهی ایران با استفاده از تصاویر ماهواره ای مودیس
معرفی برخی گونه های (Acari: Mesostigmata ) Gamasina در منطقه دوساری، استان کرمان
معرفی شبپره درخت شمشاد در جنگل های شمال ایران
تلفیق روشهای آماری و مدلسازی معکوس جهت بهینه سازی ضرایب هیدرودینامیک آبخوان، مطالعه موردی: بخش شمالی محدوده دزفول- اندیمشک
مقایسه سه روش جداسازی DNA ژنومی از بافت برگ، ساقه و ریشه مرکبات
رشد و لیگنینی شدن ریشه های ذرت (.Zea Mays L) تلقیح شده با با قارچ Piriformospora indica و کاشته شده در حضور آلودگی ناهمگن خاک به مواد نفتی
مقایسه اقدامات حفاظتی انجام شده بر فرسایش بادی در راه آهن طبس
A method for study of downy mildew in detached cucumber leaves
مقایسه برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک در سیستم های مختلف کشت
Alteration of some defense-related genes expression in Nicotiana benthamiana leaves in response to Potato virus A HC-Pro silencing suppressor
مقایسه تراکم و تغییرات جمعیت پادمان Neanuridae بین دو اکوسیستم پایدار (جنگل سمسکنده) و ناپایدار(باغ مرکبات)
An Econometric Analysis Of Food Security And Related Macroeconomic Variables in Iran Over the period 1990-2015
مقایسه خصوصیات حسی و ریولوژیکی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما
Aspergillus fumigatus a major infectious cause of invasive aspergillosis: advances in pathogenesis
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما
Biological control of some pathogenic fungi by Bacillus subtilis Bs126
مقایسه شاخص های سنجش از دور در کاربری های مختلف
Effect of olive mill wastewater on some pomological properties and yield in two olive cultivars
نقش آب در امنیت غذایی به منظور رسیدن به توسعه با معرفی اقتصاد مقاومتی
Effects of Nitrogen and Silicon Fertilizer on Rice Growth in two Irrigation Regimes
نقش سلنیوم در تغذیه دام های نشخوارکننده
In vitro antagonistic potential of endophytic fungi against strawberry anthracnose
نقش فرهنگی زنان روستایی در حفاظت از محیط زیست
Physical and mechanical properties of quince seed mucilage based film incorporated with sorbitol as a new bio packaging material for food applications
نقش موقعیت شیب بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک در شیب تپه مارنی با فرسایش توده ای
Influence of plasticizer on microbial property of active zein films incorporation with LAE
واکنش رقم کارون گوجه فرنگی (.Solanum lycopersicum) به گل جالیز (Phelipanche ramosa) در حضور پروبیوتیک های گیاهی و گیاه دگرآسیب چاودار (Secale cereal)
Effect of atmospheric dust deposition on leaf chlorophyll fluorescence parameters of cow- tail shrubs (Smirnovia iranica): A case study (Kashan region), Iran
گزارش کنه سیکلامن Phytonemus pallidus fragaria از گلخانه های توت فرنگی شهرستان جیرفت
Irrigation and Nitrogen Management for Rice (Oryza Sativa) in Different planting Methods
مروری بر جنبه های دارویی آلویین موجود در گیاه آلویه ورا
بررسی روشهای مطالعه ارتباط هیدرولیکی رودخانه و آب های زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک با تاکید بر شرایط ایران
مروری بر کاهش کالری با استفاده از جایگزینی استویا در شیرهای طعم دار
کنترل زیستی بیماری شوره سیاه سیب زمینی توسط قارچ های اندوفیت در شرایط آزمایشگاهی و گلخانه ای
مطالعه کارایی کنه کش های مختلف در کنترل کنه دو نقطه ای Koch Tetranychus urticae در جنوب کرمان
اثر نانوذرات سیلیس روی رشد رویشی Pyricularia grisea عامل بیماری بلاست برنج
مروری بر مکانیسم های اثر اصلاح کننده های آلی خاک در مدیریت کنترل نماتدها
تحلیلی بر وضعیت امنیت غذایی در مناطق روستایی
بررسی تاثیر انجماد در نگهداری میوه ها و سبزیجات
نقش محصولات کشاورزی با تاکید بر باغات انگور و جایگاه آن در توسعه روستایی مطالعه موردی: دهستان دشمن زیاری شهرستان ممسنی
بررسی تاثیر تنش شوری و هورمون براسینواسترویید بر خصوصیات مرفولوژی و فیزیولوژیکی دان نهال های پسته (پایه UCB1) در شرایط گلخانه
کنترل آلودگی ارقام ارس و سیوند گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum) به گل جالیز (Phelipanche ramose با استفاده از پروبیوتیک های گیاهی
بررسی تاثیر تنش شوری و هورمون براسینواسترویید بر خصوصیات بیوشیمیایی دان نهال های پسته (پایه UCB1) در شرایط گلخانه
کارایی مصرف انرژی در باغ های پسته (رقم فندقی) استان کرمان
اثر تنش خشکی و اسید هیومیک بر برخی شاخص های رشد و عملکرد گیاه گلرنگ Carthamus tinctorius L در جیرفت
بررسی و پایش طوفان های گرد و غباری در ایران
اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم گیاهی بر برخی شاخصهای رشد، عملکرد و روغن گیاه دارویی کرچک .Ricinus communis L در جیرفت
بررسی وضعیت منابع آب زیرزمینی استان لرستان
ارزیابی کیفیت آب حوزه دژگان
اثر تغذیه مکمل روی بر غلظت فراسنجه های خون بره های نر پرواری نژاد کرمانی تحت تنش گرمایی
ارزیابی اثرات سمی نیکل بر جوانه زنی بذر گیاه سزبانیا
بررسی بازداری کانال های انتقال آب در سلول های ریشه ی لاین های آفتابگردان (.Hordeum vulgare L) با تیمار HgCl2
تاثیر شرایط اتمسفر و حجم ظروف بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پسته (.Pistacia vera L) تازه رقم، بادامی
ارزیابی تاثیر پیش تیمار بذر بر روی شاخص های جوانه زنی، و روند مصرف ذخایر بذر پیاز
کاهش میزان چربی شیر و محصولات لبنی: ریولوژی، پایداری و میزان مقبولیت محصول
ارزیابی روش های مختلف اندازه گیری هدایت الکتریکی خاک در خاک های دشت زرناس اردبیل
قارچ های خوراکی به عنوان غذاهای فراسودمند ضدفشارخون
ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم
نقش های گوناگون ژن گیرنده ملانوکورتین 3 در موجودات
ارزیابی فنی سیستم های آبیاری قطرهای اجرا شده در منطقه جیرفت
تولید نانوذرات لیپیدی جامد و حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی کورکومین و ارزیابی آن
ارزیابی کارآیی هضم پذیری پروتیین، کلسیم و راندمان استفاده از پروتیین جوجه های گوشتی تغذیه شده با اندازه های متفاوت سنگ های رسوبی
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک از منشاء ادویه جات در شرایط آزمایشگاهی و در میگو
ارزیابی مدل های جذب آب ریشه گیاه نخود در شرایط تنش خشکی
ارزیابی تحمل به شوری نهال های یکساله 10 ژنوتیپ انار بومی مازندران (.Punica granatum L)
ارزیابی توان اکولوژیک محیط برای تعیین مناطق مستعد کشاورزی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زهکلوت جنوب کرمان)
گزارش بیماریزایی Pantoea sp در سیب زمینی از استان کرمان
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی بیکسین (رنگ طبیعی حاصل از دانه آناتو) در فرمولاسیون دراژه اسنک حجیم
تعیین شاخص CWSI جهت مدیریت آبیاری سویا در اقلیم خرم آباد
ازستون خاک کاربرد بیوچار بر میزان آبشویی پتاسیم محلول
کالوسزایی و باززایی از لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) با استفاده از ریزنمونه ی لایه ی سلولی نازک
استفاده از بسته بندی اصلاح شده در مواد غذایی
بررسی آثار اسانس های گیاهی در افزایش کیفیت و نگهداری مواد غذایی
استفاده از رویکردهای احتمالاتی برای پیش بینی جریان رودخانه هلیل
باکتری های اندوفیت مرکبات و خاصیت ضدقارچی آنها علیه قارچ Botritys cinerea
استفاده از ریزجلبک ها در تولید کود زیستی
تخمین تبخیر و تعرق مرجع روزانه با استفاده از داده های دما و سرعت باد به کمک شبکه عصبی- موجک
استفاده از مواد گیاهی حاوی ترکیبات حشره کش در انبارداری محصولات کشاورزی
ویژگی های ارگانولپتیکی شیرینی رژیمی غنی شده با چای سبز و روغن زیتون
اهمیت استفاده از بقایای گیاهی و مزایای آن برای تولید کود زیستی در کشاورزی اکولوژیک
اعتبارسنجی نتایج استفاده از تخمین گرهای وزن دهی معکوس فاصله و کریجینگ در بررسی پراکنش مکانی
قابلیت ردیابی در زنجیره تامین پایدار برای صنعت طیور : مرور ادبیات
القای مقاومت سیستمیک علیه گل جالیز در گوجه فرنگی با استفاده از باکتری های پروبیوتیک گیاهی
شیرین کننده های طبیعی بدون کالری: مواد افزودنی ارگانیک با پایه گیاهی
امکان سنجی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در تامین مصارف داخلی پالایشگاه ها و نیروگاه های استان فارس
فراوری اسپتیک: تجهیزات و سیستم ها
انواع سیستم های تولید غذا با تاکید بر تولید غذای سالم
جذب منگنز توسط گیاه یونجه در خاک های گچی تحت تاثیر کابرد کمپوست و کود مرغی
اولین گزارش از بیماری جاروک گریپ فروت و پرتقال در جنوب استان کرمان
جداسازی قارچ های حل کننده فسفر مقاوم به شوری در محیط کشت جامد
اولین گزارش از بیماری خوشه صمغی گندم در جنوب استان کرمان
نحوه تشکیل و طبقه بندی خاک های گچی منطقه جیرفت
اولین گزارش از بیماری فیلودی کدو در جنوب استان کرمان
تاثیر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز بر ارزش غذایی و فراسنجه های تولید گاز
اولین گزارش از بیماری فیلودی گرمک در ایران
اولین گزارش از معرفی گونه گل جالیز (Orobanche cernua) از مزارع گوجه فرنگی منطقه جیرفت
بررسی اثر دو نوع زغال زیستی و محلول غذایی بر روی برخی ویژگی های گیاه گوجه فرنگی
آنالیز شاخص اقتصادی در تولید محصولات گلخانه ای استان زنجان
برآورد پتانسیل تابشی- گرمایی تولید برنج و شبدر و ارزیابی کمی تناسب اراضی منطقه لردگان استان چهارمحال و بختیاری برای تناوب برنج-شبدر
بررسی اثر ریزمغذی آهن برصفات زراعی دراکوتیپ های مختلف شنبلیله
بررسی نقش و اهمیت کشاورزی پایدار
بررسی رابطه بین توسعه تکنولوژی و فناوری های نوین با محیط زیست
بررسی و تحلیل نقش فناوری و سیستم های اطلاعاتی در بخش کشاورزی
بررسی اثر جایگزینی قند گیاه استویا و سوکرالوز با ساکارز بر روی خصوصیات ارگانولیپتیکی شیر نارگیل
بررسی اثر ذرات با اندازه های گوناگون بر درصد رطوبت اشباع خاک در یک منطقه با فرسایش خمیری شکل
بررسی اثر محلول پاشی برخی عناصر بر میزان ریزش و برخی خصوصیات کیفی میوه انبه (Mangifera indica)
بررسی اثر یون آزاید بر عملکرد آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر گاو
بررسی اثر یون سیانید بر عملکرد آنزیم لاکتوپراکسیداز شیر بز
بررسی ارتباط برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک در یک شیب تپه با فرسایش خمیری شکل در مرتع تخریب شده با حدود آتربرگ
بررسی ارتباط برخی ویژگی های خاک با حدود آتربرگ در یک شیبتپه با فرسایش خمیری شکل
بررسی ارتباط بین اندازه خاکدانه ها با برخی خصوصیات شیمیایی ورتی سول های استان کرمانشاه
بررسی اکسیداسیون لیپیدها و پروتیین های گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان در زمان های مختلف نگهداری
بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی
پهنه بندی غلظت فلزات سنگین سرب و کادمیوم در خاک مکان دفن زباله شهری زاهدان با استفاده از روش کریجینگ و معکوس وزنی فاصله
بررسی برخی از تغییرات زیستی در خاک های گچی و آهکی در جنوب استان گیلان
بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی وشیمیایی خاک دربرخی از باغات پسته دشت زرند
بررسی برخی ویژگی های موروفولوژیکی گیاه تریتیکاله در کشت مخلوط ردیفی با چند لگوم علوفه ای
بررسی تاثیر سطوح مختلف سولفات آمونیوم بر برخی خصوصیات مورفولوژیک خیار
بررسی فعالیت ژن سنتز کننده سیستیین (OAS_TL) در واکنش به شرایط روز کوتاهی و تنش اکسیداتیو القا شده توسط کادمیوم در موتانت های old3 آرابیدوپسیس
بررسی تاثیر کاربرد اسیدهای آلی و معدنی بر مقدار pH و هدایت الکتریکی خاک آهکی
بررسی تاثیر کاربرد اسیدهای آلی و معدنی بر افزایش انحلال عناصر غذایی کلسیم، منیزیم و نیتروژن در خاک های آهکی
بررسی تاثیر مصرف کودهای آلی بر روی برخی صفات خیار و سیب زمینی در شرایط گلخانه ای
بررسی تاثیرغلظت های مختلف پرسیدین بر ماندگاری هویچ
بررسی تحلیل روند بارش حوزه ی آبخیز میجان
بررسی ترکیب کاتیونی عصاره گل اشباع خاک های شور و سدیمی دشت زرناس اردبیل
بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام نارنگی با استفاده ار مارکرهای ISSR
بررسی توزیع عمقی فسفر در برخی از باغات پسته دشت زرند
بررسی چالش های استفاده از پساب بازیافتی در تولیدات گیاهی
بررسی حذف آهن (III) از آب های آلوده تحت تاثیر جاذب های طبیعی
تاثیر کاربرد مواد هومیکی بر قابل دسترس بودن آهن (Fe) در برخی از خاک های آذربایجان غربی
بررسی کارایی برخی جاذب های آلی و معدنی در حذف نیکل و نیترات از فاضلاب صنعتی
بررسی حساسیت ارقام مختلف سیب زمینی در برابر پروانه بید سیب زمینی Phthorimaea operculella Zeller در شرایط مزرعه و انبار در جنوب کرمان
بررسی خصوصیات شیمیایی خاک های رده ورتی سول در استان کرمانشاه
بررسی دلایل استفاده ی زنبورداران از مواد مصنوعی در تولید عسل (مورد مطالعاتی: شهرستان بوکان)
بررسی رابطه سرمایه اجتماعی و رفاه اجتماعی در مناطق روستایی (مورد مطالعه: بخش ساردوییه از توابع شهرستان جیرفت)
بررسی سمیت تماسی عصاره پیچک صحرایی و آویشن باغی بر روی شپشه برنج Sitophilus oryzae
بررسی شاخص های مرتبط با سلامت کبد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده شده با آفلاتوکسین
بررسی عکس العمل سزبانیا (Sesbania sesban) به پتانسیل های اسمزی مشابه حاصل از نمک کلرید سدیم و پلی اتیلن گلیکول در مراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فنولیک پوست سیب در مینس ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی کارایی روش های مایه زنی بذری و خاک کاربرد قارچ های میکوریز آربوسکولار بر کلونیزاسیون ریشه گیاه سویا
بررسی کمیت و پارامترهای کیفی آب های سطحی، مطالعه موردی ایستگاه ایرج آباد
بررسی ماده آلی در کاربری های مختلف از روش های زمین آماری
بررسی مشارکت زنان روستایی در راستای توسعه کشاورزی پایدار (مطالعه موردی روستاهای بناب و نیماور استان زنجان)
بررسی میزان نیترات در توت فرنگی های کشت شده در شهرستان جیرفت
بررسی و شناخت کاربردهای نوین امواج آکوستیک در صنایع غذایی
بررسی واکنش جوانه زنی سزبانیا به سطوح مختلف تنش کبالت
بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
برهمکنش مصرف سالیسیلیک اسید و محلول پاشی سولفات روی در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات رویشی لوبیا
برهمکنش یوبی کوییتین و ویروس های گیاهی
ردیابی ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی (TSWV) در استان خراسان جنوبی
ردیابی ویروس موزاییک شلغم (Turnip mosaic virus) از گیاه زعفران در استان خراسان جنوبی
ردیابی دو ویروس مولد موزاییک در مزارع ذرت جنوب استان کرمان به روش مولکولی
ردیابی مولکولی باکتری های همراه با عارضه زوال مرکبات در جنوب استان کرمان
ردیابی مولکولی باکتری عامل بیماری میوه سبز مرکبات مبتنی بر تکنیک های استخراج دی ان ای با غشاء نیتروسلولزی و PCR
بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از گیاه Alfalfa
بهینه سازی القا و شرایط کشت ریشه های مویین در گیاه کاسنی (.Cichorium intybus L در شرایط درون شیشه ای
بیماری پوسیدگی خاکستری خیار در گلخانه های منطقه جیرفت
پاسخ کنجد به تلقیح بذری باکتری سودوموناس فلورسنت دارای صفات محرک رشد
جداسازی باکتریهای ریزوسفری مقاوم به آرسنیک از خاک های آلوده و تعیین برخی صفات محرک رشد آنها
جداسازی و ریخت شناسی سیانوباکتری های جدا شده از خاکهای کشاورزی
تعیین غلظت و زمان کشندگی قارچ Beauveria bassiana علیه سوسک Tribolium castaneum روی پنج رقم گندم در شرایط آزمایشگاهی
تنوع ژنتیکی، دامنه میزبانی و پراکنش جغرافیایی فیتوپلاسماهای همراه مرکبات
روندیابی پارامترهای کیفیت شیمیایی آب، مطالعه موردی ایستگاه دژگان
تاثیرعصاره آبی گلآذین علف هرز خردل وحشی (Sinapis arvensis) بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گندم و تعدادی از علف های هرز مزراع گندم
تاثیرسطوح مختلف پسماندهای مایع صنعتی بر برخی از ویژگی های زیستی خاک تحت کشت دو رقم زیتون
تاثیر تنظیم کننده رشد براسینواسترویید بر شاخص های رشدی و عملکرد کدو مسمایی طلایی
تاثیر بیوچار حاصل از درخت پسته بر وزن مخصوص ظاهری یک خاک سبک بافت
تاثیر بیوچار حاصل از درخت پسته بر پایداری خاکدانه های یک خاک سبک بافت
پایش تغییرات زمانی و مکانی پوشش گیاهی منطقه حفاظت شده بیستون
پهنه بندی پارامترهای هیدورلوژیکی با استفاده از مدل WetSpass ، مطالعه موردی: بخش شمالی محدوده دزفول- اندیمشک
پهنه بندی قابلیت هدایت الکتریکی منطقه کبوترخان برای کشت زعفران با استفاده از GIS
پهنه بندی سیل با دبی با دوره بازگشت های مختلف با استفاده از مدل هیدرودینامیکی CCHE2D ، مطالعه موردی: رودخانه حبله رود، منطقه بنکوه
تهیه نقشه خطر سیل با استفاده از GIS و مدل عددی CCHE2D مطالعه موردی: رودخانه حبله رود، منطقه بنکوه
پیش بینی ظهور برگ کنجد (.Sesamum indicum L.)
پیش بینی مکانی شوری خاک با استفاده از تکنیک القای الکترومغناطیس
تاثیر اسید سالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی بذرهای پیر شده شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum-L)
تاثیر بار میکروبی شیر خام در دامداری های صنعتی و سنتی برباکتری های پروبیوتیک ماست درشهرستان جیرفت
تاثیر باکتری افزاینده رشد به همراه کود پتاسیم بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم هاشمی ‘)
بررسی رشد و نمو کنه تارتن دولکه ای تحت تاثیر برخی ترکیبات القا کننده مقاومت
تاثیر بقایای کاه و کلش گندم بر شدت پاشمان ذرات خاک با استفاده از شبیه ساز باران
تاثیر تغییر کابری اراضی بر ترسیب کربن خاک (مطالعه موردی: منطقه سراوان، استان گیلان)
تاثیر جایگزینی چربی با هیدروکلویید دانه اسفرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی سوسیس
تاثیر جایگزینی گوشت با قارچ خوراکی بر خواص فیزیکوشیمیایی سوسیس
تاثیر دراز مدت استفاده از نانوذرات اکسید آهن بر خصوصیات فیزیولوژیکی سویا رشد کرده در خاک های آهکی
تاثیر محلول پاشی نانو سولفات آهن بر رشد ارقام سویا تحت تنش شوری
تاثیر دمای پایین روی ظهور افراد بالغ، بارآوری و طول عمر افراد ماده ی زنبور(Psix saccharicola (Hym: Scelionidae
تاثیر کاربرد روشهای آبیاری موضعی ریشه (PRD) بر راندمان مصرف آب و عملکرد فلفل
تاثیر کاربرد ورمی کمپوست و محلول پاشی چای کمپوست بر تولید زیست توده در ذرت و فراهمی برخی عناصر پرمصرف خاک
تاثیر ورمی کمپوست و محلول پاشی چای کمپوست بر شاخص کلروفیل برگ ذرت و فراهمی برخی عناصر کم مصرف خاک
امکان سنجی استفاده از انرژی های تجدید پذیر در تامین مصارف داخلی نیروگاه ها و پالایشگاه های استان فارس
بررسی اثرات گوگرد و کودهای دامی بر واکنش، شوری و قابلیت جذب فسفر توسط گندم در جنوب استان فارس
تاثیر چرای دام بر ماده آلی خاک مراتع خشک و نیمه خشک
تغییر الگوی کشت راهبردی به منظور دستیابی به امنیت غذایی پایدار در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی: اقدام و عمل