Articles Stat:
Number of Articles: 30Number of Proceeding pages: 272
Papers View: 97804
1st Iranian Congress on Processing and Packaging of Pistachio Nuts
1st Iranian Congress on Processing and Packaging of Pistachio Nuts In date 2007-12-04 by Ferdowsi University of Mashhad, in City Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st Iranian Congress on Processing and Packaging of Pistachio Nuts
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st Iranian Congress on Processing and Packaging of Pistachio Nuts
پسته سلطان بی بدیل میوه جات خشک
استفاده از تکتیک رادیوگرما (R.F.Heating) در فرآوری پسته
مسائل بهداشتی پسته و رابطه آن با اقتصاد و تجارت پسته
بررسی تابع صادرات پسته در ایران و ارائه راهبرد توسعه
مروری بر یافته های تحقیقاتی در ارتباط با آفلاتوکسین در پسته در موسسه تحقیقاتی پسته کشور
مقایسه عمل آوری پسته در ایران و آمریکا
نتایج تجربی یک ترمینال دار
بررسی اقتصادی منافع ناش از رعایت استانداردهای بین المللی آفلاتوکسین برای بازار پسته ایران
منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در فرایند خشک کردن پسته
بررسی تاثیر پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی اسانس روغنی آویشن شیرازی درجلوگیری از رشد قارچ Aspergillus flavus بر روی مغز پسته
تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال
بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته
عوامل موثر بر توسعه صادرات پسته ایران
بررسی ساخت سنسور اپتیکی به منظور اندازه گیری افلاتوکسین در پسته با استفاده از پدیده لومینسانس
بررسی جایگاه صادراتی پسته ایران، چالشها و رهیافتها
کنترل قارچ Aspergilus spp توسط اسانس گیاه زوفا و میوه درخت سرو
طراحی یک سیستم اتوماتیک هوشمند جداسازی انواع مغز پسته ها از لحاظ مرغوبیت با استفاده از تلفیق پردازش تصویر دیجیتالی و شبکه های عصبی مصنوعی
طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته
تحلیل سینتکی ، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده
پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی
Influence of Different Packaging Sysstem of Stability of Raw Dried Pistachio Nust at Various Conditions
بررسی و مقایسه فنی و اقتصادی دو نوع بسته بندی پلاستیکی در دو شرایط بسته بندی (معمولی و تحت خلاء) و دو شرایط نگهداری (معمولی و رطوبت بالا)
Effect of Aflatoxin producted by Aspergillus flavus in reduction of our pistachio marketing all over the world
بررسی خاصیت آفلاتوکسین زایی قارچهای گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های آلوده
استفاده از خصوصیات ظاهری و فیزیکی پسته های آلوده به آفلاتوکسین در باغ جهت حذف آنها در مرحله فرآوری
پیاده سازی استاندارد ISO 22000 در باغات پسته
ارزیابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پسته
استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی
بررسی تراکم قارچ های مولد آفلاتوکسین در ترمینال های فرآوری میوه پسته
Effects of Whey protein edible film packing on quality and moisture uptake of dried pistachio kernels