Articles Stat:
Number of Articles: 70Number of Proceeding pages: 395
Papers View: 33828
The first national conference on livestock and poultry feed additives focusing on environmental stresses
The first national conference on livestock and poultry feed additives focusing on environmental stresses In date 2021-06-09 by University of Birjand, in City Birjand was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first national conference on livestock and poultry feed additives focusing on environmental stresses
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first national conference on livestock and poultry feed additives focusing on environmental stresses
اثر مکمل های معدنی بر پایه منیزیم بر سنتز چربی شیر و تغییرات پروفایل اسیدهای چرب شیر گاوهای شیری هلشتاین در شرایط افت چربی شیر
اثر عصاره ی سرخارگل، کلسیتین و پروتکسین بر عملکرد و مصرف خوراک گوساله های شیری
اثرات مکمل سازی پلی اتیلن گلایکول یا بنتونیت سدیم فعال بر مصرف خوراک، علائم حیاتی و فراسنجه های خونی بزهای سانن تغذیه شده با فرآورده های فرعی پسته تحت تنش گرمایی کوتاه مدت
بررسی اثر آنزیم فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای کاه برنج
تاثیر افزودن پلی اتیلن گلایکول یا بنتونیت سدیم فعال بر عملکرد رویشی مو در بزهای سانن تغذیه شده با جیره حاوی فرآورده های فرعی پسته
تاثیر خوراک های حاوی دانه کتان ( غنی از امگا-۳ )بر توازن انرژی در میش های تازه زا بلوچی
اثر افزودن خرمای ضایعاتی و تفاله مرکبات به سیلوی بوته سیب زمینی
تاثیرافزودن اسیدسیتریک ویاپروپیونیک برویژگیهای شیمیایی،تخمیری وهضمی سیلاژیونجه
اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون بزهای شیرده سانن
بررسی اثر جایگزینی برگ زرشک با یونجه بر متابولیت های خونی بره های پرواری
اثر ضد باکتریای عصاره ی سرخارگل بر باکتریهای اشریشیا کلی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شرایط آزمایشگاهی
اثر روغن انار بر جمعیت متانوژنها و پروتوزوآهای شکمبه در شرایط برون تنی
پیشبینی وزن بلوغ مبتنی بر مدل گمپرتز در بره های نر گوسفند بلوچی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف برگ زرشک
تعیین سطح مناسب جایگزینی برگ پنج انگشت در جیره ی بزغاله های پرواری در محیط آزمایشگاهی
بررسی تاثیراستفاده از پروپیلن گلیکول درجیره غذایی گاوهای آبستن در پیشگیری از عارضه کتوز
مروری بر اثرات بلوکهای خوراک کامل بر پرواربندی دامها در صنعت دامپروری
اثرات افزودن تفاله خشک پرتقال بر pH و کربوهیدراتهای ساختمانی سیلوی برگ پیاز
بررسی ارزش غذایی پودر گوجه فرنگی جهت استفاده در جیره نشخوارکنندگان
تعیین سطح و شکل مناسب گیاه کنوکارپوس (Conocarpus erectus) در جیره بره های پرواری با استفاده از تکنیک تولید گاز
اثرات افزودن گیاه شاهسپرم (Tanacetum balsamita) به خوراک دام و طیور در سلامتی و بهره وری دامها
اثر اسانس میکرونیزه شده پرتقال و میوه های تابستانی بر پارامترهای ایمنی و بیوشیمیایی خون گوساله های شیر خوار هلشتاین
تاثیر سطوح مختلف لازالوسید بر ارزش غذایی جیره خوراکی گاوهای شیرده با استفاده از روش تولید گاز
اثرات سلامتی و بهره وری ناشی از افزودن گیاه شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به خوراک دام و طیور
تاثیر استفاده از اسانس دارچین روی خصوصیات شیمیایی و تولید گاز با نسبت های پایین کنسانتره به سیلاژ یونجه در شرایط برون تنی
تاثیر سطوح مختلف لازالوسید بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی ویژه شیردهی جیره خوراکی با استفاده از روش آزمایشگاهی
مطالعه تاثیر استفاده از افزودنی های غذایی فیتوژنیک برعملکرد گاوهای شیری در شرایط تنش حرارتی
بررسی بیوانفورماتیکی تاثیر پلی ساکاریدهای گون در پیشگیری و درمان کبد چرب غیرالکلی
تاثیرغلظت های مختلف شیره انگور بر طول پرز ها و عمق خمل های روده باریک و برخی فراسنجه های خونی موش صحرایی نر
تولید پپتیدهای زیست فعال از پر مرغ و بررسی تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی(سخنرانی کلیدی)
بررسی اثرات پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی(سخنرانی کلیدی)
معرفی باکتری ای. کولای نیسل ۱۹۱۷ به عنوان پروبیوتیک بالقوه در طیور(سخنرانی کلیدی)
اثرات نانوسلنیوم بر فراسنجه های خونی و حفاظت کبدی جوجه های گوشتی در معرض تنش سرمایی
استراتژی های تغذیه ای جهت مقابله با تنش گرمایی در طیور
اثر بافت دان و زایلاناز بر فعالیت آنزیمهای سرم در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم
اثر میوه عناب (Jujube fruit) و ویتامین E بر شاخصهای خونی در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
بررسی اثر افزودن اسید آلی و فیبر موجود در تفاله لیمو ترش در جیره غذایی بر عملکرد دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی
اثر مکمل های بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیوم بر توان تولید جوجه های گوشتی نر تحت دمای بالای تابستان
اثرات سطوح مختلف گوانیدینواستیک اسید و ترئونین بر اجزای لاشه جوجه های گوشتی
تاثیر منابع آلی و معدنی روی بر کیفیت استخوان و فراسنجه های خونی بلدرچین های ژاپنی
مقایسه اثر بخشی نسبی متیونین هیدروکسی آنالوگ با دیال- متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن ۱ تا ۱۱ روزگی
اثر مقایسه ای ویتامین C با مکمل نانو ویتامین C بر ریخت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
اثرات سطوح مختلف پودر پونه بر شاخص های بیوشیمیایی خون و زرده تخم مرغ در مرغ های تخم گذار
مطالعه ایمونوه یستوشیمی تاثیرات نانوسلنیوم بر مارکر ۱-integrin (CD۲۹) و میزان تکثیر سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی در بیضه خروسهای گله مرغ مادر گوشتی
مطالعه ایمونوه یستوشیمی تاثیرات نانوسلنیوم بر مارکر thy-۱ (CD۹۰) و میزان تکثیر سلولهای بنیادی اسپرماتوگونی در بیضه خروسهای گله مرغ مادر گوشتی
تاثیر منابع آلی و معدنی روی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی بلدرچینهای ژاپنی
اثر اسانس اکالیپتوس و مورد برفراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی در جوجه های گوشتی
تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و ویرجینامایسین بر روی توتال کانت ،E.Coli، سالمونلا و باکتری های مفید در بلدرچین
ارزیابی اثر استفاده از سطوح مختلف زردچوبه بر فاکتورهای بیوشیمیایی سرم و زرده در مرغهای تخم گذار مسن
تاثیر استفاده از پودر گیاه شوید بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی
اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر آنزیمهای آنتی اکسیدان و هورمونهای جنسی در بلدرچین ژاپنی مادر
تاثیر مکمل کروم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی: یک مرور نظام مند و متاآنالیز
تاثیر پودر دانه گشنیز بر عملکرد و ویژگیهای لاشه جوجه های گوشتی
اثر سطوح عصاره ای آبی و الکلی برگ زیتون بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید
متاآنالیز تاثیر مکمل کروم بر ترکیب شیمیایی گوشت در جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی
بررسی وضعیت آنتی اکسیدانی برگ زیتون و ارزیابی اثر مقادیر مختلف عصاره های آبی و الکلی بر عملکرد مرغهای تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید
اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر خصوصیات کیفی داخلی تخم مرغ مرغان تخم گذار تجاری در زمان اوج تولید
بررسی اثر سطوح متفاوت پودر زنجبیل و عصاره کندر بر پارامترهای لاشه و فراسنجه های لیپیدی خون در جوجه های گوشتی در سن ۲۴ روزگی
بررسی اجمالی تاثیر تنش گرمایی بر عملکرد و ایمنی طیور
بررسی اثرات افزودن پری بیوتیک مایع بر ضخامت پوسته تخم مرغان تخمگذار در مرحله آخر تولید در دما و زمان مختلف نگهداری
ارزیابی شاخصهای خونی و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی تغذیه شده با تفاله انار و زیست یار باکتریایی تحت تنش گرمایی
اثر استفاده از تفاله انار و زیست یار باکتریایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی
تاثیر سطوح مختلف بتائین در جیره بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بوقلمون های بومی آذربایجان شرقی
بررسی اثر مقایسه ای ویتامین C با مکمل نانو ویتامین C بر شاخص های خونی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
اثرات افزودن کروم آلی بر درصد تولید تخم مرغان تخمگذار در مرحله آخر تولید
بررسی تاثیر استفاده از نانوسلنیوم بر وضعیت سلامت و عملکرد طیور
ارزیابی سطوح مختلف عصاره کور بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی چالش یافته با آفلاتوکسین و اکراتوکسین
اثر افزودن کولین و بیوتین به شربت بر پذیرش لارو پیوند شده، مقدار ژل رویال تولیدی و ترکیب شیمیایی ژل رویال زنبور عسل
اثر سرکه سیب بر بیان ژن FAAH در ماه ی قزل آلای رنگین کمان مبتلا شده به کبد چرب غیرالکلی
اثر سرکه سیب بر مورفولوژی روده ماه ی قزل آلای رنگین کمان