Articles Stat:
Number of Articles: 225Number of Proceeding pages: 1724
Papers View: 315775
The first national conference on the development of inclusive strategic quality in food health
The first national conference on the development of inclusive strategic quality in food health In date 2014-04-22 by ,انجمن مديريت كيفيت ايران in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first national conference on the development of inclusive strategic quality in food health
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first national conference on the development of inclusive strategic quality in food health
رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی
نقش توسعه استانداردهای پرورشی و نظارتی در ارتقاء کیفیت و ایمنی فرآوردهای گوشتی طیور
بررسی مقاومت حرارتی آنزیم پکتین متیل استراز در لیموترش ایرانی
بررسی اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرهسنتی نگهداری شده در یخچال
بررسی عوامل مرتبط با مصرف میوه وسبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر فسا بر اساس مدل پرسید
بررسی عوامل مرتبط با مصرف روغن بر اساس مدل پرسید در بین خانوارهای تحت پوشش واحدهای بهداشتی درمانی شهرفسا
بررسی آلاینده های زیست محیطی حاصل از فعالیت های کشاورزی و کارخانجات صنایع غذایی
استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی
اثر عصاره چای سبز بر میزان ویتامین C و اندیس پراکسید چیپس سیب زمینی در هنگام نگهداری در 63 درجه سانتیگراد
تعیین سطوح بهینه متغیرها ی موثر در بسته بندی دانه انار درشرایط اتمسفر اصلاح شده
اثر شیره خرما در تولید کنسرو رژیمی آلبالو
بررسی و ساخت ترکیبات نانو کامپوزیت غنی شده دربسته بندی های دوستدار محیط زیست
جایگزین های چربی و کاربرد آن در مواد غذایی
بررسی هیدروکلوئیدهای کاراگینان ، ژلان ، کردلان و ژلاتین از جنبه های گوناگون
بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک نان بسته بندی شده
تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن
مقایسه استخراج لیکوپن با کمک روش آنزیمی ،اولتراسونیک و آنزیمی/ اولتراسونیک
فناوری پلاسما و کاربردهای آن در صنعت بسته بندی مواد غذایی
محاسبه و طراحی خشک کن خورشیدی کابینتی هوشمند
تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی بر برخی ویژگی های سلامتی بخش شیر شتر
استراتژی های سمیت زدایی زیرالنون از محصولات غلات با استفاده روشهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبی
مطالعه اثر کشت آغازگر لاکتیکی بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی
استاندارد سازی ارزیابی حسی محصولات لبنی ضامن ارتقای کیفیت محصولات لبنی
بررسی میزان شیوع و تنوع گون های انتروکوکو سهای جداسازی شده از شیر خام در استان آذربایجان شرقی
کاربرد آنزیم پروتئاز در شستشوی غشاهای صنایع شیر
نظارت بر مواد غذایی فله
ارزیابی روش خشک کردن مادون قرمز بر پارامترهای کیفی برگ های نعناع
بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی
مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی
بررسی تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از شیرهای پاستوریزه عرضه شده در استان آذربایجان شرقی
استفاده ازانرژی مایکروویو در کارخانجات لبنی
مروری بر سیستم آنالیز خطر در نقاط کنترل بحرانی (HACCP)
ارایه چهارچوبی برای مدیریت ارتباط با مشتری
نقش زنجیره سرما در کیفیت فرآورده های شیری پاستوریزه
Risk Assessment/Risk Management Aflatoxin M1
تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF)
تأثیر روغن های سرخ کردنی (پالم اولئین-سویا) بر جذب روغن و خواص حسی دونات تخمیری
مسیر تعالی در صنعت غذا
نقش توسعه استاندارد درارتقاء کیفیت و ایمنی مواد غذایی
ارتباط باکتری های شاخص بهداشتی با آلودگی مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در شیرهای پاستوریزه
بررسی میزان رضایتمندی مصرف کنندگان از چای ایرانی
تأثیر فرآیند اکستروژن بر روی ترکیبات زیست فعال فرآورد ه های غلات
فناوری نانو و نقش آن در زنجیره تأمین و توزیع مواد غذایی
اهمیت سازمان های نظارتی در کنترل و تضمین کیفیت فراورده های غذایی
روشهای پیش بینی عمر در قفسه مواد غذایی بر مبنای آزمونهای تسریع شده
تغییرات میکروسکوپی اجزای تشکیل دهنده پاستا در طول فرآیند تولید
بررسی میزان شیوع و تنوع گونه ای انتروکوکوس های جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی استان آذربایجان شرقی
اهمیت گونه های انتروکوکوس در فرآورده های شیر
بررسی مقررات و ضوابط کلی برچسب گذاری در مواد غذایی غنی شده
استفاده از صمغ ها با رویکرد بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری محصولات نان
کاربرد باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های زیستی مواد غذایی
نظارت کمیسیون کدکس غذایی بر امنیت غذایی در تجارت مواد غذایی
بررسی ویژگیهای مختلف محصولات غذایی ارگانیک
نقش سازمانهای نظارتی در ارتقای سلامت غذا
مطالعه اثر دمای نگهداری بر بقای یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی
معرفی استاندارد ایران گپ، راهکارکنترل فرایند تولید تا عرضه بهداشتی محصولات کشاورزی
توسعه فناوری نوین نانو در صنعت غذا
تولید محصولات غذایی با استفاده از فناوری نانو: فرصت یا تهدید ؟
لزوم استاندارد سازی روشهای ارزیابی حسی محصولات لبنی
فعالیت آنتی اکسیداتیو کاروتنوئیدها در پیشگیری سرطان
ترکیبات بالقوه پیشگیری کننده سرطان در سبزیجات کروسیفروس
بررسی نقش مراکز جمع آوری شیر در ارتقای کیفیت و جلوگیری از تقلب در این محصول
کاربرد آنزیم ها در فرایند استخراج به عنوان روشی نوین و دوستدار محیط زیست
بررسی تکنیک های نوین ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و کاربرد آن در صنعت غذا
کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی
مروری بر ابعاد اقتصادی ضایعات کشاورزی در ایران
ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک
برنج ارگانیک و اهمیت آن در ارتقاء سلامت جامعه
فرمولاسیون لواشک عملگرا بر پایه عناب و زرشک
بررسی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکی وشیمیایی میوه عناب
نانوسیلور در صنعت بسته بندی مواد غذایی
افزایش تولید آراشیدونیک اسید از خرمای ضایعاتی به وسیله قارچ مورتیرلا آلپینا CBS 574.68
پارامترهای تاثیر گذار بر تحریک تولید اسید فولیک در مخمر نانوایی
افزایش محتوای فولات در مخمر نانوایی ساکارومایسس سرویزیه
فیلمهای خوراکی و ضد میکروبی
استخراج امگا 3 از روغن تک یاخته به منظور استفاده از آن در مواد غذایی و مصارف دارویی
ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری و اثرات پروبیوتیک ها
کاربرد فیلتراسیون غشاءیی در صنعت ماءالشعیر
بررسی رئولوژی مواد غذایی با امواج فراصوت
مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی
بررسی اثر ترکیبات و شرایط فرآوری بر کیفیت پنیر پروسس
کاربرد تکنولوژی اکستروژن در تولید غذای کودک
تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک
بررسی غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها توسط فناوری نوین پلاسمای سرد
بررسی کاربرد و تجارت نشان تجاری حلال در محصولات غذایی کشور های اسلامی و غیر اسلامی
بررسی کاربرد روش فراپالایش در صنایع لبنی
بررسی میزان اسیدفیتیک نان های مسطح تولید شده در شهر اهواز
فاکتور های موثر بر کیفیت تخم مرغ
مروری بر کاربرد پروبیوتیک ها در مواد غذایی جهت بروز اثرات سلامتی بخش در شرایط in vitro و in vivo
بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای ترکیبی مجاز در حفظ کیفیت خامه استریل و بهبود خواص حسی آن و جلوگیری از آب اندازی آن در طول مدت ماندگاری
بررسی تاثیر کارآفرینی در کشاورزی ارگانیک بروی کیفیت مواد غذایی سالم(مطالعه موردی در استان کرمان)
مدیریت ضدخطا سازی (پوکایوکه POKA YOKE) در صنعت لبنی
مروری بر کاربرد پلاسما سرد در صنایع غذایی
مروری بر بیوحسگرها و نانوحسگرها در صنایع غذایی
بررسی جایگزینی برخی از هیدروکلوئیدها به جای چربی در تولید سس سالاد رژیمی
بررسی اثر صمغ گزانتان به عنوان جایگزین چربی در کرم ویفذ و تاثیر آن روی خواص حسی و ظاهری آن
فناوری نانو در بسته بندی و سلامت مواد غذایی
ژنوتایپینگ ژن کوآگولاز سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از شیر خام گاو،گوسفند و بز در استان چهارمحال و بختیاری
تشخیص انتروباکترساکازاکی در شیر خشک نوزاد به روشهای میکروبیولوژی و مولکولی
بررسی تأثیر صمغ گزانتانبه عنوان جایگزین چربی و بررسی خصوصیات شیمیایی و بافتی کرم و ویفر
نگرشی به توسعه فناوری نوین در صنعت غذا
تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی
تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس
بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین
بررسی غیر فعال سازی میکروارگانیسم های گوشت توسط اشعه گاما
بررسی روش نوین Nanobioimaging در تشخیص عوامل بیماریزای غذایی
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و رنت بر خواص رئولوژیکی و شیمیایی ماست همزده کم چرب
نقش NGO ها در توسعه فرهنگ استانداردسازی و ارتقاء کیفیت مواد غذایی
نقش فناوری های نوین در ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات غذایی
مطالعه تعامل بین آغازگرهای اسید لاکتیکی و باکتریهای پروبیوتیکی برای تولید فرآورده های لبنی تخمیری با کیفیتی مطلوب
مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی
تاثیر مخمر ساکارومیسز سرویزیه بر خصوصیات ارگانولپتیکی نان حجیم در ۴ درصد مختلف
مطالعه تأثیر دمای سردخانه در میزان آب اندازی و بافت پنیر فتای تولیدی در کارخانه پگاه گیلان
مطالعه فیلم های تهیه شده از پلیمرهای طبیعی نشاسته اصلاح شده و پلی لاکتیک اسید در بسته بندی مواد غذایی
برچسب گذاری در فرآورده های لبنی و نقش آن در ارتقاء آگاهی و سلامت مصرف کنندگان
آسیب شناسی در مدیریت ارتباط با مشتریان
تأثیر استفاده از ریزجلبک اسپیرولینا در تولید پاستا
جایگزینی صمغ دانه ریحان با چربی جهت تولید ماست همزده
کاربرد پرتوهای یونیزه در صنایع لبنی
اندازه گیری قطر گلبولهای چربی به عنوان یک عامل کیفی مهم در شیر خام گوسفند
نقش توسعه کیفیت فراورده های طیور در اقتصاد ملی
کاربرد نانوتکنولوژی در جنبه های مختلف صنایع غذایی
استقرار سیستم مدیریت شکایات مشتریان ISO 10002:2004 در شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان
بررسی ویژگیهای نشاسته اصلاح شده ذرت، برنج و تاپیوکا
بررسی اثر فصل و ماه شیردهی بر خصوصیات شیر ورودی به کارخانه شیر خشک نوزاد پگاه شهرکرد
دی اکسیدکربن ،سیال فوق بحرانی درتصفیه روغن
میکروانکپسولاسیون و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در شیر خام و برخی از فرآورده های محلی آن در استان آذربایجان غربی
تاثیر استفاده از هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوزیکی نوشیدنی دوغ ایرانی
فرصت ها و چالش های موجود در فرآوری محصولات شیری توسط میدان الکتریکی پالسی
بررسی RFID و کاربرد آن در بسته بندی مواد غذایی
کنترل حضور آفلاتوکسین ها در شیر
مروری بر اجزا فعال زیستی در ماده غذایی شیر
اندازه گیری همزمان اوریک اسید و فنیل آلانین در فرآورده های لبنی با استفاده از نانوحسگر الکتروشیمیایی
آلودگی ماهیان دریای خزر و نقش آن در چرخه غذایی
انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال: یک تکنولوژی نوین در صنعت غذا
کاربرد نانولیپوزومها درانکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال
بررسی ارتباط میان خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان آب اندازی پنیر های UF
بررسی راهکارهای کاهش و حذف آفلاتوکسین B1 در مواد غذایی
نقش فناوری هسته ای در بهبود کیفیت تغذیه ای موادغذایی
اثر گذاری باکتری های لاکتو باسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتو کوکوس ترموفیلوس برروی غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ با 1 درصد چربی
تاثیر استفاده از استارترهای سیترات مثبت روی ویژگی های کیفی دوغ
استفاده از میدانهای الکتریکی در فیلم ها و پوشش های خوراکی
بررسی بکارگیری تکنولوژی شبکه حسگر بیسیم در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد تکنولوژی فشار بالا درنگهداری مواد غذائی
بررسی هیدروکلوئیدهای آلژینات ، آگار ، زانتان، کیتین و کیتوزان از جنبه های گوناگون
کاربرد اولتراسوند در بهبود ویژگی های عملکردی پروتئین های آب پنیر
تاثیر اسیدیته برروی غلظت آفلاتوکسین در دوغ با 1 درصدچربی
معرفی پسماندهای کشتارگاهی در تولید مکملهای غذایی دام و طیور
بررسی میزان آلودگی کلی فرمی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دو فصل تابستان و زمستان
رضایت مشتری، کارایی و اثر بخشی فرآیند ها
تاثیر غلظت آفلاتوکسین M1 بر روی رشد باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ با 1 درصد چربی
مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با 1 درصد چربی
معرفی بسته بندی های نوین و هوشمند در صنایع غذایی
A customized CRM assessment system deployment in Nutrients Industry
تاثیر د- تاگاتوز و اینولین بر ویژگی های رئولوژیکی و حس شیرنی سنتی یزد/ باقلوا
اثر گذاری باکتری های لاکتیکی بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی
مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک
روش های نوین بازیافت و ارتقای کیفی محصولات حاصل از ضایعات کارخانجات قند و شکر
مروری بر کاربردهای نوین تشعشع در صنعت غذا
اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان
افزایش کیفیت آبمیوه سیب و هلو با کاربرد کنسانتره خرما در فرمولاسیون آن
استفاده پسماندهای کشاورزی در تولید کلوچه فراسودمند ، ارتقاء سلامت غذا
گستردگی فناوری نانو و نانوفیلترها در تولید نانو غذا
بررسی کارایی متدهای مختلف رنگبری شیره خرما
بررسی حق بر غذا به عنوان حقی بشری در چارچوب حقوق بین الملل بشر
تاثیر Ph بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی
پذیرش مصرف کننده ، بزرگترین چالش پیش روی اشعه دهی مواد غذایی
تهیه و طراحی یک نانوحسگر الکتروشیمیایی به منظور اندازه گیری هیدروژن پراکسید در نمونه های غذایی
اندازه گیری گالیک اسید در نمونه های غذایی با استفاده از یک نانو حسگر الکتروشیمیایی جدید
کاربرد روغنهای گیاهی مختلف در تولید بیسکویت و بررسی اثر آن در کیفیت محصول تولیدی
کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی
آشنایی با الگوریتم کلونی مورچه- شبکه عصبی مصنوعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش
راهکارهای توسعه و استانداردسازی برند غذای حلال در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی
تاثیر کشت های آغازگر مختلف روی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی ماست
کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت
کاربرد امواج فراصوت در صنعت لبنیات
تاثیر امواج فراصوت قدرت و ناتامایسین بر ساکارومیسس سرویزیه، پنی سیلیوم کرایزوژنوم و خصوصیات بافتی و حسی کشک مایع
ارزیابی آمیخته بازاریابی موثر بر تصمیم بر خرید مصرف کنندگان (مطالعه موردی محصول پنیر پروبیوتیک شرکت شیر پکاه آذربایجان شرقی)
فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا
بررسی اثر طعم روغن و پوره زیتون در فرمولاسیون کره و ارزیابی فرمول های مختلف بر اساس ویژگی های حسی و بافت سنجی آن
استخراج پکتین از پوست مرکبات با تغییر Ph اولیه با استفاده از امواج اولتراسونیک
طراحی مدل انعطاف پذیر ردیابی محصولات غذایی در طول زنجیره تامین
ضرورت توجه به ایمنی مواد غذایی در خانواده به منظور دستیابی به توسعه پایدار روستایی
بیوسورفاکتانت ها در مواد غذایی
مطالعه و تعیین برنج مناسب از میان واریته های عمده برنج های موجود در بازار ایران از لحاظ ویژگی های فیزیکی، کیفیت پخت و صرفه اقتصادی جهت خرید توسط ارتش ج.ا.ا به منظور استفاده در جیره های غذایی پادگانی
تاثیر اطلاعات روی برچسب ماست پروبیوتیک بر نظر مشتریان
تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار
شناسایی اسیدهای چرب با استفاده از گاز کروماتوگرافی
عطر و طعم محصولات لبنی (مقاله مروری)
کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون
کاربرد سنسورها هوشمند در لیبلینگ بسته بندی های نانو
هنر مهندسی معکوس و تکنولوژی نوین ساخت قطعات صنایع لبنی
بررسی تاثیر مصرف سبوس برنج و سبوس گندم بر روی سطح قند خون و کلسترول افراد مبتلا به دیابت نوع دو
مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی
ارزیابی سیستم های غذایی در ماموریت های فضایی بلندمدت
بررسی پدیده کوروم سنسینگ و تاثیر آن در ایجاد بیوفیلم باکتریایی در صنایع غذایی
بررسی و تشخیص اعداد دقیق استانداردهای لازم در آزمایشگاه های استاندارد و آترولیته جهت ارتقا کیفیت تولیدات مواد غذایی مختلف
بررسی و حذف چنگال های یکبار مصرف ، شکنندهف نوک تیز در رستوران ها پیتزا فروشیها و حذف از تماس با غذای مردم
به کار گیری تریبولوژی در مطالعه پردازش دهانی مواد غذایی پردازش دهانی و ادراک بافتی مواد غذایی
مروری بر پتانسیل به کار گیری امولسیون های چندگانه در توسعه محصولات غذایی سلامت بخش
مروری بر پربیوتیک ها به عنوان ترکیبات عملگر
مروری بر اصول GMP در صنایع غذایی
بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا
بررسی سینتیک و وابستگی دمایی تجزیه آنتوسیانین به منظور بهبود کیفیت آب و عصاره پرتغال خونی
جلوگیری از بادکردگی پنیر با بسته بندی اسپتیک ناشی از کلستریدیوم تیروبوتیریکم
جلوگیری از رشد کپک و مخمر در محصولات لبنی با استفاده از باکتری های مولد باکتریوسین
مشتری مداری ضرورت اقتصاد رقابتی
بررسی کاربردهای بیوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی
ایمنی غذایی در فن آوری های جدید
نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست
لیپازهایی میکروبی : کاتالیست های بالقوه و کاربردهای آن در صنعت
مروری بر میزان شیوع گونه های لیستریا در شیر خام در ایران
نقش استانداردهای مدیریت کیفیت در اقتصاد مصرف کنندگان و تولید کنندگان محصولات لبنی
اهمیت نظارت بر استانداردهای بسته بندی های مواد غذایی
بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی
استفاده از امواج فراصوت به عنوان یک روش کمکی در فرایند استخراج
بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه
کاربرد دسته بند با قابلیت زیست تخریب پذیری صنایع غذایی
مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی
ارتقاء کیفیت در صنعت غذا ، فرصت از دست رفته و کاهش کیفیت تهدید آینده کشور
نقش برچسب گذاری در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان
بررسی اثر ضد باکتری عصاره اتانولی دو نوع فلفل از جنس Capsicum بر روی چهار باکتری پاتوژن تلقیح شده در گوشت خام
بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر