Articles Stat:
Number of Articles: 54Number of Proceeding pages: 642
Papers View: 2622
The Ninth International Conference of Environmental sciences,Food industry, Agriculture and Natural Resources
The Ninth International Conference of Environmental sciences,Food industry, Agriculture and Natural Resources In date 2024-09-16 by ,مرکز همایش ها و کنفرانس فرازاندیشان بوعلی سینا in City Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The Ninth International Conference of Environmental sciences,Food industry, Agriculture and Natural Resources
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The Ninth International Conference of Environmental sciences,Food industry, Agriculture and Natural Resources
تنوع در اکوسیستم های زیستی
تاثیر سطح آگاهی محیط زیستی در ارتباط با پاندمی۱۹-COVID
نقش اقتصاد کشاورزی در توسعه روستایی
مروری برعملکرد و سرنوشت نانومواد در فرآیندهای محیط زیست
بررسی کاربرد انواع بسته بندی های زیست تخریب پذیردر صنعت غذا
میکروارگانیسم ها، کاربرد در صنایع غذایی و ارزیابی ایمنی تغذیه ای غذاهای برپایه میکرو ارگانیسم
چالش های نوین در آموزش و ترویج کشاورزی و منابع طبیعی
تاثیر چاله ای فلسی بر ترکیب پوشش گیاهی (مطالعه موردی: مرتع چهار راه بی بی حکیمه، شهرستان دیلم)
اثر تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات خاک و پوشش گیاهی دشت شراء استان همدان
ادراک محیطی از مدیریت زباله های جامد در شهرداری مهاباد
بررسی گرد و غبار سنگ آهن بر ظرفیت ریوی کارکنان شرکت صنعتی معدنی اپال پارسیان
بررسی تغییرات اقلیمی و فناوری هوش مصنوعی
بررسی مشکلات آبی منطقه سنگان ناشی از معدن سنگ آهن سنگان خواف
تاثیرات تغییر اقلیم و تغییر فناوری بر روی شاخص امنیت غذایی (مطالعه موردی: کشور ایران)
نقش آموزش و ترویج در زمینه کشاورزی هوشمند
نقش آموزش و ترویج در زمینه تغییر رویکردها و افزایش بهره وری
شناسایی، طبقه بندی و ارزیابی ریسک های ایمنی با کاربرد تلفیقیHAZOPوFMEAدر دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
مروری بر روش های بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاهان دارویی
مروری بر تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی ویژگی های نان و افزایش ماندگاری آن
پیامدهای توسعه نامتوازن صنعت بر سلامت و محیط زیست شهرستان اردکان یزد
ایمنی غذا، امنیت غذایی و تولید مواد غذایی
تکنولوژی آنزیم محور در صنعت لبنیات: از تولید تا بهبود کیفیت
تمپه سویا، ارزش غذایی و اثر فرآیند تخمیر بر محتوای پروتئینی و ویتامینی تمپه
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس Ferulagoangolata بر روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوس و کلیفرم در گوشت گوساله
Investigating the use of postbiotic effects prepared from Lactoacidophilus acidophilus L-۵ in cheese
The effect of fast-food consumption on the natural flora of the human intestine
تحلیل، بررسی و آسیب شناسی درخواست های قطع درختان ارائه شده به کمیسیون حفظ و گسترش فضای سبز در شهر بندرعباس
اثرات کاربرد باکتری های محرک رشد و قارچ میکوریزا بر خصوصیات زراعی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت شرایط تنش خشکی
تنظیم مواد خوراک کوره برای تولید کلینکر سیمان از باطله های معدن سرب و روی انگوران
تاثیر کاربرد کود زیستی و محلول پاشی اسید هیومیک بر ویژگی های فیزیولوژیک نهال های سرو خمرهای تحت رژیم های مختلف رطوبتی خاک
بررسی ویژگی های گیاه کلزا و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر تاثیر غنی سازی آرد گندم با آهن: مقایسه سلامت عمومی در جوامع با آرد غنی نشده و غنی شده
نقش فسفات در فرآورده های گوشتی(مروری)
واکنش گیاه دارویی بادرنجبویه(Melissa officinalis.L)به کودهای بیولوژیک و کودشیمیایی اوره و تاثیر آن بر عملکرد اسانس
مروری بر ارزش غذایی و زیستی خاویار و محصولات جانبی ماهیان خاویاری
Systems Biology Approach to Identify miRNAs Regulating Defense Genes in TEV-Infected Arabidopsis thaliana
نقش مدارس ابتدایی در توسعه سواد اطلاعاتی سبز و حفظ محیط زیست
بررسی ویژگی ها و تفاوت پارامترهای دانه های روغنی درختان جاتروفا در استان بوشهر و جنوب استان فارس
بررسی اثرات تغییر شدت روشنایی بر رشد گلخانه ای و کنترل شده قارچ گانودرما
بررسی زمین لغزش های ناشی از بارش فروردین ماه ۱۳۹۸ در حوضه آبخیز خرم آباد-استان لرستان
مدلسازی کیفی شبکه های فاضلاب به منظور یافتن مشترکین غیرمجاز
بررسی آلودگی برخی فلزات سنگین در خاک محل دفع و پردازش پسماند شهری استان قزوین
کاربرد پرتودهی در فرآوری میوه ها و سبزیجات
تاثیر بیوچار و قارچ تریکودرما بر کاهش آسیب های وارده به گیاهچه علوفه ای اسپرس در خاک حاوی فلزات سنگین
روش های نوین استخراج لانولین از پشم
مروری برویژگی ها وخواص دارویی گیاه خرفه Portulaca oleracea L. (مطالعه موردی آن در خراسان جنوبی)
مروری بر کاربردهای نانو تکنولوژی در صنایع غذایی و فرآوری مواد غذایی
Nutritional Advantages and Applications of Non-Bovine Milks in Functional Dairy Innovations
تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید بر شاخص های رشد و پومولوژیکی میوه درخت کیوی رقم هایوارد
نقش گیاهان دارویی بر ارتقای امنیت غذایی و اقتصادی کشاورزان
استفاده از بسته بندی فعال در بسته بندی پنیر
آشیانه ای اکولوژیک و عوامل موثر بر آنها
تحلیل نقش آموزش و ترویج کشاورزی در فرآیند توسعه پایدار روستایی
معرفی و کاربردهایRFIDدر صنایع غذایی