Articles Stat:
Number of Articles: 509Number of Proceeding pages: 2120
Papers View: 666614
01st Conference on Sustainable Agriculture and Cleaner Product
01st Conference on Sustainable Agriculture and Cleaner Product In date 2010-11-10 by ,مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي اصفهان in City Isfahan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 01st Conference on Sustainable Agriculture and Cleaner Product
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 01st Conference on Sustainable Agriculture and Cleaner Product
فرآیند نهادینه کردن بازار محصولات سالم
مقایسه استفاده از بقایای گیاهی، کمپوست شهری و کود نیتروژن جهت تولید ذرت دانه ای
تعیین الگوی کشت در کشاورزی پایدار
تعیین تغییرات زمانی نفوذ آب به خاک به منظور افزایش کارآیی مصرف آب در زراعت گندم
بررسی اثر محلول پاشی کود میکرو بر عملکرد برنج ( رقم سازندگی )
بررسی نگرش گندمکاران خراسان جنوبی نسبت به نقش مروجین محلی در پذیرش روشهای کشاورزی پایدار
بررسی عوامل مورد نیاز در دستیابی به توسعه پایدارکشاورزی از دیدگاه کشاورزان نخبه استان اصفهان
کشاورزی دقیق و راهکارهای گسترش آن در ایران
بررسی سیستم تکی و رقابتی سطوح مختلف عناصر آهن، روی و کادمیم بر غلظت این عناصر در گیاه اسفناج
بیوتکنولوژی رویانهای آزمایشگاهی در حیوانات اهلی
بررسی نقش مدیریت در اصلاح اراضی شالیزارهای استان خوزستان، خودکفایی برنج و سلامت محصول درراستای کشاورزی پایدار
ثأثیر مدیریت آبیاری در مراحل گلدهی و میوه نشینی نخل خرما بر بهر هوری آب و کیفیت محصول
بررسی عوامل موثر بر گرایش کشاورزان به تولید محصولات سالم: مطالعه موردی گندمکاران شهرستان مشهد
بررسی اثرات استفاده از مقادیر مختلف سولفات آهن و کود حیوانی بر عملکرد کلزا
پهنهبندی حوضه آبخیز بابلکنار برای کاربری کشاورزی با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیاییGIS)
ارزیابی قابلیت حوضه آبخیز بابلک برای کشاورزی با استفاده از تلفیق روش GIS و AHP
بررسی تاثیر پخش سیلاب در آبخوان بر افزایش سطوح کشاورزی دشت تسوج با استفاده از تحلیلGIS و تصاویر ماهواره ای
پرورش ماهی در مزارع برنج راهی به سوی کشاورزی پایدار: مطالعه موردی در استان گیلان
تغذیه متعادل به جای استفاده از سموم قارچکش برای کاهش خسارت بیماری بلایت گل رز
تاثیر کشت مخلوط تاخیری گندم و ذرت بر کارایی جذب و مصرف نیتروژن
تأثیر نظامهای زراعی با نهادههای مختلف بر خصوصیات رشدی ذرت (Zea mays L.)
بررسی اثرمیدان های الکتریکی مختلف برروی تغییرات رشدخیارسبزگلخانه ای
مطالعه اثر باقیمانده کودهای آلی، عناصر بر و روی بر ترکیب شیمیایی گندم
اثر کشت قارچ صدفی خوراکی پلوروتوس فلوریدا با سولفات منگنز بر ترکیبات شیمیایی کاه برنج
بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro
افزایش عملکرد کشت سیب زمینی (ازطریق عملیات خاکورزی مناسب بوسیله دستگاه شخم ابزارجدید)
بررسی مدل ریاضی خشک شدن فلفل دلمه ای در خشک کن لایه نازک
کاربرد یک ترکیب بیورشنالBiorational)برای کنترل پسیل گلابی در کشاورزی پایدار
بررسی اثرات تنش شوری ناشی ازNaClو تنش فیتو هورمونی ناشی ازABA آبسزیک اسید) بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم کنجد sesamum indicum
بررسی کاربرد کمپوست زباله شهری بر میزان جذب کادمیوم و نیکل در گیاه برنج
بررسی میزان جذب سرب و کروم در گیاه برنج در اثر کاربرد کمپوست زباله شهری
بررسی وضعیت اسیدیته و شوریکمپوست حاصل از بقایای گل رز ، لجن فاضلاب وزئولیت
بررسی تأثیر مقادیر مختلف کودهای آلی و شیمیایی و تلفیقی بر عملکرد و اجزای عملکرد باقلا
تولید پایدار برنج با کاهش مصرف آب
مدیریت و بهینه سازی آب مصرفی در کشت لوبیا
اثر کشت مخلوط ردیفی گندم و کلزا بر کارآیی جذب و مصرف نور
بررسی تاثیر کود سبز بر میزان نیتروژن بیولوژیک خاک به عنوان جایگزین کودهای شیمیایی
بررسی تاثیر گیاهان لگوم به عنوان کود سبز بر میزان نیتروژن قابل استفاده خاک
بررسی تاثیر گیاهان گرامینه و براسیکاسه به عنوان کود سبز بر حاصلخیزی خاک
نقش کرم خاکی Lumbricus terrestris L در کیفیت و پایداری خاک های شور
سمیت تنفسی اسانس بطری شور Callistemon viminalisروی شپشه آردTribolium confusum
بررسی تاثیر ورمی کمپوست در تولید خیار ارگانیک گلخانه ای
بررسی کارایی نوعی بستر آماده کشت (باگا) برای تولید محصولات ارگانیک گلخانه ای
تأثیر عملآوری شیمیایی بستر طیور بر بار میکروبی و برخی خواص شیمیایی کود مرغی حاصل
مدیریت بهره برداری پایدار از منابع آب کشاورزی در دشت میان آب شوشتر
خصوصیات شیمیایی خاک متاثر از عرضه پسماندهای آلی در راستای کشاورزی پایدار در رودشت اصفهان
مدیریت پسماندها و کشاورزی پایدار در ارزیابی دو دوره کشت چغندرقند در اصفهان
ارزیابی کارایی تصفیه خانه سرکان در سال 89-1388
بررسی کیفیت عناصر سنگین فاضلاب تصفیه خانه سرکان و مقایسه آن با استانداردهای موجود
استفاده از کمپوست ضایعات آلی به عنوان محیط کشت گیاهی در جهت استفاده بهینه از بقایای گیاهی
بررسی فرآیند تولید کمپوست برگ چنار با استفاده از کود گوسفندی به منظور کاهش مصرف کودهای شیمیایی
ارزیابی کاربرد ورمی کمپوست و کودهای معدنی بر میزان جذب عناصر روی و مس در کاهو(Lactuca sativa l.)
بررسی میزان اهمیت نقش تحقیق، آموزش و ترویج در توسعه کشاورزی ارگانیک و میزان توجه فعلی به آنها ازدیدگاه کارشناسان ستادی وزارت جهاد کشاورزی
مطالعه اثر ضد قارچی اسانس آویشن شیرازی در حفظ محصول توت فرنگی پس از برداشت
بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاه دارویی زنیان در کنترل پوسیدگی های توت فرنگی و تولید محصول ارگانیک
بررسی اثر ضد قارچی اسانس مرزه در کنترل عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی با هدف تولیدمحصول سالم
بررسی سمیت روی Zn)در گیاه سورگوم(Sorghum bicolor
الگوی برنامه ریزی خطی کسری فازی آرمانی ابزاری در جهت مدیریت تولید کشاورزی پایدار
اثر فاضلاب تصفیه شده شهری و محلول پاشی عناصر ریز مغذی روی و منگنز بر عملکرد و خصوصیات کیفی ارزن دم روباهی
بررسی نقش دوگانه متابولیت های ثانویه در برابر آفات در محصولات کشاورزی
اهمیت گلوکوزینولیت و پراکنش آن در گیاهان
بررسی باقیمانده نیترات و برخی ویژگی های کمی وکیفی ژنوتیپهای بهاره پیاز در اصفهان
تاثیرمدیریت افزایش مواد آلی بر برخی ازخواص خاک جهت کشاورزی پایدار،مقدار محصول وحفاظت از منابع خاک
بررسی اثر مصرف کودهای آلی از منابع مختلف بر کاهش مصرف کودهای شیمیایی جهت کشاورزی پایداروافزایش سلامت انسان
بررسی اقتصادی تولید لوبیا چیتی مطالعه موردی در استان چهارمحال و بختیاری
برهمکنش ماده اصلاحی فسفر و کادمیم بر خصوصیات رشدی گیاه خردل
خطر استفاده از ضایعات و پس ماندها در تغذیه دام
بررسی تأثیر سه سال مصرف کمپوست زباله شهری بر میزان عناصر میکرو خاک
مدیریت مصرف خوراک در دامداریها و تأثیر آن بر کاهش انتشار گازهای گلخانهای و حفظ محیط زیست
مدیریت بهینه نور در باغات سیب راهکاری برای کاهش مصرف مواد شیمیایی و افزیش سلامتی محصول
بررسی و تعیین مستعدترین حوزه های تولید سیب ارگانیک در استان آذربایجان غربی
تعیین دوره بحرانی کنترل علفهایهرز ذرت دانهایZea mays در منطقه اصفهان
استفاده از باکتریهای تثبیت کننده ازت جهت کاهش مصرف کودهای ازته به منظور کشاورزی پایدار وافزایش سلامت انسان
تولید سیب ارگانیک روی پایه های رویشی با مصرف آب کمتر و کیفیت میوه بهتر
بررسی اثر شوری بر فرایند احیای آهن و خاکسازی در دشت آزادگان(خوزستان)
لاین جدید جو متحمل به شوری حاصل کاربرد فناوری پرتو تابی در کشاورزی
استفاده از ژنوتیپهای متحمل به شوری جو راهی مناسب برای بهره برداری بهینه از آبهای نامتعارف
تاثیر مصرف خاکی و محلول پاشی منگنز و اثر متقابل این دو روش کاربرد بر خصوصیات کمی و کیفی گندم
مزیت نسبی آشکار شده مطالعه موردی محصول گردو در ایران
افزایش تولید لوبیا در شرایط توامان آهن و نیتروژن در شرایط کشاورزی پایدار
مدیریت کود نیتروژن و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا در شرایط کشاورزی پایدار
بهینه سازی مصرف کود نیتروژن و پتاسیم در تولید لوبیا چشم بلبلی
اثر روشهای مبارزه با علفهای هرز بر عملکرد و کیفیت میوه درختان سیب
کاربرد کودهای بیولوژیک جهت کاهش استفاده از کودهای شیمیایی در زراعت گندم
بررسی اثر آللوپاتی سورگوم بر کنترل علف های هرز ذرت
ارزیابی پایداری و سازگاری عملکرد دانه ذرتSC.704 با استفاده از رژیم های آبیاری مختلف تحت شرایط تنش خشکی
سیستم ماشین بینایی تشخیص گوجهفرنگی رسیده برای رباتیک کردن عملیات برداشت گلخانهای
تعیین افت مفید و غیر مفید گندم توسط ماشین بینایی
بررسی تاثیر کشت متناوب کلزا وگندم بر پایداری کشت و افزایش عملکرد آنها
مطالعه امکان کشت زمستانه کلزا به منظور حفظ پایداری سیستم تناوب آن با محصولات پاییزه
مطالعه الگوی کشت تابستانه گلرنگ در راستای افزایش راندمان مصرف آب و تولید پایدار محصول در کشت دوم
بررسی مؤلفه های بکارگیری پساب صنعتی خام در آبیاری محصولات کشاورزی از دیدگاه کشاورزان روستای لیاء (شهرستان بوئین زهرا – استان قزوین
اثر بخشی بیوفسفات بررشد گیاه چای در خاکهای اسیدی
بررسی تعیین سطح بهینه کود نیتروژن و ماده تنظبم کننده رشد سایکوسل بر عملکرد جو لخت و اجزاء آن درشرایط آب و هوایی اهواز
بررسی اثرات کم آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد رقم T.215 سویا
بررسی اثر اعماق مختلف شخم در عملیات راتونینگ نسبت به سیستم بدون راتونینگ
تأثیر میزان کود نیتروژن بر فاکتورهای کمی نیشکر
ارائه مدل تئوری به منظور تعیین ارزش حرارتی سوخت بیودیزل به کمک شبکه عصبی مصنوعی
تهیه کودآلی ازپسماندهای مخلوط تهدیدی جدی علیه کشاورزی پایدار
ارزیابی کاربرد مکمل طبیعی سین بیوتیک بر مرفولوژی روده و وزن نسبی اندا مهای لاشه در بلدرچین ژاپنی
بررسی پاسخ رشد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی به مکمل سین بیوتیک به عنوان محرک رشد سالم
ریزازدیادی کیوی Actinidia deliciosa
واکنش درون شیشهای ریزنمونه های کیوی به محیط کشت بدون هورمون
نقش ترویج و آموزش کشاورزی در بهبود مدیریت بهره برداری کشاورزی پایدار
ارزیابی کارایی حشره کش های جدید افوریا و پیرتروم در کنترل سفید بالکBemisia tabaci (Gen.) (Hem.: Aleyrodidae)
میزان آگاهی و مشارکت زنان روستایی از مسائل زیست محیطی و تاثیر آن در تولید محصول سالم (مطالعه موردی در روستای بازکیاگوراب استان گیلان
نقش مدیریت بقایا و استفاده بهینه از خاک در دستیابی به کشاورزی پایدار
بررسی بازدارندگی تغذیه ای اسانس های آویشن ایرانی Thymus persicus و جاشیر کوتولهPrangos acaulisبر رفتار تغذیه ای شپشه آردTribolium castaneum
نقش مدیریت پسماندهای گندم بر روی پارامترهای رشد و عملکرد ذرت دانه ای
بررسی اثر مقادیر مختلف اسید هیومیک بر عملکرد واجزاء عملکرد 3 رقم گوجه فرنگی
اثر دما بر فراهمی کادمیوم خاک
تاثیر نوع و مقادیر نمک بر کادمیوم قابل دسترس خاک
تاثیر چهار الگوی مختلف کاشت بر کاهش مصرف علف کش ، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیکی در ذرت(zea maiz
امکان استفاده از گیاه اسفند بعنوان علفکش طبیعی به منظور کاهش آلودگی حاصل ازعلفکشها و افزایش پایداری
نقش ترکیبات فنلی موجود در اسفند در کنترل پایدار علف هرز پیچک صحرائی
توجیه اقتصادی بهره گیری از بادشکن علوفه ای در حفاظت از مزارع در مناطق خشک و بیابانی (مطالعه موردی:دشت حسین آباد
بررسی تثبیت نیتروژن بوسیله سویه های باکتری ریزوبیوم در گونه های لگومینوز در سطح شهرستانهای جنوبی استان آذربایجان غربی
استفاده از عصارهی تخم بید غلات Sitoteroga cerealella به عنوان مکمل غذایی در رژیم غذایی حشرات کامل بالتوری سبز (Neur; Chrysoperla carnea
مطالعه تاثیر خاکپوشهای پلی اتیلن به منظور کاهش اثرات شوری آب آبیاری
توانایی رشد برخی از باکتریهای جداسازی شده از مناطق نفتی در حضور فنانترن و تولوئن و ارزیابی تولید بیوسورفاکتانت توسط آنها
کاهش مصرف و افزایش کارایی کود نیتروژنه به واسطه کاربرد کود پلت شده دامی و اوره در راستایی کشاورزی پایدار( (مطالعه موردی ذرت سینگل کراس 704
اثر سطوح مختلف شوری حاصل از کلروسدیم بر محتوای پرولین و برخی از خصوصیات رویشی چهار رقم کلزا درمرحله 8 برگی
ارزیابی روابط بین عملکرد دانه و اجزا عملکرد ارقام مختلف کلزای پاییزه در شرایط تنش شوری
مقایسه کارایی مصرف آبWUE) و استفاده موثر از آبEUW) در شرایط تنش خشکی
نقش کودهای بیولوژیک بر خصوصیات رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای در اکوسیستم زراعی
تاثیر گیاهان پوششی جو و خلر بر کاهش مصرف کود نیتروژن، کاهش مصرف علف کش و عملکرد سیب زمینی رقم آگریا در دو تراکم بذری و تجاری
کارایی جذب روی در ارقام مختلف لوبیای چیتی در یک خاک آهکی
بررسی چارچوب های ارزیابی زیست محیطی در کشاورزی پایدار
بررسی اثر تنش شوری بر روی برخی از صفات کیفی دانه در ده رقم گندم دوروم
اثر کاربرد ورمی کمپوست بر میزان غلظت آهن و روی در گیاه دارویی گاو زبان BoragoOfficinalis
اثر کاربرد کمپوست زباله شهری بر میزان غلظت مس و منگنز در گیاه دارویی نعناع Menthaspicate
اثر سدیم آب زیرزمینی در آلودگی آب کشاورزی دشت عسلویه
بررسی سمیت حشره کش بیولوژیکی اسپینوزاد بر روی حشرات کامل شپشه آرد ،Tribolium Confusumجهت حفاظت از غلات انباری در شرایط آزمایشگاهی
اثر ابیاری با پساب شهری شهرکرد بر توزیع نیکل درخاک و اندام فلفل سبز
اثر ابیاری با پساب شهری شهرکرد بر غلظت فسفر در فلفل سبز
گیاهان ترانس ژنیک و اکوسیستم خاک
شبیه سازی تأثیر تغییر اقلیم بررشد، نمو و عملکرد برنج با استفاده ازمدل CERES- Rice تحت شرایط اقلیمی اهواز
بررسی تاثیر ورمیکمپوست به عنوان محیط کشت بر غلظت عناصر غذایی کم مصرف و وزن تر اندام هوایی گیاه ذرت
گاومیش، دام هزاره سوم ... مقایسه قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش با گاو
تحلیل نقش تسهیلگران در افزایش مشارکت زنان روستایی به منظور پیشرفت در توسعه پایدار کشاورزی
بقولات علوفه ای فراموش شده و نقش آن در کشاورزی پایدار
مدیری کودهای سبز در مناطق سرد، گامی موثر در گذر به سوی کشاورزی پایدار
طرح پایش باقیمانده ها در شیر در سال 1388
گیاه پالایی گامی به سوی کشاورزی پایدار
اثر سوپر جاذب، زئولیت و تلفیق مقادیر مختلف کود آلی و معدنی در سنجش غیر تخریبی عوامل روزنه ای وغیرروزنه ای بادام زمینی در شرایط مدیریت آبیاری
ارزیابی مقاومت چند رقم زیتون به بیماری پژمردگی ورتیسلیومی به منظور تولید در قلمستان های جدیدالتأسیس با استفاده از تکنیک نوینReal- time PCR
تاثیر برخی فلزات سنگین بر مولفه های جوانه زنی و رشد اولیه کلزا Brassica napus L.)
ارزیابی اقتصادی کاربری های مختلف در کاهش گازهای گلخانهای و تولید محصول سالم
بررسی و برآورد میزان ترسیب کربن و کاهش گازهای گلخانهای در خاک درمنهزار (مطالعه موردی قشلاق دایلر اشتهارد کرج)
ارزیابی اثر سیستم های کودی بر انتقال مجدد و عملکرد دانه در ژنوتیپ های مختلف گندم
تاثیر ترکیبات مختلف کودی NPK روی مراحل فنولوژیکی و مرفولوژیکی افتابگردان
تأثیر ریزجانداران حل کننده فسفات بر خواص کمی و کیفی دو رقم جو تحت شرایط کمبود فسفر
اثر باکتریهای جنس سودوموناس بر ویژگی های جوانه زنی و رشد گیاهچه دو رقم گیاه داروئی
بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچهی کلزا
اثر تلفیقی باکتری سودوموناس و سطوح مختلف کود فسفر در جذب آهن و منیزیم دو رقم جو علوفه ای
اثرمدیریت بهینه عمق آب پای بوته بر صفات فیزیولوژیک ارقام برنج در منطقه اهواز
کاربرد اسانس صمغ گیاه باریجه در کنترل حشرات کامل شب پره آرد
ارزیابی اثر کاربرد قارچ های آرباسکولار میکوریزا و نیتروکسین بر ارتفاع و عملکرد بیولوژیک ذرت دانه ای ( (سینگل کراس 704
اثر میکروارگانیسمهای حل کننده فسفات بر برخی از صفات بلال، درصد کلنیزاسیون ریشه و عملکرد گیاه ذرت دانهای
اثر کودهای زیستی و شیمیایی فسفاته بر سطح فتوسنتز کننده، میزان کلروفیل و عملکرد گیاه ذرت دانه ای در شرایط تنش رطوبتی
اثر محلولپاشی گیاهان مادری سویا با نانواکسید آهن بر شاخصهای جوانهزنی و میزان هدایت الکتریکی بذور حاصل
شبیه سازی حرکت نیترات در خاک های تحت کشت نیشکر با استفاده از مدل انتقال املاحHYDRUS- 1D
کاربرد کودهای بیولوژیک در تولید محصولات سالم در سیستم های کشاورزی پایدار: چالش ها و فرصت ها
نقش مدیریت پسماندها در توسعه کشاورزی پایدار
بررسی کارآئی شاخص های تحمل به خشکی در لاینهای پیشرفته گندم دورم با استفاده ازتجزیه به عاملهای اصلی
کنترل بیماری شانکر آلترناریایی در گوجه فرنگی با استفاده از ارقام مقاوم
کاربرد کود دامی و عناصر ریز مغذی برای بهبود عملکرد کمی و کیفی طالبی
استفاده از کود ارگانیک و مالچ در زراعت طالبی
پیوند سبزیجات بمنظور مقابله باتنش های محیطی
بررسی امکان استفاده از آبهای نامتعارف شورجهت تولیدپایدار سه گونه زرشک زینتی رایج در فضای سبز
پذیرش ارقام پرمحصول برنج گامی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج
کاربرد تکنیک پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی در تعیین میزان رطوبت میوه در پی آب زدایی (مطالعه موردی: ورقه های میوه به)
بهینه سازی مصرف انرژی و تاثیر سطح زیر کشت بر نسبت انرژی در محصول برنج (مطالعه ی موردی شهر کومله استان گیلان
پروتکل مونترال در حفاظت از لایه ازون
شناسایی و مدیریت علف های هرز مزارع و دشت اردبیل به منظور افزایش عملکرد محصولات کشاورزی
برآورد شاخص های پایداری مصرف انرژی در توسعه کشت خیار گلخانه ای
اثر تنش خشکی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف آفتابگردانHelianthus annuus L.
استفاده از کود پلت شده دامی و اوره روشی نوین در کاهش مصرف کودهای نیتروژنه درکشاورزی پایدار
بررسی وضعیت اقتصادی و اجتماعی پرورش گاومیش در روستاهای استان آذربایجان غربی
بررسی وضعیت تولید و عرضه شیر و محصولات لبنی گاومیش در استان آذربایجان غربی
گاومیش دام هزاره سوم ...مقایسه کیفیت و ترکیب شیر گاومیش و گاو
شبیه سازی بارندگی سال زراعی استان هرمزگان با استفاده از نرم افزار Spss
اعمال روشهای مختلف مدیریتی گامی در جهت کاهش مصرف داروهای ضد انگلی وتولید گوشت و شیر سالم در گوسفند و بز
فرصت ها و تهدیدهای موجود در حوزه تولید محصولات سالم در ایران
بیخاکورزی، عملکرد کنونی در ایران و آینذهی پیش رو؛ قسمت اول نقش شبکههای نوآوری در پیشرفت بی-خاکورزی
کنترل غیر شیمیائی زنجرک سیبزمینی Empoasca decipiens با استفاده از عوامل زراعی در قالب یک برنامه جامع مدیریت سلامت سیبزمینی
تغییرات تنفس میکروبی و فعالیت آنزیمی خاک در اثر آلودگی سرب و کروم ناشی از کودهای زیستی (لجن فاضلاب وورمی کمپوست)
تغییر میزان کروم کل و قابل استخراج خاک باDTPA ناشی از کاربرد سه ساله لجن فاضلاب
بررسی تأثیر کاربرد سه ساله کمپوست زباله شهری بر غلظت سرب و کادمیوم در گیاه کاهو
تغییر غلظت عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک ناشی از کاربرد سه سال متوالی لجن فاضلاب
بررسی اثرات تجمعی و باقیمانده کمپوست زباله شهری بر وضعیت میزان سرب در خاک تحت کشت سبزیجات
تأثیر زمان و سطوح کاربرد لجن فاضلاب بر غلظت سرب و کادمیوم در اندامهای مختلف گیاه تربچه
بررسی تاثیرحاصلخیزی پایدار خاک توسط مایکوریزا بر خصوصیات کمی و مورفولوژیک گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه
ترجیح مرحله سنی و واکنش تابعی زنبور پارازیتوئیدDiaeretiella rapae (Hym., Braconidae روی شتهDiuraphis noxia (Hem., Aphididae) در شرایط آزمایشگاهی
مطالعه اثر تنش خشکی و کاربرد ترکیب کودهای زیستی و شیمیایی فسفره بر تعدادی از صفات مورفولوژیک عملکرد و همبستگی بین آنها در گیاه ذرتZea mays L.)
بررسی اثرات زیست محیطی واستانداردهای کیفی استفاده ازپساب فاضلاب در کشاورزی
تکنولوژی تعدیل گیاهی؛ تکنیکی برای حذف عناصر خطرناک از زنجیر ههای غذایی
راهکارهای مدیریتی مصرف آب های شور برای نیل به کشاورزی پایدار
بررسی تاثیر استفاده از عصارهی تخم شبپره مدیترانهای آرد Anagasta kuehniellaبه عنوان مکمل غذایی بربرخی شاخصهای زیستی حشرات کامل بالتوری سبزNeur; Chrysoperla carnea در شرایط آزمایشگاهی
تأثیر مواد هومیکی در رشد و کیفیت مواد مؤثره گیاه دارویی به لیمو کشت شده
کاربرد ICTs در توسعه پایدارکشاورزی
بررسی همبستگی بین صفات ذرت دانه ایSC.704 تحت تیمارهای مختلف کودی و شرایط تنش خشکی
جداسازی، پیش تغلیظ واندازه گیری یونهای نیکل و روی از نمونه های آب و برگ سیب با استفاده ازاسپکترومتری جذب اتمی
استفاده از تاریخ کاشت جهت کنترل مگس گلرنگ در منطقه اصفهان(الف- 1
اهمیت مدیریت و ارزیابی نیاز تغذیه ای در کاهش آلودگی خاک
اثر آلودگی ناشی از پسابهای صنعتی خام و تصفیه شده بر متوسط فعالیت آنزیمی یک خاک رس سیلتی
کارآیی استفاده از کشت مخلوط ارزن مرواریدی-لوبیا قرمز همراه با مصرف کودهای آلی، شیمیایی و تلفیقی به منظور بررسی برخی خصوصیات کمی این محصولات در منطقه سیستان (اصلاح الگوی مصرف کود در کشت مخلوط
محاسبه کارآیی مصرف آب در سیستمهای تک کشتی و کشت مخلوط ارزن مرواریدی و لوبیا قرمز در منطقه سیستان
کارآیی استفاده از کشت مخلوط ارزن پروسو-لوبیا قرمز با استفاده از حداقل مصرف نهادههای کشاورزی درمنطقه شیروان
کاهش کاربرد سموم در مزارع گندم بااستفاده از ارقام و لای نهای مقاوم گندم به سن گندم
گزینش ژنوتیپهای متحمل تنش خشکی برنج تحت شرایط متفاوت آبیاری
تأثیر نیکل و کادمیوم ناشی از آلودگی کودهای زیستی (لجن فاضلاب و کمپوست) بر فعالیت آنزیمی خاک
تأثیر کاربرد لجن فاضلاب و لجن فاضلاب غنی شده با کود شیمیایی بر میزان کربن آلی، تنفس میکروبی خاک تحت کشت گیاه ریحان
تأثیر کاربرد چند ساله و تجمعی ورمی کمپوست و کمپوست بر شاخص بیولوژیک فعالیت آنزیمی خاک
کاربرد تجمعی کودهای زیستی بر شاخصهای بیولوژیکی کیفیت و سلامت خاک در مرحله رویشی گیاه ریحانOcimum basilicum
اثر شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر فعالیت آنزیم های فسفاتاز اسیدی و قلیایی خاک ریزوسفری در مراحل تشکیل بند و گلدهی گیاه سویا
اثر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و اصلاح کننده های آلی و معدنی بر جذب عناصر مغذی در برگ سویا
تاثیر سطوح مختلف شوری آب آبیاری و برخی مواد اصلاح کننده بر میزان پروتئین دانه سویا
آلودگی خاک به مس و کادمیم و تأثیر آن بر رشد و نمو و غلظت عناصر در اسفناج
ارزیابی کیفیت منابع آب زیرزمینی دشت زیرراه استان بوشهراز نظر کشاورزی
ارزیابی میزان سفتی وکلسیم موجود درمیوه های کیوی پس ازمحلول پاشی با کلرید کلسیم
تأثیر پرایمینگ بذر در مزرعه بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود (Cicer arietinum L.)
تنوع ارقام انگور در ایران عاملی برای بقا و امکان تولید ارگانیک انگور
ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی در قلمههای انگور پس از تلقیح با قارچهای آربوسکولار مایکوریزاAMF)
تاثیرتلقیح باچهار تیمار قارچ مایکوریزا آربوسکولارAMF)بر رشد قلمه های چهار رقم انگور
افزایش بهره وری از بقایا و پس ماندها درتغذیه دام
واکنش جوانه زنی و رشد گیاهچه یونجه یکساله Medicago scutellata Lتحت تنش فلزات سنگین
بررسی روی کارایی در ارقام مختلف لوبیای چیتی
اثر اختلاط اوره و علفکشهای رایج بر عملکرد دانه و کنترل علفهای هرز مزارع گندم
اثر استفاده مجدد از بستر بر کیفیت لاشه جوجه های گوشتی و جمعیت میکروبی بستر
پرورش آبزیان شوری پسند با استفاده از آبهای نامتعارف
بررسی کیفیت آب چشمههای گوگردی دالکی از لحاظ کشاورزی
بررسی عوامل اجتماعی- اقتصادی موثر بر سطح زیر کشت گیاهان معطر شهرستان کاشان
استخراج الگوی طراحی و ساخت بذرکارهای بیخاکورزی ارزان قیمت؛ قسمت اول، بزرسی تأثیر عدم حضورسامانهی آساد کنندهی ساقه ی بذرکار بر برش خاک و بقایای گیاهی در دو بذرکار بیخاکورزی
بررسی اثر مدیریت بهینه سیستم های کودی شیمیایی، ارگانیک و بیولوژیک بر صفات آگرواکولوژیک ارقام گندم نان ودوروم در منطقه اهواز
رتبه بندی سبزیجات رایج در کشور در جذب و تجمع کادمیوم
مدیریت بقایای زراعی در تولید و فراوری سوخت های زیستی
بررسی تاثیر مواد نانو سیلور و نانو مس در کنترل بیماریهای غربالی و لب شتری هلو
تغییرات غلظت فنل کل در دو رقم مقاوم و حساس توتون نسبت به ویروس Y سیب زمینی
بررسی تاثیر اسید فنیل فتالامیک بر درصد عملکرد و میوهدهی در گیلاس
بررسی تأثیر کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی کرچکRicinus communis
بررسی اثر گیاهان پوششی بر زیست توده و تنوع علفهای هرز
اثر کاربرد کودهای بیولوژیک و ورمی کمپوست بر شاخص های رشدی کرچک (Ricinus communis)
تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری همراه با مصرف کودهای بیولوژیک بر عملکر دانه، میزان کلروفیل و محتوای رطوبت نسبی کنجدSesamum indicum L
ارزیابی تاثیر ورمی کمپوست در میزان جذب سرب و کروم در گیاه نعناعMentha spicata
بررسی تاثیر فلزات سنگین بر کاهو تحت آبیاری با فاضلاب در جنوب تهران
اکالیپتوس گونه ی مناسب در مناطق شور
کاربرد ارزیابی ریسک سلامتی فلزات سنگین برای پایش محصول سالم
بررسی اثر مهارکنندگی اسانس سه گونه گیاه بر رشد میسلیومی قارچ بیماری زای گیاهی Fusarium oxysporumدر شرایط آزمایشگاهی
بررسی تاثیر تنش فلزات سنگین کادمیوم، نیکل، مس و سرب بر جوانه زنی و رشد گیاهچه جو
مقایسه توان شاخصهای زیستی در ارزیابی اثرات زیست محیطی پروش ماهی قزلآلا در رودخانه سراب بیضا
روشهای حذف نیتروزن در پرورش آبزیان به منظور تولید پایدار
بررسی اثرات خاکپوش و روش کاشت بر کیفیت و کمیت دو توده اسفناج محلی
کشاورزی ارگانیک، گامی مؤثر در تولید محصولات سالم
استفاده از توان رقابتی ژنوتیپهای لوبیا با علفهای هرز در جهت کاهش مصرف علفکش
تجزیه خوشهای ارقام مختلف گندم براساس خصوصیات مورفولوژیک تحت شرایط تنش خشکی
مقایسه لاینهای پیشرفته گندم از نظر میزان وراندمان انتقال مجدد مواد ذخیره ای ساقه جهت انتخاب لاینهای متحمل به کم آبیاری
انتخاب لاینهای متحمل به تنش خشکی انتهای فصل رشد گندم نان در راستای مصرف بهینه آب آبیاری
بررسی امکان کنترل زیستی انگل سس Cuscuta campestrisبا استفاده از عوامل بیماری زای قارچی
شناسایی مولکولی ویروس موزائیک جنوبی مرغ در استان فارس
اولین گزارش از وقوع بیماری زنگ بادام از داراب
تأثیر سوزاندن بقایای گیاهی و برگرداندن آنها بر روی تغییرات ماده آلی خاک، جمعیت میکروارگانیسمها وعملکرد جو
تحلیل عوامل روان شناختی موثر بر کارآفرینی در توسع هی پایدار
بررسی اثر بسته بندی اتمسفری و دمای ذخیره سازی بر رشد پاتوژنهای بیماریزا در کاهو
مدیریت پسماندهای کشاورزی با استفاده از روش کمپوستینگ بیوراکتوری
بررسی واکنش ژنوتیپ های برنج به سطوح مختلف کود ازته در شرایط آب و هوایی استان گیلان
تاثیر غلظت های مختلف کلرید کادمیوم بر جوانه زنی، پارامترهای رشدی وپروتئین محلول در دانه رست های عدس
قوانین کدکس الیمانتاریوس Codex alimentariusدرکشاورزی ارگانیک
تاثیر کاربرد بذری سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال های خیار cucumis sativusتحت شرایط تنش خشکی
تاثیر اسپری برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال های خیارcucumis sativusتحت شرایط تنش خشکی
واکنش برخی جنبه های فیزیولوژیک بذور گندم و پنبه نسبت به مواد آللوپتیک احتمالی حاصل از بقایای کلزا (Brassica napus
شیوع آلودگیهای باکتریایی و قارچی عسلهای تولید شده در مزارع زنبورداری مناطق مختلف استان اردبیل وارتباط آن با فاضلاب استخرهای آبگرم معدنی
بررسی واکنش ارقام و لاین های فرانسوی سیب زمینی نسبت به بیماری شوره نقره ای
کاربرد تکنیکهای تغذیه ای در کاهش تنش های گرمایی طیور
بررسی ترجیح مرحله سنی و واکنش تابعی زنبورDieretiella rapaeروی شتهSchizaphis graminum
تعیین وضعیت تغذیه اهن در باغات هلوی استان گلستان با روش عصاره گیری AB-DTPA
گروهبندی ارقام مختلف جو از نظر انتقال مجدد ماده خشک به دانه در شرایط نرمال و تنش خشکی
مقایسه تحمل به خشکی بذور گوجهفرنگی و کاهو در مرحله جوانهزنی با استفاده از مانیتول به عنوان عامل تنش خشکی
اثر دگراسیبی بقایای اندامهای مختلف یونجه بر تولید بذر تاج خروس ریشه قرمز
واکنش لاین های زود رس و میان رس سیب زمینی در مقایسه با ارقام تجاری نسبت به بیماری اسکب در شرایط اصفهان و فریدن
ردیابی قارچ عامل بیماری زنگ قهوه ایی گندم Puccinia triticinaبا استفاده از توالی یابی ناحیهITS1 قبلاز بروز اپیدمی در مناطق آلوده به منظور مصرف بهینه سموم
استفاده از آب شور در آبیاری گلرنگ
بررسی امکان استفاده از لیگنین در تغذیه دام و طیور, به عنوان یک آنتی بیوتیک بیولوژیک در سیستم دامپروری ارگانیک
بررسی های فنولوژی ومورفولوژیکی ژنوتیپ های پیاز بذری در شرایط گلخانه ومزرعه
تأثیر 4 جدایه ی ایرانی قارچ بیمارگرBeauveria bassianaروی تریپس غربی گل Frankliniella occidentalis (Thysan., Thripidae)در شرایط آزمایشگاهی
مقایسه ی بیماری زایی جدایه های کشوری عامل بوته میری فلفل روی ارقام موجود
کشت مخلوط ابزاری هدفمند در کشاورزی پایدار و نقش آن در مدیریت تلفیقی علف های هرز
تخمین اهمیت نهاده ها در بهره وری و تولید محصول انگور به روش بیلان انرژی مطالعه موردی رقم سلطانی درمنطقه قوچان
تاثیر کودهای آلی و معدنی روی خصوصیات مورفولوزیکی، عملکرد و خصوصیات شیمیایی خاک در خیار گلخانه ای
اثر خصوصیات خاکی مختلف بر همزیستی قارچ های میکوریز آربوسکولار با کلون های مختلف صنوبر در برخی مناطق استان گیلان
بررسی امکان استفاده از آبهای نامتعارف شورجهت تولیدپایدار سه گونه زرشک زینتی رایج در فضای سبز
مقایسه تاثیر اسید سولفوریک و کودهای آلی و معدنی محتوی آهن و روی جهت اصلاح کمبود درختان هلو
بررسی اثر محلول پاشی توسط عنصر بر B)بر روی برخی از خصوصیات کمی و کیفی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا
بررسی مقادیر مختلف کود ازته و زمانهای متفاوت برداشت بر میزان نیترات غده پیاز
پایداری خاکدانه در کاربری های مختلف اراضی لسی استان گلستان
بررسی تاثیر سیستم های رایج و پایدار کود نیتروژن بر شاخص کلروفیل گندم
بررسی تاثیر مایکوریزا بر خصوصیات کیفی گیاهان دارویی ریحان ، مرزه و بادرنجبویه
تاثیر کود بیولوژیک و مقادیر مختلف کودشیمیایی بر عملکرد گندم
نقش شرکتهای تعاونی تولید روستایی در دستیابی به توسعه پایدار در تولید برنج
ارزیابی نیازهای آموزشی ناظران برنج راهکاری در جهت برنام ه ریزی صحیح در جهت دستیابی به تولید پایداربرنج مطالعه موردی استان گیلان
بررسی تغییرات مکانی مس در خاکهای زراعی شهرستان مراغه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی جهت مصرف متناسب کود حاوی این عنصر و تولید محصولات عاری از سمیت مس
ارزیابی اقتصادی تأثیر اعتبارات ترویج بر پایداری عملکرد گندم و کلزادر شهرستان پارس آباد
مکانیسم کنترل قارچ های پس از برداشت توسط عصاره قسمتهای مختلف انار Punica granatum L
مطالعه اثر ترکیب کودهای فسفر و زیستی در شرایط تنش خشکی بر برخی شاخص های فیزیولوژیک رشد ذرت دانه ای
ارزیابی اثر ترکیب کودزیستی و شیمیایی بر عملکرد، اجزا عملکرد و همبستگی شاخص های رشد ذرت در شرایط تنش خشکی
امکان سنجی استفاده از لجن فاضلاب شهری بعنوان کود در کشاورزی پایدار
تأثیر کشت و کار بر آلودگی خاک به کادمیم در دو منطقه ده نو و سلطانیه
بررسی اثرات روش های مختلف خاک ورزی و الگوی کشت بر میزان مصرف آب و عملکرد محصول پایداروسالم
چالشهای استفاده از برخی محرکهای رشد بتاآگونیستی در کیفیت گوشت تولیدی و سلامت دام و انسان
راهکارهای کاربردی تغذیهای در بهبود ترکیب اسیدهای چرب غیر اشباع گوشت در نشخوارکنندگان
کشاورزی دقیق ؛ اجزاء تشکیل دهنده
توسعه کشاورزی پایدار با تاکید بر تحلیل کارآئی مصرف آب باران گندم دیم
ارزیابی مقاومت آنتی زنوزی ژنوتیپهای مختلف سویا نسبت به کنه تارتن دولکهای Tetranychus urticaeAcari: Tetranychidae در شرایط مزرعه و آزمایشگاهی
فن آوری نانو ابزاری در خدمت غذا یا تهدیدی برای ایمنی صنایع غذائی
تاثیر آلاینده های کشاورزی بر کیفیت آب آبخوان لنجان اصفهان
مقایسه تاثیر ورمیکمپوست تلقیح شده با قارچ Trichoderma harzianum با کود شیمیایی بر روی عناصر غذاییNPK)و عملکرد گیاه ذرت در منطقه مغان.
تاثیر سیاست های حمایتی دولت بر پایداری تولید نیشکر
بررسی علل بوجود آمدن زه آب در کشت و صنعت دعبل خزاعی و تاثیر آن بر پایداری تولید نیشکر
تاثیر علف کش زیستی حاصل از عصاره آبی قیاق و روشهای متداول کنترل بر تراکم علف های هرز،فنولوژی و عملکرد سویا
تاثیر قارچ های میکوریز آربوسکولار روی تولید پایدار پیاز خوراکی در منطقه آذرشهر
تاثیر قارچ های میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر عملکرد و مقدار اسانس نعناع فلفلی
ارزیابی تاثیر چند علف کش جدید برای کاهش مصرف علف کش در ذرت دانه ای
مقایسه اثر مصرف کود کامل ماکروآبیاری در دو روش خاکی و کود آبیاری در عملکرد گندم
نقش رهیافت توسعه مشارکتی فناوری در روش LEIA از طریق مدیریت سیستم های زراعی و دامی درتولید محصولات سالم
بررسی اثرات لارو کشی اسانس گیاه Ipomoea cairica Linn
تثبیت بیولوژیکی نیتروژن خاک با استفاده از لجن فاضلاب
استفاده بهینه از نهاده های تولید، راهبردی مناسب جهت نیل به کشاورزی پایدار
مدیریت منابع آب خاکستری در راستای اهداف کشاورزی پایدار
بررسی تجمع نیترات در خربزه بر اثر مصرف کودهای ازته
بررسی تراکنش برخی از توده های بذری بومی کشور با بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طبق پیاز در رابطه باصفات گلدهی
بررسی تاثیر بیماری پوسیدگی فوزاریومی ریشه و طبق بر روند تولید بذر پیاز در شرایط اصفهان
اثر محلول پاشی برگی متانول بر محتوای نسبی آب و عملکرد ماش Vigna radiataو اهمیت آن در کشاورزی پایدار با توجه به کمبود منابع آب
مقایسه سیستم دامپروری ارگانیک با سیستم پرورش گوسفند و بز به صورت عشایری در ایران
حیات طبیعی و آسایش حیوان در کشاورزی ارگانیک
بررسی های فنولوژیکی برخی از ارقام سیب زمینی مورد کشت در اصفهان
تاثیر هومیک اسید و قارچ های میکوریزا بر تغییرات کلروفیل و کیفیت ظاهری چمن Lolium perrene cv. Spidigreen
کنترل بیولوژیکی دو جدایه مخمر از 54 Pichia guilliermondii M و 63M علیه بیماری کپک آبی پرتقال Penicillium italicum در جهت کاهش آلودگی زیست محیطی
تاثیر باکتری های محرک رشد بر مولفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه ذرت
بررسی خصوصیات اکولوژیکی گیاه دارویی- صنعتی آنغوزه Ferula assafoetidaو نقش آن در تولید پایدار
تاثیر اشعه ماوراء بنفش UVC)در کنترل و کاهش جمعیت سوسک چهارنقطهای حبوبات Callosobruchus maculatus
بررسی اثر محلول پاشی عنصر بر B)بر روی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی توتفرنگی رقم کاماروسا
برآورد سطح زیر کشت محصول برنج با استفاده از تصاویر سنجنده TMمنطقه مورد مطالعه : دشت سیلاخور- استان لرستان
بررسی تنوع میکروارگانیسم ها در سیستمهای رایج و ارگانیک
کاربرد باکتری های تسهیل کننده جذب فسفر در سیستم های ارگانیک
پاسخ عملکرد و اجزای عملکرد گندم دوروم به سطوح کود نیتروژن و تراکم بوته در اردبیل
تاثیر ورمی کمپوست غنی سازی شده با آهن و روی بر عناصر غذایی و کلروفیل برگ و عملکرد درختان فندق
عملکرد کمی و کیفی میوه و وضعیت تغذیه ای درختان هلو متاثر از ورمی کمپوست غنی سازی شده با آهن وروی
بررسی برخی اثرات مدیریت ناصحیح و تغییرات کاربری اراضی بر توسعه پایدار کشاورزی
حق برخورداری از محیط زیست سالم از دیدگاه حقوق بین الملل
اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر غلظت آهن و روی در آن
اثر روش های مختلف تهیه ورمی واش بر برخی ویژگی های زیستی آن
بررسی بیلان انرژی در سیستم های زراعی تولید لوبیا و تعیین سطح پایداری در آنها
بهینه سازی مصرف کود شیمیائی و آب در محصول یونجه آبی و ذرت علوفه ای استان قزوین در راستای توسعه پایدار کشاورزی
تولید ارقام جدید گندم گامی در جهت تولید محصول سالم و سلامت جامعه
تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن بر عملکرد و غلظت نیترات غده دو رقم پیاز در اصفهان
بهینه سازی مصرف عناصر غذایی، رویکردی اساسی برای پایداری در تولید گندم
بررسی روشهای مدیریت مصزف عناصز غذایی به منظور غنی سازی دانه گندم در مزرعه
تعیین معیارهای کیفی میوه سیب در منطقه سمیرم
بررسی مزیت های اقلیمی موثر در کیفیت سیب درختی و تولید کشاورزی پایدار
امکان سنجی ایجاد و توسعه گلخانه ها برای نیل به تولید پایدار کشاورزی و غذای سالم
بررسی عوامل موثر در عدم توسعه پاِیدار کشاورزی حوزه زاگرس مرکزی دنا
مصرف بهینه آب و کود بر کارآیی مصرف آب و عملکرد ذرت علوفه ای
نقش سازند زمین شناسی و کاربری بر برخی از شاخص های کیفیت خاکهای جنگلی در حوضه شصت کلاته استان گلستان
پراکنش رادیونوکلئید سزیم- 137 در خاکهای جنگلی با سازندهای متفاوت و قابلیت استفاده از آن جهت مطالعات حفاظت خاک در حوضه شصت کلاته استان گلستان
ارزیابی عملکرد گندم در خاکهای آهکی ایران مرکزی
ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای نباتات زراعی گندم، جو، یونجه و سیب زمینی منطقه داران ) فریدن(
بررسی تغییرات آب قابل استفاده گیاه در اراضی کشاورزی استان اصفهان
بررسی تناسب و محدودیتهای خاکهای گچی استان اصفهان برای تولید گندم
گروهبندی ارقام پاییزه کلزا از نظر تحمل تنش آبی
پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست
اثر آبیاری محدود بر عملکرد و کارایی مصرف آب پیاز خوراکی رقم قرمز آذرشهر
نگرش متخصصان بیوتکنولوژی استان تهران نسبت به توسعه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای کشاورزی پایدار وتولید محصول سالم
ارزیابی سه روش تولید کمپوست از نظر سرعت تجزیه مواد اولیه و زمان تولید محصول نهایی
بررسی عملکرد و صفات زراعی سویا (ارتفاع، تعداد غلاف، ، دانه در غلاف، وزن هزار دانه)تحت همزیستی باکتریایی
اثر سویه های مختلف باکتری برادی ریزوبیوم ژاپونیکوم (Bradyrhizobium japonicum بر میزان اسمولیتهای سویا
اثر رویکارایی بر عملکرد اندام هوایی در ارقام مختلف ذرت دانهای
مقایسه تاثیر ورمیکمپوست و کمپوست، با کود شیمیایی بر جذب عناصر غذایی، پروتئین و عملکرد دانه ذرت
بررسی کاربرد علف هرز شیرین بیان به عنوان گیاه دارویی در منطقه آبادان و خرمشهر
اثر دو نوع کود آلی هوموسی مایع بر غلظت عنصر نیتروژن در اندام هوایی گیاه لوبیا سبز
نانو بیوتکنولوژی در سیستم های انتقال هوشمند مواد راهی به سوی تولید محصول سالم
کود آبیاری، مزایا و تاءثیر آن در کشاورزی پایدار
ارزیابی تأثیر شوری آب آبیاری بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی گل گاوزبان Echium amoenum Fisch. & Mey.)در شرایط گلخانه
تأثیر آبیاری با آب شور دریاچه قم برمیزان جذب املاح K و Na در ریشه و اندام هوایی گل گاوزبان Echium amoenum Fisch. & Mey
تاثیر نباتات پوششی و تاریخهای کاشت آنها در انواع خاکورزیها بر روی کنترل علفهای هرز کشت ذرت
بررسی تاثیر متقابل دو سیستم خاکورزی با تعداد وجین بر روی تراکم علفهرز و عملکرد ذرت
تاثیر سطوح مختلف کمپوست بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک در منطقه جیرفت
تاثیر تراکم های مختلف بوته و باکتری های محرک رشد بر فنولوژی و عملکرد ذرت
به کارگیری نرم افزار مایکرو سافت پروجکت MSP)جهت کنترل پروژه های مکانیزاسیون کشاورزی
کاربرد گیاهان داروئی بومی در توسعه فضای سبز پایدار
پایداری در صنعت پرورش طیور ایران
مطالعه اثرات سطوح مختلف تنشخشکی بهمنظور تعیین مناسب ترین دور آبیاری ذرت تابستانه در دشت ورامین
بررسی اثرات کاربرد کود های آهن، روی و منگنز و مقایسه دو روش مصرفی آن ها بر روی میزان عملکرد و قندموجود در دانه ذرت شیرین
اثر مکمل کردن جیره غذایی با ویتامین Eو عصاره الکلی بره موم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در زمان های مختلف نگهداری
کاربرد بهینه آب آبیاری در تولید سیب زمینی رقم سانته
اثر متقابل شوری آب و غلظت عصاره علف های هرز روی طول ساقچه گندم در شرایط گلخانه
بررسی جایگاه کشت دوم در کشاورزی پایدار و دستیابی به تولید محصول سالم در استان گیلان
مطالعه اثرات دور آبیاری به همراه استفاده از مقادیر مختلف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی
ارزیابی اکوکاردیوگرافی تجویز نانوسیلور( نانوسید ) بر کسر کوتاه و کسر تخلیه قلب جوجه های گوشتی وتاثیرآن بر کشاورزی پایدار
بررسی امکان کنترل تلفیقی علف های هرز در زراعت پایدار ذرت
بررسی روش سنجش از دور برای تخمین نیتروژن گیاه
سامانه دیجیتال تشخیص کمبود نیتروژن گیاه ذرت
تأثیر پودر ریشه زرد چوبه بر روی پاسخ های ایمنی و برخی فراسنجه های بیو شیمیایی سرم خون در جوجه های گوشتی
واکنشارقام گندم ایرانی به تنششوری در مرحله جوانه زنی
اثر تنش کمبود آب بر روی جوانه زنی ارقام گلرنگ تحت شرایط مختلف پتانسیل اسمزی
تاثیر تنش شوری بر جذب و توزیع عناصر معدنی در چهار رقم کلزا
بررسی تاثیر پخش سیلاب بر افزایش سطوح کشاورزی دشت تسوج با استفاده از تحلیل GISو تصاویر ماهواره ای
تاثیر بهره گیری از تکنیکهای بیوتکنولوژی جهت تولید محصول اقتصادی کلزا تحت تنش تراکم خاک
سنجش مهارتهای مدیریتی گلخانهداران استان خوزستان در بکارگیری عملیات پایدار کشاورزی به منظور تولید محصولات سالم
تعریف و تأثیر حضور تولید پراکنده DGدر سیستم قدرت با تکیه بر رویکردهای اقتصادی و توسعه پایدار روستایی و تامین انرژی برای توسعه پایدار روستایی در بخش صنعت وعمران روستا
حفظ و احیاء ژرم پلالاسم برنج های بومی کشور در راستای کشاورزی پایدار
بررسی تنوع ژنتیکی با استفاده از خصوصیات سیتوژنتیکی در گونه گون مرتعی Astragalus cyclophyllosدر راستای حفاظت و پایداری مرتع
تغییرات فعالیت آنزیم پراکسیداز،مقادیرپرولین و کلروفیل برگ در سطوح مختلف کلسیم در گیاهان گندم رقم Triticum Sativum L.(cv soissons) و بهبود بهروه وری خاک درشرایط تنش شوری
جایگاه پارادایم نوین کشاورزی چندکارکردی در سیاستهای کلی کشاورزی ایران، تحقق کشاورزی پایدار و تولیدغذای سالم
بررسی سهم انتقال مجدد ماده خشک در عملکرد دانه گندم دوروم در اثر اعمال سطوح تراکم بوته و کود نیتروژن
بررسی تاثیر کود نیتروژن و تراکم بوته بر جذب عناصر پر مصرف غده سیب زمینی در اردبیل
تعیین قابلیت و استعداد اراضی مناطق پیرانشهر، پسوه و جلدیان برای آفتابگردان با استفاده از مدل Cervantana
بررسی تأثیر روشهای مختلف خاکورزی بر عملکرد دو واریته جو والفجر وCBدر شهرستان نیشابور
تغییرات عملکرد سیب زمینی در کشت مداوم ودر تناوب با پیاز
تغییرات عملکرد چغندرقند در کشت مداوم ودر تناوب با پیاز
بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات زراعی سورگوم علوفه ای
جدا شده از دریاچه نمک آران و بیدگل، یک باکتری نمک دوست نسبی مقاوم به برخی فلزات سمی Salinivibrio sp.
ارزیابی استفاده از قارچ آنتاگونیست Tricoderma virideبرای کنترل بیماری مرگ گیاهچه خیار ناشی از قارچ Pythium aphanidermatumدرگلخانه
بررسی اثرآنتاگونیستی چهارجدایه قارچ Tricodermaدر کنترل بیماری بوته میری خیار ناشی از قارچ Phytophthora drechsleri
مبارزه بیولوژیک با قارچVerticillium dahliaeعامل بیماری پژمردگی ورتیسیلیومی خیار توسط یک جدایه ازقارچ آنتا گونیست Trichoderma viride با قدرت تخریب ریسه ای
تدوین سیستم HACCPخرما در مراحل پس از برداشت با هدف تولید و عرضه محصول سالم
استفاده از روشهای آبیاری تحت فشار؛ گامی مؤثر به سوی کشاورزی پایدار
UTILIZING ADAPTIVE CLUSTER SAMPLING DESIGN FOR PRODUCING COTTON IN IRAN
بررسی دانش فنی گندم کاران تحت پوشش ناظران گندم - مطالعه موردی استان کرمانشاه
بررسی اثر تنش خشکی بر روی ژنوتیپ های مختلف گلرنگ
بررسی تاثیر محلول پاشی آهن و روی بر روی خصوصیات کمی کلزای پائیزه در شرایط تنش خشکی در مراحل فنولوژیک
ارزیابی هدایت روزنه ای در برگ های گیاه ذرت تحت آبیاری محدود
توسعه پایدار کشاورزی با مصرف بهینه کود (مطالعه موردی: شهرستان ورزقان در استان آذربایجانشرقی)
شناسایی،حفاظت و استفاده از پتانسیل ژرم پلا سم های گیاهی روشی مناسب برای تولید محصول سالم درکشاورزی پایدار
گیاهان دارویی آللوپاتیک در توسعه کشاورزی پایدار
بررسی خصوصیات محرک رشد گیاهی باکتری تجزیه کننده دیازینون جدا شده از ریزوسفر برنج
کاربردهای دانش هست های در تولید محصولات کشاورزی سالم
ارزیابی کارایی علف کش های با ماده مؤثره مختلف در کنترل علف های هرز لوبیا در چهارمحال و بختیاری
ارائه الگویی نوین برای برآورد محصولات ارگانیک (مطالعه موردی استان خراسان
توسعه پایدار، محیط زیست و امنیت غذایی
آلودگی هوا و اثرات آن بر اراضی کشاورزی
اثرات آلودگی هوا(ذرات معلق) حاصل از صنعت بر اراضی کشاورزی
کشاورزی پایدار و استفاده اصولی و متعادل از کود و سم
استفاده بهینه از فاضلابها در عرصه کشاورزی
استفاده بهینه از پسماندهای آلی حاصل از فعالیتهای شهری و صنعتی در عرصه کشاورزی
تغییر کاربری اراضی مستعد کشاورزی تهدیدی برای کشاورزی پایدار
بررسی تأثیر انباشتCr+3 بر غلظت برخی عناصر معدنی در گیاه کاهو(Lactuca Sativa L. )
بررسی اثر دفعات محلول پاشی کود شیمیایی و رقم بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم
ارزیابی نقش سیستمهای آبیاری تحت فشار در کشاورزی پایدار
اثر رطوبت بر مقاومت کششی خاکدانهها در کشاورزی پایدار خاکهای استان همدان
بررسی ارتباط بین مدیریت نهاده ها و پایداری منابع
آبشوئی نیترات از کود اوره با و بدون پوشش گوگردی در دو دور آبیاری
دانش بومی کشاورزان شهرستان خور و بیابانک در استفاده از آب و خاک شور
بررسی اثرات خاک ورزی و مدیریت بقایای گیاهی بر میزان پایداری خاکدانه ها و مواد آلی خاک
بررسی عوامل موثر بر نگرش کشاورزان شهرستان جیرفت نسبت به کشاورزی پایدار(مطالعه موردی تولید کنندگان ذرت
بررسی عوامل موثر بر پذیرش عملیات کشاورزی پایدار در بین گندمکاران (مطالعه موردی: شهرستان عنبرآباد)
نقش پتاسیم در افزایش تحمل به شوری ارقام هندوانه در اراضی شور
مدیریت مصرف کود دامی در جهت تولید محصول سالم وکاهش خطرات زیست محیطی کودهای ازته در کشت خربزه سوسکی
بررسی اثر پتاسیم در ارتقاء کمی و کیفی چغندرقند ،کاهش مصرف نیتروژن وخطرات زیست محیطی آن درمنطقه رودشت اصفهان
بررسی اثر اکسیتوسین بر افزایش درصد آبستنی میشهای لری بختیاری
بررسی کاهش آلودگی پساب کارخانجات نشاسته گیری در راستای حفظ منابع آب و کشاورزی پایدار
اثر حشره کش ارگانوفسفره دیازینون بر جمعیت میکروارگانیسم های خاک
تأثیر کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی روی رشد و میزان اسانس گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum(moldavica. L
نقش آزولا در بهبود پایداری شالیزار
مدیریت بهینه پسماندهای نیشکر، تاکیدی بر کشاورزی پایدار
بررسی نقش مخروط افکنه ها در تامین آب پایدار برای کشاورزی در ایران مطالعه موردی مخروط افکنه بزرگ ابرکوه
تأثیر کرم های خاکی و مواد آلی مختلف بر فعالیت فسفاتاز قلیایی و فسفر قابل جذب خاک در راستای کاهش مصرف کودهای شیمیایی
استفاده از طیف سنجی اشعه گاما جهت شناخت عناصر سمی در کشاورزی پایدار(مطالعه موردی ارسنیک و کادمیوم
اثر کشت برنج بر برخی از خصوصیات فیزیکی خاک در منطقه اوشیان در استان اصفهان
آیا قیمت گذاری آب منجر به مصرف کمتر این نهاده می گردد؟(مطالعه موردی: گندمکاران استان فارس)
افزایش پایداری در تولید لوبیا با استفاده از سیستم های زراعی تلفیقی و ارگانیک
بررسی امکان مبارزه بیولوژیک با گل جالیزOrobanche nana در استان چهارمحال و بختیاری
بهینه سازی مصرف فسفر با کاربرد باکتری های محرک رشد گیاه در زراعت جو
بررسی تأثیر عملیات خاک ورزی بر پایداری خاکدانه ها در اراضی کشاورزی منطقه صدوق یزد
کم آبیاری گامی موثر در توسعه پایدار کشاورزی مطالعه موردی: ا?عمال تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد پیاز در منطقه خسروشهر
بررسی تاثیر استفاده از آبهای نامتعارف( شور) بر نسبت جذب سدیم اراضی کشاورزی منطقه حسین آباد دشت یزد اردکان
راهکارهای عملی جهت اجرای اهداف تعیین شده صنعت نانوبیوتکنولوژی کشاورزی در جهت تولید محصول سالم در برنامه پنجم توسعه و سند چشم انداز 20 ساله
گردش زراعی روشی پایدار برای کاهش بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینیRalstonia solanacearum
بررسی تاثیر کود دامی و اسید سولفوریک بر رشد جو و یونجه در یک خاک شور- سدیمی
استانداردسازی عوامل کنترل بیولوژیک در تولید غذای سالم
تعیین مقدار بهینه کود های نیتروژن، فسفر و پتاس بر عملکرد و اجزای عملکرد کتان روغنی رقمLirina
اثر تنش کمبود آب بر کیفیت و عملکرد هیبرید های آفتابگردان
مطالعه اثر سطوح مختلف کادمیم و شوری روی عملکرد واجزاء عملکرد گیاه داروئی ماریتیغال
مطالعه اثر سطوح مختلف کادمیم و شوری روی جذب کادمیم دراندامهای مختلف وتأثیر آنها روی عملکرد گیاه داروئی ماریتیغال
اثر کاربرد همزمان کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر صفات مورفولوژیک جو
تولید پایدار گندم تحت شرایط شوری و کم آبی
بررسی استفاده بهینه انرژی پمپاژ در کشاورزی پایدار
بررسی تأثیر باکتری های محرک رشد و اکسید کننده گوگرد بر عملکرد و اجزاء عملکرد کلزا Brassica(napus L. در شرایط کم آبی
استفاده از اسناد اختراع در تحلیل کاربردهای جدید نانوتکنولوژی در بهبود انتقال ترکیبات فعال مورداستفاده در کشاورزی و دامپروری
بررسی و تعیین عملیات کشاورزی خوبGAP)و نقش آن در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
هیومیک اسید ونقش آن درکشاورزی پایدار
بررسی تاثیر کم آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان در اصفهان
اثر تغذیه روی بر عملکرد کمی وکیفی ارقام گندم تحت شرایط کم آبیاری
بررسی تاثیر کم آبیاری به روش PRD بر روی ذرت در اصفهان
بررسی دو روش شیمیایی و به نژادی روی بیماری فوزاریومی پیاز
ارزیابی ژنوتیپ های برنج جهت معرفی رقم های جدید دراستان های آذربایجان شرقی،کهگلویه و بویراحمد و فارس در راستای تولید محصول سالم
اثر متانول بر محتوای نسبی آب RWC) و عملکرد کمی برگ گیاه توتون و اهمیت آن درمدیریت بهینه مصرف آب و انرژی در شرایط کشت دیم
اثر سالیسیلیک اسید SA)بر تحمل تنش شوری در گیاه سویا Glycin Max
بررسی راهکار های حمایت از کشاورزان ارگانیک کار ایران
بررسی تاثیرهیدروپرایمینگ و کودهای بیولوژیک نیتروکسین وبیو فسفربرعملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی ذرت دانه ای
مزایا، محدودیت ها و راهکارهای توسعه کاربرد باکتریای Pasteuria penetransدر کنترل زیستی نماتود های انگل گیاهی
تأثیر هیدروپرایمینگ در دماهای متفاوت بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان
بسته بندی های نوین و سلامت غذا
بررسی تلقیح دوگانه مایکوریزا و ریزوبیوم در ارقام لوبیا قرمز
کاهش مصرف علف کش با روشهای نوین مدیریت فواصل مابین درختان میوه جهت نیل به تولید محصول سالم
نقش همزیستی میکوریزا درتغذیه و جذب آب، جذب کربن ، افزایش فتوسنتز، فیتوهورمون ها، مقاومت به بیماری، فلزات سنگین و خشکی در گیاهان
بررسی تاثیر سویه های سودوموناس فلورسنس بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط تنش خشکی
آسیب شناسی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم در بخش دام وطیور
الگوی منطقه ای کشت راهبردی بر استفاده بهینه ازمنابع تولید (مطالعه موردی استان اصفهان)
استفاده بهینه از منابع راهبردی برکشاورزی پایدار و تولید محصول سالم