Articles Stat:
Number of Articles: 38Number of Proceeding pages: 440
Papers View: 41637
1st Agriculture & Development Conference
1st Agriculture & Development Conference In date 2015-02-19 by ,موسسه اطلاع رساني ناركيش in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st Agriculture & Development Conference
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st Agriculture & Development Conference
بررسی تاثیر ویژگیهای فردی بر پذیرش بیمه محصول گندم در منطقه دشت مغان(شهرستان پارس آباد)
نقش توریسم و گردشگری در توسعه پایدار روستایی
بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران
بررسی نسبت انرژی درکشت مکانیزه سویا در منطقه دشت مغان ( شهرستان پارس آباد)
بررسی عوامل اقتصادی موثر بر مهاجرت جوانان روستائی به شهرها ( مطالعه موردی : شهرستان دماوند )
ترکیب شیمیایی پوست بادام فرآوری شده با اوره و تأثیر تغذیه آن بر جمعیت پروتوزوای شکمبه بره
بررسی تاثیر ویژگیهای اقتصادی - اجتماعی کشاورزان گندمکار بر پذیرش بیمه محصول گندم در منطقه دشت مغان(شهرستان پارس آباد)
اثر سطوح و نوع مصرف سالیسیلیک اسید بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی برگ ریحان ( .Ocimum basilicum L ) در شرایط تنش شوری کلریدسدیم
چالش های بازاریابی سبز در حوزه کشاورزی در ایران
تأثیر تغذیه پوست خارجی بادام فراوری شده با اوره بر مصرف خوراک، عملکرد رشد و هزینه جیره در بره های پرواری شال
کارآفرینی روستایی: چالش ها و فرصت ها
بررسی تاثیر انواع کودهای اوره و زمان محلول پاشی کود نانو پتاسیم بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مرفولوژیک کلزا (Brassica napus L ) هیبرید هایولا 401 در منطقه ایرانشهر
نقش آموزش و ترویج در تولید و پرورش ماهیان سرد آبی (قزل آلا) در استان آذربایجان شرقی
اثر محلول پاشی کودهای ماکرو و میکرو بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی نعناع فلفلی
بررسی تاثیر کاربرد محرک های زیستی بر پارامترهای رویشی گیاه دارویی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L. )
اثر تناوب بر رشد، عملکرد دانه و تجمع کادمیوم در گیاه لوبیا قرمز تحت تنش کادمیوم
آنزیم های خاموشگر سیستم حد نصاب حسگری ( QQ ) و کاربرد آنها در بلوکه کردن سیستم های حد نصاب حسگری ( QS ) وابسته به آلودگی
اثر مقادیر مختلف آهن و نیترات آمونیوم بر میزان TSS , ویتامین ث و آنتی اکسیدان های کل سیب رقم دلبار استیوال
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش کشاورزی
ارزیابی کارایی فنی گلخانه های تولید خیار - مطالعه موردی شهرستان تبریز
بررسی خواص صوتی و حرارتی تخته خرده چوب ضخیم ساخته شده از پوشال رنده و باگاس
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد پیاز خوراکی
مکانیسم خاموشی حد نصاب حسگری ( QQ ) استراتژی ضد بیماریزایی باکتریهای اندوفیت
ارزیابی مقدار اسانس، سدیم و پتاسیم کالوس حاصل از توده های بومی زیره سبز ( Cuminum cyminum ) در پاسخ به غلظت های متفاوت شوری ( NaCI )
نقش تعاونی های کشاورزی در توسعه ی پایدار
تأثیر کودهای ورمی کمپوست، فسفات زیستی بر صغات مورفولوژیک و رزمارینیک اسید گل گاوزبان ایرانی.( Echium amoenum Fisch. And May)
محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک
بررسی همبستگی بین تولید شیر و سن زایش با روزهای باز جاری و قبلی و دوره خشک قبلی در گاوهای هلشتاین استان اردبیل
اثر تنش خشکی و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گل اطلسی رقم ایرانی در منطقه ایرانشهر
بررسی تأثیر متغیرهای سیاستی بر تولید برنج در ایران
سیاست های دولت و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی
تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و بن زاادجوانت بر عملکرد جوجه های گوشتی
طراحی شبکه جاده های جنگلی بر اساس خصوصیات رویشگاه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: سری واستون مازندران)
اثر آنتی اکسیدانتی گیاهان دارویی نعناع و چای سبز در مقایسه با ویتامین E و آنتی اکسیدانت تجاری بر روی عملکرد جوجه های گوشتی کم سن
ارزیابی میزان موسیلاژ توده های بارهنگ Plantago major L شهرهای اردبیل، کرمان، مشهد و میانه
بررسی اثرات سیاستهای حمایتی بر عرضه داخلی برنج در ایران
نگرشی بر وضعیت سیستم های آبیاری بارانی در ایران
تاثیرپودر قارچ ( Agaricus bisporus ) یا سیر و ترکیب آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی