Articles Stat:
Number of Articles: 65Number of Proceeding pages: 129
Papers View: 213281
The first national jujube conference
The first national jujube conference In date 2019-08-25 by Acadcmic Center for Education, Culture and Research,جهاد دانشگاهي خراسان جنوبي in City Birjand was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first national jujube conference
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first national jujube conference
بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی میوه عناب در ترمیم زخم پوستی ماهی کپور معمولی ( Cyprinus carpio ) در استخرهای پرورشی منطقه سیستان
اثر بلوغ در برداشت و شرایط خشک کردن بر چروکیدگی و کیفیت ظاهری میوه عناب
بررسی اثر تخمیر لاکتیکی توسط باکتری پروبیوتیک بر خواص آنتی اکسیدانی و محتوای ترکیبات فنولیک عصاره عناب
بررسی اثر افزودن پودر عناب و سوربیتول بر خصوصیات شیمیایی و حسی باسلوق
بررسی وضعیت افزایش سطح زیر کشت عناب و تاثیر آن بر افزایش مصرف آب در چند سال اخیر در استان خراسان جنوبی
مروری گذرا بر تاثیر عصاره گیاه عناب بر عملکرد فیزیولوژیکی بافت های بدن
مروری گذرا بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی گیاه عناب
توسعه کارآفرینی محصولات کشاورزی در مناطق روستایی ایران: مفاهیم، چالش ها و راهکارها ( مطالعه موردی: عناب)
بررسی اثر 4 هفته تمرینات پلیومتریک همراه با مکمل دهی عناب بر برخی شاخص های استرس اکسیداتیو در بازیکنان والیبال
مروری بر تغییرات فراسنجه های فیزیولوژیکی رشد با تغذیه برگ عناب در گوسفند و بز
بررسی فنی و اقتصادی بسته کارآفرینی کشت و پرورش عناب
مروری بر کاربردهای عناب در علوم دامی و دامپزشکی
بررسی دو گیاه عناب Zizyphus jujuba و کنار Z.spina-christi
بررسی تولید عناب در مناطق مختلف ایران با رهیافت داده های ترکیبی
بررسی ماندگاری میزان ویتامین C در میوه تازه گیاه دارویی عناب در درجه حرارت ها و شرایط متفاوت
بررسی تنوع ژنتیکی در اکوتیپ های عناب ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی
بررسی تاثیر کیتوزان بر نگهداری عناب
استفاده از ظرفیت های روش های نوین توالی یابی ( NGS ) در مطالعه ژنوم عناب ( Ziziphus jujuba )
مدیریت کوددهی و تغذیه درختان عناب
احداث باغات متراکم و پیوندی استاندارد عناب در ایران
سنتز سبز نانوذرات اکسید سریم با استفاده از عصاره عناب
بررسی مزایا ومعایب دارویی عناب
مقایسه خصوصیات آنتی اکسیدانی سرکه عناب، انگور و سیب
بررسی اثر مقادیر مختلف ایندول- 3 بوتیریک اسید ( IBA ) و بستر پایه بر ریشه زایی درون شیشه ای در عناب
ویژگی های و روش های آزمون عناب تازه
اثر سطوح مختلف پودر ضایعات میوه عناب برعملکرد و اندام داخلی جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف پودر میوه عناب برعملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
ارزیابی تنوع فیتوشیمیایی جمعیت های مختلف درخت کنار (رملیک) Ziziphus nummularia (Burm.f.)Wight & Arn در ایران
مدیریت آفات مهم درختان جنس زیزیفوس ( Ziziphus spp. ) در استان بوشهر
مروری بر بیماری های مهم گونه های زیزیفوس ( Ziziphus spp. ) در جنوب ایران
مروری بر ویژگی های کاربردی گونه های Ziziphus spp. و نقش آن ها در تنوع و پایداری محیط زیست
بررسی دانش بومی عناب کاران شهرستان خوسف
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک جعبه ای غنی شده با آرد عناب و ترنجبین
مروری بر روش های نوین خشک کردن میوه عناب (Ziziphus jujuba Miller)
نگاهی به کاربردهای عناب در طب سنتی و طب رایج
مروری کوتاه بر ترکیبات و خواص ضد سرطانی عناب
مروری بر ترکیبات، خواص تغذیه ای، داروشناسی و درمانی عناب
بررسی تاثیر عناب بر شاخص های گلایسمیک و تاثیر آن در پیشگیری و درمان دیابت
عارضه ترک خوردگی میوه عناب ( Ziziphus jujuba Mill)
ارزیابی کارایی عناب در فرمولاسیون غلات صبحانه
عناب , یاقوت کویر ایران
تاثیر حلال های مختلف بر استخراج متابولیت های میوه عناب و بررسی تنوع بیوشیمیایی و مورفولوژیکی تعدادی از جمعیت های عناب در استان خراسان و مقایسه آنها با عناب بلاروس
بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و ارزش غذایی میوه برخی از جمعیت های عناب (Zizyphus jujuba Mill.)
تاثیر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب
بررسی روش های مختلف بسته بندی و نگهداری عناب
مدیریت کاربرد مواد جلب کننده و تکنیک عقیم سازی ( SIT ) برای کنترل مگس های میوه در سطح گسترده ( Area-Wide IPM)
مروری بر ترکیبات شیمیایی و کاربردهای عناب ( Ziziphus Jujuba Mill. ) در طب سنتی
بررسی اثر آنتاگونیستی قارچ Clonostachys rosea بر شفیره های مگس میوه عناب در شرایط آزمایشگاه
مطالعات اولیه روی ظهور نماتد ریشه گرهی درباغ های عناب خراسان جنوبی و شیوه های مدیریت آن
عناب در طب سنتی
عناب، مقررات و دستورالعمل های فنی برای کشت با کیفیت و محصول پربازده
بازاریابی ناموفق عناب در اقتصاد محلی (واکاوی علل در عرصه روستایی دشت بیرجند)
بررسی اثر افزودن پودر عناب و صمغ زانتان بر خصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری فاقد گلوتن بر پایه آرد ذرت
مروری بر ترکیبات و خواص اعجاب انگیز عناب در بهبود و ارتقاء سلامت انسان
؛ باغ متراکم پیوندی عناب الگوی مدرن باغداری در عناب
تاثیر زمان انبارمانی بربرخی فاکتورهای کیفی میوه تازه عناب
معرفی مقدماتی ژنوتیپ های برتر عناب
شناخت مقدماتی آفت مگس میوه عناب: پراکنش جغرافیایی، دامنه میزبانی و میزان خسارت
تاثیر عناب در درمان بیماری های زنان
تولید کاک فراسودمند بر پایه عناب وارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
فرمولاسیون لواشک عملگرا بر پایه عناب و زرشک
مروری بر اثرات سینرژیستی و آنتاگونیستی عناب بر باکتری های دستگاه گوارش
مطالعه امکان استخراج موسیلاژ از عناب
تاثیر صمغ فارسی و پکتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی نوشیدنی هیدروژنی عناب
عناب در گذر زمان