Articles Stat:
Number of Articles: 491Number of Proceeding pages: 3270
Papers View: 675752
The First National Congress on Snack Foods
The First National Congress on Snack Foods In date 2014-04-30 by ,پژوهشكده علوم و فناوري مواد غذايي جهاد دانشگاهي مشهد in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The First National Congress on Snack Foods
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The First National Congress on Snack Foods
الگوی مصرف میان وعده در بین دانش آموزان استان خراسان شمالی
مطالعه فرآیند تولید پودر خرمای غنی شده با افزودنی های آرد گندم، درت و مالتودکسترین
بررسی تاثیرروغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئیدهای مختلف بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
بررسی تاثیرروغن مغز بنه ، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
بررسی تاثیر اختلاط روغن و پیش تیمارهای قبل از سرخ کردن بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق
تاثیر بخاراسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه شلیل
تاثیر تیمار محلول گرم اتانول بر کیفیت انبارمانی ارقام مختلف هلو و شلیل
اثر جایگزینی چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکی بستنی های کم چرب
بررسی ویژگی های بافت تصویر موس شکلاتی با استقاده از سیستم پردازش تصویر و تعیین میزان ارتباط آن با سفتی و پذیرش کلی
پذیرش و رضایت والدین و دانش آموزان در مورد مداخله تغذیه ای مدرسه محور در ایران
آنالیز و مقایسه ترکیبات مغذی و ارزش کالری فیله برخی ماهیان فراوری شده خلیج فارس
بررسی خواص تغذیه ای و آنتی اکسیدانی مغز گردو و تاثیر آن بر سلامت مصرف کننده
بهینه سازی فرآیند خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته در تولید چیپس پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
تولید آزمایشی پودر مکمل غذایی انرژی زای فوری جهت شرایط سخت نظامی و بررسی ماندگاری و خصوصیات کیفی
تولید جیره انرژی زای فشرده جهت شرایط سخت نظامی و بررسی ماندگاری و خصوصیات فیزیک و شیمیایی آن
فرمولاسیون و تولید آزمایشی جیره انرژی زا و بررسی ماندگاری و ویژگی های کیفی آن
بررسی اثر برخی از امولسیفایرها و آنزیم لیپاز در بهبود کیفیت پیراشکی به عنوان یک میان وعده پرطرفدار در بین کودکان
روغن ضایعات میگو: منبعی از کاروتنوئیدهای مقاوم در برابر اکسیداسیون
CHARACTERIZATION OF RHEOLOGICAL PROPERTIES FOR EXTRUDED INSTANT POWDER OF CEREALS BASE (STARCH)
تاثیر طول زنجیره اینولین و استویوزید روی پایدارسازی و ویژگی های حسی مخلوط شیر–آب آلبالو
تعیین مقدار و مقایسه مقدار آلومینیوم در قسمتهای میله ای و عصایی ماکارونی و آرد مصرفی با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته
تعیین و مقایسه برخی خواص فیزیکی سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران
تعیین و مقایسه برخی خواص مکانیکی دو رقم پرتقال تولید منطقه شمال کشور تحت فشار استاتیکی بار محوری
ارزیابی میزان آلودگی باکتریایی شیر ،دوغ و ماست پاستوریزه در شهر زاهدان (1392)
ارزیابی کیفیت بار میکروبی در ساندویچ های همبرگر شهر زاهدان در سال 1392
استفاده از جوانه خوراکی ارگانیک به عنوان یک میان وعده مغذی در تغذیه سنین مختلف مردم
مقایسه ویژگیهای ارگانولپتیکی نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی یک ماه نگهداری در دمای محیط
استفاده از افزودنی های گیاهی جهت جلوگیری از رشد قارچ های توکسین زا در میان وعده های غذایی
رابطه دانش تغذیه ای مادر در خصوص کیفیت میان وعده غذایی، دردهای قاعدگی، اضطراب و اختلالات خواب در دانش آموزان دختر
پروتئین ها به عنوان اجزای غذایی فراسودمند در تولید اسنک ها
بررسی جایگزینی شکر با سوکرالوز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پودینگ کم کالری
نقش میوه خشک غنی شده با مواد معدنی در تغذیه سالم
بهینه یابی نوع و درصد پایدارکننده ها در فرمولاسیون کره کم چرب
استفاده از جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون سس مایونز کم کلسترول
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی های مواد غذایی
جوانه گندم: از ضایعات آرد تا غنی کننده سلامتی بخش
بررسی ارتباط شیوع چاقی و فاصله بین وعده های اصلی غذایی در کارمندان شاغل در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1388
انجماد خمیر(تاثیر تیمارها و افزودنیها بر بهبود کیفیت)
اندازه گیری سوربات پتاسیم در پنیر پیتزای فرایند شده با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیای آردهای گندم مصرفی استان خراسان رضوی
عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت غذا
شناسایی ترکیب استرولی در مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام
ارتباط دریافت میان وعده های غذایی با چاقی در کودکان
بررسی دیدگاه مصرف کنندگان نسبت به غذای سالم؛ مورد مطالعه شهر اهواز
بررسی پایداری اکسایشی روغن های گیاهی مختلف تولیدشده در ایران با استفاده از روش رنسیمت
بررسی پایداری روغن های سرخ کردنی تولید شده در کارخانجات مختلف ایران
بررسی میان وعده های غذایی فراسودمند غنی شده از اسید لینولئیک مزدوج
بررسی اثر ریزپوشانی بر بقای لاکتوباسیلوسکازئی ATCC39392 تحت فشار اسمزی ناشی از قند در شرایط شبیه سازی شده دسرهای لبنی پروبیوتیک
تاثیر فرایند اکستروژن بر جنبه های تغذیه ای میان وعده ها
نشاسته های اختصاصی در میان وعده ها
تأثیرمیزان رطوبت و نوع رقم دانه ذرت برخواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن و ارائه مدل های ریاضی مربوطه
کشمش بعنوان میان وعده غذایی سودمند برای کودکان
استفاده از تکنولوژی میکروکپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک در ماست
شناسایی تنوع فلورلاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی16s Rdna
خواص عملکردی و تغذیه ای فیبرهای رژیمی
مروری بر تکنیک های مولکولی شناسایی باکتری های اسید لاکتیک در سبزی های تازه و تخمیری
کنترل کریستالیزاسیون یخ در بستنی
بررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر بافت فندق
بررسی تأثیر فرآیند خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی مغز پسته
بررسی تغییرات بافت پسته در طی فرایندهای خشک کردن
بهینه سازی فرایند خشک کردن انگور با پیش تیمارهای اولتراسوند و اسمزی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی آن
بررسی اثر پالس الکتریک با شدت بالا در افزایش عمر ماندگاری شیر و آب میوه ها
کاربرد جاذبها در بسته بندی مواد غذایی
کیک کم کالری
بررسی ارتباط الگوی مصرف میان وعده و نزدیک بینی در کودکان شهر اسلامشهر-تهران
بررسی تأثیر استفاده از صمغ دانه شاهی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی ماست کم چرب
فناوری پالس الکتریک در صنایع غذایی
استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی از پساب ها و تفاله های صنعتی و کشاورزی
بررسی میزان اسیدیته، پراکسید و رنگ های مصنوعی در شیرینی های موجود در سطح عرضه در استان آذربایجان غربی
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته
بررسی میزان اسیدیته، پراکسید و رنگ های مصنوعی زولبیا و بامیه ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان اذربایجان غربی
ژلاسیون اکسیداتیو پکتین چغندر قند و کاربرد آن در صنایع غذایی
عملکرد و کاربرد امولسیون های چندگانه در صنایع غذایی
درون پوشانی امگا ۳ و غنی سازی مواد غذایی
درون پوشانی ترکیبات آروماتیک
تاثیر کاربرد صمغ ها بر روی ماست پروبیوتیک بعنوان یک میان وعده لبنی
بررسی خصوصیات رئولوژیکی کنسانتره کشمش و امکان استفاده آن در فرمولاسیون فرآورده های غذایی
برآورد مقایسه میانگین تولید عسل در کلنی های بومی و مدرن و تاثیر دانش بر میزان تولید آن به عنوان میان وعده غذایی (مطالعه موردی شهرستان نوشهر سال 92-91)
بررسی افزودن پودر مالت جو بر خواص فیزیکی و بافتی کلوچه
غنی سازی نان بدون گلوتن با فیبر رژیمی
تأثیر استاندارد بر روی نحوه انتخاب و توزیع میان وعده در شرکت سایپا
تاثیر فرآیند حرارتی بر ویژگی های کیفی عسل
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت های ماریناد شده با آنزیم پروتئولیتیک شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera)
بررسی تاثیر ترد کردن با پروتئاز شیرابه گیاه استبرق (Calotropis procera) بر ویژگی های بافتی و ساختار میکروسکوپی ماهیچه
بررسی خواص فیزیکی دانه شاهی مازندران
معرفی روش پلاکت-برمن برای بهینه سازی فرمولاسیون
مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی
میزان آلودگی های شیرینی های خامه ای درقنادی های شهرستان کازرون
بررسی تأثیر روشهای متفاوت فراوری پختن بر روی ترکیبات مغذی و ارزش کالری ماهیان دریایی گوازیم ، کیجار و گیش از آبهای جنوب ایران
بسته بندی پنیر با آلیل ایزوتیوسیانات یک جایگزین برای بسته بندی اتمسفر تغییر یافته
بزرسی رفتار رئولوژیکی شیره خرما و انگور در دماهای مختلف و نقش تغذیه ای آن
مقایسه اثر مصرف دو نوع میان وعده با نسبت های متفاوت کربوهیدرات و پروتئین وی بر شاخص های آسیب عضله پس از فعالیت مقاومتی
مروری بر اصول طراحی ساختاری امولسیون های با عملکرد بالا
بررسی مصرف فرآورده ذرت حجیم شده حاوی رنگ سان ست یلو در شهر تهران-1390
نقش بسته بندیهای طبیعی در حفظ کیفیت غذاهای سالم برای تغذیه میان وعده دانش آموزان
بررسی مصرف مایعات در کودکان و نوجوانان 17-8 سال تهران، سال 1392
افزودنی ، ایمنی مواد غذایی و چالش های اخلاقی
غذاهای عملگرا ( پروبیوتیک ها )،کاهش بار بیماری و افزایش سلامتی
بررسی سامان دهی و اصلاح رفتارهای غذایی دانش آموزان در زمینه میان وعده بوفه مدرسه
بررسی اثر ساکارز و صمغ عربی در رنگ توت فرنگی های آب گیری شده با اسمز
مروری بر میان وعده های غذایی فرسودمند مورد استفاده کودکان
مشکلات برنامه شیر مدرسه ایران (شما) از دیدگاه کارشناسان علم غذا و تغذیه
بررسی نقش میان وعده های غذایی در پیشگیری از چاقی کودکان
استفاده از پوششهای خوراکی در محصولات تازه خوری میوه ها و سبزیجات
تهیه نان ترکیبی با ارزش تغذیه ای بالا با استفاده از آرد سایر غلات
تاثیر رقم، فرایند و بسته بندی بر کیفیت و بازار پسندی برگه زردآلو
ماست پروبیوتیک میان وعده ای سلامتی بخش
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شربت عناب به عنوان یک میان وعده غذایی
فرمولاسیون یک میان وعده مغذی-نودل پریبیوتیک عملگرای غنی شده با فبر و جلبک و تاثیر آن بر میزان رنگ، بافت، مقدار چربی و خاکستر محلول
تأثیر آنتی اکسیدان های فنولی سنتزی بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و مکانیکی فیلم های پلی لاکتیک اسید
بررسی ارتباط مصرف میان وعده های ناسالم با خطر بروز سندرم متابولیک در بزرگسالان طی 3 سال پیگیری: مطالعه قند و لیپید تهران
بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در بزرگسالان: مطالعه قند و لیپید تهران
بررسی تاثیر مصرف میان وعده های ناسالم بر کیفیت رژیم غذایی در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران
نانوکپسولاسیون پلی فنول ها برای حفاظت در برابر سرطان روده بزرگ و رکتوم
راهکارهای فرهنگ سازی مصرف میان وعده سالم در بیمارستان ها
بررسی تأثیر مصرف میان وعده های غذایی ناسالم بر خطر بروز پرفشاری خون در بزرگسالان طی 3 سال پیگیری: مطالعه قند و لیپید تهران
نگرشی بر ویژگی فیلم های خوراکی بر پایه پلی ساکارید خارج سلولی کفیران
بررسی ارتباط مصرف میوه، سبزیجات و مغزدانههای گیاهی با تغییرات وزن، دور کمر و نمایه آدیپوسیتی در بزرگسالان طی 3 سال پیگیری: مطالعه قند و لیپید تهران
بررسی تاثیر مصرف لبنیات بر سندرم متابولیک و اجزای آن در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران
استفاده از روش مولکولی rep-PCR برای بررسی افتراق درون گونه ای سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و برویس ایزوله شده از ترخینه
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک ترخینه، میان وعده ای تخمیری، با روشهای مبتنی بر کشت و مولکولی
حذف کلسترول از شیر هموژنیزه تیمار شده با شیر سویا توسط بتا سیکلو دکسترین
تولید نوشیدنی فوری بر پایه گندم
استفاده از بیوسورفاکتانت ها به عنوان افزودنی غذایی طبیعی
تاثیرجایگزین های قندی درحلوا ارده بر ویژگی های رئولوژیکی وقابلیت ماندگاری محصول و میزان افزایش قند خون مصرف کننده
ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) ، یک افزودنی فرسودمند و مغزی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی
بررسی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (Scanning Electron Microscope)
بررسی ریزساختار ژل آگار با استفاده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)
میزان چربی و پروفایل اسیدهای چرب در ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis)
بررسی تغییرات پروفایل بافت پاستیل هویج طی خشک کردن در خشک کن هوای داغ
ماکادمیا گرانبهاترین خشکبار جهان
دستاوردهای اخیر در بکارگیری جایگزین های چربی در بهبود کیفیت ماست تولیدی کم چرب: یک مطالعه مروری
الگوی مصرف میان وعده غذائی و ارتباط آن با وضعیت وزن در دانشجویان دختر و پسر
تاثیر آرد کامل سویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه
بررسی الگوی مصرف صبحانه و میان وعده در دانش آموزان پایه اول ابتدایی شهر قائمیه
بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنو برای کشمش سبز
مقایسه اثر پیشتیمارهای غیر شیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش
بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش شیز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن
بررسی اهمیت و مشکلات مربوط به مصرف صبحانه و میان وعده هایی غذایی در کودکان و نوجوانان
استفاده از پلاستیکهائی با قابلیت تعویض رنگ در بسته بندی غذا
میان وعده های غذایی دانش آموزان دبستانی از چه ارزش تغذیه ای برخوردار است؟
بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن
بررسی مقادیر آرسنیک و کادمیوم در برنجهای وارداتی به استان سیستان و بلوچستان در سال 1392
بررسی ساز و کار هیدروکلوئید اسفرزه، به صورت تکی و در ترکب با پکتین با متوکسیل بالا بر پایدار سازی دوغ
ویژگی های فیزیکوشیمیایی میان وعده های اکسترودشده غنی شده با لیکوپن گوجه فرنگی
نشاسته های اختصاصی مورد استفاده در مواد غذایی میان وعده
اثر شیر و مصرف محصولات لبنی در سرطان
اندازه گیری مقادیر فلزات سنگین سرب و نیکل در 2 نمونه ماهی صید شده از دریای عمان
تعیین مقدار بنزن در نوشابه های پرتقالی گازدار وارداتی با استفاده از آنالیز با کروماتوگرافی گازی مجهز به آشکارساز یونیزاسیون شعله ای
مصرف میان وعده ها و ارتباط آنها با نمایه توده بدنی در افراد بیش وزن و چاق درتبریز: مطالعه مقطعی تحلیلی
تکنولوژی انرژی تابشی تحت خلأ (REV): یک رویکرد جدید برای تولید اسنک سیب غنی شده با پروبیوتیک
تأثیر فرایند فشار زیاد ( HPP ) روی عمر انبارمانی ماهیچه خرد شده ماهی تون آلباکور
رویکرد منسجم در بررسی تمایلات نوین مصرف میان وعده ها: حرکت به سوی غذاهای عملگرا و محصولات ارگانیک
پنیر فراسودمند به عنوان یک میان وعده مفید
استفاده از اجزای نانو برای ایمنی مواد غذایی آماده برای مصرف
فرهنگ سازی مصرف میان وعده های غذایی در دانش اموزان مدارس: راهکاری در جهت القای سبک زندگی سالم
مداخلاتی اثربخش در جهت کاهش بروز آلرژی در دانش اموزان مدارس از طریق جایگزینی میان وعده های غذایی فراسودمند: نقش باکتری های نوترکیب
The use of fruit powders in extruded snacks
بررسی خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی کیکهای فراسودمند حاصل از سبوس جوی دوسر و دانه کتان به عنوان جایگزین چربی
بررسی تاثیر لاکتیک اسیدباکتریهای موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن
جداسازی، شناسایی و مقایسه اسید لاکتیک باکتری های کیمچی تخمیری در ایران با نمونه های تجاری کشور کره به منظور معرفی یک محصول پروبیوتیک
بررسی خواص ویسکوالاستیک در پنیر موزارلا
بررسی 12 باقیمانده حشره کش کشاورزی در برنج های وارداتی ایران توسط آنالیز با دستگاهGC-NPD و GC-ECD
عوامل موثر بر فرهنگ مصرف میان وعده های سالم
فرمولاسیون، فراوری وآنالیز بافت و رنگ نان حاوی فیبر گیاهی
بررسی اثر افزودن اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی بر ماست
بررسی پتانسیل استفاده از کاروتنوئیدها و سایر رنگدانه های طبیعی به عنوان رنگ دهنده های خوراکی
بررسی پتانسیل استفاده از کاروتنوئیدهای میکروبی در صنایع عذایی به عنوان جایگزینی برای رنگدانه های شیمیایی
بررسی مقایسه ای روش های طبیعی و مصنوعی تولید آستاگزانتین: مزایا و چالش ها
رنگدانه های کاروتنوئیدی، فراتر از رنگ: پلی بین صنعت غذا و دارو
تاثیر مواد افزودنی بر روی افزایش ارزش تغذیه ای مافین(کیک)
پیش بینی امنیت میان وعده های غذایی در مراکز آموزش عالی با استفاده از تکنیک های داده کاوی
بررسی میزان جوش شیرین و نمک انواع نان در نانوایی های شهرستان زنجان در سال 91
بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید بیولوژیکی اسید لاکتیک با استفاده از روش آماری تاگوچی
تاثیر دو روش خشک کردن در کیفیت برگه گلابی سردشت
بررسی ترکیبات آنتی باکتریال طبیعی شیر، روشهای استخراج و کاربرد آن در صنایع مختلف
بررسی اسیدیته و ویژگیهای حسی ماست طعم دار غنی شده با پرمیکس املاح
استخراج و اندازه گیری کلسترول از گوشت با حلال های صنعتی
ناتادی کوکو، محصولی تخمیری با فواید تغذیه ای فراوان
بررسی خواص فیزیکی دانه قهوه وارداتی
بررسی خصوصیات کیفی نمونه های پودر کاکائو وارداتی
بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک
بررسی اثر صمغ گوار بر ثبات امولسیونی و خصوصیات حسی مخلوط ارده کم چرب و شیره خرما
نقش افزودن نشاسته های خاص به عنوان افزودنی های عملگرا در میان وعده های غذایی
مقایسه ارقام آلو جهت استفاده در میان وعده غذایی
پروتئین ها به عنوان فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر
اثر هیدرولیز لاکتوز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در ماست
بررسی تاثیر دما و زمان انکوباسیون بر هیدرولیز لاکتوز شیر توسط آنزیم بتاگالاکتوزیداز استخراج شده از مخمر Kluyveromyces lactis
بررسی تفاوتهای اجتماعی- اقتصادی در الگوی مصرف مواد غذایی دختران نوجوان 18-14 ساله شهر سمنان
بررسی میزان اسیدهای آلی در ماست پروبیوتیک با لاکتوز هیدرولیزشده
بررسی غذاهای فراسودمند و اثرات مفید آن بر سلامت
اثر ترکیبی روش های مختلف پوشش دهی و بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده برعملکرد پوشش های خوراکی پنیر موزارلا و طولانی شدن عمر مفید آن
مروری بر یافته های اخیر در زمینه فرمولاسیون و تولید نوشیدنی های امولسیونی
اسموتی سیب-عسل، میان وعده ای مناسب جهت ارتقای سطح تغذیه ای افراد
استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه
اثر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر ویژگیهای ماست قالبی طی دوره نگهداری
شناسایی تعیین کننده های مصرف میان وعده های کم ارزش با استفاده از رویکرد ترکیبی (مطالعه موردی: در دانش آموزان منطقه 13 تهران)
بررسی فراوانی مصرف میان وعده و نوع آن در خانوارها بر حسب مناطق شهری و روستایی استان لرستان در سال 1390
مروری بر کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال در نگهداری برش های میوه تازه
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای مدل سازی و پیش بینی پارامترهای بافتی پاستیل هویج
بررسی اثر میزان مالتو دکسترین و دبی ورودی بر تغییرات دمایی طی خشک کردن آب هویج-کرفس به روش پاششی
مطالعه و مروری بر جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون انواع کیک ها
مروری بر جایگزین های غذایی برای بیماران دارای حساسیت گلوتنی
ماست منجمد و کیک پنیری کم چرب به عنوان میان وعده های غذایی سالم و فراسودمند برای نوجوانان
بررسی و ارایه راهکارهای راهبردی در زمینه تولید و توزیع موادغذایی در جهان و ایران: چالشها و فرصتها
مطالعه و مروری بر رفتارهای فیزیکی و مکانیکی موادغذایی، مکانیسمها و ارتباط آنها با ویژگیهای کیفی
بررسی سرخ کردن مواد غذایی از دیدگاه تاثیر بر سلامتی و ارزش تغذیه ای
کابرد فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HHP) در صنایع لبنیات
اهمیت تزکیبات فنولی میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی
بررسی خصوصیات و کاربرد نشاسته های خاص در اسنک ها
کاربرد پودر هسته خرما به عنوان یک منبع مناسب از فیبرهای رژیمی در بیسکویت و ارزیابی تأثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی بیسکویت
جایگزینی شیره خرما با ساکارز در فرمولاسیون بیسکویت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
عنوان: اثر بخشی آموزش مصرف میان وعده سالم در کنترل قند خون به افراددیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی (Health Belief Model)
جایگزینی قند مایع خرما با شکر در فرمول بیسکویت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مداخله آموزشی مبتنی بر مدل باور سلامت (Health Belief Model) بر مصرف میان وعده سالم در کارکنان ادارات شهر کرمانشاه
کاربرد پسماندهای صنعت غذا در تولید اسنک های اکسترود شده بر پایه غلات
بررسی تاثیر فیبرهای غذایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک های اکسترود شده
تاثیر استفاده از شیر خشک و پودر آب پنیر به منظور افزایش ارزش غذایی بر ویژگی های کیفی اسنک
بررسی تاثیر رطوبت بر ویژگی های پفک بر پایه گندم
آیا ارتباطی میان مصرف میان وعده های غذایی با شاخص های چاقی در بیماری کبد چرب غیر الکلی وجود دارد؟
حذف روغن مصرفی برای سرخ کردن اسنک با استفاده از هوای داغ
استفاده از نانو ذرات فلزات در بسته بندی مواد غذایی
تاثیر ضایعات فرآوری خرما بر ویژگیهای کیفی خمیر و کیک
ویژگی و کاربردهای آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع لبنی
استخراج بتالائین از چغندر قرمز و استفاده آن در صنایع لبنی
تولید دسر لبنی فراسودمند حاوی جوانه گندم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
تولید دسر با استفاده از سلولز باکتریایی حاصل از گلوکونوباکتر در محیط عصاره کشمش
تولید کیک کم کالری به عنوان یک میان وعده غذایی رژیمی
کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزیجات تازه
رژیم غذایی مناسب برای افراد در وضعیت مختلف
مروری بر تولید، ویژگی ها و کاربردهای نشاسته های اصلاح شده در صنعت لبنیات
کاربرد فیلم های نانوکامپوزیتی نشاسته- رس در نگهداری نان حجیم
استفاده از روش های نوین خشک کردن به منظور تولید چیپس میوه: تئوری و کاربرد
بررسی اثر چای سبز بر دونات سرخ شده
بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization)
بررسی اثر پیش فرایندهای اسمز و اولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن با هوای داغ در هویج
بررسی تاثیر استفاده از نوشیدنی چای سبز در رژیم غذایی کاهش وزن
اسنک اکسترود شده ذرت (پفک)
بررسی اثر اسمز و اولتراسونیک بر سرعت خشک کردن کیوی با هوای داغ
کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند اسمز جهت افزایش فرآیند – انتقال جرم در بافت هویج
تکنولوژی تولید گز
مروری بر غنی سازی برخی میان وعده های غذایی با اسید فولیک
مروری بر پتانسیل به کارگیری محصولات دریایی در فرآورده های نانوایی
نحوه تولید و کاربردهای پپتیدهای زیست فعال
عنوان تاثیر نشاسته ذرت مومی بر روی خواص رئولوژیکی خمیر
اثر شیرین کننده های پرکالری روی رژیم غذایی
به کارگیری خمیر ترش سبوس برنج در تولید نان حجیم و بررسی ویژگی های حسی و بافتی آن در طی ماندگاری
بزرسی کاربردهای اسیدگلوکونیک و مشتقاتش در صنایع غذایی
بررسی تاثیر عوامل موثر بر روی مواد اروماتیک موجود در نان
مروری بر فرآیند تصفیه فاضلاب و پسماند کارخانجات صنایع غذایی
بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی
غذای کودک
بررسی اثرات استفاده از فناوری ترکیبی خشک کردن و انجماد بر روی اسیدیته میوه موز
تاثیر انواع افزودنی ها بر کیفیت و ساختار خمیر نان منجمد
بررسی اثرات استفاده از فناوری دهیدرو فروزن اسمزی بر روی قند احیا میوه موز
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست میوه ای کم چرب تهیه شده از هیدروکلوئید دانه اسفرزه و میوه توت فرنگی
مروری بر استفاده از نانوکامپوزیت ها در بهبود ویژه گی های فیلم های خوراکی
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان
بهینه سازی تولید شکلات کشمشی به عنوان یک میان وعده رژیمی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
قوام دسرهای لبنی پروبیوتیک و ارتباط آن با ویژگی های رئولوژیکی
بررسی اثر فرایند دهیدروفروزن اسمزی بر مولفه های رنگ (Lab) برش های خربزه
تولید پنیر کم چرب با استفاده از جایگزین های چربی
تاثیر اینولین و فروکتوالیگوساکاریدها بر روی ، خواص رئولوژیکی و بافتی حسی فرآورده های نانوایی و نقش آنها در کنترل وزن
بررسی جایگزینی رنگ سیاه چای به جای کارامل در نوشابه های سیاه
بررسی اثر فرایند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه
بررسی اثر امواج فراصوت بر پیش فرآیند آبگیری اسمزی از اسلایسهای کیوی
بررسی استفاده از اولترافیلتراسیون بر ویژگی های رئولوژیکی دوغ
بررسی اثر کاهش لاکتوز بر زمان ماندگاری دوغ
بررسی تاثیر مصرف خشکبار بر سندرم متابولیک و اجزای آن در کودکان و نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران
بررسی نقش موثر پنیر اصلاح شده آنزیمی بر میان وعده های غذایی
بهینه سازی فرمولاسیون و شرایط فرآیند تولید پروتئین بافت داده شده سویا و بررسی خصوصیات عملکردی به روش سطح پاسخ (RSM)
تاثیر شرایط اکستروژن بر ویژگی های رنگی پروتئین بافت داده شده سویا
مدلسازی انتقال حرارت کنسرو پوره سیب در بسته بندی نیمه انعطافپذیر بر پایه آلومینیوم
مروری بر استفاده از پودر میوه جات در اسنک های مناسب برای کودکان
کاربرد پروبیوتیک ها در نوشیدنی های بر پایه آب سبزی ها به عنوان میان وعدهای سالم
بررسی فرمولاسیون وخواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره عناب بعنوان شیرین کننده
Eating habits of young university students
بررسی فرایند اسمزی موز با استفاده از کلیرید کلسیم و بهینه سازی فرایند با استفاده از روش الگوریتم ژنتیک
تاثیر جایگزینی آردهای مختلف بر ویژگی های بافتی ناگت شترمرغ
ارزیابی بافتی برگر سبزیجات با فرمولاسیون بر پایه آرددانه حبوبات
حسگرهای زیستی و نقش آنها در ارتقاء کیفیت و سلامت غذایی
سنسور دی اکسید کربن جهت برنامه های کاربردی بسته بندی هوشمند در تامین ایمنی و سلامت مواد غذایی
استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی
اثرات نسبی شیر پایه، استارتر و فرآوری روی بافت ماست
طبقه بندی، فاکتور های موثر بر ویژگی های فیلم های خوراکی پروتئینی و روش های بهبود خواص این فیلم ها
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری بر مدت زمان نگهداری روغن پسته
بررسی برخی ویژگیهای ماست طعم دار هم زده حاوی عصاره زیست فعال زرشک بیدانه
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و آنتی اکسیدانی چای سفید
بسته بندی مواد غذایی ضد میکروبی در صنعت گوشت
مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی هوشمند و فعال در فراورده های گوشتی و آبزیان
کاربرد پردازش سیگنال های صوتی و تصویری در ارزیابی کیفیت محصولات غذایی
مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان
کاربرد اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمی
تاثیر دو نوع بسته بندی شیشه و PET بر خصوصیات روغن پسته تحت شرایط نگهداری
معرفی میان وعده های لبنی با فرمولاسیون جدید به بازار ایران
کاربرد صمغ اسفرزه به عنوان جایگزین بخشی از تخم مرغ موجود در فرمولاسیون کیک جهت تولید میان وعده ای با کالری کمتر
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد استخراج شده با استفاده از فراصوت
تأثیر امواج فراصوت بر میزان استخراج عصاره میوه سنجد
کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی فرایند استخراج آبی آنتوسیانین ها و ترکیبات فنلی میوه زرشک (Berberis vulgaris) به روش رایج
جایگزینی نگهدارنده های طبیعی و بیولوژیک با نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی
شناسایی غذاهای سنتی و دلایل کاهش مصرف آنها در شهر گناباد
کاربرد بسته بندی های زیست تخریب پذیر در مواد غذایی
معرفی، نحوه فعالیت و کاربرد اسانس های روغنی در مواد غذایی
بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه
بررسی میزان آلودگی شیر محلی(خام)مصرفی،به بروسلا و اشریشیاکلی در منطقه شهرستان نیشابور
اثر متغیرهای تولید بر رنگ، خصوصیات حسی و الگوی الکتروفورزی پروتئین های نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از دانه کنجد
کاربرد نگهدارنده طبیعی در فرمولاسیون نوشیدنی آلوئه ورا
تلقیح فیبر پرتقال در ماست میوه ای توت فرنگی و پرتقالی به روش سطح پاسخ
خشک کردن اسمزی برگه میوه انبه
بهینه سازی فرایند خشک کردن برگ های مرزه بر اساس تغییرات رنگ محصول
بررسی اهمیت و نحوه فرمولاسیون غذا برای بیماران دیابتی با توجه به کاهش شاخص گلایسمی
بررسی اسید فیتیک به عنوان یک عامل ضد تغذیه ای در غلات و حبوبات
بررسی میزان تاثیر آموزش در تغییر آگاهی و رفتارهای تغذیه ای (میان وعده غذایی)در دانش آموزان دخترهنرستان بهیاری الزهرا (س) شهرستان گناوه سال 1392
تاثیرات شیمیایی و خواص پوشش های کیتوزانی خوراکی بر میکروفلورهای گوشت و محصولات گوشتی
بهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی کم کالری با استفاده از شیرین کننده های استویوزید، ایزومالت و سوربیتول
استفاده از آزمون تجزیه نیم رخ بافت (TPA) در بررسی تاثیر جایگزینی شیرین کننده های استویوزید، سوربیتول و ایزومالت بر بافت کیک یزدی
جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت
بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی وبررسی خواص شیمیایی آن
بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن
استفاده از اولیگوفروکتوز در کیک مافین
کیک پری بیوتیک
تعیین اثر جایگزینی شیرین کننده های استویوزید، ایزومالت و سوربیتول بر رنگ کیک یزدی در سیستم CIE
بررسی جایگزینی شیرین کننده های استویوزید، ایزومالت و سوربیتول در کیک یزدی توسط آزمون های حسی
بررسی میزان تبعیت دختران دبیرستان شهر همدان از برنامه 5a day (پنج بار مصرف میوه و سبزیجات در روز) بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده
بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال 1392
بررسی تفاوت های اجتماعی- اقتصادی در الگوی مصرف مواد غذایی دختران نوجوان 18-14 ساله شهر سمنان
بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه عناب
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلا ی نگهداری شده در دمای فریزر
فرمولاسیون لواشک عملگرا بر پایه عناب و زرشک
خواص آنتی اکسیدانی لواشک فراسودمند عناب و زرشک
تأثیر استفاده از ایزوله پروتئین سویا و کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز
کاربرد کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در اندازه گیری متابولیت های زعفران
مقاله کاربرد آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی در بهبود خواص تکنولوژیکی دونات
تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میان وعده فراسودمند
بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیر سویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی
بهینه سازی رشد باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم A7 (KC355) در شیر سویای پروبیوتیک حاوی اسانس زیره سبز به روش سطح پاسخ
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن مغز پسته قزوین در سه واریته کال خندان، بادامی، شمشیری
ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه پودر تفاله گوجه فرنگی
اثر فرایند اکستروژن بر روی خواص فیزیکی اسنک های حجیم بر پایه پودر تفاله گوجه فرنگی
بررسی خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی آردهای گندم تجاری استان خراسان رضوی
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی
مروری بر نقش ترکیبات غذایی فراسودمند در کنترل چاقی و عوارض مرتبط با چاقی
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن دانه بادام دو واریته ربیع و سفید ناحیه قزوین
بررسی ویژگی های خمیر و نان حاوی اینولین
بررسی وضع مصرف میان وعده غذایی و چاقی در دانش آموزان پسر مقطع راهنمایی منطقه شش تهران در سال تحصیلی 88-87
بررسی اثر امولسیفایر GMS و آنزیم لیپاز بر میزان تخلخل بافت و افزایش ماندگاری کیک اسفنجی بعنوان یک میان وعده ی پرطرفدار در بین کودکان و نوجوانان
صنعتی کردن ماست سنتی اسگار، افزایش ایمنی، بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
Safety Assessment In Food Additives To obtain Organic product
بررسی تاثیر لفاف خوراکی کیتوزان بر رنگ ودرصد مواد جامد و ماندگاری تمشک قرمز دانه ریز( rosacea raspberry)
تاثیرات سویا و مشتقات آن بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه ریواس با استفاده از امواج فراصوت
بررسی نقش عصاره ریشه ریواس در پایداری اکسیداتیو روغن سویا
بررسی افزایش عمر نگهداری پنیرهای سفید ایرانی با استفاده از بسته بندی های فعال و Map
بررسی محتوای فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سیب زمینی
بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
بررسی میزان آهن در آردهای تولیدی کارخانجات آرد سطح استان آذربایجان غربی در 6 ماهه اول سال 1392
دستور العمل های بر چسب گذاری میان وعده های غذایی
بررسی بافت و خصوصیات حسی اسنک حاوی پوره توت فرنگی
تولید اسنک موزی و بررسی مؤلفه های رنگی (*L و *a و *b) آن با کاربرد تکنیک پردازش تصویر
کلسترول اکسید شده در شیر و صنایع لبنی
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام
استفاده از انکپسولاسیون برای حفظ ترکیبات زیست فعال در صنایع لبنی
بررسی رفتار خشک شدن پاستیل بادام به کمک خشک کن هوای داغ
بررسی فیلم خوراکی پلی ساکاریدی زیست تخریب پذیر کیتوزان در بافت و خصوصیات حسی تمشک قرمز دانه ریز (rosacea raspberry)
نقش میان وعده های غذایی در رشد جسمی، ذهنی و رفتاری کودکان
بررسی فعالیت انتی اکسیدانی و خواص فنولیکی میان وعده غذایی تهیه شده از قارچ خوراکی در مقایسه با قارچ خام
بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی دانه چلغوز
معرفی فرآیند تولید بیسکوئیت غنی شده با استفاده از شکلات شیری حاوی ویتامین های B12، B6، B2، C،A ، ید و آهن
بررسی اثرمقادیرمختلف سولفیت برکاهش تشکیل ترکیبات سرطانزا درکارامل نوشابه گازدار
بررسی امکان تولید ذرت آجیلی (CORN NUT)
مروری بر جدیدترین بررسی های صورت گرفته درپتانسیل به کارگیری پلی ساکاریدهای زیست فعال با منشاء قارچی به عنوان ترکیبات غذایی درمانگر (غذا-دارو)
کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات فراسودمند
بررسی تاثیرات فرآیند مواد غذایی و فرمولاسیون انها بر روی رفتار فلاونول و آنتوسیانین ها
بررسی تاثیر ریز مغذی های روی و ویتامین B12 بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسید و فیلوس La-5 در دوغ
تعیین خواص شیمیایی و ترموفیزیکی پوره سیب درختی
بررسی تاثیر اسانس های گیاهی آویشن و آلوئه ورا بروی زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و خواص حسی در دوغ
پوشش های خوراکی میوه های گرمسیری
بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ طعم دار
بررسی تغییرات اسیدیته و pH طی دوره نگهداری بایو دوغ غنی شده
مدلسازی آماری استخراج بربرین از ریشه و ساقه زرشک بی دانه توسط آب مادون بحرانی
میزان تاثیر میان وعده های غذایی بر کارایی دانش آموزان با داده کاوی
استفاده از ترکیبات عطری و طعمی در نوشیدنی ها
رنگ سنجی افتراقی: شیوه ای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در بیسکوئیت
نقش آنزیم های لاکتیک اسید باکتری ها در طعم پنیر طی رسیدن
کاربرد نشاسته مقاوم روی خصوصیات خمیر و نان بدون گلوتن
بررسی و مقایسه آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی
اصلاح پروتئین های آب پنیر با دی اکسید کربن فوق بحرانی
گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری
بررسی ویژگی های فیزیکی و میکروبی سالاد سبزیجات بسته بندی شده : نوع ماده بسته بندی ، ضخامت پوشش ، شرایط بسته بندی
بررسی جذب روغن پوسته شبیه سازی شده و سرخ شده به روش عمیق تحت تاثیر : جایگزینی آرد لوبیا قرمز ، صمغ کتیرا ، دما ، زمان
سم زدایی مواد غذای آلوده به مایکوتوکسین توسط میکروارگانیسم ها
سنتز زیست پلیمرهای عملگر برای رهایش مواد موثره
تولید بستنی وانیلی کمکالری و تغییر ویژگی های حسی ، بافتی و مکانیکی ان با افزودن جایگزین چربی
کاربرد غلات و ترکیبات آنها در تولید محصولات غله ای فراسودمند
بررسی خصوصیات حسی یک نوشیدنی لبنی بر پایه شیر خشک، پودر آب پنیر و کشک
بررسی ویژگی های کاربردی کمپلکس کوالانسی پروتئین و پلی ساکارید
نقش لاکتیک اسید باکتری ها در تخمیر و نگهداری گوشت
پدیده مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی
بررسی توکسیکولوژیک مواد مهاجرت یافته از بطری های پلی اتیلن ترفتالات (PET) به درون آب معدنی
اثر میزان رطوبت و دما بر ویژگیهای بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- عدس جوانه زده
اثر سرعت مارپیچ بر ویژگیهای بافتی و انبساطی اسنکهای تولید شده بر پایه ذرت- عدس جوانه زده
تولید بیوکامپوزیت کربوکسی (متیل سلولز)/ نانو نقره و بررسی ویژگی فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی آن
پیش بینی تردی گوشت طیور با استفاده از نیروی برشی رازور بلید، آلوکرامر و طول سارکومر
مقایسه خصوصیات بافتی گوشت بز کم چرب، گوشت گاو، گوشت خوک، و سوسیس مخلوط گوشت
مشخصات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه توت سیاه وحشی Aristotelia chilensis (Mol) Stuntz (Elaeocarpaceae
بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر
ارزیابی مقدار روغن جذب شده در دونات های پوشش داده شده با پوشش خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین خلر (Latirus sativus)
بررسی تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی بر روی برشهای خرمالو (Diospyrus kaki L)
ارزیابی رنگ سنجی ، قابلیت ذوب و کشش پذیری پنیر پیتزا غنی شده با روغن گیاهی و عصاره هویج
بررسی خواص رئولوژی و رنگ سنجی دوغ غنی شده با روغن گیاهی و عصاره هویج
استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی برای اندازه گیری مقدار دی استیل و استالدئید پنیر UF
ارزیابی توانایی مانان استحصالی از مخمر ساکارومایسس سرویزیه در حذف آفلاتوکسین از محیط کشت
ارزیابی توانایی مانان استحصالی از مخمر ساکارومایسس سرویزیه در حذف آفلاتوکسین از پودر پسته
بررسی الگوی مصرف غذایی (روغن و نوشابه های گازدار) در جمعیت بالای 30 سال روستایی شهرستان چناران در سال 1390
بررسی الگوی مصرف میان وعده های غذایی (میوه و سبزی) در جمعیت بالای 30 سال روستایی شهرستان چناران در سال 1390
بررسی اثر آنتی اکسیدانی پوشش کربوکسی متیل سلولز و هیدروکسی پروپیل سلولز بر پایداری اکسیداتیو بادام زمینی برشته شده
بررسی ضرورت غنی سازی غلات صبحانه
ساختارهای متخلخل در مواد غذایی: بررسی انواع تخلخل، مکانیسمها و تحلیل رفتارهای حاکم در پدیده های انتقال حرارت و جرم
بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها
تعیین مناسبترین روش خشک کردن برای بهبود کیفیت و افزایش زمان نگهداری زعفران پس از برداشت
بررسی افزایش مدت ماندگاری و کاهش میزان چربی دونات با استفاده از پوششهای خوراکی
ارزیابی روش های مختلف کاهش میزان روغن در فرایند تولید چیپس سیب زمینی
اثرات بیولوژیک پپتیدهای زیست فعال درمحصولات لبنی بر سلامت سیستم های قلبی- عروقی
Effect of different storage temperatures on Aroma Compounds of UF Iranian Cheese
نتایج آزمون بررسی سینتیک پارامترهای فیزیکوشیمیایی و تعیین ترکیبات معطر(Aromatic compounds) برنج ایرانی (کامفیروز)
معرفی تکنولوژی نوین در فراوری اسنک پروبیوتیکی بر پایه میوه خشک و بررسی ویژگی های حسی و قابلیت زیستی پروبیوتیک ها در این محصول
تجزیه و تحلیل بافت میوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش های غیر تخریبی اکوستیک
کاربرد منطق فازی در بسته بندی ماهی تن
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)
تولیدومقبولیت کیفی کراکرتولیدی ازماهی فیتوفاگ به عنوان میان وعده غذایی
توسعه کراکرماهی یک رویکرد نوآورانه به یک محصول سنتی
بررسی ساختار اسنک های حجیم شده بر پایه ترکیبات سیب زمینی
کاربرد مواد فعال سظحی در صنایع کیک
بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر
بررسی روش های بهینه سازی بافت کره های ارگانیک
مروری بر روش های ارزیابی بافت کره
استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده
استفاده از اینولین در فرمولاسیون ماست رژیمی
بررسی اثر نسبت های مختلف صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین دانه خلر، بر ویژگی های فیزیکی، مکانیکی، بازدارندگی و رنگ فیلم زیست تخریب پذیر حاصل از آن
بررسی تاثیر پیش تیمار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی برگه میوه (سیب، زردآلو، خربزه )
بررسی اثر آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی در خواص فیزیکی و حسی شکلات صبحانه کم چرب
بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ
بررسی میزان مهار رادیکال آزاد DPPH در گیاه چای کوهی با استفاده از فناوری فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ
ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو
بررسی خصوصیات حسی کره سیب با به کار گیری اینولین و نشاسته اصلاح شده به روش سطح پاسخ
بررسی اثر سایتوتوکسی سیتی عصاره های قطبی و دی کلرومتانی زعفران بر روی سلول های کارسینومای کولون انسان (HT29)
بررسی ترکیبات آنتوسیانین . پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه
آیا دوغ نوشیدنی مناسبی جهت مصرف در میان وعده غذایی است؟
نوشابه بخوریم یا نه؟
بررسی نقش مثبت مصرف فیبرهای غذایی در میان وعده های غذایی
عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در زندگی روزمره و صنعت
بررسی ارزش غذایی و ویژگیهای آنتی اکسیدانی آب انار
الگوی مصرف مواد غذایی دانش آموزان دبستانی با تأکید بر میان وعده های غذایی
بررسی اثر ماندگاری شیرین کننده طبیعی استویا و رابطه آن با اندیس پراکسید در شیرینی کیک یزدی و رولت خامه ای به عنوان دو میان وعده غذایی
بررسی اثر جایگزینی شیرین کننده طبیعی استویا بر خصوصیات حسی شیرینی یزدی و رولت خامه ای
امکان سنجی استفاده از پودر آب پنیر در فرمولاسیون بستنی وانیلی کم چرب
بررسی تولید میکروبی لینولئیک اسید کنژوگه
استخراج و پایدار سازی آنتوسیانین های موجود در چغندر قرمز
ارزیابی کیفیت میکروبی 120 نمونه بستنی میوه ای غیرپاستوریزه در شهرستان زاهدان
بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ
بهبود کیفیت دوغ و جلوگیری از دوفاز شدن آن
بررسی رفتار رئولوژیکی شیره خرما و انگور در دماهای مختلف و نقش تغذیه ای آن
The optimization of the Extrusion conditions on Hardness of Butter using response Surface Methodology
استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد
بهینه سازی فرمولاسیون و تولید بن بن رژیمی با استفاده از جایگزینی ساکارز
بررسی تاثیر جایگزین های ساکارز بر ویژگی های رنگی بن بن رژیمی به روش پردازش تصویر
بررسی تاثیر افزودن پکتین در خصوصیات حسی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مارمالاد تهیه شده از پوست بنه (P.atlantica)
بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی
بررسی اثر پیش فرایندهای اسمز و اولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن با هوای داغ در کیوی
بررسی پودر آب پنیر بر بافت و خواص حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج
بررسی تاثیر پودر موز و بتاگلوکان بر خواص تغذیه ای و حسی ماکارونی
خشک کردن اسمزی در تولید آلو با رطوبت بالا
بررسی تغییرات کیفی و میکروبی چهار رقم آلبالو خشک شده به روش اسمزی طی یکسال نگهداری
بررسی خصوصیات کیفی کیک اسفنجی تهیه شده با مخلوط آرد بلوط و آرد گندم به عنوان غذای فراسودمند
مروری بر کاربرد نانو حسگرها در بسته بندی مواد غذایی
استفاده از تکنیک بینایی ماشین در صنایع غذایی
بررسی تاثیر استفاده از صمغ حاصل از دانه بالنگو شیرازی(Lallemantia. Royleana) برروی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
بررسی عوامل موثر بر بیاتی نان، روش های ارزیابی و ترکیبات موثر در جلوگیری از بیاتی
کاربرد پس از برداشت اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم)
بررسی تطبیقی روش های سنتی و نوین تهیه کشمش
عملیات نگهداری کشمش و بسته بندی های رایج آن
کاهش موثر اکریلامید و افزایش ایمنی با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و مخمر در میان وعده های سرخ شده بر پایه سیب زمینی
ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز
ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز
بررسی الگوی مصرف میان وعده و عوامل موثر بر آن در بین دانش آموزان ابتدایی مدارس شهراردبیل
بررسی برهم کنش پروتئین بتالاکتاگلبولین گاوی با آنتی اکسیدان کارکومین به منظور تولید میان وعده های دارای رنگ طبیعی و ارزش غذایی بالا
مطالعه برهمکنش پروتئین بتالاکتوگلبولین با پپتید استخراجی با استفاده از تکنیک طیف سنجی مرئی فرابنفش
استفاده از تکنیک پراش نور رزونانسی برای بررسی برهمکنش پروتئین بتالاکتوگلبولین با پپتید استخراجی
ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه سورگوم قرمز
ارزیابی تاثیر متغیرهای فرمولاسیون بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز