Articles Stat:
Number of Articles: 494Number of Proceeding pages: 2894
Papers View: 187733
12th Congress of Horticultural Sciences of Iran
12th Congress of Horticultural Sciences of Iran In date 2021-09-05 by Vali-e-asr University of Rafsanjan,Iranian Society for Horticultural Science in City Rafsanjan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 12th Congress of Horticultural Sciences of Iran
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 12th Congress of Horticultural Sciences of Iran
اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگیهای رشد وکیفیت نشاء فلفل
تاثیر نوع رقم گرده دهنده بر پارامترهای رشدی میوه خرما رقم برحی
تغییرات فیزیولوژیکی در گیاه شاهی (Lepidium sativum) تحت تاثیر طیفهای نوری
تکثیر خرنوب و ارزیابی سازگاری آن به شرایط آب و هوایی رفسنجان
تمشک سیاه از برداشت در جنگل تا تولید گلخانه ای
اثر نیترات پتاسیم بر روی گلدهی، تشکیل میوه و میزان محصول در انبه رقم سندری
بررسی اثرات برخی تنظیم کننده های رشد، کائولین و یک عصاره گیاهی بر کاهش عارضه خشکیدگی خوشه خرما
بررسی زمان، نوع پیوند و اکسین در ایجاد ترکیبهای مختلف پیوند آدنیوم و خرزهره
بررسی، تحلیل، اصلاح و احیائ باغهای درجه دو و سه با استفاده از تکنیک سرشاخه کاری
شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی چند گونه قارچ میکوریز از ریزوسفر درختان میوه هسته دار مناطق کوهستانی رفسنجان
خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیماراسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
معرفی خصوصیات فنولوژیکی، پومولوژیکی و مورفولوژیکی رقم جدید زودرس گیلاس، شاندیز
نوردهی مصنوعی با هدف کنترل رشد گیاه، فتومورفوژنز و تولید متابولیتهای ثانویه
اثر سایبان و نسبتهای نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا
اثر سطوح مختلف هورمون ایندول بوتریک اسید و موقعیت قلمه روی ریشه زایی پایه رز Rosa hybrida L. 'Natal Briar'
اثر اسید آسکوربیک بر ویژگیهای مورفولوژی و بیوشیمیایی نشاء فلفل تحت تنش شوری
اثر ایندول بوتیریک اسید و نفتالین استیک اسید بر ریشه زایی قلمه ی زیتون رقم ماری
اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و نانو تیوبهای کربنی بر ضریب تکثیر نرگس به روش فلس دوقلو
اثر تیمار گوگرد بر شاخصهای رشدی، زایشی دو رقم پسته (اکبری و احمدآقایی)
اثر تیمار گوگرد و سم آکتارا بر رنگیزه های فتوسنتزی برگ دو رقم پسته (اکبری و احمدآقایی)
اثر روشهای شیمیایی و مکانیکی و اندازه سینی کاشت بر رشد و کیفیت نشای گوجه فرنگی
اثر شدت های مختلف نور آبی بر عملکرد و ترکیبات اسانس نعناع سنبله ای
اثر غلظت مختلف تغذیه نیتروژنه بر صفات شاخساره و ریشه دو رقم تمشک بی خار
اثر غلظتهای مختلف کود نیتروژنه بر صفات مربوط به برگ دو رقم تمشک بی خار
اثر غلظت های مختلف اکسین(IBA) بر ریشه زایی و خصوصیات رشدی بادمجان وحشی(Solanum torvum) تحت شرایط هیدروپونیک
اثر محلول پاشی روغن معدنی بر خصوصیات بیوشیمیایی دو رقم زیتون در شرایط آب و هوایی اهواز
اثر نوع بستر کشت و غلظت های مختلف اکسین بر رشد رویشی قلمه های انجیر سیاه در سیستم کشت بدون خاک
اثر ورمی کمپوست در بسترهای کشت بر رشد نشای گوجه فرنگی ( lycopersicon esculentum (Mill. در شرایط گلخانه ای
اثرات پایه های مختلف بر شاخصهای رشد و عملکرد خیار گلخانه ای رقم "داتیس"
ارزیابی برخی صفات پومولوژیکی ژنوتیپ های گردو در شمال استان فارس
ارزیابی برهمکنش ایندول بوتریک اسید با نوع بستر کشت بر جذب عناصر غذایی قلمه های انجیر سیاه در شرایط هیدروپونیک
ارزیابی بلند مدت تنوع محصولات کشاورزی هرمزگان
ارزیابی تنوع مورفو-فیزیولوژیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های جنس گلابی
ارزیابی جمعیتهای بومی خربزه کشور در شرایط کشت گلخانه ای در منطقه سیستان
ارزیابی شاخصهای کیفی بذر تعدادی از ارقام و ژنوتیپ های امید بخش لوبیا چیتی.(Phaseolus vulgaris L)
ارزیابی وضعیت تغذیه ای باغات عناب در استان خراسان جنوبی
ارزیابی ۲۷۸ ژنوتیپ بذری زردآلو برای دستیابی به ژنوتیپ های دیرگل
استفاده از مالچ تارپولین بر کاهش مصرف آب آبیاری در باغ پسته
افزایش ریشه زایی قلمه های گل کاغذی (Bougainvillea brasiliensi ʻRaspberry Iceʼ) با استفاده از هورمون ایندول بوتیریک اسید
افزایش ویژگیهای کیفی میوه توت فرنگی: نقش سالیسیلک اسید
بررسی خواص فیتوشیمیایی اکوتیپ های محلی و ارقام تجاری پیاز خوراکی
بررسی اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر عملکرد اکوتیپها و صفات مورفوفیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L.)
بررسی اثر تیمارهای سرمادهی و غوطه وری در آب بر جوانه زنی بذرهای بلوط بلند مازوQuercus castaneifolia C.A.Mey.
بررسی اثر کیفیت نور بر ویژگیهای رشدی و کیفی میکروگرین تربچه
بررسی تاثیر اسید جیبرلیک بر برخی خصوصیات ظاهری خوشه انگور رقم یاقوتی
بررسی تاثیر تفاله چغندر قند بر عملکرد و کیفیت قارچ دکمه ای
بررسی تاثیر تنک فیزیکی خوشه بر خصوصیات خوشه انگور رقم یاقوتی
بررسی تاثیر مصرف کودهای زیستی حاوی باکتریهای تثبت کننده عناصر غذایی در کاهش مصرف کودهای شیمایی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط کم آبیاری
بررسی تاثیر ورمی کمپوست و چای کمپوست کود مرغی بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی اگلونما (Aglaonema commutatum)
بررسی تاثیر هرس برگ بر برخی خصوصیات خوشه انگور رقم یاقوتی
بررسی تاثیر هرس سبز بر برخی صفات انگور رقم یاقوتی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت Morus nigra و Morus alba طی چهار مرحله رشدی میوه
بررسی خصوصیات گلدهی، رویشی و مرفولوژیک برخی از ژنوتیپ های بومی گلابی در شرق استان کرمانشاه
بررسی شاخص های جوانه زنی و تعیین نیاز سرمایی بذوربرخی ا رقام تجاری بادام
بررسی شاخصهای جوانه زنی و تعیین نیاز سرمایی مغز (بذور بدون پوست چوبی)در برخی ارقام تجاری بادام
بررسی عملکرد کمی و کیفی شش ژنوتیپ کنار و معرفی رقم پیشین
بررسی کارایی پیش تیمار نشاءپیاز خوراکی با قارچهای میکوریز بر رشد و عملکرد آن در شرایط مزرعه
بررسی همبستگی و رابطه رگرسیون بین درصد روغن ارقام زیتون با برخی ویژگیهای کمی میوه در شرایط آب و هوایی اهواز
بررسی خصوصیات پومولوژیکی برخی از زیتون ارقام یونانی در سرپل ذهاب
بهبود ریشه زایی قلمه های چوب سخت انار با کاربرد نفتالین استیک اسید
بهینه سازی شرایط کشت برای تولید شاخساره در گیاه Mentha mozaffarianii
تاثیر بسترهای مختلف کشت بر ریشه زایی قلمه های برگی زامیفولیای برگ تیره Zamioculcas zamiifolia ‘Black Raven’
تاثیر بهبود دهنده های زیستی و شیمیایی بر رنگیزه های فتوسنتزی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)
تاثیر پرایمینگ بذر بر شاخص های جوانه زنی بامیه (Abelmoschus esculentus) تحت تنش شوری
تاثیر محلول پاشی ترکیب ژل آلوئه ورا با سیلیکات پتاسیم بر ترکیدگی میوه انار
تاثیر محلول پاشی اسیدآمینه بر میزان کلروفیل برگ و رابطه آن با عملکرد پداژه زعفران
رابطه بین نشانگرهای ملکولی SSR با صفات مهم میوه در انگور با استفاده از آنالیز رگرسیونی Stepwise
رابطه نسبت فیتوکروم FR به R با برخی صفات گیاه تربچه
شناسایی و بررسی مورفولوژیکی توده های خودرو Asparagus azerbaijanensis
اثر بیوچار و مایکوریزا بر ازدیاد گیاه زامیفولیا ( Zamioculcas zamiifolia )
کشت درون شیشه ای پایه گارنم
مقایسه اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر جوانه زنی بذر پسته (Pistachio Vera L.) در کشت پتری دیش
مقایسه ارقام پسته تحت شرایط شوری در خراسان رضوی
مقایسه برخی شاخصهای بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان)
مقایسه ژنوتیپ های گرده دهنده پسته
مقایسه ویژگیهای مورفولوژیکی گل آذین و گل نخل خرما رقم برحی تکثیر یافته با استفاده از پاجوش و تکنیک کشت بافت
نقش هورمون براسینواستروئید بر خندانی میوه پسته رقم اوحدی
ارزیابی تنوع خرمالوهای خوراکی مناطق شمال و مرکز ایران براساس صفات پومولوژی
ارزیابی هیبریدهای حاصل از تلاقی خانواده های نسل چهارم طالبی
اصلاح گردوی ایرانی برای صفات مهم میوه و دیربرگ دهی با بهره برداری از تنوع ژنتیکی
انگیزش چندگانی در انگور رقم عسکری با استفاده از اوریزالین
بررسی اثر سطح های مختلف چندگانی روی برخی خصوصیات موفولوژیکی و بیوشیمیایی Rubus persicus
بررسی همراستایی گروه بندی ژنوتیپ های مرکبات با استفاده از نشانگرهای مولکولی
بهبود تحمل تنش شوری در توت فرنگی با کاربرد استیک اسید و اثرگذاری بر خانواده ژنی ALDH و ژن ACS
تاثیر ساکارز بر رنگیزه های فتوسنتزی جنینهای رویشی مارچوبه (Asparagus officinalis) اکتاپلوئید
تاثیر منابع کربوهیدراتی بر باززایی و رشد مریکلون های توت فرنگی
تولید و ارزیابی جمعیت در حال تفرق طالبی برای اصلاح صفات مرتبط با میوه و مقاومت به تنشهای زیستی
چالش ها و فرصت های به نژادی توت فرنگی
رهیافتها و چشم انداز زیست فناوری در باغبانی با بهره گیری از علوم OMICS
گزارشی از طرح جامع جمع آوری، ارزیابی و بهره برداری از ذخایر ژنتیکی گونه های وحشی بادام در دانشگاه شیراز
مقایسه اثر نانوذرات اکسید آهن و کلات آهن بر جوانه زنی و شاخصهای رشد بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)
مقایسه صفات بین ارقام و ژنوتیپ های گردوی کاشته شده در کرمان در دو سال متمادی
یک دهه برنامه اصلاح آلو و گوجه در کشور (Prunus spp.)
گزینش گرده دهنده نر مناسب برای ژنوتیپ های امیدبخش کیوی فروت ماده گوشت زرد(Actinidia chinensis)
اثر اسید هیومیک بر رشد و نمو توت فرنگی رقم محلی در بسترهای مختلف کاشت
اثر برخی از تنظیم کننده های رشد بر ریز ازدیادی پایه محلب (Prunus mahaleb L.)
اثر تنظیم کننده های رشد و نانوذره آهن بر میزان رشد گیاه دارویی استویا ( Stevia (rebaudianaBertoni در شرایط درون شیشه ای
اثر غلظت های مختلف نیترات کلسیم و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی دانه گرده ارقام خرما
ارزیابی اسیدهای چرب و ویژگیهای مورفو - پومولوژیکی ژنوتیپ های برتر گردو
ارزیابی پایداری ژنوتیپ های خیار (Cucumis sativus L.) به شدت نور کم
ارزیابی تلاقی پذیری ارقام زودرس و میانرس آلو ژاپنی .(P. salicina)
ارزیابی خانواده های نسل سوم حاصل از خودگشنی هیبرید تجاری طالبی شاه پسند
ارزیابی کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ های امید بخش کیوی طلایی (Actinidia chinensis)
ارزیابی مرفو-پومولوژیکی برخی ژنوتیپ های گردو
ارزیابی میزان دانه های گرده زنده و جوانه زنی آنها در گلهای انار ترش
ارزیابی ویژگیهای رشدی دانهالهای هیبرید بین گونه ای پسته (Pistacia vera × P. integerrima) و در دمای پایین
استفاده از خصوصیات مورفولوژی برای بررسی تنوع بین بوته های چای در ایران
انتخاب ارقام امیدبخش گوجه سبز (P. cerasifera) از ژرم پلاسم بومی کشور
برآورد پارامترهای ژنتیکی و ترکیب پذیری عمومی در اکوتیپهای مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis) در شرایط تنش شوری
بررسی اثر سیتوکنین ها بر باززایی نخل خرما رقم برحی از طریق کشت نوک شاخه در شرایط درون شیشه ای
بررسی پروتوکورم زایی بدنی ارکیده فالانوپسیس در محیط کشتهای جامد
بررسی تاثیر مکانیابی، شرایط ضدعفونی و استقرار در کشت بافت گیاه رز رقم آتوپیا
بررسی تلاقی کنترل شده برخی از ارقام و ژنوتیپ های برتر بادام با والد مادری شاهرود ۱۲ در منطقه ملایر
بررسی جوانه زنی درون شیشه ایی دانه ی گرده گل سیکلامن وحشی ایرانی
بررسی خصوصیات برخی ژنوتیپ های نر پسته (Pistacia vera L.) قزوین
بررسی خصوصیات کمی و کیفی نتاج هیبرید بادام حاصل از تلاقی ارقام مارکونا و شاهرود ۱۲
بررسی دگرگرده افشانی، تراکم گل و میوه گلابی آسیایی رقم KS۱۳ در مقایسه با گلابی اروپایی رقم شاه میوه
بررسی دو روش موثر در استخراج RNA ژنومی در ارقام تجاری انگور
بررسی دینامیک گلدهی گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) ژنوتیپ امیدبخش A۹۵ و رقم سبری در شرایط اقلیمی تهران
بررسی دینامیک گلدهی و سازگاری گرده افشانی برخی از ارقام زودرس و میانرس گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) و رقم شاه میوه در شرایط آب وهوایی تهران
بررسی قوه نامیه دانه های گرده نخل جزایر قناری و امکان گرده افشانی آن با نخل خرما
بررسی گوناگونی فنوتیپی در برخی از نژادگانهای بذری بادام منطقه علمدار شهرستان ملایر استان همدان
بررسی میزان توارث پذیری صفات مورفولوژیکی کمی و کیفی دورگ های انتخابی بادام
بررسی ریخت شناسی دانه گرده تعدادی از ژنوتیپ آلبالوی (Sour cherry) بومی ایران بوسیله اسکن با نگاره الکترونی (SEM)
بهینه سازی سنتز زیستی نانوذرات اکسید مس با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه پسته pistachio vera
بهینه سازی شرایط کشت بافت گزیلا ۶
بهینه سازی دستورالعمل استقرار درون شیشه ای انجیر رقم سبز
تاثیر ایندول بوتیریک اسید و بسترهای کاشت بر ریشه زایی قلمه ی شاخه ی زیتون رقم زرد
تاثیر بسترهای کشت مختلف در مرحله سازگاری گیاهک های مریم (Polianthes tuberosa L.)
تاثیر نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم بر تحمل به سرمای گلهای هلو رقم ولد آبادی
تاثیر نانوذرات آهن بر برخی خصوصیات گیاهچه ای بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) در کشت درون شیشه ای
تاثیر نوع محیط کشت و تیمار هورمونی بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی بذرالبنج سیاه (Hyoscyamus niger L.)
تاثیر ساکارز و پلی اتیلن گالایکول بر رنگیزه های فتوسنتزی و پرولین جنین های رویشی مارچوبه
تاثیر میان پایه اوحدی بر ویژگیهای رویشی و زایشی پسته رقم تجاری احمد آقایی سرشاخه کاری شده در باغات مسن پسته کاری استان کرمان
تراکم گل و میوه دهی ژنوتیپ امیدبخش A۹۵ و رقم سبری گلابی اروپایی (Pyrus communis L.) در شرایط آب و هوایی تهران
تنوع مورفولوژیکی گیاه نعناع در برخی از مناطق ایران
نشانگرهای اختصاصی در سطح گونه جهت شناسای ژنوتیپ های موردمطالعه ITS
خصوصیات گل در برخی از ژنوتیپ های امید بخش زیتون در استان کرمانشاه
شناسایی و بررسی صفات کمی و کیفی نژادگان انجیر کرمانشاه (ریجاب)
شناسایی و معرفی سری جدید نشانگرهای SSR در گیاه مرزه بختیاری Satureja bachtiarica
مروری بر صفات زایشی گیاه اسطوخودوس راست (Lavendulas tricta Del.) و بهینه سازی کشت گیاه در شرایط درون شیشه ای
مطالعه ماندگاری دانه های گرده برخی توده های هندوانه خوراکی (Citrullus lunatus) و هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis) در شرایط دمایی متفاوت
مطالعه متابولیت های کالوس بذرالبنج سیاه (Hyoscyamus Niger L.) تحت تیمار کیتوزان توسط دستگاه کروماتوگرافی طیف سنج جرمی
معرفی ژنوتیپ های گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L.) برای مناطق و فصول کم نور
تاثیر نوع دانه گرده بر درصد تشکیل میوه، میوه پارتنوکارپ و میوه ریزش کرده در رقم برحی حاصل از کشتبافت و پاجوش
میزان تشکیل میوه و رشد دانهالها در تلاقی گونه اینتگریما با چند رقم پسته محلی دامغان
بررسی صفات مرفولوژیک و خواص روغن تعدادی از ژرم پلاسم های قدیمی زیتون ایران در مقایسه با ارقام اهلی
اثر پوشش های خوراکی و اسیدهای آلی بر کیفیت ظاهری انار در انبار سرد
اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistacia vera L.) در طی انبارمانی
بهینه سازی ماندگاری سیب رقم رد دلیشز (Malus domestica "Red Delicious") با کلریدکلسیم و ژل آلوئه ورا به روش سطح پاسخ (RSM)
تاثیر پوشش کیتوزان به تنهایی و همراه با اسانس لعل کوهستان بر کیفیت و ماندگاری پرتقال تامسون ناول
تاثیر خشکی جزئی پوست بر میزان ترکیبات فنولی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
رهیافتهای جدید در کاربرد ضدعفونی کننده های پس از برداشت میوه ها و سبزیها
کاربرد ذرات مزوسپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل اسانس در بسته بندی میوه توت فرنگی
مقایسه سطح بیان برخی ژنهای مسیر بیوسنتزی آنتوسیانین در سه رقم انار با رنگهای مختلف
اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی است ویژگیهای پس از برداشت پسته تر
بر کاهش بار میکروبی دو رقم خرمای مضافتی و زاهدی(H۲O۲ ) اثر پراکسید هیدروژن
اثر پوشش زیست فعال آلوئه ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت توت فرنگی
اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی گاما-آمینوبوتیریک اسید و اسپرمین بر برخی شاخصهای فیزیولوژیک گل شب بو
اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار طی دوره انبارمانی(Punica granatum L. cv. Malase Saveh)
اثر تیمار دمایی بر ویژگیهای کمی و کیفی تولید پیازچه در پیاز نرگس شیراز ( Narcissus (tazetta
اثر عصاره آویشن و جلبک روی کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
اثر غلظتها و روشهای مختلف کاربرد پوترسین بر عمر گلجایی و صفات وابسته به آن در گلهای شاخه بریده میخک (Dianthus caryophyllus L)
اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توت فرنگی رقم پاروس
اثر کلریدکلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال اخته
اثر گابا و اسپرمین بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی گل شب بو
اثر گابا و کلرید کلسیم بر فیزیولوژی پس از برداشت گوجه فرنگی
اثر مقادیر مختلف آهک خاک در صفات پومولوژی میوه ارقام و ارقام امید بخش "به" درطول دوره نگهداری در سردخانه
اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
اثرات ترکیبی بسته بندی با پوششهای پلیمری متفاوت و سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نیریز
اثرات تیمارهای پس از برداشت غوطه وری در محلولهای اسید سالسیلیک و کیتوسان بر حفظ کیفیت اناردانه های رقم شهوار شیرین
ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) از دیدگاه مصرف کننده
ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی
افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) با استفاده از موسیلاژ و اسانسهای گیاهی
بررسی اثر مدت زمان انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب
بررسی اثر تیمارهای مختلف هرس تابستانی بر کمیت و کیفیت میوه کیوی فروت رقم هایوارد در زمان برداشت و طی دوره انبارمانی
بررسی اثر کلرید کلسیم و اشعه فرابنفش UV-C بر کیفیت پس از برداشت میوه کنار هندی(Ziziphus maurtiana)
بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیا
بررسی اثر نور با کیفیتهای متفاوت بر میزان آنتوسیاین، جذب محلول، مالون دی آلدهید و عمر گلجایی رز (Rosa hybrid L.) رقم دولس ویتا
بررسی اثرات متقابل بنزیل آمینوپورین و اسید جیبرلیک بر روابط آبی برگهای بریده گل اختر در زمان نگهداری در دمای محیط
بررسی اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر انبارمانی میوه لیموترش
بررسی امکان نگهداری نشاهای آماده در انبار با استفاده از تیمارهای دما، نور و محلول پاشی
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
بررسی تاثیر استفاده از اسانس نعناع فلفلی بر کنترل قارچ (Aspergillus flavus) در شرایط درون شیشه ای
بررسی تاثیر شدت اشعه UV-C بر میزان پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه پرتقال رقم تامسون
بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برشهای سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
بررسی دینامیک گل و میوه دهی گلابی آسیایی و امکان کاشت آن در استان زنجان
بررسی شیرین شدن سیب زمینی در دمای پایین بر اثر ناهمگنی دما در سردخانه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی(CFD)
بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris)
بررسی مهمترین ترکیبات شیمیایی موجود در برگ بریده گل اختر تحت برهمکنش اسید جیبرلیک و بنزیل آمینوپورین در شرایط سردخانه ای
بررسی میزان رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم گوجه فرنگی سیاه و قرمز
بررسی میزان کلسیم و سفتی بافت میوه دو رقم KS۶ و KS۸ گلابی آسیایی ( Pyrus serotina (Rehd.
بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری
تاثیر اسانسهای گیاهی در مهار رشد قارچهای کپک سبز و آبی لیموترش در شرایط درون شیشه ای
تاثیر انواع پوشش خوراکی بر ویژگیهای کیفی پسته تر رقم اکبری طی انبارمانی
بررسی اثرات جداگانه و تلفیقی تیمارکلسیم، گاماآمینو بوتریک اسید و کربوکسی متیل سلولوز بر حفظ ویژگی های کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی طی انبارمانی
تاثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
تاثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L. رقم شیشه کپ
تاثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی ( Pistachia vera (L.
تاثیر تیمار کلرید کبالت بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و عمر پس از برداشت گل شاخه بریده رز رقم جومیلیا
تاثیر درون پوشانی اسانس مرزه بختیاری با کیتوزان بر ویژگیهای کیفی دانه انار
تاثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته
تاثیر عصاره جلبک دریایی، موسیلاژ اسفرزه و دما بر کیفیت و عمر مفید انباری گوجه فرنگی
تاثیر کاربرد پوترسین و ژل آلوئه ورا بر ویژگیهای بیوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه انگور رقم ’ یاقوتی‘
تاثیر کربنات منیزیم به عنوان عامل ضد تعرق بر عمر گلجای رز رقم سامورایی
تاثیر محلول پاشی پیش از برداشت اتفن و جیبرلین بر برخی مشخصه های میوه انار رقم شیرین شهوار
تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت و غوطه وری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگیهای کیفی پس از برداشت اناردانه
تاثیر محلول پاشی برگی گلیسرول بر عمر گل بریده و تعادل آب در گل بریده رز
تاثیر منابع قندی بر ماندگاری پس از برداشت گلهای شاخه بریده پرنده بهشتی
تاثیر نانوامولسیون اسانس آویشن باغی و پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی
تاثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه
تغییرات کیفی میوه سه رقم نارنگی طی زمانهای مختلف برداشت
تاثیر سطوح مختلف سیلیکات کلسیم بر ویژگیهای مورفولوژیکی رز رقم دولسه ویتا Rosa hybrida.cv. Dolce Vita
کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا ( Narcissus tazetta L. (cv. Shahla با استفاده از سالیسیلیک اسید
کاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی توت فرنگی رقم آلبیون
مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آنها در مرحله پس از برداشت
مقایسه ترکیبات آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک میوه مرکبات موجود در بازار شمالغرب ایران
مقایسه درصد روغن و خصوصیات میوه زیتون ارقام بومی منطقه طارم
ممانعت از زرد شدن گیاه جعفری فرنگی معطر در پس از برداشت توسط تیمارهای نیتریک-اکسید، -۱ متیل سیکلوپروپن و سولفیدهیدروژن
نقش کارجینان در بهبود انبارمانی میوه پرتقال والنسیا
بررسی برخی از خصوصیات فتوسنتزی و مورفولوژیک در پایه های درگزی و پیرودوارف گلابی تحت تنش خشکی
اثر تغییر اقلیم و افزایش دمای بهاره بر عملکرد محصول پسته
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و تحمل به یخزدگی در دو رقم تاک
اثر تنش شوری و قلیایی بر میزان تبادلات گازی در پایه های نارنج و بکرائی
اثرات تنش گرمایی تدریجی و ناگهانی بر تبادلات گازی برگ انگور رقم رطبی
اثرات کاربرد برگی سیلیکون بر تعدیل تنش خشکی در برخی از واریته های پسته
اثرات کاربرد سیلیسیوم بر میزان رشد و روابط آبی بادام در شرایط سمیت بور
ارزیابی پاسخهای چهار واریته دانهالی پسته اهلی به کم آبیاری
بررسی تاثیر GABA بر بیان ژن BAP۱ تحت تنش سرما در ارقام تجاری انگور
بررسی تاثیر جیبرلیک اسید درونزا و برونزا بر بازگشت گلدهی زیتون رقم فیشمی
بررسی تاثیر خاک کاربرد ترکیبات زیستی قارچ تریکودرما در کنترل نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) پسته
بررسی تحمل به خشکی برخی از ارقام انگور به عنوان پایه برای رقم بیدانه سفید
بررسی تاثیر کاربرد کائولین فرآوری شده در کاهش خسارت آفتاب سوختگی برگ و میوه پسته
بررسی نقش توری سایبان در جلوگیری از خسارت گرمای خسارت زا در درختان پسته در شهرستان انار
پاسخ روزنه ها و رنگدانه های فتوسنتزی گل رز چینی در شرایط تنش سرما و گرما
تحلیلی بر خسارت عوامل محیطی بر محصول باغات پسته استان کرمان در سال زراعی ۱۳۹۹-۱۴۰۰
ضرورت و توجیه اقتصادی تولید هسته های اولیه عاری از ویروس محصولات باغبانی
کارایی سازوکار پاداکسنده آنزیمی ترکیبهای پیوندی پایه لیموی آب با پیوندکهای خودی و غیرخودی در پاسخ به تنش خشکی و آبیاری مجدد
کلروفیل فلورسانس ابزاری برای ارزیابی تاثیر طیفهای مختلف نوری در گیاه توت فرنگی رقم پاروس در شرایط تنش شوری و قلیاییت
مطالعه پاسخ برخی از جمعیت های ملون (Cucumis melo L.) تحت تنش شوری
واکنش برخی صفات رویشی، کمی و کیفی انگور رقم ریش بابا به نوع رنگ و درصد سایه دهی در سیستم سایبان
اثر اسید هیومیک، اسید فولویک و عصاره جلبک دریایی بر تحمل به شوری گل همیشه بهار
اثر باکتری Bacillus megaterium برافزایش تحمل به تنش کم آبی رز مینیاتوری.Rosa Rehd chinensis Jack. var. minima
اثر پروتئین هیدرولیزات حاصل از بدز زیتون بر تعدیل تنش خشکی توت فرنگی رقم پاروس
بررسی اثر پوشش سایه بانهای رنگی و محلول پاشی اسیدهای آمینه و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی
اثر پیش تیمار سالیسیلیک اسید بر جوانه زنی بذر کلم گل تحت شرایط شوری
اثر تنش خشکی بر رشد گیاهچه مارچوبه های ایرانی
اثر تنش شوری بر برخی شاخصهای فیزیولوژیکی دو رقم هیبرید و ایرانی اسفناج
اثر تنش شوری بر عناصر غذایی دو رقم هیبرید و ایرانی اسفناج
اثر دما بر عقیمی و بدشکلی جوانه های گل کیوی فروت رقم هایوارد
اثر غلظتهای مختلف کود زیستی فسفاته بر رشد و ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.) تحت تنش آرسنیک
اثر قارچ ریشه بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی دانهال به در شرایط کمبود آهن
اثرات تنش خشکی بر خصوصیات روابط آبی سلول بادام در شرایط درون شیشه ای
اثرات تنش خشکی روی ویژگی های بیوشیمیایی بادام در شرایط درون شیشه ای
اثرات فیزیولوژیکی نیتریک اکسید بر روی گیاه گوجه فرنگی تحت شرایط تنش شوری کلریدسدیم
اثرات کاربرد سیلیسیوم در تغذیه درختان بادام بر میزان رشد و تحمل تنش خشکی
اثرتنش شوری بر تغییرات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در نهال های برخی از ژنوتیپ های انتخابی انار
اثرکاربرد خارجی ملاتونین در ایجاد مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی در گیاه پیاز
ارزیابی برخی صفات مورفولوژیکی در شش ژنوتیپ انار در شرایط تنش شوری
ارزیابی حساسیت ارقام تجاری پسته به محلول پاشی گوگرد میکرونیزه پالایشگاهی
ارزیابی حساسیت پایه های بین گونه ای اهلی و غیراهلی پسته به تنش سرما
ارزیابی مورفوفیزیولوژیکی چمن شبدری تحت تاثیر کاربرد سیلیس در شرایط تنش شوری
ارزیابی واکنش توده های بومی خلر (Lathyrus sativus) به خشکی آخر فصل
بررسی اثر پراکسید هیدروژن بر برخی پاسخهای رویشی در گیاه مرزه تابستانه (. Satureia (hortensis L
بررسی اثر تنش شوری بر ویژگیهای فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، نشت یونی و پرولین بر ژنوتیپ های سرخارگل
بررسی اثر تنش شوری بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و کلروفیل فلورسانس ژنوتیپ های سرخارگل
بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و کاربرد اسید سالیسیلیک بر ویژگیهای مورفولوژیکی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) رقم کشکنی لولو
بررسی اثر عوامل اقلیمی بر تشکیل میوه های بدشکل در کیویفروت رقم هایوارد
بررسی اثر کودآبیاری با پتاسیم برمیزان مقاومت به سرمای بهاره پسته رقم "احمدآقایی" و "کله قوچی"
بررسی آنزیم های آنتی اکسیدانت در پاسخ به تنش خشکی در چاوی چندساله تراریخت RD۲۹A-IPT و نمونه های محلی آن
بررسی پاسخ مورفولوژیکی پایه های MM.۱۰۶ و MM.۱۱۱ حاصل از ریزازدیادی سیب (Malus domestica Borkh.) نسبت به تنش خشکی در شرایط کشت گلخانه ای
بررسی پاسخ های فنولوژی، متابولیتهای ثانویه و ظرفیت آنتی اکسیدانی سه رقم گل گندم (Centaurea cyanus) تحت سطوح مختلف پرتو فرابنفش
بررسی پتانسیل محلول پاشی فعال کننده های زیستی قارچ تریکودرما در کنترل نماتد ریشه گرهی(Meloidogyne javanica) در گوجه فرنگی
بررسی تاثیر کود زیستی بیوپتاس و سولفات آهن بر رشد و عملکرد شنبلیله تحت شرایط تنش خشکی
بررسی تاثیر کودهای زیستی و مویان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata) تحت شرایط کم آبیاری
بررسی تغییرات ماهانه کربوهیدرات در اندام های مختلف درختان زیتون رقم فیشمی
بررسی خصوصیات جوانه زنی بذر خشخاش ایرانی و اثر سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر روی ویژگیهای فیزیولوژیکی
بررسی خصوصیات رشدی گیاه گلرنگ با حضور مایکوریز و تحت تنش شوری
بررسی فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش کادمیوم
بررسی کاربرد ملاتونین خارجی بر روی ویژگی های مورفولوژی دو پایه گلابی درگزی و پیرودوارف در شرایط تنش خشکی
بررسی میزان تجمع نیترات در کاهو (Lactuca sativa) تحت تیمار قارچ تریکودرما
بررسی نقش قارچهای ریشه ای آربسکولار بر رشد و روابط آبی گیاه آهار در شرایط تنش خشکی
بررسی واکنشهای فتوسنتزی برخی گونه های گلابی (Pyrus spp.) تحت شرایط تنش خشکی
بررسی ویژگیهای جوانه زنی بذر گیاهان دارویی تحت تیمار دمایی و شوری
پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه سیلن تحت دو تیمار دمایی طی زمانهای مختلف
پاسخهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L.) به تنش نور فرابنفش A
(Satureja hortensis L.)پرتو گاما و تاثیر آن بر کلروفیل و کاروتنوئید مرزه تابستانه
تاثیر باکتری های مقاوم به تنش بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی دانهالهای پسته
تاثیر برهمکنش تنش شوری و پوترسین بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی ریحان(Ocimum basilicum L. cv. Genove)
تاثیر پایه بادمجان وحشی (Solanum torvum) بر میزان تحمل به خشکی گوجه فرنگی بر اساس شاخصهای رویشی
تاثیر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر مورینگا پرگرینا در شرایط تنش کم آبی
تاثیر پیوند گیاه خیار بر پارامترهای جدول زندگی شته جالیز و بررسی القای مقاومت گیاه نسبت به این آفت مهم گلخانه ای
تاثیر تلقیح قارچ میکوریز Glomus mosseae و Glomus intraradices بر برخی عوامل فیزیولوژیک گوجه فرنگی تحت تنش شوری
تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای ( Glomus mosseae و ( Glomus intraradices بر برخی صفات فیزیو-بیوشیمایی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
تاثیر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای ریخت شناسی بیست رقم انگور ایرانی و خارجی
تاثیر محلول پاشی کلات آهن و نانوذره اکسیدروی بر رشد و غلظت عناصر در گیاه به لیمو (Lippia citrodora) تحت تنش شوری
تاثیر تنش شوری بر میزان شاخصهای رشدی و عملکرد گیاه ریحان(Ocimum basilicum)
تاثیر حضور یا عدم حضور آکواپورین بر برخی از خصوصیات رشدی و فیزیولوژیکی گیاه گوجه فرنگی تحت تنش دمایی
تاثیر سلنیوم بر برخی ویژگیهای رشدی پیاز (Allium cepa L.) تحت سطوح مختلف آبیاری
تاثیر عصاره سرشاخه و برگ زرشک (Berberis vulgaris) بر میزان رشد قارچ Fusarium oxysporum
تاثیر قارچ مایکوریزا بر رشد ارقام کرونایکی و زرد زیتون
تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای Glomus mosseae و Glomus intraradices بر برخی پارامترهای مورفولوژیکی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
تاثیر نانو سیلیس و انواع بسترهای کشت بر ویژگیهای مورفولوژیک گل مغربی زیر تنش شوری
تاثیر نانوذرات کلسیم بر سرمای دیررس بهاره
تاثیر نیترات کلسیم بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
تاثیر نیترات کلسیم بر خصوصیات رشدی ژنوتیپ های انتخابی انار تحت شرایط شور
تاثیر نیتریک اکسید در کاهش صدمات ناشی از تنش شوری در گیاه خیار
تبادلات گازی و نرخ نورساخت برگی ترکیبهای پیوندی پایه لیموی آب با پیوندکهای خودی و غیرخودی در پاسخ به تنش خشکی و آبیاری مجدد
تعدیل تنش شوری با محلول پاشی اسپرمیدین در گیاه سیاهدانه
تعدیل تنش شوری در زردآلو در همزیستی با قارچ مایکوریزا و باکتری محرک رشد
تغییرات مورفولوژیک در گیاهان جوان برخی از ارقام زیتون,.(Olea europaea L )در شرایط تنش خشکی
شناسایی مولکولی و بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی سویه های استرپتومایسس علیه شبه قارچ Phytophthora nicotianae مولد بیماری پوسیدگی طوقه و ریشه گیاه فلفل دلمه ای
فرمولاسیون نانوامولسیون اسانس دارچین و بررسی خواص ضد قارچی آن در کنترل قارچ Botrytis cinerea
فعالیت آنتی اکسیدان ی، تغییرات اسید ابسیزیک و پرولین برگ تاکهای تیمار شده با کلسیم و روی تحت تنش شوری
کاربرد زمان مناسب استیک اسید، راهکاری برای کاهش اثرات تنش شوری در توت فرنگی
کاربرد عصاره جلبک قهوه ای در کاهش خسارت ناشی از بیماری پوسیدگی زغالی و بهبود شاخصهای رشد توت فرنگی
گزینش ژنوتیپ های گیاه زیره سبز (Cuminum cyminum L.) به منظور بررسی تحمل به بیماری پژمردگی فوزاریومی تحت شرایط آزمایشگاه ی و کشت در فیتوترون
مطالعه اثر سایبان مصنوعی بر برخی خصوصیات فیزیولوژی زردآلو در شرایط آب و هوایی کرج
مطالعه اثر گلایسین و تنش خشکی بر پارامترهای کمی و کیفی شیرین بیان ( Glycyrrhiza (glabra L.
اثر محلول پاشی سالسیلیک اسید تابستانه بر برخی صفات فیزیولوژی درختان زردآلو در شرایط آب وهوایی کرج
مطالعه تنش خشکی در گیاهان زینتی آفتابگردان زینتی مکزیکی و استئوسپرموم
مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی دانهالهای پسته ی رقم بادامی ریز زرند در شرایط تنش شوری
مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر برخی شاخصهای رویشی و فعالیت فتوسنتزی دانهالهای پسته ی رقم بادامی ریز زرند در شرایط تنش شوری
مقایسه تحمل به خشکی و پاسخ به محلول پاشی برگی عصاره جلبک قهوه ای در گونه بومی چمانواش بلند و چمن وارداتی لولیوم چندساله
نقش براسینواستروئید در بهبود تحمل شوری در دو رقم توت فرنگی
نقش یونیکونازول در بهبود رشد و محتوای اسانس گیاه دارویی اسطوخودوس ( Lavandula (officinalis L. تحت رژیمهای مختلف تنش کم آبی
واکنش های فیزیولوژیکی انگور یاقوتی به تنش تدریجی گرما و محلول پاشی سالیسیلیک اسید
وقوع ویروس موزائیک زرد لوبیا (BYMV) در باقلا کاریهای استان زنجان
تاثیر پیوند در مقاومت گیاه خیار به شته جالیز Aphis gossypii (Glover) (Hemiptera:Aphididae)
اثر طیفهای مختلف نور LED و کلسیم بر رشد، خصوصیات فیزیولوژیکی و کیفیت گل ژربرا
بهینه سازی نور در گلخانه و سایر محیطهای کنترل شده جهت به حداکثر رساندن تولید و کیفیت محصولات گلخانه ای
پاسخ فیزیولوژیکی کاهو لولوروسا به استفاده باکتری Bacillus subtilis و فسفر در شرایط کشت بدون خاک
تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید بر رشد پروانش (Catharanthus roseus Don.) تحت تنش سرما
مقایسه اثرات نی پیت (ضایعات نیشکر) و کوکوپیت بر رشد و عملکرد خیار در کشت بدون خاک
اثر برهمکنش ساکارز و اسید بوریک بر عملکرد گوجه فرنگی گلخانه ای
اثر بستر کاشت بر رشد و عمکرد میکروگرین شاهی
اثر توزیع اندازه پرلیت و نسبت آمونیوم به نیترات بر پایه رویشی گیزیلا در سیستم هیدروپونیک
اثر قارچ تریکودرما و نسبتهای مختلف محلول غذایی بر بهبود جذب عناصر غذایی در کشت شناور کاهو لولوروسا
اثر محلول پاشی عناصر پتاسیم، روی، کلسیم و سیلیس بر برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا (Momordica charantia L) تحت تنش کم آبی
اثر مولیبدن و نسبتهای مختلف آمونیوم، نیترات و اوره بر ویژگیهای مورفولوژیک ریحان در کشت بدون خاک
بررسی اثر محیط کشت های کمپوست خرما، کمپوست برگ کنوکارپوس و کوکوپیت در کشت بدون خاک گوجه فرنگی گلخانه ای رقم دافنیس و رقم ۴۱۲۹
بررسی اثر هرس بوته روی صفات مرتبط با عملکرد بادمجان
تاثیر دو سیستم کشت هیدروپونیک بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی سه هیبرید خیار گلخانه ای
بررسی ساختار، میزان تولید و بازار فروش گلخانه های تولیدکننده گل شاخه بریده رز دو شهرستان اندیمشک و دزفول در استان خوزستان
تاثیر بسترهای کشت مختلف بر خصوصیات رویشی گیاه فیسالیس در سیستم کشت بدون خاک
تاثیر دو سیستم کشت هیدروپونیک باز و هواکشت تغییر شکل یافته بر خصوصیات کیفی و عملکرد خیار گلخانه ای
تاثیر عصاره جلبک Chlamydomonas sp. بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی گیاه توت فرنگی تحت تنش شوری
تاثیر عصاره ی سیانوباکتر گونه ی Anabaena sp. روی برخی صفات مورفولوژیکی دو رقم تجاری گیاه توت فرنگی
تاثیر میکوریزا برخصوصیات کیفی میوه توت فرنگی در محیط کشت های مختلف در کشت بدون خاک
تاثیر محلولهای غذایی مختلف بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گوجه فرنگی تحت سیستم هیدروپونیک
تغییرات بیولوژیکی بستر و نسبت فسفر ریشه به ساقه تحت غلظتهای مختلف فسفر و باکتری Bacillus subtilis در کشت هیدروپونیک کاهو لولوروسا
بررسی برخی صفات رشدی و خصوصیات کیفی گیاه بنت قنسول pulcherrima Euphorbia رقم نوئل رد تحت تاثیر غلظتهای مختلف نیتروژن و بستر کشت
تعیین غلظت بحرانی نیتروژن و بسترکشت جایگزین پیتماس برای گیاه بنت قنسول رقم نوئل رد (Euphorbia pulcherrima) در سیستم هیدروپونیک
کارایی محلول پاشی سیلیسیم و هرس بوته بر بهبود عملکرد میوه فلفل دلمه ای گلخانه ای
کارایی محلول پاشی سیلیسیم بر بهبود عملکرد و ماندگاری میوه بادمجان گلخانه ای
مقایسه خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیکی میوه ۵ رقم خیار گلخانه ای در شرایط کشت بدون خاک
مقایسه دیت پیت با بسترهای کشت متفاوت در کشت هیدروپونیک بادمجان
واکنش رشد و نموی همیشه بهار به نسبتهای مختلف نیترات به آمونیوم محلول غذایی
واکنش فیزیولوژیک توت فرنگی به غلظتهای مختلف عناصر معدنی محلول غذایی
تغییرات کیفی و فیزیکی آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) تحت تاثیر پلاسمای سرد
استانداردسازی اسانس ها در جهت نیاز صنایع مختلف مصرف کننده مطالعه موردی: اسانس نعناع دشتی
آنالیز و مقایسه اسانس اندامهای مختلف و صمغ گیاه دارویی وشا ( Dorema ammoniacum D.(Don.
تاثیر تنش شوری بر فعالیت آنتی اکسیدانهای آنزیمی و غیرآنزیمی و محتوای اسانس مرزنجوش بخارایی (Origanum vulgare L. ssp. gracile)
تاثیر مایه کوبی با میکروارگانیسمهای محرک رشد بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) تحت شرایط تنش خشکی
قارچهای دارویی تبدیل زیستی ضایعات کشاورزی به متابولیتهای ارزشمند دارویی
مطالعه تاثیر عصاره های مختلف درختان بر رشد میسلیوم قارچ دارویی گانودرما
برررسی روابط برخی صفات کمی و درصد روغن در برخی توده های (Cucurbita pepo L.)
بررسی تغییرات خصوصیات رشدی و میزان L-DOPA در گیاه لوبیا مخملی تحت تاثیر اسیدهای آمینه و ریزوبیوم
بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی میوه ژنوتیپ های گیاه خیارتلخ (Momordica charanthia)
اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدان ی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) با دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک
اثر آللوپاتی بقایای کورم زعفران بر رشد گیاه کاهو
اثر جیبرلیک اسید و سرمادهی مرطوب بر درصد و سرعت جوانه زنی بذر گیاه دارویی پیچکه (Allium longisepalum)
اثر روشهای مختلف خشک کردن بر کیفیت و کمیت اسانس گیاه شمعدانی عطری(Pelargoninm graveolens)
اثر سطوح مختلف آبیاری و محلول پاشی اسید سالیسیلیک و آهن بر خصوصیات رشدی گیاهچه بذرهای کنجد
اثر محلول پاشی اوره و ارتفاع برداشت بوته بر مقدار اسانس و عملکرد رویشی و سه گونه مرزه ایرانی
اثر نانو ذره مس بر خصوصیات فیزیولوژیک و عملکرد دانه گیاه دارویی پنیرک تحت شرایط تنش
اثر هورمون سالیسیلیک اسید بر برخی صفات فنولوژی و مورفولوژی زعفران تحت تنش شوری
اثرات بکارگیری محلول پاشی آهن و ورمی کمپوست بر برخی از ویژگیهای زراعی گیاه ریحان Ocimum basilicum
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های حلال مختلف Achillea oxyodonta
ارزیابی ارزش غذایی و عناصر معدنی در گیاه دارویی جعفری فرنگی معطر ( Chaerophyllum (macrospermum Spreng. جمع آوری شده از آذربایجان غربی منطقه تکاب
ارزیابی برخی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در میوه، برگ و دانه ازگیل
ارزیابی تغییرات میزان رنگیزه های فتوسنتزی و تبادلات گازی گیاه دارویی لعل کوهستان (Oliveria decumbens) در پاسخ به کاربرد باکتریهای محرک رشد و هورمون جیبرلین
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی سه ژنوتیپ گل محمدی کشت شده در شرایط ارومیه
ارزیابی خواص آنتی اکسیدان ی، فنل و فلاونوئید کل در برخی ارقام مختلف گل داوودی(Dendranthema morifolium Ramat.)
ارزیابی محتوای فنل، فلاونوئیدکل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از برگ و گل سیاه ولیک(Crataegus elbursensis L.)
آنالیز کمی میزان لکتین کل موجود در پیکره دارواش مستقر روی پایه های انجیلی و ممرز در مرحله گلدهی
بررسی اثر اکوفیزیولوژیکی علف هرز سس افتیمون بر صفات کیفی و اسانس بادرنجبویه و ریحان
بررسی اثر آللوپاتی عصاره هیدروالکلی کورم و خاک مزرعه زعفران
بررسی اثر باکتری Pseudomonas putida بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو گونه ریحان
بررسی اثر بستر کشت و عصاره بر روی فنل و فلاونوئید کل در گیاه نعناع فلفلی ( Mentha (piperita L.
بررسی اثر ضدقارچی و ضد باکتریایی عصاره الکلی گیاه چای ترش
بررسی اثر کاربرد جلبک دریایی و گیاه مورینگا بر روی صفات کاروتنوئید و وزن تر و خشک گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
بررسی بازده اسانس جمعیتهای طبیعی مریم نخودی در ایران
بررسی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی کنگرفرنگی با محلول پاشی متانول و نانوذره دی اکسید تیتانیوم
بررسی تغییرات میزان فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در خشخاش کبیر ( Papaver (bracteatum Lindl. تحت تیمار سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات
بررسی تنوع مورفولوژیکی جمعیتهای مختلف گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra L.) مناطق مختلف استان فارس
بررسی خصوصیات رشد و نموی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) تحت تاثیر کودهای آلی در منطقه رشت
بررسی عملکرد کمی و کیفی قارچ دارویی شیتاکه (Lentinulus edodes) تحت تاثیر محتوای بستر کشت
بررسی فیتوشیمیایی میوه های منجمد و خشک ذغال اخته (Cornus mas L.) با دو روش استخراج
بررسی محلول پاشی نانو ذرات سبز مس و روی بر ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و شیمیایی گیاه دارویی بادرنجبویه (Dracocephalum moldavica L.)
بررسی میزان لکتین کل موجود در پیکره دارواش مستقر بر پایه انجیلی در فصل پاییز و زمستان
تاثیر بسترهای مختلف کشت بر ویژگیهای نشاء گیاه عروسک پشت پرده (Physalis alkekengi)
تاثیر تنش خشکی و نانوذره مس بر برخی خصوصیات گیاه دارویی پنیرک
تاثیر خاکپوش و دور آبیاری بر برخی شاخصهای رویشی گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo convar. Pepo var. styriaca)
تاثیر سطوح کود نیتروژن غنی شده با گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد زنیان (Trachyspermum ammi L.) در شرایط تنش کم آبی
تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد گل همیشه بهار ( Calendula (officinalis L.
تاثیر عناصر ریز مغذی و آبیاری تکمیلی بر تولید زیست توده و پارامترهای رشدی گیاه آنغوره
تاثیر کیتوزان بر جوانه زنی گز روغنی (Moringa peregrina) در شرایط تنش شوری
تاثیر محلول پاشی عناصر آهن و روی و آبیاری تکمیلی بر تولید شیرابه و بازده اسانس آنغوزه
تاثیر وجین علف هرز و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله Trigonella foenum-graecum در سطوح مختلف آبیاری
تآثیر نانوذرات نقره بر میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه زوفای باریک برگ (Hyssopus angustifolius) در شرایط کشت درون شیشه ای
تغییرات فصلی متابولیتهای ثانویه گیاه مورد (Myrtus communis L) در برخی از رویشگاه های استان خوزستان
تغییرات فنل، فلاونوئید و آنتی اکسیدان تحت تاثیر تیمار هیومیک اسید و تنش شوری در گیاه دارویی درمنه خزری (Artemisia annua L.)
شناسایی عصاره هیدروالکلی برگ گیاه آلاله برف زی ( Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr and (Rech.f. در مرحله فنولوژیکی میوه دهی
غنی سازی و بهبود رشد جوانه های چیا (Salvia hispanica L) با کاربرد عنصر روی
مروری بر ترکیبات ثانویه و اثرات فارماکولوژیکی گیاه دارویی ماریتیغال (خار مریم)
مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تاثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
معرفی کموتایپ جدید از گونه آویشن خراسانی (Thymus transcaspicus Klokov) در ایران
مقایسه بازده اسانس در محصول تازه و خشک مریم گلی (Salvia officinalis L.) در زمانهای برداشت مختلف
مقایسه ترکیبات اسانس توده هایی از دو گونه Eryngium noeanum Boiss. و Eryngium iranicum Mozaff. در ایران
مقایسه میزان کاتچین در عصاره اتانولی و اتیل استات اندام زمینی گیاه آلاله برف زی ( Ficaria (kochii (Ledeb.) Iranshahr and Rech.f. در مرحله فنولوژیکی رشد رویشی
تاثیر ورمی کمپوست و هیومیک اسید بر برخی ویژگیهای رشدی گل فریزیا (Freesia refracta)
اثر باکتری باسیلوس سوبتیلیس بر صفات مورفوفیزیولوژیکی گیاه داغداغان در شرایط آلودگی سرب
بررسی خصوصیات مرفولوژیکی چند ژنوتیپ نسترن وحشی و اثر تیمارهای هورمونی بر تکثیر جنسی و غیرجنسی
مطالعه شمارش کروموزومی و رفتار میوزی برخی جمعیتهای شقایق کوهی زرد (Glaucium flavum) در استان تهران
تاثیر قارچ ریشه آربسکولار بر رشد اولیه گیاه زینتی لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum)
بررسی اثر کمپوست تفاله شیرین بیان بر رشد و نمو گیاه شمعدانی(Plargonium × hortorum ʽMaveric Roseʼ )
بررسی تغییرات هیستولوژیکی و متابولیکی در طی بهاره سازی پیاز سوسن چلچراغ
بهبود برخی ویژگیهای گل آلسترومریا (Alstroemeria aurea) رقم Orange Queen با کاربرد برگی سدیم نیتروپروساید در شرایط کشت هیدروپونیک
تاثیر طیفهای مختلف نور ال ای دی بر کارایی فتوسنتز گیاه بگونیا رکس (Begonia rex)
تحلیل عوامل موثر بر احساس امنیت زنان در فضاهای سبز شهری با استفاده از مدل SWOT (نمونه موردی: باغ محتشم شهر رشت)
کاربرد برخی از گیاهان زراعی برای اهداف زیباشناختی و آموزشی در فضای سبز
گیاهان سوخوار (پیازی) بومی استان ایلام
پاسخ موفولوژیکی گل نرگس به کمپوست سنبل آبی و هیومیک اسید
فرصتها و چالشهای بام سبز در ایران
تاثیر کاربرد برگی سدیم نیترو پروساید بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی آلسترومریا(Alstroemeria aurea )رقم ‘Orange Queen’ تحت شرایط کشت بدون خاک
تاثیر نانو کود سیلیسیوم بر خصوصیات مورفولوژی گل میمون (Antirrhinum majus) تحت تنش خشکی
بررسی تاثیر جلبک دریایی و کود دامی بر بهبود رشد چمن آفریقایی تحت تنش با ترکیبات آللوپاتیک
بررسی اثرات فضای سبز شهری بر خصوصیات روحی و روانی شهروندان اندیمشک
اثر کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر صفات رویشی جمعیت های مختلف گل نرگس(.(Narcissus tazetta L
اثر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر شاخصهای رشد کلم زینتی
تاثیرکاربرد قارچ مایکوریزا و بیوچار بر ریشه زایی ارقام سانسوریا
اثرات نوع محیط کشت و غلظتهای مختلف اسید ایندول بوتیریک و اسید نفتالین استیک بر ریشه زایی توت آمریکایی (Maclura pomifera)
نقش کشاورزی شهری در پاسخ به امنیت و ایمنی غذایی در دوران همه گیری و پسا کرونا
بررسی اثر دور آبیاری و سوپر جاذب های پلیمری و معدنی روی برخی از خصوصیات چمن (Festuca arandinacea)فستوکا
نقش فضای سبز در کاهش عرضه مواد مخدر
مدیریت هوشمند فضای سبز شهری
اثر سطوح مختلف جیبرلیک اسید بر سطح برگ نشاء و تاریخ گلدهی سیکلمن(Cyclamen persicum Mill.)
تاثیر محلول پاشی کودهای کلات آهن و روی با بنیان های نانو بر خصوصیات رشدی و زینتی گیاه نرگس (Narcissus tazetta L.)
بهبود برخی صفات گل فریزیا (Freesia refracta) با استفاده از ورمی کمپوست و هیومیک اسید
نگاهی به کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت گیاهان زینتی
مطالعه نقش فضاهای سبز شهری بر سلامت روانی شهروندان شهر رشت
اثرات کاربرد اسید سولفوریک در آب آبیاری بر رشد و عملکرد کمی و کیفی درختان پسته
اثر سیلیسیم بر شاخصهای رشد و عملکرد فلفل دلمه ای رقم اکسپرشن تحت تنش کم آبیاری
اثر محلول پاشی پوتریسین، اسپرمیدین و بنزیل آدنین بر میوه نشینی و عملکرد خرمای کشت بافتی رقم برحی
برهمکنش نیترات کلسیم و سولفاتروی بر غلظت یونهای سمی و عناصر غذایی برگ نهالهای انگور تحت تنش شوری
تاثیر دفعات محلول پاشی کود اوره بر روابط آبی درختان بارور پسته رقم کله قوچی
تغذیه مناسب گیاهان؛ راهکاری برای مقابله با تنشها
اثر اسیدهای آلی بر ویژگیهای رویشی گیاه منداب در آبیاری با آب شور
اثر سایبان و نسبتهای نیترات به آمونیوم بر صفات مورفولوژیکی توت فرنگی رقم کاماروسا
اثر کودهای پتاسیم و کلسیم بر عملکرد انگور بیدانه سفید
اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم بر ویژگی های کمی وکیفی میوه گردوی رقم چندلر
اثر محلول پاشی نانو ذرات سبز منیزیم و مس بر ویژگیهای فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گیاه دارویی بادرنجبویه (Dracocephalum moldavica L.)
ارزیابی اثرات کاربرد کلات کلسیم بر عملکرد و عارضه لکه پوست استخوانی پسته
بررسی اثر بستر کاشت و ترکیبات مختلف کودی بر عناصر غذایی و عملکردی میوه فیسالیس (Physalis peruviana L.)
بررسی اثر بنزیل آدنین، سولفات پتاسیم و نیترات کلسیم بر خشکیدگی خوشه ی خرما رقم کبکاب
بررسی اثر کودهای زیستی بر روی برخی صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی شلیل رقم کیوتا
بررسی اثر لانتانیوم بر خصوصیات بیوشیمیایی ریحان در شرایط گلخانه ای
بررسی اثر محلول پاشی نانو ذرات سبز مس، روی و منیزیم بر مشخصه اسانس و ویژگیهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و شیمیایی گیاه بادرنجبویه ( Dracocephalum (moldavica L.
بررسی اثرات کاربرد تغذیه برگی بر وضعیت اسیدهای چرب روغن زیتون
بررسی تاثیر مخلوط برخی کودهای آلی در برخی شاخصهای کیفی تربچه (Raphanus sativus L.)
بهبود ویژگی خندانی در پسته رقم احمدآقایی: نقش سرین
تاثیر استفاده از مالچ تارپولین بر کنترل مرغ پنجه ای و عناصر غذایی برگ پسته احمدآقایی
تاثیر ترکیبات کلسیم دار بر ریزش جوانه گل، تعداد میوه و عملکرد درختان پسته
تاثیر زمان کاربرد و غلظت هیومیک اسید بر تغییرات غلظت کلروفیل برگ درختان پرتقال(Citrus sinensis cv. Washington Navel)
تاثیر سطوح مختلف سلنیوم و نیتروژن بر برخی ویژگیهای مورفولوژیکی سوخ پیاز
تاثیر کمبود عناصر معدنی بر شاخصهای فلورسانس کلروفیل و سبزینگی برگ دو پایه بادام
تاثیر متیل جاسمونات و پتاسیم بر مقاومت به سرمازدگی دانهالهای پسته رقم کله قوچی
تاثیر محلول پاشی آهن و روی در ویژگی های کمی و کیفی میوه لیموشیرین
تاثیر محلول پاشی سرکه چوب پسته بر شاخصهای رویشی خیار گلخانه ای ( Cucumis (sativus
تاثیر محلول پاشی سه ترکیب کلسیمی بر غلظت کلسیم نهال پسته در بستر هیدروپونیک
تاثیر هرس، ازت و اتانل بر برخی صفات فیتوشیمیایی و رنگیزه های فتوسنتزی نارنگی انشو (Citrus unshu) در دو سال آور و نیاور
تاثیر هرس، ازت و اتانل بر برخی صفات مورفولوژیکی انشوی ژاپنی (Citrus unshu) در دو سال آور و نیاور
تاثیرات مثبت محلول پاشی هورمون جیبرلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار (Punica granatum L.) رقم ملس ترش ساوه
تاثیرکمپوست ضایعات پسته و قارچ میکوریزا بر مقدار عناصر غذایی برگ در دانهالهای پسته ارقام اکبری و بادامی زرند
تاثیر محلول پاشی اسید جیبرلیک بر کیفیت میوه و عملکرد انگور پرلت
تلفیق بسترهای مختلف کشت با ترکیبات کودی بر ویژگیهای کیفی و آنتی اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana L.) در کشت گلخانه
روند تغییرات عناصر غذایی پرمصرف در برگ انگور یاقوتی
مطالعه تغییرات رنگیزه های برگ سه رقم زیتون در اثر محلول پاشی برگی پتاسیم، روی و بر
مقایسه سوپرفسفات تریپل و نانوکود فسفاته بر فاکتورهای رشد و نموی توت فرنگی
نقش منابع مختلف کود آهن بر پارامترهای رشد و نموی توت فرنگی مزرعه ای