Articles Stat:
Number of Articles: 66Number of Proceeding pages: 695
Papers View: 52345
World Conference on New Approaches in Agriculture and Environment for Sustainable Development and Safe Production
World Conference on New Approaches in Agriculture and Environment for Sustainable Development and Safe Production In date 2016-01-28 by ,گروه پژوهش شركت ايده بازار صنعت سبز in City Shiraz was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS World Conference on New Approaches in Agriculture and Environment for Sustainable Development and Safe Production
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in World Conference on New Approaches in Agriculture and Environment for Sustainable Development and Safe Production
بررسی اثر متقابل قارچ میکوریزو آب مغناطیس روی برخی شاخص های رشد گیاه ریحان
بررسی اثرات متقابل قارچمیکوریز و آب مغناطیس در جذب برخی عناصر پرمصرف روی گیاه ریحان در سطوح مختلف فسفر
اثرمتقابل قارچ وزیکولار آربوسکولار و آب مغناطیس روی جذب آهن، منگنز و روی در گیاه ریحان
بررسی اثر کاربرد تیمارهای (سرمادهی و جیبرلیک اسید) بر جوانه زنی بذرحنا
تأثیر عصاره گیاهان دارویی بابونه آلمانی و بابا آدم بر قارچ Aternaria solani، عامل بیماری لکه موجی گوجه فرنگی در شرایط گلخانه
تأثیر عصاره ی یونجه بر مسمومیت طیور گوشتی سویه ی راس
بررسی چند شکلی ژن میوستاتین (MSTN) در اسب های ترکمن ایران
تعیین میزان و شاخص خطر (HQ) مس در عضله چهارگونه ماهی دریایی در استان خوزستان
بررسی خصوصیات هیدروژئوشیمیایی منابع آب زیرزمینی دشت های ازنا- الیگودرز
ترکیب اسیدهای چرب و مقاومت اکسیداسیون، Durkex (پوشش دهنده خشکبار) و فرمولاسیون های مختلف پوشش های روغنی
بررسی میزان پرولین و تغییرات مالون دی آلدهید (MDA) تحت تنش اسمزی در شش رقم گندم
The effect of vesicular–arbuscular (VA) mycorrhizal fungi on vitamin C content of tomato in the presence of lead (Pb) and different levels of phosphorus (P)
بررسی درون شیشه ای اثرکمبود نیتروژن بر مشخصه های رویشی آکاسیاوکتوریا (.Acacia victoriae Benth)
اثرمحلول پاشی اوره بر صفات مورفوفیزیولوژیکی عروسک پشت پرده
اثر متقابل تنش خشکی و براسینولید برعناصر غذایی ریشه و ساقه بابونه آلمانی
حفظ محیط زیست با توسعه پایدار
تأثیر انبار سرد بر خصوصیات کیفی و بیوفیزیکوشیمیایی برخی ارقام تجاری سیب
بررسی منحنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم اباد)
تأثیررنگبری با پروکسید هیدروژن و اسپری DTPA بر ویژگی های نوری خمیر کاغذهای شیمیایی- مکانیکی (CMP) ممرز
تأثیر سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال بر عملکرد بره های نر پرواری تغذیه شده با بستر طیور
بررسی مقدماتی علل زوال بلوط در جنگل های زاگرس
تفاضای مجانی کیفیت محیط زیست و توسعه پایدار
بررسی و مقایسه اثر آب خوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت
مقایسه اثر نانو سلنیوم و سلنیت سدیم بر فعالیت آنزیم سوپر اکسید دیسموتاز خون بلدرچین های تغذیه شده با جیره های آلوده به آفلاتوکسین
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم نان از لحاظ مقاومت نسبت به سن گندم با استفاده از نشانگر مولکولی IRAP
ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم نان از لحاظ مقاومت نسبت به سن گندم با استفاده از نشانگر مولکولی SCoT
بررسی و اولویت بندی علل و پیامدهای پدیده گردوغبار و آثار مخرب آن- رهیافت AHP
شناسایی استراتژی های سازگاری خانوار کشاورز در برابر تغییرات آب و هوایی
Capparis spinosa L; An important medicinal plant from Sistan and Baloochestan province, Iran
بررسی جایگاه فن آوری ها و نهاده های نوین در ترویج و توسعه پایدار کشاورزی
تأثیر برنامه غذایی توصیه شده شرکت بازارگان کالا برعملکرد و خصوصیات میوه پسته رقم اکبری در شهرستان دامغان
بررسی عوامل فرهنگی مؤثر بر حفظ محیط زیست از دیدگاه کارکنان مجتمع تولید روی بندرعباس
تولید فیش برگر با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های طبیعی در تولید غذای سالم
فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها
استفاده از صمغ ها (Gums) به منظور کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی
ارزیابی کمی و کیفی فاضلاب ترمینال های ضبط پسته (مطالعه موردی شهرکرمان)
شبیه سازی نیمرخ رطوبتی خاک با استفاده از مدل HYDRUS-3D
سازه های مؤثر بر مشارکت در مصرف بهینه آب در صنعت کشاورزی (مورد مطالعه: استان کردستان، شهرستان دهگلان)
بررسی هیدروشیمیایی منابع آب زیرزمینی در تاقدیس پشت مله، شیراز
تأثیر زمین شناسی منطقه بر توربیدیتی چاه های آب شرب (مطالعه موردی در تاقدیس پشت مله)
Effects of Bentonite and fertilization time on growth, development in spinach (Spinacia oleraceae L.)
The Effects of Glyphosate and 2,4-D Herbicides on Viability of Eisenia Foetida Earthworms
بررسی توالی ژنی مقاومت به تنص سرما در ارقام چغندر
Some physiological responses (Antioxidant enzymes Activity, protein content and chlorophyll fluorescence) in Beta vulgaris CultivarsUnder Low Temperature
Plant breeding Methods Optimization
اثر تزریق آنتی اکسیدان در تخم مرغ های جوجه کشی بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
اثرات تزریق آنتی اکسیدان در تخم مرغ های جوجه کشی بر میزاننشانگرهای سطح استرس اکسیداتیو در جوجه های گوشتی
القای پلی پلوئیدی در پایه پسته رقم بادامی زرندی توسط کلشی سین
بررسی صفات فنولوژی افتابگردان تحت تاریخ کاشت های مختلف در منطقه انبار الوم
تخمین میزان جا افتادگی و چگالی جنگل ها به کمک شبکه ی عصبی مصنوعی با استفاده از داده های لایدار
بررسی توانایی باکتری جداشده از خاک در حذف بیولوژیک فلزات کادمیم و سرب
سیستم آکوآپونیک (Aquaponic system) روش نوین آبزی پروری در پرورش ماهیان آب شیرین
بررسی محنی های آمبروترمیک در تفسیر پدیده خشکسالی (مطالعه موردی: ایستگاه خرم آباد)
بررسی خشکسالی منابع آب های زیرزمینی بر اساس شاخص SPI در دشت سیلاخور لرستان
بررسی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه Eryngium caeruleum تحت تأثیر کاربرد کودهای بیولوژیک در تراکم های مختلف کاشت
تعیین تاریخ مناسب کشت گندم پاییزه در استان قزوین بر اساس درجه روز رشد فعال تجمعی برای استقرار بهینه قبل از وقوع یخبندان
تولید کربن فعال از چوب انگور با فعال ساز (H(3)PO(4 برای حذف رنگ راکتیو Blue21 از محلول های آبی
ارزیابی تنش آب در حوضه های رودخانه ای دریاچه ارومیه
اثرکودهای زیستی بر صفات مورفولوژیکی و محتوی کلروفیل گیاه سرخارگل (Echinaceae purpurea)
بررسی اثر ضد باکتریایی غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر روی Xanthomonas camestris در محیط کشت مغذی نگهداری شده در دمای 26 درجه سانتی گراد
تأثیر تقویت بخش کشاورزی در تحقق اقتصاد مقاومتی
مدل سازی تغییرات رنگ در برگه های قارچ (Agaricus bisporus) خشک شده با استفاده از خشک کن هوای داغ با روش سطح پاسخ
تأثیر پیش فرایندهای آنزیم بری حرارتی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی برگه های قارچ (Agaricus bisporus) خشک شده با خشک کن هوای داغ
مدیریت بحران در نواحی پیرامون کلان شهر تهران؛ ضرورت ها و پیش نیازها
بهینه سازی فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نوشابه گیاهی سلامت زا با کالری محدود
بررسی تأثیر نوع وغلظت Agrobacterium rhizogenes بر ایجاد ریشه های مویین در گیاه گاوزبان