Articles Stat:
Number of Articles: 169Number of Proceeding pages: 865
Papers View: 205232
Agriculture Contaminations and Food Safety
Agriculture Contaminations and Food Safety In date 2014-02-26 by ,دانشگاه رامين خوزستان in City Ahvaz was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Agriculture Contaminations and Food Safety
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Agriculture Contaminations and Food Safety
کاربرد زئولیت سنتزی 13x برای حذف آلاینده های آب
بررسی میزان آلودگی فلزات سنگین در آبزیان ایران به واسطه آلودگی منابع آب
نقشآلآینده ها در ریزاقلیم و ارتباط آنها با سلامت انسان
باقیماندههای برخی از داروهای دامپزشکی در تخم مرغ
نقشکود های زیستی در کشاورزی پایدار و سلامت غذایی محصولات
ترکیبات سرطان زا در مواد غذایی کبابی و راههای کاهش آنها
آلودگی فرآوردههای لبنی
کنترل آلودگی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز در تولیدات گوشتی آماده مصرف
مطالعه تأثیر گرما بر مرحله گامتوفیت زندگی گیاه جو از نظر توان جوانهزنی دانه گرده
تاثیرات کود بر سلامت انسان
ارزیابی توزیع فلز سنگین سرب در یونجه
نقش امنیت غذایی در امنیت ملی: چالشها و فرصت ها
اثرات نامطلوب فلزات سنگین در سلامت انسان
اثرات زیست محیطی فلز کادمیوم در خاک، گیاه و انسان
آلودگی شیر به کادمیوم و سرب
بررسی میزان کادمیم در خاکو گندم آبیاری شده با پساب شهرک صنعتی البرز
نقشنانو ذرات در صنایع بسته بندی وبهداشت مواد غذایی
کنترل بیولوژیکآبدزدک چمن با استفاده از نماتدهای انگل حشرات
بررسی تأثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان عناصرکودی(ازت، پتاس، فسفر) در غرب استان خوزستان
بررسی تاًثیر تنش شوری بر خاک ، گیاه و دام
بررسی افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با استفاده از پرتودهی بوسیله اشعه گاما
سلامت محصولات غذایی در بستر دانش بومی
تأثیر نفت سفید بر غلظت برخی از عناصر سنگین در سه نوع سبزی: جعفری، گشنیز و هویج
ارزیابی پارامترهای شیمیایی و میکروبی آبهای معدنی و بسته بندی شده مصرفی در شهرکرمانشاه در سال 1392
بررسی میزان غلظت جیوه در خاک و آب استخرهای پرورش ماهی
بررسی اثر بارندگی بر پایداری ویژگیهای مکانیکی مالچهای ویناسی
بررسی آلودگی نمکطعام، پنیر و برنج های هندی وارداتی موجود در بازار ایران نسبت به فلزات سنگین
آلایندههای حیوانی و چگونگی مدیریت این آلایندهها جهت دستیابی به انرژی
ارزیابی میزان خسارت زنگزرد در مزارع گندم رقم بهار در شهرستان الشتر
مروری بر آلایندگی بیوتوکسین های دریایی در غذاهای دریایی
مروری بر آلاینده های نوظهور در مواد غذایی
تحلیل نقش کمپوست حاصل از زباله های شهری مشهد در ارتقاء محیط زیست و تولید غذای سالم
کشاورزی ارگانیکبا هدف بهبود امنیت غذیی
نقش دامپروری در امنیت غذایی
اثر افزایش دما بر کاهش عملکرد گیاه استراتژیک گندم
قارچهای تولیدکننده قارچ زهر و روشهای مولکولی تشخیص آنها
بررسی نقش باکتریها در زیست پالایی سموم بخش کشاورزی
بررسی ارزش تغذیه ای سیلوی سرشاخه خرمای فرآوری شده با مواد شیمیایی در گوسفند
شناسایی عناصر سنگین در خاک با استفاده از طیف سنجی و تصاویر ابرطیفی
تأثیر فلزات سنگین (وانادیوم و نیکل) بر سلامت پوسته دوکفه ای Sanguinolaria spp درسواحل بحرکان در بهار 1392
تاثیر سامانه های مختلف خاکورزی بر بانک بذر و پویایی جمعیت علف های هرز
اثر تنش اکسیداتیو ناشی از سرب بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی
مروری بر راهکارهای مقابله با گرد وغبار
بررسی آلودگیهای ناشی از عنصر سرب و خواصسمی آن در رابطه با نشخوارکنندگان
ایده های نو در بسته بندی مواد غذایی
تاثیر فرآوری مواد غذایی بر کاهش باقی ماده آفت کشها
آلودگی نیترات ناشی از آبشویی کودهای نیتروژنه در گیاه گندم و جو
تاثیر ریزگردها در افزایش آلودگی هوا و محیط زیست
تاثیر واحدهای دامپروری در تولید آلایندههای زیستمحیطی و گازهای گلخانهای
جایگاه پدافند غیرعامل در امنیت غذایی
کاربرد و تأثیر زیست فناوری در امنیت غذایی
کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی توسط عوامل آنتاگونیست باکتریایی
بررسی اثر بیولوژیکی قارچ تریکودرما و سم بیولوژیکTrichomix-H علیه بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه
بررسی احتمال ابتلا به بیماری های حاصل از گرد و غبار و جدیت و خطر درک شده از سوی کشاورزان: مورد مطالعه استان ایلام
بررسی میزان نیترات و نیتریت سبزیجات و صیفی جات کشت شده درمنطقه درود فرامان کرمانشاه در سال 1390
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از پوست بادمجان با استفاده از امواج فراصوت
تاثیر برهمکنشآرسنیکو جیبرلیکاسید بر میزان رنگیزههای فتوسنتزی در گیاه برنج رقم طارمOryza sativa L.
همبستگی بین عناصر آلاینده در آب آبیاری و زهکشی در رودخانه های کرخه وکارون
میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران
مضرات مایکوتوکسینها بر روی انسان و دام
بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در ریزگرد های برخی از شهرهای کشور
بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت موادغذایی
آشنایی با سنسور ها و تکنیکهای کشاورزی دقیق در کنترل نهاده های شیمیایی وسلامت غذایی و کاهشآلاینده های زیست محیطی
مزایایی کشت زیر پلاستیکی خربزه و اثر آن در کاهشمصرف سموم شیمیایی
بررسی حذف جیوه در پسماند گل حفاری توسط زئولیت طبیعی
بررسی اثر آلودگی نفت خام بر برخی صفات شاخساره گیاه هویج رقم Seminis
تبادل استری روغن خام دانه خرما و روغن خام نارگیل توسط کاتالیزورهای مختلف جامد
بررسی روغن هسته انار
تأثیر طراحی کاشت درختان در جذب آلاینده های زیست محیطی
واکنشارقام مختلف سیبزمینی به جدایه های قارچ بیمارگر Alternaria solani
بررسی اثر سطوح مختلف کودهای زیستی (O4) و شیمیایی نیتروژنه بر جذب نیتروژن وفسفر
بررسی میزان فنل کل میوه لیموشیرین در طی انبار مانی تحت پوشش صمغ عربی، روغن زیتون و ترکیب آن ها با هم
تاثیر ترکیبات طبیعی سالم و خوراکی بر میزان فنل کل در دوره پساز برداشت میوه لیموشیرین
تاثیر دز کاهشیافته حشرهکشهای پروتئوسو پیمتروزین روی کفشدوزک شکارگرHippodamia variegata جهت کنترل شته سیاه باقلا
اثرات برخی سموم شیمیایی روی جمعیت کفشدوزک هفت نقطه ای در مزارع باقلای اهواز
امکان استفاده همزمان از اسانس گیاهان باریجه، درمنه و شمعدانی با سنک شکارگر Orius albidipennis Reuter برای کنترل سفیدبالک پنبه در گلخانه های خیار
بررسی اثرات تداخلی باقی مانده اسانسگیاهان باریجه، درمنه و شمعدانی در موفقیت استقرار سنکشکارگر Orius albidipennis Reuter
بررسی و برآورد ضریب انتشارآلاینده های هوای ناشی ازفعالیتهای کشاورزی استان خوزستان بارویکردمدیریتی ومد لسا زی
بررسی میزان زیرالنون در روغن ذرت
بررسی میزان زیرالنون در برنج های وارداتی
توانایی گیاهان زراعی در پالایش عناصر سنگین خاک
نقش فضای سبز و مکانیسمهای مقاومت گیاهان برای کاهش آلودگی
ورمی کمپوست راهبردی در کاهش آلایندهها در توسعه کشاورزی پایدار
پهنه بندی عناصر مس و منگنز در اراضی کشاورزی جنوب تهران
اثرات سوء بکارگیری سموم شیمیایی در محصولات غیر ارگانیک و اهمیت توسعه کشاورزی ارگانیک
مروری برکاربرد ساختارهای نانو ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی
تحلیل مشکلات کشاورزی ارگانیک در جهت نیل به امنیت غذایی
بررسی اثر فلزات سنگین بر خصوصیات جوانهزنی گلرنگ Catthamus tinctorius L.
بررسی اثرات مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی بر سلامتی انسان
شناسایی وضعیت دانش، نگرش و رفتار گندم کاران در خصوص سلامت غذایی مطالعه موردی: شمال خوزستان
بررسی نوع و میزان آلودگی آب هویج بستنی های شهرستان شوشتر
بررسی خواصفیزیکوشیمیایی عسل های شهرستان شوشتر در بهار1392
بررسی مقادیر متفاوت کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد 5 رقم برنج در شرایط خوزستان
بررسی اثر مقادیر مختلف تریکودرمین بر تولید سه رقم برنج خوزستان در روش خشکه کاری
بررسی توزیع مکانی سرب در خاکهای اردبیل با استفاده از زمین آمار
تجزیه و تحلیل تغییرات مکانی کادمیوم قابل جذب در خاکهای اردبیل به روش زمین آمار
بررسی کاربردهای آنتی باکتریال در صنایع غذایی
بررسی تاثیر نسبت سدیم تبادلی ESR) و درصد سدیم تبادلی ESP) بر سمیت بور محلول درخاک
اثر سطوح سولفات آمونیوم بر برخی خصوصیات مورفولوژیک آفتابگردان
بررسی اثر کلونیزاسیون میکوریزا بر جذب آهن گیاه شبدر برسیم در سطوح مختلف فسفر و تنش شوری خاک
تاثیر استفاده از آنزیمهای فیتاز وگریندازیم در جیرههای جوجه های گوشتی بر کاهش تجمع برخی عناصر معدنی در فضولات
بررسی تأثیرات ریزگردها بر پوشش گیاهی (اهمیت، پیامدها، راهکارها)
بررسی منشأ ریزگردها (اهمیت، پیامد و راهکارها)
اندازه گیری و مقایسه میزان فلز قلع در نمونه های کنسرو ماهی تون بازار اهواز
استفاده از بیوفیلتر برای تصفیه هوای خروجی از مرغداریها
گیاهان دارویی گزینه ای جهت کاهش آلودگی زیست محیطی ناشی از دامپروری
آب به عنوان منبع عناصر سمی در دام و آبزیان
مسمومیت مواد معدنی در دام و ارتباط آن با آلاینده های خاک و گیاه مصرفی و حداکثر سطح تحمل حیوانات به آنها
نقش قارچهای آربسکولار- میکوریزا در کاهش آلودگیهای زیست محیطی درکشاورزی پایدار
ارزیابی خاصیت ضدباکتریایی اسانس مرزنجوش Or i ganumvul gare L بر روی باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات
ویژگیهای استرینهای Xanthomonas عامل بیماری شانکر باکتریایی مرکبات در استان ایلام
بررسی حذف فلزات سنگین سرب و آرسنیک از پساب با استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت
نقش آلاینده ها در سلامت مواد غذایی
تخمین میزان تولید خالص بیوماس Bn) و پتانسیل تولید Y برای محصول جو در اراضی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان و دشت سیلاخور استان لرستان
نگرشها و رفتارهای کشاورزان گوجه کار استان بوشهر در رابطه با کاربرد سموم شیمیایی
بررسی تأثیر سموم آفت کش بر کیفیت آبهای سطحی و زیرزمینی
بررسی مدیریت رواناب شهری در پیشگیری از آلودگی سفره ی آب زیرزمینی
بررسی چالشهای موجود در حیطه توسعه کشاورزی ارگانیک در ایران، رویکردی نو در جهت بهبود امنیت غذایی
اثر کودهای پتاسیمی بر تثبیت و آزادسازی آمونیم در خاکهای تحت کشت و بایر
مروری بر وضعیت آلایندههای همچون سرب، کادمیم و جیوه در برخی ماهیان ایران
روش شناسی کاربرد ارزیابی چرخه حیات در برآورد آلایندهای کشاورزی،مطالعه موردی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی دعبل خزاعی
معرفی برخی پروانه های فعال در محوطه دانشگاه شهید چمران اهواز
حشرات آبزی شاخصی از سلامت رودخانهها، با معرفی چند گونه از سخت بال پوشان آبزی رودخانه کارون
نتایج مقدماتی بررسی فون سختبالپوشان Carabidae در مناطق کشاورزی جیرفت
بررسی مقاومت ارقام مختلف گوجه فرنگی به بیماری پژمردگی باکتریایی گوجه فرنگی Ralstonia solanacearum
بررسی میزان افت منابع آب زیرزمینی در بخشی از دشت قم به واسطه عدم مصرف بهینه آب
بررسی میزان مصرف بیش از حد بهینه کود در نقاط مختلف کشور
بررسی جمعیت قارچ بیوکنترلی تریکودرما در اندام هوایی برنج
بررسی میزان جذب عناصر و صفات مورفولوژیکارقام نیشکر ایرانی تحت تاثیر تنش شوری
استفاده از نانو کامپوزیت ها به عنوان یکعامل ضد میکروبی و زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
تاثیرات PET پلی اتیلن ترفتالات) بر ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان
مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت
مروری بر آلودگی با فلزات سنگین در ماهی و فراورده های آن
مروری بر اثرات مسمومیت زایی نیتریت ونیترات موجود درگوشت وفراورده های گوشتی
نقش بیوتکنولوژی کشاورزی در امنیت غذایی
بررسی خطرات باقی مانده آفت کشها در میوه ها و سبزیجات , راه های تشخیص و راهکارها
بررسی خطرات باقی مانده آنتی بیوتیک های شیمیایی در فراورده های گوشتی و راهکارها آلودگی فراورده های گوشتی و لبنی
ترکیب شیمیایی سولانین , خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد
بررسی خاک های کشاورزی شهرستان دزفول از نظر سلامت به عناصر سنگین سرب و نیکل
بررسی وضعیت فلز سنگین کادمیوم در اراضی کشاورزی دزفول
بررسی وضعیت نیترات در سیب زمینی و خاک تحت کشت آن در دزفول
بررسی حذف آلایندههای آبی با استفاده از فناوری نانو( مطالعه موردی آلایندههای آبهای خوزستان)
تغییرات غلظت عناصر آلاینده در دو رودخانه کارون و کرخه
بررسی تاثیر سیستمهای مختلف کشت برعملکرد گندم در جنوب استان خوزستان
بررسی حذف یون باریم در پسماند گل حفاری با استفاده از زئولیت کلینوپتیلولیت
کنترل پوسیدگی رایزوکتونیایی ریشه و طوقه لوبیا بوسیله جدایه های هیپوویرولنت رایزوکتونیای دوهسته ای
بررسی بیماریزایی چهار گروه آناستوموزی ریزوکتونیای دو هسته ای روی لوبیا قرمز
شیوه های نوین در حذف آلاینده ها
کشاورزی و عناصر سنگین، عاملی برای آلودگی خاک
آمایش سرزمین راهکاری جهت حفظ محیط زیست
استفاده مجدد از پساب و استانداردهای ملی و بین المللی
ارزیابی استانداردهای ملی و بین المللی سرانه فضای سبز شهری
آلودگی درختان پده Populus euphratica حاشیه رودخانه کارون به قارچ Alternaria alternate
آلودگی مزارع هندوانه استان خوزستان به باکتری Acidovorax citrulli عامل بلاچ میوه هندوانه
مروری بر انواع بسته بندی و نقش آن در ایمنی غذایی
شبیه سازی آلایندگی نیتراته زه آبهای مزارع گندم با استفاده از مدل CERES-wheat
تاثیر سرما نگهداری بر ویژگیهای تولیدمثلی جمعیت دو جنسی زنبور پارازیتویید Lysiphlebus fabarum (Hym., Braconidae
استفاده از سرما به منظور ذخیره زنبور پارازیتویید Lysiphlebus fabarum Hym., Braconidae جهت استفاده در کنترل بیولوژیک
اثر تراکمهای دو رقم گندم بر صفات مرفولوژیکخردلوحشی در تراکمهای مختلف Sinapis arvensis.L
کشاورزی Pesticides امنیت و سلامت غذایی
تاثیر آلودگی مالچ نفتی بر رطوبت خاک و برخی صفات مورفولوژیکی گیاه سیب زمینی Solanum tuberosum رقم کایزر
بررسی اثرات محیطی روی برخی از خواص گیاه دارویی بابونه
بررسی اثر فرایند بر میزان سرب و کادمیوم در حلوا ارده های سنتی استان یزد
معرفی گونه های گیاه پالای سازگار در مناطق نفت خیز و تاثیر آنها بر کاهش آلودگی خاک
نقشترویج و آموزشکشاورزی در توسعه کشاورزی ارگانیک جهت بهبود امنیت غذایی
اثر لجن فاضلاب بر برخی خصوصیات مورفولوژی و تجمع فلزات سنگین سرب و و خاکZea mays L. کادمیم در گیاه ذرت
بهینه یابی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از پوست سیب زمینی به کمک امواج اولتراسونیک به روش سطح پاسخ
تاثیر محیطهای کشت کنترل شده بر برخی خصوصیات مورفولوژیک گوجه فرنگی
معرفی و مقایسه روش های اندازه گیری و سنجش فلزات سنگین