Articles Stat:
Number of Articles: 23Number of Proceeding pages: 159
Papers View: 13614
Second National Congress of Halal Food
Second National Congress of Halal Food In date 2021-09-01 by Islamic Azad University of Science and Research Branch, Tehran, in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Second National Congress of Halal Food
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Second National Congress of Halal Food
افزودنی های خوراکی حلال و حرام
بررسی امکان تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب آناناس، سیب و انبه
بررسی تاثیرات صنایع غذایی وابسته به آبزیان وحوزه شیلات در گردشگری حلال از سالهای ۱۳۹۳تا سال ۱۳۹۸وجایگاه این صنایع در اقتصاد حلال آبزیان
بررسی روش های فیزیکو-شیمیایی و ژنتیکی تشخیص منشاء انواع ژلاتین در صنعت غذایی و دارویی حلال
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونه های جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تاکید بر گوشت و فرآورده های آن
بررسی میزان شیوع سارکوسیست در بزهای کشتاری در کشتارگاه رشت به روش هضمی و مقایسه نتایج حاصل با آمار کشتارگاهی
بسته بندی حلال و دلایل اهمیت آن
تاثیر استانداردها در یکپارچگی ضوابط غذاهای حلال
تاثیر نوشیدنی های الکلی بر وضعیت تغذیه ای و بیماری های ناشی از آن
تبیین مدل مفهومی غذای طیب
تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآورده های حلال
جهانی سازی گوشت قرمز حلال ، فرصت ها ، چالش ها محور مقاله : اقتصاد فراورده های حلال
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها
دستورالعمل های کلی و الزامات تولید مواد غذایی حلال
روش های اجرایی در بازرسی غذای حلال
روش های نوین ارزیابی و تشخیص منابع شیر، گوشت، آنزیم و ژلاتین به عنوان فرآورده های غذایی حلال
رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال
فیلم ها و پوشش های خوراکی حلال بیوپلیمر بر پایه پروتئین آب پنیر
کاربرد واژه طیب در قرآن
کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت
ماهی و قرآن
مروری بر رویکرد های بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال
موضوع حلال در مواد داروئی، آرایشی و بهداشتی