Articles Stat:
Number of Articles: 239Number of Proceeding pages: 1103
Papers View: 110292
The first national conference on modern research in livestock science focused on environmental stress
The first national conference on modern research in livestock science focused on environmental stress In date 2015-05-27 by University of Birjand,دانشگاه بيرجند in City Birjand was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first national conference on modern research in livestock science focused on environmental stress
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first national conference on modern research in livestock science focused on environmental stress
استفاده از آنتی بادی های اختصاصی تخم مرغ (IgY ) در پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها در انسان و حیوانات
راندمان استفاده از انرژی متابولیسمی ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت در انرژی خالص خوراک جوجه های گوشتی
تاثیر تنش های مدیریتی، تغذیه ای و محیطی بر تولید شیر گاوهای هلشتاین
بازنگری راهبردهای دامپروری با توجه به روند خشکسالی در کشور
تنش های محیطی موثر بر نشخوار گاو
قابلیت های موجود شرق کشور در تولید الیاف دامی و راه های افزایش ارزش اقتصادی این تولیدات در منطقه
تاثیر تغییرات اقلیمی بر دام ها و سهم دام ها در تغییر اقلیم، با تاکید بر نشخوارکنندگان
آداپتاسیون متابولیکی گاوهای شیری پرتولید در شرایط تنش گرمایی
منحنی شیردهی و کاربرد آن در اصلاح نژاد گاوهای شیری
استرس اکسیداتیو و ایمنی ذاتی
بیماریزای پرندگان E.coli فن آوری نوین در توسعه واکسن علیه باکتری(Bacterial Ghost): شبح باکتریایی Bacterial Ghosts: A Novel Technology for Development of Vaccine against Avian Pathogenic E.coli (APEC)
بررسی تنوع صفات بیومتریک و خطی اندازه بدن در اکوتیپ بزهای بومی آذربایجان
تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک کاه سویا
اثر مصرف عصاره بنه بر سطح هورمون های تیروییدی در موش های صحرایی دیابتی و دیابتی تحت تمرین
مقایسه جیره های غذایی حاوی ذرت، گندم بر قابلیت هضم ظاهری پروتیین، جمعیت میکروبی ایلیوم، ریخت شناسی روده، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی نر در دوره های مختلف پرورشی
اثر تزریق ویتامین ای– سلنیوم روی عملکرد تولیدمثلی میش های نژاد دالاق
بررسی اثر عصاره میوه گیاه کهورک بر برخی فراسنجه های خونی در رت های دیابتی نوع 2
اثرات تلقیح باکتریایی و روغن های اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر قابلیت هضم و فرآسنجه های تخمینی سیلاژ ذرت
تاثیر باقلا (Broad Bean) بر خصوصیات فیزیکی بیضه، ویژگی های کمی و کیفی اسپرماتوزویید اپیدیدیمی قوچ زل
تاثیر هورمونهای بوسرلین (آگونیست GnRH) و گونادوتروپین جفتی اسب بر بهبود آبستنی و پاسخ فحلی میش های نژاد دالاق
برآورد فراسنجه های ژنتیکی صفات وزن بدن و اجزای لاشه در بلدرچین ژاپنی
مقایسه توان پیشبینی مدل های غیرخطی جهت برآورد پارامترهای رشد در بز رایینی
تاثیر منابع مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری در ترکیب با پروتیین متفاوت از نظر تجزیه پذیری بر فراسنجه های تولید گاز
تاثیرافزودنی باکتریایی و اسانس های روغنی بر قابلیت هضم، فراسنجه های تخمیری و تولید توده میکروبی سیلاژ ذرت
اثر تغذیه ویتامین E و تفاله دانه انار بر اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله
اثر عصاره آبی گیاه دارویی علف هیضه و اسکوربیک اسید روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
نرخ مرده زایی، سقط جنین و دوقلو زایی در گاوداری های شیری شمال شرق ایران
تاثیر آفلاتوکسین B1 و جاذب های آلومینوسیلیکاتی بر فراسنجه های تولیدگاز، تخمیر و هضم در شرایط برون تنی
مطالعه چندشکلی تک نوکلیوتیدی ژن N-RAP در اسب های نژاد تروبرد و ترکمن به وسیله روش PCR-RFLP
اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی مرغان تخم گذار تجاری
بررسی علل حذف گاوشیری در گاوداری های صنعتی استان خراسان رضوی
بررسی اثر افزودن نانو ذرات نقره پوشش داده شد بر زیولیت بر تعداد و نسبت هتروفیل به لنفوسیت خون جوجه های گوشتی
تاثیر آنتی اکسیدانت های تجاری، ویتامین E، برگ های خشک شده چای سبز و نعناع بر روی زنده مانی و کاهش تلفات در جوجه های گوشتی
تاثیر عصارهی اتانولی گیاهان دارویی مرزه و آویشن با آنتی بیوتیک محرک رشد بر برخی فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
تاثیر ظرفیت بافری مخلوط ترکیبات معدنی بر ارزش اسیدزایی شکمبه ای جیره های با نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره در شرایط برون تنی
اثر سطوح مختلف انرژی و زردچوبه جیره بر عملکرد اقتصادی و شاخص تولیدی جوجه های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلوگرم
تاثیر فرآورده فرعی رازیانه بر عملکرد جوجه های گوشتی
اثر مکمل آنزیمی زایلاناز - بتاگلوکاناز بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری ذرت، گندم و تریتیکاله در جوجه های گوشتی
تاثیر سطوح مختلف اسانس پونه، پریبیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه جوجه های گوشتی
اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر صفات کیفی تخم مرغ
تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های مادر گوشتی و سلامت نتاج آنها
اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایلاناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه برنج در شرایط برون تنی
اثر تنش گرمایی بر عملکرد گاوهای شیری براون سوییس در فصول مختلف سال در منطقه مشهد
برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در بره های لری با استفاده از مدل حیوانی چند متغیره
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر روی فراسنجه های شکمبه
اثر تنش گرمایی بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین در فصول مختلف سال در منطقه مشهد
تاثیر عصاره آویشن بر تیتر آنتیبادی خون و وزن اندامهای لنفوییدی جوجه های گوشتی
بررسی بیوانفورماتیکی ساختار پروتیین ژن فاکتور رشد شبه انسولین نوع 1 در بوقلمون
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره آبی - الکلی ترخون با آنتیبیوتیک محرک رشد بر روی خصوصیات لاشه و درصد ماندگاری در جوجه های گوشتی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف خرما ضایعاتی بر فراسنجه های خونی و فعالیت آنتی اکسیدانی بزهای شیرده نژاد سانن
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام
تاثیر آنت یاکسیدان های طبیعی در پایداری اسیدهای چرب امگا- 3 عضله ران جوجه های گوشتی
اثر تغذیه هسته انار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ادرار و مدفوع بز های سانن در شرایط تنش اکسیداتیو القایی
اثر نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم و تراکم گله برشاخص تولید جوجه های گوشتی
بررسی تاثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک و قابلیت هضم در گوسفند کرمانی
تاثیر افزایش حرارت در دوره انکوباسیون بر میزان جوجه درآوری مرغ های مادر گوشتی
تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر میزان اسید لینولییک و لینولنیک مزدوج چربی داخل عضلانی بزغاله های مهابادی
بررسی خسارات تنش گرمایی بر صنعت گاو شیری استان خراسان جنوبی بر اساس مدل تجربی در سال 1392
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفرانی بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی چالش یافته با آفلاتوکسین
اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته 32 تا 44
کاهش مسمومیت مزمن با استامینوفن توسط عصاره کهورک (Prosopis farcta) در موش صحرایی: اثر بر روی آنزیمهای کبدی
تاثیر مصرف عصاره کلروفرمی برگ اکالیپتوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
مطالعه اثرات هیستومورفولوژیکی و هیستوشیمیایی رژیم غذایی دارای زیولیت قم، بر ساختار بافتی روده باریک جوجه گوشتی در مقایسه با زیولیت تجاری
تاثیر عصاره سرخارگل بر تیتر آنتیبادی خون و وزن اندام های لنفوییدی جوجه های گوشتی
بررسی اثرات استفاده از پودر فلفل سیاه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر مصرف خوراک، وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک جوجه های گوشتی در سنین اولیه
ارزیابی عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین B1 بنتونیت سدیم و خارمریم
اثر افزایش دما در زمان انکوباسیون بر تلفات جنینی مرغهای مادر گوشتی
بررسی اثر باکتری اسید دوست دستگاه گوارش گونه سبزقبا و پروبیوتیک تجاری بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
بررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سنین اولیه
اثر فصل زایمان بر بازده تلقیح مصنوعی گاوهلشتاین در گاوداری های شیری شرق استان گلستان
مطالعه چندشکلی تک نوکلیوتیدی ژن PRKAG3 در اسب های نژاد تروبرد و ترکمن به وسیله روش PCR-RFLP
بررسی اثر تغذیه اسانس نعناع و شوید بر عملکرد بره های پرواری نر کردی
تاثیر عصاره ی اتانولی گیاهان دارویی مرزه و آویشن با آنتی بیوتیک محرک رشد بر جمعیت باکتری های روده کور در جوجه های گوشتی
اثر عصار هیدروالکلی کلاله زعفران بر عملکرد و فراسنجههای لاشه بلدرچین ژاپنی
تاثیر ژله رویال بر بلوغ برون تنی اووسیت بز
تاثیر افزایش پروتیین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد اندام های دستگاه گوارش و سیستم ایمنی در هفته اول دوره پرورش در جوجه های گوشتی
اثرسطوح مختلف تفاله زیتون و مکمل آنزیمی برعملکرد مرغان تخمگذار
تعیین شاخص های رتبهبندی مزارع پرورش جوجه گوشتی از لحاظ ریسک بروز تلفات
اثر سنگروویت بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
بررسی تولید گاز علوفه جو هیدروپونیک در شرایط برون تنی
اثر گلبرگ زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف نانوذرات نقره پوشش داده شده بر زیولیت بر پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی
بررسی اثر ویتامین E بر سطوح اینترلوکین 6 و فاکتور نکروز دهنده تومور آلفا در سرم خون موش های صحرایی تحت تنش
تاثیر استفاده از سطوح مختلف ملاس و تفاله چغندرقند بر قابلیت هضم، فراسنجه های تخمیری و تولید توده میکروبی سیلاژ فضولات مرغ تخمگذار
اثر افزودن پودر برگ های نعناع و چای و مکمل های ویتامین E و آنتی اکسیدانت تجاری به جیره بر کیفیت گوشت لاشه جوجه های گوشتی
آنالیز فیلوژنتیکی ویروس تب هموراژیک کریمه - کنگو گزارش شده در ایران
تاثیر زرده تخم مرغ محلی و صنعتی در رقیق کننده تریس بر زنده مانی و ناهنجاری های مورفولوژی اسپرم قوچ عربی
اثر هسته انار بر استوکیومتری تولید متان و سایر محصولات میکروبی شکمبه تحت تنش اکسیداتیو القایی در شرایط آزمایشگاهی
اثرات کربوهیدرات های دیواره سلولی سبوس گندم بر فعالیت آنزیم روده و خون جوجه های گوشتی
اثر افزودن باکتری اسید دوست دستگاه گوارش گونه سبز قبا و پربیوتیک تجاری بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی
تاثیر جایگزینی دانه جو به جای دانه ذرت و افزودن مکمل پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک به جیره بر خصوصیات لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
اثر تغذیه شاهدانه ( .Cannabis sativa L ) اکسترود شده بر عملکرد و فعالیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجه های گوشتی
تاثیر تجویز کمپلکس آهن، مس، کبالت و ویتامین B12 بر برخی فراسنجه های خون شناسی در گوساله های شیرخوار
ارزیابی فراسنجه های خونی بلدرچین های ژاپنی تغذیه شده با عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران
بررسی اثر عصاره الکلی اکالیپتوس بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی چالش یافته با اشرشیاکلی
اثر استفاده از سطوح مختلف مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر تغییرات pH و جمعیت گونه های مختلف پروتوزوآ شکمبه گوسفند کرمانی
مقایسه مدل های مختلف ارزیابی ژنتیکی برای سخت زایی در گاوهای هلشتاین ایران
بررسی تاثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر نیتروژن مصرفی در گوسفند کرمانی
اثر پودر زردچوبه و منبع چربی بر عملکرد و فراسنجه های استخوانی جوجه های گوشتی سویه آرین تحت تنش گرمایی
تاثیر افزودن تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات به سیلاژ تفاله گوجه فرنگی بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط برونتنی
برآورد وراثت پذیری صفت تولید شیر سه دوره شیردهی اول در گاوهای هلشتاین
اثر افزودن باکتری اسید دوست دستگاه گوارش گونه سبزقبا و پروبیوتیک تجاری بر کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی
اثر پودر زردچوبه و منبع چربی بر غلظت فراسنجه های خونی و وضعیت ضداکسیدانی جوجه های گوشتی سویه آرین تحت تنش گرمایی
مطالعه فراسنجه های بیوشیمیایی خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره آبی اکالیپتوس
بررسی انرژی قابل سوخت و ساز منابع مختلف روغن در جوجه های گوشتی ماده در دوره رشد
اثر تلقیح باکتریایی و روغن های اسانسی نعناع، مرزه و زیره بر فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت
اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Somnifera) بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه نعناع فلفلی بر سلول های سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
مطالعه فراسنجه های بیوشیمیایی خونی جوجه گوشتی چالش یافته با اشرشیاکلی تغذیه شده با عصاره الکلی اکالیپتوس
اثرات پلی ساکارید های غیر نشاسته ای سطوح مختلف جو با و بدون آنزیم در خصوصیات فیزیولوژیکی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
بررسی شیوع لنگش و زیان اقتصادی ناشی از آن در گاوداری های استان خراسان رضوی
تاثیر هورمون های بوسرلین (آگونیست GnRH ) و Ecg بر نرخ زایش، وزن تولد بره ها و طول آبستنی میش های نژاد دالاق
مقایسه تاثیر استراتژی های مختلف از شیرگیری بر عملکرد گوساله های شیری هلشتاین
تاثیر عملآوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر فراسنجه های تولید گاز کاه سویا
اثر فصل زایمان بربازده تولید مثل گاوهای شیری هلشتاین در شرق استان گلستان
اثر مخمر نان (Saccharomyces cerevisiae) و تغذیه مرطوب بر صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
مطالعه بیو انفورماتیکی شاخص های آنتی ژن سلول B پروتیین VP1 در پیکورناویروس عامل تب برفکی دام
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گل راعی و تاثیر آن بر جمعیت میکروبی روده کور جوجه های گوشتی
مقایسه جیره های غذایی حاوی ذرت، گندم با و بدون آنزیم بر و عملکرد، جمعیت میکروبی ایلیوم، ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی ماده
بررسی عملکرد و برآورد فراسنجه های ژنتیکی صفات وزن بدن گله شتر ایستگاه تحقیقاتی بافق
تجزیه ژنتیکی میانگین وزن تولد بره ها در هر زایش با استفاده از مدل های رگرسیون تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری
اثر هورمون های بوسرلین و hCG بر خصوصیات تولیدمثلی میش های دالاق
بررسی عوامل موثر بر نگرشگاوداران نسبت به تلقیح مصنوعی (مطالعه موردی گاوداری های سنتی شهرستان جیرفت)
ارزیابی عوامل محیطی و برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان لری با استفاده از مدل حیوانی تک متغیره
مطالعه قابلیت هضم و اتصال میکروب های شکمبه در تفاله دانه انار خشک و سیلویی
بررسی اثرات تراکم گله و سطوح انرژی بر شاخص تولید جوجه های گوشتی درسنین اولیه
مطالعه فراسنجه های عملکردی و لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با پودر میوه گیاه کهورک تحت تنش گرمایی
تعیین کوتاهترین زمان تشخیص آبستنی در میش های دالاق با استفاده از اولتراسونوگرافی و تطبیق آن با روش اندازه گیری پروژسترون خون
تاثیرسطوح مختلف ملاس و تفاله چغندرقند بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تخمیری سیلاژ فضولات طیور تخمگذار
تاثیر افزودن سطوح مختلف آنزیم ناتوزیم در جیره کاملا مخلوط بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برونتنی
تاثیر اسانس گیاهان نعناع و پونه بر عملکرد و تعداد پروتوزوآی شکمبه گوسفندان دالاق
برآورد وراثتپذیری و تکرارپذیری صفت تولید شیر گاوهای هلشتاین با کمک مدل های حیوانی تک متغیره و تکرارپذیری
بررسی تاثیر عصاره ی اتانولی گیاه نعناع فلفلی بر تیتر ایمنی و میزان ماندگاری در جوجه های گوشتی دریافت کننده SRBC
فقدان ارتباط پلی مورفیسم ژن FCGRT با پارامترهای خونی و سلامتی گوساله های هلشتاین با استفاده از تکنیک PCR-SSCP
مطالعه فراسنجه های عملکردی و لاشه جوجه گوشتی چالش یافته با اشرشیاکلی تغذیه شده با عصاره آبی اکالیپتوس
برآورد همبستگیهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولیدی و تولیدمثلی مرغان بومی استان مازندران
بررسی اثر گیاه عروسک پشت پرده (Physalis Alkekengi) بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
اثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتیین خام دانه جو
بررسی ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم و همبستگی های بین ترکیبات شیمیایی گیاه تاغ
اثر تغذیه زود هنگام با پروبیوتیک و عسل بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی
تعیین شاخص های رتبه بندی مزارع پرورش مرغ تخم گذار از لحاظ خطر بروز تلفات
تاثیر ویتامین E بر روی برخی از آنزیم های کبدی سرم خون موش های صحرایی پرورش یافته تحت تمرین
تاثیر فرآوری کاه گندم با قارچ پلوروتوس فلوریدا بر قابلیت هضم مواد مغذی، تغییرات وزن و امتیاز وضعیت بدن و وزن تولد برهها در میش های آبستن نژادکرمانی
بررسی اثر افزودن باکتری اسید دوست دستگاه گوارش گونه سبزقبا و پروبیوتیک تجاری بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع آنتی اکسیدان طبیعی در شرایط تنش گرمایی
اثر افزودن باکتری اسید دوست دستگاه گوارش گونه سبز قبا و پربیوتیکبر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی
مقایسه توابع ریاضی در برازش منحنی تولید شیر زایش اول در یک گله گاو هلشتاین
اثر سطوح مختلف متیونین بعلاوه سیستین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته 23 تا 44
بررسی قابلییت هضم و ترکیب شیمیایی باگاس فرآوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا (Pleurotus florida) به منظور تولید خوراک دام
تاثیر استفاده از افزودنی باکتریایی و روغن های اسانسی بر ترکیب شیمیایی سیلاژ ذرت
تاثیر تراکم پروتیین و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی در هفته اول دوره پرورش
بررسی انتخاب خوراکی طیور در شرایط تنش گرمایی
بررسی استفاده از پرلیت و زیولیت در مقوای بستر بر راندمان لاشه جوجه های گوشتی
مطالعه اثر ارزش های اصلاحی بر روی روند بیان ژن BTN1A1 در زمان های مختلف فیزیولوژیکی غدد پستانی بزه ای عدنی ایران
اثر کلاله زعفران بر شاخص پراکسیداسیون چربی ران نگهداری شده در یخچال در جوجه های گوشتی
اثر تغذیه با تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی بزغاله
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسانس پونه ، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی نژاد راس
تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی و ارزش غذایی پوست انار با استفاده از خروس های بالغ
مطالعه اثر ارزش های اصلاحی بر روی روند بیان ژن گیرنده پرولاکتین در زمان های مختلف فیزیولوژیکی غدد پستانی بزهای عدنی ایران
بررسی خوش خوراکی نسبی و مصرف اختیاری باگاس فرآوری شده با قارچ پلوروتوس فلوریدا (pleurotus florida) در تغذیه گوسفند
مطالعه شاخص های سودآوری مزرعه در گاوداری های شهرستان جیرفت
بررسی اثرات تزریق پروبیوتیک و عسل به داخل تخم مرغ مادر گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های تفریخ شده
اثر آماده سازی هورمون های بوسرلین و hCG بر میزان بره زایی در میش دالاق
اثرات نانو و میکرو ذرات کپسوله عصاره الکلی نعناع فلفلی بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
مقایسه روند ژنتیکی صفت حداکثر ظرفیت ترشح شیر در گاوهای زینه و اصیل هلشتاین ایران
بررسی توان جذب افلاتوکسین B1 توسط جاذب های نانوساختار و نانوحفره آلومینوسیلیکاتی در شرایط برون تنی و درون تنی
ارزیابی اثرات همخونی بر صفات رشد قبل از شیرگیری در بز کرکی رایینی
اثر روغن های اسانسی نعناع و پونه بر pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه گوسفند نژاد دالاق
اثر تزریق ویتامین B12 بر متابولیت های خون و ایمنی همورال در گاوهای شیری پیرامون زایش
اثر مرحله گلدهی بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک یونجه خشک
اثر هسته انار بر فراسنجه های تولید گاز و تجزیه پذیری ماده خشکتحت تنش اکسیداتیو القایی در شرایط آزمایشگاهی
تاثیر مصرف ویتامین E بر سطوح پروتیین واکنشگر C و پروتیین شوک حرارتی 70 درسرم خون موش های صحرایی تحت تمرین
تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی پوشش مغز پسته با استفاده از روش تولید گاز
اثر جایگزینی سطوح مختلف مخلوط پروتیینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر چربی حفره شکمی و احشاء قابل مصرف جوجههای گوشتی
مطالعه فراسنجه های عملکردی و لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره الکلی اکالیپتوس
تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثر سنگروویت بر برخی از فراسنجه های سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
اثرسطوح مختلف تفاله خشک رازیانه بر برخی فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی
تاثیر اسید های چرب ژل رویال بر بلوغ برونتنی اووسیت بز
برآورد فراسنجه های منحنی رشد در مرغ های مادر گوشتی راس 308
تاثیر استراتژی های مختلف از شیرگیری بر متابولیت های خونی و فراسنجه های تخمیری شکمبه در گوساله های شیری هلشتاین
اثر عصاره بنه و تمرین هوازی بر نیم رخ چربی سرم خون موش های صحرایی دیابتی
اثر سطوح گلبرگ زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی
اثر زمان دسترسی به خوراک پس از هچ بر جذب زرده و وزن دستگاه گوارشجوجه های گوشتی
اثر تنش گرمایی بر عملکرد تولیدمثل گاوها از دیدگاه دامداران
اثر تغذیه با تفاله دانه انار بر کیفیت گوشت بزغاله های مهابادی
کنتیک شکمبه ای ناپدید شدن نیتروژن اوره پوشش دار در شرایط برون تنی
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن درسنین مختلف بز کرکی رایینی
اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری جو بدون پوشینه در جوجه های گوشتی
تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش تنش های اکسیداتیو حاصل از افزودن اسیدهای چرب امگا- 3 به جیره جوجه های گوشتی
ارزیابی عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف اسانس پونه، پریبیوتیک و آنتی بیوتیک در دوره پایانی
تاثیر افزودن پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل بر سیستم ایمنی و جمعیت باکتری اشریشیاکلی ایلیوم جوجه های گوشتی Cobb500
تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتیین جیره بر برخی پارامترهای خون و اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی
اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر ریخت شناسی ژژنوم بلدرچین ژاپنی
آزمون نتاج و تایید والدین در گوسفند قزل با استفاده از نشانگرهای میکروساتلایت
تاثیر استفاده از پودر تخم گشنیز و ریشه زنجبیل در جیره بر عملکرد رشد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
تاثیر منابع مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری و پروتیین قابل تجزیه در شکمبه بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط برونتنی
تاثیر مکمل امگا- 3 بر کاهش تنش ناشی از بروز دیابت در نشخوارکنندگان کوچک
بررسی کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف سنگروویت
تعیین بهترین تابع توصیف کننده ی منحنی شیردهی شکم اول گاومیش خوزستان
اثر پودر میوه گیاه کهورک بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثر عصاره الکلی اکالیپتوس بر فراسنجه های بیوشیمیایی خونی جوجه های گوشتی
اثر سطوح کلاله زعفران بر عملکرد، صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه گوشتی
بررسی اثر ویتامین E بربرخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون موش های صحرایی پرورش یافته تحت تنش اکسیداتیو
جداسازی و شناسایی قارچ های شکمبه گوسفند بلوچی در منطقه سیستان
تاثیر نانوذرات نقره پوشش داده شده بر زیولیت بر برخی از اندام های داخلی در جوجه های گوشتی در پایان دوره آغازین
مقایسه اثر عصاره ی اتانولی گیاهان دارویی مرزه و آویشن با آنتی بیوتیک محرک رشد بر وزن اندام های داخلی و ماندگاری در جوجه های گوشتی
اثر عصاره آبی الکلی گیاه کهورک بر فاکتور های التهابی رت های دیابتی نوع 2
اثر رقیق کننده تریسحاوی زرده تخم پرندگان مختلف بر درصد تحرک اسپرم قوچ عربی طی ذخیره منی بحالت مایع
کاهش مسمومیت مزمن با استامینوفن توسط عصاره کهورک (Prosopis farcta) در موش صحرایی: اثر بر عملکرد کلیوی
اثر استفاده از سطوح مختلف مخمر ساکارومایسس سرویسیه برمصرف خوراک و فراسنجه های خونی گوسفند کرمانی
تعیین شاخص های رتبه بندی مزارع پرورش مرغ مادر گوشتی از لحاظ خطر بروز تلفات
بررسی منحنی رشد در بز رایینی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف خرما ضایعاتی برعملکرد بزهای شیرده سانن
میزان سطح آگاهی مرغداران درباره تنش حرارتی
اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی و وزن نسبی دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی
اثر دمای اکستروژن بر دانه های سویای پرچرب و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سنین اولیه
اثرات دانه های سویای پرچرب اکسترود شده بر شاخص تولید و برخی از اندام های داخلی جوجه های گوشتی
تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی و ارزش غذایی تفاله دانه انار با استفاده ازخروس های بالغ
اثرات استفاده از سطوح مختلف مکمل ویژه ضد تنش بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania Somnifera) بر ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتیینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات طیور (اکسترود شده و اکسترود نشده) با کنجاله سویا بر عملکرد جوجه های گوشتی 28 روزه
اثر عصاره هیدرولیکی گلبرگ زعفران بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون بلدرچین های ژاپنی چالش یلفته با افلاتوکسین
اثر تغذیه شاهدانه ( .Cannabis sativa L ) اکسترود شده بر وزن نسبی اجزای لاشه و پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی
ارزیابی راندمان لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف سنگروویت
بررسی اثر گیاه عروسک پشت پرده (Physalis Alkekengi) بر عملکرد و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی
ریخت شناسی قارچ های بی هوازی موجود در شکمبه گاو سیستانی
نقش اثرات مادری بر ارزیابی ژنتیکی صفات گوساله زایی در گاوهای هلشتاین ایران
اثرات نانو و میکرو ذرات کپسوله عصاره الکلی نعناع فلفلی بر راندمان لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
تاثیر هورمون رشد و هورمون های تیروییدی بر بلوغ برون تنی اووسایت بز
اثر زمان دسترسی به خوراک پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی
ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با منابع آنتیاکسیدان طبیعی در شرایط تنش گرمایی
تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
اثر عصاره آبی اکالیپتوس بر عملکرد و فراسنجه های لاشه جوجه های گوشتی
اثر تنش گرمایی بر تولید شیر
برآورد ضرایب اقتصادی صفات مهم تولیدی گوسفند کردی خراسان با استفاده از مدل زیست اقتصادی
بررسی اثر عصاره آبی اکالیپتوس بر غلظت فراسنجه های بیوشیمیایی خونی جوجه گوشتی چالش یافته با اشرشیاکلی
تاثیر تانن بر اتصال میکروب های شکمبه در تفاله دانه انار سیلویی حاوی افزودنی های مختلف