Articles Stat:
Number of Articles: 108Number of Proceeding pages: 821
Papers View: 104797
The First International Iran Food Industry Congress
The First International Iran Food Industry Congress In date 2016-02-27 by ,مركز همايشهاي توسعه ايران was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The First International Iran Food Industry Congress
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The First International Iran Food Industry Congress
نانو کپسوله کردن اجزا غذایی با استفاده از سیستم های تحویل بر پایه کربوهیدرات
Olive Powder, Safety & Health of Hamburger
مروری بر بررسی نقش آکریل آمید در ایمنی مواد غذایی
بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز
بررسی انواع مرطوب کننده ها و محافظت کننده های رطوبت در مواد غذایی وخواص کاری انها
نقش گیاهان و مواد غذایی در مهار کئوروم سنسینگ عفونت ها و آلودگی های ناشی از سودوموناس آئروژینوزا
Optimization Of Pectin Extraction From Black Mulberry Pomace Using Response Surface Methodology
ویژگی های منحصر به فرد زایلیتول
بررسی فعالیت ضد باکتریایی دو غلظت یخ حاوی عصاره زنجبیل (Ginger)بر روی گوشت چرخ شده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی ساختار شیمیایی آنتوسیانین ها و عوامل تاثیرگذار بررسی پایداری آن
بررسی اثر ضد میکروبی اسانس سه گونه آویشن در کنترل بیولوژیک قارچ های Botrytis cinerea و Alternaria infectoria
واکنش مایلارد و انکپسولاسیون واکنش دهنده ها
بررسی اثر فرآیند پخت به روش سنتی و صنعتی ، بر خصوصیات حسی و میزان جذب روغن در برنج پخته شده
کاربرد نانو فیبر سلولز در مایونز کم چربی
تولید و استخراج ترکیبات فنولی از پس ماندهای کشاورزی توسط فرایند تخمیر حالت جامد : یک مطالعه مروری
کاربرد چای تخمیری به عنوان نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی
شناسایی نقش بکارگیری ظروف شیشه ای سنتی در بسته بندی داروهای گیاهی
گرمایش اهمیک، بررسی تغییرات ضریب عملکرد سیستم و ضریب هدایت الکتریکی سس گوجه فرنگی
بررسی خصوصیات نوشیدنی پروبیوتیک آب انگور و نشاسته سیب زمینی ضایعاتی
تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب
تغذیه و اثرات آن بر سلامت جامعه
مروری بر مکانیسم ایجاد ترکیبات تولید کننده عطر و طعم پنیر
تولید آب انگور سین بیوتیک با استفاده ازدکسترین بدست آمده از هیدرولیز نشاسته ضایعاتی
تاثیر فیبر خوراکی لیمو به عنوان جایگزین چربی در بستنی
بررسی غلظت های مختلف صمغ شاهی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ویسکوزیته دسر لبنی
مروری بر فناوری های نوین و اثرات آن ها بر خواص حسی نوشیدنی ها
راهکارهای تولید مواد غذایی ارگانیک و سالم در ایران
بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلاء بادمجان با استفاده از روش رویه پاسخ
بررسی میزان رضایتمندی از خدمات غذایی در کارکنان منتخب کارخانه ایران خودرو در سال 1393
بررسی برخی بیومارکر های وضعیت اکسیداتیو گوشت ماهی کپور(Cyprinus carpio) در زمان های مختلف نگهداری
مروری بر ویژگی ها و خواص دارچین
Pomegranate (Punica granatum) fruit juice as a flavoring and antioxidant in food model
بررسی اثر مایکروویو و صمغ زانتان برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک کم کالری
مروری بر امکان استفاده از گاز ازن به عنوان ضد عفونی کننده در کارخانجات صنایع غذایی
بهینه سازی ومقایسه استخراج گلیسریزین به روش های فراصوت و سوکسله از شیرین بیان استان کردستان
کاربرد مدالیته های مختلف تصویربرداری با اشعه X در زمینه فرآوری ماهی ها در صنایع غذایی
بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ
مطالعه اثرات ضد میکروبی عصاره پودر زیتون روی باکتری اشریشیا کلی در شرایط آزمایشگاهی
مقایسه ی اثر پودرهای اصلاح شده ی آب پنیر فراپالایش، کنسانتره ی آب پنیر وشیر بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خمیر و نان تافتون
کنترل کیفیت بطری های حاوی مایع در خط تولید با استفاده از بینایی ماشین با کاربرد در صنایع غذایی و بسته بندی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی رنگدانه های طبیعی و اثر هم افزایی آنها
اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه
تاثیر سبوس گندم با اسیدفیتیک کاهش یافته بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی برگرشترمرغ
ارزیابی خواص حسی و قابلیت فنریت (دستگاهی) نان سنگک ساده در مقایسه با نان های غنی شده با پالپ خرما
تاثیر عصاره ی استخراجی از میوه ی بلوط به دو روش مایکروویو و فراصوت جهت پایدارسازی روغن کانولا
مطالعه آماری اثر انتقال حرارت روی ضریب انتقال جرم خشک کردن سبزیجات
مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس
بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan )
بررسی تاثیر افزودن سطوح مختلف پالپ خرما بر میزان رطوبت، سختی بافت و قابلیت جویدن نان سنگک
امکان سنجی استفاده از اسانس ترخون به منظور کاهش فساد میکروبی برگر ماهی قزل آلای نگهداری شده در 4 درجه سلسیوس
Anti colon cancer efficacy of Ferula assa-foetida in modulating the detoxification enzymes and β-catenin
اثراتمسفر اصلاح شده ولفاف های انعطاف پذیر چند لایه برروی رشد کلستریدیوم در ماهی سفید دودی
بررسی عوامل تاثیرگذار در بسته بندی محصولات غذایی بر رفتار مصرف کننده در هنگام خرید
جداسازی باکتریهای اسید لاکتیکی تولید کننده اگزوپلی ساکارید از ماست گوسفندی
نقش اسید های چرب امگا-3 بر سلامتی
عناصر موثر بسته بندی مواد غذایی بر تصمیم گیری خرید
بررسی امکان استفاده از پروتئین های سرمی شیر به عنوان حامل سینامالدئید دارچین
بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس
فناوری فوق انجماد (Super cooling)در نگهداری گوشت ماهی
تاثیر نوع حلال و روش عصاره گیری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره پوست انار ارقام نجف آباد و شهرضا
کاربرد حرارت دهی اهمیک در صنعت غذا
اندازه گیری آهن در آرد با اتیلن دی آمین تترا استیک اسید (EDTA)
افزودن پالپ خرما به فرمولاسیون نان سنگک و بررسی نتایج رنگ سنجی و سفتی در طول مدت ماندگاری
مروری بر فرایند تولید نان از منظر رئولوژیکی و مولکولی و بررسی نحوه ی عملکرد گازهای تولید شده در طول تخمیر
بررسی اثر افزودن صمغ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های ماست قالبی کم چرب
بررسی تاثیرات عصاره آبی دارچین به خصوصیات میکروبی،حسی وزمان ماندگاری در مرغ برگر در طی نگهداری در دمای یخچال
اثر افزودن پالپ خرما به نان سنگک بر خصوصیات شیمیایی، فاکتور پیوستگی و میزان صمغیت نان
بررسی اثر دما، غلظت محلول اسمزی و زمان القای امواج فراصوت بر دفع آب، جذب مواد جامد و تغییر رنگ در خشک کردن اسمزی فلفل دلمه ای
تاثیر سیتریک اسید و لاکتیک اسید در افزایش ماندگاری و کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری در یخ
بررسی میزان آفلاتوکسین به روش HPLC در نمونه های آرد سطح استان کرمانشاه
بررسی عوامل موثر بر بیاتی نان، روش های ارزیابی و ترکیبات موثر در جلوگیری از بیاتی
مروری برآنزیم ترانس گلوتامینازدرفرآورده های گوشتی
بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند
بررسی برخی خواص بیوفیزیکی قیسی تبریز در دوره انبار مانی
بررسی اثر صمغ دانه ریحان، آلبومین و pH بر پایداری و خامه ای شدن امولسیون روغن در آب
بررسی امکان استفاده از اسانسهای گیاهی به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
مطالعه ترکیبات شیمیایی حاصل از عصاره و اسانس گیاه دارویی استویای حاصل از کشت بافت
کاهش آفلاتوکسین M1 در شیر خام با استفاده از ریز ذرات آگارز حامل ساکارومایسس سرویزیه
نقش اطلاع رسانی بر واکنش مصرف کنندگان به تکنولوژی جدید بسته بندی تحت خلا
تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند
بررسی اثر پیش تیمارفراصوت بر بازجذب آب، کاهش وزن و چروکیدگی در فرایند خشک کردن اسمزی فلفل دلمه ای
مروری برپایداری نوشیدنی های سنتی ایرانی (دوغ) توسط هیدروکلوئید های مختلف
بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ
Development and evaluation of characterization and antioxidant activity of curcumin nanodispersion
ارزیابی روند تغییرات استالدئید در دوغ کفیر حاوی برخی از طعم دهنده های سنتی طی دوره ماندگاری
بررسی شرایط تولید پودر خامه قنادی (PWC)
بررسی اثر برخی از عرقیات طبیعی (نعناع، پونه، شوید و بیدمشک) بر تولید اتانول طی دوره ماندگاری دوغ کفیر
بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی
ارزیابی خصوصیات رنگی و بازجذب آب و چربی ایزوله پروتئین دال عدس
شناسایی همزمان کربوهیدرات های شاخص در مالت به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
تاثیر میکروب کشی روش پلاسمای سرد اتمسفری بر میکروارگانیسم اشریشیاکلی
بررسی ریزساختار و خصوصیات رئولوژیکی ماست کم چرب حاوی غلظت های مختلف صمغ ریحان و صمغ بالنگو
تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ
بررسی اثر اسانس روغنی مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) بر خواص مکانیکی و ریزساختاری فیلم های خوراکی فعال نشاسته ای
تاثیر میکروب کشی روش پلاسمای سرد بر میکروارگانیسم سودوموناس آئروژینوزا
استخراج اسانس ها و ترکیبات طبیعی از گیاهان بوسیله روش نوین افت فشار کنترل شده سریع
مروری بر بررسی تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوژی
بررسی ویژگی های بیوکالرنت های مورد استفاده در صنایع غذایی
بررسی ریز ساختار و رنگ امولسیون حاوی آلبومین و صمغ دانه ریحان
بررسی و مقایسه تأثیر افزودن نشاسته ذرت و کنسانتره پروتئینی شیر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب
بررسی اثر سرعت گرم کردن بر ویژگی های رئولوژیکی مخلوط پروتئین های آب پنیر و سبوس برنج
تکنیکهای تولید ذرات میکرو-هیدروژل برای صنایع غذایی وکاربرد آنها
انکپسولاسیون، یک فناوری نوین در صنعت غذائی
کنترل آفات در کارخانجات نان صنعتی
مطالعه مروری ترکیب شیمیایی و شاخص های غذایی روغن های خوراکی و مناسب ترین روغن های خوراکی برای سلامت قلب
بررسی میزان غلظت مالتوترئوز در عصاره مالت جو، جوانه جو و آرد جو به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در بهبود ویژگی های کارکردی فرآورده های غذایی
مقایسه تاثیرات حرارت دهی مستقیم وتابش مایکروویو برخواص تغذیه ای روغن آفتابگردان