Articles Stat:
Number of Articles: 68Number of Proceeding pages: 508
Papers View: 10382
The First National Conference on Green Industries Innovation
The First National Conference on Green Industries Innovation In date 2023-12-27 by University of Mazandaran, in City Babolsar was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The First National Conference on Green Industries Innovation
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The First National Conference on Green Industries Innovation
طراحی مبدل کد BCD به کد گری در مقیاس نانو و با استفاده از رویکرد کاشی در آتوماتای کوانتومی سلولی نقطه ای
بکارگیری استراتژی های مدیریت طراحی برای ارتقای نوآوری صنعت سبز
شبیه سازی و بررسی پارامترهای لایه پروسکایت بر عملکرد سلول خورشیدی پروسکایتی
مروری بر روش های نوین خشک کردن در صنایع غذایی
غشاءهای تبادل یونی: تولید، خواص و ساختار نانوالیاف تبادل یونی
اثر دمای پخت بر استحکام و انعطاف پذیری چسب اپوکسی جامد تک جزیی دوستار محیط زیست
بررسی عددی تاثیر پارامترهای مختلف بر بازده قانون اول ترمودینامیک سیکل رانکین آلی
بررسی عددی تاثیر فین L شکل بر بهبود فرآیند ذوب یک مبدل حرارتی دو لوله ای
سنتز و بهینه سازی نانوفیتوزوم آلفاپینن و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن درمدل حیوانی اوتیسم
بررسی کاربرد پست بیوتیک ها در نگهداری و افزایش ماندگاری محصولات غذایی
انتخاب بهترین گزینه استحصال انرژی های تجدیدپذیر در بنادر اصلی کشور با کمک روش های تصمیم گیری چندمعیاره
ارائه رویکردی برای زمان بندی شارژ خودروهای الکتریکی در پارکینگ های عمومی با محدودیت شارژر
بررسی امکان استفاده از بیوچار پسماند توتون در تولید خاک بستر
مروری بر کاربرد استویا در محصولات غذایی رژیمی و کم کالری و نقش آن در سلامت جامعه
بررسی میزان امواج الکترومغناطیس درانواع تلفن همراه هوشمند در حالت های مختلف
مقایسه شاخص عملکرد زیست محیطی ایران و سایر کشورها در زمینه بازیافت پسماند و ارتباط آن با شاخص های اقتصادی
بهبود خواص مقاومتی کاغذهای بازیافتی حاصل از کارتن های کنگره ای کهنه (OCC) با افزودن خمیرکاغذ سودای برگ شاخه های نخل خرما
به کارگیری فوتوکاتالیست سه تایی BiOI/CeO۲/NaY zeolite در فرآیند گوگردزدایی اکسایشی فوتوکاتالیستی برای حذف ترکیب گوگردی دی بنزوتیوفن و تولید سوخت پاک
بررسی شبکه های جمع آوری، تصفیه و دفع لجن فاضلاب های شهری
بررسی اثر افزودن آنزیم ترانس گلوتامیناز و صمغ فارسی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی ماست چکیده هم زده
بررسی نقش رفتار کارکنان در حفظ محیط زیست
بررسی راهکارهای ارتقاء سطح رهایش ترکیبات آنتی اکسیدانی از بسته بندی فعال در سامانه های غذایی
کاربرد فناوری ریزپوشانی در افزایش رهایش ترکیبات زیست فراسودمند
ریزپوشانی ترکیبات ضد میکروبی طبیعی: روشی نوآورانه در سامانه های غذایی
پتانسیل آمارانت در تولید محصولات غذایی فراسودمند و فاقد گلوتن
بتاگلوکان؛ خواص عملکردی و اهمیت آن در تهیه محصولات غذایی عملگرا
مروری بر کاربرد ترکیبات گیاهی طبیعی در غنی سازی محصولات نانوایی
ارزیابی کارایی و عملکرد اینترنت اشیاء مبتنی برمعماری ابر و مه در یک سیستم نظارتی و تاثیرآن بر کاهش مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست
استفاده از نانوهیبرید زغال زیستی حاصل از پوسته برنج/ هیدروکسید دوگانه لایه ای نیکل- منگنز جهت حذف رنگ کنگو رد از محیط آبی
خودهی مخمر ساکارومایسیس سرویزیه در محیط کشت ملاس و بررسی راندمان و هزینه آن به عنوان پیش کشت
سنتز و به کارگیری نانوهیبرید چارچوب فلز-آلی نیکل-کبالت/گرافن اکسید در ابرخازن
کاربرد حلالهای عمیق یوتکتیکی به عنوان حلال سبز جهت استخراج فلاونوئیدهای برگ سبز پیاز قرمز
بررسی روش های شبیه سازی و بهینه سازی فرآیند تولید هیدروژن از زباله های پلاستیکی
مدل سازی، کمی سازی عدم قطعیت منابع تجدیدپذیر و تصمیم گیری مبتنی بر ریسک در بهره برداری از ریزشبکه
جامعه سبز در پرتو شناسایی ویژگی های برنامه درسی سیستم آموزشی ایران(مورد مطالعه: مصرف انرژی)
مروری بر کاربردهای صمغ های بومی ایران در تهیه بسته بندی مواد غذایی
کاربرد اسانس ها به عنوان آفت کش طبیعی، محدودیت ها و راهکارهای نوین
بررسی پارامترهای آلودگی فیزیکی و شیمیایی فاضلاب شهربابل و ارائه راهکار اجرایی جهت ارتقای سیستم تصفیه خانه
بررسی تاثیرات ضایعات کارخانه لبنیات کاله برروی مشخصات مکانیکی بتن
تاثیر ادراک کشاورزان از تغییرات اقلیمی بر رفتار سازگاری آن ها در کشاورزی
گفتمان های توسعه، اقتصاد آبی و انرژی دریایی
بررسی مدیریت پسماند و ضایعات مواد غذایی در جهان و ایران
سنتز نانوذرات زیرکونیوم دی اکسید دوپه شده با برخی از لانتانیدها نظیر یوروپیوم به روش مایکروویو به منظور ساخت حسگر نوری در تشخیص برخی از داروها نظیر لوودوپا
مروری بر کاربرد ساپو- ۳۴به عنوان جاذب گاز گلخانه ای دی اکسیدکربن
تاثیر ورمی کمپوست تهیه شده از خاک اره و پودر خون بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی نشاء گوجه فرنگی
بررسی تاثیر پوشش خوراکی بر کیفیت و ماندگاری خیار گلخانه ای
بررسی راهبردهای ضروری برای توسعه پایدار تالاب
ادراک تاثیر تغییر اقلیم بر کشاورزی و کنکاشی در رهیافت نوین کشاورزی اقلیم هوشمند
کاربرد مواد تغییر فاز دهنده در مدیریت حرارتی باتری ها
طراحی الگوی «۳R+۷R» مدیریت انرژی و پسماند در شرکت سیمان زنجان
کشاورزی اقلیم هوشمند به عنوان یک صنعت سبز در کاهش مخاطرات زیست محیطی
مروری بر روشهای ارزیابی کارایی در پژوهش های حوزه محاسبات بدون سرور
بررسی تاثیر عمر قطعات بر قابلیت اطمینان توربین های بادی با استفاده از مدلسازی مارکوف
خنک سازی با خلا در مدیریت پس از برداشت سبزیجات
تولید پاک تر با فناوری های پاک تر
بررسی اثر هم افزایی کوئرستین و سیرینجیک اسید به عنوان مکمل های طبیعی بر ظرفیت تام آنتی اکسیدانی مخچه درمدل آلزایمر القا شده با STZ در موش صحرایی نر
بررسی خواص آنتی اکسیدانی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) برکلیه موش صحرایی نر دیابتی شده
بررسی عوامل لیچینگ مختلف در فرایند لیچینگ بازیابی فلزات ارزشمند از باتری های لیتیوم یونی مصرفی
سنجش خواص فیزیکی فیلم دولایه برپایه پلی کاپرولاکتون و پروتئین/پلی ساکارید جهت اهداف بسته بندی مواد غذایی
مسئولیت اجتماعی شرکت های تجاری در پایداری محیط زیستی مطالعه موردی استان مازندران با روش دلفی
امکان سنجی استفاده از انرژی های تجدید پذیر در دانشگاه مازندران
گرما آخر فصل تنش به گندم زراعی ارقام از برخی واکنش ارزیابی
تشخیص ناهنجاری در الگوی مصرف انرژی مشترکین با تکنیک های هوش مصنوعی
مروری بر پیشرفت های اخیر داربست های ساخته شده با الکتروریسی و کاربرد آنها در مهندسی بافت استخوان
سیستم های آبزی پروری مدار بسته (RAS): فناوری سبز در خدمت آبزی پروری پایدار
بازطراحی خطوط همگانی شهر یزد به منظور ارتقاء حمل ونقل پایدار
تهیه و مشخصه یابی مکسین به عنوان الکترود در ابرخازن ها
تولید همزمان الکتریسیته و تصفیه پساب صنایع فراورده های دریایی در پیل سوختی میکروبی به کمک باکتری اگزوالکتروژن شوانلا ME۱ جداشده از رسوبات بستر دریای مازندران