Articles Stat:
Number of Articles: 27Number of Proceeding pages: 100
Papers View: 37744
Conference on the Improvement of Food, Beverage and Cosmetic Shelf-life with Emphasis on Reducing Preservatives
Conference on the Improvement of Food, Beverage and Cosmetic Shelf-life with Emphasis on Reducing Preservatives In date 2011-10-15 by ,معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي اصفهان in City Isfahan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Conference on the Improvement of Food, Beverage and Cosmetic Shelf-life with Emphasis on Reducing Preservatives
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Conference on the Improvement of Food, Beverage and Cosmetic Shelf-life with Emphasis on Reducing Preservatives
اثر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر بر پایدار سازی کلوئیدی دوغ
ارتقای عمر ماندگاری بیسکوئیت بدون شکر طبیعی حاوی عصاره آلوئه ورا در مقایسه با بیسکوئیت حاوی روغن با آنتی اکسیدان مصنوعی
بررسی مصرف آنتی بیوتیک ها در امور دامپزشکی و ارزیابی خطر این داروها با میزان تولید فرآورده ها دامی
بررسی تأثیر آنواع بسته بندی مقوایی بر ارتقای عم ماندگاری مواد غذایی (گز و بیسکوئیت) و حفظ کیفیت آنها
بررسی توزیع بطری های کودک پلیمری در جامعه شهری ایرانی و نیاز به ارزیابی خطر بیسفنل A در جامعه کودکان
تولید چیپس سیب زمینی با استفاده از روغن سرخ کردنی غنی شده با اسید لینولئیک مزدوج
بررسی خواص ضد میکروبی دو گونه گیاه Ferulago (چویل) با استفاده از روش Well Diffusion
بررسی قند حبه ای حاوی استویوساید، عصاره ی اتانولی، متانولی، استونی و آبی برگ گیاه استویا بر روی رشد باکتری استرپتوکوکوس موتانس
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گشنیز (Coriander sativum L.) در کیک
بررسی و مقایسه گیاهانی بومی و دارویی ایران به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی با قابلیت ضر باکتریایی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی دو گ ونه گیاه Ferulago (چویل) در دو سیستم مدل
روند اارئه ایده ت تولید صنعتی محصولات قنادی پروبیوتیک مطالعه موردی تولید گز پروبیوتیک بدون شکر 25% مغز پسته با گیاه اتویا (سین بیوتیک) در شرکت گز سکه
بررسی کیفیت شیرهای پاستوریزه تولیدی در شهرستان فریدن در سالهای 1385 تا 1390 و مقایسه آن با استاندارهای ملی
بهبود خواص خمیر و ماندگاری نان بربری با استفاده از جوانه هسته خرما
بررسی لزوم استفاده از انواع ماده زیستی بهبود دهنده خمیر مایه و عدم استفاده از ماده شیمیایی جوش شیرین در محصولات نانی استان گیلان در سال 89
بررسی میزان آلودگی شیرهای خام استان یزد به پاتوژن لیستر یا موئوسیتوژنز
افزایش ماندگاری مواد غذایی و آشامیدنی با تأکید بر واردات قانونی مواد اولیه ورودی به کارخانجات مواد غذایی
بررسی شمارش میکروارگانیسم های مزوفیل در بستنی های سنتی اصفهان در سال 1390
رویکرد سیستماتیک به سیتم های مهندسی مواد غذایی، روشی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت در مواد غذایی
افزایش مدت زمان ماندگاری نان های مسطح (flat) و سنتی و جلوگیری از معضل ضایعات نان با استفاده از آنزیم آلفا- آمیلاز مالتوژنیک (Anti-staling enzyme)
بررسی اثر اسانس نعناع بر کنترل رشد استافیلوکوکوس اورئوس در کشک سنتی
اندازه گیری نگهدارنده های موجود در نوشیدنی ها با استفاده از روش کروماتوگرافی مایعی پس از تغلیظ با نانو ذرات مغناطیسی آهن
بررسی امکان کاهش یا حذف نگهدارنده ها در فرآیند تولید مقوای بهداشتی جهت بسته بندی مواد غذایی
تنوع منابع نیتریت در رژیم غذایی
مقایسه اثر پودر شیر، پودر آب پنیر و پودر کنسانتره آب پنیر اصلاح شده بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خمیر و نان تافتون
تأثیر کیفیت شیر خام بر مدت ماندگاری شیر پاستوریزه
اثر CLA بر کاهش شاخص تایروزین گوشت و TBA گوشت مرغ :CLA زمان ماندگاری گوشت را افزایش می دهد