Articles Stat:
Number of Articles: 180Number of Proceeding pages: 522
Papers View: 292235
First National Conference of Probiotic and Functional Foods
First National Conference of Probiotic and Functional Foods In date 2010-04-21 by ,مركز علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS First National Conference of Probiotic and Functional Foods
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in First National Conference of Probiotic and Functional Foods
بررسی نقش محصولات بر پایه غلات بعنوان غذاهای عملگر
مزایای استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در تولید محصولات لبنی تخمیری
معرفی ویلی به عنوان یک فرآورده لبنی پروبیوتیک
کومبوچا؛ چای تخمیری سلامت بخش با خواص پروبیوتیک
عوامل مؤثر بر زندهمانی پروبیوتیکها در ماست پروبیوتیک
تکنولوژی و پایداری پروبیوتیک ها در فرآورده های شیر تخمیری
روش های مولکولی در تحقیقات پروبیوتیکی
معیارهای میکروبی و فرآوری برای انتخاب و تولید پروبیوتیک ها
تولید غذاهای نوین در زمینه محصولات پروبیوتیک
پاسخهای استرسی در لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بعنوان یک گونه پروبیوتیکی
بررسی تاثیر توده زیستی اسپیرولیناپلاتنسی سبر باکتریهای اسید لاکتیک
تکنولوژی و پایداری دسرهای لبنی پروبیوتیک
بررسی خواص میکروبی و تغذیهای کفیر و کاربرد آغازگرکفیر در بهبود ی کفیت و تنوع محصولات غذاییتخمیری
تجاری سازی محصولات پروبیوتیک
بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک
مقدمهای بر محصولات پروبیوتیک غیر لبنی
معیارهای میکروبی و فرآوری برای انتخاب و تولید پروبیوتیک ها
کاربرد پروبیوتی کها و پربیوتی کها در درمان و پیشگیری از بیماریها
نقش پروبیوتیکها و پر هبیوتیکها در تغذیه و سلامت
خواص مفید و عوارض جانبی فرآورده های لبنی پروبیوتیک در انسان
اثر پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان بیماریهای گوارشی
تاثیر پروبیوتیک ها بر سلامت جامعه و استفاده از پروبیوتیک ها در غذاهای تخمیری سنتی
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان بیماریها
اثرات ضد سرطانی و آفلاتوکسین زدایی پروبیوتیک های اسید لاکتیک
نقش حفاظتی پروبیوتیکها در بدن انسان به عنوان منبع پروبیوتیکها
نقش پروبیوتیکهادر سلامتی عمومی
بررسی بعضی خواص مفید ریزسازواره های پروبو یتیک بر انسان
کار ربدپروبیوتیکها درفرآورده های لبنی
تاثیر پروبیوتیک ها بر سلامت جامعه
مشخصات چسبندگی لاکتوباسیلوس یک معیار گزینش پروبیوتیک
درمان های پروبیوتیکی و غذاهای عملکردی برای محافظت از عفونت مجاری ادراری
پروبیوتیک های هیدرولاز نمک های صفراوی
اثر سمی اکسیژن بر روی ماست های پروبیوتیک
Safety of probiotic products
IMMUNOMODULATION AND ANTICANCER POTENTIALS OF YOGURT PROBIOTIC: A Review
First National Conference of Probiotic and Functional Foods
بررسی اثر پروبیوتیک اپتیمون(آسکوژن یا واناژن ) بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
سیستم بسته بندی و غذاهای لبنی حاوی پروبیوتیک
اهمیت غذا در کارآیی پروبیوتیک
استفاده از پروبیوتیک ب هعنوان راهکارهای نوین درآبزی پروری
مروری بر آخرین دستاوردهای علمی و اثرات فیزیولوژیک مصرف پروبیوتیک ها در طیور
کاربرد پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها در تولید طیور
نقش پروبیوتیک ها در کنترل زیستی بیماری های آبزیان
بررسی تاثیر استفاده از پروبیوتیک بر عملکردهای تولیدی جوجه های گوشتی
تاثیر مخمر ها به عنوان نمونه ای از ع فالیت پروبیوتیک ها در گونه های تک معده و نشخوارکنندگان
دستکاری تخمیر در سیلوی گیاهان علوفه ای
نقش پروبیوتیکها درصنایع دام، طیور و آبزیان
فرآوردههای سینبایوتیک و استفاده از آنها در پرورش ماکیان
پیامد آزاد کردن پروبیوتیک ها در روده ی حیوانات
پروتکسین به عنوان مجموعه ای از پروبیوتیک ها و نقش آن در کمک به رشد و سلامتی بیشتر طیور
تاثیر استفاده از پروبیوتیک ها در جوجه های گوشتی
کاربرد باکتری های پروبیوتیک درآبزی پروری
افزایش فراهم آوری فسفر در جیره غذایی طیور با استفاده از آنزیم فیتاز میکروبی
کاربرد پروبیوتیک در مزارع پرورش میگو
پروبیوتیک در آبزیان
نقش پروبیوتیک ها در صنعت پرورش طیور
بررسی اثرات پروبیوتیک ها بر عملکرد و سیستم ا یمنی گوساله های شیری
فواید استفاده از پروبیوتیک در تغذ یه نشخوارکنندگان
کاهش اثرات منفی ناشی از استرس بر فلور م ک یروبی دستگاه گوارش طیور با مصرف پروبیوتیکها و پری بیوتیکها
مطالعه اثر استفاده از پروبیوتیک بیوپلوس 2ب بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در جوجه های گوشتی
بررسی اثرات جیره های غذایی حاوی مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cervisia) بر رشد، زنده مانی، کیفیت گوشت و مقاومت در برابر تنش های محیطی ماهی سوروم (Heros severus)
نقش پروبیوتیک در خوراک دام
استفاده از پروبیوتیک ب هعنوان راهکارهای نوین درآبزی پروری
استفاده از پروبیوتیک در تغذیه نشخوارکنندگان
اثر سلامتی بخش مکمل یاری پروبیوتیک در فرمولای نوزادان
تکنولوژی و پایداری پروبیوتیک ها در فرآورده های شیر تخمیری
بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک
تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
مروری بر تحقیقات صنایع شیر ایران در تولید و اثر بخشی فرآورده های شیری پروبیوتیک
سلامت و فرآورده های لبنی سنتی ایرانی
اثرات لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک بر روند رشد تومور درسرطان پستان موش BALB/c
جداسازی و تولید نیمه صنعتی سویه های باسیلوس بالقوه پروبیوتیک برای طیور
افزایش رشد و مقاومت به ویبریو در میگوی ببری سیاه کشت شده در قفس
جداسازی و شناسایی سویه های بومی و تولید نیمه صنعتی سویه های پروبیوتیکی در بیوراکتورها
نگاهی گذرا بر پروبیوتیک ها و فرآورده های لبنی پروبیوتیک
روشهای مولکولی شناسایی پروبیوتیکها
پروبیوتیکها
کاربرد پروبیوتیک ها و متابولیت های آن در زمینه های مختلف
باکتری های اسید لاکتیک و غذاهای فراویژه
پروبیوتیک ها واثرات آنها در حیوانات آزمایشگاهی
اثر پروبیوتیکهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در موشهای BALB/c مبتلا به عفونت سیستمیک کاندیدا آلبیکنس
بررسی اثر دریافت ماست پروبیوتیک بر سلامت دستگاه تنفسی و گوارشی دختران نوجوان شناگر استقامتی
بررسی اثر مصرف ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوبا سیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدو باکتریا بر میزان کلسترول سرمافراد مبتلا به هیپرکلسترولمی (خفیف تا متوسط) شهرستان شیراز
اثر پروبیوتیک بومی ایران بر ترمیم زخم پوستی در موش صحرایی
بررسی پروبیوتیک ها بر فلور روده
اثر ترمیمی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداشده از پنیر سنتی ایران بر زخم معده ناشی از اسید استیک در موشصحرایی
بررسی مقاومت نسبت به اسید و نمک های صفراوی وتوانایی دکانژوکه کردن نمک های صفراوی توسطلاکتوباسیلوسها
بررسی فعالیت ضد میکروبی پروبیوتیک ها بر علیه چهارباکتری پاتوژن روده ای
بررسی خصوصیات محصولات ضد میکروبی تولید شده توسط باکتریهای لاکتیک جدا شده از ماستهای محلی
بررسی اثر آنتاگونیستی سه نوع پروبیوتیک(لاکتوباسیلوس) بر روی Escherichia.coli های عامل عفونت ادراری
کاهش اثرات سمی افلاتوکسین موجود در جیره غذایی طیور با استفاده از پروبیوتیک
بررسی ویژگی های شیمیایی وحسی ماست قالبی پروبیوتیکی باکاربرد
جداسازی سویه های بومی بیفیدوباکتریوم با استفاده از روش کلاسیک و PCR
بررسی اثر لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان یک پروبیوتیک در مهار رشد باکتری های پاتوژن
شناسایی گونه های انتروکوکسی با پتانسیل پروبیوتیکی جدا شده از پنیر سنتی شهرستان کلیبر با استفاده از توالی یابی و برش آنزیمی ژن 16SrDNA
بررسی اثر ضدجهش زایی سویه های مختلف لاکتوباسیلوس
ارزیابی تأثیرات ضد کاندیدایی باکتری های لاکتیک جدا شده از ماست های محلی استان گلستان
جداسازی و استفاده صنعتی باکتری های لاکتیکی مهم در صنعت لبنی و پروبیوتیک
تأثیر استفاده از مخمر و الیگوساکاریدهای مانان بر تجزیه پذیری درون کیسه ای مواد خوراکی در گوسفند
ارزیابی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلهای دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار
جداسازی وتعیین خصوصیات پروبیوتیکی باسیلوس های بومی ایران، جدا شده از مرغ داری های شهرستان اراک
تأثیر پروبیوتیک پریمالاک بر برخی از فراسنجه های خونی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان rainbow trout (Oncorhynchus mykiss WALBAUM)
برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی
بررسی اثر پروبیوتیکی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
بررسی اثر پروبیوتیک پریمالاک بر روی برخی فاکتورهای تولید مثلی و رشد در ماهی پلاتی (Xiphophorus maculatus)
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و پروبیوتیک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی
اثر پروبیوتیک تولید کننده فیتاز بر عملکرد و قابلیت هضم فسفر و آهن در جوجه های گوشتی
بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات بر قابلیت هضم کلسیم، فسفر، آهن و روی در جوجه های گوشتی
بررسی اثر پربیوتیک ایمونوژن بر شاخص های رشد بچه ماهیان قره برون (Acipenser persicus)
مقایسه اثر افزودن پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد و پاسخ ایمنیهومورال در جوجه های گوشتی
اثرات الیگوفروکتوز بر باکتری های پروبیوتیکی بومی روده بچه فیل ماهی (Huso huso)
تولید ماست پروبیوتیکی با زمان ماندگاری طولانی با استفاده از یک آغازگر جدید
بررسی شرایط تولید نیسین از لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان یک پروبیوتیک
امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ
تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
تاثیر نوع بسته بندی بر زنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدیو باکتریوم لاکتیس در دوغ سنتیایرانی
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی Bifidobacterium bifidum
تهیه اشکال دارویی جامد خوراکی از لاکتوباسیلوس کازیی GG با استفاده از روش اسپری درایینگ
بررسی اثرات سوش لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدباکتریوم بر میزان کلونیزاسیون سالمونلا تیفی موریوم وتغییرات شاخص های خونی در موش رت نر
بکارگیری ترکیبات لبنی پروبیوتیکی و تاثیرات آنها بر متابولیت های لیپیدی
سینرجیسمی گردو بر تحریک تولید آنتی بیوتیک Tyrothricin توسط انتروکوک
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی سویه های انتروکوکسی با پتانسیل پروبیوتیک جدا شده از پنیر خانگی
ارزیابی مشخصات پروبیوتیک باکتری های اسید لاکتیک تازه جدا شده
شناسایی و خالص سازی باکتریوسین های تولیدی توسط برخی لاکتوباسیلوس های جدا شده از محصولات لبنی تخمیری سنتی ایران
بررسی کاهش امکان سرطان با استفاده از سویه های باکتریهای اسید لاکتیک جداشده از ترخینه با آزمون Ames
بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده
بررسی ویژگی های شیمیایی وحسی ماست قالبی پروبیوتیکی باکاربردکشت های آغازگر مخلوطی ABY2
مقایسه اثر منعقد کننده های مختلف در تهیه پنیر سویا ( توفو )
بررسی ماندگاری باکتری های پروبیوتیک ماست در استان خوزستان
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس های موجود در محصولات لبنی سنتی شهرستان هریس با تکنیک RAPD-PCR
بررسی اثر تلقیح باکتری های اسید لاکتیک (Lactobacillus. plantarum , Lactobacillus. fermentum) بر کاهش نیتریت و بار میکروبی، در نوعی سوسیس تخمیری
بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتریهای با پتانسیل پروبیوتیکی جداسازی شده از محصولات لبنی آذربایجان برعلیه پاتوژن های روده ای وغذازی
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های دارای پتانسیل پروبیوتیکی از ماست و پنیر سنتی شهرستان کلیبر
تأثیر pH ماست بر قابلیت بقای پروبیوتیک های آن
جداسازی و شناسایی میکروارگانیزم پروبیوتیک عامل تخمیر در تولید سبزیجات تخمیری رژیمی
بررسی تنوع ژن 16s rDNA لاکتوباسیلوس های موجود در محصولات لبنی سنتی منطقه کلیبر ، اهر و ماکو آذربایجان با استفاده از تکنیک ARDRA
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو)
بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی
غربال کردن برخی لاکتیک اسید باکتری ها بومی ایرانی بر اساس توانایی باند شدن با آفلاتوکسین (1)M و بررسی قدرت آفلاتوکسین زدایی در محیط غذایی شیر فراحرارت دیده
غنی سازی پروبیوتیکی نوشیدنی میوه ای بر پایه لبنی تحت شرایط تخمیری وغیر تخمیری با استفاده از میکروارگانیسم پروبیوتیک لاکتوباسیلوس فرمنتوم
بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی
بررسی اثر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی لاشه و درصد تلفات جوجه های گوشتی
نقش باکتریهای پروبیوتیک در ماهی قزل آلای رنگین کمانو جلوگیری از لاکتوکوکوزیز
بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان
تأثیر آب پنیربرافزایش کیفی وکمی تخم مرغ مرغان بومی در فصل زمستان
تاثیرضد میکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده ازروده ماهی برروی برخی پاتوژن های روده ای
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی (In‐vitro) تفاله لیمو ترش عمل آوری شده با مخمر ساکارومایسز سرویسیا
کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری
بررسی امکان افزایش تعداد باکتری های پروبیوتیکی بومی روده بچه فیل ماهی (Huso huso) با استفاده از مخمر Saccharomyces cerevisiae Var. Ellipsoideus در جیره
اثر تغذیه پروبیتیک درگله های مرغ مادر و تخمگذار بر تولید و کیفیت تخم مرغ
بررسی اثرات جیره های غذایی حاوی مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cervisia) بر رشد، زنده مانی، کیفیت گوشت و مقاومت در برابر تنش های محیطی ماهی سوروم (Heros severus)
اثر باکتری های زیست یار بر برخی شاخص های خونی در ماهی زینتی Astronotus ocellatus
پروبیوتیک ها در پرورش ماهی
کینتیک آفلاتوکسین زدایی لاکتوباسیلوس رامنوسوس
تاثیر پروبیوتیک بیوپلاس 2 ب، بر روی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بوقلمون
بررسی اثر قطع پری بیوتیک (فرماکتو) روی PH روده کوچک، شمار جمعیت باکتریایی مفید لاکتوباسیلوس سکوم در جوجه های گوشتی
بررسی اثر پروبیوتیک پریمالاک بر روی برخی فاکتورهای تولید مثلی و رشد در ماهی پلاتی (Xiphophorus maculatus)
مطالعه اثرات حفاظتی پروبیوتیک ساکارومایسز بولاردی در جلوگیری از اسهال سالمونلایی در رت
برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر برخی فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه هایگوشتی
اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی
کاربرد پروبیوتیک در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss WALBAUM)Rainbow trout، تأثیر در عملکرد رشد و بازماندگی
به کارگیری رقم پروبیوتیک برای بهبود وضعیت سیم دریایی در طول رشد
اثر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
بررسی اثر پروبیوتیک، پربیوتیک، اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد و جمعیت اشرشیاکلی در ایلئوم جوجه هایگوشتی
اثر پروبیوتیک و منبع فسفر بر مواد معدنی استخوان، گلبول های سفید و قرمزوهموگلوبین خون در جوجه هایگوشتی
بررسی مقایسهای تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر فلور باکتریایی دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
مقایسه تاثیر عصاره مخمر و پروبیوتیک مخمری Saccharomyces cervisiae بر رشد و بازماندگی کپور معمولی Cyprinus carpio
اثرات استفاده از پروبیوتیک، اسید آلی و مخلوط چند گیاه دارویی بر صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه هایبیوشیمیایی و ایمنی خون مرغ های تخم گذار
تاثیر باکتری Bacillus subtilis جداسازی شده از ماهیان دریایی به عنوان پروبیوتیک بر شاخص های رشد و بازماندگی لارو ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus
بررسی تاثیر توده زیستی اسپیرولیناپلاتنسیس بر باکتریهای اسید لاکتیک: مطالعه مروری
تاثیر افزودنیها به شیر بر رشد و زنده مانی باکتریهای استارتر ماست معمولی و پروبیوتیک در ماست طی دورهنگهداری سرد
بررسی ماندگاری باکتری های پروبیوتیک ماست در استان خوزستان
جداسازی و شناسایی اگزوپلی ساکاریدهای تولیدی توسط برخیلاکتوباسیلوسهای بومی ایران
بیوسنتز نانوذرات نیتانیوم بوسیله لاکتوباسیل های بومی ایران
ارزیابی ماست آویشن به عنوان حامل باکتری پروبیوتیکی لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدو باکتریوم بیفیدوم
بررسی رشد میکروب های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شیر سویا
بررسی تولید فرآورده لبنی پروبیوتیکی لورک با استفاده از باکتری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
مطالعه اثرات ساکارومایسز بولاردی بر میزان آنزیمهای کبدی تحت مواجه باسالمونلا تیفی موریوم در رت