Articles Stat:
Number of Articles: 224Number of Proceeding pages: 1465
Papers View: 3958
7th National Conference of Saffron
7th National Conference of Saffron In date 2024-11-12 by University of Birjand, in City Birjand was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: Proceedings 7th National Conference of Saffron
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 7th National Conference of Saffron
اکوتوریسم و توسعهپایدار شهری و روستایی استان خراسان جنوبی (با نگاهی به سند آمایش سرزمین افق ۱۴۱۵)
شناسایی مولفههای تاثیرگذار بر تشکیل تعاونی بازاریابی زعفران کاران در شهرستان تربتحیدریه
بررسی اهمیت اقتصادی- اجتماعی کشت زعفران در استان کرمانشاه
نقش ویرایش ژن در اصلاح نباتات زعفران (Crocus sativus L.)
مروری بر برخی پارامترهای موثر بر رشد و تولید زعفران
بررسی ردپای آب محصول زعفران در اقلیم منطقه تربت حیدریه
بررسی عوامل موثر بر کاهش سطح عملکرد گیاه استراتژیک زعفران و پیشنهاد راهکارهای کاربردی
بررسی تاثیر تراکم و وزن بنه مادری بر عملکرد کلاله و برخی از ویژگیهای بنه های دختری در خزانه تکثیر بنه زعفران
مطالعه اثر هورمون جیبرلیکاسید و کشت پرتراکم بر مواد موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی گیاه دارویی زعفران ( Crocus sativus L. )
قابلیت فراهمی عناصر آهن و روی ریزوسفر خاک متاثر از کشت و کار زعفران مزارع چند ساله زیرکوه و خوسف در خراسان جنوبی
خصوصیات گیاهشناسی، مرفولوژیکی و فنولوژیکی گونه های زعفران وحشی در رویشگاههای مرتعی گلستان
جداسازی ریزوباکتریوم مزارع زعفران شهرستان فاروج و ارزیابی فعالیت محرک رشد
اثر کاربرد کائولین تحت سطوح مختلف تراکم بر خصوصیات رشدی بنه زعفران
بررسی تعداد برگ زعفران در شرایط سطوح بسته و باز الیسیمتر
اثر نفتالن استیک اسید بر افزایش سرعت گلدهی در گیاه زعفران( Crocus sativus L.)
اثر استفاده از عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر خصوصیات گل زعفران Crocus sativus L.
ارزیابی اثر بازدارندگی عصارههای آبی برگ و بنه زعفران ( Crocus sativus L. ) بر رشد قارچ آسپرژیلوس
مدیریت تغذیه مزارع زعفران Crocus sativus L. در ایران
اثر کاربرد پلیمرهای سوپرجاذب برخصوص یات کمی و کیفی زعفران تحت شرایط مختلف کم آبیاری
بررسی تاثیر سطوح مختلف کود گوسفندی و گوگرد بر گلدهی زعفران (Crocus sativus L.)
اثر کشت و کار زغفران بر میزان شوری و اسیدیته ریزوسفر خاک مزارع زیرکوه و خوسف در خراسان جنوبی
بررسی تاثیر میزان آب ورودی (آبیاری تکمیلی، بارش و رواناب) به خاک بر شاخص های کیفی محصول زعفران تحت شرایط کشت دیم
تاثیر میکروبیوم بر تغییرات فنوتیپی زعفران
ساختار ژنوم و نکات کلیدی ضروری برای رمزگشایی ژنوم زعفران ( Crocus sativus L. )
اثر تاریخ اولین آبیاری وکاربرد اسید هیومیک بر برخی از صفات کمی و کیفی زعفران
کاربرد کودهای کالت معمولی و نانو کالت آهن و روی و زمان اولین آبیاری بر تولید گل و ویژگیهای فیتوشیمیایی زعفران
تاثیر کود گوسفندی و گوگرد بر فعالیت آنتیاکسیدانی و مواد موثره زعفران ( Crocus sativus L .) در منطقه سرایان
بررسی نقش عوامل محیطی و مدیریت مزرعه در تعیین عملکرد زعفران
تاثیر محلول پاشی برگی اسید هیومیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی زعفران در فاروج
رهیافتهای بهنژادی و بیوتکنولوژی در جهت توسعه بهرهوری زعفران
رویکردهای اصلاح نباتات در گیاه زعفران (Crocus sativus L.)
ارزیابی تنوع ژنتیکی زعفران ایران با استفاده از نشانگرهای ملکولی
ارزیابی ویژگی های عملکردی و همچنین درصد اجزای گل در اکوتیپ های مختلف زعفران
عوامل موثر بر افزایش بهرهوری زعفران از دیدگاه زعفران کاران شهر تربت حیدریه
تحلیل پژوهشهای زراعی زعفران ایران در دهه اخیر
تاثیر پیاچ آب و خاک بر رشد و عملکرد زعفران
ارزیابی برخی عوامل زراعی تاثیرگذار بر عملکرد زعفران در استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی
آگروتکنولوژی زعفران: امور زراعی رایج در کشت جهانی زعفران (Crocus sativus L.)
بررسی اثر کمپوست زباله شهری بر میزان فلزات سنگین نیکل و کبالت در زعفران (Crocus sativus L.)
فرصتهای اصلاح نباتات در بهبود محصول زعفران
تاثیر سابقه کاربری زمین بر عملکرد محصولات زراعی در تربتحیدریه و زاوه، ایران
نقش متابولومیکس در درک عمیق از تنوع متابولیتی زعفران ( Crocus sativus L. ) و کاربرد آن در اصلاح نباتات
مقایسه نمو زعفران( Crocus Sativus L . ) تحت تاثیر تغییرات دما و رطوبت در مناطق دشت و پشتکوه ساری
فراتحلیل جامع اثر راهکارهای مدیریت زراعی بر عملکرد و خصوصیات کیفی زعفران
بررسی اثر گرمایش تابستانه بر رفتار گلدهی و عملکرد زعفران تحت سطوح مختلف تراکم، وزن بنه و عمق کاشت
بررسی فراوانی میکوریزایی و میزان فسفر موجود در بنه های زعفران تحت تاثیر مدیریت تغذیه و آبیاری
اثر تغییر دما بر نیازآبی گیاه زعفران در منطقه بیرجند
بررسی اثر استفاده از کربن فعال بر عملکرد و کیفیت زعفران در شرایط کاشت مجدد در مزرعه هفت ساله
نشانگرهای مولکولی در اصلاح نباتات زعفران ( Crocus sativus L. )
حسگرهای نانوساختار برپایه گیاه زعفران به منظور مطالعات الکتروشیمیایی
بررسی میزان سمیت عناصر معدنی گیاه دارویی زعفران به تفکیک جغرافیایی
بررسی برخی ویژگیهای اکولوژی فردی و دارویی گیاه زعفران ( Crocus sativus)
بررسی اثر کروسین بر محصولات گلیکه شده پیشرفته در کالژن بافت استخوان موش های مبتلا به دیابت نوع ۱ و۲
تداخالت دارویی زعفران: خواص و خطرات مصرف همزمان
سنتز نانو کپسول اسانس پوشال زعفران در جهت استاده در صنعت خوراک و پزشکی
بررسی تاثیر عصاره گلبرگ زعفران در کاهش پروفایل چربی در بیماران قلبی عروقی
امکانسنجی بهرهبرداری از آب نیمه شور در کشت زعفران با تغییر مدیریت آبیاری
مروری بر اثرات عصاره گیاه زعفران ( Crocus sativus L .) بر روی دستگاه تولیدمثلی ماده
بررسیاثرات دارویی و کاربردهای پزشکی گیاه زعفران
مطالعه تاثیرات ضددیابتی عصارههای هیدروالکلی و آبی پرچم و گلبرگ زعفران مزارع جعفرآباد-تربت حیدریه در رتهای آزمایشگاهی و ارزیابی سنتز نانوذرات توسط گلبرگ زعفران
مروری بر ترکیبات موثره گیاه زعفران
دانش بومی استفاده از گیاه زعفران در طب سنتی ایران
بررسی اثر کروسین و عصاره آبی زعفران، بر روی کاهش استرس اکسیداتیو در کبد موش-صحرایی مبتلا به دیابت نوع ۲
تداخالت دارویی زعفران: خواص و خطرات مصرف همزمان زعفران با داروهای مختلف
بررسی اثر کروستین (کاروتنوئید زعفران) بر شاخص های التهابی، غلظت پالسمایی لپتین و اندکس آتروژنیک پالسمایی در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب
تاثیر زعفران بر افسردگی خفیف
اثر کمفرول بر کاهش فیبریالسیون آمیلوئید بتا۱-۴۲ و تعدیل پاسخ به پروتئین بد تا شده و افزایش اتوفاژی
تاثیر تغییر اقلیم بر عملکرد محصول زعفران
تاثیر زعفران بر درمان بیماری های قلبی عروقی
نقش عصاره گیاه زعفران در سنتز نانوذرات نقره
زعفران (Crocus sativus L.) به عنوان درمان مکمل نویدبخش برای افسردگی: مروری بر مطالعات بنیادی و بالینی
پتانسیل درمانی زعفران: بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی آن
The Effects of Saffron on Dietary Intakes in Cardiovascular Disease, A Systematic Review and MetaAnalysis
سمیت مرتبط با گیاه زعفران( Crocus sativus ) و ترکیبات شیمیایی آن
تاثیر زعفران بر درمان افسردگی خفیف تا متوسط؛ بررسی مقایسه ای تاثیر دوزهای مختلف زعفران
اثرات حفاظتی عصاره گلبرگ زعفران در برابر نفروتوکسیسیتی و هپاتوتوکسیستی ناشی از استامینوفن در موشهای صحرائی
بررسی فعالیت ضد میکروبی میکروکپسولهای سافرانال زعفران تهیه شده با صمغ عربی
بیوژنز مولکولهای زیستی زعفران ( Crocus sativus L. ) و تنظیم آنها
تغییر اقلیم، خشکسالی و تنشهای محیطی بر زعفران در ایران
بررسی اثر کروستین بر شاخص های آنتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب
ارزیابی انطباق محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله در نمونههای زعفران ایرانی با استانداردهای ملی و بینالمللی
تاثیر متابولیک زعفران و کروسین: یک مطالعه سیستماتیک و متاآنالیز به روز شده
خواص دارویی وکاربردهای درمانی زعفران (Crocus sativus) و ترکیبات فیتوشیمیایی آن
Phytochemistry, pharmacology and potential clinical applications of Crocus sativus L. (saffron): A review.
اثر محافظت کننده عصبی کاروتنوئیدهای زعفران در برابر القای چرخه سلولی توسط آمیلوئید بتا در سلولهای PC۱۲ تمایز یافته
ترکیبات شیمیایی، کاربردهای درمانی و شرایط نگهداری زعفران
تاثیر مصرف عصاره زعفران بر برخی از شاخص های التهابی در جوانان
مروری بر اثرات توام عصاره گیاه زعفران و فعالیت ورزشی بر دستگاه تولیدمثلی نر
بررسی اثر مواد اصلاح کننده خاک (کتس، کالت کلسیم و میدان مغناطیسی) بر صفات کیفی زعفران تحت شرایط آبیاری با آب شور
اثرات آنتیاکسیدانی زعفران جهت افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی
بستهبندی زعفران: از روشهای سنتی تا فناوریهای پیشرفته برای حفظ کیفیت
تاثیر فناوری امواج رادیویی در خشک کردن زعفران
ارزیابی تاثیر عصاره کورم زعفران بر حفظ کیفیت لیمو ترش در مدت نگهداری
تبدیل زعفران پوشال به نگین با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر
مروری بر اهمیت برداشت مکانیزه زعفران
تاثیرپوشش خوراکی چیا غنی شده با عصاره کورم زعفران بر حفظ کیفیت میوه گواوا طی انبارمانی
تاثیر روشهای خشک کردن و شرایط نگهداری در ویژگی های کیفی و ترکیبات آروماتیک زعفران
تشخیص و جداسازی رنگ های مصنوعی به کار رفته در نمونه های زعفران به روش کروماتوگرافی لایه نازک
ارزیابی کیفیت زعفران: مروری بر روندهای فعلی در تقلب و راهبردهای تشخیص
بررسی روند تغییرات و تاثیر کمبود فشار بخار بر عملکرد محصول زعفران و پیش بینی آن با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی
امکانپذیری تولید میکروبی بیوپلیمر پلیهیدروکسی آلکانوات از پیاز (بنه) زعفران
فرآیند خشک کردن زعفران: نگاهی به تکنیکهای سنتی و فناوری های مدرن برای دستیابی به باالترین کیفیت
مقایسه برخی خصوصیات فیزیکی و میکروبیولوژیکی نمونههای زعفران ایران با حد مجاز تعیین شده در استانداردهای ملی و بینالمللی
فناوریهای نوین در پیشگیری از تقلبات زعفران: چالشها و راهکارها
طراحی سلول های خورشیدی نانوساختار بر پایه گیاه زعفران
تاثیر روش نوین خشک کردن لایه نازک زعفران بر ترکیبات موثره و مقایسه با روش های مرسوم
اهمیت کاربرد فنآوریهای نوین در توسعه مکانیزاسیون زعفران
نقش بسته بندی در ارزش افزوده زعفران صادراتی
ارزیابی محتوای پروتئین در ضایعات گیاه زعفران ( Crocus sativus L .) شامل گلبرگ و بنه
رویکردهای نوین در بکارگیری گلبرگ زعفران در صنایع مختلف
اهمیت توسعه گردشگری کشاورزی در رونق اقتصاد کشور (مطالعه موردی زعفران
بررسی اثر تغییرات درجه حرارت و بارندگی بر عملکرد زعفران (خراسان رضوی)
ارزیابی روش های نوین خشک کردن زعفران
تاثیر روشهای صنعتی مختلف خشک کردن بر کیفیت زعفران
بررسی و تعیین ثابت دی الکتریک کلاله و خامه زعفران
ارایه یک مدلتضمین اصالت زعفران مبتنی بر فناوریهای بلاکچین و اینترنت اشیا
بررسی زعفران و تقلبات آن در صنعت غذا
آنالیز مجموعه داده های بیانی و مطالعه ی ترانسکریپتوم با استفاده از فناوری RNA-seq در زعفران (Crocus sativus L.)
هوش مصنوعی در کشت زعفران: راهی به سوی کشاورزی دقیق
بهینه سازی استخراج ترکیبات فعال زعفران با استفاده از روش سطح پاسخ
بررسی اثرپیاچ محیط کشت و هوادهی بر تولید کروسین و شاخص رشد سلولی در سیستم بیوراکتور
شناسایی نقاط هماقلیم کشت زعفران در استان گیلان توسط مدل اقلیمی هایترگراف در مقایسه با تربت حیدریه
بیوراکتور با تغذیه تدریجی، سیستمی مناسب برای بهینه سازی کشت سلولی زعفران
بررسی اثرکودهای زیستی بر برخی ویژگی های زراعی و فیتوشیمیایی زعفران (Crocus sativus L.)
استفاده از الیسیتورها در افزایش متابولیت های ثانویه زعفران (Crocus sativus L.)
کشت قراردادی زعفران
استخراج مواد موثره زعفران به روش اولتراسونیک و پایدار کردن کروسین اکسترکت زعفران به روش ریزپوشانی
نانو کودها: راهکاری جدید، کاربردی و موثر برای کیفیت و کمیت باالتر در زعفرانکاری
فنآوری های نوین در زراعت زعفران: نقش هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء
بررسی تولید زعفران (Crocus sativus L.) در محیط کنترل شده (هواکشت)
ارزیابی شرایط برای نگهداری طوالنی مدت کالوس حاصل از بنه زعفران
ارزیابی توان تولید ایندول استیک اسید (IAA) در باکتری های جدا شده از ریزوسفر گیاه زعفران
برآورد آب مصرفی زعفران در استان خراسان جنوبی
مروری بر فناوری های نوین در تولید زعفران
ارزیابی ماشین های ثبت شده برداشت گل زعفران
التراسونیک و کاربرد آن در عصاره گیری زعفران
استفاده از تصویربرداری فراطیفی بهمنظور بهبود کیفیت زعفران
پاسخ باکتری های جدا شده از مزارع زعفران به تنش های شوری و خشکی در شرایط آزمایشگاهی
گونه های Curvularia همراه بابیماری های ریشه زعفران: بیمارگرهای فرصتطلب انسانی، حیوانی و گیاهی
The Role of Resistance Management in Acaricide Application for Reducing Saffron Mite (Rhizoglyphus robini) Damage
تغییرات گیاهان و تنوع گونه های جوامع علف های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus) شهرستان استهبان پس از یک دهه
بررسی تاثیر برخی از عوامل زراعی بر روند بیماری باکتریایی Burkholderia gladioli پوسیدگی بنه زعفران
بررسی تاثیرتغییرات اقلیمی بر کشت زعفران در ایران و خراسان جنوبی
تحلیل کتابسنجی پژوهشهای مرتبط با آفات و بیماری های زعفران: رویکردی سیستمی برای شناسایی روندها و شکافهای دانش
بررسی پیامدهای آفتکشهای شیمیایی در مزارع زعفران و راهکارهای غیر شیمیایی جایگزین برای مدیریت کنه پیاز (بنه زعفران)
بررسی تاثیرخشکسالی برگلدهی و عملکرد زعفران در شهرستان تربت حیدریه در سال زراعی ۹۷-۹۶
بررسی سری زمانی شاخص NDVI زعفران با استفاده از گوگل ارث انجین در دشت سرایان
راهکارهای جایگزینی زعفران با محصولات آب بر در شهرستان رزن
تغییرات اقلیمی و زعفران: چالشها و راه حلهایی برای تولید پایدار
بررسی دلایل علمی کاهش گلدهی و عملکرد زعفران در شهرستان نیشابوردر سال زراعی ۹۶-۹۵
شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران در آذربایجان غربی بر اساس شاخصهای آب و هوایی
رویکرد مردمنگاری به نقش زنان در کاشت، برداشت و عرضه زعفران ( نمونه موردی: شهرستان نطنز)
بررسی کارایی الگوریتم هیبریدی شبکه عصبی و بهینه ساز الگوی استارلینگ (ANN-SMO) در تخمین نیاز آبی زعفران
ارزیابی کاربری روش M۳SE در بهبود تخمین نیاز آبی زعفران
بررسی گرماهای شدید موثر بر زعفران در استان خراسان جنوبی
تاثیر کود گاوی و بیوچار پوست پسته بر رشد برگ و بنه زعفران و جذب کادمیوم
مروری بر تحقیقات انجام شده در مورد تنش خشکی و روش های کاهش اثرات آن بر زعفران ( Crocus Sativus L. )
بررسی اثرات تنش حرارتی بر زعفران و ارائه راهکارهای موثر
بررسی تعامل جدایههایی از قارچهای میکوریز آربوسکوالر و باکتریهای محرک رشد گیاهی بر صفات کمی گیاه زعفران در شرایط مزرعه
راهکارهای بهینه سازی تولید زعفران ارگانیک: رویکردهای نوین
بررسی تاثیر HOCL برضدعفونی کارگاه فراوری و بسته بندی زعفران
کاربرد میکروارگانیسمها در کشاورزی ارگانیک زعفران ( Crocus sativus L. )
تاثیرکاربرد کود شیمیایی و کود آلی بر برخی ویژگیهای کیفی گل زعفران
هیپوکلروس اسید در تولید زعفران بدون بار میکروبی
عوامل موفقیت و چالش های حضور دانشبنیان در توسعه فناوری وکشت ارگانیک زعفران
توسعه تولید زعفران ارگانیک
استفاده از عصاره جلبک راهکاری برای افزایش عملکرد و تحمل گیاه زعفران (Crocus sativus L.) به تنش های محیطی
مروری بر تاثیر کودهای زیستی بر خصوصیات و عملکرد زعفران
بررسی عوامل موثر بر بهرهوری تولید زعفران؛ مطالعه موردی استان خراسان جنوبی
بررسی بازار بورس کالای کشاورزی ایران بر زنجیره ارزش زعفران
تحلیل بیبلومتریک پژوهشهای مرتبط با مدیریت آب و نیاز آبی زعفران: رویکردهای گذشته و روندهای آینده
عامل های موثر بر سطح و میزان کاربرد دانش فنی تولیدکنندگان زعفران (مطالعه موردی استان خراسان جنوبی)
پایداری سیستمهای تولید زعفران: مطالعه موردی شهرستان های بیرجند و قاین
رابطه عوامل جوی و عملکرد زعفران در بلند مدت
بررسی عوامل اقتصادی موثر بر صادرات زعفران از گمرکات ایران
تمایل به کشت زعفران در استان سیستان و بلوچستان: فرصتی نوین در کشاورزی
بررسی موانع تعرفه ای و غیرتعرفه ای اعمال شده بر صادرات زعفران ایران
ارزیابی اقتصادی کشت زعفران (مطالعه موردی: دهستان دشتخاک)
بررسی وتحلیل راهبردهای تجارت زعفران ایران با استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT) (نمونهی مورد مطالعه: استان خراسان جنوبی)
Promoting Dynamic Branding through the University ۴.۰ and Agrifood industry ۴.۰ Collaboration Model, By Conceptualizing Digital Agrifood Hub Structure in Saharkhiz International Group Inc
بررسی نقش محصول زعفران بر درآمد خانوارها در استان خراسان جنوبی
ارزیابی عملکرد مدل رگرسیون درخت تصمیم در تخمین نیاز آبی زعفران
اولویتبندی عوامل موثر بر تداوم کشت و فرآوری زعفران جهت صادرات (نمونه موردی: کشاورزان استان خراسان جنوبی)
ساختار بازار و وضعیت ایران در بازار جهانی زعفران
جداسازی میکروارگانیسمهای جدا شده گیاه زعفران همدان
اشتغالزایی و ارزآوری در سایه بازاریابی و برندسازی صادرات زعفران
بررسی نقش خوشه های کسب وکار زعفران در توسعه روستایی خراسان جنوبی
تاثیر نانوذرات نقره بر رشد گیاه زعفران
تحلیل تجارت زعفران ایران: فرصت ها و تهدیدها
بررسی و معرفی کاربردی چرایی تعدد نامگذاری و قیمت در بازار زعفران و رابطه آن با فناوریهای نوین
اثر کشت زعفران بر کیفیت زندگی کشاورزان استان خراسان جنوبی
بررسی وضعیت کشت زعفران در افغانستان و تاثیر آن بر اقتصاد ایران
رشد شاخساره و بنه و غلظت یونهای زعفران تحت تاثیر برهمکنش مقادیر مختلف نیتروژن با سطوح متفاوت شوری
بررسی تاثیر وزن بنه، قارچ میکوریزا و کود زیستی ازتوباکتر بر عملکرد زعفران (. Crocus sativus L)
مکانیسم رونویسی ژنتیکی در زعفران Crocus sativus L
تاثیر محلول پاشی برگی ریز مغذی آهن بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی زعفران در فاروج
فراتحلیل اثر تراکم های مختلف و عمق کاشت بر عملکرد کمی زعفران
تحلیل رابطه بین میزان عناصر برگ و بنه با عملکرد زعفران: رویکردی مبتنی بر دادهکاوی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیون الستیک نت
مقایسه برخی خصوصیات کمی و کیفی کلاله زعفران ( Crocus sativus L.) در سیستم های کشت مزرعه ای، آبکشت و هواکشت
زعفران جوقاسم Crocus haussknechtii ) طلای سرخ خودرو در مراتع زاگرس
اثر کودهای شیمیایی رایج بر برخی خصوصیات کمی زعفران( Crocus sativ us L. )
مروری بر برهمکنشهای بین میکروارگانیسمها و زعفران ( Crocus sativus L. )
عملکرد و اجزای عملکرد زعفران تحت تاثیر سطوح مختلف نیتروژن و شوری در شرایط مزرعه
بررسی تاثیر هرس جوانه های جانبی بنه بر شاخص سطح برگ و اندازه بنه های دختری زعفران ( Crocus sativus L. )
اثر منابع تغذیهای مختلف بر برخی ویژگی های گل و کلاله زعفران ( Crocus sativus L. )
اثر هیومیک اسید و وزن بنه مادری بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران
قارچهای اندوفیت در ریشه های گیاه زعفران ( Crocus sativus L. )
بررسی رابطه بیان ژنهای مرتبط با پارامترهای کمی و کیفی زعفران با میکروبیوم
بررسی اثر کشت مخلوط افزایشی زیره سبز ( Cuminum cyminum L. ) با زعفران ( Crocus sativus L. ) در شرایط وجین علفهای هرز بر برخی صفات کمی و کیفی زعفران
ارزیابی عملکرد گل توده های مختلف زعفران تحت تاثیر مدیریت اکولوژیک
بررسی تجمع فلزات سنگین در محصول استراتژیک زعفران: مطالعه مروری
بینشهای مبتنی بر اومیکس در زیست شناسی گیاه زعفران ( Crocus sativus L. )
بررسی تعداد گل زعفران در شرایط سطوح بسته و باز الیسیمتر
تغییر اقلیم، خشکسالی و تنش های محیطی در شرق ایران، خراسان جنوبی و راهکارهای مقابله با آن (با نگاهی به سند آمایش سرزمین افق ۱۴۱۵ )
بررسی اثر روشها و سطوح مختلف آبیاری بر میزان بهره وری آب و عملکرد زعفران در منطقه گناباد
پیشرفتهای اخیر در تغذیه عناصر ریزمغذی در زعفران
بررسی سنین مزرعه بر عملکرد و فراوانی بنه در گروه های مختلف وزنی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) (مطالعه موردی: شهرستان فاروج)
کاربرد یادگیری ماشین در کشت بافت زعفران ( Crocus sativus L. )
بررسی اثر تراکم و مدیریت تابستانه بر رفتار گلدهی و عملکرد زعفران در شرایط اقلیمی گناباد
اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم