Articles Stat:
Number of Articles: 110Number of Proceeding pages: 713
Papers View: 28634
The 3rd National Conference on Agricultural Industry and Commercialization
The 3rd National Conference on Agricultural Industry and Commercialization In date 2023-03-01 by Ramin Agriculture and Natural Resources University,سازمان صنعت،معدن و تجارت خوزستان was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 3rd National Conference on Agricultural Industry and Commercialization
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 3rd National Conference on Agricultural Industry and Commercialization
مروری بر روش های کروماتوگرافی برای تعیین باقیمانده ی آفت کش ها در خرما
استفاده از ضایعات مواد خوراکی در تغذیه طیور و پیامدهای آن بر کیفیت خوراک و تولیدات طیور
گزارش E. serpens Euphorbia hirta از خانواده فرفیون به عنوان دو گونه جدید مهاجم برای استان خوزستان
گزارش دو گونه جدید از جنس گل گندم Centaurea متعلق به تیروه مرکبان برای فلور استان اصفهان
ارزش تجاری کشت بافت در ایران برای تکثیر گیاهان
نقش گیاهان تراریخته در امنیت غذایی جهان
صنعتی سازی تولید پروتئین هیدرولیز از ضایعات فراوری آبزیان به عنوان نهاده تولید خوراک بچه ماهیان دریایی، محدودیت ها و فرصت ها
شورورزی رویکردی ضروری برای ادامه حیات و کشاورزی در خوزستان
علل رخداد گرد و غبار و روش های کنترل آن
رویکردهای تلفیقی به کاهش مصرف اب در زراعت نیشکر در خوزستان
کود آلی کمپوست بقایای نیشکر
کود زیستی ورمی کمپوست
ارزیابی اقتصادی گیاهان دارویی (مطالعه موردی: علف لیمو)
روش های کاهش میزان تلفات و افزودن ذخیره انرژی مورد نیاز گلخانه های تجاری
بررسی مصرف انرژی در کشت محصول توت فرنگی همراه با سازه گلخانه ای، مطالعه موردی: گلخانه های شرق استان خوزستان
تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر غلظت هورمون تستوسترون خروس مادر گوشتی
مقایسه روش های تولید درون تنی و برون تنی رویان در گوسفند
مقایسه تعداد تلقیح مصنوعی به ازای آبستنی در تلیسه ها و گاوهای شیری
بررسی نرخ گیرایی تلیسه ها وگاوهای شیری در فصول مختلف سال
اهمیت و جایگاه کسب و کار کشاورزی در اقتصاد ایران
نقش مدیریت ریسک در کسب و کار کشاورزی ایران
کشت مخلوط در اراضی حاشیه ای رهیافتی کارآمد برای تولید علوفه در خوزستان
زارعت گوار؛ فرصتی مناسب برای تولید علوفه در نواحی شور کم اب
تنوع زیستی کنه های نهان استیگمایان Acari: Cryptostigmata در ساحل رودخانه قره سو در شهرستان کرمانشاه
معرفی ۵ گونه جدید از بال ریشکداران Insecta: Thysanoptera برای فون حشرات استان ایلام
کارایی برخی فرمولاسیون نانو اسانس اکالیپتوس روی شیشه آرد Tribolium castaneum
تغییرات فصلی جمعیت کرم طوقه بر Agrotis segetum Schiff (Lepidoptera: Noctuidae) در چغندر کاری پاییزه شمال استان خوزستان
نوسانات جمعیتی مرحله لاروی برگ خوار چغندر Spodoptera exiguae Hubner (Lepidoptera: Noctuidae) در مزارع چغندر شهرستان شوش
بررسی امکان کاربرد کود مرغی و مدیریت آن به عنوان منبع تغذیه در واحدهای دامی
بررسی عوامل اجتماعی - اقتصادی بر توسعه کاربرد گیاهان دارویی
کاربرد ضایعات کشاورزی در حذف آلاینده های گازی هوا
مطالعه جایگزینی باگاس به جای کاه گندم در جیره برعملکرد بره های پرواری مهربان
مروری بر کاربرد سویه ی پروبیوتیکی با سیلوس کوآگولانس در فراورده های غلات
کنجاله آفتابگردان قابلیت ها و محدودیت های آن به عنوان منبع پروتئین در تغذیه طیور
تاثیر استفاده از کنجاله سیاه دانه بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پسماندهای کشاورزی به عنوان منبع لیگنوسولزی غیر چوبی امیدبخش در صنعت تولید خیر و کاغذ
تعامل دانشگاه با صنعت کشاورزی در ایران، چالش ها و رویکردها
بررسی امکان کاربرد کود بعنوان منبع تغذیه در واحدهای پرورش ماهی و مدیریت آن
نگاه اجمالی به پسماند کشتارگاه های صنعتی دام و مدیریت آن (مشخصات پسماند و روش های تصفیه و فرآوری)
ارزیابی برخی سموم آفت کش در مهار جمعیت کنه تارتن دولکه ای Tetranychus turkestani در فضای سبز شهری اهواز
بررسی فون آفات فضای سبز شهری کلانشهر اهواز
تغییرات فصلی جمعیت شته سیاه باقلا Aphis fabae Scopoli روی درختان تکوما در فضای سبز شهر اهواز
کاربردهای تکنولوژی نانو در کشاورزی و صنایع وابسته
بررسی اثر استفاده از مکمل چربی در انتهای آبستنی بر ماده خشک مصرفی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان عربی
واکنش صفات فیزیولوژیک گیاهچه ارقام کلزا Brassica napus L به سطوح مختلف عنصر بور
واکنش صفات مورفولوژیگ گیاهچه ارقام کلزا Brassica napus L به سطوح مختلف عنصر بور
پتانسیل گیاه گندم سیاه در افزایش ضریب امنیت غذایی ایران
ورم پستان و مدیریت ان در صنعت پرورش گاو شیری
تاثیر سطوح مختلف عصاره میخک بر میزان انواع ناهنجاری های مورفولوژیکی اسپرم در قوچ عربی
استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی گامی در جهت بهبود عملکرد تولیدمثلی قوچ عربی
اثر واریته و روش حرارتی اتمسفری و مایکروویو بر مقدار قند شیره انگور
اثر درصدهای مختلف خاک شیره و کربنات کلسیم بر ویژگی های حسی شیره انگور
تاثیر استراتژی های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انرژی یک خشک کن ترکیبی هوای گرم - مادون قرمز: مطالعه موردی سیب
بررسی انتقال جرم داخلی خارجی برگه های سیب در استراتژی های مختلف خشک کردن به روش ترکیبی هوای گرم - مادون قرمز
نانوتکنولوژی: کاربردهای فعلی و چشم انداز ان در صنعت غذا
بررسی مبلمان فضای سبز شهر کازرون بر مناسب سازی
بررسی ایده های مختلف در خصوص امنیت در فضای سبز شهرستان کازرون
بررسی فونسیک تریپس های خانواده ی (Insecta: Thysanoptera) Thripidae در شهرستان خرم آباد، سلسله و دلفان (استان لرستان)
مروری بر تکنولوژی تولید آب میوه های پروبیوتیک و سین بیوتیک
بررسی اثر فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان روشی سرد بر روی انواع گوشت و فرآورده های گوشتی
بررسی اثر روش عرضه قارچ خوراکی بر برخی خصوصیات کمی و کیفی آن در استان خوزستان
کاربرد فناوری تصویربرداری در ارزیابی کیفیت فراورده های غذایی
اثر مکمل خوراکی و تزریقی سلنیوم و ویتامین ای بر فراسنجه های خونی بره های سنجابی
ارزیابی محدودیت های بستر خاک در فضای سبز شهر اهواز و مدیریت آن ها
اثر بیوچار تهیه شده از بقایای گیاهی مختلف بر منحنی رطوبتی خاک
بررسی فون تریپس های شهرستان کوهدشت (استان لرستان) A Study on fauna of thrips in Koohdasht county (Lorestan province)
بررسی آزمایشگاهی کارایی طوقه مشبک در کاهش ابشستگی موضعی پیرامون دو پایه پل با اعداد فرود متفاوت
واکاوی اثر ژن LCE۳B در شکل گیری دنبه گوسفند
راهبردهای مدیریت ضایعات کشاورزی در راستای محیط زیست پایدار
عوامل موثر بر رطوبت و کیفیت فضولات / بستر طیور
بررسی جریان انرژی و هزینه های اجتماعی- محیط زیستی در تولید بیودیزل از پنبه دانه
بررسی امکان استفاده از ضایعات چوب هرس درختان و برگ خرما در سیستم کشت پایا Permaculture
اثرات زیست غنی سازی ید بر برخی شاخص های رشدی و فیزیولوژیک تربچه
ثرات غلظت های مختلف ید بر برخی ترکیبات آنتی اکسیدانی و بیوشیمیایی تربچه
اثرات تنش اسمزی ناشی از پلی اتیلن گلایکول بر برخی از شاخص های جوانه زنی بذر ارقام مختلف بادمجان
اهمیت دارویی واقتصادی گیاه پروانش Catharanthus roseus L
تاثیرات تغییر اقلیم بر میزان تولید و امنیت غذایی جهان
معرفی و امکان سنجی تولید تجاری کنف هندی Corchorus olitorius L در استان خوزستان
ضرورت آمایش وبازنگری رژیم غذایی جامعه در جهت بهبود سلامت جامعه و کاهش مصرف نهاده ها در بخش کشاورزی (مقایسه موردی: برنج وسیب زمینی)
امکان سنجی توسعه کشت و فرآوری گیاهان اسانس دار در خوزستان
تاثیر UV_C بر خصوصیات مورفولوژیک و فتوشیمیایی گیاهچه گیاه دارویی خارمریم Silybum marianum L.
بررسی مقدماتی شپشک های گیاهی Hemipetra: Coccoidea قرنطینه ای روی محصولات کشاورزی در ایران
عوامل موثر بر بروز ورم نکروتیک روده در طیور - مروری
اثرات مخمر و محصولات آن در تغذیه طیور
ارائه رویکرد و ابزار ارزیابی پیوند آب - انرژی - غذا محیط زیست در بخش کشاورزی جهت دستیابی به اهداف اقتصادی، زیست محیطی وامنیت غذایی
تبیین ابزار و روش های مناسب جهت ارائه و تحلیل راهکارهای توسعه صنعت گردشگری روستایی
طراحی رویکرد مدیریت پایدار مراتع با لحاظ عوامل طبیعی و انسانی
کاربرد موسیلاژهای گیاهی به عنوان پوشش خوراکی به منظور افزایش عمر پس از برداشت محصولات غذایی
کاربرد باکتری های پروبیوتیک به منظور افزایش عمر پس از برداشت محصولات باغبانی
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان فلور خوزستان (مطالعه موردی: شهرستان های باوی و باغملک)
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی محصولات کشاورزی
جداسازی و شناسایی مولکولی سودوموناس های آنتاگونیست از ریزوسفر گیاهان استان خوزستان علیه بیماری لکه موجی ناشی از قارچ Alternaria solani
بررسی تاثیر کننترل کنندگی باکتری Pseudomonas protegens CHA۰ بر شیب پره بید ارد Ephestia kuehniella
حوضه های آبخیز معرف و زوجی ابزاری برای پایش ومدیریت پایدارعرصه های منابع طبیعی
ارزیابی اثرات بادام کاری دیم بر خصوصیت خاک (مطالعه موردی: مرتع روستای علی عرب، استان اصفهان)
ممیزی انرژی ساختمان پارک علم و فناوری خوزستان (با رویکرد انرژی الکتریکی)
مروری بر مفهوم نظری و رویکردهای طراحی مدیریت دانش بر پارک های علم و فناوری
تدوین بوم مدل کسب وکار ضایعات نخل خرما در استان خوزستان
ترویج کارافرینی از طریق توسعه خوشه های کسب و کار و شرکت های زایشی کشاورزی
اثر بافرمن بر ناپدید شدن مواد مغذی در جیره های بانسبت متفاوت کنسانتره به علوفه در محیط کشت باکتری
ارزش تجاری گیاه چای ترش و پتانسیل تولید آن در استان خوزستان
استفاده از ظرفیت های فناوری نانو برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال در بخش روستایی
بررسی نقش پلی فنل های طبیعی در حاصلخیزی خاک مزارع کشاورزی
کاهش هزینه های تولید محصولات زراعی با بهره گیری از نانو کودهای با قابلیت رهایش آهسته
باغ های اجتماعی و کارکرد آنها
اثر محلول پاشی عناصر ریز مغدی بر عملکرد و بعضی صفات کیفی گندم
اثر تلقیح مایکوریزایی بر برخی مولفه های رشد ارقام نخود دیم تحت تاثیر سطوح سالیسیلیک اسید
افزایش عملکرد باقلا با کاربرد پسماند کمپوست قارچ و عصاره جلبک دریایی
تجاری سازی وکاربرد خشک کن های ترکیبی مادون قرمز - هوای گرم، در خشک کردن میگوی سفید
روش های نوین تعیین جنسیت در طیور