Articles Stat:
Number of Articles: 188Number of Proceeding pages: 1733
Papers View: 220128
National Conference on Science and NewTechnologies in the Food Industry
National Conference on Science and NewTechnologies in the Food Industry In date 2015-01-01 by Islamic Azad University of Torbat-e Heydarieh,دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت حيدريه in City Torbat Heydarieh was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS National Conference on Science and NewTechnologies in the Food Industry
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in National Conference on Science and NewTechnologies in the Food Industry
تلخی زدایی از پسماندهای مرکبات برای تولید فرآورده های سودمند غذایی
بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خیار گلخانه ای
پروتئین شیرین توماتین جایگزینی امید بخش برای شیرین کننده های مصنوعی در تولید مواد غذایی رژیمی
بررسی ویژگی ها و کاربردهای بره موم به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در صنایع غذایی
مروری بر اثر فرایند فشار بالا بر روی خواص کاربردی و رئولوژی پنیر موزارلا
بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار
مروری بر تولید بیو اتانول از منابع زیستی
اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی
استفاده از تکنولوژی نوین در نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی
اعتبار سنجی فرآیند استریلیزاسیون با مایکروویوبا استفاده از پردازش تصویر و نشانگر شیمیایی در یک مدل غذایی
اسپری زعفران
Comparison of Most Probable Number-PCR and Real-Time PCR Methods for Quantitative Detection of Listeria Monocyotgenes in Milk
تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی
مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح ارقام مختلف بذر ذرت در تولید آفلاتوکسین b1
اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی و عناصر کمیاب و عمده در چهار نوع نان مسطح و حجیم
غذاهای عملگرا
بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها
مروری بر آلودگی مایکوتوکسینی گندم آرد و نان
مبانی غذای سلامتی زادر کتاب و سنت
آثار مصرف غذا
بررسی کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی روغن شتر مرغ
کاربرد تکسچر آنالایزر و تغییرات فیزیکو شیمیایی انواع نشاسته
اثر رطوبت دهی خرما در جهت بهینه سازی فرمولاسیون محصول جدید خرماارده
تاثیر کیفیت شیرخام بر عمر نگهداری شیر و محصولات جانبی
استفاده از امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان و بررسی تغییرات اندیس پراکسید و ترکیب اسید های چرب در طول این فرآیند
بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطردرنقاط کنترل بحرانی درواحدهای تولیدی شهر مشهد
بررسی تأثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی سفیدک سیستان طی نگهداری در یخچال
اهمیت بسته بندی دربازاریابی و صادرات گیاه دارویی
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی Lallemanti.Royleanaبرخواص رئولوژیکی پنیرسفید ایرانی
تاثیر مالتودکسترین بر ویسکوزیته و رفتار جریانی خامه قنادی
مقایسه تاثیر امولسیفایرSMS وامولسیفایرSPL برروی ماندگاری مخمرنانوایی ساکارومایسس سرویزیه
غنی سازی نان به منظور تولید میان وعده غذایی مناسب برای دانش
روش شناسی سطح پاسخ : تحریک کشت سوسپانسیون سلولی نعنافلفلی Mentha piperita با استفادها زنانوذرات اکسید روی و نقره
مروری بر بررسی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف کنسروهای ماهی
مروری بر بررسی روش های نوین بسته بندی در فرآورده های شیلاتی
اندازه گیری پدیده مهاجرت آلومینیوم از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید حاوی نانو رس
کاربرد فرایند فشار بالا در فراوری محصولات لبنی و اثرات این فرایند بر محصولات لبنی
ارزش تغذیه ای و خواص بالینی اسپیرولینا
کاربرد نانوفیلتراسیون در صنایع غذایی
نانو کپسوله کردن در صنایع غذایی
بررسی تاثیر افزودن نمک منگنز بر روی رشد باکتریهای ماست
مروری برکاربرد بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
بررسی فرایندانجمادموادغذایی ازدوجنبه ترمودینامیکی وسینتیکی
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی میزان چروکیدگی خرما رقم مضافتی در طی فرآیندخشک کردن
خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی بافتی بستنی غنی شده باترکیبات فراسودمند
بررسی خواص عملکردی آرد سنجد و کاربرد آن در فرآورده های غذایی
بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا بر ویژگیهای رئولوژیکی دوغ
تاثیر افزودن ترکیبی صمغ های ژلان، کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا بر خواص فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی دوغ
بررسی ساختار اسید چربی روغن ماهی کیلکا
تاثیر کاربرد شیرین کننده های الکلی، به خصوص زایلیتول، به عنوان جایگزین ساکارز بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی محصولات غذایی
اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونههای لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر
بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دراستخراج آنتوسیانین اززرشک به کمک امواج التراسونیک
مطالعه وضعیت آلودگی تعدادی از نمونه های ذرت جمع آوری شده از استان خراسان شمالی به قارچ آسپرژیلوس فلاووس
ارزیابی توان توکسین زایی تعدادی از جدایه ها قارچ آسپرژیلوس فلاووس جدا شده از ذرت های استان خراسان شمالی
بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات بافتی سس مایونز
بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر خصوصیات رئولوژیکی سس مایونز
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
ژل ها و تشکیل ساختار های ژلی و ژل های غذایی
ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه
Isolation of plant phenolic compounds using supercritical fluid extraction
امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفهPortulaca Oleracea در فرآورده هایگوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
ریزپوشانی: مفاهیم، مکانیسم، روش ها و برخی از کاربرد هایش در صنعت غذا
مدلسازی و بهینه سازی پروسه پخت یک غذای سنتی و محلی مالزیایی با نرم افزار فلوئنت
بررسی تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)
بررسی تاثیر امولسیفایرعصاره چوبک با ساپونین کیلایا بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل طعم دار (لیمویی)
مقایسه تاثیر امولسیفایرعصاره چوبک با پروپیلن گلیکول آلژینات بر کف زایی ماءالشعیر بدون الکل ساده (لایت)
مقایسه تاثیر امولسیفایر عصاره چوبک با ساپونین کیلایا بر کف زایی ماءالشعیربدون الکل ساده (لایت)
فرایند رنگبری روغن های سویا وزیتون بااستفاده از امواج اولتراسونیک و بررسی پارامترهای کیفی روغن نظیر اندیس پراکسید و ترکیب اسیدهای چرب
معرفی دستگاهی جدید جهت خشک کن سریع کلاله های زعفران
معرفی عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی
مروری بر ویژگی باکتریهای پروبیوتیک و اثرات آن در غذاهای حامل
بررسی اثر کاراگینان، کره حیوانی، روغن گیاهی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسپرید سمنو در طی زمان
بررسی میزان سرب درموادغذایی و اثرآن برسلامت انسان و محیط زیست
اصول بسته بندی موادغذایی
بررسی تاثیر موسیلاژی دانه کتان برخصوصیات حسی شیمیایی و رنگی ماست قالبی نیم چرب
بررسی اثر ترکیب شیر برزمان ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک در ماست
بررسی اثر مارینادهای سنتی ایران(زعفرانی – لاری) بر روی کلستریدیوم پرفرینژنس
تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان
بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ
مطالعه برهم کنش پپتید مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتنسین I با پروتئین آلبومین سرم انسانی بابکاربردن تکنیک نشرفلورسانس
مطالعه برهم کنش پپتید مهارکننده آنزیم مبدل آنژیوتنسین I با پروتئین آلبومین سرم انسانی توسط روش پراش نوررزونانسی
بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو
بهینه سازی تولید کیک کم کالری بااستفاده ازشیرین کننده استویا
بهبود خواص حسی کیک فنجانی بااستفادها زفرایند حرارت دهی گندم
حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH
مدل سازی آنزیم گلوکوز ایزومراز استرپتومایسیس روبیجینوس به منظور تعیین آمینواسیدهای مسئول در پایداری دمایی و اسید- سازش پذیری در تهیه شربت ذرت غنی از فروکتوز
Cholesterol Removal from Homogenized Milk with β-Cyclodextrin in milk
Design of Suitable Box for Handling of Pomegranate Fruit
اثر پوشش اسپری کلوئید نانو نقره بر بار میکروبی تخم مرغ
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه کرفس کوهی بر اساس سنجش میزان رنگبری بتا کاروتن لینولئیک اسید و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه کرفس کوهی بر اساس اندازه گیری قدرت احیاء کنندگی یون آهن سه ظرفیتی و مهار رادیکال های آزاد DPPH
بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک
تاثیر نوع بستهبندی بر ریزش انگور سفید بیدانه در فرآیند حملونقل
استانداردها و نقش آنها در تولید و تجارت
راهکارهای کنترل و پیشگیری از تولید پاتولین
مطالعه ای بر چالشهای پیش رو در روند توسعه صنعت پسته کشور
مدیریت بسته بندی در صنایع غذایی
مقایسه آهنگ تغییرات خشک شدن جعفری بدون پیش فرآیند و اولتراسوند شده با هوای گرم
مروری برمحتوی رسوراترول درارقام انگور تحت تاثیر فاکتورهای مختلف
بهینه سازی استخراج رنگدانه های کاروتنوئیدی ازپودرفلفل دلمه قرمز پاپریکا بااستفاده ازآنزیم همی سلولاز
Biosensors for Aflatoxins Detection in food industrial
سنتز نانوذرات سلولز کنژوگه شده با طلا و بررسی قابلیت جذب سم دیازینون توسط آن
مهار قهوه ای شدن آنزیمی توسط نانوذرات آلیسین کونژوگه شده با اسید سیتریک
جذب سم دیازینون توسط نانو ذرات سلولزکونژوکه شده با آلیسین
بررسی توانایی جذب آنتی بیوتیک تتراسیکلین توسط نانو کامپوزیت پلی استایرن-کاپریک اسید
آیا نانوذرات سلولز کونژوگه شده با پلی گوانین می توانند سم پاتولین در آب سیب های آلوده جذب کنند؟
بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانتی نانو ذرات سلولز کونژوگه شده با آلیسین و اسید سیتریک وارزیابی قابلیت جذب سم پاراتیون توسط آن
تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا و کربوکسی متیل سلولز بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان
طراحی واحد تولید برگه انواع میوه( شاه میوه )
بررسی نقش و اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک درصنایع غذایی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی گلبرگ زعفران برپایدارسازی روغن سویا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودرآلوورا طی مدت نگهداری
غذاهای فراسودمند
ارزیابی میزان حساسیت بذرارقام مختلف بذرذرت به قارچ Aspergillus flavus
مروری برجایگزین های کره کاکائو و انواع جدید آن
مروری بربرخی ازشیرین کننده های جایگزین قندمناسب برای تولید شکلات رژیمی
بررسی کاربرد فیبرکس درصنعت غذا
افزایش زمان ماندگاری شیروفرآورده های آن درصنعت لبنیات
کاربرد پوشش کیتوزان درغذاومیوه های تازه
بررسی امکان استفاده ازتفاله انگور قرمز به عنوان جایگزین چربی درتولید سوسیس کم چرب
ارزیابی میزان تخلخل و بافت سنجی درجایگزینی تخم مرغ درفرمولاسیون کیک اسفنجی
ارزیابی رنگ پوسته ومغز درجایگزینی تخم مرغ درفرمولاسیون کیک اسفنجی
Assortment of Apple Fruit (cv. Fuji) Based on Geometrical Properties
بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ
بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس
غذاهای ارگانیک
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
بررسی تاثیر استفاده ازجایگزین های چربی اینولین و نشاسته برخصوصیات حسی پنیر تقلیدی به روش سطح پاسخ
بررسی خصوصیات بافتی پنیر تقلیدی حاوی اینولین و نشاسته
پوشش دادن قطعات میوه وسبزی با پوشش های خوراکی
بررسی و شناخت باکتریهای ماست
پوشش ها و فیلم های بر پایه نشاسته
نشاسته کاساوا و ساگو به عنوان پوششهای نوین بسته بندی مواد غذایی
بررسی پایداری ناتامایسین در دوغ با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع و طراحی آزمایش
روشهای تولید میکروهیدروژل و کربوهیدروژل
هیدروکلوئیدها در طراحی بافت غذا
استفاده از تکنولوژی پلاسما در غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها
اثرات ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم حاوی عصاره آبی چای سبز Camellia sinesis برفیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری دردمای c -81 ̊
Manufacture and Health Effects of White Tea
پلیمربسته بندی نوآورانه موادغذایی
اثر نوع حلال ٬ دما و روش استخراج بر درصدمهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره شقاقل
تاثیر استخراج با پیش تیمار فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی عصاره شقاقل
بررسی خواص رئولوژی، رنگ سنجی و حسی بیسکوئیت تهیه شده از آردگندم سن زده
مروری برتاثیرپروتئناز سن گندم بر گلوتن ومحصولات آردی
تولید و بهینه سازی ماست پروبیوتیک همزده، با ویژگیهای مناسب تغذیه ای و حسی،متناسب با ذائقه مصرف کننده ایرانی
بررسی مقدماتی مکانیزم اثر عصاره گل محمدی برترشح اسید معده
مقایسه اثر عصارههای مختلف گل محمدی برترشح اسید معده
استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT
پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی
ارزیابی خواص کیفی درجایگزینی چربی درفرمولاسیون کیک روغنی
مروری بر تغییرات اقلیمی وامنیت غذایی
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی کم چرب غنی شده با فیبرهای خوراکی
بررسی اثرغلظت نرم کننده گلیسرول برروی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم پلی ونیل الکل
ارزیابی حسی دوغ تولیدی توسط عصاره ی اتانولی مرزنجوش درشرایط آزمایشگاهی درطول زمان نگهداری
تولید دوغ توسط عصاره ی اتانولی مرزنجوش وبررسی اسیدیته آن درشرایط آزمایشگاهی درطول زمان نگهداری
بررسی تاثیرعصاره ی اتانولی مرزنجوش برخواص فیزیکوشیمیایی دوغ درشرایط آزمایشگاهی درطول زمان نگهداری
اسپیرولینا کاملترین غذای دنیا غذای ورزشکاران وجوانان شفا بخش بیماران تقویت کننده سالمندان
بررسی تاثیررطوبت برپوشش بسته بندی زیست تخریب پذیرپلی وینیل الکل /اکسید روی zno
بررسی روش های نوین فرآوری در تولید محصولات لبنی
سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا
مروری برشیرسویا به عنوان حامل باکتریهای پروبیوتیک
پنیر فراپالایش: تولید، چالش ها، انواع
بررسی محصولات غنی شده با فیبر در ایران و جهان
غشاهای ماتریس مخلوط در صنعت غذا
بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلم های نشاسته ای و راه های بهینه سازی خواص آن
بررسی استفاده از کنسانتره پروتئین آب پنیرWPC و روغن زیتون در تولید پنیر سفید ایرانی
بسته بندیهای هوشمند
کاربردهای دانش هسته ای درصنایع غذایی
ریزپوشانی مواد غذایی و کاربرد آن در صنعت غذا
بررسی قابلیت زیستی باکتری باسیلوس کواگولانس لاکوباسیلوس اسپوراژنز درفرایند تولید و مدت زمان نگهداری دونوع گز معمولی وگز بدون قند
بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی
بررسی انواع پوشش ها در فراورده های گوشتی
بررسی تغییر عناصر ساختار دوم پروتئین آلبومین سرم انسانی در اثر بر هم کنش با پپتید کنترل کننده ی فشار خون در حضور نانوذره نقره
A study on the interaction between ACE peptide with human serum albumin using fluorescence technique in two excitation wave length 280 and 295 nm
بهینه یابی ویژگی های انبساط شوندگی اسنک تهیه شده از آرد لوبیا رانر به روش سطح پاسخ
اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر
استفاده ازساپونین های گیاهی به عنوان افزودنی های طبیعی درفراوری موادغذایی
بررسی ویژگیهای مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده ازایزوله پروتئین لوبیا عروس
بررسی رفتارتیکسوتروپ سس مایونز کم چرب و کم کلسترول حاوی صمغ قدومه شهری وکنسانتره پروتئین آب پنیر
اثرپروتئین آب پنیر وصمغ قدومه شهری Lepidium perfoliatum برویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز باچربی کاهش یافته و کم کلسترول
بررسی تاثیر روش انجمادکندوانجمادتند روی ارزش غذایی فیله ماهی تیلاپیای نیلی Oreochromisniloticus
بررسی تاثیرروش انجمادکندوتند برروی ساختمان داخلی بافت فیله ماهی تیلاپیاینیلی (Oreochromisniloticus) درزمان نگهداری درسردخانه -18درجه سانتیگراد
بررسی امنیت غذایی از دیدگاه های مختلف
مروری برتولید پروتئین تک یاخته scp ازضایعات به عنوان منبع پروتئینی جدید
Production of Single Cell Protein (SCP) from Sugarcane Bagasse in Solid State Fermentation (SSF)
شناسایی مولکولی و بررسی فیلوژنتیکی ناحیه 16srRNA باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده ازدونمونه خمیر ترش تربت و بوکر آلمان