Articles Stat:
Number of Articles: 375Number of Proceeding pages: 3376
Papers View: 313103
Third National Conference of Student Scientific Associations in Agriculture and Natural Resources
Third National Conference of Student Scientific Associations in Agriculture and Natural Resources In date 2015-05-06 by University of Tehran,پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران in City Karaj was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third National Conference of Student Scientific Associations in Agriculture and Natural Resources
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Third National Conference of Student Scientific Associations in Agriculture and Natural Resources
تحلیلی بر روند تغییرات بافت کالبدی روستاهای جنگلی شمال کشور
بررسی عوامل خارجی (فرصتها و تهدیدها) پیش روی توسعه شهرک گلخانهای خرمآباد
بررسی تغییرات کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهوارهای TM در سالهای 1998 و 2007 )مطالعه موردی : حوزه تنگ دالاب ایلام
بررسی تغییرات ویژگیهای فیسیکی و شیمیایی خاک در اثر تبدیل کاربری مرتعی بهکشاورزی
نقش خانههای دوم در توریسم و توسعه پایدار روستایی
ارزیابی نفوذ فرهنگ شهرنشینی در مناطق روستایی کشور (مطالعه نمونه: استان چهارمحال وبختیاری)
تالاب هامون و نقش آبزیپروری بر اشتغال جوانان (مطالعه موردی شهرستان زابل)
کاربرد فناوری نانو در صنعت تولید سبزیجات
امنیت غذایی از دیدگاه قرآن و جایگاه آن در سیاستهای جمهوری اسلامی ایران
نقش تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در توسعه فرهنگ کارآفرینی
مدل توسعه مشارکتی فناوری در توانمندسازی کشاورزان در مدیریت مسرعه
بیوگاز راهبردی اساسی به سوی توسعه پایدار کشاورزی
بررسی خشکسالیهای کرمانشاه طی دوره زمانی 2010- 1951
نقش مهندسی ژنتیک در افزایش تولید سوختهای زیستی
پشتیبانی تصمیم گیری توسعه روستایی با استفاده از تحلیل فرآیند سلسله مراتبی
مدیریت جامع حوزه های آبخیز
چالش های بخش کشاورزی و منابع طبیعی
نانو فن آوری زیستی و تحول در کشاورزی و دام پروری نوین
ضرورت برنامههای اصلاح نژادی گاو بومی و گاومیش بهمنظور حفظ ذخایر ژنتیکی
مروری بر کاربردهای گیاهان دارویی در تکثیر و پرورش آبزیان
لزوم بکارگیری فناوری پرتودهی در محصولات شیلاتی
نقش معماری روستایی در توسعه گردشگریمطالعه نمونه: روستای یاسه چاه در استان چهارمحال و بختیاری
رویکردهای موثر بر امنیت غذایی در جوامع بین المللی
اکوتوریسم روستایی رویکردی درجهت توسعه روستایی
تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر خصوصیات رشدی و عملکرد گلرنگ بهاره در منطقهنیمه خشک و مرتفع
مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی
بررسی اثرات صنایع در توسعه پایدار مناطق روستایی ایران
بخش خدمات روستایی راهکاری جهت توسعه و عمران روستایی
انرژی بادی و توانمندی آن در توسعه و عمران مناطق روستایی ایران
آلودگی منابع استحصال آب کشاورزی وراهکارهای جلوگیری از آن
بررسی پیوستگی بازارهای گوشت مرغ داخلی و گوشت مرغ خارجی در ایران
بیمه کشاورزی رویکردی نوین در تحقق توسعه پایدار کشاورزی(با تأکید بر حفاظت از محیط زیست)
بررسی پایداری سطح امنیت غذایی خانوارهای روستایی استان خوزستان با استفاده ازشاخص AHSFI
بررسی و تعیین عوامل تأثیزرگذار بز انتخاب کشت محصولات زراعی در شهرستان نظرآباد
نقش کاربری بیشه زراعی در کاهش فرسایش پذیری خاک
ایجاد روشی برای ثبت سیستمها و شناسایی عملیاتهای بیشه زراعی(مطالعه موردی: شهرستان فریدن و چادگان اصفهان)
نگرش قرآن کریم در مورد بهره برداری از منابع طبیعی یا تخریب محیط زیست
وضعیت پایداری و مصرف منابع آب کشاورزی دشت داراب در استان فارس
ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و سوپرجاذبها در شرایط 30 % آبیاری کمتر بر خصوصیات کیفیپنبه
تأثیر پوشش سنگریزه سطحی بر خصوصیات هیدرولیکی جریان و رواناب خروجی
تأثیر پوشش سنگریزه سطحی بر خصوصیات هیدرولیکی جریان و فرسایش شیاری بر اساس زمان ومکان تشکیل شیار
استفاده از روش های نوین در کاهش بار میکروبی محصولات لبنی
نگرشی بر مدیریت پایدار مراتع در ایران
بررسی تأثیر شیب و ارتفاع بر تغییرات پوشش گیاهی مراتع (مطالعه موردی: مراتع ییلاقیجاشلوبار سمنان)
محیط زیست روستا و ضرورت توجه به حفاظت از آن
دانش بومی، حلقه ای مفقود در برنامه ریزی توسعه پایدار
نقش گردشگری در توسعه روستایی (با تاکید بر شاخص های اقتصادی و اجتماعی)
معرفی باکتری fluorescens pseudomonas به عنوان باکتری حل کننده فسفات جدا شده از خاکریزوسفر گیاه سلمه تره
بیوچار و نقش آن در اصلاح خاک
کاربرد برنامه ریزی پویا در برداشت بهینه از جنگل
تعیین الگوی بهینه کشت محصولات زراعی شهرستان بابل با استفاده از برنامه ریزی خطی
تحلیل روحیه کارآفرینی دانشجویان ترویج و آموزش کشارزی دانشگاه زنجان
تأثیر سیلاژ بوته سیبزمینی فرآوری شده با جو بر روی کنیتیک تجزیه پذیری و قابلیت هضمماده خشک به روش In Vitro
بررسی تعیین بهترین مرحله اندازهگیری محتوای کلروفیل برای تخمین عملکرد گندم تحتسطوح مختلف نیتروژن
اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری کل عوامل تولید در ایران
اثر زمان گرده افشانی بر اندازه میوه خرمای کبکاب و نقش آن در ایجاد امنیت غذایی
توسعه پایدارکوهستان
مروری بر روش تولید رنگ آبی در گل شاخه بریده رز Rosa hybrida
کارکرد دانش بومی جنگلداری در معیار های مدیریت پایدارجنگل(مطالعه حوزه رویشی زاگرس)
پدافند غیر عامل در مدیریت و بهره وری منابع آب مطالعه موردی: دشت اردبیل
اهمیت دانش بومی درکشاورزی
بررسی روشهای کاهش تبخیر از سطح آب
کار آفرینی و راهکارهای ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان کشاورزی و منابعطبیعی
بررسی فلور و پوشش گیاهی حوضه ی آبخیز سنگ بست
پیشبینی اشتغال بخش کشاورزی؛ مطالعه موردی: استان مرکزی
بررسی تاثیر متقابل توسعه سرمایه انسانی و توسعه کشاورزی؛ مطالعه موردی: شهرستان جیرفت
توسعه پایدار با رویکرد ترویج مشارکتی
امنیت غذایی، واجب فراموش شده در ایران
تمدن نوین ایرانی اسلامی در گرو پیشرفت کشاورزی
ارزیابی کیفیت آب کشاورزی دو منبع آبی چاه و قنات در دشت طبس
تاثیر گرده افشانی ارقام مختلف نر بر تشکیل میوه خرمای کبکاب با هدف ایجاد توسعه پایدارکشاورزی
حقوق برخورداری از محیط زیست سالم در قرآن کریم
آیاتی از قرآن کریم در مورد مباحث جنگلشناسی
نگاهی به محیط زیست از دیدگاه قرآن کریم
معرفی فلور، شکل زیستی و کوروتیپ های گیاهی منطقه ی چهارآسیاب بهبهان
بررسی کمی و کیفی توده های دست کاشت سکویا ، توسکا و افرا پلت در منطقه جیسای عباس آباد مازندران
رتبه بندی استان های کشور از نظر فعالیت های بیمه محصولات کشاورزی
تأثیر بسترهای مختلف کشت بر برخی خصوصیات رشدی دانهال مارچوبه
راهکارهای توسعه کارآفرینی در نظام آموزش عالی کشاورزی
تحلیل و بررسی اثرات یکپارچه سازی اراضی در اقتصاد کشاورزی با تاکید بر توسعه کشاورزی
بررسی اثر حذف یارانه ی نهاده ها بر الگوی کشت زیر بخش زراعتی شهرستان ساوجبلاغ، استان البرز
بررسی تاثیر کاهش ذخایر منابع آبی بر الگوی کشت محصولات زراعی استان البرز
بحران آب و چالشهای توسعه پایدار
برنامه ملی جنگل؛ اصول، اهداف، مفاهیم و روش ها
جایگاه قانونی حقوق مالکیت و ارتفاق در مدیریت منابع جنگلی ایران
مدیریت منابع جنگلی؛ مروری بر روند تحولات و رویکردها
مروری بر مطالعات بارش- رواناب با استفاده از هوش مصنوعی
بررسی تأثیر ساکارز و اسیدبوریک بر میزان جوانهزنی دانه گرده خرما و نقش آن در ایجادتوسعه پایدار
کشاورزی پایدار و تأثیر آن بر امنیت غذایی
بررسی ارتباط بین حجم گازهای گلخانه ای و رشد بخش کشاورزی
بررسی تأثیر خودهمبستگی در تعیین روند با استفاده از روش کندال
بررسی تنوع و غنای زیستی گونه های مرتعی در سایتهای مختلف چرایی (مطالعه موردی: مرتع یازی شهرستان نور)
بررسی اثر عنصر بور روی صفات دانه گرده دو رقم آلبالو ( Prunus cerasus)
سیاست گذاری های امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه
تأثیراثر نیم جوش کردن بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی برنج در طول مدت خیساندن
تأثیر منابع مختلف کودی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین
تأثیر سیستمهای مختلف تغذیهای بر خصوصیات مورفولوژیک و کیفیت دانه ذرت شیرین
تأثیر سطوح مختلف شوری بر خصوصیات اکوفیزیولوژیک گیاه جو رقم ریحانه
تحلیلی بر نقش سازمانهای غیردولتی در توسعه کشاورزی با تأکید بر توانمندیهای سازمان نظاممهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
مقایسه ی اثر کود مایع ارگانیک با کود شیمیایی بر برخی از پارامترهای رشد گیاه کرفس Apium graveolenes
مقایسه دقت مدل های شبکه عصبی مصنوعی و فازی استنتاجی در برآورد رسوب رودخانه زریندرخت
بررسی اثر فاصله کاشت و کود ازت بر عملکرد و صفات کیفی واریته های مختلف پنبه Gossipum hirsitum L.
ارزیابی عملکرد و سایر خصوصیات زراعی ارقام زراعی آفتابگردان در کشت دوم در مازندران
ارزیابی تأثیر الگوی کاشت و کود ازت بر روی برخی از صفات زراعی و کیفی انواعواریته های مختلف پنبه Gossipum hirsitum L.
مقایسه عملکرد و برخی خصوصیات زراعی لاینهای جدیدوارقام رایج کنجد در مازندران
معرفی روشهای نمونهبرداری فاصلهای در آماربرداری از جنگل
ارزیابی عملکرد کمی جو در کشت مخلوط با آلوئه ورا
اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی ارگانیک
مدیریت پسماند روستایی محور توسعه پایدار
آموزش کارآفرینی در نظام آموزش عالی کشاورزی با تأکید بر رویکرد مهارت گرا
صلاحیت ها و رویکردهای کارآفرینی پایدار در آموزش کشاورزی
پتانسیلها و چالشهای توسعه پایدار روستایی(مطالعه موردی روستای آبشار کمردوغ)
نقش امنیت غذایی در توسعه پایدارکشاورزی
نقش و جایگاه کشاورزی ارگانیک در توسعه پایدار
مزایا و معایب یادگیری الکترونیکی برای ورود به جامعه روستایی
یادگیری الکترونیکی و عوامل مؤثر بر آن
ریسک در بخش کشاورزی و کنترل آن از طریق بیمه
بررسی عوامل مؤثر در وقوع حرکت های توده ای و روش های کنترل آن(مطالعه موردی : حوزه آبخیس گرمی چای)
آموزش کارآفرینی و نقش آن در خود اشتغالی
اولویت بندی مکانی عملیات کاهش سیل در حوزه آبخیز قورچای رامیان
نقش کارآفرینی در توسعه پایدار روستایی
بهره برداری از محصولات غیرچوبی(فرعی) جنگل های شمالی و علل آن
مدیریت منابع آب شهرستان رفسنجان
کاربردسنجش ازدور در مدیریت امور کشاورزی
رابطه ی تغییرات اقلیم با جنگل های واقع در عرض های جغرافیایی مختلف
مقایسه طوفان های گرد و غبار درشهرستان های گرمسار و شاهرود طی دوره آماری 25 سال 1389- 1365
اهمیت و شناسایی ریسک در مدیریت بخش کشاورزی
تلفیق دانش بومی و دانش رسمی،ضرورت دستیابی به توسعه پایدار کشاورزی
توانمندسازی زنان، از بین بردن تبعیض های جنسی، ایجاد اشتغال خانگی و نقش تاثیر آن ها درزمینه توسعه روستایی
بررسی عوامل فرهنگی مؤثر بر رفتار کارآفرینانه
تدوین چارچوبی نظری در راستای ارتقاء روحیهی کارآفرینی دانشجویان بر مبنایمؤلفههای برنامه درسی
دانش بومی در توسعه روستایی و کشاورزی پایدار
آکریلامید و راههای حذف و کاهش آن از مواد غذایی
نقش ترویج و آموزش کشاورزی در توسعه امنیت غذایی
کودهای بیولوژیکی رویکردی نوین در کشاورزی پایدار
نقش دانش بومی و دانش نوین در توسعه پایدار کشاورزی
غنیسازی آرد گندم
تاثیر متقابل بهره وری نیروی کار و بیمه در بخش کشاورزی
روشهای مختلف درمانی مقابله با آلودگی قارچی ساپرولگنیاسیس در آبزیان
تاثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست بر خصوصیات رویشی گل کوکب
تبیین اخلاقی رفتار مشارکتی کشاورزان در حفاظت از منابع اب براساس تئوری های رفتار زیست محیط گرایانه
بررسی راه کارهای اجرایی برای اشتغال زایی فارغالتحصیلان بخش کشاورزی برای توسعه یپایدار کشاورزی
ضرورت آموزش برای دستیابی به توسعه پایدار در منابع طبیعی
مروری بر آمیختگی درختی و بررسی برخی از جنبههای آن در مقایسه با کشتهای خالص
معرفی و اهمیت تنوع زیستی گیاهی به عنوان پایه و اساس حیات زمین و دلایل نابودی آن
بررسی عملکرد طرحهای اصلاح و احیای مراتع در استانهای کشور
سنجش اثر سه ایزوله اکتینومیست خاکزی با توانایی کنترل قارچ بیمارگرRhizoctonia solani بر رشد گیاه کلزا
جداسازی و بررسی اثرات آنتاگونیستی اکتینومیستهای خاکزی علیه قارچ بیمارگر Rhizoctoni solani روی کلزا
نقش بیمه و مدیریت ریسک در اقتصاد کشاورزی
اهمیت نقش زنان روستایی در توسعه پایدار
عوامل مؤثر در تخریب منابع طبیعی (مطالعه موردی: مراتع بخش چهاردانگه شهرستان ساری)
پیش بینی ارزش صادرات محصولات کشاورزی ایران با استفاده ازروش های SEST, DEST، HWM, HWA
رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد
رفتار زیست محیطی کشاورزان گامی مؤثر به سوی توسعه پایدار
گردشگری روستایی راهکاری برای توسعه پایدار روستایی
بررسی اثر نوسانات نرخ ارز بر صادرات سیب ایران( با استفاده از رهیافت فیلتر هودریک-پرسکات)
بررسی رابطه سرمایهگذاری بخش خصوصی و تولید ناخالص داخلی در اقتصاد ایران کاربرد مدلهای VAR و VECM
بررسی نقش دانش بومی در توسعهی پایدار روستایی
طراحی برنامه پایش و ارزیابی پروشه های آبخیسداری بر اساس رویکرد سیستمی با استفاده از رویکرد چارچوب منطقی مطالعه موردی: حوزه آبخیس خسبان، استان البرز
ارزیابی بیوسنتز نانوذرات نقره با استفاده از باکتری Ralstonia solanacearum و بررسی میزانبازدارندگی نانوذرات نقره تولید شده
بررسی تاثیرات کلانشهر تبریز در کاربری و مالکیت اراضی روستاشهرهایحوزه نفوذ آن (مطالعه موردی: تبریز و باسمنج با استفاده از مدل AHP)
باززایی گیاهان دارویی
بررسی تاثیر تنش خشکی بر عملکرد و میزان اسانس گیاهان دارویی
نقش اکوتوریسم در توسعه پایدار مناطق بیابانی ایران
بهبود ویژگی های ظاهزی و مقاومتی کاغذهای بهداشتی با بهینه ساسی متغیرهای فرآیند رنگبریخمیرکاغذ بازیافتی جوهرزداییشده (مطالعه موردی شرکت محصولات کاغذی لطیف)
بررسی خواص تغذیهای ماکارونی حاوی سبوسگندم
اهمیت ترویج کشاورزی پیرامون پذیرش تولید محصولات سالم
عوامل مؤثر بر پذیرش تولید محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک
مطالعه اثر ژنوتیپ و محیط بر صفات زراعی مؤثر بر عملکرد دانه در ارقام گندم نان
مطالعه میزان سازگاری کشت محصول عدس با شرایط اقلیمی(مطالعه موردی : شهرستان اردبیل)
پتانسیلهای تولید و بهرهبرداری از گیاهاندارویی جنگلهای کشور
تأثیر آموزش همگانی در مدیریت صحیح پسماند و توسعه پایدار آن در سطح استان خراسانشمالی
مروری بر تأثیر عصارهی سیر بر قارچ ساپرولگنیا و مقایسه آن با مالاشیت گرین
کشاورزی پایدار در تأمین امنیت غذایی و توسعه مناطق روستایی
استفاده از وتیور گراس برای حفاظت آب وخاک
پخش سیلاب راهکاری برای مقابله با چالشهای محیط زیستی
توسعه یادگیری تأملی در فرآیند آموزش و تدریس
بررسی عملکرد و اجزاء عملکرد آفتابگردان در کشت تابستانه در مازندران
بررسی فواصل ردیف کاشت و مقادیر مختلف کود ازت برروی تعدادی ازصفات کمی و کیفیواریتههای پنبه در مازندران
تعامل امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی
نقش کارشناسانان ناظر جهت بهبود تولیدات کشاورزی و توسعه پایدار
مروری بر نانوامولسیونها و بررسی روشهای تولید و کاربردهای آن در علوم و مواد غذایی
دلایل و پیامدهای خشک شدن دریاچه ارومیه و راهکارهای مقابله با آن
بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا
مدیریت تلفیقی آفات سازوکاری در راستای نیل به توسعه پایدار کشاورزی
گیاهپالایی فنآوری نوین برای پالایش خاکهای آلوده به عناصر سنگین
نقش اصطلاحات تخصصی بومی دامداران در توسعه پایدار و بهره برداری مراتع (مطالعه موردی:مراتع شهرستان دهگلان)
نقدی بر نقش دانش بومی در کشاورزی پایدار با تأکید بر رسالت مکتب آموزشی ترویج
بررسی مولفه های موثر بر اشتغال در بخش کشاورزی
تبیین نقش تضاد در سرمایه اجتماعی و مشارکت جوامع محلی در پروژه های آبخیزداری(مورد مطالعه: حوضه های آبخیز دوراهان و چشمه علی)
فراتحلیل عوامل مؤثر بر مهاجرت روستایی در ایران
بررسی تاثیر مصرف کودها، بذر و سطح برداشت شده بر تولید جهانی محصولات کشاورزی
اثر ارتفاع بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه گل اروانه زیبا Hymenocrater elegans
برسی تاثیرات تنشهای خشکی و گرمایی بر گیاهان
اثر صندوقهای اعتباری خرد به عنوان راهکاری برای توانمند سازی و اشتغال زنانروستایی(روستای آرندان سنندج).
بررسی همبستگی بیهگووهای در محذوده بحراوی اطراف آبشخوار(مطالعه موردی؛ مرتعقشلاقی چاهووی دامغان)
بررسی تأثیر تعدیل فشار چرای دام بر ترکیب پوشش گیاهی مرتع (مطالعه موردی؛ مرتع روستاییمومج، دماوند)
معرفی خصوصیات دانه و خواص گیاه کینوا: یک محصول جدید زراعی برای ایران
تاثیر جهت و موقعیت شیب بر وضعیت کربن آلی خاک (مطالعه موردی: زیرحوزه ورکش حوزهطالقان)
معرفی برخی جنبههای دانش بومی بهره برداران از مرتع و عرصه های مرتعی(مطالعه موردی روستای میانرودان، شهرستان خلخال، استان اردبیل)
معرفی برخی جنبههای دانش بومی بهره برداران از مرتع و عرصه های چراگاهی در دستیابیبه توسعه پایدار روستایی(مطالعه موردی روستای میانرودان، شهرستان خلخال، استان اردبیل)
چالشها و فرصتهای توسعه پایدارکشاورزی
اکسیداسیون چربی و مکانیسم آنتیاکسیدانها در تغذیه طیور
مفهوم شناسی و اهمیت دانش بومی در توسعه پایدار کشاورزی
بررسی میزان مشارکت مردم شهر خلخال در طرح تفکیک از مبداپسماند زباله های شهری
ارائه ی راهکارهای کاربردی جهت اشتغال زایی درصنعت شیلات و استفاده ی بهینه از منابعو پتانسیل های موجود
بررسی شاخص های محتوی نسبی آب، سطح ویژه برگ، وزن ویژه برگ و موجودی آب هرواحد سطح برگ کنگر فرنگی در شرایط تنش خشکی
بررسی چالش های بخش کشااورزی در مناطق خشک وانتخاب بهترین نوع آبیاری برای کاهشاین چالش ها
بررسی اسقرارزادآوری درارتباط با درصدتاج پوشش،شیب وجهت دامنه جنگلهای زاگرس(مطالعهموردی: دوویسه، مریوان)
بررسی مفهوم پایداری از دیدگاه منابع طبیعی و جنگلداری پایدار
بررسی وضعیت کنونی و تهدیدهای وارده بر بزرگترین ذخیرهگاه جنگلهای مانگرو در ایران
ضرورت و اهمیت کارآفرینی روستایی و کشاورزی در ایران
بررسی عوامل مؤثر بر توسعه کسبوکارهای کارآفرینانه در بخش کشاورزی
تحلیل عوامل و مولفه های موثر در بروز رفتار زیست محیطی در بین روستاییان
چالشهای تلقیح مصنوعی با اسپرم منجمد برای گسترش ژنهای دامهای برتر
ارزیابی مدلهای رگرسیون خطی و غیرخطی برای توصیف واکنش سبز شدن عدس Lens culinaris Medik به دما
بررسی رفتار آنتاگونیستی و سینرژیستی چند جدایه استرپتومایسس جدا شده از خاک باغاتشهرستان کبوترخان و روستای سعدی استان کرمان، بر رشد و توسعه گیاهچه های گوجه فرنگی
بررسی تاثیر سوپرفسفات تریپل و کود زیستی فسفاته در عملکرد و جذب عناصر فسفر و نیتروژنگندم
مدیریت پایدار حوزه های آبخیز
اهمیت نوع و نسبت اختلاط اجزاء بر خصوصیات و مدیریت محلول رسانیبسترهای ترکیبی
مروری بر روشهای تصمیمگیری چندمعیاره در مطالعات فرسایش و رسوب
توسعه پایدار از جنبههای کشاورزی،اقتصادی،زیست محیطی
تاثیر مهارکنندههای پروتئینی بر فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز گوارشی شب پره پشتPlutella xylostella Linnaeus (Lep.: Plutellidae) الماسی
خشکسالی چالشی در راستای نیل به توسعه پایدار کشاورزی
بررسی نقش سیستمهای آگروفارستری جهت دستیابی به توسعه پایدار کشاورزی در مناطقخشک و نیمه خشک
کلونینگ وتعیین توالی ژن انتقال دهنده هگزوز 7HXT7 از مخمر نان
اهمیت و جایگاه خاک در کشاورزی پایدار و امنیت غذایی
آسیت: چالشی در صنعت پرورش مرغ امروزی
سنجش اثر نانو ذرات نقره بر رشد میسیلیوم های قارچ بیمارگرVerticillium dahliae جداشده از درختان پسته در شرایط In vitro
بررسی اثر تولید سوخت های زیستی از محصولات کشاورزی بر امنیت غذایی
بررسی جایگاه توسعه پایدار در اجتماعات روستایی مناطق بیابانی ایران
تحلیل خصوصیات خشکسالی هواشناسی حوضه آبخیز قره چای
بررسی و مطالعه سیستم های پیش بینی سیل در ایران و نقش آنها در حفاظت از اراضی ومناطق مسکونی حاشیه مسیلها
بررسی هزینه ریالی صدمات بهره برداری بر روی توده و زادآوری، هنگام خروج چوب آلات ازجنگل (مطالعه موردی: سری 1 بخش 4 نکا ظالمرود)
بررسی ویژگیهای مکانیکی (مقاومت کششی) ریشه بلوط ایرانی به منظور کاربرد در زیستمهندسی (بررسی موردی:جنگلهای دینارکوه آبدانان)
بررسی صدمات بهرهبرداری بر روی توده و زادآوری، هنگام خروج چوب آلات از جنگل(مطالعه موردی: سری 1 بخش 4 نکا ظالمرود)
مقایسه پارامترهای مکانیکی ریشه گونههای بلوط ایرانی و بلوط دارمازو به منظورکاربرد در زیست مهندسی
تعیین میزان پایداری بوم سازگان آبی حوزه آبخیز زیارت
محصولات کشاورزی و عوامل موثر بر پذیرش آن
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک با امواج فراصوت از گیاه سنبله زیبا Stachys lavandulifolia
مروری بر استفاده از امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک
بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی بادرنجبویه Melissa officinalis L
تولید روغن خوراکی غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج با استفاده از روش استریفیکاسیونآنزیمی
برنامه ریزی راهبردی توسعه ی اکوتوریسم منطقه ی حفاظت شده ی ورجین با مدل SWOT
بیوچار و کاربرد آن برای کاهش آلاینده های آلی و غیرآلی در خاک
بررسی نقش دانش بومی گیاهان دارویی در توسعه پایدار(مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب)
بررسی ابعاد مختلف کارآفرینی در بخش کشاورزی و منابع طبیعی
بررسی تنوع مورفولوژیکی برگ درخت انجیلی ( Parrotia persica ) در طول گرادیانارتفاعی در رویشگاه جنگلی گیسوم استان گیلان
بررسی روشهای جذبی در خارجسازی نیترات از محلولهای آبی
تأثیر تنظیم کننده های رشد (ایندول بوتریک اسید و نفتالین استیک اسید) بر ریشه زایی ومشخصههای رشدی قلمه علفی گیاه داوودی( Chrysanthemum morifolium)
اثر محلول پاشی آهن بر برخی خصوصیات کیفی میوه گلابی رقم شاه میوه کرج
مقایسه الگوریتمهای مختلف طبقهبندی تصاویر ماهوارهای در تهیه نقشه کاربری اراضی( مطالعه موردی: شهرستان قاینات)
کاربرد الگوریتم شبکه عصبی مصنوعی در طبقهبندی تصاویر ماهوارهای جهت تهیه نقشهکاربری اراضی شهرستان قاینات دراستان خراسان جنوبی
لزوم و اهمیت توجه به آب مجازی در ایران
کاربرد فرایند تحلیل شبکه در پهنه بندی خطر زمین لغزش
بررسی عوامل مؤثر بر خوداشتغالی در دانشجویان (مطالعه موردی: پردیس کشاورزی و منابع-طبیعی دانشگاه تهران)
اثر نانوکامپوزیت ها بر خواص فیلم های خوراکی بر پایه پروتئین ها
بررسی پتانسیل های شکل گیری تعاونی زنان روستایی در منطقه چهل چشمه شهرستان دیواندرهاستان کردستان
افت چوب گرده بینه های صنعتی در عملیات بهره برداری جنگل(مطالعه موردی: جنگل خیرود)
کسب وکارهای کشاورزی به عنوان یک پتانسیل کشاورزی در جهت کاهش قاچاق کالا(مناطق مرزی غرب کشور)
بررسی اثرات توسعه صلاحیتهای حرفه ای در آموزش کشاورزی
ارزیابی سیاستها و مدیریت سازمان محیط زیست ایران با استفاده از رویکردهای تحلیل عوامل استراتژیک ( SWOT ) و چک لیست اثرات و پیامدها
بررسی تغییر کاربری اراضی با تاکید بر علم سنجش از دور (منطقه مورد مطالعه شمال شرق اهواز)
تاریخچه و اهمیت بیمه کشاورزی
تاثیر کوبیدگی خاک مسیرهای چوبکشی بر رشد نهال بلند مازو در شرایط گلخانهای
راهکارهای مقابله با اثرات خشکسالی در مراتع
بررسی وضعیت بازههای پایدار و ناپایدار رودخانه مند از نظر فرسایش بستر و دیوارهها وچگونگی جابجایی مسیر
بررسی تیوری مفاهیم، عناصر و مدل های بوم شناسی سیمای سرزمین Landscape Ecology
بررسی تأثیر کشت گیاهان پوششی در کنترل علفهای هرز باغهای مرکبات
اهمیت دانش بومی در توسعه ی پایدار روستایی
بررسی الگوی پراکنش مکانی و حجم خشکه دارها در راشستان های شمال ایران
بررسی عملکرد فناوری های نوین در بهره برداری از جنگل و امکان کاهش صدمات ناشی از آن بر روی نیروی کار مطالعه موردی: جنگل خیرود
محصولات مقاوم به علفکش و اثرات آن
معماری گنبدی شکل میراث گذشته و سرمایه آینده جامعه روستایی( مطالعه موردی روستای قلعه نو)
تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی( Satureja Khuzistanica )بر خصوصیات لاشهجوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی گندم
مدیریت جامع حوزه آبخیز
تاثیر کوبیدگی خاک مسیرهای چوبکشی بر متغیر ریختشناسی و تخصیص زیتوده نهال بلندمازودر شرایط گلخانهای
تاثیرکشاورزی ارگانیک بر امنیت غذایی
تسهیلگری: فرایندی برای یادگیری در ترویج و آموزش مشارکتی منابع طبیعی
اهمیت ترویج و آموزش در حفاظت اصولی از محیط زیست
بررسی کودهای کندرهای آلی سنتز شده
بررسی چند شکلی گیرندهی 1 ژن دوپامین در جمعیت مرغ بومی خوزستان با روش PCR-- RFLP
پتانسیل و چالش های بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور
تاثیر سطوح مختلف دانه آنیسون (Pimpinella anisum L. ) بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی
مدیریت چرا در مراتع هنگام خشکسالی
نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی در توسعه کشاورزی و امنیت غذایی پایدار
توسعه پایدار و امنیت غذایی
شبپره مینوز گوجه فرنگی Lep.: Gelechiidae Tuta absoluta Meyrick به عنوان آفت مهم گوجه فرنگی در ایران
ضرورت پایداری آب
کارآفرینی و راهکارهای ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان کشاورزی و منابع طبیعی
معرفی بوم شناسی قومی و نقش آن در مدیریت منابع طبیعی تجدیدشونده
شناسایی چالشهای شغلی کارگران جنگلداری در محیط کار
بررسی اثر تنش شوری بر کیفیت، فتوسنتز و عملکرد گیاهان
بارکدگذاری DNA فناوری نوین در تعیین رژیم غذایی پرندگان
بررسی تأثیر بلندمدت و کوتاهمدت کسری بودجه دولت بر رشد اقتصادی ایران
آسیبشناسی رابطه آموزشعالی کشاورزی با بازار کار در ایران
متاژنومیکس و بهره گیری از تنوع عظیم اکوسیستمهای میکروبی در ارتباط با گیاه، در راستایایجاد امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی
ارزیابی غلظت نیترات NO3 کاهو بر سلامت و امنیت غذایی درشهرستان شیراز
استفاده از رویکرد تلفیقی HSE و برنامه ریزی سرزمین در مکان یابی تاسیسات مخاطره ساز
بررسی کارایی روشهای زمین آماری در پهنه بندی برخی خصوصیات خاک در منطقه هشتگرد
بررسی مقدماتی رژیم غذایی پلنگ ایرانی با تاکید بر مقایسه روشهای نوین و کلاسیک
برآورد کارآیی فنی برنج (مطالعه موردی برنج کاران شهرستان مبارکه)
بررسی پیوستگی بازار های گوشت مرغ داخلی و گوشت مرغ خارجی در ایران
مروری بر جنبه های فیزیولوژیکی زوال بذر
ارتباط دانشگاه و صنعت، موانع و راهکار های آن
اثرات تغییرات اقلیمی بر فتوسنتز گیاهان C4,C3
تأثیر فناوریهای دیجیتال در آمادگی الکترونیکی SME های کشاورزی
تحلیل تابع تقاضای بیمه محصولات کشاورزی و عوامل موثر بر تقاضای بیمه
عوامل موثر بر کاربرد آموزشهای زیست محیطی الکترونیکی
تکثیر درون شیشه ای انار
ضرورت و اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت
بررسی تأثیر اهداف کشاورزی ارگانیک بر مسئولیت زیست محیطی شرکت در واحدهایتولید کشاورزی استان ایلام
مروری بر لیا پروتنین ها در بذر
تعیین عوامل موثر بر مزیت نسبی صادراتی پسته ایران با توجه به برنامههای توسعه
مطالعه روشهای بهره گیری از مواد قابل بازیافت در علوم باغبانی
مدیریت مصرف کودهای شیمیایی در تامین سلامت جامعه
کاهش مصرف نهادههای شیمیایی راهی به سوی توسعه پایدار کشاورزی
بررسی اهداف کشاورزی ارگانیک در واحدهای تولیدکشاورزی استان ایلام
اثر سطوح متفاوت مکمل ورمیهوموس بر جمعیت میکروفلور روده باریک جوجههای گوشتی
عوامل مؤثر بر توزیع درآمد در مناطق روستایی کشور
تاثیر محلول پاشی آهن و تغذیه خاکی نیترات آمونیوم بر میزان کلروفیلهای برگ سیب رقمدلبار استیوال در دوسال متوالی
ارزیابی بیمه محصولات کشاورزی
نقش اسیدهای آلی در تغذیه گیاهان و امنیت غذایی
مروری بر پرورش ماهی و گیاه (اکواپونیک)
همسویی توسعه پایدار کشاورزی و روستایی و تعامل بین آنها
تهیه نقشه کاربری اراضی با استفاده از تصویر ماهوارهای لندست(مطالعه موردی:استان خراسان جنوبی، شهرستان قاینات)
مروری بر استراتژی های توسعه پایدار و ابزارهای مربوطه
بهینه سازی مصرف ازت در گیاهان پیوندی و افزایش برخی ویژگی های کیفی میوه
بررسی پیوستگی بازارهای کنسانتره دام و گوشت گوساله در ایران
ارزیابی اقتصادی پرورش زنبور عسل در شهرستان مسجد سلیمان
بررسی پالایش مواد هیومیک از منابع آبی توسط کائولن صنعتی
امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی
تعیین مولفه های مزیت نسبی صادراتی خرما با توجه به تغییرات در برنامههای توسعه
حذف آلایندههای آلی از پسابهای کشاورزی توسط کانیهای رسی
ابزار و آلات صید در چابهار
عوامل موثر بر پذیرش بیمه مرکبات در شهرستان قائمشهر
بررسی و تعیین ارزش تفریحی بوستان لاله تهران
بررسی علل تخریب و زوال درختان بلوط (مطالعه موردی: استان ایلام)
بررسی اثرات تغییر اقلیم بر اکوسیستم تالاب انزلی
استفاده از متریل انذازه مؤثر شبنه در تحلیل از هم گسیختگی پوشش طبیعی پارک ملیسرخه حصار
بررسی رابطه بین صنعت و دانشگاه در ایران
بررسی اثر شدت تفرج بر کوبیدگی خاک پارک جنگلی سرخه حصار با استفاده از GIS
بررسی پایداری گونه کاج تهران با توجه به وضعیت حاکم بر واحدهای همگن در پارکجنگلی سرخه حصار
تهدیدهای توسعه پایدار در رابطه با شدت فرسایش خاک درحوزه آبخیز آهار، استان تهران
فرسایش کنار رودخانه ای، زمینه، علتها و روشهای کنترل
سدهای زیرزمینی راهکار زیرساختی برای تقویت آبهای زیر زمینی در حوزه های آبخیز(مطالعه موردی: حوزه آبخیز سمبورچای، استان اردبیل)
نقش توسعه پایدار کشاورزی در توسعه روستاییمطالعه موردی: مناطق روستایی استان اردبیل
بررسی رضایتمندی، تمایل به مشارکت و فرهنگ عمومی مردم شهر خلخال در طرح تفکیکاز مبدا پسماند زباله های شهری
تغییر کاربری اراضی و نقش آن بر تنوع زیستیمطالعه موردی : منطقه حفاظت شده سرخ آباد (استان زنجان)
بررسی حساسیت سازندهای زمین شناسی روستای اندبیل شهرستان خلخال نسبت به فرسایش
مشارکت سازمان های غیر دولتی در حفظ اکوسیستم تالابی در راستای توسعه کشاورزی پایدار
پالایش سبز خاکهای آلوده، حفظ منابع خاک و محیط زیست
تبیین فعالیت گروه های جهادی در خدمترسانی به مناطق محروم روستایی در عرصه یکشاورزی
تبیین گفتمان مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... خامنه ای در زمینه ایجاد و گسترش صنایعتبدیلی کشاورزی در مناطق روستایی کشور
موانع زادآوری بلوط غرب و راهکارهای جلوگیری در استان چهارمحال و بختیاری
ارزیابی وضعیت جاده جنگلی اسبوکلا در استان مازندران
تأثیر میکوریزا و سطوح مختلف فسفر بر فاکتورهای گلدهی گل شاخه بریده مریم Polianthes tuberose L
مقایسه اقتصادی و کارایی بیولوژیکی بسترهای کشت مختلف در عملکرد قارچ صدفی
بررسی عوامل اقتصادی موثر بر سودآوری تولید قارچ دکمه ای
اثرات روشهای مختلف بهبود جوانهزنی بذر و رشد اولیه دانهال انار
فناوری نوین پرورش در قفس به منظور بازسازی ذخایر و تولید ماهیان خاویاری
ایجاد امنیت خوراک در تغذیه ماهیان پرورشی با استفاده از ضایعات طیور
شرکت دانش بنیان تولیدی _ خدماتی _ دانشگاهی
فناوری نوین ساخت و بهرهبردای بهینه از جایگاه های گاوهای شیری(فری استال)
سیستم های تولید و پرورش دام های اهلی ارگانیک و نکات کلیدی حائز اهمیت از جنبهتغذیه، درمان و اصول کشتار در پرورش دامهای ارگانیک
بررسی فناوری های نوین تشخیص آبستنی در گاو
جایگزین های گوشت
بهداشت و سلامت در پرورش دام ارگانیک
ایمنی غذا با استفاده از تکنولوژی نانو
بهینه سازی روش آبیاری و حفاظت آب در مدیریت چمن
اثر اقتصاد دانش بنیان بر توسعه صادرات غیرنفتی ایران
شناخت گواهی محصولات غیر چوبی جنگل
مروری بر طرح های گواهی جنگل و اهمیت آن در حفظ منابع جنگلی
بررسی جایگاه کشاورزی و منابع طبیعی در اسلام در جهت دستیابی به الگوی اسلامی و ایرانیپیشرفت
مدل Aquatox ، ابزاری برای ارزیابی ریسک اکولوژیکی