Articles Stat:
Number of Articles: 59Number of Proceeding pages: 439
Papers View: 50787
First National Food Science And Technology Congres
First National Food Science And Technology Congres In date 2020-02-12 by University of Applied Science,دانشگاه علمي كاربردي قند كرج in City Karaj was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS First National Food Science And Technology Congres
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in First National Food Science And Technology Congres
مروری بر ویژگیهای ضد میکروبی برخی اسانسهای گیاهی در مواد غذایی
Antibiotic residues in food and drinking water and food safety regulations
میدان مغناطیسی پالسی و نقش آن در استرلیزاسیون و نگهداری مواد غذایی
میدان الکتریکی پالسی و کاربردهای آن در مواد غذایی
شیرین کننده های جایگزین و محلول های حجم دهنده در تولید شکلات
بررسی ویژگیها و کاربرد برخی از شیرین کننده های جایگزین شکر در صنعت مواد غذایی
مروری بر کاربرد نانو حسگرها در کشاورزی و مواد غذایی
بررسی اثر میزان پکتین و استویا بر ویژگی های حسی و ویکسوزیته مربای رژیمی
اثر عصاره آبی و متانولی پوست میوه و برگ نارنج (Citrus aurantium L.) روی دوباکتری اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در دماهای مختلف
بررسی خصوصیت کاهش کلسترول پروبیوتیک های جدا سازی شده از محصولات لبنی سنتی موجود در موسسه بیوتکنولوژی غرب و شمالغرب کشور
کاربرد مایکروویو برای کمک به استخراج پکتین از پسماندهای گیاهی مختلف
بیوسنسورها به عنوان یک ابزار جدید برای تشخیص پاتوژنهای غذایی
مروری بر بررسی تاثیر فیلم حاصل از ژلاتین ماهیان با استفاده از عصاره گیاه خرفه بر کیفیت سوسیس ماهی
بررسی بسته بندی مواد غذایی و سیستم های نانویی مورد استفاده در آن
بیوسنسورها به عنوان یک ابزار جدید برای تشخیص پاتوژن های غذایی
مروری برکاربرد لیپاز در صنعت کیک
مروری بر کاربرد آرد های کامپوزیت در بیسکویت ،کوکی و کیک
بررسی قابلیت کاربرد اسپیرولینا در صنایع غلات
اثر آویشن به عنوان یک ماده ی نگهدارنده بر روی انواع گوشت و فراورده های گوشتی
مروری بر پارامترهای موثر بر بهبود خواص عملکردی و تغذیه ای پنیر فراوری شده
استفاده از تکنیک الایزا جهت ارزیابی آفلاتوکسین M1 در شیر خام
مروری بر ویژگیهای کیفی، شیمیایی و تغذیه ای آبمیوه های مخلوط سین بیوتیک و پری بیوتیک ها در طول زمان نگهداری
شیر عملگرا
تولید بستنی کم کالری از طریق جایگزینی خامه با پودر اگزوکارپ هندوانه آجیلی و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های ارگانولپتیکی بستنی
بررسی نانو مواد مورد استفاده در صنایع غذایی
تاثیر بهره گیری از انواع نشاسته بوسیله هیدرولیز آنزیمی در تولید شربت گلوکز
بررسی فیتوشیمیایی نوشابه تخمیری کامبوچای برگ به وآویشن
استانداردها و نقش آنها در کیفیت محصولات غذایی
مروری بر شیوع آفلاتوکسینM1 در فرآورده های لبنی در ایران
بررسی تاثیر فرآیند اکستروژن بر میزان ویتامینE,B2,D در غلات صبحانه بر پایه برنج و گندم
لزوم توجه به وجود زهرابه های قارچ های بذر زاد در مواد اولیه غذایی گیاهی
بررسی اثر تغذیه بر یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
شناسایی منابع آنتی اکسیدانی از ضایعات مواد غذایی
بررسی راهکارهای بهبود تغذیه کودکان و ارائه روش های حل این معضل
مکانیابی مناطق دارای پتانسیل برای کشت محصولات ارگانیک مطالعه موردی: شهرستان رودبار
مروری بر جایگزین های شکر در محصولات بیکری
بررسی و مقایسه رنگهای خوراکی زرد طبیعی و مصنوعی
مروری بر اثر افزودن هیدروکلوئید زانتان به فراورده های فاقد گلوتن
ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ
تولید پاستیل رژیمی بر پایه شیره خرما و ارزیابی خواص فیزیک وشیمیایی و بافتی آن
Development and Evaluation of Probiotics Non-Dairy Beverages: A Review
فساد اکسیداتیو روغن خام آفتابگردان در طول مدت ذخیره سازی در مخازن بندرامام خمینی (ره)
تاثیر غلظت های مختلف افزودن صمغ دانه ریحان و دانه شاهی بر روی بار میکربی کل کیک در طی زمان نگهداری
بهینه سازی استخراج ترکیبات غنی از فنل از لوبیا قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ
شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید رب گوجه فرنگی و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی میکروبی
بررسی و شناسایی بهترین روش های حفظ ارزش های غذایی محصولات
مروری بر فرمولاسیون، تولید و بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی سبوس برنج
بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره گل گاوزبان ایرانی ( Echium (amoenum L. و ختمی سیاه (Althaea rosea var. nigra) تهیه شده با روش خشک کن انجمادی
بررسی اثر جایگزینی قند استویوزید با ساکارز درمحصولات غذایی
بررسی اثرجایگزینی ساکارز با شیرین کننده استویوزید در موادغذایی
بررسی پروفایل بافت کیک یزدی تولید شده با شیرین کننده گزو
مروری بر کاربرد پایدارکننده و غلیظ کننده ها در مواد غذایی لبنی،آشامیدنی و فراورده های گوشتی
مروری بر تاثیر جایگزین های چربی و روغن پالم بر ویژگی های حسی، رنگ، ذوب و سختی بستنی شیری
مروری بر کاربرد فشار هیدرو استاتیک بالا در فراوری دانه گندم و برنج و تاثیر آن بر فعالیت مخمر ساکارومایسس سرویزیه
مروری بر کاربرد هیدروکلوئیدها در فرمولاسیون مواد غذایی رژیمی
تولید پاستیل رژیمی بر پایه شیره خرما و ارزیابی میزان کالری، خواص حسی و رنگی آن
بررسی اثر عصاره برگ گیاه سنا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین
تاثیر اسانس خوشاریزه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5
تاثیر افزودن اسانس، عرقیات گیاهی و نمک بر خواص بیوفیزیکی وشیمیایی دوغ پروبیوتیک