Articles Stat:
Number of Articles: 197Number of Proceeding pages: 1666
Papers View: 145537
The first International Conference on Applied Research in Agricultural Sciences, Natural Resources and the Environment
The first International Conference on Applied Research in Agricultural Sciences, Natural Resources and the Environment In date 2017-07-16 by ,دبيرخانه دائمي كنفرانس was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first International Conference on Applied Research in Agricultural Sciences, Natural Resources and the Environment
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first International Conference on Applied Research in Agricultural Sciences, Natural Resources and the Environment
زراعت چوب با صنوبرکاری، گامی استوار در راستای خودکفایی تامین مواد اولیه صنایع چوب کشور
اثر تراز ارتفاعی در تولید چوب صنوبر در دو منطقه رویشگاه جلگه ای و کوهستانی در گیلان
گونه های جنس بید در استان گیلان
حذف تولوین از محیط آبی توسط فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته فنتون در مقیاس آزمایشگاهی
بررسی آلودگی های ناشی از محل دفن پسماندهای شهری
ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپهای مختلف جوHordeum vulgare L بااستفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش
بررسی اهمیت وجایگاه جایگزین های چربی درمحصولات غذایی
رسم درخت فیلوژنتیکی بر مبنای ( بیسین Bayesian )
Agricultural waste biomass templated synthesis of nanomaterials: Green approach for the waste minimization
بررسی تاثیر شدت و مدت تراکم خاک بر ریشه دوانی بلندمازو
ارزیابی ویژگی ها و اهمیت صمغ گوار
پتانسیل کاربرد صمغ دانه ریحان در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد هیدروکلوییدها در فرآورده های لبنی، با تاکید بر صمغ گوار
مکانیسم عملکرد و تاثیر هیدروکلوییدها بر بهبود خواص کیفی ماست
کاربرد داده های بیان ژنی حاصل از توالی یابی نسل جدید در اصلاح نژاد دام و شیلات
A Computational Method to Identifying TFGene Modules in Immune System
اثر تیمار غذایی با برخی مواد مغذی بر شکست خواب و بهبود استقرار گیاه موسیر .(Allium hirtifolium)
شناسایی و تعیین جایگاه عامل لکه برگی باکتریایی پامچال در مازندران بر پایه ی توالی ژن gltA
بررسی فنوتیپی، مولکولی و بیماری زایی جدایه های Xanthomonas عامل لکه برگی پامچال
کاربرد اثر هیومیک اسید و ورمی کمپوست بر درصد و عملکرد اسانس ترخون فرانسوی
بررسی تاثیرآموزش محیط زیست روستایی در ارتقاء آگاهی زیست محیطی دهیاران ( مطالعه موردی: بخش مرکزی همدان )
بررسی میزان تغییرات گستره جنگلهای زاگرس جنوبی با استفاده از عکسهای هوایی و تصاویر ماهواره ای ( مطالعه موردی : منطقه چگنی استان لرستان )
بررسی میزان وابستگی خانواده های روستایی جنگل نشین به چوب درختان جنگلی در منطقه چگنی استان لرستان
نگرش اقتصادی بر آبیاری قطره ای در جنوب استان کرمان
پایداری محیط زیست
استفاده از روشهای مولکولی در شناسایی و ردیابی بیمارگرهای گیاهی
ره یافت بیشینه ی درست نماییmaximum likelihood در فیلوژنتیک
بررسی تنوع ریخت شناختی و فیلوژنتیکی erythroseptica Phytophthora
ویژگی های فیزیکوشیمیایی پروتیین آبکافتی استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
ویژگی های فیزیک وشیمیایی روغن استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
ارزیابی مکانیسم فرایند اکسیداسیون و عوامل موثر بر این پدیده در روغن های نباتی خوراکی
مروری بر ترکیبات و اهمیت گیاه بومی چویل ( angulate Ferulago)
تاثیز آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری روغن ها و مواد غذایی بر پایه روغن
روغن آفتابگردان: ویژگی ها و انواع
مکان یابی بهینه دفن پسماندهای جامدشهرقیدار استان زنجان بااستفاده ازمدل تصمیم گیری AHP
بررسی تاثیر همزمان آبیاری بخشی منطقه ریشه و کانی زیولیت بر توسعه ریشه و کارایی مصرف آب گیاه فلفل دلمه ای
تغییرات سطوح نیترات و اثر آن برروی فتوپریود و رشد و بیوماس جلبک Scenedesmus dimorphus
بررسی تاثیر استفاده از نانوسیال مس ، نانو سیال نقره و اکسید آلومینیوم بر میزان انتقال حرارت رادیاتور موتور تراکتور مسی فرگوسن 285
بررسی تاثیراستفاده ازنانوکرستال سلولز برپارامترهای مکانیکی وحرارتی پلیمر درفیلم پوشش بسته بندی موادغذایی
بررسی آلودگی های قارچی استخرهای شنا سرپوشیده شهر گناباد
بررسی وضعیت یادگیری سازمانی درمدیریت جهادکشاورزی
مطالعه و بررسی رابطه بین ویژگی های مدیران حوزه کشاورزی و اشتغال زایی، نوآوری و موانع کارآفرینی
کاربرد ازتوباکتر و اکسید پتاس بر خصوصیات رویشی و زایشی گل همیشه بهار( Calendula officinalis)
Rice Phosphorus Use Efficiency Affected By Different Nitrogen and Phosphorus Fertilization
The Influence of Saline Water Drip Irrigation and Root temperature Zone on Tomato Yield under Soilless Cultivation
ارزیابی وضعیت اکولوژیکی منطقه بین جزر مدی و حوزه ساحلی خلیج فارس با استفاده از تنوع زیستی شکم پایان در شهرستان دیلم
بررسی اثرات افزودن اسانسهای گیاهی اسیدرسینولییک، کاردانول و کاردول به جیره برتخمیرشکمبه ای درشرایط آزمایشگاهی به روش تولید گاز
پیش بینی شیرگاوهای شیری هلشتاین دریک دوره شیرواری بااستفاده ازسه رکورد اول تولیددام توسط شبکه عصبی مصنوعی
بررسی برخی فراسنجه های جمعیت شناختی موثر بر اندازه موثر جمعیت در گوسفند نژاد قره گل
طراحی وپیاده سازی سامانه اندازه گیری خوردگی قطعات صنعتی بااستفاده ازتکنیک کاهش وزن
بررسی روش های مختلف پرایمینگ بذورسویا Glycine max L. Merrill
بررسی زوال بذربرخصوصیات فیزیولوژیکی ومورفولوژیکی سویا Glycine max L. Merrill
اثرات سطوح مختلف زنجبیل درجیره برپایه گندم برکیفیت پوسته تخم مرغ و شاخصهای اقتصادی درمرغان تخمگذار
تاثیر سطوح مختلف مخمر سلنیوم بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار
دربرصفات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذارتاثیرسلنیوم آلی درجیره پس ازدوره تولک بری دما وزمانهای مختلف نگهداری
تاثیر سیستم آبیاری فتیله ای بر کارایی مصرف آب و برخی صفات رشد فلفل دلمه ای
بهینه یابی الگوی کشت محصولات زراعی با استفاده از برنامه ریزی خطی( مطالعه موردی: اراضی زیر سد کوثر گلستان)
بهینه یابی الگوی کشت محصولات زراعی با تاکید بر کم آبیاری (مطالعه موردی: اراضی زیر سد کوثر گلستان)
بررسی تاثیر خشکسالی در توسعه پایدار
تاثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر درصد کلونیزاسیون و محتوای نسبی آب برگ و نشت یونی گل جعفری (erecta Tagetes )تحت تنش شوری
تاثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر رنگریزه های فتوسنتزی و پرولین گل جعفری ( Tagetes erecta )تحت تنش شوری
مروری بر تاثیر استفاده از آب مغناطیسی بر میزان EC و PH خاک
مکان یابی محل دفن پسماندهای خطرناک شهریاسوج استان کهگیلویه وبویراحمد توسط مدل AHP,نرم افزار ARC GIS
ارزیابی زیستگاه کل و بز درمنطقه حفاظت شده البرزمرکزی جنوبی
بررسی ویژگی های فیتوشیمیایی توده های مختلف رازیا در برخی از رویشگاه های جنوب شرق سیستان و بلوچستان
اثر تنش خشکی بر میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز و کاتالاز در گیاهچه های کلزا
بهینه سازی هرس دندانه میخی رفت و برگشتی به روش منحنی سطح پاسخ با هرس و مقایسه بشقابی و هرس دندانه میخی
تاثیر دنده، دورموتور و کورس بر مصرف سوخت هنگام کار با تراکتور هرس دندانه میخی رفت و برگشتی
طراحی دندانه های هرس دندانه میخی رفت و برگشتی
ارزیابی راهکارهای توسعه کشاورزی با تکیه بر بررسی موانع و مشکلات تولید محصولات ارگانیک(مطالعه موردی : دهستان چهاردولی شهرستان قروه - استان کردستان)
نوآوری ظرفیت و تاثیر آن بر تغییرات در کشاورزی بخش توسعه (مطالعه مروری)
ارزیابی توان اکولوژیک و آمایشی گرگانرود استان گلستان جهت تعیین نقاط بالقوه توسعه گردشگری و حفاظت با استفاده از G SI (مطالعه موردی: زیر حوزه شماره 19 گرگانرود استان گلستان)
تاثیر جدایه های ریزوبیومی بر میزان سیدروفور پایووردین تولید شده توسط های سودومونادهای فلورسنت
بررسی تاثیر برهمکنش عصاره فیلتر شده های جدایه .spp Rhizobium و Pseudomonas fluorescens بر جمعیت یکدیگر
مروری بر ویژگی های فیبر گندم
نقش و اهمیت فیبرهای رژیمی با تاکید بر بتاگلوکان
کاربرد مالتودکسترین در فرمولاسیون مواد غذایی
مروری بر کاربرد فیبرهای رژیمی در فرمولاسیون انواع ماست
پهنه بندی مناطق آبی خراسان جنوبی به کمک شاخص آشفتگی بارش برای برنامه ریزی های کشاورزی
نقش اخبار و رسانه ها در آموزش اصول اخلاقی زیست محیطی
بررسی ارتباط سرمایه اجتماعی مشارکت اب شهروندان در حفاظت توسعه ، احیا و منابع طبیعی در راستای توسعه پایدار(مطالعه موردی: شهرستان تنکابن)
بررسی وضعیت آسایش گرمایی گردشگران در منطقه حفاظت شده حرای گابریک
بررسی روند تغییرات آلودگی آبهای زیرزمینی دشت میاناب شوشتر از جنبه ترکیبات ازته معدنی نیترات،نیتریت،آمونیاک
اثرتیمارهای مختلف پوشش دهی بذرکلزا براستقرارگیاهچه تحت شرایط مختلف محیطی
اثر روشهای مختلف پرایمینگ بر جوانه زنی کلزا بذر در شرایط تنش شوری
استفاده از فک خزری به عنوان شاخص زیستی آلاینده های دریای خزر
The analysis of the most important climatic parameter affecting performance of crop production variability under the climate change
بررسی تاثیر تنش شوری بر ویژگی های جوانه زنی سه گونه آویشن kotchyanus. T و T. armeniasus و T. vulgaris
کاربرد مدل جمعی تعمیم یافته در تعیین رویشگاه مطلوب گونه ملج ( .Huds glabra Ulmus ) درجنگل خیرودنوشهر
معرفی هیبریدی جدید از جنس گل سرخ (Rosa ) برای ایران با استفاده از مطالعات ریخت شناسی
تعیین هویت هیبرید جدید ی از جنس نسترن (.L Rosa ) برای ایران بااستفاده ازنشانگرهای مولکولی
بررسی تاثیر عوامل آب وهوایی برآفات نیشکر درخوزستان
پایش طوفان خاک 30بهمن 1395دراستان خوزستان بااستفاده ازتصاویرماهواره ای
نقش آموزش ومشارکت شهروندان در مدیریت پسماند
مروری بر مطالعات انجام شده بر روی آلودگی آب دریاچه مهارلو، استان فارس
ارتباط بین مدیریت دانش و GIS در سازمان مطالعه موردی : اداره محیط زیست شهرستان آمل
معرفی و تحلیل شاخص های مکانیزاسیون کشاورزی
تنش اثر خشکی و تیمار بیولوژیک بذر با برخی باکتریهای ریزوسفری ارتقادهنده رشدبرجوانه زنی ورشد اولیه گیاهچه مخلصه ( persicum Tanacetum )
شناسایی چالشهای تعاونی های روستایی
مدلهای تجاری سازی فناوری در کشاورزی
نقش توریسم در توسعه پایدار روستایی
بررسی اثر دور آبیاری و تنش شوری بر ویژگی و رشد های فیزیولوژیکی گیاه آفتابگردان
اثر سطوح مختلف پلیمر ابرجاذب بر کارایی آبیاری قطره ای درگیاه اوستیوسپرموم کشت شده دردیوارسبز
امکان سنجی کشت گوجه فرنگی به روش هیدروپونیک در مزارع استان خوزستان
تهیه نقشه کریجینگ کربن آلی خاک سطحی در دامنه جنوبی سرد کوه شهرستان ملایر با استفاده از نرم افزارGIS
برآورد اثر همخونی بر وزن تولد بز کرکی جنوب خراسان با استفاده از تکنیک آماری رگرسیون کوآنتایل
برآورد میزان اثر بخشی ناشی از نصب آبگرمکن های خورشیدی در صرفه جویی مصرف انرژی و کاهش آلودگی هوا مطالعه موردی منطقه 9
بررسی عملکرد تولیدمثلی در یک گله گاوهلشتاین در استان مازندرا ن
تاثیر سه نوع کروم برصفات کمی وکیفی لاشه بره های نر مهربان درشرایط سرد سالن
تاثیرسه نوع کروم بر صفات رشد بره های نر مهربان در شرایط سالن سرد
فلور بانک بذر خاک در مراتع ییلاقی بندپی بابل، استان مازندران
انواع سیستم های زهکشی و روکشهای زهکشی آبهای سطحی
بررسی آلودگی های ناشی از پسماندهای الکترونیکی به منظور ارتقاء جایگاه حفاظت از محیط زیست
مروری بر ویژگی ها و کاربردهای فرآورده های حاصل ازسویابا تاکید برآرد سویا
ارزیابی ترکیبات و فرآیند تولیدآب پنیر
کاربردعصاره واسانس گیاهان دارویی دربهبود کیفیت وافزایش زمان ماندگاری فرآورده های گوشتی باتاکید برعصاره مریم گلی
ارزیابی تاثیر مشتقات سویا و تغلیظ شده پروتیین آب پنیر بر خواص کیفی همبرگرطی زمان نگهداری
ارزیابی و اهمیت نقش دما و زمان پخت در تولید نان های سنتی ایران با تاکید بر نان بربری
بررسی عوامل موثر بر جنبه های کیفی نان بربری
مطالعه عوامل تاثیر گذار بر زمان ماندگاری نان بربری
ارزیابی مکانیسم بیاتی نان بربری و راهکارهای به تاخیر انداختن آن طی زمان نگهداری
مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن گیاه شابیزک (.L belladonna Atropa)به کمک خشک کن هوای داغ
حذف فلزسنگین کروم(6)ازفاضلاب بااستفاده ازبتن اصلاح شده
تولیدمحصول سویا تحت تاثیرکشت مخلوط افزایشی با آفتابگردان
بررسی اثر تاریخ های مختلف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود پاییزه در منطقه همدان
اثر کشت مخلوط افزایشی سویا بر کنترل علفهای هرز مزرعه آفتابگردان
اثرکشت مخلوط افزایشی سویا برکنترل علف های هرز مزرعه آفتابگردان
بررسی تاثیردما بردرصد جوانه زنی بذرگیاه دارویی رازیانه
بزرسی و پهنه بندی خشکسالی آب زیرزمینی شهرستان شیراز با استفاده از شاخصSWI و شاخص کیفیت منابع آب زیرزمینی ایران
تهدیدهای زیستی و فیزیولوژیکی فلز سنگین کادمیم بر فیزیولوژی رشد دام ها و تولیدات آنها
عملکردهای نانوذرات در صنعت طیور
تاثیر تیمارهای منابع مختلف منگنز در تنش گرمایی تابستان بر عملکردهای رفتارشناختی در دوره رشد
عملکردهای رفتارشناختی جوجه گوشتی در قفس تحت تنش گرمایی با منابع مختلف منگنزدر دوره پایانی
اثر تنش خشکی و تلقیح بیولوژیک بذر با باکتریهای محرک رشد بر خصوصیات مورفولوژیک گیاه دارویی بابونه
اثر تنش خشکی و بیوپرایم بذر بر شاخصهای جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی بابونه
مقایسه فیلترهای ماسه ای، زیولیت، آنتراسیت و فیلتز ترکیبی ماسه- سیولیت در حذف کیست ژیاردیا از آب رودخانه کارون
ارزیابی کارایی فیلتر شنی، سیولیت، آنتراسیت و تزکیبی ماسه- سیولیت در حذف کزیپتوسپوریدیوم از آب ورودی به تصفیه خانه کوت عبدالله
ویژگی ها و کاربرد لاکتولوز به عنوان پری بیوتیک
مقدمه ای به شناخت فیبرهای رژیمی بر پایه غلات
ویژگی ها و کاربردهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در فرمولاسیون فرآورده های لبنی
تاثیر فیبرهای رژیمی و ترکیبات پری بیوتیک بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک
نقش تلفن همراه در جلوگیری از تغییرات اقلیمی
بررسی فرصت ها و چالش های احداث آب شیرین کن در کشور
A coupled microbial fuel cell: using Shewanella and Bacillus subtilis with the potential of producing protease
بررسی ارزش تغذیه ایی دانه چیا (.L Hispanica Salvia)
مروری بر گیاه شناسی، ترکیبات تغذیه ایی و اهمیت دانه چیا (.L Hispanica Salvia)
مناسب ترین روش آماری برآورد رسوب معلق رودخانه آبشینه مطالعه موردی: ایستگاه یلفان حوزه آبخیزاکباتان
بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای مختلف منداب با استفاده از بعضی صفات زراعی
بررسی مدیریت پسماندهای بیمارستانی(مطالعه موردی : بیمارستان امام خمینی شهرستان جیرفت)
ویژگی ها و ترکیبات آویشن شیرازی و برگ گیاه نوروزک
پتانسیل عصاره یا اسانس برگ گیاه نوروزک در بهبود ویژگی های تغذیه ای و کیفی مواد غذایی با تاکید بر فرآورده های گوشتی
مروری بر کاربردهای آویشن شیرازی در گوشت و فرآورده های گوشتی
نقش و اهمیت آنتی اکسیدان های طبیعی با تاکید بر آویشن شیرازی
بررسی تاثیرغلظتهای مختلف شوری برتراکم سلولی ومیزان رشدویژه سیانوباکتری سمی Nodularia spumigena جداسازی شده ازدریای خزر
ارزیابی ویژگیها و نقش پروتیین سویا در صنایع غذایی
مروری برروشهای پهنه بندی سیل
مدیریت پسماند در نوسانات جمعیتی مناطق گردشگری مذهبی مطالعه موردی منطقه ثامن مشهد
تاثیر اسانس (تجاری ESSENTIAL )بر روی خصوصیات سیلاژ یونجه پلاسیده شده همراه با تفاله سیب
اثرات افزودنی اسانس تجاری(ESSENTIAL ) به سیلاژ یونجه پلاسیده شده همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر روی قابلیت هضم ماده خشک به روش کیسه های نایلونی
کاربرد جلبک sp Scenedesmus در تصفیه زیستی فلز سنگین روی
بررسی تاثیر سطوح مختلف مایکوریزا روی عملکرد و اجزای عملکرد کمی و کیفی ارقام ماش
مقایسه روش های استخراج اسانس های روغنی بر پایه ی چهار روش کلی استفاده از تقطیر، فشردن،حلال و مایکروویو
ریزساختار چیپس سیب زمینی و عوامل تاثیر گذار بر روی جذب روغن آن در روش سرخ کردن عمیق (deep fat frying)
بهینه سازی در فرآیند ریزدرون پوشانی روغن تخمه ی کدو حلوایی توسط خشک کن پاششی با استفاده از روش سطح پاسخ
معرفی آفات بذرخوارخانواده Bruchidae بر روی گون های مرتعی مراتع استان خراسان رضوی
بررسی میزان آلودگی بذرهای گونه گون مرتعی .Sint&Freyn brevidens Astragalus به سوسک های بذرخوار Bruchidae در مراتع استان خراسان رضوی
نقش و کاربردهای آنتی اکسیدان های مختلف در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری لیپیدها
ویژگی ها و کاربردهای گیاه زنیان در مواد غذایی
ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی
تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه زنیان و دارچین در پایداری اکسیداتیو روغن سویا
تلفیق دادههای لیدار و رادار و تصاویر اپتیکی در بهبود برآورد مشخصه های کمی ساختار جنگل
معرفی سنجش از دور راداری و ویژگی های آن و کاربردهای آن در جنگل
کاربرد نانو تکنولوژی در تولید بسته بندی مواد غذایی تجزیه پذیر
مضرات استفاده از آلومینیوم در صنایع غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان
پهنه بندی دمایی آغازوخاتمه فصول درشرق ایران بااستفاده ازروشهای نوین آماری
تهیه نقشه کلروفیل پوشش گیاهی مراتع دامنه جنوبی کوه سرده ملایر با استفاده از روش درون یابی کریجینگ
تاثیر تغییرات درجه حرارت طی تخمیر (گرمخانه گذاری) بر ماست و دوغ حاصل از آن
مروری بر بسته بندی انواع دوغ
مقدمه ای به نقش و اهمیت نمک در بهبود خواص کیفی دوغ
نوشیدنی های بر پایه شیر: با تاکید بر دوغ
بررسی خطر بنزن در نوشیدنی های میوه ای
بررسی تغییرات مکانی و زمانی تراز آب زیرزمینی در دشت بیستون استان کرمانشاه
بررسی وضعیت کیفی حوزه آبریز گدارچای ارومیه با استفاده از شاخص کیفیت (IRWQIsc )و مدل آسیب پذیری (WRASTIC)
رشد باکتری های گرماپای در شرایط نگهداری مختلف بطری های آب معدنی (مطالعه موردی: استان فارس)
مروری بر عوامل موثربرکیفیت فیزیکی ، شیمیایی وباکتریولوژیکی آبهای معدنی بطری شده در ایران و سایر کشورها
اثر دو سطح پروتیین خوراک آغازین وشیرمصرفی برفراسنجه های خونی ورشد اسکلتی درگوساله های نرهلشتاین
ارزیابی خواص سلامتی بخش پروبیوتیک ها در سیستم های درون زیست و برون زیست
تغییر اقلیم: علل، شواهد، راهکارها
مدلMBLMPGGD برای شبیه سازی بارندگی های حدی (مطالعه موردی تهر ان و رشت)
اثرات خمیر ترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان
تاثیر خمیر ترش بر خواص کیفی خمیر و نان حاصل از آن
باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک: لاکتوباسیلوس کازیی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
اهمیت خمیر ترش لاکتیکی در خمیر و نان حاصل از آن
حذف نیترات ازآب های زیرزمینی با استفاده کربن فعال به دست آمده ازسبوس برنج، کربن فعال به دست آمده ازلجن حاصل ازصنایع غذایی،کربن فعال تجاری وزغال طبیعی
بررسی تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای گندم نان در شرایط دیم استان ایلام