Articles Stat:
Number of Articles: 122Number of Proceeding pages: 899
Papers View: 12195
The first national conference on food security, food safety and health
The first national conference on food security, food safety and health In date 2023-10-16 by Research Institute of Food Science and Technology, in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first national conference on food security, food safety and health
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first national conference on food security, food safety and health
کشاورزی بوم شناختی و پایدار کلید امنیت غذایی و امنیت ملی
بررسی وضعیت دسترسی اقتصادی به غذا طی سالهای ۱۳۹۱-۱۴۰۰
امنیت غذائی، پایداری سیستم غذا و چالش افزایش تولید
تحلیل اقتصادی چالش ها و فرصت های زنجیره تامین غذای سالم
بررسی امنیت غذایی و تورم در ایران
امنیت غذائی و تاب آوری جوامع
توسعه استراتژی جهانی برای ایمنی مواد غذایی
نقش توسعه و نوآوری در صنایع تبدیلی گیاه کینوا در تحقق امنیت غذایی در کشور
کشاورزی دانش بنیان، راه تامین غذا و تضمین امنیت
تاثیر تنش خشکی بر برخی ویژگی های رشدی دو ژنوتیپ منتخب نخود (Cicer arietinum L.) در مرحله گیاهچه ای به صورت هیدروپونیک
فواید تغذیه ای و کاربردهای صنعتی کینوآ: محصولی سلامتی بخش و پایدار در راستای امنیت غذایی
بررسی برخی از ویژگیهای شیمیایی کره غنی شده با پودر میوه زیتون
کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی
مقایسه اثر گیاه باریجه و کلرهگذیدین بر باکتریهای پوسیدگی زا
بررسی کاربرد آرد گندم سن زده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکوئیت
مروری بر روشهای بازیافت ترکیبات از بخش های مختلف ضایعات گوجه فرنگی
مروری بر نحوه ی مدیریت ضایعات حاصل از کارخانه ی گوشت وکشتارگاه ها و موارد استفاده بالقوه از آنها جهت کاهش آلودگی زیست محیطی
بررسی کاربرد برخی از روش های نانوتکنولوژی در سیستم امنیت و ایمنی مواد غذایی
مروری بر روشهای نوین فرآوری مواد غذایی در صنعت غذا
استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی با سیال فوق بحرانی
بررسی مکانیسم تجمع نانوذرات برای شناسایی و تشخیص آفت کش های ارگانوفسفره
مقایسه طیف سنج تحرک یونی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا به منظور تعیین مقدار آکریل آمید در قهوه
استراتژی های پیشگیری و کنترل مایکوتوکسین ها در مواد غذایی
عملکرد پپتیدهای زیست فعال در تغذیه و سلامت انسان
بهره گیری از فرآورده های شتر بمنظور تامین امنیت غذائی کشور
مروری بر نحوه ی کنترل کردن ضایعات کارخانه ی آب سیب و استفاده از آنها جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی
استخراج ترکیبات زیست فعال از ضایعات و پسماندهای موادغذایی و کاربرد این ترکیبات در تولید غذا و دارو
مقایسه ضایعات غذایی در ایران و جهان و ارائه راهکارهایی در جهت بهبود آن
بررسی خصوصیات رئولوژیکی ، حسی و هضم پذیری کاستارد فراسودمند
غنی سازی محصولات غذائی با استفاده از پپتیدهای متصل شونده به آهن
تاثیر شرایط دم کردن بر محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره اسطوخودوس
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی مارگارین سین بیوتیک با استفاده از اینولین و باکتری باسیلوس کواگولانس
تاثیرحلال های عصاره گیری به توانایی ضدمیکروبی کلرلاولگاریس
کیمچی غذای تخمیری پروبیوتیک در شمال شرق آسیا
اندازه گیری عناصر فلزی و استرولهای گیاهی در گیاه بومادران
فلوروتانن ها: ترکیبات فنلی موجود در جلبک های دریایی و کاربرد آنها در بیماری های عفونی و غیر عفونی
بررسی عملکرد خمیرترش و مدت زمان تخمیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان پیتا
نقش مواد غذایی و تغذیه بر توسعه صنعت گردشگری (مطالعه موردی :شهرستان بم )
کاربرد باکتریوفاژها در بسته بندی موادغذایی و چالش های آن
مروری بر بسته بندی هوشمند مواد غذایی ؛ تحولی نوین در صنعت غذا
بسته بندی فعال مواد غذایی و ارزیابی کیفیت آن با بکار گیری فن آوری نانو
کاربرد ضایعات کشاورزی در سیستم بسته بندی مواد غذایی
مروری بر بیوپلیمرهای طبیعی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی
اثر صمغ در فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل
مروری بر پلیمرهای زیست تخریب پذیر حاصل از نشاسته بر پایه فناوری سبز
فراسودمندسازی پنیر پیتزای پروسس بدون چربی بر پایه فیبر رژیمی ، ویتامین ها و املاح معدنی
مروری بر رابطه بین تغذیه و افسردگی
مروری بر تولید و اثرات سلامتی بخشی پپتیدهای زیست فعال
نقش لاکتوباسیلوس و پروبیوتیک ها در درمان کبد چرب غیر الکلی
مروری بر خواص سلامت بخش ناتا دی کوکو، روش تولید و محصولات غذایی بر پایه ی آن
بررسی تاثیر زنجبیل بر پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ ، مطالعه مروری
امولسیون آب در آب پایدار شده با صمغ دانه ریحان-نشاسته ذرت مومی
شناسایی ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن
اثر غلظت های مختلف اوره بر شاخص های رشد سیانوباکتری اسپیرولیناپلاتنسیس
مروری بر ویژگی های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس جداسازی شده از لبنیات بومی ایران
مروری برتاثیر روشهای خشک کردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات
کاربرد آنزیم های میکروبی در صنعت غذا
ارزیابی ایمنی مواد غذایی از متابولیت های ثانویه تولید شده توسط قارچها (مایکوتوکسین ها)
نقش کیفیت محصولات دامی در تضمین امنیت غذایی و سلامت انسان
بررسی عملکرد فیلم هوشمند حساس به pH حاوی آنتوسیانین جهت پایش فساد ماهی
تدوین ماتریس SWOT برای صادرات غذاهای دریایی به روسیه با استفاده از روش دلفی
پست بیوتیک ها: روش های تهیه و کاربرد آن ها در صنایع غذایی
بررسی رابطه بین افسردگی ، تغذیه و ترجیح غذایی
پتانسیل های مفید سلامتی بخش با مصرف غذاهای اسنک (میان وعده)
ناامنی غذایی از نگاه کودکان؛ یک مطالعه کیفی در ایران
تجزیه خوشه ای برخی لاین های موتانت برنج به روش Ward
برهمکنش پروتئین (بتالاکتوگلوبولین ) ، پپتید استخراجی و برهمکنش پروتئین ، پروتئین در صنعت غذا دارو
غذا، تندرستی ،امنیت غذایی
بررسی اثر پوششی صمغ زدو بر روی ویژگی های شیمیایی گوشت گاو طی نگهداری در دمای یخچال
بررسی خواص ضد باکتریایی پوششی صمغ فارسی حاوی پروبیوتیک لاکتو باسیلوس ساکئی بر روی کیفیت گوشت گاو طی نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد
بررسی تاثیر پوشش های حاوی نانوامواسیون اسانس بر ماندگاری مواد غذایی
مروری بر فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه پروتئین
بسته بندی های فعال مواد غذایی مبتنی بر نانوالیاف الکتروریسی شده
کیفیت حسی مواد غذایی در دو نوع بسته بندی پلاستیکی و زیست پلیمری
کاربرد جلبک های دریایی قهوه ای به عنوان منبعی از مانیتول
گیاه دارویی بنگدانه و کشت بافت
پروپولیس : خصوصیات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی و اثر بر کیفیت فراوردههای غذایی
بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر خصوصیات حسی خامه ای کننده غیرلبنی قهوه با چربی کاهش یافته
بررسی تغذیه و تاثیر آن بر سلامت ،از دیدگاه طب ایرانی
مروری بر روشهای استخراج پکتین و کاربردهای آن
عوامل تعیین کننده وضعیت امنیت غذایی با توجه به نقش زنان در روستاها
شناسایی حلقه های مفقوده در زنجیره ارزش مرغ در استان آذربایجانشرقی : ضرورتی برای دستیابی به امنیت غذایی
تحلیلی بر وضعیت اقتصاد خانوار و امنیت غذایی ایران طی دهه گذشته
آپتاسنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص سریع اوکادائیک اسید به عنوان آلاینده غذاهای دریایی
بررسی شیوع کمبود ویتامین ۱B (تیامین ) و ارتباط آن با الگوی مصرف مواد غذایی در بزرگسالان شهرستان داراب
مروری بر سبد غذایی مطلوب
سنسور الکتروشیمیایی غیر آنزیمی برای تعیین کاتکول در نمونه های چای
تشخیص سریع تقلب در آب لیموترش لایم به روش طیف سنجی (مرئی - فرابنفش ) و تکنیک های یادگیری ماشین
مروری بر انواع تقلبات رایج در شیر و روش های شناسایی آنها
بررسی کاربرد حسگرهای زیستی برای تعیین بقایای آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی
تولید، کاربرد و پیامدهای سلامتی اولئوژلها به عنوان جایگزین چربی در صنعت غذا
مطالعه ی اثر اسمولیت های طبیعی بر ساختار و پایداری آنزیم لیپاز در سیال فوق بحرانی دی اکسیدکربن
ایمنی غذای سالمندان با استفاده از پرینت سه بعدی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شنگ و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
کاربرد حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی
مروری بر نقش نانو فناوری در کشاورزی جهت بهبود ایمنی غذایی
کاربرد بیوسنسور در ایمنی و امنیت غذایی
حامل های لیپیدی و نقش آنها در امنیت غذایی
موسیلاژ دانه ی چیا: یک سیستم تحویل مناسب برای ترکیبات زیست فعال
ارزیابی های ایمنی گیاهان تراریخته
مروری بر تاثیر امواج فراصوت بر ویتامین های مواد غذایی
مروری بر روش های هضم پروتئین در سیستم های مواد غذایی و کاربرد های آن
ارزیابی حسگرهای زیستی در سلامت و ایمنی مواد غذایی
چالش های تحقق امنیت غذایی در ایران
تاثیرات تغییرات اقلیمی بر روی امنیت غذایی کشور ایران و راهکارهای مقابله با آن در ایران و سایر کشورها با هدف بهبود امنیت غذایی : یک مطالعه ی مروری
مقایسه امنیت غذایی تولیدکنندگان سبزی محلی در شهرستان رشت قبل و بعد از شیوع بیماری کووید-۱۹
تحولات حقوقی تراریخته ها در نظام حقوقی ایران (مطالعه تطبیقی در حقوق ایران، اتحادیه اروپا و آمریکا)
محصولات تراریخته ،مزایا وچالش ها
فرمولاسیون مغزی میوه ای مقاوم به پخت
مروری بر کاربرد زنونوکلئوتید اسیدها به عنوان یک ترکیب آنالوگ آپتامر در طراحی و ساخت آپتاحسگرهای زیستی
بررسی میزان آلودگی به فلزات سنگین (سرب و کادمیوم) در لبنیات سنتی بازار شهرستان مریوان
سنجش میزان “بیسفنول آ“ در پودر شیرخشک مصرفی در کارخانه های صنایع غذایی
تاثیر دستگاه ضد عفونی کننده ی پلاسمای اکسیژن با تیغه های نانوتیتانیوم بر هوای سالن و سطوح کاری کارخانجات نان، کیک و کلوچه
بررسی تغییرات هزینه های تامین سبد غذائی مطلوب جامعه ایرانی و وضعیت آن در کشور در چند سال اخیر
تحلیل ذینفعان طرح سبد غذایی ۱۴۰۱ برای جامعه ی ایرانی
شفاف کردن مشکل ناامنی غذایی سالمندان در ایران
تعیین مقدار اکراتوکسین A در قهوه سبز و بوداده عرضه شده در بازار با استفاده از روشکروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ( ( HPLC
ارزیابی اصالت گوشت در استان تهران: نتایج تشخیص مولکولی و پتانسیل PCR در مبارزه با تقلب در مواد غذایی
لزوم بررسی و ارزیابی وضعیت پدافند غیرعامل در صنعت غذا و تاثیر آن بر ایمنی مواد غذایی
Application of Sensors and Biosensors in Food Safety and Quality Control
Healthier food choices using nudge strategy: an online fast food experiment
Algal bioactive compounds application for packaging films and coatings