Articles Stat:
Number of Articles: 84Number of Proceeding pages: 523
Papers View: 146349
National Conference on Livestock and Poultry Nutrition
National Conference on Livestock and Poultry Nutrition In date 2013-12-04 by Islamic Azad University of Maraghe,دانشگاه آزاد اسلامي واحد مراغه in City Maragheh was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS National Conference on Livestock and Poultry Nutrition
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in National Conference on Livestock and Poultry Nutrition
اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر عملکردجوجه های گوشتی
تأثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ صدفی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
اثرهای استفاده از سبوسهای گندم و برنج به همراه آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار
پاسخ بوقلمونهای نر به سطوح لیزین قابل هضم ایلئومی استاندارد شده تا سن 13 روزگی
اثرات گیاهان دارویی پودر دارچین و پودرسیر با و بدون آنزیم برفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
اثرات منابع اسیدچرب امگا– 1 در جیرههای مرغ تخم گذار بر کیفیت غذایی تخم مرغ
ارزیابی سیستم ایمنی و فیزیولوژیکی مرغ های مادر گوشتی با استفاده از سطوح مختلف اسیدآمینه لیزین
تأثیر خیساندن دانه سورگوم و افزودن آنزیم فیتاز به جیره بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
استفاده از روش های یادگیری ماشین جهت پیش بینی میزان اسیدهای آمینه ارقام مختلف گندم ایرانی در جیره طیور
اثرات استفاده از تفاله لیموی عم ل آوری شده بر عملکرد مرغ های تخمگذار
اثر افزودن یک مخلوط تجاری حاوی مولتی آنزیم و پروبیوتیک به جیره غذایی و محدودیت انرژی و پروتئین بر عملکرد و ارگانهای داخلی جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر فراسنجه های خونی شترمرغ
اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر عملکرد بوقلمون های گوشتی
اثرات سطوح مختلف تفاله لیموترش بر صفات لاشه و فراسنجه های خونی در بوقلمون های گوشتی
اثر استفاده از پودرهای فلفل سیاه، سیر و زرد چوبه بر روی سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه کاب
اثرات زردچوبه، دارچین، زنجبیل و پودر سیر با و بدون آنزیم بر فراسنجه های خونی و سلول های ایمنی مرغ های تخم گذار
اثر باکتریهای پروبیوتیکی در جیره غذایی بر پاسخهای ایمنی و جمعیت برخی باکتریهای روده جوجه های گوشتی
اثرات آنتیاکسیدانی سطوح مختلف ویتامین C بر عملکرد جوجه های بلدرچین تغذیه شده با روغن کلزای پراکسید شده در دفعات مختلف حرارت دادن
بررسی اثر مدت محدودیت غذایی کمی و افزایش سطح مواد مغذی جیره بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تأثیرپذیری فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی از مدت زمان محدودیت کمی غذایی و افزایش سطح موادمغذی جیره
بررسی تأثیر جیرههای کم پروتئین با مکمل آنزیمی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغ های تخمگذار
مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی
مقایس هی پوسته ی صدف و کربنات کلسیم از لحاظ مواد معدنی و اثرات آن ها بر عملکرد مرغ های تخمگذار وصفات کیفی تخم مرغ
رابطه شدت محدودیت کمی غذایی و سطح افزایش مواد مغذی جیره با کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
بررسی اثر توام شدت محدودیت کمی و سطح افزایش مواد مغذی جیره بر وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
اثر پودر رزماری و ویتامین E بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه داروئی گزنه بر فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
رابطه سطوح مختلف دو نوع تفاله زیتون با و بدون مکمل آنزیمی با فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف دو نوع تفاله زیتون با و بدون مکمل آنزیمی بر پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
بررسی اثر سطوح مختلف پودر ضایعات خشک شده قارچ با و بدون آنتی بیوتیک بر خصوصیات لاشه و اندام های گوارشی جوجه های گوشتی
اثر کاربرد ضایعات خشک شده قارچ با و بدون آنتی بیوتیک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه دارویی شاه اسپرم بر عملکرد جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه دارویی شاه اسپرم بر صفات لاشه جوجه های گوشتی
تاثیر مکمل آنزیمی در جیرههای غذایی بر پایه ذرت- کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی
تاثیر افزودن آنزیم آلفا گالاکتوزیداز و اسید آلی به جیره غذایی بر عملکرد و شاخصهای رشد در جوجه های گوشتی
بررسی اثر استفاده از اسانس و پودر گیاه اسطو خودوس، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
بررسی اثر استفاده از اسانس و پودر گیاه اسطو خودوس، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از روغن کلزا و پیه گاوی در جیره های آغازین و رشد بر صفات لاشه جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره های آغازین و رشد
اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی مرزه بر صفات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده
اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار
اثرات استفاده از تفاله انگورخشک شده بر عملکرد مرغ های تخمگذار
اثر افزودن یک مخلوط تجاری( Di-A-Zyme 256 ) به رژیم غذایی برروی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف تریپتوفان بر عملکرد جوجه گوشتی
کاهش سطح پروتئین جیره بوقلمونهای نر گوشتی با استفاده از آنزیم پروتئاز
بررسی تأثیر جیرههای کم پروتئین با مکمل آنزیمی بر عملکرد مرغ های تخمگذار
اثر افزودنی حاوی عصاره کنگر فرنگی برخصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات کرم خاکی بر عملکرد جوجه های گوشتی
رفتار تغذیه ایی قرقاول
ارزیابی کارایی عصاره الکلی بره موم در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
اثر افزودن ملاس وتلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاریوم) بر کیفیت سیلاژ سیب زمینی
بررسی اثرات مکملهای گلوکوژنیک بر فراسنجههای خونی، شرایط بدنی، سیستم ایمنی و روز های باز، عملکرد تولیدی و ترکیبات شیر در گاوهای شیری هلشتاین در اوایل شیردهی
مقایسه ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری مواد مغذی دانه جو و علوفه هیدروپونیک جو به روش تولید گاز
تولید کمپلکس آنزیمی از تفاله خرما به روش کشت حالت جامد
اثر مخلوط کردن علوفه خشک و سیلاژ تاج خروس رقم اولترا با ذرت علوفهای بر خصوصیات شیمیایی و هضم پذیری در شرایط آزمایشگاهی
بررسی اثرسطوح مختلف گندم بوداده برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی
بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی
بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف ضایعات چیپس بر عملکرد رشد بره های نر نژاد کردی
بررسی اثرسطوح مختلف چیپس برفراسنجه های خونی بره های نر نژاد کردی
بررسی تلقیح باکتریایی )لاکتوباسیلوس بوخنری( بر پایداری هوازی سیلاژ سیبزمینی و مقایسه آن با سیلاژ ذرت
تعیین ارزش غذایی برگ شاه توت فرآوری شده و نشده با خاکستر چوب با استفاده از روش تولیدگاز
فسفر در جیره غذائی گاوان شیری
تعیین ارزش غذایی ضایعات سبزیجات و هویج با استفاده از روش تولیدگاز
تأثیر استفاده از جیره حاوی تفاله خشک گوجه بر عملکرد بره های نر شال
بررسی اثرات سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیرفیبری بر اسیدیته و متابولیت های خونی در گوسفند
اثرات افزودن ملاس و کود مرغی بر ترکیب شیمیایی و کیفیت سیلو تفاله سیب
ارزش غذایی تفاله سیب سیلو شده با سطوح مختلف ملاس وکود مرغی
بازیافت کاه غلات با استفاده از قارچهای بازیدیومیست چوبخوارجهت بهینه سازی تغذیه دام
تأثیر اسانس گیاه دارویی آویشن بر قابلیت هضم و ماده آلی در شرایط آزمایشگاهی
اثر خیساندن و جوانه زنی بر برخی از ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف دانه سورگوم
مقایسه ترکیب شیمیایی و گوارشپذیری علوفه خشک و سیلاژ ذرت با تاجخروس رقم خارکوفسکی به روش تولیدگاز
تعیین تجزیه پذیری ماده خشک کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روش کیسه های نایلونی
تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی
اثرات یک ترکیب پروبیوتیک درتوسعه شکمبه، وقوع اسهال وافزایش وزن درگوساله های جوان هلشتاین
بررسی اثرسطوح مختلف گندم بوداده برعملکرد بره های نر نژاد کردی
تاثیر تغذیه تانن تفاله انگور بر غلظت برخی اسیدهای چرب در سرم خون گوسفندان
اثرات پرتوتابی بیم الکترون بر قابلیت هضم و روند تجزیه پذیری کنجاله زیتون در شکمبه گوسفند
اثرافزودن مکمل آلی روی، مس ومخلوط آنها برعملکرد وپروفیل مواد معدنی پلاسمای بره های نرشال
بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل
تاثیر سطوح مختلف مولتی ویتامین بر میزان تخم، لارو و شفیره)پرورش نوزادان(، رشد جمعیت، درصد چربی وپروتئین لاشه کارگران و زمستان گذرانی کلن یهای زنبورعسل Apis mellifera(
بررسی سطوح مختلف ویتامین C بر جمعیت، تخم گذاری ملکه و میزان عسل تولیدی کلنی زنبور عسل در فصل بهار
اثر سطوح مختلف ویتامین ث بر میزان جمعیت، تخم گذاری ملکه کلنی زنبور عسل در فصل پائیز
اثر جایگزی نهای گرده بر عملکرد تولید عسل در کلنی های زنبور عسل
بررسی اثر کاتچین )فلاونوئید چای سبز( بر بی دردی سیستم گاباارژیک بر درد احشایی ناشی از آزمون اسید استیک در موش صحرایی