Articles Stat:
Number of Articles: 604Number of Proceeding pages: 4593
Papers View: 602630
International Conference of Applied Research in Agriculture
International Conference of Applied Research in Agriculture In date 2015-05-22 by ,شركت تعاوني علم گستران پيشتاز ايرانيان in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS International Conference of Applied Research in Agriculture
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in International Conference of Applied Research in Agriculture
بررسی اثر همزیستی میکوریزی بر میزان جذب و تجمع کادمیوم در گیاه ماش (vigna radiata)
مروری بر چرخه زیست شناختی جمعیت پروتوزوآها (آغازیان) در منابع آبی طبیعی
مقایسه جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی شهر گنبد کاووس (استان گلستان) و منطقه لاکان شهر رشت (استان گیلان)
بررسی اثر عصاره های گیاهی فلفل سیاه و زیره سبس یر روی کلبسیلا پنومونه ای مقاوم به آنتی بیوتیک
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی زیره سبز (Cuminum cyminum) علیه استافیلوکوکوس آرئوس مقاوم به آنتی بیوتیک
مطالعه نقش آنزیم های آنتی اکسیدانت در عملکرد در دانه گندم (.Triticumaestivum L) تحت تنش کم آبی پس از گلدهی
بهینه سازی پوشش کانالهای آبیاری با مواد ژئوسنتتیک
بررسی عوامل موثر بر ارتقاء کارآفرینی در اعضاء شرکت های تعاونی روستایی (مطالعه موردی: قلعه نو)
اثر سرعت شافت مارپیچ و دمای محفظه پرس حلزونی دوار بر کیفیت و کمیت روغن کنجد
ساخت پرس دوار (پمپ سانتریفوژ)
تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد و تحمل تنش ژئوتیپ های گندم در استان کرمانشاه
شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات
مقایسه اثرات ضد کوکسیدیایی عصاره گیاه درمنه سیبری و کمپلکس گیاهی apacox و داروی لازالوسید در آلودگی تجربی جوجه های گوشتی به کوکسیدیوزیس
بررسی استفاده از زئولیت در تغذیه دام و طیور و آبزیان
ارزیابی اثر کاهش یارانه کود و سموم شیمیایی بر تولیدات زراعی و باغی بخش کشاورزی ایران
Study on sustainability of Saffron ( Crocus sativus L.) agro ecosystem in east region of Iran
بررسی تحلیلی اقتصادی محصول استراتژیک سیب زمینی
بررسی اقتصادی تولید گوجه فرنگی
مطالعه اثر تراکم بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد هیبریدهای جدید ذرت در کشت بهاره شمال خوزستان
تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن بر بازدهی مصرف نیتروژن و عملکرد علوفه ارقام سورگوم علوفه ای در بیله سوار مغان
بررسی علل و موانع عدم گسترش بهره گیری از انرژی بیوگاز در دامداری های ایران (مطالعه موردی شهرستان ری)
بررسی تاثیر سالسیلیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه بادرنجبوی (.Melissa officinalisL)
مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد برخی توده های محلی و ارقام اصلاح شده گندم مورد کشت در استان آذربایجان شرقی تحت شرایط آبی و دیم
راهکارهای توانمند سازی شرکت های تعاونی روستایی در ایجاد کارآفرینی (مطالعه موردی: قلعه نو)
اولین گزارش گونه (Blepharopsis mendica Fabricius (Mantodea Empusidae) روی گیاه (Platycheat mucronifolia Boiss. Boiss. (Asteraceae از شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران
معرفی روش های موفق کنترل جمعیت آفت مگس گیلاس
بررسی سیتوژنتیکی و تهیه ی کاریوتیپ از 20 رقم ماش
تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L)
اثر انواع بسترهای آلی و کود بیوفسفات بر شاخص های رویشی بنفشه معطر (Viola odorata)
تأثیر آموزش بزرگسالان در استفاده بهینه از پساب ها در حوزه کشاورزی
اثر روش های مختلف خاک ورزی بر درصد و سرعت سبز شدن بذر لوبیا در کشت ارگانیک
مقایسه اقتصادی روش های مختلف خاک ورزی در کشت ارگانیک لوبیا
میوه انار داروخانه ای طبیعی
کاربرد فن آوری هسته ای در کشاورزی
بررسی روند اهلی شدن پسته در ایران بر مبنای شواهد گیاه باستان شناسی
بررسی آب و بذر مغناطیس شده بر برخی صفات رشدی آگروپایرون
میزان جذب پتاسیم تحت تاثیر شوری در پنج رقم سویا
کاربرد سامانه های GIS, RS در شبکه های آبیاری
بررسی شاخص های فیزیولوژیک لاین ها وارقام جدید برنج در تاریخ مختلف خزانه گیری زمستانه
بررسی خاصیت ضد باکتریایی اسانس گیاه درمنه خزری (.Artemisia annua. L)
عصاره شبدر قرمز، راهکاری نوین در کاهش مصرف علفکش
بررسی اثرزمان خزانه گیری زمستانه برمیزان ماده خشک اندام های گیاهی ارقام ولاین های برنج
بررسی تأثیر محلول پاشی جیبرلیک اسید برروی برخی صفات فیزیولوژیک گیاه ریحان (.ocimimbasilicum L) تحت شرایط تنش خشکیتحت شرایط تنش خشکی
تأثیرات نانو ذره تیتانیوم بر روی برخی صفات ریحان (.ocimumbasilicum L) تحت شرایط تنش خشکی
بررسی اثرات متقابل نانو ذره تیتانیوم و جیبرلیک اسید وتنش خشکی بر روی گیاه دارویی ریحان (.ocimumbasilicum L)
مکانیسم متیلاسیون DNA، جایگاه و عملکرد آن در فعالیت های ژنتیکی
بررسی اثر سیتوتوکسیک عصاره آبی، اتانولی و استونی برگ گیاهان مورت و رازیانه بر روی سلول های سرطانی کولون انسان، رده HT-29
خصوصیات موفولوژیکی فستوکا تحت تاثیر آب و بذر مغناطیس شده
تحلیل شاخص پوشش گیاهی در شبکه آبیاری دشت قزوین با استفاده قابلیت های سنجش از دور
تأثیرکم آبیاری وکود نیتروژن بر عملکرد و صفات فیزیولوژیکی سورگوم دانه ای رقم پیام
معرفی بخشی از فون کفشدوزکهای (Coleoptera:Cuccinellidae) مزارع یونجه شهرستان یاسوج
بررسی تاثیر سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و رنگیزه های کلروفیل در گیاه شاهی (.Lepidium sativum L)
تأثیر کیتوزان بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان، ترکیبات فنل کل، قندهای محلول و پرولین در ریشه گیاه ریحان (Ocimumbasilicum)
جنبه های مختلف اثرات بیوچار در اصلاح و بهبود کیفیت خاک
بررسی تاثیر هورمون PMSG و بوسرلین استات در روش همزمانی فحلی، بر میزان سطح سرم پروژسترون خون میش های نژاد افشاری
بررسی نگرش کارشناسان کشاورزی نسبت به امکان توسعه بیوتکنولوژی در بخش کشاورزی (مطالعه موردی: شهرستان ورامین)
بررسی تراکم فیتوپلانکتونی فصل بهار توسط ماهواره IRS در اعماق مختلف منطقه امیرآباد دریای خزر
مقایسه تراکم فیتوپلانکتونی فصول مختلف با استفاده از ماهواره MODIS در منطقه امیرآباد دریای خزر
کشاورزی دقیق، کشاورزی پایدارو کشاورزی ارگانیک
کشاورزی پایدار و فناوری های نوین
بررسی روند تغییرات نیاز حرارتی و سرمایی محصولات باغی و آشکارسازی گرمایش جهانی با پایش نمایه های اقلیمی (مطالعه موردی: کرمان)
مروری بر تولید سرکه (تخمیر) و کاربرد آن در صنایع غذایی
پایداری امولسیون سس مایونز با استفاده از استابیلایزرها به عنوان جایگزین تخم مرغ
مدیریت بهینه آبیاری در تولید کنجد در راستای کشاورزی پایدار تحت شرایط خشکسالی
اثز ماده آلی و عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی زیره سبز در خاک های شنی
بررسی تأثیر کاربرد کود اسید هیومیک بر عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم چاودار (.Secale cereal L)
تاثیر کاربرد باکتری حل کننده فسفر و قطع آبیاری در مراحل مختلف فنولوژیک برعملکرد و شاخص های رشد و نمو سویا رقم M9
اثر کودهای زیستی بر شاخص های رشد گیاه زینتی اسپاتی فیلوم
بررسی تاثیر روش های خا کورزی و آبیاری بر عملکرد گندم در منطقه فریمان
بررسی سمیت تنفسی ترکیبات ثانویه سه گیاه دارویی روی سوسک کشیش Rhyzopertha dominica و شپشه برنج Sitophilus oryzae
نقش کودهای آلی بر عملکرد و درصد اسانس زیره سبز و نقش آن در مدیریت آفات انباری
What is Sustainable Agriculture?
Examining Dissipation of element (P,N) and organic matters duo to water erosion in theDarbe-Khazine watershed at Shoushtar city in Khuzestan province
بررسی میزان بارورسازی گاوهای شیری نابارور با انتقال جنین
Study of planting date on chorophyll content index and forage yield of sweet corn hybrids as second crop in moderate regions of Kermanshah
بررسی بیمه کشاورزی مبتنی بر شاخص آب و هوا در چند کشور مختلف
بررسی تأثیر متغیرهای فیزیکی و زیستی بر جمعیت شبه شوریده ماهیان (صید ضمنی فانوس ماهیان) با استفاده از داده های ماهواره ای
تعیین تأثیر پارامترهای دما، شوری و کلروفیل a بر جمعیت فانوس ماهیان دریای عمان با استفاده از اطلاعات ماهواره ای
بررسی سمیت تنفسی اسانس گیاهان انیسون و رازیانه روی حشرات کامل شته جالیز (Aphis gossypi)
تاثیر کودهای مختلف (ورمی کمپوست و کود دامی) بر کیفیت اسانس بابونه (.Ocimum basilicum L) در کنترل شپشه آرد (Tribolium castaneum)
بررسی برخی خصوصیات گیاه لوبیا چیتی تحت تنش کمبود کلسیم درکشت هیدروپونیک
بررسی تأثیر محلول پاشی اسیدهای آمینه و کاربرد نانوذرات آهن و کلات آهن معمولی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی
مکان یابی مناطق مستعد برای احداث باغات مثمر در اراضی شیبدار (% 12 <) با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) حوزه آبخیز کش و لهران
اثر کاربردهای جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین بر خصوصیات رشدی و گلدهی گل پامچال
اثر کاربردهای جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین بر رنگدانه های فتوسنتزی گل پامچال
استفاده از علم کامپیوتر در کشاورزی و مدیریت در ابیاری محصولات روستایی و شهری
تحلیل حقوقی محتوای موافقت نامه کشاورزی سازمان تجارت جهانی و آثارآن نسبت به کشورهای در حال توسعه
تاثیر تغذیه برگی کلات آهن، روی و منگنز بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) رقم میاگاوا
تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان
بررسی سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های کمی بادام زمینی (.Arachis hypogaea L)
تأثیر NAA و IBA، بستر کاشت وزمان قلمه گیری بر تعداد کل وطول ریشه قلمه خشبی پایه Penta
اثرات کنترل علف های هرز و تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام سورگوم علوفه ای
مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدی موسیر (.Allium altissimum Regel)
بررسی اثرات دگرآسیبی ناشی از ترکیبات آللوشیمیایی عصاره گیاه نعناع فلفلی (.Mentha piperita L) بر تربچه
نقش پروتئین هیدرولیزات و کارت زرد درمدیریت تلفیقی آفت مگس گیلاس
اثر استفاده از خیساب ذرت در جیره غذایی بر شاخص های رشد و مصرف خوراک بره های زندی
اثر سطوح مختلف اسانس شوید در خوراک بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
بهبود جوانه زنی و کنترل مرگ گیاهچه چغندر قند ناشی از Rhizoctoniasolani و Pythiumaphanidermatum با تیمار بذر توسط جدایه های تریکودرما
Investigation of gamma irradiation on morphological characteristics and antagonist potential of Trichoderma harzianum against M. Phaseolina
پیش بینی سیلاب با استفاده از مدل های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی وتأثیر آن بر کشاورزی (مطالعه موردی: دهستانهای نیشابور)
اثر بستر و شبکه های کاشت روی صفات کمی و کیفی چهار رقم چمن رول در استان گیلان
استفاده از آنزیم ها جهت نشان دادن عوامل موثر در تلخی در عطر و طعم چاودار
اثر تنش سرما در مراحل مختلف رشد بر عملکرد، اجزا عملکرد و شاخص های فیزیولوژیکی ژنوتیپ های گندم
تعیین مناسبترین روش پرایمینگ بذر بر کاشت مستقیم برنج رقم شیرودی
اثرات بیوچار بر تغییر شکل عناصر غذایی خاک
پهنه بندی کیفیت آب زیرزمینی از لحاظ کشاورزی با مدل کوکریجینگ و عکس فاصله (مطالعه موردی: مناطق خشک و نیمه خشک مهران و دهلران)
ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک
ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک
تاثیر ریزوباکتری های محرک رشد گیاهی (PGPR) بر افزایش رشد گیاهچه های لوبیا در شرایط گلخانه
تخمین کمی میزان آنتی بیوتیک های تولید شده توسط استرین های Pseudomonas fluorescens با کروماتوگرافی لایه نازک
مطالعه تاثیر کود فسفر و تراکم های مختلف کاشت بر شاخص های رشدیموسیر (Allium altissimum Regel)
بررسی عوامل موثر بر کاهش مصرف سموم شیمیایی از دیدگاه گوجه فرنگی کاران در استان بوشهر
مکانیسم آنتاگونیستی گونه های قارچ Trichoderma علیه قارچ Rhizoctonia solani عامل پوسیدگی ریشه گوجه فرنگی
اهمیت پسماندهای گیاهان زراعی در کشاورزی پایدار
کاربرد امواج الکترومغناطیسی بعنوان پیشتیمار بذر در راستای بهبود رشد و عملکرد
معماری سالن های پرورش طیور گوشتی بارویکرد تولید بیشتر
بررسی وتحلیل عوامل موثربرنوع اشتغال دانش آموختگان دوره های علمی- کاربردی کشاورزی
اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی
تأثیر جهانی شدن بر کشورهای در حال توسعه با تأکید بر بخش کشاورزی
استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه گل قاصد کوهی Taraxacum Montanum
شناسایی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه Medicago sativa در مراتع کرسنک استان چهارمحال و بختیاری
بررسی مواد متشکله اسانس گیاه Eryngium billardieri
استخراج و شناسایی ترکیبات شیمیایی گیاه کده (Bromus tomentellus)
استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گون کتیرایی
اثر جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین بر کربوهیدرات محلول و قند احیاء گیاه آپارتمانی فیکوس بنجامین در شرایط آبیاری میست
اثر جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین بر رنگدانه های فتوسنتزی گل آپارتمانی آرالیای دروغین در شرایط آبیاری میست
تاثیر رقابت علف هرز خردل وحشی بر عملکرد و اجزای عملکرد 18 رقم گندم
تأثیر آبیاری با فاضلاب شهری بر عملکرد و ماده ی مؤثره گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata)
بررسی تأثیر کودهای شیمیایی و آلی بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گیاه دارویی شوید ( .Anethum graveolens L)
بررسی تأثیر کاربرد کودهای آلی بر عملکرد و ماده ی مؤثره گیاه دارویی اسفرزه (.Plantago ovata L)
بررسی اثر شوری خاک بر جوانه زنی بذر کنار ( Ziziphus spina-christi و Z. mauritiana)
بررسی فنی و اقتصادی تولید زعفران به روش مرسوم و نیم همکانیزه در خراسان رضوی
بررسی تغییرات آنتوسیانین وشاخص های کلروفیل چای ترش درکشت مخلوط باماش
بررسی برخی صفات کمی و کیفی ژنوتیپ های مختلف رازیانه در منطقه سیستان
بررسی تنوع ژنتیکی رازیانه به وسیله نشانگر ISSR
بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Nepeta Mahanensis
شناسایی مولکولی دو گونه گیاهی Nepeta با استفاده از توالی های ژنی
اثرات سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی بر پارامترهای بیوشیمی خون در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره مرطوب و خشک
کاربرد نانو ذرات در گیاهان
تاثیر یونیکونازول بر آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم محلی انگور
بررسی بیان ژن های Hv TIP2;3 و 1;4 Hv TIP در شنوتیپهای حساس و متحمل جو تحت تنش شوری
تاثیر سطوح مختلف شوری بر دو گونه یونجه با نام های Medicago scutellata و Medicago polymorpha
جداسازی و شناسایی قارچ های عامل پوسیدگی بعد از برداشت کنار هندی
بررسی اثر افزودن آرد دانه تاج خروس بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی
آنالیز مولکولی گیاهان تراریخت توتون حاوی ژن اینترفرون گاما (INFγ)
A comparison of EPM and WEPP models for estimating soil erosion of Marmeh Watershed in the south Iran
بررسی همبستگی بین جنس های Uncinula، Sphaerotheca، Podosphaera، Phyllactinia، Leveillula، Erysiphe و Uncinuliella براساس تجزیه و تحلیل خوشه ای صفات مرفولوژیک
تاثیرمالچ های انعکاسی آلومینیومی و پلی اتیلنی بر خواص مورفولوژیکی میوه شلیل رقم سان کینگ
بررسی اثر پوشش های نگهدارنده بر خواص کمی و کیفی میوه پرتقال تامسون ناول طی انبارداری
تنوع گونه های مهم توکسین زای قارچی در خوراک طیور استان کرمانشاه
بررسی میزان پروتئین و عملکرد دانه گندم تحت تنش رطوبتی در مراحل مختلف فنولوژیکی
بررسی الزامات بازاریابی سیار سیب از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی
مطالعه تاثیر فشار چرا بر روند بیابان زایی در مراتع شوره زار اینچه برون
بررسی تاثیر کود بیولوژیک و نانو کود روی بر رنگدانه های فتوسنتزی و عملکرد ذرت (Zea mays L)
Occurrence of Cucurbit aphid-borne yellows virus infection on melons in Sistan region
بررسی پیش زمینه های استفاده از رویکرد یادگیری خدمت محور در آموزش از دیدگاه مربیان مراکز آموزش کشاورزی
اثر CPPU و اسیدجیبرلیک بر رانردهی و تولید گیاهان دختری توت فرنگی
بررسی اثرات فیتوتوکسیک ترکیب کومارین بر روی گیاه کاهو
اثرچهار روش کشت ذرت بر عملکرد آن در شهرستان دشتستان
Bacterial inflorescence rot of grapevine caused by Pseudomonas syringae pv. syringae in Iran
بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) شمال و غرب با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD)
نقش و مدیریت بازاریابی در زمینه تولید و توسعه گیاهان دارویی
کاربرد برنامه ریزی آرمانی فازی در تعیین الگوی بهینه کشت مطالعه موردی: شهرستان سیرجان
تاثیر امنیت غذایی بر رشد اقتصادی کشور
بررسی نقش اقتصاد کشاورزی در اقتصاد مقاومتی
جلوگیری از اثرات منفی آنتی بیوتیک های محرک رشد با استفاده از جایگزین ها در طیور
راهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ناشی از صنعت طیور
بررسی مقاومت به خشکی در تعدادی از ژنوتیپ های گندم دروم با استفاده از شاخص های تحمل به تنش
فعالیت ضد قارچی اسانس گشنیز علیه بایسوکلایمیس فولوا در محیط کشت و سس گوجه فرنگی
تعیین وضعیت روغن های سرخ کردنی مورد استفاده در برخی مراکز تهیه غذای فوری شهرستان بهبهان
کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزای گیاهی با استفاده از جدایه های Pseudomonas fluorescens
تعیین مناسب ترین روش پرایمینگ بذر بر کاشت مستقیم برنج رقم طارم
تأثیر غلظت های مختلف فلز آرسنیک بر ویژگی های جوانه زنی و رشد گیاهچه های گشنیز (Coriandrum Sativum) و خار مریم (Silybum Marianum)
تأثیر محلول پاشی مقادیر مختلف کود نانو کلات آهن (خضراء) بر عملکردو اجزای عملکرد ارقام نخود دیم
تأثیر محلول پاشی مقادیر مختلف کود نانو کلات آهن (خضراء) بر عملکرد کمی و کیفی ارقام نخود دیم
اثر کود مرغی و ورمی کمپوست بر ماده خشک و پروتئین غده سیب زمینی رقم مارفونا
مروری بر تاثیر آنزیم تانناز و پکتیناز در راندمان استخراج کاتچین های Camellia Sinesis
اثرات کاربرد اتیلن خارجی بر فعالیت برخی از آنزی م های آنتی اکسیدانت در گل های رز مینیاتوری
بررسی کارایی 1- متیل سیکلوپروپان بر روی صفات فیزیولوژی پس از برداشت گل شاخه بریده میخک
بررسی عوامل مؤثر بر توسعه بیمه مراتع از دیدگاه کارشناسان صندوق بیمه محصولات کشاورزی
اثر کمپوست زباله شهری برعملکرد و برخی خصوصیات کمی و کیفی سیاهدانه (Nigella Sativa L) تحت شرایط تنش خشکی
بررسی بیان ژن (Δ5-3β-hydroxysteroid dehydrogenase) به روش نیمه کمی در گیاه دارویی گل انگشتانه Digitalis nervosa
بررسی مولکولی نسل دوم (T1) گیاهان تراریخت حاوی ژن گزارشگر GUS
ارزیابی اثر اسیدسالیسیلیک در ممانعت از بیماری پوسیدگی نرم باکتریایی سیب زمینی
ارزیابی تنوع ژنتیکی برای جذب و تجمع عنصر روی و ارتباط آن با تحمل خشکی در ژنوتیپ های جو
ارزیابی اثر اسید آسکوربیک بر کیفیت سیب برش یافته رقم گلمکانی دیررس
سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو
بررسی و مقایسه تاثیر چند عصاره آبی گیاهی و قارچکش در کنترل بیماری سیاهک پنهان معمولی گندم با عامل Tilletia laevis در شرایط مزرعه
ناسازگاری در گیاهان : علل، کاربرد و روشهای رفع آن
بررسی اثر جاسمونیک اسید بر صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی بابونه (.Matricaria chamomilla L) در شرایط تنش گرمایی
مروری بر پاسخ های رشدی گیاه ذرت (.Zea mayz L) به اثرات دگر آسیبی سه علف هرز تاج خروس (.Amaranthus retroflexus L)، سلمه تر (.Chenopodiom albom L) و قیاق (.Sorghum halopens L)
Applying the gompertz and logistic equations to compare the tomato yield affected non-living mulches (organic and inorganic) and metribuzin
شناسایی عناصر بهینه اقلیمی بر عملکرد زنبورستان های شهرستان خوانسار
بررسی تاثیر پارامترهای چرخ بر تراکم خاک در محیط انباره خاک (سویل بین)
بررسی تأثیر گیاهان دارویی نعنا، آویشن و اوکالیپتوس بر سیستم ایمنی (جوجه مرغ)
بررسی اثر تلفیق هیومیک اسید و کاربرد ریزمغذی آهن بر صفات مورفولوزیکی و عملکرد سیب زمینی (.Solanum Tuberosum L)
روش های موثر کاربردی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
تاثیر باکتری های حل کننده فسفر ومیکوریزا بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گل قرنفل (Dianthus barbatus)
اثر رژیم آبیاری و پتاسیم بر عملکرد ذرت دانه ای
بررسی اثر سیدر با هورمون پروستاگلاندین و گنادوتروپین کوریونی مادیان بر فعالیت تولید مثل میش های دالاق
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی تولید تخم مرغ با استفاده از داده های کمی و مولکولی
دینامیک فولیکولی بره میش های نژاد لری بختیاری در فصل استروس
بررسی اثر تغذیه برای بهبود سلامت و تولید حیوانات از دیدگاه نوتریژنومیک
کاربردهای آب پنیر در صنایع غذایی
اثر غلظت های مختلف تو، فور- دی و ساکاروز بر باززایی بذور حقیقی سیب زمینی
تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت کلرید کلسیم و سالسیلیک اسید بر روی کیفیت و انبارداری میوه کیوی رقم هایوارد
بررسی رفتار جریان صمغ تراوشی زودو به عنوان تابعی از غلظت و دما
تحلیل ابعاد و عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی و در پیشبرد کشاورزی و اشتغال پایدار
کشاورزی ارگانیک؛ نقش بیوتکنولوژی در آن و جایگاهش در ایران
طراحی یک شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی وقوع اولین یخبندان های پاییزه و آخرین یخبندان های بهاره در استان کردستان
بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات مورفولوژیک وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا
بررسی اثر تنش کم آبی و سطوح مختلف نانو کلات های آهن و روی بر برخی صفات رنگدانه های گیاهی وعملکرد سیب زمینی رقم آگریا
بررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی در منطقه جیرفت
مطالعه سیتولوژیکی برخی از ژنوتیپ ها و ارقام بادام
بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی چای سفید (Camellia sinensis) و چند نوع آنتی بیوتیک بر چند گونه باکتری در شرایط آزمایشگاه
تأثیر نوع محیط کشت و تنظیم کننده رشد براستقرار درون شیشه بادام رقم تونو
مروری بر کشت و پرورش جلبک های دریای و کاربرد آن در پژوهش های زیستی
مروری بر بررسی اثر چند گیاه دارویی بر روی شاخص های رشدی و تغذیه ای آبزیان
ریزازدیادی گیاه دارویی سنبل الطیب در محیط کشت MS با تکنیک کشت تک گره
ضرورت بازنگری در کیفیت و کمیت پژوهش های گیاهان دارویی
بررسی تاثیر تیمار شستشو و عدم شستشو با آب بر رشد و جوانه زنی گیاه پونه سای البرزی در شرایط کشت بافت
بررسی اثر برخی ترکیبات بر روی افزایش عمر گلدانی گل شاخه بریده ژربرا رقم Yanara
بررسی اثر تیمارهای مختلف تنظیم کننده های رشد برکال زایی گیاه انحصاری و دارویی پونه سای البرزی
بررسی تاثیر قارچ های تریکودرما درکنترل قارچ V. Dahliae عامل بیماری پژمردگی آوندی پنبه در شرایط آزمایشگاه
کنترل بیولوژیکی قارچ V.dahliae با استفاده از قارچ تریکودرما در شرایط گلخانه
مطالعه برخی معیارهای فیزیولوژیک و رابطه آنها با عملکرد دانه در ژنوتیپ های گندم تتراپلوئید تحت شرایط تنش خشکی
بررسی اثر پودر تفاله سیب بر روی خواص حسی نان سنگک
مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی ده ژنوتیپ انار محلی مازندران
بررسی اثرکودهای بیولوژیک نانوکلات آهن ونیتروکیسین وکودشیمیایی برصفات مورفولوژیک وعملکردگندم
تعیین ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های گندم، جو و ذرت عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
طراحی و ساخت سامانه سنجش کیفیت گردو به روش غیر مخرب با استفاده از منطق فازی
شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژنوتیپ های بادام به منظور استفاده و حفاظت از ژنوتیپ های وحشی و بومی استان اصفهان
لزوم بکار گیری کشت مخلوط و خاک ورزی حفاظتی در توسعه کشاورزی پایدار
جداسازی و بررسی صفات آزمایشگاهی محرک رشد باکتری های ریزوسفری بیابان های شور استان گلستان
ترکیبات زیست فعال در غلات،شکل گیری و چشم انداز ارتقاء سلامتی
مروری بر گستره کاربرد ازن در صنایع غذایی
اثر پوترسین بر کیفیت و افزایش عمر ماندگاری میوه ها طی انبارداری
بررسی اثرات اسید هیومیک و پرولین بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی کیوی رقم هایوارد تحت تنش شوری
بررسی اثرات اسید هیومیک و پرولین بر جذب ماکروالمنت در نهال کیوی رقم هایوارد تحت تنش شوری
مطالعه ژنوتیپ های بومی آلبالو جهت دست یابی به پایه و ارقام مناسب در استان اصفهان
مطالعه اثرات اسید هیومیک و پرولین بر جذب ریزمغذی ها در نهال کیوی رقم هایوارد تحت تنش شوری
بررسی روش های شکستن خواب بذر چهار گونه علف هرز
بررسی اثر تاریخ کاشت و تراکم بر عملکرد دانه کلز ا رقم 401 hayola در منطقه چالوس (.Brassica napus L)
مدل سازی سینتیک خشک شدن لایه نازک شوید
بهینه سازی الگو کشت با استفاده از روش برنامه ریزی خطی فازی در کاهش مصرف آب و افزایش درآمد
بررسی تاثیر نوع علف کش های دو منظوره در سه روش خاکورزی بر عملکرد ذرت
تعیین دامنه طبیعی برخی از شاخص های خونی فیل ماهی (Huso huso) و تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در شرایط یکسان پرورشی
بررسی تأثیر کود باکتریایی نیتروکسین بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه روغنی گلرنگ در شرایط اقلیمی خرم آباد
بررسی تغییرات کاربری کشاورزی شهرستان بهبهان با استفاده از تصاویر ماهواره لندست طی سال های 1378 تا 1392
بررسی تغییرات کاربری های مرتع و جنگل و پیامدهای تبدیل آنها به اراضی کشاورزی با استفاده از تکنیک- های سنجش از دور )مطالعه موردی: شهرستان بهبهان)
بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر اجزای عملکرد و عملکرد دانه آفتابگردان (رقم ایروفلور)
بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره بر روی آفتابگردان روغنی (رقم ایروفلور)
بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis)
اثر غلظت های مختلف نیترات نقره ((AgNO(3) بر فعالیت آنزیم کاتالاز در گیاه دارویی ماریتیغال (sylibum marianum)
بررسی اثر هیدروکلوئیدهای ریحان بر پارامترهای حسی کیک یزدی
روند کشاورزی در ایران از نوسنگی تا عصر آهن برمبنای شواهد گیاه باستان شناسی
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L)
بررسی تاثیر غلظت آگار و تیمار هورمونی بر ریز ازدیادی و تولید جوانه انتهایی در کارلا
مدل سازی برخی شاخص های فیزیکی کیفیت خاک توسط سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی (ANFIS) اراضی کشاورزی شهرستان بافت
مطالعه توانایی رقابتی 18 رقم گندم با علف هرز خردل وحشی
بررسی نقش همیاران طبیعت در افزایش دانش بهره برداران منابع طبیعی استان ایلام
بررسی مناسب ترین زمان آبیاری زعفران در شرایط اقلیمی شهرستان مراغه
تأثیر منابع مختلف سیلیس بر صفات مرفولوژیکی برنج
شناسایی عوامل بازدارنده توسعه کشت گلخانه ای در استان ایلام
شناسایی موانع و مشکلات آموزشی توسعه کشت گلخانه ای در استان ایلام
شناخت مشکلات تجاری توسعه کشت گلخانه ای در استان ایلام
تاثیر روش های مختلف آبیاری و کم آبیاری بر بهینه سازی و بهره وری مصرف آب
بررسی اثر شوری و ارگاسترول بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه ریحان
بررسی اثر شوری و ارگاسترول بر میزان کلروفیل ها و کاروتنوئیدها در گیاه ریحان
بررسی عوامل مؤثر بر اجرای کشاورزی دقیق در شهرستان مهران
ضرورت جایگزینی لاین های جدید گندم نان (.Triticum aestivum L) در شمال خوزستان
اثر کاربرد سلنیم بر رشد و فعالیت سیستم آنتی اکسیدانت پسته در شرایط خشکی
اثر سمیت سلنیم بر پارامترهای رشد و رنگیزه های فتوسنتزی بادرنجبویه در محیط کشت هیدروپونیک
کاهش صدمات تنش شوری در گیاه انگور رقم شاهی با استفاده از محلول پاشی ید
طبقه بندی سیستم های کشاورزی و عوامل موثر در طراحی آنها
اولین گزارش از حمله گیاه گلدار انگل جالیز Orobanch sp به گیاه انگل گلدار سس Cuscuta sp در ایران
مقایسه تاثیر نسبت های مختلف کودهای شیمیایی و بیولوژیک بر میزان کلروفیل رقم RGS کلزا در تراکم های مختلف بذر
برآورد میزان آب قابل استفاده از استحصال آب باران جهت استفاده در امور کشاورزی (مطالعه موردی: زنجان)
مقایسه خواص ضد میکروبی و ارگانولپتیکی عصاره و پودر سیر منطقه طرود بر خوراک سوسیس بندری
استفاده از اگرت کوچک جهت مبارزه بیولوژیک علیه برخی آفات برنج در شالیزارها
تأثیر اسید جیبرلیک بر زمان و قدرت جوانه زنی بذر گردوی ایرانی (.Juglans regia L)
تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L)
بررسی واکنش ریزنمونه ژنوتیپ های مختلف گلرنگ به کالوس زایی
بررسی انواع پیوند رقم هایوارد کیوی روی دو نوع پایه بذری هایوارد و برونو در شهرستان تالش
مقایسه غلظت متابولیت های کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون با مایعات فولیکولی تخمدان در اندازه های متفاوت
فیلم ها و پوشش های خوراکی با منشاء پروتئین
فناوری ریزآرایه و کاربردهای ریزآرایه های بیان ژن در فیزیولوژی گیاهی
اثر دگرآسیبی علف هرز تاج خروس خودروی بر جوانه زنی و رشد لوبیا قرمز رقم اختر
بررسی انرژی های ورودی و خروجی و تجزیه و تحلیل اقتصادی بوم نظام های تولید پسته (Pistacia vera) در شهرستان زرند کرمان
اثر سطوح آبیاری و نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد
آنالیز خلاء عملکرد نخود در شرایط اقلیمی نیمه خشک: مطالعه شبیه سازی
آنالیز پتانسیل و خلاء عملکرد نخود (ژنوتیپ ILC 482) تحت سناریوهای مختلف تاریخ های کاشت با استفاده از رهیافت مدل سازی
مطالعه فلورستیک پوشش گیاهی جنگلهای رودخانه ای کارون
ارائه استراتژی های مناسب در جهت موفقیت کشاورزی پایدار و ارگانیک
مطالعه اثر براسینواستروئید بر رشد و نمو و رنگیزه های فتوسنتزی تربچه (.Raphanus sativus L) در تنش نمک
بررسی تأثیر اپی براسینواستروئید بر مورفولوژی،رنگیزه های فتوسنتزی و پروتئین گیاه بادمجان (.Solanum melongena L) درسطوح مختلف خشکی
بررسی واکنش کالوس های حاصل از کشت درون شیشه ای ریزنمونه های مختلف گلرنگ به تنش شوری
بررسی بازار ایران در زمینه توسعه ماشین آلات و مکانیزاسیون کشاورزی مطالعه موردی محدوده ی استان خوزستان
بررسی اصول و مبانی فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش الکتروهیدرودینامیکی (EHD)
اثر نوردورگی بر بیوسنتز کاتکین ها در بر گ های چای
بررسی روابط رگرسیونی و همبستگی بین برخی صفات زراعی مرتبط با عملکرد دانه در هیبریدهای سینگل کراس ذرت با استفاده از تجزیه های آماری چند متغیره
The Effect of Different Nutritional treatments on essential oil percentage and essential oil yield of Pimpinella anisum L.
The Effect of Varied Nutritional treatments on morphological traits and yield of Pimpinella anisum L.
توسعه پایدار کشاورزی با استفاده از رویکرد نوین شورورزی
استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری موثر در صنعت غذا
تأثیر عصارهی هیدروالکلی گیاهان دارویی اسطوخودوس، گل راعی و چز کوهی بر روی Streptococcus pyogenes عامل آماس باکتریایی گلو
ارزیابی حضورژن SIX1 در شناسایی جدایه های قارچ Fusarium oxysporum ازمیزبان گوجه فرنگی دراستان اصفهان
عملکرد وکارآیی مصرف آب سیب زمینی تحت تاثیر رو ش ها و مقادیر مختلف آب آبیاری
کاربرد داده کاوی در تعیین زمان کاشت برنج با استفاده از داده های سینوپتیک هواشناسی
بررسی چند ترکیب بیولوژیک و غیرسمی جهت کنترل شته آقاقیا (Aphis craccivora Koch در فضای سبز اماکن شهری)
بررسی چند ترکیب بیولوژیک و غیرسمی جهت کنترل کنه تارعنکبوتی (Tetranychus urticae Koch) در فضای سبز اماکن شهری
بررسی روابط اکسشن های مختلف گل محمدی بر پایه ترکیبات شیمیایی اسانس
مقایسه خواص ضدمیکروبی و ارگانولپتیکی عصاره وپودرآویشن شیرازی برخوراک سوسیس بندری
بررسی مناطق انتشار 28 قارچ همراه بذر برنج در استان کهگیلویه و بویر احمد
خواص پروبیوتیک ها و چگونگی کاهش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی
روشی جدید، از استفاده حسگرهای بی سیم در حوزه کشاورزی
اثر تنش کم آبی بر صفات رویشی و زایشی دو رقم ذرت دانه ای
مقایسه کمیت و درصد چربی روغن 3 گیاه روغنی گلرنگ،آفتابگردان،دان سیاه در کشت تابستانه
بررسی اثر بسترهای حاصل از ترکیب پیت ماس، کمپوست زباله شهری، پالم پیت و زئولیت در رشد گیاه برگ زینتی دراسنا (Dracaena fragrans)
مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم
بررسی تأثیر رفتار ویسکوالاستیک میوه سیب بر انجام تحلیل های وابسته به صنایع کشاورزی
کشاورزی دقیق رهیافتی برای کاستن از اثرات آلودگی های زیست محیطی
جنبه های مختلف خشکسالی به عنوان ویژگی دائم اقلیمی ایران و راه های مقابله با خشکسالی های کشاورزی
اهمیت گیاهاى دارویی و ویژگی های نا شناخته گیاه دارویی گلنارفارسی
مطالعه گیاه اسطوخدوس و خواص و کاربردهای این گیاه برای درمان بیماری ها
نقش پلی ساکارید خارج سلولی باکتری ها در افزایش تحمل گیاهان به تنش خشکی
مدیریت گلخانه های فاقد سیستم گرمایشی مناطق آذربایجان جهت کشت پائیزه کاهو فری (Lactuca sativa L. var. Crispa) (مطالعه موردی در شهرستان خوی)
بررسی اثر حشره کشی عصاره چهار گیاه دارویی رزماری، بادرنجبویه، آویشن وکاسنی روی شب پره آرد (Ephestia kuhniella (Zel.) (L:Pyralidae
بررسی میزان تأثیرپذیری رشد و کیفیت گل میمون از نوع بستر کشت و تراکم گیاه
مطالعه اثر تراکم کشت و بسترهای کشت بر ویژگی های رشد و گلدهی میخک
مطالعه و بررسی شیمیایی اسانس در گیاه (Catha Edulis (forsk
تأثیر کود پتاسیم بر صفات رویشی و زایشی دو رقم ذرت دانه ای
اثر تنش کم آبی بر خصوصیات رشدی و فیزیولوزیکی انار
بررسی وضعیت کلروفیل برگ طی تنش خشکی در دو رقم انار رباب و شیشه گپ
Investigation of the Effect of Compost Consumption on Residual Amount of Copper and Zinc in Soils and Evaluation of theProcess of Changes in pH and EC
بررسی تأثیر رشد دو عامل مکانیزاسیون و صادرات بر اشتغال نیروی کار در بخش کشاورز( مطالعه موردی بخش کشاورزی جنوب کشور)
مروری بر تکنولوژی های انتقال ژن در طیور
تعیین ارزش غذایی بخشهای پروتئین دانه های گندم، جو و ذرت عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
بهینه سازی مقدارآب آبیاری و کود نیتروژن برای تولید جو (رقم ریحانه 3-0)
بررسی ارتباط عملکرد دانه و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی ارقام گلرنگ در شرایط آبیاری کامل و تنش خشکی
مقایسه اثر EDDHA و نانوکود کلاته آهن روی محصول و محتوای آهن دانه لوبیای چیتی در خاک قلیایی
بررسی ژنوتیپ های برنج هوازی و ایرانی از نظر خصوصیات جوانه زنی با استفاده از تجزیه تابع تشخیص
تعیین ارزش مغذی دانه ذرت عمل آوری شده با روش های شیمیایی و فیزیکی
بررسی آزمایشگاهی اثر زمان بر استفاده از نماتودهای بیمارگر حشرات روی درصد بقا و میزان زادآوری زنبور پارازیتویید (Habrobracon hebetor (Hym.: Braconidae در کنترل بیولوژیک شب پره مدیترانه ای آرد (E. kuehniella (Lep.: Pyralidae
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی گلنار فارسی (Punica granatum) و چند نوع آنتی بیوتیک بر چند گونه باکتری در شرایط آزمایشگاه
بررسی اثر محلول پاشی نانو ذارت آهن بر عملکرد و کیفیت گندم (.Triticum aestivum L) در منطقه شهر قدس استان تهران
تعیین ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های ذرت عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
کاهش ضایعات نگهداری محصولات کشاورزی با استفاده از پوشش های حاوی موادتغییرفازدهنده
بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای
بررسی میزان انتشار گازهای گلخانه ای در نظامهای کشت چغندر قند جوین
مروری بر ایمونوحسگرها و کاربردهای آنها
اثرات مولتی آوزیم بر شاخص سلامت و الگوی تخمیر شکمبه در گوساله های ماده شیرخوار هلشتایه
بررسی اثر افزودن مولتی آنزیم در خوراک آغازین بر عملکرد رشد گوساله های ماده شیرخوار هلشتاین
تأثیرات افزودن مخلوط اسانس های گیاهی در جایگزین شیر بر عملکرد رشد گوساله های ماده شیرخوار هلشتاین
تأثیر مکمل مخلوط اسانس های گیاهی بر الگوی تخمیر و فراسنجه های خونی گوساله های ماده شیرخوار هلشتاین
بررسی راهکارهای تغییر الگوی کشت از منظر رشته ترویج و آموزش کشاورزی
بررسی غلظت های مختلف هیومیک اسید بر میزان جذب مواد مغذی در گوجه فرنگی رقم پی اس
بررسی تأثیر تنش غرقابی بر روی صفات مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گوجه فرنگی
اثر کاربرد پتاسیم و آهن بر عملکرد و غلظت عناصر برگ درختان خرمای رقم کبکاب
تاثیر کاربرد پتاسیم و آهن بر ویژگی های کمی و کیفی میوه درختان خرمای رقم کبکاب
تأثیر کود های نیتروژن و روی بر عملکرد و میزان نیتروژن و روی در برگ های خرما (Phoenix dactylifera)
اثر نیتروژن و روی بر عملکرد و کیفیت خرما ( Phoenix dactylifera) رقم کبکاب
تأثیرات مولتی آنزیم و مخلوط اسانس های گیاهی بر عملکرد رشد گوساله های ماده شیرخوار هلشتاین
ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصول پنبه در بخشی از منطقه طارم استان زنجان
ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای محصول سیب زمینی در بخشی از منطقه طارم استان زنجان
تأثیرات مولتی آنزیم و اسانس های گیاهی بر الگوی تخمیر شکمبه و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار
بررسی تاثیر بهترین تیمار پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهچه آنغوزه
بهبود رفع آلودگی قارچی و باکتریایی درریزنمونه های پایه رویشی پسته یوسی بی 1 (P.iantegrima × P. Atlantica) درشرایط درون شیشه ای
اثر ژرانیل دی فسفات و آنالوگ آن بر روی میزان فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز، پلی فنول اکسیداز و کاتالاز در میوه توت فرنگی رقمکاماروسا
بررسی اثرات سنین گیاهچه برنج (.Oryza sativa L) در ارقام مختلف بر عملکرد و اجزاء عملکرد
بررسی ترکیبات نیکل بر افزایش عمر پساز برداشت گل شاخه بریده ژربرا رقم Molibu
Study on colloidal gas aphrons application in bioprocesses
برسی اثر ترکیبی بنزیل آدنین و ایندول بوتریک اسید برمیزان ترشح ترکیبات فنلی و استقرار ریزنمونه های پایه رویشی پسته یوسی بی 1 (P. integrima × P. Atlantica)
تثبیت آنزیم: اصول و کاربرد آنزیم بتاگالاکتوزیداز تثبیت شده
تأثیر غلظت های مختلف عناصر سنگین بر شاخص های جوانه زنی جنس های چمن
تولید آب برای کشاورزی با استفاده از چگالش زمینی برای منطقه چابهار
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک AquaStar® Growout برشاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
نقش مکمل غذای پروبیوتیک چند سویه ای AquaStar® Growout در بهبود کیفیت گوشت ماهی در پرورش بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
بررسی اثرات متقابل تنش خشکی با ژنوتیپ نخود زراعی در مرحله جوانه زنی
بررسی اثرات متقابل تنش شوری با ژنوتیپ نخود زراعی در مرحله جوانه زنی
بررسی برخی صفات همیشه بهار در کشت توام ردیفی با سیر و شنبلیله
اثرات تغذیه ای نانوسلنیوم بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
اثرات تغذیه ای نانوسلنیوم بر سیستم ایمنی و میزان فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز در جوجه های گوشتی
اثر بسترهای کشت کمپوست شهری و ورمی کمپوست بر خصوصیات رشد و عملکرد گیاه آلوئه ورا (.Aloe vera L)
استفاده از مدل منحنی خط حرارتی و سالمسازی باغات در کنترل آتشک گلابی در خراسان رضوی
اثر محلول پاشی برگی ترکیبات کودی مختلف بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه زیتون (.Olea europea L) رقم روغنی در منطقه لوشان استان گیلان
بررسی تأثیر اپی براسینواستروئید بر وزن تر وخشک ریشه، پراکسیداسیون لیپید وآنزیم کاتالاز گیاه بادمجان (.Solanum melongena L) در سطوح مختلف خشکی
ارزیابی عملکرد دانه و پروتئین در ارقام لوبیا قرمز تحت روشهای مختلف کاشت
کاربرد دو دستگاه مکانیزه لوبیاکار در مقایسه با کشت دست نشان و بررسی کارآیی آنها در برخی ویژگی های زراعی در ارقام لوبیا قرمز
تأثیر تراکم کاشت بر عملکرد کمی و کیفی سه رقم از ارقام کنجد در مازندران
نقش زیتون در حفاظت پایدار محیط زیست شهرستان رودبار
مدل های فتوسنتزی گیاهان سه کربنه: رویکردی نوین در بهینه سازی اقلیم گلخانه
پنیرکم سدیم : اثرات آن بر ویژگیهای حسی،کاربردی و سلامت عمومی
ارزیابی پتانسیل بخش کشاورزی دشت اردبیل و تعیین الگوی کشت
Antifungal properties of some medicinal plant against anthracnose disease of Capsicum annuum L.
مروری بر کاربردهای گیاهان دارویی در تکثیر و پرورش آبزیان
تعیین مناسب ترین بستر کشت نشاء گوجه فرنگی رقم گیلاسی زرد (Lycopersicon esculentum L. cv. Gilasi)
امکان تولید کیک رژیمی با استفاده از استویا و سوکرالوز
تأثیر کودهای ورمی کمپوست و کودهای شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات زراعی ارقام سیب زمینی در منطقه الیگودرز
اثر کشت توأم ردیفی همیشه بهار با انیسون و سیاهدانه بر اجزای عملکرد همیشه بهار
تأثیر گالیک اسید و تنش خشکی برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی بذور عدس (.Lens culinaris L)
تأثیر تنش خشکی و کاتکول بر جوانه زنی بذور عدس (.Lens culinaris L)
بررسی اثر باکتری رایزوبیوم و آمینو اسید و عصاره جلبک دریایی بر روی عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا قرمز
نقش فناوری نانو در توسعه پایدار کشاورزی
مطالعه و بررسی کاربرد کود بیولوژیک رایزوبیوم و اسید هیومیک تحت تاثیر تراکم های مختلف بر عملکرد و خصوصیات دانه نخود زراعی
تحلیل رهیافت های سازگاری بخش کشاورزی با تغییر اقلیم
تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت
استفاده از ابزارهای کشاورزی دقیق (GPS, GIS و RS)، راهکار مناسب جهت پیشبرد اهداف ترویج کشاورزی
تحلیل و بررسی موانع موجود درپذیرش کشاورزی دقیق توسط کشاورزان پیشرو ایران
بررسی اثر اتانول و زمان انبارداری بر برخی شاخص های کیفی آریل های تازه انار با حداقل فرآوری
استویا (برگ عسلی)، گیاه دارویی و صنعتی (بررسی مروری)
مطالعه اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گیاه مرزه (.hortensis L) و آویشن (.Thym usvulgaris L) به منظور جایگزین داروهای صناعی
تحلیل رگرسیون عوامل آموزشی مؤثر بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی استراتژیک، مطالعه موردی گندم در استان ایلام
اثر کاربرد ریزوباکتریهای محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذره دانه ای Sc704
تأثیر کشت گلخانه ای در اقتصاد روستایی دهستان فهرج، شهرستان یزد
اهمیت پسماندهای کشاورزی در توسعه پایدار
اثرات تنش شوری در گیاهان
بررسی تاثیرکمپوست مواد زاید شهری بر جذب عناصر سنگین گیاهان
تحلیلی برتغییرات دمایی فنولوژیک سیب ارومیه
تجزیه علیت صفات مؤثر بر عملکرد علوفه در یونج دائمی Medicago Sativa)
بررسی سطوح مختلف کودهای پتاسیم و منیزیم بر درصد قند دو رقم هندوانه
بررسی روابط بین صفات مورفولوژیک با میزان کلسیم در یونجه دائمی (Medicago Sativa)
اثر مدیریت آخور در جلوگیری از بروز دیابت در نشخوارکنندگان کوچک
بررسی تنوع زنتیکی برخی ژنوتیپ های توت قرمز M.rubra با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکیمورفو لوژیکی
مطالعه کاریو تیپی گونه M.rubra در ایران
تاثیر اسانس شمعدانی عطری بر عمر انباری غده های سیب زمینی در شرایط انبار معمولی
مقایسه عملکرد صفات تولیدی و تولید مثلی در تعدادی از گاوهای شیری کشت و صنعت مغان در سه سال متوالی
بررسی اثر تنش آبیاری و مصرف کودهای بیولوژیک بر روی گیاه لوبیا قرمز
بررسی اثر کود ازته بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم (Triticum aestivum) در رقابت با یولاف وحشی (Avena ludoviciana)
بررسی اثر کود ازته بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم (Triticum aestivum) در رقابت با یولاف وحشی (Avena ludoviciana)در رقابت با یولاف
تاثیر نیتروژن و تراکم بوته بر رشد و نمو گاوپنبه
واکنش زادآوری گاوپنبه به سطوح نیتروژن و تراکم بوته
امکان سنجی تولید برق وحرارت مورد نیاز مجتمع های مسکونی با فناوری تولید همزمان برق و حرارت و با استفاده از زباله به عنوان سوخت سیستم
اثرات تنش خشکی در مراحل مختلف رشد و پیش تیمار بذر با کلرمکواتکلراید بر عملکرد و برخی صفات ارقام ذرت
بررسی تأثیر تنش کم آبی در صفات مورفولوژیک، فنولوژیک و عملکرد ارقام کلزا
ارزیابی میزان فشردگی خاک مزارع نیشکر بر اثر تردد ماشین های برداشت
مقایسه اثر ضد میکروبی اسانس آویشن ایرانی (Thymus persicus) و دیسک های آنتی بیوتیک بر باکتری های سالمونلا تیفی و اشریشیاکولی
بررسی خاصیت بازدارندگی عصاره آویشن ایرانی (Thymus persicus) بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکولی
بررسی عوامل مؤثر بر تمایل سرمایه گذاری کشاورزان گندمکار در تکنولوژی آبیاری بارانی (مطالعه موردی شهرستان بردسیر)
مقایسه شاخص های (DI،PN، ZSI،CZI،SPI) جهت برآورد خشک سالی (مطالعه موردی: شهرستان گرگان)
بررسی روابط بین صفات مورفولوژیک با میزان آهن در یونجه دائمی (Medicago Sativa)
ارتقاء پاسخ ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با مکمل غذایی عصاره گیاه مرزنگوش (Origanum vulgare)
میکروویو (microwave)
ارزیابی شاخص های تحمل و حساسیت به تنش خشکی در ارقام کلزا
عوامل موثر در سنتیک انتقال جرم در محصولات غذایی
معرفی یک سیستم پایش باران و هرزآب مورد استفاده در تحقیقات حفاظت آب و خاک
بررسی اثر عصاره تنباکو و آنغوزه در مقایسه با حشره کش ایمیداکلوپرید بر علیه شته غلات (.Sitobion avenae F) در استان خراسان رضوی
بررسی کاشت و بهره برداری از پرووننس های گیاه داروئی اکالیپتوس به منظور تهیه اسانس در استان خراسان رضوی
بررسی و ارزیابی ایمنی زیستی محصولات و مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی
فرآیند آنزیمی آسیاب مرطوب ذرت برای کاهش زمان خیساندن
اثرات شوری و کوددهی نانواکسید آهن برشاخص های رشد، رنگیزه ها ی فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)
شناسایی و تبیین موانع نگرش های کارآفرینانه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
بررسی اثر نوسانات قیمت بر الگوی حاشیه نسبی بازاریابی گوشت مرغ استان مازندران
تأثیر اسپری برگی نانوکود کلاته آهن و EDDHA بر روی عملکرد، بیوماس و شاخص برداشت لوبیای کپسولی
اثرات افت آب های زیر زمینی در توسعه پایدار کشاورزی: مطالعه موردی دشت دهگلان کردستان
بررسی نرخ آبستنی و هزینه تلقیح با اسپرم تعیین جنسیت شده و اسپرم معمولی در گاوهای شیری استان اردبیل
بررسی روند تغییرات ساختاری صادرات و واردات بازار جهانی زعفران
بررسی نقش کشاورزی براقتصاد بهره برداران حوزه آبخیز آق چاتال مراوه تپه
سنتز سبز نانوذره آهن اکسید ((Fe(3)O(4) با استفاده از عصاره گیاه اقاقیا Acacia nilotica
سیستم بازچرخانی پساب سه حوزه تلفیقی، پرورش ماهی، محصولات گلخانه ای، پرورش ماکیان و میکرو دام
تثبیت آنزیم: روش و تکنیک های تثبیت آنزیم
تمرکز زدایی در ترویج کشاورزی
شناسایی مشکلات اکوتوریسم دردهستان میشخاص، بخش سیوان از شهرستان ایلام
تأثیر عصاره کود های دامی بر درصد جوانه زنی و خصوصیات رشد گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (.Schrad (Citrullus colycynthis L
بررسی توانایی ژنتیکی ارقام گندم نان در جذب عناصر آهن، روی، مس و منگنز
کاربرد باکتری های اندوفیت محرک رشد به عنوان کود زیستی
اثر تاریخهای مختلف کاشت در مزرعه و تونل بلند بر روی برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد ریحان (.Ocimum basilicum L)
تعیین مناسب ترین بستر کشت نشاء کلم بروکلی (Brassica oleracea var. Italica)
مقایسه ی نفوذ هیدروژن در غشاهای پایه دار فلزی چگال
گیاهان دارویی به عنوان جایگزین های نگهدارنده های شیمیایی
اثر ورم پستان بر سلول های سوماتیک و تعداد باکتری های شیر گاوهای تازه زا
Application of lignocellulosic wastes for production of microbial cellulases: A review
تأثیر scc بر ر فاکتورهای شیر در گاوهای مبتلا به ورم پستان تحت بالینی دردوران خشکی
تاثیر شمار باکتری بر فاکتورهای شیر در گاوهای مبتلا به ورم پستان در دوران خشکی
تعیین خواص شیمیایی، ترموفیزیکی و الکتریکی سس گوجه فرنگی
تاثیر محلول پاشی پتاسیم بر تحمل به خشکی ارقام زراعی جو
اثر بسترهای آلی به عنوان بستر کشت نشاء بر ویژگی های نشاء گوجه فرنگی
بررسی تاثیر استفاده از نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس آویشن بر خواص میکروبی گوشت تازه گاو
بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس آویشن بر سه میکروارگانیسم بیماریزای غذایی
بررسی کاریولوژیکی جمعیت هایی از گونه آویشن دنایی (Thymus daenensis)
بررسی سیتوژنتیکی جمعیت هایی از گونه آویشن کوهی ((Thymus kotschyanus) و آویشن باغی (Thymus vulgaris)
بررسی خصوصیات تبدیل برنج رقم شیرودی در طی خشک شدن با دو روش جریان هوای گرم و تابش مادون قرمز
بررسی اثر دما و رطوبت نهایی شلتوک دردو خشک کن مادون قرمز و هوای گرم
مروری براهمیت وکاربرد جلبک ها در صنایع مختلف
بررسی درصد بازاریابی و ریشه زایی کالوس سنبل الطیب تحت تاثیر محرک های درشد در تاریکی و روشنایی
بررسی اثر غلظت های مختلف جیوه بر میزان کارایی فتوسنتزی و رنگدانه های فتوسنتزی در ژنوتیپ های گندم
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده های مختلف در تولید مربا
مقایسه غلظت گلوکز وانسولین سرم خون ومایعات فولیکولی تخمدان در اندازه های متفاوت در گاوهای شیری
بررسی نیازسنجی توسعه کارآفرینی دانشگاهی در رشته های کشاورزی
بررسی اثر هم خونی بر تعداد سرویس به ازای هر آبستنی در گاوهای هلشتاین استان کرمان
برآورد داده های گمشده جریان و بارش با روش نگاشت خود سامان (SOM)
کاربرد اولتراسوند در انجماد زدایی گوشت
مقایسه و بررسی عملکرد سه نوع سمپاش مخصوص باغات جهت دفع آفات
راهکارهایی برای افزایش بازده تولید آنزیم سلولاز میکروبی از پسماندهای لیگنوسلولزی: مقاله مروری
بررسی تأثیر چند گیاه دارویی معطر در کنترل بیماری لکه موجی گوجه فرنگی (Alternaria solani)
بررسی تاثیر پوشش عصاره آلوئه ورا و نانوذرات چربی جامد حاوی اسانس آویشن برخواص فیزیکوشیمیایی گوشت گاو
بررسی خصوصیات میوه سه رقم زیتون کنسروالیا، سویلانا و مانزانیلا در باغ سازگاری تیپ 57 شهرستان خرم آباد
بررسی خصوصیات میوه و هسته سه رقم زیتون در باغ سازگاری شهرستان کوهدشت
بررسی خصوصیات میوه و هسته سه رقم زیتون سویلانا، مانزانیلا و کنسروالیا در شهرستان ویسیان لرستان
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی سه رقم زیتون (.Olea europea L) در باغ سازگاری ارقام زیتون شهرستان خرم آباد
Experimental Evaluation on the Viscosity of Rapeseed Oil Bio-lubricant by the Addition of CuO Nanoparticles
تاثیر عصاره و پودر چای بر عملکرد جوجه های گوشتی
مطالعه درختان مانگرو و پاسخهای متنوع آنها به تنش های غیر زیستی تهدید کننده
اثر نوع بستر تغذیه کرم بر میزان نیتروژن، آهن و فسفرکود ورمی کمپوست
مطالعه و بررسی سنتز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره برگ آلوئه ورا
Potential application of edible mushroom extract To green synthesis of gold and silver nanoparticles
استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار
ارزیابی خواص کیفی کمی ارقام زودرس پنبه
بررسی و کنترل تعادل نمک ها در منطقه توسعه ریشه ها در مزارع نیشکر
رهگیری ماهواره ها در کاریوتیپ پنبه رقم تجاری ورامین
ارزیابی عملکرد دانه و اجزاء عملکرد ارقام زراعی جو تحت دو شرایط دیم و فاریاب
بررسی کاربرد لاپونایت روی جوانه زنی بذر هویج
Preparation of carotenoid nanodispersions from tomato processing wastes
اثر کاربرد سامانه های استحصال آب در دو رقم زرد و روغنی زیتون
بررسی جایگاه و نقش کشاورزی ارگانیک در اقتصاد کشاورزی و امنیت غذایی
نقش و اهمیت سواد کشاورزی کودکان در امنیت غذایی
بزرسی خواص مکانیکی دانه هندوانه در بارگذاری شبه استاتیک
In vitro Asymbiotic Germination of Immature Seed and Formation of Protocorm by Aerides odorata (Orchidaceae)
اثر امواج ترکیبی پرتوهای UV بر ترکیب شیمیایی گیاهچه های درمنه کوهی تحت شرایط کشت درون شیشه ای
تهیه نقشه های پهنه بندی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک های اراضی دشت مرودشت
معرفی برخی خصوصیات مرفولوژیکی و دارویی گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در ایران
بررسی اثر سمیت تنفسی اسانس سه گیاه دارویی در کنترل مراحل مختلف زندگی سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus F. (Coleoptera: Bruchidae)
طراحی نرم افزار کاربردی و سایت پشتیبان تخصصی کشاورزی
بکارگیری روش های افزایش بازده در بازطراحی هواسازهای سیستم گرمایش موسسه ی پرورش گل سلیمیان
تاثیرترکیبات سیلیسیم برافزایش طول عمر و کیفیت پس از برداشت دو رقم گل شاخه بریده گلایول
تاثیر سمیت تنفسی اسانس گیاه دارویی گلپر (.Heracleum persicum Desf) روی لارو و حشره کامل شپشه قرمز آرد (.Tribolium castaneum Herbst)
مقابله با ریزگردها و بیابانزایی در ایران با استفاده از رویکردهای مدیریتی واقتصادی
بررسی میزان دانش کشاورزان استان فارس در مورد موضوعات زیست محیطی کشاورزی و تحلیل ارتباط این عامل با رفتار زیست محیطی
مروری بر سازه های مؤثر بررفتار زیست محیطی کاربران بخش کشاورزی
بررسی میزان باردهی، درجوانه های اول تا دوازدهم انگور رقم طایفی گلابی
تاثیر افزودن آرد جو بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی
تاثیر اختلاط آرد جو بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی ماکارونی
اثر کم آبیاری بر عملکرد، درصد روغن و ویژگی های کمی میوه زیتون رقم زرد
ارزیابی رشد رویشی و زایشی تعدادی از ژنوتیپ های بومی و خارجی اسفناج (.Spinacia oleracer L) در کشت بهاره
شناسایی عوامل مؤثر بر عدم بازپرداخت تسهیلات کشاورزی از دیدگاه کشاورزان (مطالعه موردی بانک کشاورزی شهرستان اهر)
کشاورزی پایدار چیست ؟
اثر منگنز بر فعالیت مالون دی آلدئید، عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا رقم هایولا 401 در شرایط عدم آبیاری در مراحل رشد در اهواز
بررسی عوامل مؤثر بر مدیریت ضایعات برنج مطالعه موردی: برنجکاران استان فارس
تعیین زمان مناسب جایگزینی کمباین جاندیر 955 مورد استفاده در شهرستان بیله سوار
تعیین هزینه های تعمیر و نگهداری کمباین جاندیر 955 مورد استفاده در شهرستان بیله سوار
ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره اندام هوایی و زیرزمینی گزنه آسا (Lamiaceae) Lamium album
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و محتوای فنلی عصاره اندام هوایی و زیرزمینی گزنه سفید (Lamium album (Lamiaceae
بررسی اتنوبوتانی برخی گیاهان دارویی بخش مرکزی شهرستان ساری
ارزیابی مزیت استفاده از کشت بساک در گیاهان
ارزیابی اثر ضد تهوعی عصاره های بهار نارنج (.Citrus aurantium L) و برگ گیاه شب خسب (Albizzia julibrissin Durazz) به روشهای مختلف استخراج بر جوجه
بررسی اهمیت استفاده از گیاه داروئی زیتون (.Olea europaea L) با توجه به نتایج تحقیقات و تاکید آن در قرآن کریم و اسلام
Removal of uranyl (UO2 2+) ions from aqueous solutions by a nano porous sorbent: synthesis, characterization, sorption behavior investigation and spectrophotometeric study
جایگزینی روش کاشت عرضی (نردبانی) به جای روش خطی (طولی) در مزارع نیشکر
تأثیر دوره آبیاری بر برخی فاکتورهای رشدی گیاه بنه
بررسی اثر نانواکسیدروی وتنش کم آبی بربعضی صفات مورفولوژی وبیولوژی ذرت (.Zea mays L)
بررسی میزان مقاومت به مادهی سمی کومارین در جوانه زنی 20 رقم ماش
تاثیر غلظت های مختلف اسید جیبرلیک بر کالوس زایی اسفناج
A survey of Eimeria species in native birds of Behbahan area, Khuzestan province
تأثیر اسید بوریک بر عملکرد و اجزای عملکرد لاین های لوبیا چیتی در شمال استان فارس
مطالعه اثر مقادیر کود نیتروژن و باکتری های همیار و همزیست بر عملکرد لوبیا محلی گیلان (.Phaseolus vulgaris L)
نقش کود نیتروژن و باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن و اثرات آن بر روی گیاه لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)
بررسی چند شکلی ژن پرولاکتین و نوروپپتیدوای و ارتباط آنها با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان
تعیین ظرفیت اجرایی توان تراکتوری استان قم
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون استان قم
تعیین شاخص های اقتصادی و انرژی برای تولید محصولات باغی (با مساحت کمتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان
تعیین شاخص های انرژی و اقتصادی برای تولید محصولات باغی (با مساحت بیشتر از 4000 مترمربع) در منطقه طالقان
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان ملایر
بررسی امکان بهینه کردن نهاده های مکانیزاسیون با استفاده از شاخص های انرژی در کشاورزی شهرستان ملایر
بررسی وضعیت اجرایی توان تراکتوری استان آذربایجان شرقی
تعیین ضریب بهره وری تراکتور و سطح مکانیزاسیون کشاورزی استان آذربایجان شرقی
تاثیر روشهای مختلف خاکورزی بر انرژی مصرفی در کاشت چغندرقند
تعیین شاخص های انرژی در کشت گندم و جو آبی در شهرستان ملایر
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان شبستر
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان میانه
تعیین ظرفیت اجرایی توان تراکتوری استان زنجان
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان زنجان
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان ابهر
خشککن آزمایشگاهی میوه (قسمت دوم: ساخت و نصب تجهیزات)
تعیین ظرفیت اجرایی توان تراکتوری استان همدان
تعیین ضریب بهرهوری تراکتور و سطح مکانیزاسیون کشاورزی استان همدان
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان همدان
تعیین برخی شاخص های مکانیزاسیون شهرستان اسدآباد
اندازه گیری و مقایسه مصرف انرژی در تولید ذرت علوفه ای و ذرت دانه ای در شهرستان کرج
مقایسه شاخص های انرژی در تولید ذرت علوفه ای و ذرت دانه ای در شهرستان کرج
مطالعه تاثیر مالکیت و نوع تراکتور بر مصرف انرژی در تولید محصول ذرت علوفه ای
تاثیر مالکیت و نوع تراکتور بر شاخص های انرژی در تولید ذرت علوفه ای
تاثیر استفاده از نانو روغن و نانو سیال بر دمای روغن موتور و دمای آب رادیاتور تراکتور MF399
تاثیر استفاده از نانو روغن و نانو سیال بر مصرف سوخت و گازهای خروجی از اگزوز تراکتور MF399
تأثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرایند خشک کردن ذرت
اثرات بکارگیری دماهای دو مرحله ای در فرآیند خشک کردن ذرت
مدل های ریاضی خشک کردن ذرت
بررسی میزان مصرف انرژی جهت تولید پرتقال در شهرستان تنکابن
تعیین شاخص های انرژی در تولید پرتقال و کیوی در شهرستان تنکابن
میزان مصرف انرژی جهت تولید کیوی در شهرستان تنکابن
تعیین مدل ریاضی برای پیش بینی هزینه های تعمیر و نگهداری کمباین جاندیر 955 مورد استفاده در شهرستان بیله سوار
تعیین زمان مناسب جایگزینی کمباین جاندیر 955 مورد استفاده در شهرستان بیله سوار
بررسی تاثیر انگل گل جالیز بر عملکرد توتون تحت کىترل شیمیایی علف های هرز
بررسی اثر مس و منگنز بر میزان ترکیبات ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (Melisa officinalis)
بررسی اثر عناصر ریزمغذی بر رشد و نمو اندام های هوایی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melisa officinalis)
اثر محلول پاشی ریزمغذیها روی برخی صفات عملکردی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melisa officinalis)
اثر عناصر کم مصرف بر رشد و نمو گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)
بررسی کیفیت پس از برداشت پرتقال های خونی و والنسیا در طی انبارداری
ارزیابی تغییرات اقلیمی بر روی گیاه انگور با استفاده از مدل لارس (نمونه موردی شهرستان اردبیل)
بررسی اثرات غلظت های مختلف کلرید سدیم برشاخص درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر و خشک ساقه و ریشه گیاه Agropyron Pectiniforme
موانع وچالش های کاربردی کردن تحقیقات کشاورزی درایران
بررسی راهکارهای ترویجی برای توسعه کشت هیدروپونیک در بین گلخانه داران شهرستان پاکدشت
شناسایی و طبقه بندی واحد های سنگی حساس به فرسایش با کاربرد رگرسیون لاجیستیک در تحلیل رقومی داده های ماهواره ای لندست +ETM
اثرات مدیریت اگروفیزیولوژیک بر روند رشد ارقام چغندرقند
تاثیر نانوکودهای بیولوژیک وکود شیمیایی بر برخی از صفات زراعی دو رقم ذرت علوفه ای (.Zea mays L)