Articles Stat:
Number of Articles: 165Number of Proceeding pages: 1703
Papers View: 32089
The 12th National Conference on Sustainable Agriculture and Natural Resources
The 12th National Conference on Sustainable Agriculture and Natural Resources In date 2023-07-13 by Binaloud University of Mashhad,مرکز مطالعات و تحقیقات علوم و فنون بنیادین در جامعه in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 12th National Conference on Sustainable Agriculture and Natural Resources
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 12th National Conference on Sustainable Agriculture and Natural Resources
سیاست کیفری ایران در استفاده غیرمجاز از منابع آب زیرزمینی
بررسی موانع فرهنگی اجتماعی اشتغال فارغ التحصیلان دختر در بخش کشاورزی ( مطالعه موردی استان کرمان، شهرستان جی رفت)
تعیین تغییرات کاربری اراضی منابع طبیعی و کشاورزی استان تهران با استفاده از داده های سنجش از دور
معرفی میکروپروتئین های کاندیدای آرابیدوپسیس تالیانا درگیر در پاسخ به تنش غیرزیستی
شناسایی علف های هرز، کنترل مقدم بر مبارزه
تاثیر بازدارنده های اورهاز و نیتریفیکاسیون بر پارامترهای تبادلات گازی گندم دیم
اثر بخشی طیف های مختلف نوری برمیزان کلروفیل در گیاه همیشه بهار تحت تنش شوری
بررسی چالش های تولید سس مایونز پروبیوتیک
تاثیر استخراج شن و ماسه بر رفتار هیدرولیکی دبی رودخانه
اهمیت آموزش و ترویج در توسعه پایدار
لگجی(Capparis spinosa)گیاه امیدبخش
بررسی دلایل شکست طرح های کنترل فرسایش خندقی با مروری بر اقدامات ناموفق کنترل فرسایش خندقی در آفریقا
بررسی تاثیر ریزگردها بر عملکرد محصولات کشاورزی در منطقه گناباد
دانش کشاورزی ارگانیک و بررسی چالش ها و موانع پیش روی آن
اولین گزارش از قارچ( Nannfeldt) Pleurostoma richardsiae همراه با سرخشکیدگی و تغییر رنگ بافت چوب در درخت کاج تهرانPinus eldarica
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم زیست تخر یب پذیر بر پایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذره سولفات مس
بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و ساختاری اتصال دهنده های بریکت
تاثیر سیتوکینین های متفاوت روی رشد شاخه های نورسته زیتون رقم کرونایکی در شرایط کشت درون شیشه
شاخه زایی از ریزنمونه های گره دار زیتون (.Olea europae L ) رقم کرونایکی با دو روش اندام زایی مستقیم و غیرمستقیم
بررسی اثر پوشش کیتوزان و متیل سلولز بر عمر انبارمانی محصولات کشاورزی
گونهLasiodiplodia theobromae همراه با شانکر و سرخشکیدگی درختان گواوا در استان سیستان و بلوچستان
مروری بر فرآیند خشک کردن رفرکتنس ویندو برای محصولات خمیری
اولین گزارش از قارچ Neoscytalidium dimidatum همراه با لکه برگی پتوس حصیری Monstera adansonii در ایران
بررسی ویژگی های فیزیک وشیمیایی و ساختاری ضایعات کشاورزی و صنعتی در تولید بریکت
ارزیابی ریسک اکولوژیکی و شاخص های آلودگی فلزات سنگین در پسماندهای حفاری میدان نفتی اهواز
شناسایی، طبقه بندی و مدیریت پسماندها در یک سایت صنعتی بر اساس RCRA ( مطالعه موردی شهرک صنعتی خرمشهر)
باید و نبایدهای مدیریت منابع آب
عوامل موثر بر پذیرش روش های آبیاری نوین از سوی کشاورزان در شهرستان همدان(مطالعه ی موردی: دهستان شوردشت)
تاثیر غلظت های مختلف آهن بر تغذیه معدنی گیاه جعفری
اثرات فلزات سنگین خاک بر گیاهان
علل خشکیدگی و زوال درخت سرو نقرهایCupressus arizonica در ایران
امکان سنجی کشت زعفران (توده بجنورد و توده قاین) و تعیین مناسب ترین تاریخ کشت آن در منطقه میانه
کاربرد امواج فراصوت در آنالیز و بهبود بافت مواد غذایی
تاثیر قارچ ریشه آربسکولار، باکتری محرک رشد و سمیت بور بر جذب برخی عناصر غذاییتوسط گیاه ذرت و تنفس میکروبی خاک
تاثیر قارچ Rhizophagus intraradices و باکتریMicrococcus yunnanensis برخصوصیات خاک و پارامترهای رشد ذرت تحت سمیت بور
ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت های تقویت شده با آرد هسته زیتون بر پایه پلی پروپیلن
ارزیابی و تحلیل توسعه کشت محصول گردو در شهرستان اسکو
اثر اصلاح با روغن سویا اپوکسی بر خواص فیزیکی و شیمیایی چوب صنوبر
اثر سلنیوم و طیف های مختلف نور LED بر برخی صفات مورفولوژیک دانهال کلم بروکلی(Brassica oleracea var. Italica)
اثر سلنیوم و طیف های مختلف نور LED بر رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای فنل کلدانهال کلم بروکلی Brassica oleracea var. Italica
بررسی پلی مرفیسم ژن ۱-DGAT در گوسفند نژاد کلکوهی با استفاده از روشPCR-RFLP
پلی مورفیسم ژن CALPASTATINدرگوسفند نژادکلکوهی با استفاده از روش PCR-RFLP
مروری بر عوامل موثر بر ویژگی های بافت و رئولوژی پاستا
بررسی موانع موجود در طرح اسکان جامعه عشایری و ارائه راهکارها
پیش بینی بار رسوب معلق رودخانه با استفاده از روش بیان ژن (مطالعه موردی: رودخانهالله)
نحوه بازیابی مناطق مرجانی آسیب دیده
تاثیر آلودگی جوی بر اکوسیستم های دریایی
مروری بر تاثیر هیدروکلوئیدها بر بافت انواع مواد غذایی
مروری بر الئوژلاسیون سبز، رویکردی امید بخش برای کمک به افزایش پایداری محیط زیست
بررسی چند شکلی ژن gdf۹ و تاثیرات آن بر دوقلوزایی گوسفند لری بختیاری
بررسی چند شکلی ژن gdf۹ و تاثیرات آن بر صفات وزنی گوسفند لری بختیاری
مقایسه ترکیبات اسانس پوست میوه نارنگی لی با والدینش
مقایسه ترکیبات اسانسپوست میوه در بالنگ وپوملو
اندازه گیری شاخص رنگ و سینتیک خشک شدن برگ های ترخون در یک خشک کن بستر شناور مجهز به پمپ حرارتی
اثرات محلول پاشی نانوسیلیکون و اسید سالیسیلیک برعملکرد برخی صفات ذرت. Zea mays L در مزارع آلوده به عناصر سنگین
تاثیر تیمارهای فیزکی و شیمیایی بر ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی برخی ارقام ایرانی و وارداتی زیتون Olea europaea L
مکانیابی فرسایش پوشش گیاهی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی در محیط سیستم اطلاعات جغرافیاییGIS
ارزیابی اثرات نوع و ضخامت خاک پوششی در تولیذ قارچ دکمه ایAgaricus bisporus
کاربردهای فناوری ارتباطات و اطلاعات۱ در حوزه آموزش نوین کشاورزی
بررسی عوامل موثر بر میزان صادرات محصولات باغی در ایران
بررسی انواع نشاسته و مطالعه کاربرد آن ها در صنایع غذایی
تاثیر فرم های مختلف متیونین (L,D,DL) در جیره غذایی مبتنی بر پروتئین گیاهی بر عملکرد رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمانmykiss Oncorhynchus
تاثیر فرم های مختلف متیونین(L,D,DL) در جیره غذایی مبتنی بر پروتئین گیاهی بر شاخص-های خونی و سرمی ماهی قزل آلای رنگین کمانmykiss Oncorhynchus
روش های کاهش اسید فیتیک سبوس گندم
نانولیپپوزوم ها
نقش هورمون سالیسیلیک اسید روی ویژگی های کمی میوه هلو
تجمع رنگیزه آنتوسیانین در میوه هلو تحت تاثیر تیمار سالیسیلیک اسید طی انبار مانی در دمای پایین
مروری بر امکان استفاده از چوب کهور در ساخت تخته خرده چوب
استخراج انزیم ها، کاربرد و با ثبات سازی انزیم استحصالی
ویژگی های تقویت کننده های میکرو و نانو بیوپلیمرها برای کاربردهای غذایی
انواع و تولید فراورده های جدید شیلاتی
افزایش پروستاگلاندینE۲(PGE) با کلسیم پلاسما در دوران تولید مثلی ماهی گلد فیش رابطه مثبت دارد
اثر افزودن میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات بافتی سوسیس
بررسی تغییرات پوشش گیاهی و وضیعت مراتع اشکورات استان گیلان
بررسی پوشش گیاهی سایت های قرق و تحت چرا مراتع خشکه رود
پایش پوشش گیاهی اقلیم رویشی نیمه استپی مراتع گدوگ
کود زیستی و اهمیت کاربرد آن
کاربست اصول حکم رانی جنگل در راستای توسعه پایدار (مطالعه موردی: شهرستان ماسال)
تاثیر پودر دانه گشنیز بر روی عملکرد رشد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون جوجه هایگوشتی
کاربرد روش آماری چند متغیره در شناسایی صفات موثر بر عملکرد خربزه در شرایط تنش خشکی
ارتباط فرایند ارزیابی چرخه حیات به توسعه پایدار و مزایای آن
افزودنی های مناسب به سوخت بیودیزل جهت افزایش بازده
تاثیر شرایط محیطی بر پرورش کنه شکارگر(Acari :Phytoseiidae ) Neoseiulus barkeri (Hughes)
بررسی میزان دقت و کارکرد تصاویر ماهواره ای در ارزیابی شدت خطر بیابان زایی
مروری بر برنامه واکسیناسیون برونشیت عفونی
مروری بر بیماری اتساع پیش معده در پرندگان
استافیلوکوکوس ارئوس و بیماری زائی آن در پرندگان
مروری بر اهمیت دانش بومی گونه های گیاهی مراتع
اهمیت بررسی روند تغییرات اقلیمی بر مراتع
بررسی آلاینده های جوی و تاثیر آن ها بر محیط های دریایی
بررسی منشاء و اثرات مخرب آلاینده های نفتی در بوم سامان های آبی
تاثیرشیرابه حاصل از کمپوست سرشاخه درختان مرکبات بر جرم مخصوص ظاهری، حقیقی، تخلخل و ظرفیت نگهداشت آب در خاک سبک و سنگین
تاثیرات چرای دام بر پوشش گیاهی مراتع کوهستانی البرز مرکزی
بررسی اثر محل رویش و زمان برداشت بر کمیت اسانس آویشن شیرازی
تاثیر پلیمر سوپر جاذب آکوسورب و دورآبیاری بر عملکرد گیاه دارویی آویشن شیرازی
بررسی عوامل موثر بر توسعه شرکت های دانش بنیان با بهره گیری از روش دلفی: مطالعه موردی در شرکت های دانش بنیان کشاورزی استان مرکزی
تکنولوژی های نوین تولید پوشش های خوراکی
کاربردهای جاری و بالقوه موسیلاژ در پری بیوتیک ها و مواد مغذی
اولویت بندی کاشت محصولات کشارزی جهت اشتغال خرد روستاییان به کمک تحلیل سلسله مراتبAHP(مورد مطالعه شهرستان سلسله)
بررسی عملکرد مدل های شبکه عصبی مصنوعی و روابط تجربی در برآورد تلفات تبخیر از تشت در مقیاس ماهانه و سالانه در محدوده دریاچه سد شهید رجایی ساری
مقایسه استخراج ژلاتین به روش سنتی و استخراج به کمک فراصوت روی ترکیبات کلی ژلاتین حاصل از فلس ماهی سفید Rutilus frisii Kutum
اصالت سنجی سرکه؛ بررسی پروفایل عناصر معدنی
نقش تخمیر در تغییر رنگ غذاها
مدیریت بهینه آب زراعی در شرایط خشک سالی
بررسی نقش آموزش مردم محلی و کشاورزان جهت مشارکت آن ها در مبارزه با خشک سالی
اثرات خشک سالی بر بخش های مختلف کشاورزی و راهکارهای پیشگیری و مقابله با آن
ارزیابی فضای سبز شهری با استفاده از اکولوژی منظر(مطالعه موردی: منطقه ۲ شهر لاهیجان)
پایداری کشاورزی در اراضی کوچک از طریق کشاورزی قراردادی در استان خوزستان
بررسی ارتباط الگوی کشت و کم آبی در حوضه کرخه (مشکلات ، چالش ها و راه کارها)
زه آب ها: چالش کشاورزی پایداربا تاکید بر استان خوزستان
تاثیر متن آگاه ساز بر تمایل به پرداخت مصرف کنندگان برنج ارگانیک در شهر شیراز
حساسیت زنبور پارازیتوئید Trichogramma brassicae Bezdenkoبه باقیمانده حشره کش های آلفاسایپرمترین، کرومافنوزاید و ماترین روی بوته های گوجه فرنگی
مقایسه کارایی روغن معدنی در اختلاط با کائولین با حشره کش های شیمیایی در کنترل پسیل گلابی در فصل تابستان
بررسی طعمه مورد استفاده ماهیگیران باشگاه های تفریحی استان تهران
کاهش میزان رطوبت خرما با استفاده از خشک کن خورشیدی تونلی
مروری بر بوم شناسی فردی گیاه پنج انگشت
بررسی مدیریت تلفیقی کرم آفت کلیدی ذرت علوفه ای ساقه خوار اروپایی ذرت
نقش کیلات های عناصر معدنی کم مصرف در تغذیه طیور
Extraction and Purification Technology for Bioactive Peptide fromMicroalgae
مطاعه جاذبه های گردشگری و خواص درمانی چشمه آب گرم اهرم استان بوشهر
بررسی مواد مورد استفاده در بستهبندی مواد غذایی از نظر سلامتی و محیط زیست
اثر محلول پاشی متانول بر رشد و عملکرد گندم دوروم در شرایط کم آبی آخر فصل
کاهش شاخص حساسیت گندم به تنش شوری با استفاده از سولفات روی
گردشگری پایدار محیط زیستی در چشمه های آب گرم و معدنی مازندران
بررسی سیستماتیک و مقاومت ضد میکروبی در گیاهان
بررسی روند خشک سالی هواشناسی در ایستگاه های پای پل و جلوگیر(زیر حوضه کرخه) با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده
مطالعه امکان سنجی اجرای طرح پرورش متراکم ماهی در منطقه گتوند استان خوزستان
نقش دریاچه شورابیل اردبیل در محیط زیست منطقه و تاثیر فعالیت های انسانی بر این دریاچه
اثر هیومیک اسید بر خصوصیات رشدی نشاء گوجهفرنگی تحت تنش خشکی
مقایسه و ارزیابی روش های طبقه بندی شاخص NDVI در شناسایی و تفکیک مزارع گندم
N-کاربامیل گلوتامات و نقش های بیوشیمایی آن در بدن
دمای گذار شیشه ای(Tg)
نقش مهندسین ناظر در آموزش و تشویق کشاورزان برای استفاده بهینه از سموم
بررسی اثر تیمار های لاتکس، عصاره الکلی و آبی گیاه استبرق Calotropic prosera بر جوانه زنی بذر علف هرز پنیرکMalva sylvestris در مزرعه گوجه فرنگیSolanum lycopersicum L
عوامل موثر بر دانش کشاورزی گندمکاران در زمینه کشاورزی پایدار در شهرستان ورامین
بررسی رفتار پذیرش روش های کشاورزی پایدار توسط مددکاران ترویجی استان تهران
ارزیابی میزان آگاهی دانشجویان رشته های کشاورزی شهر تهران از اصول کشاورزی پایدار
مروری بر گیاه .Lotus corniculatus L
مطالعه اثرات ازت و سوپر جاذب رطوبت بر روی عملکرد و درصد ازت دانه گیاه کدو پوست کاغذی
امکان سنجی کاربرد سوپر جاذب رطوبت و ازت بر صفات بیولوژیک گیاه دارویی کدو پوست کاغذی
تاثیر کود نیتروژن و سوپر جاذب رطوبت بر کارایی مصرف، جذب و بهره وری نیتروژن و کارایی مصرف آب در گیاه کدو تخمپوست کاغذی در شرایط کرمانشاه
توسعه فضای سبز در مناطق کم آب با تاکید برالگوی خشک منظریxeriscaping
طرح ترکیبی استفاده از پسماندهای کارخانجات صنایع غذایی و کشاورزی مانند ملاس جهت تولید چربی ساختاری بر پایه بیوتکنولوژی مخمر یاروویا لیپولیتیکا در راستای تامین امنیت غذایی و توسعه پایدار
بررسی تاثیر انباشت آهن بر میزان رنگیزه گیاهی و برغلظت برخی عناصر در گیاه جعفری
ارزیابی وضع موجود بازار آب در شرق مازندران ومقایسه با بازار های داخلی وخارجی
ارزیابی اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای ارقام سویا در شرایط اقلیمی ایلام
رابطه کشاورزی ارگانیک با اخلاق اسلامی
تحلیلی بر نحوه تاثیرگذاری کارآفر ینی گردشگری بر پایداری نواحی روستایی(مطالعه موردی روستای گردشگری بند شهرستان ارومیه)
مقایسه اثر دورکنندگی گوگرد، مخلوط کائولین-گوگرد و حشره کش مالاتیون بر روی حشرات کامل مگس میوهمدیترانه ایceratitis capitata (wiedemann) در شرایط باغی
بررسی رابطه اکوتوریسم پایدار با نگرش و انگیزش زیست محیطی
تاثیر اکوتوریسم بر محیط زیست روستایی(مطالعه موردی: روستای حفرجنبه داراب فارس)
چشم اندازی بر چالش های گیاهان دارویی و اگرو اکولوژی
نقش فضای سبز شهری در سلامت روان و کیفیت زندگی شهروندان
بررسی میزان رضایت شهروندان از عملکرد شهرداری داراب در حوزه خدمات شهری
مروری بر ویژگی های اکولوژیکی، موفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه وشا Dorema ammoniacum
مروری بر تاثیر تغییر اقلیم بر فضای سبز شهری
بررسی کشت بذور مختلف در شرایط آب و هوایی گرمسیری بر میزان تناژ و راندمان استحصال شکر چغندرقند بهاره در شهرستان خواف
جایگاه آموزش و ترویج در کشاورزی و عوامل موثر بر آن
استراتژی ها، چالش ها، راهبردها و الزامات نظام نوین ترویج کشاورزی
تاثیر تنش شوری بر تولید ترکیبات فنلی در کشت درون شیشه ای گیاه قره داغ schoberi Nitraria
نقش حمل و نقل هوایی در ارتقاء اقتصاد محصولات کشاورزی و گلخانه ای
تعیین مقدار بهینه نهاده ها در تولید پستهمطالعه موردی: شهرستان راور
کنترل سوسک پوستخوار درختان کاج با استفاده از تله های فرمونی برای اولین بار در جنگل ورودی شهر گلبهار
استخراج عصاره سیر به روش اولتراسوند و معمولی
بررسی قابلیت های اکوتوریستی روستای تاریخی ماسوله