Articles Stat:
Number of Articles: 96Number of Proceeding pages: 787
Papers View: 158813
The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition
The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition In date 2015-02-22 by ,معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي ايران in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition
اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مرازآشیانه ای
ارتباط علایم جسمانی سندرم پیش از قاعدگی و مصرف شیر
ارتباط مصرف روزانه شیر با علایم خلقی،اختلال ملال پیش از قاعدگی
ارزیابی کیفیت شیر خام دریافتی و وضعیت زیر ساختها در مراکز جمع آوری شیرخام استان مازندران در سال 1392
بررسی آلودگی سرب و کادمیوم شیرشتر مناطق مختلف ایران
بررسی حضور آنتیبادیهای ضد کوکسیلا بورنتی (تب کیو) در شیر فله گاوداریهای شمال غرب ایران
بررسی خواص تغذیه ای و بیولوژیکی شیر شتر
بررسی عوامل موثر بر برهمکنش بین پروتئین های شیر و پلی ساکاریدها
بررسی کیفیت و ترشیدگی شیر با استفاده از میکروفیبر طراحی شده بر اساس نانوکامپوزیت نقره-پلی پیرول
بررسی کانون های آلودگی شیر خام از مرحله دوشش تا تحویل به کارخانه در استان های کرمانشاه،لرستان و فارس
بررسی میزان باقی مانده آنتی بیوتیکی در شیرهای پاستوریزه توزیع شده در استان لرستان با استفاده از آزمون کوپن (CMT)
بررسی و مقایسه میزان آفلا توکسینM 1 در شیر های پاستوریزه تولیدی کارخانجات استان لرستان در چهار فصل سال 1391
تعیین بقایای آنتی بیوتیکی تتراسایکلین و سولفونامیدها در نمونه های شیرپاستوریزه به روش الایزا
تعیین میزان آلودگی فلزات سرب و کادمیوم در شیر های پاستورریزه تولیدی در استان لرستان
Aflatoxin M1 in raw, pasteurized and powdered milk available in the Tehran market
اثر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس روی باند شدن آفلاتوکسینM 1درشیر،PBS و ماست
اثر بخشی آموزش مصرف شیر ولبنیات دربیماران مبتلا به فشارخون با استفاده از مدل اعتقاد بهداشتی Health Belief Model
اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک
اثرات سودمند باکتری های پروبیوتیک جدا شده از شیر مادر
بررسی اثرات افزودن نعناع Mentha piperita به شیر شتر و شیر گاو بر روی فعالیت انتی اکسیدانی ماست حاصل از انها
ارتباط مصرف شیر و لبنیات با عملکرد شناختی
ارزیابی تیتراسیون یدومتریک در محاسبه میزان هیپوکلریت سدیم در شیر
ارزیابی خصوصیات شیمیایی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دوفصل تابستان و زمستان
ارزیابی سطح ملامین و اسید سیانوریک در نمونه های غذای کودک و شیر خشک جمع آوری شده از سطح داروخانه های تهران با روش کروماتوگرافی مایع متصل به طیف سنج جرمی LC-MS/MS
استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا به منظورکاهش آمین های بیوژنیک در پنیر تولید شده از شیر خام
افزایش غنی سازی ویتامین D در شیر 2%چربی فرآوری شده در دمای بالا و زمان کوتاه، شیرکاکائو 2%چربی فرآوری شده در دمای بسیار بالا و ماست توت فرنگی کم چرب
اندازه گیری فلزات سرب و کادمیوم در نمونههای شیرخام و پاستوریزه تولید شده در شهرهای صنعتی ایران به روش ولتامتری عاریسازی آندی و کاتدی
اندازه گیری و پیش تغلیظ مقادیر بسیارکم تایلوسین در نمونه های شیر به کمک غشای فیبر توخالی اصلاح شده با نانو ذرات تیتانیوم اکسید عامل دارشده
اهمیت تهیه شیر خشک از شیر شتر برای کودکان
آلودگی آفلاتوکسینM 1 در محصولات لبنی توزیع شده در ایران در دو فصل زمستان وتابستان
آلودگی محصولات لبنی با آفلاتوکسینM1 در محصولات پنیر سفید ، کره ، بستنی
بررسی اثر پکتین با متوکسیل بالا بر خواص حسی دوغ پروبیوتیک و زنده مانی باکتر های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگه داری در یخچال
بررسی أثر زیره بر رشد و ماندگاری باکتریهای سودمند لبنی لاکتوباسیلوس روتری و بیفیدوباکتریم
بررسی استانداردهای مختلف مربوط به ویژگی های شیر خام از منظر پزشکی و طب سنتی
بررسی امکان استفاده از پودر اسپیرولینا در تولید بستنی
بررسی آفلاتوکسین M1 در پنیرهای سنتی کوزه عرضه شده در استان کردستان با روش الایزا
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلیفرم و اشرشیا کلی شیرخام در استان خراسان رضوی
بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر در میادین و بازارهای سازمان میادین میوه و تره بار فرآورده های کشاورزی شهرداری تهران در سال 1393
بررسی آلودگی میکروبی شیر خام به کلی فرم و اشریشیا کلی و شمارش کلی باکتریایی ازدامداری تا تحویل به کارخانه در استان آذربایجان غربی
بررسی آلودگی میکروبی شیرپاستوریزه و فراورده های آن در زاهدان
بررسی کار آمدی تست های تشخیص وجود تقلب مواد خنثی کننده و دترجنت در شیر خام
بررسی میزان استافیلوکوکوس اورئوس های مقاوم به متی سیلین MRSA ازفراورده های لبنی شهر مشهد
بررسی میزان الودگی قارچی در یک نوع از دوغ های صنعتی عرضه شده در سطح شهر همدان درسال 93
بررسی وضعیت آلودگی شیر خام به باکتریهای استافیلوکوکوس آرئوس و اشریشیا کلی دراستان تهران
بررسی وضعیت میکروبی و شیمیایی محصولات لبنی سنتی منطقه شمالغرب کشور در سال 1393
بررسی میزان بروز بنزوات ها در شیر خام
بررسی وضعیت آلودگی کادمیوم در نمونه شیرهای خام و برخی فرآورده های لبنی در استان همدان
بهینه سازی تولید شیر خشک در فرایند اسپری درایر با استفاده از نرم افزار سطح پاسخ Design Expert
بیواکتیو و اثرات آن بر سلامت بدن استخراج پپتیدهای
پاستوریزاسیون سرد شیر با استفاده از میدان الکتریکی پالسی
تاثیر افزودنMnSo4 به عنوان زیست محرک روی باکتریهای ماست
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز در ایجاد اتصالات عرضی در فرآورده های لبنی
روش های نوین فن آوری در صنایع شیر
کاربردهای آب پنیردرصنایع غذایی
تغییر ترکیبات شیر با استفاده از حیوانات ترانس ژنیک
تولید شیر خام حاوی اسیدهای چرب ضروری اسید آلفا لینولنیک 3ω و اسید لینولئک مزدوجω6 با استفاده از بذر کتان اکسترود شده و دانه کامل سویا درجیره گاوهای شیری
تولید شیر سالم با استفاده از میدان الکتریکی با شدت بالا و متمرکز
شیر شکلات رژیمی شیرین شده با شیرین کننده طبیعی استویا
کاربرد امولسیفایرها و استابیلایزرها در تولیدات لبنی با رئولوژی بالا
کاربرد پروتئینهای شیر در درونپوشانی اجزای غذایی
تعیین میزان باقیمانده تتراسایکلینها با روشELISA در شیرخام برخی دامداریهای صنعتی دراطراف شهر تهران
تکوین یک روش کروماتوگرافی مایع متصل به طیف سنج جرمی LC-MS/MSجهت آنالیزهمزمان ملامین و اسید سیانوریک در شیر خشک
تولید و بهینه سازی ماست پروبیوتیک همزده متناسب با ذائقه مصرف کننده ایرانی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
ردیابی و تعیین مقدار هیپوکلریتسدیم در شیر با استفاده از روش اسپکتروفتومتریUV
روشهای تشخیص آزمایشگاهی بروسلا در شیر
روند تحول بسته بندی شیر تازه
شمارش کلی میکروبی شیرهای خام تحویلی به کارخانه پگاه شهرستان جیرفت در دو فصل تابستان و زمستان
غنی سازی شیر پاستوریزه کم چرب با شیره خرما
غنی سازی شیرعسل با سنجد و گلاب
مروری بر وقوع آفلاتوکسین M1 در شیر و فرآورده های لبنی
کاربرد اولتراسونیک در غیر فعالسازی و تشخیص میکروارگانیسمها در شیر
کاربرد روش های ایمنولوژیک(الایزا) در تشخیص تقلبات شیر
کاربرد روش های غیر حرارتی در پاستوریزاسیون شیر
کاربرد هموژنیزاسیون در فشارهای فوق بالا در فرایند سالم سازی شیر
کاربردهای آب پنیر در صنایع غذایی
کاهش آلودگی شیر از طریق جایگزینی آنتی بیوتیکها با گیاهان دارویی
کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان
مروری بر استراتژی های تولید پپتیدهای زیست فعال از پروتئین های شیر برای تولیدمحصولات شیری و تخمیری
مروری بر بهبود خواص فراسودمندی پروتئین های شیر با تاکید بر ویژگی های انحصاری آنزیم های پروتئولیتیک
مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک
مروری بر بیو فیلم ، منبع ناشناخته فساد آنزیمی در محصولات لبنی
مروری بر تقلبات احتمالی در شیر و روشهای تشخیص آن
مروری بر طیف سنجی ارتعاشی همراه با آنالیز کمومتریکس برای تشخیص ملامین در شیر
مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی
مطالعه اثرات اسانس زیره (Cuminum cyminum) توام با پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643 PTCC روی رشد و بقای اشریشیاکلی O157 در پنیر سفید آب نمکی طی مدت زمان رسیدن
مطالعه فعالیت پریبیوتیکی عصاره و اسانس نعناع بر باکتریهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس سالیواریوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 شیر پاستوریزه در سطح عرضه کلان شهرتهران
اثر ضد میکروبی سویههای لاکتوباسیلوس جدا شده از مدفوع کودکان شیر خوار بر علیه سویههای اشریشیاکلی عامل اسهال
الگوی استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استانداردISO 22000:2005 درمحصول کره پاستوریزه و بررسی کنترل پراکسید در مراحل مختلف تولید
اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 سال 2000 و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران
مقایسه فواید تغذیه ای و سلامت بخش بالقوه مصرف شیرخام یا حرارت دیده گونه های مختلف حیوانات و شیر انسان
نقش کشت های آغازگردر جلوگیری از تجمع و عوارض نامطلوب گالاکتوز در شیر و فرآورده های تخمیری
نقش و اثر انواع بسته بندی بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در محصولات لبنی
وضعیت شیر از نظر آلودگی به آفلاتوکسین در کشور
هیدرولیز آنزیمی پرمیت
یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر