Articles Stat:
Number of Articles: 143Number of Proceeding pages: 589
Papers View: 138810
1st Symposium on New Discussion in Horticultural Science
1st Symposium on New Discussion in Horticultural Science In date 2013-11-19 by ,Iranian Society for Horticultural Scienceانجمن علمي مهندسي علوم باغباني دانشگاه جهرم in City Jahrom was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st Symposium on New Discussion in Horticultural Science
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st Symposium on New Discussion in Horticultural Science
بررسی و مقایسه زمان شکوفایی جوانه ها به منظور کاهش خسارت ناشی از سرمای دیررس بهاره در انگور ارقام ترکمنستان و ایران
بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی
تجزیه رگرسیون و همبستگی بین برخی صفات رویشی و زایشی در 8 رقم انگور
تأثیر تیمارهای اسانس زنیان (.Carum copticum L)، پونه (.Mentha spicata L) بر عمر پس از برداشت توت فرنگی رقم گاویاته (Fragaria ananassa L. cv. Gaviota)
اثر تنش خشکی بر برخی پارامترهای رشدی و فلورسانس کلروفیل در نهال های آلبالو پیوندی رقم میکرز
اثر غلظت های مختلف کلرید سدیم بر گیاهان دارویی کنگر فرنگی و رازیانه در مرحله جوانه زنی بذر
بررسی اثر بر همکنش سالیسیلیک اسید و علف کش هالوکسی فوپ بر ویژگی های رشد در گیاه سیر
تأثیر غلظت های متفاوت جیبرلین بر روی خصوصیات ریشه برخی از ژنوتیپ های باقلا (Vicia faba)
تبدیل ضایعات خانگی و کشاورزی به ورمیکمپوست، فرصتی ارزشمند در جهت کاهش مخاطرات زیست محیطی
ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس
بررسی اثر پیشتیمار آرژینین در تعدیل اثراتمنفی تنششوری در بذور گیاه تره تیزک (Lepidium sativum)
بررسی اثر ریز موجودات مفید (EM) در کاهش اثرات منفی تنش شوری بر نسبت کلروفیل، وزن تر اندام هوایی و ریشه انار رقم شیشه کپ
بررسی باززایی مستقیم سیب زمینی (.Solanum tuberosum L) رقم مارادونا
بررسی تاثیرات کاربرد ورمی کمپوست در بهبود کمیت و کیفیت محصولات باغبانی
بررسی ترکیبات تشکیل دهنده و خاصیت آنتی اکسیدانی مرزه (Satureja khuzistanica(Jamzad در شرایط اکولوژیکی استان فارس
بررسی و مقایسه اثرات کاربرد چای کود های ارگانیک و کود شیمیایی بر ویژگی های دو رقم کرفس (Apium graveolens04T var. Dulce)
بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی
تاثیر سطوح شوری بر جوانه زنی بذر سه رقم خربزهی ایوانکی، گرگاب ومشهدی
بررسی تنوع ژنتیکی ارقام بر انجیر(.Ficus carica caprificus L) استان فارس به کمک خصوصیات مورفولوژیکی و نشانگرهای مولکولی RAPD
تهیه ورمی کمپوست، روشی جهت مدیریت پسماند و ضایعات خانگی و کشاورزی
خاصیت ضد میکروبی توده های آویشن شیرازی ایران
رباتیک و ماشین های هوشمند کشاورزی در باغبانی دقیق
محصولات باغبانی بعنوان بهترین نانوکارخانه های تولیدکننده نانومواد
تاثیر پیش تیمار بذری اسید سالیسیلیک و محلول پاشی برگی آن در دوره رشد، بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی آفتابگردان زینتی
مروری بر گیاه آویشن، کاربردها و کشت بافت
مشکلات و راهکارهای تولید ارگانیک محصولات باغبانی در ایران
مطالعه امکان کشت ارگانیک گیاه دارویی سرخارگل (Echinaceae purpurea) در سمنان
مهندسی متابولیک جهت ایجاد تحمل به تنش در گیاهان باغی
مورفولوژی خوشه و ویژگی های کیفی انگوریاقوتی تحت تاثیر جیبرلیک اسید، تنک کننده های شیمیایی و مکانیکی
بررسی تأثیر میزان آب مصرفی وکودهای نیتروژن دار بر عملکرد گیاه دارویی ماریتیغال
اثر سیلیس و روغن بادام بر فعالیت آنزیم لیپوکسی ژناز در پوست میوه انار (.Punica granatum L) در مرحله انبارمانی
اثرهای زمان برداشت میوه و حذف پوسته بذر بر شاخص های جوانه زنی و رشد دانهال نارنج (Citrus aurantium)
برهمکنش اثرات سیلیس و صمغ عربی بر ثبات غشا سلولی و فنل کل در پوست میوه انار رقم ملس پوست زرد طی دوره انبارمانی
جایگزینی پیت ماس با پوسته برنج کربونیزه و کمپوست زباله برای کشت ریحان
بررسی تأثیر پیش تیمار بذر توسط سالیسیلیک اسید درشرایط تنش شوری بر جوانه زنی و خصوصیات رشد سه توده بومی شنبلیله (Trigonella foenum-graecum)
اثر تنش شوری و اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم گیاه آلترنانترا ((Alternanthera repens)
اثرات pH های مختلف و غلظت های مختلف فسفر بر جذب برخی عناصر معدنی در گیاه اسفناج
اثرات سمیت کادمیم بر صفات مورفولوژیکی فلفل در شرایط کشت هیدروپونیک
بررسی اثر تهیه نشاء بذور حقیقی سیب زمینی در گلدان کاغذی از نظر برخی صفات عملکرد
بررسی تأثیر هورمون های NAA و BAP و ریزنمونه بر روی کالوس زایی و باززایی گیاه کتان
بررسی جنین زایی سوماتیکی در رقم فرخی انگور (.Vitis vinifera L)
تأثیر قارچ میکوریزا و تغذیه ی فسفری بر عمر گلجای گل استاتیس (Limonium sinuatum)
بررسی اثر کاربرد پس از برداشت آسکوربیک اسید بر قهوه ای شدن چوب خوشه انگور (Vitis vinifera L)
بررسی تیمارهای اسانس اکالیپتوس بر ویژگی های عمر پس از برداشت گل مریم (.Polianthes tuberose L)
بررسی مهار زوال پروتئین و بهبود عمرگلجا در گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria hybrid L. cv. Modena) با کاربرد تیدیازورون
اثر اکسین و نوع قلمه بر درصد کالوس زایی و درصد زنده مانی قلمه ها ی سوفورا ژاپنی
اثر بسترهای کشت بر رشد و نمو و رنگدانه های فتوسنتزی پاندانوس تحت آبیاری میست
مقایسه و ارزیابی جایگزینی کمپوست برگ نخل خرما با بستر کشت های رایج در پرورش کشت بدون خاک گل سوسن Bright Diamond
اثرتیامین، اسید آسکوربیک و اسید جیبرلیک، بر برخی شاخص های رشدگل پروانش (.Catharanthus roeus L)
اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L)
بررسی تاثیر ورمیکمپوست به عنوان خاک پوششی برراندمان بیولوژیکی، ظرفیت آنتی اکسیدانی و مقدار فنلکل قارچ شیری (Calocybe indica)
اثر بسترهای مختلف کشت بر راندمان بیولوژیکی، ظرفیت آنتی اکسیدانی و مقدار فنل کل قارچ شیری (Calocybe indica)
معرفی وکاربردهای بیوسنسورها در باغبانی
بررسی تاثیر هورمون براسینواستروئید بر روی برخی خواص فیزیکو شیمیایی میوه خرما رقم مضافتی
تاثیر محلولپاشی براسینواستروئید بر برخی ترکیبات آنتی اکسیدانی و کیفیت میوه پرتقال واشنگتن ناول طی انبارمانی
حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی
نفش تیمارهای نیتریک اکسید و برازینواستروئید در افزایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه پرتقال (Citrus sinensis var. Washington Navel) واشنگتن ناول
بررسی پاره ای از فاکتورهای موثر در تولید نشای گیاهان دارویی
بررسی ریشه زایی و گندزدایی ریزنمونه در کشت بافت آویشن کوهی (Thymus Kotschyanus)
بررسی اثر تیمارهای مختلف فیزیکی و شیمیایی در بهبود جوانه زنی و سبز شدن بذر کور
بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی
بررسی کاربرد آهن و نانو آهن در دو ژنوتیپ گوجه فرنگی بر خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی آن
اثر جیبرلیک اسید بر ویژگی های جوانه زنی و پارامترهای رویشی بذر طالبی رقم سمسوری (Cucumis melo var .reticulatus cv.samsouri) در شرایط آزمایشگاهی
اثر یونیزاسیون مصنوعی هوا در گلخانه و مزارع کشاورزی
اثر پوترسین بر عمر گلجایی، درصد گلچه باز، درصد ریزش گلچه ها و فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز گل شاخه بریده مریم (.Polianthes tubersa L)
اثر غلظت های متفاوت آرژینین بر عمر گلجایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گل شاخه بریده مریم (.Polianthes tuberosa L)
اثر غلظتهای مختلف اسانس آویشن شیرازی و پوشش پلاستیکی بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال والنسیا در انبار سرد
اثر کاربرد پس از برداشت پوترسین روی خصوصیات کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده آلسترومریا
اثر نمک های مختلفکلسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری پس از برداشت میوه های توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria × ananassa Duch. cv. Selva)
افزایش عمر پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا با استفاده از تیدیازورون و نفتالین استیک اسید
بررسی اثرات تیمار آب گرم و دمای انبار بر روی کیفیت و انبارمانی میوه گواوا رقم الله آباد سفید
بررسی اثراسانس آویشن شیرازی و مدت زمان نگهداری بر روی برخی صفات انبارداری میوه چیکو
بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی میوه انار رقم ملس ساوه در طی دوره انبارمانی
تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری
اثر مرحله بلوغ میوه(رسیدگی) و زمان انبارداری بر ماندگاری پس از برداشت میوه توت سیاه (.Morus alba var.nigra L)
کروناتین
تولید آزمایشگاهی عصاره از ضایعات چای به همراه 8- هیدروکسی کینولین سولفات و ریفامپسین بر عمر پس از برداشت گل شاخه بریده داودی (Denderanthem grandiflorum L. cv. Purple)
مقایسه پوتریسین روی برخی از پارامترهای کیفی زمان برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا
مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا
نقش پوتریسین و متیل جاسمونات در افزایش عمر انبارمانی محصولات باغبانی
اثرمحلول پاشی کلات آهن و مونو و دی پتاسیم فسفات بر غلظت عناصر در برگ و میوه اناررقم ’ملس ساوه‘
بررسی اثر غلظت های اکسین و زمان قلمه گیری برتوانایی ریشه زایی قلمه های ساقه و ریشه انار شیطان
بررسی صفات کیفی و عمر انبارمانی میوه هلو و شلیل تحت تأثیر محلول پاشی عناصر غذایی
بررسی شبیه سازی ارتعاشات جاده ای بر روی عمر گل بریده و تعادل آبی رز رقم Polar Star
بررسی ضرورت تغذیه برگی برخی از عناصر در خاک های آهکی
بهبود برخی صفات کمی وکیفی هلو رقم آلبرتا
بررسی تاثیر غلظت های ساکارز محیط کشت بر درصد جوانه زنی بذری و ریز پیوندی لیموی آب شیراز و نارنج
تاثیر پوترسین بر بهبود رشد رویشی و عملکرد میوه به رقم اصفهان
بهبود تحمل شوری در سبزی ها از طریق پیوندزنی
بهبود کیفیت میوه هلو (.prunus persica L) رقم آلبرتا طی انبار مانی: نقش سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات
تأثیر پوتریسین بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه دو رقم انگور
مدیریت عنصر کم مصرف بر (B) در آب های کشاورزی
نقش پلی آمین ها در فیزیولوژی قبل و پس از برداشت محصولات باغبانی
تاثیر ورمی کمپوست به عنوان بستر کشت و عصاره آن بر روی صفات رشدی چمن اسپورت
مطالعه پاسخ های موروفولوژیکی و فیزیولوژیکی چمن پوآ (Poa pratensis cv. Barimpala) تحت تنش خشکی و تیمار اسید سالیسیلیک
اثر مقاوم سازی اولیه روی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و صفات مورفولوژیک چمن
تاثیر آللوپاتیک عصاره آبی برگ صنوبر (populus nigra) بر برخی ویژگی های جوانه زنی و رشد گیاهچه های چمن پوا (poa paratensis cv. Balin) و فستوکای پا بلند (Festuca arundinacea (cv. Greystone
اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی
استفاده از جاسموناتها جهت القای مقاومت به تنشهای محیطی و بهبود کیفیت محصولات باغبانی و مکانیسم های دفاعی مرتبط با آنها
تیمار قبل از برداشت سولفات روی و اسید هیومیک بر عمر پس از برداشت میوه های توت فرنگی (.Fragaria × ananassa Duch) رقم کاماروسا
بررسی اثرات غلظت های مختلف پلی آمین آزاد اسپرمین بر روی صفات مورفولوژیکی گل شاخه بریده رز رقم دلس ویتا
بررسی تاثیر پوشش خوراکی سلولزی بر برخی خواص فیزیکی توت فرنگی (رقم پاروس) طی دوره انبار مانی به منظور کاهش ضایعات آن
ارزیابی عملکرد و صفات زراعی ژنوتیپهای مختلف ذرت فوق شیرین (Zea mays L. var Saccharata)
بررسی برهمکنش سالیسیلیک اسید با سیلیس بر پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه سیب زمینی ((Solanum tuberosum)
0بررسی تاثیر انتخاب برای صفت مقاومت به سبز شدن در سه توده بومی پیاز
بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای
بررسی سطوح شوری سدیم کلرید بر صفات رشدی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita)
بهبود تحمل قلیائیت، فلزات سنگین و میزان بیش از حد عناصر ریزمغذی در سبزی ها از طریق پیوندزنی
تاثیر تنظیم کننده های رشد متیل جاسمونات (Mj) و برا سینوا ستروئید (Br) بر شاخص های رشد در گیاه سیر
شناسائی و تکثیر ژنوتیپ های نرعقیم پیاز در هفت توده بومی ایران
مقایسه عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک هیبریدهای مختلف ذرت شیرین (Saccharata Zea mays L. Var)
اثر روشهای مختلف پیوند بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی پیوند رقم Red Top
بررسی باززایی هندوانه رقم چارلستون ان 76 با استفاده از کشت ریزنمونه ی کوتیلدون
بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای
کشت درون شیشه ای آندوسپرم و کاربرد آن در اصلاح گیاه
مطالعه مروری پیشرفت های اخیر در زمینه تولید انبوه از طریق رویان زایی رویشی در محصولات باغبانی
نقش مهندسی ژنتیک در تولید انگورهای مقاوم به سرما
واکنش نتاج بذور حقیقی سیب زمینی از نظر برخی صفات مورفولوژیک به نوع محیط در شرایط درون شیشه ای
گز روغنی چشم اندازی جدید در باغبانی دیم در جنوب شرق کشور
بررسی تاثیر مصرف کود دامی و زیر شکنی بر روی صفات کمی و کیفی سیب زمینی
تاثیر ورمی کمپوست بر رشد و گلدهی گل جعفری افریقایی
تعیین بهترین تاریخ کشت گیاه کینوا (Chenopodium quinoa) در نوار ساحلی جنوب ایران
اثر بنزیل آمینوپورین و (D2.4 بر کشت درون شیشه ای آویشن کوهی (Thymus Kotschyanus)
اثر تنظیم کننده های رشد و محیط کشت در کشت بافت مرزه موتیکا (Satureja mutica)
بررسی اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر ریشه زایی گل محمدی در شرایط درون شیشه ای
بررسی تاثیر هورمون های رشد D2،4 و BAP و ریز نمونه بر رشد و کالزایی گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill)
اثر تنش شوری بر گوجه فرنگی رقم فوریا در شرایط کشت هیدروپونیک
بررسی اثر ضایعات محصولات کشاورزی به عنوان بستر کشت در سیستم کشت بدون خاک
بررسی تاثیر چند کود زیستی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم سیب
بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در جهان
تاثیر محیط های کشت بر رشد و گلدهی گل آهار
بررسی تاثیر تنش خشکی بر برخی پارامتر های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گردو (.Juglans regia L)
تأثیر غوطه وری ریزنمونه در محلول حاوی آنتی اکسیدان در استقرار ریزنمونه دو رقم گردو (.Juglans regia L)
تاثیر نوع رقم پیوندک در ریزشاخه پیوندی گردو (.Juglansa regia L)
تعیین نوع خفتگی در بذرهای گیاهان مورد (.Myrtus communis L) و کنار (.Ziziphus mauritiana L)
کاهش اثرات تنش شوری در جوانه زنی بذورگل جعفری (.Taget patula L) با سولفات کلسیم
بررسی اثر کاربرد بریده های چمن در رشد درختان فضای سبز
مروری بر شرایط بهینه نگهداری ارقام مختلف خرما
کاربرد IBA و هیپوکلرید سدیم بر کشت درون شیشه ای مرزه موتیکا (Satureja mutica)
آبیاری تقطیری روشی جدید در استفاده از آب های شور در باغبانی
اولویتبندی اراضی باغی جهت کشت زیتون با استفاده از مدل تصمیمگیری چند معیاره TOPSIS در منطقه رودبار
بررسی اثر اکسین و ذغال فعال بر القای ریشه در گیاهچه های نارنج (Citrus aurantium) در شرایط درون شیشه ای
تأثیر کاربرد برگی سیلیسیم، کلسیم و پتاسیم بر ویژگی های رشد و عملکرد محصول گیاهان طالبی