Articles Stat:
Number of Articles: 76Number of Proceeding pages: 359
Papers View: 149843
1st National Conference of Melon Production and Processing
1st National Conference of Melon Production and Processing In date 2011-10-04 by , in City Torbat Jam was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st National Conference of Melon Production and Processing
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st National Conference of Melon Production and Processing
اثر تاریخ کاشت برعملکرد و برخی صفات کمی و کیفی میوه ارقام مختلف خربزه cucumis L.melo
بررسی اثرات دورآبیاری و خاکپوش برتحمل به خشکی و قابلیتهای حیاتی خربزه
اثری شوری آب آبیاری برکیفیت و کمیت ژنوتیپ های تجاری خربزه
بررسی اثر مالچ و دور آبیاری برعملکرد و اجزا عملکرد دو رقم خربزه استان خراسان رضوی
ارزیابی ا ثربخشی حشره کش های دیازینون، دلتامترین درسبان، تریسر، موسپیلان و دپیترکس در کنترل مگس خربزه
ارزیابی دزهای کنه کش جدید اسپیرومسیفن ابروناس سی 240 علیه کنه تارتن Tetranychus sp مزارع خربزه در استان خراسان رضوی
ارزیابی کارایی حشره کش های جدید و ک مخطر در کنترل مگسهای جالیز
استانداردهای تجاری و فروش خربزه
اصلاح توده های بومی خربزه استان خراسان رضوی و جنوبی
اصلاح جمعیت طالبی سمسوری با استفاده از گزینش دوره ای لاینهای S1 و خویش آمیزی
افزایش ماندگاری خربزه با کاربرد عوامل مدیریتی و تیمارهای رایج در دوره انبارداری
اقتصاد و بازار محصول خربزه
عملکرد کمی و کیفی دو رقم خربزه تحت تاثیر الگوهای کاشت مختلف در منطقه ورامین
انتخاب صحیح سیستم آبیاری جهت مدیریت مصرف آب درمزرعه مطالعه موردی خربزه
اندازه گیری میزان باقیمانده آفت کشها درخربزه در استان خراسان رضوی با روش کروماتوگرافی کروماتوگرافی گازی و طیف سنجی جرمی
اولویت بندی مناطق مستعد کشت خربزه در ایران (کاربرد شاخص های ضرایب مکانی
بازاریابی محصولات کشاورزی با استفاده از تعاونی های روستایی
بررسی اثرات آنتاگونیست جنس Trichoderma spp برافزایش وزن ساقه گیاه خربزه در کشت متقابل با عمال پژمردگی فوزاریومی خربزه در شرایطگلخانه
بررسی پارامترهای بافتی پاستیل طالبی به عنوان تابعی از غلظت های مختلف پکتین و زانتان با استفاده ازروش سطح پاسخ
بررسی تاثیر زمان سبز شدن نسلهای مختلف علفهای هرز مزارع خربزه برفعالیت آفت مگس خربزه Myiopardalis pardalina
بررسی تاثیر هرس و فاصله بین بوته ها برروی عملکرد و اجزای عملکرد خربزه Cucumis melon var.inodorus رقم تاشکندی
بررسی تاثیر استفادها ز بسته بندی اتمسفر اصلاح شده برماندگاری برشهای خربزه
بررسی تاثیر گیاهان تله بر میزان آلودگی به برخی از مهمترین آفات خربزه خاتونی
بررسی چند روش مبارزه با آفات خربزه در خراسان رضوی در قالب مدیریت تلفیقی
بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه
بررسی سیتوژنتیک برخی توده های بومی خربزه ایران
بررسی شرایط تولید برگه ارقام خربزه
بررسی عملکرد ارقام و توده های خربزه در شرایط زارعین
بررسی عملکرد و برخی صفات کمی و کیفی ارقام خربزه ایرانی به مقادیر مختلف مصرف کود مرغی
بررسی کاربرد قارچکشهای مختلف به همراه روشهای مدیریت تلفیقی جهت کنترل بیماری سفیدک پودری (سطحی) جالیز در کشت خربزه استان اصفهان
بررسی مدیریتپایدار علفهای هرز درکشت ارگانیک خربزه و معرفی مهمترین علفهای هرز مزارع این محصول مطالعه موردی: استان خراسان رضوی
بررسی مراحل فنولوژی طالبی سمسوری و خیار چمبر به عنوان گیاه تله در کنترل آفات مهم خربزه خاتونی
بررسی مقایسه ای اثرات دو گونه باکتری آنتاگونیست جنس Bacillus spp برارتفاع ساقه گیاه خربزه در کشت متقابل با عامل پژمردگی فوزاریومی خربزه در شرایط گلخانه
بررسی نقش بازاریابی در فروش محصولاتکشاورزی مطالعه موردی خربزه منطقه تربت جام
بررسی و مقایسه برخی خصوصیات مرفولوژیک و کیفی توده های خربزه شادگانی استان خوزستان
برخی خصوصیات مرفولوژیک و کیفی درتوده های خربزه شادگانی استان خوزستان
بررسی وضعیت شاخصضریب مکانیزاسیون و مهارت فنی زارعین خربزهکار شهرستان مشهد
بررسی همبستگی بین شوری آب و خاک با محتوای مواد جامد محلول و مزه در دو رقم خربزه کشت شده در منطقه بیارجمند شاهرود
بررسی اثر عناصر آهن روی بر برعملکرد وکیفیت دو رقم خربزه
بررسی استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه خربزه
بررسی تاثیر زمان سبز شدن نسلهای مختلف علفهای هرز برعملکرد کمی خربزه رقم خاتونی (Cucumis melo cv. Chatony)
بررسی تاثیر زمان سبز شدن نسلهای مختلف علف هرز برعملکرد کیفی خربزه رقمخاتونی (Cucumis melo cv. chatony)
بررسی تاثیر مقدار آبیاری وضعیت استقرار لترالها و مالچ برعلفهای هرز وعملکرد خربزه
بررسی تجمع نیترات در خربزه مزارع شهرستان تربت جام
بررسی تنوع ژنتیکی و تجزیه کلاستر توده های خربزه (Cucumis melo L.) استان خراسان رضوی
بررسی جایگاه ایران در تولید و تجارت جهانی خربزه در ده سال اخیر
بررسی شرایط نگهداری خربزه بصورت تازه در سردخانه
بررسی عملکرد و مقاومت به مگس در 9 رقم خربزه
بررسی مسائل و مشکلات کشت خربزه در استان سیستان و بلوچستان
بررسی مقاومت آنتی بیوزی ارقام مختلف خربزه نسبت به مگس مینوز Liriomyza trifolii (Burges) Diptera: Agromyzidae
بررسی اثرات پرایمینگ بذر برجوانه زنی و رشد گیاه چه خربزه
تاثیر شوری برالگوی جذب و ترکیب شیمیایی ژنوتیپ های مختلف خربزه
تحلیل مزیت نسبی تولید خربزه در شهرستان تربتجام
تعیین و ررسی برخی ویژگ یهای فیزیکی بذر خربزه
تعیین قیمت تمام شده خربزه تربت جام در بازار مشهد
تولید بذر استاندارد و نشا خربزه
تولید محصول سالم خربزه
رابطه ژنتیکی خربزه های بومی ایران با سایر کشورها با استفاده از نشانگر رپید
ردیابی ژن MRGH۱۲ در ارقام خاتونی و خاقانی خربزه
روغن تخم خربزه محصولی ارزشمند از نظر تغذیه ای، پزشکی و صنعت
اثرات کاربرد عناصر ریزمغذی و کود دامی برعملکرد کمی و کیفی خربزه
زیست شناسی کنه تارتن ترکستانی روی ارقام مختلف خربزه Tetranychus turkestani(Tetranychidae:Prostigmata)
شناسایی عوامل قارچی بوته میری خربزه در استان کرمانشاه
بررسی نیاز غذایی خربزه براساس تجزیه شیمیایی
افزایش راندمان مصرف آب در کشت خربزه بااستفاده از مالچ پلاستیکی
مبارزه شیمیای باعلفهای هرز در خربزه
مدیریت آب و خاک شور در کشت خربزه تحت شرایط خاکپوش های پلی اتیلن
مدیریت آبیاری قطره ای در زراعت خربزه
مدیریت تلفیقی بیماریهای خربزه
مطالعه همبستگی بین برخی صفات در پانزده توده طالبی بومی ایران (Cucumis melo L) با تکیه بربای پلات صفات در دو مؤلفه اصلی اول و دوم
مطالعه ی پایداری بوم شناختی نظام زراعی خربزه در شهرستان تربت جام
مقایسه مدیریت تلفیقی و شیمیایی آفات خربزه به منظور کاهش مصرف سموم و تولید محصول سالم
مقایسه کارایی حشره کش جدید اسپینوساد تریسر با حشره کشهای رایج در کنترل مگسهای جالیز
نگرشی برخربزه یک محصول سودآور از دیدگاه مشکلات زیست محیطی
نگرشی بر وضعیت عوامل خسارت زا)آفات، بیماری ها و علف های هرز (در مزارع جالیز منطقه سیستان)
واکنش عملکرد و کیفیت میوه خربزه به کاربرد فناوری نانو و میدان مغناطیسی