Articles Stat:
Number of Articles: 169Number of Proceeding pages: 2214
Papers View: 65288
International Congress of Food Science and Public Health
International Congress of Food Science and Public Health In date 2021-09-14 by University of Tehran, in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS International Congress of Food Science and Public Health
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in International Congress of Food Science and Public Health
بررسی هیستوپاتولوژی اثر عصاره کینوا بر کبد چرب غیر الکلی در همستر
ضایعات میوه و سبزیجات منابع زیستی برای تولید ترکیبات زیست فعال
لزوم توجه به آفلاتوکسین B۱، اوکراتوکسین A و فومونیزین B۱ در ادویه های مورد استفاده در موادغذایی
آیا مواد غذایی میتواند به عنوان حامل بالقوه برای SARS-CoV-۲ مطرح شود؟
بررسی مطالعات نیتروفوران در مواد غذایی با منشا دامی :روش های اندازه گیری ،قوانین واستاندارد ها وکاهش باقی مانده ها
طراحی کیت آزمایشگاهی ردیابی و شناسایی گوشت و فراورده های گوشتی از طریق واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR)
پلاسمای سرد: انواع و کاربردها
مروری بر اثرات ضد میکروبی برخی از نانو ذرات فلزی و اکسید فلزی در بسته بندی فعال مواد غذایی
نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ویروس کرونا (COVID-۱۹)
بررسی مولکولی آلودگی به بارتونلا هنسله در گربه های خانگی و ولگرد شهر اصفهان
کاربردهای نانوفناوری در علوم دامی و آبزی پروری
تاثیر پاندمی کرونا ویروس بر زنجیره تامین غذایی:
کاربرد فرایندهای غشائی در صنعت غذا
شناخت تب مالت بیماری مشترک بین انسان و دام
اهمیت و نقش سم شناسی برسلامتی مواد غذایی تحلیل، بررسی و تحقیق :
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه چیا و اثر آن بر پایداری اکسیداتیو کره غیرلاکتیکی
ارزیابی فعالیت ضدقارچی عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر ضد آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس
بررسی میزان آلودگی موش های راتوس شهرستان گرگان به سالمونلا در سال های ۱۳۹۴-۱۳۹۳
ارزیابی آلودگی بستنی به گونه های سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس و تعیین مقاومت آنتیبیوتیکی آن
ارزیابی آلودگی باکتریایی و تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در خوراک سگ و گربه
بررسی و تعیین نقاط کنترل بحرانی و ارزیابی مخاطرات در خط کشتار طیور در استان البرز
تقلبات در شیر و فرآورده های شیری
نقش تغذیه در التیام زخم
تکنولوژی پلاسمای سرد (CP)
The impact of dietary consumption of hydroalcoholic extract and seed of flax on bone morphology in F۱ mouse pups
effect of fennel consumption on femoral bone morphology in F۱ male mice offspring
Fabrication of Resveratrol Loaded Gelatin/Chitosan Electrospun Nanofibers by Electrospinning Technique as Active Packaging
مروری بر انواع سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند مواد غذایی
مروری بر فیلم های بیونانوکامپوزیتی فعال بر پایه پروتئین حاوی نانوذرات اکسید روی
مروری بر کاربرد نانوذرات چندفلزی در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر فناوری پلاسما به عنوان عامل ضد میکروبی در صنایع غذایی
بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران
بررسی عوامل موثر بر خصوصیات عملکردی محصولات پروتئین آب پنیر
نقش تغذیه در بیماران مبتلا به کووید ۱۹
فرصت های بهبود زنجیره تامین مواد غذایی و استراتژی های درمانی COVID-۱۹
بررسی جایگزینی نیتریت با مواد طبیعی در فرآورده های گوشتی (مروری)
گرایش ها در تکنولوژی و علم غذا، مقاله مروری:مروری بر روش های میکروب شناسی برای آزمایش بسته های غذایی ضدمیکروبی بر پایه کربوهیدرات و پروتئین
شناسایی همزمان ملکولی ژنهای مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک تتراسایکلین در نمونه های کلبسیلا پنومونیه جداسازی شده از منابع غذایی (شیر) و تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی
Identification of Sarcocystis spp. in slaughtered sheep in Kermanshah abattoir using PCR-RFLP
Milk fortified with vitamin D is effective on preventing Covid ۱۹
بررسی میزان شیوع و باروری کیست های هیداتید در دامهای کشتار شده در کشتارگاه شهر رشت
علیه توکسوپلاسما گوندی در زنان شهرستان رشت IgG بررسی سرولوژی آنتی بادی
مروری بر تاثیرات پروبیوتیک ها و پریبیوتیک های موجود در مواد غذایی بر تقویت سیستم ایمنی
Toxoplasmosis in cats and the study of its transmission to humans
مروری کاربردی براستفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
پروبیوتیک ها و نقش آن در سلامت انسان
روش های تشخیص آلودگی مواد غذایی و خوراک دام به آفلاتوکسین ها
کیفیت پخت نان سنگک؛ مقایسه روش های پخت در بستر فلزی و سنگ ریزه ای
تاثیر نوع روغن موجود در رژیم غذایی روزانه در تغییرات خلق و افسردگی
ارزیابی روند زنده مانی سوش استافیلوکوکوس ارئوس در ماست پروبیوتیک
تاثیر دما بر نحوه تعامل سودوموناس فلورسنس با یرسینیا انتروکولیتیکا در هنگام تشکیل بیوفیلم بر روی سطوح استیل ضد زنگ
کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد HACCP در صنایع شیر
ماست فراسودمند: محصول لبنی تخمیری غنی شده با مواد گیاهی
کاهش سموم خشکبار با استفاده از روش پلاسمای سرد
مطالعه اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در جیره غذایی طیور بر مخاطرات میکروبی گوشت مرغ
اپیدمیولوژی سل در مناطق مختلف ایران
اثر فیلم کیتوزان حاوی اسانس برگ بو بر پروفایل میکروبی گوشت مرغ یخچالی
اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین ۲ اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷
تاثیر دی تیونیت سدیم بر آنزیم های کبدی آلانین تراس آمیناز و آلکالین فسفاتاز در موش صحرایی نر
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست تخریب پذیر پکتین – کازئینات کلسیم حاوی اسانس Nepeta crispa و نانورس
اثر پوشش آلژینات سدیم بر روی برخی از شاخص های شیمیایی گوشت کپور ماهی معمولی Cyprinus carpio آماده مصرف
اثر پوششی آلژینات سدیم بر تعداد باکتری کل ( توتال کانت ) و باکترهای اسیدلاکتیک در گوشت کپور ماهی معمولی Cyprinus carpio آماده مصرف
خواص درمانی و عملکردی برگ درخت گردو
افزایش پایداری اکسیداتیو چربی ماهی با استفاده پوشش های زیست تخریب پذیر فعال
تولید محصولات غذایی عملگرا بر پایه عناب
Evaluating the Physical, Mechanical and Antimicrobial Properties of Isolated Soy Protein Film Incorporated with Peppermint (Mentha piperita) Essential Oil: A Study on Bio-edible Film on Raw hamburger
A molecular survey on Sarcocystis spp. in slaughtered sheep of Hamedan abattoir, Western Iran
روش های نوین افزایش عمر انبارمانی میوه ها و سبزیجات
نقش ضد التهابی عسل در سلامت انسان
نقش ترکیبات زیست فعال عسل در جاروب کردن خطر رادیکال های آزاد و بهبود سلامت انسان
غیرفعال سازی باکتری های کارآمد درفاضلاب شهری با فراصوت و ازن
فراوانی ژن های بتالاکتاماز وسیع الطیف در اشریشیاکولای های جدا شده از مرغان مبتلا به کلی باسیلوز
مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری و درمان Covid-۱۹
Properties of Poly lactic acid Nanocomposite Film Containing Nanochitosan and Ziziphora clinopodioides essential oil as a food packaging material
Evaluating the Effect of Poly Lactic Acid based Nanocomposite containing Polylophium involucratum Essential Oil on Storage Period and Sensory qualities of fresh minced meat
تاثیر افزودنی گوگردی سدیم هیدروسولفیت برکیفیت اسپرم موش صحرایی نر بالغ
نقدی بر استاندارد ملی ایران شماره ۶۱۰۳ : شناسایی بافت های حیوانی غیرمجاز به روش بافت شناختی
نوشیدنی های فراسودمند: بررسی غنی سازی آنها با ترکیبات زیست فعال
کارکردهای جدید بسته بندی هوشمند در صنعت مواد غذایی
تاثیر افزودن اسانس گیاه زولنگ و نانوذره اکسید روی بر ویژگی های فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر بر پایه موسیلاژ تخم بالنگو
ارزیابی و مقایسه دو روش کشت میکروبی ارائه شده در مطالعات اخیر جهت جداسازی ایده آل هلیکوباکتر پولوروم از نمونه های سکوم مرغ گوشتی و تخم گذار در سمنان
مروری بر کاربردهای روغن پالم
بررسی میزان کیتوزان مشتق شده از کیتین پوسته میگوی پروشی (Litopenaeus vannamei) بوشهر
آفلاتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامتی انسان
غنی سازی آرد با آهن و تاثیر آن بر کم خونی فقرآهن
مطالعه اثر پودر و عصاره قارچ شیتا که (shiitake mushroom (lentinula edodes)) بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست سینبیوتیک
ارزیابی اثر پودر و عصاره قارچ شیتاکه (shiitake mushroom (lentinula edodes)) بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس در ماست سینبیوتیک
مقایسه محیط کشت های ام.آر.اس-صفرا و ام.آر.اس-ونکومایسین آگار برای شمارش اختصاصی باکتری های پروبیوتیک در حضور باکتری های استارتر ماست
پایگاه داده پروبیوتیک ها: منبع بالقوه غذاهای تخمیر شده
The Inhibition of Escherichia coli O۱۵۷:H۷ Inoculated in Hamburger Using cinnamon Essential Oil
Survival of Lactobacillus rhamnosus encapsulated with alginate and chitosan in simulated gastrointestinal conditions and during heat processing
بررسی عملکرد و باقیمانده PI۲۲۲ (اسانس فرآوری شده گل میخک) در گوشت و پوست قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به عنوان یک داروی بیهوشی گیاهی تجاری در صنعت آبزیان
Survival of Lactobacillus rhamnosus GG encapsulated with chitosan-alginate during apple juice storage
Study of the antibacterial and antifungal properties of essential oil and different extracts of Pulicaria gnaphalodes
ارزیابی نانوالیاف پلی لاکتیک اسید حاوی نانوذرات نقره و اسانس آویشن دنایی
غنی سازی ناگت بروکلی با آهن
روش سم زدایی بیولوژیکی از آفلاتوکسین های آسپرژیلوس پارازیتیکوس توسط مخمر کاندیدا آلبیکنس
مروری بر ترکیبات فنولی: ساختار شیمیایی، روش های استخراج و اندازه گیری و نقش آنها در قهوه ای شدن آنزیمی
تاثیر فرآیند اهمیک بر روی پروتئین ها در مواد غذایی
Neuro-toxicological Aspects of Monosodium Glutamate on The Central Nervous System
بررسی زنده مانی سوش پروبیوتیک در پنیر سینبیوتیک تازه حاوی Lactobacillus salvarius و اینولین
کاربرد نانوتکنولوژی در سلامت صنایع و مواد غذایی
تقلبات شایع در روغن های خوراکی و روش های تشخیص سریع آنها
بررسی میزان آلودگی سالمونلایی تخم مرغ های مصرفی در شهرستان شوشتر
Increased food contamination with mold and fungi during COVID-۱۹ Crisis
Potential Harmful Effects of Heavy Metals in Marine Food on Human Health: A Critical Review
Health Effects of Aflatoxin M۱ in Milk and Milk Products and Novel Methods to Control of Aflatoxin M۱: A Review
بررسی شیوع اسیدوز تحت حاد شکمبه (SARA) و آبسه های کبدی در گاوهای ارجاع شده به کشتارگاه شهرستان سمنان
پروبیوتیک های تغذیه ای و نقش آنها در ایمنی بدن انسان
The effect of using protected sources of oleic acid on milk production and composition and some metabolic parameters of Holstein cows at early lactation
Beneficial effects of postbiotics on food products and its effect on human health: A Critical Review
مروری بر استفاده از ضایعات میوه جات در تولید پلیمرهای زیست تخریب پذیر
تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی نانوامولسیون اسانس اسطوخدوس (lavender) علیه باکتری سالمونلا تایفی موریوم و باسیلوس سرئوس
تعیین وقوع هلیکوباکتر پولوروم از نمونه های سکوم بلدرچین، کبک و بوقلمون در سمنان
مروری بر امولسیونها و بیوسورفاکتنتها
کاربرد فراصوت در افزایش کیفیت گوشت قرمز
بررسی اثر پوشش دهی فیله ماهی تیلاپیا با بیوپلیمرهای خوراکی و اسانس رزماری بر میزان رشد باکتری های سرماگرا
Survey of caseous lymphadenitis in Saanen and Alpine goats breeds in Iran
with lymphadenitis, and it is necessary to implement a control program for this disease in the country.
Abattoir survey on caseous lymphadenitis in imported sheep breeds in Iran
ضایعات غذایی: بررسی کاربرد آنها در توسعه غذاهای فراسودمند
Evaluation of current methods in the control, prevention, and treatment of hydatidosis
Novel technologies in the field of food safety and food processing
تجمیع ساختاری WHO و OIE با تشکیل سازمان جهانی بهداشت انسان و دام (WHAHO)، ضرورتی اجتناب ناپذیر برای واکنش سریع در مقابل تهدیدهای بی سابقه و فزاینده بیماری های نوپدید و بازپدید در قرن ۲۱
Structural integration of WHO and OIE to create WHAHO, an inevitable necessity for rapid reaction to unprecedented and growing threats of emerging and re-emerging diseases in the ۲۱st century
؛ PCR و MAT بررسی آلودگی توکسوپلاسما گوندای در ماکیان بومی به روش های
استفاده از فراصوت به عنوان یک تکنیک جدید در کنترل کیفیت و فرآوری میوه ها ، آب میوه ها و محصولات لبنی
Preliminary evaluation of meat hygiene and inspection education in veterinary medicine curriculum approved in ۲۰۱۶
بررسی آلودگی کندوهای زنبور عسل شهرکرمانشاه به گونه های قارچی Aspergillus fumigatus و Ascosphera apis، Aspergillus flavus
ذبح شرعی از دیدگاه اسلام و کنترل کیفیت مواد غذایی
بررسی ویژگی های ظاهری قارچ دکمه ای بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده توسط گاز O۲ و N۲ و اثر ایجاد منفذ در بسته بندی
زردچوبه: مروری بر اثرات سلامت بخشی و توسعه محصولات غذایی فراسودمند غنی شده با آنها
تعیین درصد عضله اسکلتی در فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و آنالیز تصویری
متابولومیکس، رویکردی نوین در ایمنی و کیفیت مواد غذایی
غشاءهای خوراکی بر پایه کیتوزان برای بسته بندی مواد غذایی
تعاملات بین مواد بسته بندی و محصولات غذایی
عوامل موثر بر تعاملات بین بسته بندی و ماده غذایی
اهمیت کنترل مقاومت های آنتی بیوتیکی در زنجیره غذایی انسان
مروری بر بیورسپتورهای قابل استفاده در بیوسنسورها
ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مروری بر اثر ۳ نوع فیلم PLA حاوی اسانس زیره سبز، کاکوتی کوهی و زیره سیاه به همراه نعناع فلفلی بر مدت زمان نگهداری گوشت چرخ کرده گوساله در دمای ۴ درجه سانتی گراد
نانو فناوری و صنایع غذایی آخرین پیشرفتهای کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی و دیده باز و گسترده نسبت به آینده
آستازانتین در صنایع غذایی
مروری بر خواص تغذیه ای و سلامتی بخش نوشیدنی های سودمند بر پایه کرفس و گوجه فرنگی
مروری برترکیبات بیواکتیو در شیر و فرآورده های آن
Prevalence of Campylobacter in broilers liver in Mashhad
مواد بیونانوکامپوزیت (مواد سبز) بر پایه پلی ساکاریدها، طبقه بندی، ویژگی ها و کاربردهایشان
امنیت موادغذایی و مراقبت های تغذیه ای در پیشگیری از کرونا ویروس (کووید ۱۹ ): یک مرور ساده
استفاده موثر از ضایعات مواد غذایی: استخراج ترکیبات زیست فعال دانه انگور و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر تقویت ارزش غذایی شیر با اسید چرب امگا- ۳
Effect of probiotics on prevention and treatment of gingivitis in humans and small animals
شیر شکلات فراسودمند تولید شده با شیرین کننده استویا و عصاره انکپسوله شده دارچین
مروری بر میزان فلزات سنگین در ماهیان دریای خزر و خلیج فارس
Title of English Abstract Evaluating probiotic properties of Lactobacillus species in curdled milk
پستبیوتیک های تولید شده توسط اسیدلاکتیک باکتری ها روشی نوین در کاهش آلرژی غذایی
تاثیر روش ها و حلال های مختلف برمیزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست خیار سبز
بررسی اثر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در پنیر فتا
ارزیابی تاثیر عصاره آبی قارچ شیتاکه بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا طی نگهداری
مطالعه اثر عصاره آبی ریشه گیاه بابا آدم (Arctium lappa) بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست سینبیوتیک
بررسی آلودگی باکتریایی در آبزیان بسته بندی شده تجاری (نیم پخته -پخته و خام) در ایران
مایکوباکتریوز در یک ماهی تترای چشم قرمز
بررسی تاثیر گوشت های مصرفی در میزان درصد چربی و رطوبت در همبرگرهای معمولی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی حاصل از دانه بومی ماشک گل خوشه ای
Applied Control Measures for Salmonella Contamination in Poultry Feed
A Green Therapeutic Approach – Medicinal Plants and Phytochemicals Against Cancer
Evaluation of the physicochemical and functional properties of Vicia villosa protein isolate
Application of lysozyme in meat and meat products
Bacteriocins in meat and meat products