Articles Stat:
Number of Articles: 102Number of Proceeding pages: 742
Papers View: 67783
Tha National Conference on Health and Food industry
Tha National Conference on Health and Food industry In date 2020-12-30 by Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, in City Ahvaz was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Tha National Conference on Health and Food industry
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Tha National Conference on Health and Food industry
اثربخش بودن لاکتوفرین شیر شتر در برابر عفونت کووید 19 (COVID-19)
بهینه و استانداردسازی کاهش آلودگی میکروبی شیرهای خام در لبنیات
بررسی اثرات آنتی باکتریایی عصاره برگ درخت زیتون و رزماری بر کپک و مخمر و میزان پایداری نان باگت
استانداردسازی غنی سازی آرد با ریزمغذی آهن و ویتامین دی و کلسیم
بررسی اثرات آنتی باکتریایی عصاره آویشن و رومان بر ماندگاری گوشت گوساله
بررسی تأثیر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی، حسی و بافتی کالباس امولسیونی
متابولیت های باکتری های پروبیوتیک و سلامت انسان
ارزیابی کیفیت میکروارگانیسم های "پروبیوتیک" در مواد غذایی و مکمل های رژیمی
بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشرشیشیاکلی جدا شده از گوشت های مرغ توزیع شده در سطح شهر بیرجند در سال 1399
مروری بر کاربرد تکنولوژی نانو در فرآوری و بسته بندی مواد غذایی
اثرات نانوامولسیون اسانس گیاه مرزنجوش و اسانس گیاه مرزنجوش بر روی کیفیت میکروبی گوشت مرغ
استاندارد مواد غذایی حلال در ایران
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منتخب خراسان رضوی (مطالعه موردی: روستاهای آغویه و جعفرآباد، شهرستان تربت حیدریه)
بررسی باقیمانده ترکیبات گوگردی در نمونه های قند و شکر
بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال در عسل های سطح بازار استان البرز
بررسی خواص آنتی باکتریایی و فیتوشیمیایی عصاره متانولی قارچ خوراکی وحشی Agaricus bisporus منطقه کوهستانی آبیدراستان کردستان ایران
بررسی خواص فیتوشیمیایی و خواص بیولوژیکی قارچ خوراکی وحشی Pleurotus ostreatus منطقه کوهستانی آبیدر استان کردستان ایران
اندازه گیری ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی در دو قارچ خوراکی وحشی (Agaricus bisporus و Pleurotus ostreatus) منطقه کوهستانی آبیدر استان کردستان ایران
حذف ANGPTL8 اختصاصی کبد، تغییراتی را در ساختار میکروبیوتای روده موش ایجاد می کند
مروری بر پژوهش های انجام شده در پیرامون تولید محصولات غذایی عملگرا با استفاده از اسپیرولینا
بیان یک بتا- گلوکوزیداز بسیار فعال از آسپرژیلوس نیجر AS۳.۴۵۲۳ در اشریشیاکلی و کاربرد آن در آماده سازی آبی گاردینا
استفاده از اگزوپلی ساکاریدهای میکروبی در صنعت غذا
اولین گزارش از باکتری ولباچیا در کنه Damaeus onustus (کنه سانان: کنه های شاخ دار)
اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیا بر تغییرات شیمیایی فیله های ماهی قزل آلای طلایی نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد
اثرات پوشش نانوامولسیون اسانس زنیا بر تغییرات میکروبی و حسی فیله های ماهی قزل آلای طلایی نگهداری شده در 4 درجه سانتی گراد
ویژگی ها و کاربرد اولترافیلتراسیون در آب آشامیدنی
بقایای کینوا ((Chenopodium quinoa) راهکاری برای کاهش مصرف سموم
بررسی و مقایسه میزان آلودگی میکروبی انواع گوشت های قرمز، مرغ و ماهی در شرکت های بسته بندی و پخش مواد غذایی
مروری بر نقاط کنترل بحرانی (ccp) در سیلوهای نگهداری گندم و آرد
مروری بر تکنیک های میکروانکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در فرمولاسیون مواد غذایی
بررسی اثر مهاری نانوذره اکسید منیزیم در تشکیل بیوفیلم چهارگونه باکتری بیماری زای غذازاد
بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات اکسید مس بر علیه اشریشیا کلی O157:H7 و لیستریا منوسیتوژنز
تعیین ویژگی هیدروکسیلاسیون استروئید یک سویه صنعتی Aspergillus TCCC41060 ochraceus توسط ژن CYP68J5 سیتوکروم P450
بررسی تأثیر مکمل یاری با ویتامین دی بر سندرم روده تحریک پذیر
بررسی تأثیر مصرف سماق بر پروفایل لیپیدی
بررسی اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر برخی ویژگی های کیفی طالبی رقم گالیا
بررسی اثر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر برخی ویژگی های کیفی طالبی رقم سمسوری
ارزیابی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و نانولیپوزوم های زیره سبز بر کیفیت میکروبی و ماندگاری گوشت گوساله در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
اثر زعفران بر افسردگی
ویتامین د و میگرن
کاربرد شیرین بیان در صنعت شیرینی جات
بررسی اثر رزوراترول بر کاهش وزن
اثر دارچین بر روی بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
بررسی اثر گیاه خوراکی پنج انگشت بر روی زنان مبتلا به سندرم پیش از قاعدگی
اهمیت استوباکترها و ا سینتوباکترها در صنایع غذایی
اهمیت و اثرات سلامتی بخش پپتیدهای زیست فعال در پزشکی و تولید غذاهای فراسودمند
مزایا و کاربرد رنگدانه های میکروبی در صنایع غذایی
فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/ کلروفیل انکپسوله شده با کربوکسی متیل سلولز/ نانوذره سیلیس: بررسی خواص مورفولوژی، FTIR ،XRD و خواص حرارتی
فیلم زیست تخریب پذیر پکتین/ کلروفیل انکپسوله شده با کربوکسی متیل سلولز/ نانوذره سیلیس: خاصیت فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و مکانیکی
بررسی باقیمانده آفتکش دانیتول روی خیار در مزارع تربت جام
پتانسیل استفاده از ترکیب گیاهی و کم خطر سیرینول برای کنترل شپشه برنج
بررسی اثر تیمار حرارتی (جایگزین کنترل شیمیایی) روی دو آفت مهم انباری خرما: شب پره هندی و شپشه دندانه دار
استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن باغی جهت کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی
اثرات منفی تشکیل بیوفیلم های میکروبی بر صنایع غذایی و راهکارهای جلوگیری از تشکیل آنها بر پایه نانوذرات و زیست مواد
فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه صمغ دانه های گیاهی
اصول بهداشت و نگهداری مواد غذایی در سوانح و بلایای طبیعی
بسته بندی مواد غذایی
کاربردهای گونه ی Kluyveromyces marxianus به عنوان یک مخمر نوظهور در صنایع غذایی
بررسی انواع نوشیدنی های عملگرا، ترکیبات و خواص سلامتی بخش آنها
تغذیه ی مناسب، راهکاری مؤثر جهت تقویت سیستم ایمنی بدن در شیوع بیماری ناشی از کووید 19
پرسش هایی پیرامون بیماری کرونا ویروس و بهداشت مواد غذایی و پاسخ سازمان بهداشت جهانی (آنچه باید بدانیم)
بررسی الگوی آنتی بیوتیکی سویه های اشریشیاکلی جدا شده از شیر خام تانک مخزن مناطق مختلف مشهد
روش های پایدارسازی آنتوسیانین ها با کوپیگمانتاسیون جهت جایگزینی رنگ دهنده های مصنوعی
ترکیبات فنلی پوست انار و مزایای سلامتی بخش آن
مایکوتوکسین ها در پنیر و اثر آن ها بر سلامت عمومی
کاربرد آنزیم ها در صنعت لبنیات
تولید نوشابه فراسودمند با رنگ طبیعی بر پایه گیاه چای ترش (Hibiscus sabdariffaknown)
اثر پوشش های هیدروکلوئیدی و آبگیری اسمزی بر کاهش جذب روغن در محصولات غذایی سرخ شده
چگونگی تشکیل آکریلامید و کاهش آن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
کاربرد اندولیزین ها در ایمنی مواد غذایی
تأثیر مداخلات خودمدیریتی بر تبعیت از رژیم دارویی و سبک زندگی بر میزان CD4 و وایرلود (بار ویروسی) بیماران مبتلا به HIV/AIDS
بررسی مقایسه ای تأثیر دارو درمانی به همراه رژیم غذایی بر میزان آنزیم های کبدی بیماران دارای عفونت همزمان به ویروس هپاتیت C و ویروس HIV
بررسی مقایسه ای سطح سرمی ویتامین D در بیماران آلوده به ویروس HIV/AIDS در مقایسه با افراد غیرمبتلا
میکرواستخراج مایع- مایع کمک شده با هوا و کاربرد آن در آنالیز مواد غذایی
طیف سنجی رامان و کاربرد آن در آنالیز مواد غذایی
مروری بر اگزوپلی ساکاریدهای پری بیوتیکی تولید شده از باکتری ها به عنوان یک ترکیب فراسودمند
؛COVID-19 و ایمنی مواد غذایی: پیامدها و فرصت های بهبود زنجیره تأمین مواد غذایی
آلوئه ورا، خواص درمانی و کاربرد آن در محصولات غذایی
استفاده از پروپیدیوم مونوازید همراه با کمی سازی PCR برای ارزیابی زنده ماندن سلول Bifidobacterium animalis subsp. Lactis در یک نوشیدنی پروبیوتیک غیرلبنی
مروری بر کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد فناوری نانو به منظور استفاده از پپتیدهای زیست فعال در تولید غذاهای فراسودمند و مواد دارویی
مروری بر غنی سازی مواد غذایی عملگرا با ویتامین D درون پوشانی شده
استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس فرمنتوم
مروری بر آثار سمی آکریل آمید ایجاد شده در موادغذایی بر سیستم غده درون ریز
کاربرد نانوسیلیکات های لایه ای در مواد غذایی
سموم قارچی و تأثیر آنها بر بهداشت و ایمنی مواد غذایی
صنعت غذا و COVID 19
بررسی خاصیت ضد میکروبی تیمول علیه باکتری گرم منفی Escherichia coli
معرفی تعدادی از گیاهان بومی استان فارس جهت رژیم غذایی افراد عادی و گیاه خواران
نقش آموزش های ترویجی در گسترش و بهبود کشاورزی ارگانیک در راستای سلامت مواد غذایی
بررسی خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی سویه های باکتریایی مشترک بین آبزیان و انسان عصاره متانولی گیاه نسترن وحشی
کپسایسین: ویژگی های تکنوفانکشنال و پایدارسازی برای کاربردهای غذایی
بحران کم آبی و تأثیر آن بر صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیرات آفلاتوکسین و راه های کنترل انتقال آن از طیور به انسان
روش های کاهش یا حذف مواد رادیواکتیو در آب و مواد غذایی
ارزیابی نمونه های شیربرنج سنتی استان خوزستان از نطر برخی شاخص های شیمیایی
مروری بر راه های انتقال مواد رادیواکتیو به مواد غذایی
مروری بر اثر پروبیوتیک ها در بیماری های گوارشی
مروری بر پرتودهی در مواد غذایی
مروری بر تکنیک های ریزپوشانی و رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال در سیستم های غذایی
تأثیر 8 هفته تمرین اینتروال توانی به همراه مصرف عصاره انار برکاهش وزن و درصد چربی در دانشجویان پسر غیرفعال