Articles Stat:
Number of Articles: 208Number of Proceeding pages: 1672
Papers View: 265719
The first National Conference on New Technologies in science and Food industry and Tourism of Iran
The first National Conference on New Technologies in science and Food industry and Tourism of Iran In date 2017-05-12 by ,دانشگاه جامع علمي كاربردي استان مازندران- مركز آموزش علمي كاربردي ميزبان و شركت دانش بنيان پژوهشگران فن آور برنا - دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي ساري و گرگان-دانشگاه شهيد باهنر كرمان in City Babolsar was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings The first National Conference on New Technologies in science and Food industry and Tourism of Iran
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first National Conference on New Technologies in science and Food industry and Tourism of Iran
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شورتنینگ های تولید شده در ایران
بررسی ترکیب اسید چرب شورتنینگ های تولید شده در ایران
بررسی ویژگی های فیزیکی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر سیب درختی
بررسی اندیس های مختلف (یدی، پراکسید، اسیدی و اسید چرب آزاد) روغن برخی ارقام و ژنوتیپ های زراعی گلرنگ تحت شرایط مختلف آبیاری
اندازه گیری محتوای فلاونویید عصاره غلیظ شده زرشک با روش های حرارتی مختلف
بررسی میزان ترکیبات فنلی و قدرت آنتی اکسیدانی کنسانتره زرشک تولید شده به روش های مختلف
اهمیت کیتوزان برای استفاده در صنایع بسته بندی گوشت
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه
بهینه سازی تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ و با استفاده از خصوصیات رنگی و حسی
ویژگی و طرز تهیه روغن هسته انار
معرفی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به عنوان مکمل غذایی فراسودمند
روش های استخراج چربی مرغ
مقایسه و بررسی جایگزین های چربی بر پایه پروتیین، به منظور تهیه خامه صبحانه رژیمی
تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی
تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کیفی ارقام برنج محلی
بررسی خواص تغذیه ای سبزه گندم به عنوان منبع غنی از کلروفیل جهت استخراج و پایدار سازی رنگدانه کلروفیل
بررسی برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره قاصدک در دوره نگهداری
نقش غذا در توسعه ی گردشگری
بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم ترکیبی زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
بررسی خصوصیات مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
بررسی خواص ضدباکتریایی فیلم ترکیبی زیست تخریب پذیر نشاسته-آب پنیر غنی شده با نایسین
بررسی و مقایسه حضور ژن hlyD در میان جدایه های اشریشیاکولای بدست آمده از انسان و طیور پرورشی
بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان سنتزی بر ماندگاری مارگارین
نقش جشنواره های غذای بومی و محلی در توسعه گردشگری مقاصد
مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
مروری بر تولید آنتی اکسیدان از ضایعات مواد غذایی
ویژگی های کیفیت کیک اسفنجی حاوی سطوح مختلفی از پوره عناب و مخلوط ایزومالت از جایگزین های ساکارز
نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
نانو کامبوزیت ها و کاربردشان در صنایع بسته بندی و مواد غذایی
تاثیر بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و تخمیر
بررسی اثر خواص ضد میکروبی اسانس روغنی دارچین و زنجبیل بر پایداری و خواص حسی همبرگر گوشت گوساله
مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در صنعت غذا
بررسی کارایی فناوری امواج فراصوت در استخراج ترکیبات فنولیک از برخی گیاهان به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی
بررسی اثر آنتی اکسیدان های طبیعی از عصاره های گیاهی به عنوان روشی نوین بر پایدارسازی برخی روغن های خوراکی
تاثیر میکروکریستالین سلولز و کاراگینان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های بافتی سوسیس
اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد دانه و روغن برخی از گیاهان روغنی
بررسی اثرات فراورده های غذایی پروبیوتیک بر سلامت جوامع انسانی
مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی
تاثیر پری بیوتیک ای مکس، سلماناکس و اولتراایمکس بر عملکرد رشد و تغذیه فیل ماهی جوان (Huso huso)
تاثیر پری بیوتیک های مختلف تجاری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون فیل ماهی جوان
استفاده از دی کسید کربن فوق بحرانی در فن آوری اکستروژن مواد غذایی
اثرات افزودن پودر میکروجلبک Spirulina platensis بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی پاستا
مروری بر غذاهای فراسودمند، پروبیوتیک
روش های افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها
عوامل فساد و آلودگی مواد غذایی
مروری بر ویژگی های مهم ماست سویا
تشخیص هیستولوژیکی و هیستوشیمیایی بافت غضروفی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس)
اثر روش های مختلف پخت بر ترکیبات زیست فعال و خواص سبزیجات
بررسی پوشش دهی با صمغ کربوکسی متیل سلولز و پودر هسته خرما بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت سرخ شده به روش عمیق
تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH
کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی
بررسی کاربرد پسیلیوم بر خواص فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی و بافتی سوسیس کم چرب
تاثیر جایگزینی گوشت با قارچ دکمه ای بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی فرانکفورتر مرغ
خواص سلامت بخش پروبیوتیک ها
بررسی نقش و اهمیت و کاربرد پری بیوتیک ها در نوشیدنی های بر پایه سبزی
اسپیرولینا پلاتنسیس: ریز جلبک فراسودمند
ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا
تاثیر اینولین بر pH و اسیدیته آبمیوه ترکیبی از آلبالو و انگور قرمز
جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه
بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی
بررسی تغییر کاربری اراضی و مسایل تامین انرژی در روستا های نزدیک جنگل
بررسی اثر هسپرتین و نانو هسپرتین بر میزان بهبود افسردگی القاء شده با کتامین در مدل حیوانی موش های اسکیزوفرنی
بررسی روش های مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی
بررسی ساختار و ویژگی های لیکوپن و نقش آن در سلامتی
مروری بر روش استخراج با سیال فوق بحرانی
بررسی تاثیر مالچ پلاستیکی قرمز بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سه رقم مختلف میوه توت فرنگی
بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده
تاثیر برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده
تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر تغییرات اکسیداتیو سیب زمینی سرخ شده
بررسی پوشش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر تغییرات رنگ و بافت سیب زمینی سرخ شده
کاربرد جایگزین های طبیعی نگهدارنده در فرآورده های گوشتی
پوشش های خوراکی بر پایه ژلاتین
بررسی میزان ترکیبات فنلی عصاره گیاه کاسنی
بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا
خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن
بررسی خاصیت صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه بر قطر هاله عدم رشد باکتری پروبیوتیک
اثرات پرتودهی و تاثیر آن بر ترکیبات مواد غذایی
حساسیت و آلرژی گندم و بیماری های گلوتن گندم
بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی عصاره گیاه بامیه
بررسی تاثیر عصاره گیاه بامیه بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن سویا
بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر تغییرات فساد اکسیداتیو فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثر پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فساد میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی میکروبی عصاره گیاه مریم گلی در مدت زمان نگهداری فیله مرغ طی دو شرایط نگهداری
بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ
بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر ویژگی های میکروبی فیله مرغ
بررسی امکان تولید بیسکوییت غنی شده با سبوس جو دوسر و NaFeEDTA به عنوان یک میان وعده فراسودمند
بررسی اثر جایگزینی شکر و روغن با استویا و هیدروکسی متیل سلولز بر کیفیت و ماندگاری کاپ کیک
اثر جایگزینی شکر و روغن با استویا و هیدروکسی متیل سلولز بر خواص ارگانولپتیک کاپ کیک
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز در پایدارسازی روغن آفتابگردان
بررسی میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز
اهمیت بسته بندی در مواد غذایی
کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی
مقایسه برخی شاخص های کیفی میوه توده های انار بومی باغملک (استان خوزستان)
بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گزنه
نقش فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر در محصولات غذایی
کنترل فساد و روش های نگهداری میگو
استخراج، خالص سازی و توصیف فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز ازگیل
تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
تاثیر عصاره گیری الکلی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
تاثیر خواص ارگانولپتکی عصاره گیری آبی و الکلی گیاه شاه تره بر فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
اثر عصاره گیری آبی و الکلی گیاه شاه تره بر تعداد باکتری های سودوموناس آیروژینوزا فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری
اکسیداسیون چربی شیر و محصولات لبنی
تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر خواص شیمیایی فیله مرغ
تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر ویژگی های میکروبی فیله مرغ
استفاده از ژل آلویه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند
بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری
مطالعه تاثیر آب پنیر حاصل از شیر گاو میش بر خواص حسی و بافتی نان بربری
مطالعه و بررسی افزودنی های مجاز به لبنیات
مطالعه تاثیر متقابل آب پنیر حاصل از شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافتی نان باگت
مطالعه تاثیر آب پنیر حاصل از شیر گاو میش بر خواص حسی و بافت نان باگت
بررسی اثر آنتی باکتریایی اسانس اکلیل کوهی مناطق کوهستانی شهرستان نور بر روی باکتری اشریشیاکولای و استافیلوکوکوس آریوس
بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده
ارزیابی خصوصیات فیزیکی فیلم کیتوزان غنی شده با عصاره گیاه خوشاریزه
ویژگی های شاخص و روش های تولید نانو ذرات
مروری بر انواع فرآیندهای گندزدایی آب
مهمترین عوامل موثر بر کیفیت آب آشامیدنی
نقش آزمایش استاندارد محتمل ترین تعداد ممکن (MPN) در تعیین آلودگی آب
مهار کپک دوغ گرمادیده توسط باکتری های پروبیوتیک
غنی سازی و اثرات فراسودمند آن در تولید نان
طراحی مداخلات ارتقاء مصرف میوه و سبزی در نوجوانان: معرفی رویکرد SFS
مروری بر فرمولاسیون، ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی نودل سیو
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر روی گلوتن ایندکس آرد گندم
اختراع دستگاه خودپرداز سوغات، گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی محلی و نقش آن در توسعه گردشگری
جایگزین های چربی و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
بررسی وضعیت آنتی بیوتیک در شیرهای منطقه مازندران و تاثیر آن بر روی پارامترهای تخمیری ماست
مطالعه و بررسی ساخت جاذب برای حذف سموم کشاورزی از محلول آبی
بررسی جنبه های بیوشیمیایی کارکرد اسانس های گیاهی در صنایع کشاورزی
تاثیرات استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در تغذیه
بررسی امکان استفاده از سیستم های کشت هیدروپونیک در پرورش قارچ خوراکی
تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره پرتقال گوشت قرمز (Citrus sinensis) با استفاده از شیرین کننده های استویا و عسل
ویژگی ها و نحوه ی فعالیت تکنولوژی نانو در بسته بندی محصولات غذایی
استفاده از بتا گلوکان به عنوان جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز رژیمی
تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در کاهش جذب روغن در محصولات سرخ شده
نقش هیدروکلوییدها در تهیه غذاهای سرخ شده
مروری بر تاثیر پوشش ژلاتین با اسانس گیاه خوشاریزه بر کاهش جذب روغن فیله سرخ شده مرغ
تاثیر استفاده از پوشش ها خوراکی بر پایه ژلاتین در محصولات سرخ شده
تغییرات شاخص های رسیدن پنیر فتای فراپالایشی ایرانی حاوی عصاره کامل نعناع (Mentha piperita L.)
تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه برگ به
بررسی تاثیر عصاره شاهی بر خواص شیمیایی سوسیس
بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شاهی
بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا
بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی گیاه کوهی ولیک
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی گیاه کوهی ولیک
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره پوست لیمو ترش
بررسی اثر روش های نوین استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست لیمو ترش
تاثیر عصاره بذر کنگر فرنگی بر خواص شیمیایی سوسیس
تاثیر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره بذر کنگر فرنگی
تاثیر افزودن پودر کدو حلوایی و مالت جو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی
تغییرات ویژگی های تغذیه ای بتاکاروتن، فیبر و کربوهیدرات کیک اسفنجی تهیه شده با پودر کدو حلوایی و مالت جو
بررسی راهکارهای کاهش تخریب های زیست محیطی اکوتوریسم
کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی
ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
تاثیر کیتوزان و اسانس گزنه برافزایش ماندگاری گلابی در شرایط سرد
تاثیر کیتوزان و اسانس گزنه برخصوصیات شیمیایی گلابی در شرایط سرد
نقش پوشش های خوراکی در حفظ کیفیت میوه تازه
بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی
ارزیابی خصوصیات فیزیکی فیلم متیل سلولز غنی شده با عصاره گیاه بابا آدم
ارزیابی خصوصیات مکانیکی فیلم متیل سلولز غنی شده با عصاره گیاه بابا آدم
کاربرد اسانس ها و عصاره های گیاهی در جهت حفظ کیفیت فرآورده های دریایی
بررسی عوامل موثر و بهینه سازی تولید CLA با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس از روغن آفتابگردان
بررسی نقش مدل سازی مقیاسی در محصولات غذایی
بررسی نقش co2 با فشار بالا بر خواص ارگانولپتیکی مواد غذایی
بررسی تاثیر استرس در ترکیب و کیفیت دانه گندم
بررسی ویژگی های پوست فرآورده های دریایی و خواص عملکردی آنها
تاثیر پوشش خوراکی غنی شده با اسانس های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری ماهی
افزایش زمان ماندگاری محصولات شیلاتی با استفاده ازترکیبات طبیعی
ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی
بررسی اثر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر سفتی بافت قارچ دکمه ای
تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر میزان افت وزن قارچ دکمه ای
تاثیر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر میزان اسیدیته و قهوه ای شدن ظاهری قارچ دکمه ای
بررسی اثر پوشش پروتیین آب پنیر و کیتوزان بر شمارش میکروبی کل قارچ دکمه ای
بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین
بررسی میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست لیمو شیرین
بررسی تاثیر عصاره پوست لیمو شیرین بر تغییرات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
بررسی تاثیر عصاره پوست لیمو شیرین بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن آفتابگردان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی
تاثیر عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی بر فساد اکسیداتیو فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری
اثر عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی بر فساد میکروبی گوشت طی دو شرایط نگهداری
اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری
بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده
تاثیر برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده
بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات بافت سیب زمینی سرخ شده
بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده
بررسی تاثیر عصاره گیاه علف چشمه بر تغییرات عدد کنژوکه و شاخص رنگی روغن آفتابگردان
بررسی تاثیر عصاره گیاه علف چشمه بر تغییرات اکسیداتیو روغن آفتابگردان
بررسی تغییرات فساد اکسیداتیو پروتیین بافت دار سویا و تاثیر آن بر همبرگر
بررسی میزان جذب آب و پی اچ پروتیین بافت دار سویا
بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا
بررسی خواص ارگانولپتیکی پروتیین بافت دار سویا و تاثیر آن بر همبرگر
بررسی خواص شیمیایی روغن دانه خربزه
بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه
بررسی درصد های اسید چرب اشباع و غیر اشباع روغن دانه خربزه
مقایسه اسید چرب اشباع و غیر اشباع در نسبت های مختلف روغن دانه خربزه و روغن سویا
فرصت های نوآوری برای رستوران ها: نگرش پست مدرن به غذا
غذا به مثابه یک جاذبه فرهنگی در جذب گردشگر در دوران پست مدرن
غذا در ایران: ضرورت نگرش پست مدرن در توسعه گردشگری
مروری بر کاربرد فناوری نانو در افزایش امنیت غذایی
مروری بر خواص و کاربردهای دارویی، صنعتی و تغذیه ای بخش های مختلف درخت بنه (Pistacia atlantica)
تاثیر مخلوط پودر کدو حلوایی و مالت جو بر میزان مواد معدنی کیک اسفنجی غنی شده
مروری بر روش نوین التراسونیک و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات
بررسی میزان جوش شیرین و نمک استفاده شده در انواع نان نانوایی های همدان در سال 1394
تاثیر اتمسفر تغیر یافته و تیمارغوطه ور کردن در عسل بر حفظ کیفیت انگور رازکی با حداقل فرآیند در حین نگهداری سرد
کاهش آلودگی محیط زیست با جایگزینی بایوکامپوزیت های بر پایه طبیعی به جای بسته بندی های بر پایه مواد سنتزی (پلاستیک ها)