Articles Stat:
Number of Articles: 98Number of Proceeding pages: 493
Papers View: 255488
Regional Conference on Food and Biotechnology
Regional Conference on Food and Biotechnology In date 2010-03-04 by ,دانشگاه آزاد اسلامي واحد كرمانشاه in City Kermanshah was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Regional Conference on Food and Biotechnology
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Regional Conference on Food and Biotechnology
بیوتکنولوژی سبز (پلاستید): چشم اندازی برای مهندسی صفات زراعی، مهندسی متابولیک و کشاورزی مولکولی
معرفی روشی آسان برای دستیابی به DNAی گیاهی برای آنالیزPCR به منظور اثبات تراریختی گیاهان باززاشده
اثر خشک کردن کنترلی خاک در هنگام پرشدن دانه های گندم درتکامل دانه ها وتاثیر آن در کیفیت نان
مقایسه قدرت بیوسنتز پکتین و خواص فیزیکوشیمیایی رقم بومی آزایش با ارقام تجاری سیب
مزیت استفاده از واکسنها از طریق مخاط نسبت به واکسنهای تزریقی و مزایا ومعایب گیاهان تراریخته:
مدیریت بیوتکنولوژی وایمنی زیستی در کشورهای توسعه یافته
کاربرد آنزیم های پکتولیتیک میکروبی(بیو آنزیم) در صنایع غذایی
گیاهان بعنوان کارخانه های زیستی موثر بر آلودگی های ویروسی و باکتریایی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام پنبه ایرانی با استفاده از نشانگرهای مولکولی ریزماهواره
بررسی عوامل موثر بر پس زنی فسفولیپیدها در فراوری غشایی روغن
بررسی اثر اینولین و برخی صمغهای پریبیوتیک بر زندهمانی پروبیوتیکها در ماست منجمد
تأثیر نیاز بهاره سازی و طول روز بر بیان ژن های زمان گلدهی در غلات
نقش و جایگاه بیوتکنولوژی در رشد و توسعه کشاورزی
مقایسه اثر دو روش تخمیر یک مرحله ای و دو مرحله ای بر کیفیت نان
پتانسیلهای کاربرد روشهای نوین زیست فناوری در بهبود کیفیت غذایی و دارویی آلوئه
زراعت مولکولی و تولید واکسن های آنتی ژن در گیاهان برای تولید محصولات درمانی و صنعتی
امکان سنجی مهندسی متابولیت های ثانویه در گیاه فندق Corylus avellana
واکسن های گیاهی
واکسن های گیاهی
سلولز میکروبی و کاربرد آن در شفاف سازی آبمیوه
حفاظت انجمادی گیاهچه های بذری گیاه آویشن (thymus officinalis L. به روش شیشه ای شدن Vitrification)
روغن تک یاخته: منابع تولید و اهمیت آن در تغذیه انسان
اثر فرایندهای پالس الکتریک با شدت متوسط بر سنتز ترکیبات زیست فعال در موادغذایی
زراعت مولکولی :تولید واکسن و داروهای نوترکیب در سیستم های گیاهی
معرفی پروتئین میکروبی شبیه به گوشت تولید شده به وسیله قارچ
بهینه سازی استخراج آنتوسیانینها از زرشک قرمز Berberis vulgarisبا استفاده از روش سطح پاسخ
بیونانوتکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی
بیوتکنولوژی گامی نوین در جهت پیشرفت کشاورزی
آیا غذاهای محصولات تراریخته سالم و بی زیان هستند؟
کورن 1، قارچ جایگزین پروتئین در غذای انسان
تراریزش کلروپلاست، راهکاری ایمن و سازگار با مسائل زیست محیطی برای تولیدگیاهان تراریخته
نقش بیوتکنولوژی موجودات آبزی در آبزیپروری
تکنولوژی Single - cell oils و کاربرد آن
Isolation Salmonella enterica serovar Typhimurium from poultry meat in Kermanshah using PCR method
تجزیهزیستی نرمال هگزادکان توسط قارچ ریسه سفید (فانروکائت کرایزسپریوم
تولید و تشدید بیان ژن های مسیر بیوسنتز کاروتنوئید ها توسط مهندسی ژنتیک
زراعت مولکولی Molecular Farming
وضعیت جهانی گیاهان زراعی تراریخته در سال 2008
ضرورت توسعه و کاربرد کشت بساک در برنج
کنکاشی پیرامون بیوتکنولوژی و فرآوری خمیرماهیsurimi) و سایت تولید آن در قصرشیرین
حذف ژن نشانگر انتخابی از پلاسمید باینری اگروباکتریومی جهت تولید گیاهان تراریخته فاقد ژن نشانگر
بررسی کاهش نیتریت به وسیله باکتری های لاکتیک منتخبLactobacillus. plantarum ,Lactobacillus. Fermentum در طی دوره تخمیر 1 و رسیدن 2 در نوعی سوسیس تخمیری
راهکارهای بیوتکنولوژی در افزایش کارآیی گیاهان دارویی
آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) و کاربرد آن در صنایع غذایی
کشت آزمایشگاهی جلبک اسپیرولینا Arthrospira platensis به منظور تولید صنعتی در ایران
مقابله با گرسنگی پنهان از طریق تغییرات ژنتیکی غلات پرمصرف
بررسی شرایط مختلف کشت بر تولید آراشیدونیک اسید توسط Mortierella alpina CBS 754.68
بیوتکنولوژی و تولید متابولیت های ثانویه از گیاهان دارویی
بررسی امکان استفاده از جو مال تنشده به عنوان افزودنی کمکی در عصار هگیری از مالت
بیوتکنولوژی و تاثیر آن در افزایش بهره وری از گیاهان دارویی
غلات ترانس ژنتیک
بررسی میزان آگاهی دانشجویان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه از دستکاری ژنتیکی محصولات غذایی
بررسی فاکتورهای موثر در کاهش کلسترول خون در شرایط آزمایشگاهی توسط پروبیوتیکها
پیشرفتهای اخیردر تولید واکسن های خوراکی و پروتئین های نو ترکیب
خصوصیات آنزی مهای پکتینولیتیک میکروبی و اثر آن بر کیفیت چای سیاه
پیشرفت به سوی تجاری سازی فن آوری تراریزش پلاستید
بررسی خصوصیات پروتئین هیدرولیز شده قلیایی از امعاء و احشاء ماهی تون زردباله Thunnus albacares
مروری مختصر براثر پرتوگاما بر جمعیت میکروبی گوشت و فرآورده های آن
مطالعه رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله های ماهی فرآوری شده با نمک و ماده طبیعی نگهدارنده نیسین
دستیابی به سویه های بومی باکتری Bacillus Subtilis تولید کننده آنتی بیوتیک سورفکتین و بهینه سازی تولید و خالص سازی آن
مروری بر روش های کشت بافت و انتقال ژن در گیاه کلزا
تصفیه غشایی روغن ها: عوامل کاهنده شار
نقش بیوتکنولوژی در توسعه پایدار
ترویج بکارگیری گیاهان تراریخته، راهبردی مؤثر برای توسعه کشاورزی پایدار
تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند
تاثیر تیمارهای مختلف دمایی و تخمیری روی خواص ارگانولپتیک زیتونهای سبز
تاناز میکروبی آنزیمی منحصر به فرد و کاربردی در صنایع غذایی
استفاده از بیوتکنولوژی در رابطه با گیاه پالایی
کاربرد بیوتکنولوژی در اصلاح گیاهان دارویی
بررسی بیان ژن ضد انجماد در گیاهان سرما دیده
کاربرد بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک برای بهبود ژنتیکی و کیفیت مواد غذایی
کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی راهی بسوی نیل به امنیت غذایی
روش ساده و بهینه استخراج DNA غلات جهت مطالعات ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای مولکولی
کاربرد های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
تولید بیوپلیمر زئین از گلوتن ذرت با استفاده از ایزوپروپیل الکل
معرفی اگزو پلی ساکارید ها و بهبود کیفیت مواد غذایی
بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما
بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره ی متانولی ریشه گیاه آدمک chelledagh)با نام علمی Biebersteinia multifida Dc
بررسی تحلیلی میزان آگاهی دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزادواحد کرمانشاه از مفهوم محصولات غذایی تراریخته
ریخت شناسی دو گیاه خوراکی، سریش تماشاییEremurus spectabilis M.B و شیر طیور سرسان Ornithogalum brashystachys C.Koch در استان کرمانشاه
روش های انتقال ژن در مهندسی ژنتیک و تولید گیاهان تراریخته
بررسی میکروارگانیزم های مختلف و ژنوم آن بر روی محصولات لبنی
نقش ترویج کشاورزی در توسعه بکارگیری فناوری زیستی (بیوتکنولوژی) در میان کشاورزان
کاربرد نشاسته لیپوفیلیک در تهیه امولسیون حاوی وانیلین
بیوتکنولوژی در گیاهان دارویی و محرک ها Elicitors) راهکار ی برای افزایش تولید ترکیبات دارویی
بتاگلوکان میکروبی ترکیبی غذادارو، تقویت کننده سیستم ایمنی و ضد سرطان
کاربرد نانوتکنولوژی در تصفیه آب های آلوده
مقایسه چهار روش استخراج دی ان ای از باکتری های گرم منفی
تکنیک FISH و کاربردهای آن در مهندسی ژنتیک
نقشهیابی ارتباطی ترکیبات فنولی در کلزا با استفاده از نشانگرهای اِس.اِس.آر
اهمیت اقتصادی بیوتکنولوژی در حوزه های مختلف
بیوتکنولوژی، راهکاری کاربردی در تولید و فرآوری گیاهان دارویی
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد
امکان سنجی مهندسی متابولیت های ثانویه گروه بنزیل ایزوکوئینولین در گیاه خشخاش Papaver somniferum L.)
ظرفیت آنتی اکسیدانی خرچنگ آبی (portunus pelagicus و اثر آن در مهار استرسهای اکسیداتیو در محیط آزمایشگاهی
بررسی تاثیر غلظت های مختلف جیبرلیک اسید و پیش تیمار سرما بر جوانه زنی بذور گیاه سنبل الطیب در محیط های کشت مختلف
تولید گوجه فرنگی تراریخت غنی از فلاونوئید و تأثیر آن بر سلامت قلب
بررسی تاثیر ترکیبات هورمونی بر میزان مواد موثره گیاه ماریتیغال