Articles Stat:
Number of Articles: 147Number of Proceeding pages: 1091
Papers View: 53955
International conference on Tayyeb food
International conference on Tayyeb food In date 2022-11-09 by Research Institute of Food Science and Technology,موسسه کیفیت رضوی in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS International conference on Tayyeb food
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in International conference on Tayyeb food
ضرورت استفاده از کودهای ارگانیک در تولید محصولات غذایی سالم
کشاورزی پایدار و تولید محصولات غذایی سالم
بازار جهانی محصولات غذایی حلال و طیب
بازار گوشت طیب بر مبنای تقاضای گوشت حلال در دنیا
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر در بازار داخلی
ارزیابی عوامل موثر بر توسعه بازاریابی دیجیتال محصولات غذای طیب (مطالعه موردی: محصول زعفران استان یزد)
بررسی خواص قرقاول و اثربخشی آن در سلامت جسمی انسان با رویکرد سبک زندگی سالم
تحلیل نقش نگرش مصرف کنندگان در ارزش ویژه برند طیب
مروری بر ترکیبات و خواص دراژه رویال ژلی
اهمیت برندسازی موفق در صنعت طیور ایران
پیشرفت اقتصاد طیور از صنعت خرده مالکی به سمت سیستم یکپارچه در ایران
بررسی جریان درآمدی سازمان بین المللی استانداردسازی
بررسی ظرفیتهای درآمدزایی نشان حلال
بررسی انگیزه های اصلی شکل گیری و جهانی سازی برند حلال بعنوان الگویی برای نشان طیب
شاخصها و روش ارزیابی محصولات غذایی در الگوی طیب
کاربرد پروتئومیکس و ژنومیکس در غذای طیب: ردیابی مواد غذایی شبیه سازی شده
نقش حاکمیت قانون در تامین امنیت غذای طیب در پرتو قانون حفاظت خاک ۱۳۹۸
A review of cytotoxic effects of food additive azo dyes on brain-subregion
مطالعه تطبیقی قوانین، استانداردها و نظامهای کنترل کیفی مرتبط به برنج
جایگاه علم اندازه شناسی در ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی طیب
سنجش مقادیر فلزات سنگین در نمک طعام تصفیه شده و سنگ نمک
Ways to detect halal food fraud: A systematic review
بررسی و راهکارهای کاهش ضایعات چغندر قند
تشخیص بافت حرام (نخاع و طحال) در سوسیس های حرارت دیده با استفاده از تکنیک ایمنوهیستوشیمی
ارکان و مولفه های نشان طیب
شکوفایی و رشد انسان با رزق طیب
اصول تولید پسته طیب با محوریت رکن حلیت
تولید نان طیب، الزامات شرعی و قانونی
تاثیر آیه قرآن بر بازداری از رشد کپکها
تاملی بر آموزه های اسلام در حوزه سلامت انسان
Investigating of the indicators of Tayyeb concept as atop food brand
بررسی شاخصهای حلیت در تامین گوشت طیب
پایش تولید برنج طیب، از مزرعه تا مصرف
جایگاه شیر و لبنیات در رژیمهای غذایی مختلف
Tayyib Concept in Case of Pistachio (Pistacia vera) Supply Chain: Production, Processing & Distribution
غذاهای طیب برای کودکان: شیر مادر و شیر خشک
بررسی اثر روشهای مختلف فراوری بر ترکیبات ضدتغذیه ای موادغذایی به منظور دستیابی به شاخصه های غذای طیب
مزایای استفاده از پروبیوتیکها در غذای طیب
تاثیر ایمنی و امنیت مواد غذایی در سلامت مواد غذایی
بررسی و فوایدگیاهان از منظر قرآن کریم
فواید انجیر از دیدگاه قرآن و علم پزشکی
بررسی چالشهای تولید گندم در مزرعه در راستای افزایش کیفیت محصول
ضایعات نان و راهکارهای عملی برای کاهش آن
بررسی اصول حمل ونقل و انبارداری گندم با رویکرد کاهش ضایعات
مکانیسم عمل بهبوددهنده ها در کیفیت نان: آثار مثبت و منفی
نگاهی جامع به نان بعنوان کالایی اساسی در سبد غذایی مردم دنیا: تولید، مصرف و هزینه ها
تاثیر بسته بندیهای مختلف بر کیفیت و ایمنی شیر و لبنیات
بررسی عوامل موثر در زنجیره ارزش صنعت طیور ایران با رویکرد توسعه صادرات
تاثیر آموزش تغذیه در کنترل بیماری دیابت نوع ۲
فرهنگ سازی مصرف غذای طیب
هوش مصنوعی در مدیریت زنجیره تامین
رویکرد شبیه سازی برای طراحی بهینه مدیریت سیستم های زنجیره سرد مبتنی بر فناوری RFID
( بررسی تاثیر غذای طیب برسلامت مادر و کودک در دوران بارداری و شیردهی زنان) ( یک مقاله مروری نظامند)
جایگاه و نقش تغذیه بر مدیریت اخلاق با رویکرد تبیین کنترل خشم
بازطراحی نظام مرغداری نوین با رویکرد دستیابی به غذای طیب(براساس یک تجربه زیسته)
اثر پوشش خوراکی بر پایه پکتین (با و بدون آنتی اکسیدان) روی محتوی لیکوپن و ویژگی های رنگی گوجه فرنگی خشک شده با هوای داغ
تولید مواد غذایی طیب با استفاده از فناوری فشار بالای هیدرواستاتیک
ارزیابی ایمنی و شناسایی سالمونلا در مواد غذایی: مقایسه روشهای مرسوم و نانوآپتاحسگرها
Saffron wastes, the gold that is thrown away
ارزیابی سینتیک تغییر رنگ اسفناج در طی خشک کردن کفپوشی
Comparison of the Nutritional Pattern of Patients with and withoutNonalcoholic Fatty Liver in Tehran
Effects of Whey Protein Concentrate on Glycemic Status, Lipid Profile and Blood Pressurein Overweight/obese Women with Type ۲ Diabetes Mellitus: A Randomized PlaceboControlled Clinical Trial
Health-giving effects of camel milk on diabetes mellitus treatment
شناسایی تقلب در کره از طریق طیف سنجی رامان و روشهای کمومتریکس
استخراج پکتین از ضایعات میوه و سبزی به روش فراصوت
Evaluation of Honey Health from the Perspective of Pesticide Residues
Probabilistic Risk Assessment of Endocrine Disrupting Pesticides in Iran
بررسی کیفیت اشترودل نیمپز منجمد حاوی آرد کینوا جوانه زده و صمغ شاهی
Evaluation the quality and quantity of doughnut containing natural extract(green tea) and ascorbic acid
کاربرد روشهای بافت شناسی در تشخیص حضور بافتهای غیرمجاز در محصولات گوشتی
مروری بر استفاده از خرما در محصولات نوشیدنی
Management and Prevention of Parasitic Zoonotic Infections in Tayyeb Foods
بررسی اثر فراصوت و پارامترهای آن بر فعالیت آنزیمها
شناسایی روش های مختلف اصالت سنجی آبلیموی طبیعی و صنعتی کشور های مختلف
Isolation and identification of lactic acid bacteria in beetroot juice
An overview of the methods of creation, isolation, and identificationof postbiotics
کاهش اسید فیتیک سبوس گندم و افزودن آن به نان بربری (تولید نان کامل سالم)
مواد بازتولیدی از ضایعات مواد غذایی و کاربرد آنها در صنعت غذا
نقش پرتودهی در نگهداری و کیفیت مواد غذایی
مروری بر روشهای خشک کردن پسته و تاثیر آنها بر افزایش ماندگاری و کاهش آلودگی قارچی
An Etiological Approach to Obesity Management
جایگزین های گوشتی بر پایه گیاه: مزایا و چالش روز
تشخیص حلیت امولسیفایر با آزمون PCR
Isolation and identification of beneficial microorganisms of traditional kefir beverage and its effects on Salmonella typhimurium and Listeria monocytogenes pathogens
Investigating the effect of using fresh sourdough (SD) microbiota on the chemical, nutritional, technological, rheological, organoleptic, structural and shelf life properties of gluten-free bread: a systematic review.
Contributing factors in food-related campylobactriosis cases: A systematic review
Strategies for food waste management to improve sustainable development
Management and Prevention of Bacterial Zoonotic Infections inTayyeb Foods
(نقش میکروارگانیسم ها در تولید محصولات غذایی طیب)
The relationship between depression, anxiety and stress and Adherence to DASH (dietary approaches to stop hypertension) diet in COVID-۱۹ recovered patients.
اثرات گیاهان دارویی در پیشگیری از سرطان تخمدان در مرغهای تخمگذار
Is the Tayyeb brand awarded to Single Cell Protein?
شناسایی تقلبات در زعفران با استفاده از روش های بر پایه حسگر: مقاله مروری
The role of bioactive peptides as nutraceutical in food health promoting
تاثیر مکانیسم خشک کردن در راستای حفظ کیفیت محصول (مطالعه موردی: زعفران)
بررسی انواع خشک کن های زعفران در راستای تولید محصول باکیفیت
طراحی کلکتور دستگاه خشک کن خورشیدی زعفران و نسبت آن با اصول طیب
Health-promoting properties of vitamin C and omega-۳ fatty acids in hemodialysis children
Effect of caffeine on kidney stones in children
Protein-energy wasting and ghrelin in children sufferingfrom chronic kidney disease
The effect of plant-based diets on improving complications of chronic kidneydisease
Effect of fenugreek supplementation on blood lipids and body weight: Asystematic review and meta-analysis of randomized controlled trials
تاثیر اسانسهای رازیانه و زنجبیل بر خواص حسی و ماندگاری شیر گاو
تاثیر اسانسهای زیره سیاه و هل بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی شیر
تاثیر خشک کردن با روش فوم مت و استفاده از امواج مایکروویو بر برخی ویژگی های فیزیکی پودر چغندر لبویی
بررسی اثرات تغذیه ی طیب مادران باردار بر سلامت جنین
آنزیمها و ارگانیسمهای تغییر ژنتیکی داده شده (GMO) در تولید غذای حلال: دیدگاه دین اسلام و چالشهای موجود
ژلاتین در صنعت غذای حلال: روشهای تشخیص ژلاتین خوکی و جایگزین های مناسب
نقش محصولات ارگانیک و طیب بر سبک زندگی سلامت محور
تولید کیک بدون تخم مرغ با استفاده از عصاره ریشه چوبک و هیدروکلوئیدهای مختلف
بررسی علت منع مصرف گوشت خوک از منظر دین و علم
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از کشک و غربالگری آنها براساس ویژگی های پروبیوتیکی
توسعه روش آنالیز مقادیر اتانول در مواد غذایی و آشامیدنی با استفاده از GC-FID
بررسی پری بیوتیک ها و اثر آن در تغذیه سالم
بررسی تاثیر روغن زیتون در پیشگیری از دیابت
کودهای شیمیایی و غذای سالم
Diet-induced microbiota as a potential option for cancer treatment(Systematic review)
مروری بر اثرات سلامت بخشی کلم قرمز به عنوان یک غذای طیب
غذای حلال و طیب در روایات ائمه معصومین علیهم السلام
ارتباط حلال و طیب در تولید خرما
تبیین مولفه های اصلی زنجیره غذا در نگرش اسلام
تبیین مدل ارزیابی طیب: منطق، معیارها و مبانی
قواعد فقهی پیرامون تولید و مصرف خوراک پاک
استخراج ژلاتین از پوست ماهی به کمک آنزیمهای میکروبی در فرآیند تخمیر
مبانی تغذیه »حلال و طیب« از منظر قرآن کریم
اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه بر اساس الگوی »حلال و طیب«
غذای طیب در قرآن
واکاوی تغذیه از منظر قرآن کریم
تحلیل فرایند اثرگذاری غذای طیب بر سلوک معنوی
شاخصهای خوارکی حرام در قلمرو شریعت
فراترکیب مطالعات معناشناسی طیب در قرآن کریم
ویژگی های غذای طیب از دیدگاه قرآن
بررسی غذای طیب و مصادیق آن زیتون، شیر ، خرما، عسل، و … از دیدگاه قرآن
نقش غذای طیب در تندرستی جامعه اسلامی از دیدگاه قرآن کریم
غذای طیب برای ماه رمضان از دیدگاه قرآن کریم و روایات پیشوایان اسلام
بررسی خواص تغذیه ای و سلامتی بخش شیر و لبنیات در قرآن، احادیث، طب سنتی و طب مدرن
بررسی شاخصهای غذای طیب و اهمیت این شاخص ها در قرآن کریم
اهمیت بهداشت تغذیه بر سلامت جسم و روان انسان
Effects of Ramadan and Non-Ramadan Intermittent Fasting on GutMicrobiome.
تاثیر ذبح اسلامی بر کیفیت، خصوصیات فیزیکوشیمایی، حسی و تغذیه ای گوشت و مقایسه با سایر روش های کشتار (مقاله مروری)
Cell-based meat (lab-grown meat): halal or haram?
تبیین فرآیند تغذیه سالم در دوران سالمندی بر اساس آیات و روایات
بررسی اجمالی حلیت مصرف گوشت کشت شده از دیدگاه فقه اسلامی
Black Ivory coffee (elephant dung coffee): halal or haram?
غذای طیب از منظر قرآن
پروبیوتیک ها و اثرات سلامت بخش آنها
بررسی خواص درمانی شیر شتر از دیدگاه قرآن کریم و علم نوین