Articles Stat:
Number of Articles: 189Number of Proceeding pages: 189
Papers View: 460490
The First National Congress on Tomato Production and Processing Technology
The First National Congress on Tomato Production and Processing Technology In date 2009-02-11 by Khorasan Razavi Agricultural and Natural Resources Research and Education Center,مركزتحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضويسازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي، مديريت هماهنگي ترويج كشاورزي، دانشگ in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The First National Congress on Tomato Production and Processing Technology
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The First National Congress on Tomato Production and Processing Technology
استفاده از تفاله گوجه فرنگی در تغذیه دام و طیور
تولید گوجه فرنگی ارگانیک
بررسی اثر روشهای تربیت بوته بر خواص کمی و کیفی ارقام گوجه فرنگی در شرایط گلخانه
تاثیر کلرور کلسیم و رقم بر پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی
تکثیر آسان گوجه فرنگی گلخانه ای فالکاتو از طریق قلمه
بررسی اثر منیزیم و پتاسیم بر عملکردکمی و کیفی گوجه فرنگی
تاثیر کود مرغی و ازت بر عملکرد و کیفیت گوجه فرنگی
بررسی و مقایسه عملکرد لاین های امید بخش گوجه فرنگی
ارزیابی عملکرد و کیفیت ارقام گوجه فرنگی در روش کشت نشایی
بررسی اثر مالچ پلاستیک ،روش آبیاری و مقدار آب مصرفی روی عملکرد گوجه فرنگی
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد و تجمع نیترات در ارقام مختلف گوجه فرنگی
بررسی اثرات متقابل آب آبیاری و پتاسیم بر عملکرد میوه و کارایی مصرف آب
بررسی خصوصیات کمی وکیفی وکیفی ارقام گوجه فرنگی در زمان های متفاوت انتقال نشاء
ارزیابی سازگاری و مقایسه عملکرد ارقام تجاری گوجه فرنگی
بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد بوته های گوجه فرنگی زیر پوشش پلاستیک
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ارقام جد ید گوجه فرنگی در استانآذربایجان غربی
بررسی تاثیر تاریخ های برداشت مختلف بر تولید بذر ارقام استاندارد گوجه فرنگی
کارآئی مصرف آب در گوجه فرنگی برای شرایط اقلیمی مغان
بررسی تجمع نیترات در گوجه فرنگی بر اثر مصرف کودهای ازته
بررسی و مقایسه برخی از خواص فیزیکی در دو رقم گوجه گلخانهای
تاثیر پوشش پلاستیک سیاه درکارایی مصرف آب آبیاری در زراعت گوجه فرنگی
بررسی اثر مالچ پلاستیک سیاه و مقدار آب مصرفی روی شاخص سطح برگ و تجمع ماده خشک گوجه فرنگی
پاسخهای گوجه فرنگی به تنش شوری
تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و بور بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی در محیط کشت پرلیت
بررسی اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی در سطوح مختلف شوری
استفاده از تفاله گوجه فرنگی در تغذیه دام و طیور
بررسی اثرات متقابل آب آبیاری و پتاسیم بر عملکرد میوه و کارایی مصرف آب
بررسی اثر منابع مختلف پتاسیم ومقادیر مختلف سولفات آهن بر عملکرد دو رقم گوجه فرنگی
بررسی اثر محلولپاشی کلرورکلسیم و سولفات منگنز در غلظتهای مختلف بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم گوجهفرنگی
آبیاری شیاری و قطره ای درزراعت گوجه فرنگی
بررسی اثر کودازت بر برخی پاسخ های فیزیولوژیکی گوجه فرنگی
بررسی اثرات متقابل آبیاری و نیتروژن بر عملکرد میوه و راندمان مصرف آب گوجه فرنگی
بررسی سودمندی کشت توام گوجه فرنگی و پیاز در ترکیبهای مختلف کاشت در منطقه ابهر
بررسی اثر مالچ پلاستیک سیاه،روش آبیاری و مقدار آب مصرفی روی خصوصیات کیفی گوجه فرنگی
بررسی تأثیر متقابل میزان آب و نیتروژن بر کمیت و کیفیت میوه گوجه فرنگی
اثرات اکوفیزیولوژیکی درجه حرارت و رطوبت بر عملکرد و کیفیت گوجه فرنگی
تاثیر غلظت عناصر بر سلامت خوراکی میوه گوجه فرنگی
معرفی روش جدید کشت بذر گوجه فرنگی در خزانه
معرفی استاندارد EUREPGAP و عملیات مناسب کشاورزی برای گوجه فرنگی (T-GAP)
اثر مصرف نسبت های مختلف کمپوست بر مقدار عناصر کم مصرف و پرمصرف در اندامهای گوجه فرنگی
مقایسه کیفیت بذر ارقام استاندارد گوجه فرنگی در تاریخهای برداشت متفاوت
تأثیر کمپوست تولید شده از زباله شهری مشهد برخصوصیات فیزیکو شیمیایی و میزان فلزات سنگین در خاک و اندامهای گوجه فرنگی
دستگاه برداشت گوجه فرنگی
بررسی اثر بسترهای مختلف کشت بدون خاک و تعداد میوه در خوشه روی عملکرد وکیفیت گوجه فرنگی گلخانه ای
اثر کلرید سدیم بر فاکتورهای رویشی و غلظت کلر، سدیم و پتاسیم اندام های گوجه فرنگی
بررسی اثر مصرف نامتعادل نیتروژن در زراعت گوجه فرنگی در شهرستانهای شمالی خراسان
بررسی اثر ورمی کمپوست در افزایش محصول تولیدی گوجه فرنگی درختی در کشت گلخانه ای در مقایسه با کود دامی
اثر بستر کشت بدون خاک بر غلظت و جذب عناصر غذایی در گیاه گوجه فرنگی
مقایسه بسترهای مختلف کاشت بر رشد رویشی و عملکرد گوجهفرنگی
بررسی اثر کاربرد روش پیوند در افزایش مقاومت به شوری و بهبود عملکرد کمی و کیفی میوه گوجه فرنگی
اثر دمای پایین بر شاخص های جوانهزنی در ارقام گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.)
نگرشی بر تولید گوجه فرنگی ارگانیک
اثر گچ و ماده آلی بر افزایش قابلیت جذب عناصر مس٬ روی٬ آهن و منگنزتوسط گوجه فرنگی در یک خاک آهکی
تاثیر مدیریت کم آبیاری در بهبود کارایی مصرف آب و خواص کیفی میوه گوجه فرنگی رقم کورال
اثرات تنش شوری بر پارامترهای جوانه زنی بذر در 3 رقم گوجه فرنگی
واکنش خصوصیات جوانه زنی بذر به تنش خشکی ناشی از پلی اتیلن گلیکول در 3 رقم گوجه فرنگی
اثر مصرف کمپوست بر سبز شدن و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی
بررسی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی گلخانهای تحت رژیمهای آبیاری و بسترهای متفاوت کشت بدون خاک
بررسی اثرات عناصر معدنی و آلی بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی رقم Mobil
تاثیر مصرف روی بر عملکرد کمی و کیفی 3 رقم گوجه فرنگی
رابطه بین کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در گوجه فرنگی
بررسی و مقایسه اثر مالچهای آلی و غیر آلی بر کارایی مصرف آب در زراعت گوجه فرنگی
بررسی اثر بور و روی بر عملکرد و بریکس گوجه فرنگی رقم Super Strain B
علل و عوامل ضایعات گوجه فرنگی در مراحل برداشت و پس از برداشت
بررسی اثرمصرف کودهای آلی در زراعت گوجهفرنگی
بررسی تاثیر ورمی کمپوست و فسفر بر صفات مرفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی
ارائه مدل ریاضی نرخ جذ ب و فرار رطوبت دو رقم گوجه گلخانهای فالکاتو و ارگن
بررسی اثرات متقابل آب آبیاری و پتاسیم بر عملکرد میوه و کارایی مصرف آب
کمپوست باغی به عنوان جایگزین پیت در محیط کشت نشاء گوجه فرنگی
تاثیر کود آلی ورمیکمپوست در بهرهوری و تولید گوجه فرنگی ارگانیک
جنین زایی میکروسپور در گوجه فرنگی به منظور تولید بذور هیبرید F1
کاروتنوئیدها: وظایف و بهره وری از فن آوری زیستی در گوجه فرنگی
نگاهی بر نقش بیوتکنولوژی مدرن در تولید گوجه فرنگی تراریخته
مروری بر تغییرات ژنتیکی انجام شده در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum) با هدف بهبود خواص میوه
استفاده از بیوتکنولوژی در اصلاح گوجه فرنگی
بررسی پارتنوکارپی در گوجه فرنگی
ارزیابی تنوع ژنتیکی 16 لاین گوجهفرنگی (Lycopersicon esculentum) با استفاده از نشانگر مولکولی SSR و بررسی همبستگی آن با هتروزیس
بررسی همبستگی بین صفات در توده های برتر گوجه فرنگی آذربایجان غربی
بررسی لاین های انتخابی گوجه فرنگی حاصل از دوررگ گیری و کاشت و انتخاب تا مرحله خلوص
مدیریت تلفیقی علف های هرز در زراعت گوجه فرنگی
بررسی نماتدهای مولد غده ریشه (Meloidogyne spp) در مزارع گوجه فرنگی استانهای خراسان
کنترل نماتد مولد غده ریشه گوجه فرنگی بااستفاده از روش آفتابدهی خاک (Soil-Solarization)
ردیابی ویروسهای پیچیدگی برگزرد گوجهفرنگی (TYLCV) و کوتولگی بوتهانبوه گوجهفرنگی (TBSV) در استان خراسان رضوی
بررسی خصوصیات برخی جدایههای ایرانی ویروس موزاییک توتون (TMV) و ویروس موزاییک گوجه فرنگی (ToMV)
ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی
بررسی شیوع و میزان پراکندگی تعدادی از ویروس ها بر روی گیاهان گوجه فرنگی در مناطق جنوب شرقی و مرکزی ایران
بررسی کارایی حشره کشهای میکروبی فرموله شده بر اساس باکتری Bacillus thuringiensis (BT) روی کرم میوه گوجه فرنگی Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae)
بررسی تاثیر چند سویه باکتری Pseudomonas fluorescens بر رشد بوته های گوجه فرنگی در شرایط گلخانه
مقایسه میزان تأثیر بعضی از حشره کشهای شیمیایی و بیولوژیکی روی کرم میوه گوجه فرنگی (Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae
ارزیابی تله های مختلف رنگی در جلب و صید سفید بالک در گلخانه های گوجه فرنگی
حشرات و کنه های گیاهخوار گوجه فرنگی در منطقه همدان
بررسی مقاومت به ویروس پیچیدگی برگ زرد گوجهفرنگی در لاین گوجهفرنگی
روش جدید مبارزه با آفات گلخانه ای ازن جایگزین مناسب سموم شیمیایی در دفع آفات
بررسی اثر رقابت علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی
نقش تراکم و مالچ پلی اتیلن در علفهای هرز گوجه فرنگی
مدیریت اکولوژیک علفهای هرز گوجهفرنگی با استفاده از کمپوست مواد زاید بستر قارچخوراکی دکمه ای
بررسی وضعیت بیماریهای باکتریایی گوجه فرنگی درخراسان رضوی
تحلیلی برکنترل علف های هرزدرمزارع گوجه فرنگی آذربایجان غربی
سی تاثیر آللوپاتیک اندام های هوایی اویارسلام بر جوانه زنی بذور گوجه فرنگی
بررسی خواص آللوپاتی اندامهای هوایی قیاق بر جوانه زنی بذور گوجه فرنگی
بررسی اثر مالچ پلاستیک و میزان آب در کنترل علفهای هرز گوجه فرنگی
مقایسه میزان تلفات لاروهای سن دوم Helicoverpa armigera (Lep.: Noctuidae) در اثر دزهای مختلف حشره کشهای بیولوژیکی فرموله شده بر اساس باکتری Bacillus thuringiensis(BT) در شرایط آزمایشگاهی
شناسایی و بررسی نوسانات جمعیت گونه های خسارتزای(Lep.: Noctuidae) Heliothis/Helicoverpa روی گوجه فرنگی و پنبه در منطقه ورامین
شناسایی ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی Tomato spotted wilt virus (TSWV) در مزارع استان خراسان رضوی
دوره بحرانی مبارزه با علفهای هرز در گوجه فرنگی
کنترل بیولوژیک تموز گوجه فرنگی توسطBacillus subtilie
بررسی مقاومت به بیماری شانکر ساقه در ژنوتیپ های گوجه فرنگی
ارزیابی ارقام وژنوتیپ های گوجه فرنگی نسبت به عوامل بیماری مهم و شایع شانکر ساقه آلترناریایی ولکه موجی
شناسایی عوامل ایجاد کننده شانکر ساقه ولکه موجی گوجه فرنگی در کشور وتعیین بیماریزایی آنها
بررسی بیماریهای فوزاریومی گوجه فرنگی در استان خراسان شمالی و شهرستان مشهد
بررسی توکسینهای Alternaria alternata f.sp.lycopersici و ارزیابی مقاومت ارقام گوجه فرنگی در مقابل آنها
بهره گیری از عصاره های گیاهی و مواد جایگزین برای مدیریت آفات گوجه فرنگی در نظام های تولید اکولوژیک
استفاده از پوشش های HDPE، HMHDPE و PP برای بسته بندی فرآوردههای گوجه فرنگی
اندازه گیری ارگوسترول بعنوان جایگزین نوین برای روش آزمون هاوارد((HMC در کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
تعیین کپک های همراه گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی در واحد های تولیدی استان خراسان رضوی در سال 1387
طراحی یک سیستم اتوماتیک هوشمند جداسازی انواع گوجه فرنگی از لحاظ مرغوبیت با استفاده از تلفیق پردازش تصویر دیجیتالی وشبکه های عصبی مصنوعی
بررسی شرایط عملیاتی خشک کن پاشنده بر انحلال پذیری پودر گوجه فرنگی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی خشک شدن
فرآوری گوجه فرنگی با استفاده از Cold Separator
برخی ویژگی های فیزیکی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی
بررسی اهمیت بسته بندی فعال درصنایع گوجه فرنگی
بسته بندی فلزی رب گوجه فرنگی
طراحی یک مبدل حرارتی ساده برای استفاده در عملیات تولید رب گوجه فرنگی
تعیین مناسب ترین رقم گوجه فرنگی برای تهیه برگه و اثر دی اکسید گوگرد بر کیفیت آن
بهینهسازی شرایط حرارتدهی اولیه گوجهفرنگی در تولید رب
اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجهفرنگی
استخراج پروتئین از تفاله گوجه فرنگی
رب ، کنسرو ، پوره ، آب و سس گوجه فرنگی – استانداردهاو معیارها
طراحی و ساخت یک سیستم درجه بندی کیفی گوجه فرنگی کاملا خودکار صنعتی با استفاده از ماشین بینایی
بررسی اولویت های بسته بندی رب گوجه فرنگی از دیدگاه مصرف کنندگان (مطالعه موردی خانوارهای شهرستان جیرفت)
طراحی یک مبدل حرارتی پوسته و لوله برای استفاده در عملیات تولید رب گوجه فرنگی
لیکوپن گوجه فرنگی : ساختار ، عملکرد و تغییرات آن در طی فرآوری
بررسی زمان ماندگاری رب گوجه فرنگی بسته بندی شده در قوطی فلزی
بررسی عوامل مؤثر بر طول زمان ماندگاری رب گوجه فرنگی بسته بندی شده در قوطی فلزی
تاثیر فرآوری بر ترکیبات فیتو شیمیایی گوجه فرنگی و فرآورده های آن
طراحی جعبه استاندارد به منظور کاهش صدمات استاتیکی و دینامیکی گوجه فرنگی در حین حمل و نقل و انبارداری
بررسی استانداردها، روشهای ارزیابی و عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی محصولات گوجه فرنگی
کاربرد امواج ما فوق صوت در صنایع تبدیلی گوجه فرنگی
بررسی وضعیت شاخص ضریب مکانیزاسیون و مهارت فنی زارعین گوجه فرنگی کار شهرستان مشهد
ارزیابی اثر فرآیند و برخی عوامل محیطی موثربرخصوصیات زیست فعالی گوجه فرنگی
مطالعه قابلیت های لیکوپن برای درمان چند منظوره سرطان
بررسی تاثیر شرایط محیطی وکشاورزی بر مقدار آنتی اکسیدانت های موجود در گوجه فرنگی
غیر فعال سازی آنزیم های پکتیکی گوجه فرنگی توسط فرآیند فراصوت توأم با فشار و حرارت
لیکوپن ؛ رنگدانهء عملگر در گوجه فرنگی
بررسی تاثیر دمای نگهداری و تغییرات کمی و کیفی بر روی عمر انبارداری سه رقم گوجهفرنگی
لیکوپن آنتی اکسیدانی با ارزش درگوجه فرنگی
استاندارد و کنترل کیفیت پودر رب گوجه فرنگی
تهیه برگه گوجه فرنگی توسط خشک کن خورشیدی غیر فعال
بررسی برخی خواص فیزیکی گوجه فرنگی
بررسی استفاده از میدان های الکتریکی با پالس های بالا در فراوری گوجه فرنگی
تعیین ضریب کشسانی ظاهری گوجه فرنگی به منظور استفاده در بهینه سازی فرآوری آن
افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در انبارهای کنترل اتمسفر
اثر تیمار و روش مناسب خشک کردن در خصوصیات کیفی پودر گوجه فرنگی
افزایش ماندگاری گوجه فرنگی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته
گوجه فرنگی، نگهداری، اتمسفر تغییر یافته
ارگوسترول: یک فاکتور کیفی جدید در گوجه فرنگی و فرآورده های گوجه فرنگی
بکارگیری فشار گرمایی پست برداشت برای کاهش به هدر رفتن آب در ذخیره ی گوجه فرنگی
استفاده از تکنیک فشار بالا در فراوری گوجه فرنگی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی و تاثیر شرایط نگهداری و درجه رسیدگی بر آن
بررسی ساختار بازارهای صادرات و واردات گوجهفرنگی در جهان و تعیین چرخهحیات آنها
پیش بینی قیمت محصول گوجه فرنگی به کمک الگوهای شبکه عصبی مصنوعی و سری زمانی
اندازه گیری بهره وری عوامل تولید محصول گوجه فرنگی
بررسی کارایی و تمرکز کشت گوجه فرنگی در شهرستان مشهد
بررسی مزیت نسبیصادرات و منطقهای کاشت گوجهفرنگی در استان فارس
کاربرد مدل حمل و نقل در تدوین الگوی بهینه انتقال گوجه فرنگی میان مراکز تولید و تبدیل در استان فارس
بررسی جایگاه ایران در تولید و تجارت جهانی گوجه فرنگی
اندازه گیری حاشیه بازاریابی گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی
بررسی عوامل موثر بر کارایی تولید در مدیریت کارخانجات رب گوجه فرنگی در استان فارس
بررسی عوامل تأثیرگذار بر الگوی عرضه صادرات رب گوجه فرنگی ایران
تحلیل اقتصادی کشت گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای در استان همدان
بررسی عوامل موثر بر افزایش تولید گوجه فرنگی در استان اصفهان
برآورد تابع تولید انعطاف پذیر گوجه فرنگی و بررسی مصرف اقتصادی نهاده ها (مطالعه موردی گوجه فرنگی کاران شهرستان جیرفت)
بررسی بهره وری گوجه فرنگی دراستان خراسان رضوی
بررسی وضعیت و پتانسیل صادراتی محصول رب گوجه فرنگی ایران
بررسی عوامل موثر بر بهره وری کل عوامل تولید گوجه فرنگی در شهرستان مشهد
ارزیابی راندمان انرژی در زراعت گوجه فرنگی استان آذربایجان غربی
وعوامل موثر بر حاشیه بازاریابی گوجه فرنگی در ایران
بررسی و محاسبه ی میزان مصرف و شاخصهای انرژی در تولید گوجه فرنگی در شمال همدان (شهرستان رزن)
بررسی اقتصادی استفاده از مالچ و روشهای مختلف آبیاری قطره ای در زراعت گوجه فرنگی
بررسی تاثیر سیاست های دولت در تولید گوجه فرنگی در استان آذربایجان شرقی
نگاه اقتصادی به تولید گوجه فرنگی و میزان آب مصرفی
بررسی مزیت نسبی صادرات گوجه فرنگی ایران
تعیین و ارزیابی هزینه عملیات ماشینی در تولید گوجه فرنگی در فضای باز
ارزیابی نوع و درجه تاثیرگذاری قرارداد بر عملکرد محصول گوجهفرنگی
بررسی اقتصادی ووضعیت بازارگوجه درایران
بهره وری انرژی در زراعت گوجه فرنگی
بررسی روابط کوتاه مدت و بلندمدت عوامل مؤثر بر عرضه گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی با استفاده از رهیافت ARDL
تعیین مزیت نسبی تولید رب گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی
بررسی تجارت بین المللی محصولات گوجه فرنگی فرآوری شده در جهان و موقعیت ایران در این بازار