Articles Stat:
Number of Articles: 133Number of Proceeding pages: 616
Papers View: 86114
the second national conference on development of cold water fish
the second national conference on development of cold water fish In date 2013-04-30 by ,سازمان تحقيقات ، آموزش و ترويج كشاورزي in City Shahrekord was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS the second national conference on development of cold water fish
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in the second national conference on development of cold water fish
ارزیابی آسیب DNA ناشی از تابش پرتو UV-B بر لارو در حال جذب کیسه زرده قزل آلای رنگین کمان با استفاده از روش Comet Assay
بررسی و شناسایی آلودگی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی به گونه های ویبریو
بررسی اپیدمیولوژیکی لیگولوزیس در سد وحدت کردستان و اهمیت آن در پرورش ماهیان سردابی
بررسی میزان شیوع ایکتیوفتیریوس مولتی فلیس در مزارع پرورش قزل آلای رنگین کمان شهرستان رامسر
بررسی اثر سم افلاتوکسین برپارامترهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی و شناسایی انگل های جدا شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی
چشم انداز وضعیت برخی بیماریهای باکتریایی در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان استان چهار محال وبختیاری
واکسن های مبتنی بر DNA در آزادماهیان
بررسی اثر عصاره گیاهی مورد (Myrtus communis 1) بر روی سویه های ویبریوکلرا جدا شده از ماهی
بررسی حضور لیستریا مونو سیتوژنز در دستگاه گوارش قزل آلای رنگین کمان
تاثیر یون های منیزیم و کلسیم در محلول نمکی بیلارد بر مدت زمان تحرک اسپرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792)
شیوع بیماریهای ویروسی در مزارع تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان استان چهار محال وبختیاری
اجرای مدیریت بهداشتی و واکسیناسیون صحیح علیه بیماری استرپتوکوکوزیس/ لاکتوکوکوزیس ماهی
کاربرد پروبیوتیک ها در افزایش عملکرد و تولید ماهیان سردابی
بررسی روش های مختلف رنگ سنجی (Chromatography) با تاکید بر معرفی و کاربرد روش HPLC در مطالعات مرتبط با ماهیان سردآبی
بررسی اثرات مصرف همزمان کنجاله کانولا و پروبیوتیک پروتوکسین بر رشد و زنده مانی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
تاثیر کمیت و کیفیت تغذیه در میزان هماوری ماهی قزل آلای رنگین کمان
مروری بر مطالعات صورت گرفته پیرامون اثرات افزودن مکمل ال-کارنیتین (به جیره غذایی ماهیان)
اثرسطوح مختلف انرژی قابل هضم درجیره برعملکردماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی پراکنش اسیدهای چرب ضروری در منابع غذایی گیاهی و حیوانی با هدف کاهش مصرف روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلا
واکاوی سیستم تغذیه ای ماهیان سردابی با تاکید بر ماهی قزل آلای رنگین کمان
اثرات خوراک کلزا بر رشد و گوارش لارو قزل آلای رنگین کمان
اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر نوسانات استروییدهای جنسی در قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
بررسی میانگین رشد، ضریب رشد ویژه و ضریب چاقی ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته با استفاده از آبهای شور در استخرهای خاکی استان خراسان شمالی
بررسی اثرات هورمون 17 - بتا استرادیول بر تمایز گنادی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی فعالیت برخی آنزیم های گوارشی (پپسین، تریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 10 ساعت روشنایی
بیماری های اصلی ماهی قزل آلای رنگین کمان در سیستم پرورش مدار بسته
بررسی برخی شاخص های رشد و تعیین درصد بازماندگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورش یافته با استفاده ازآبهای شور در استخرهای خاکی
بررسی میزان آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان برخی مزارع پرورشی مناطق نقده، اشنویه و پیرانشهر به متاسرکرانگل دیپلوستوموم اسپاتاسیوم
بررسی رابطه طول کل و خصوصیات ریختی در بین ماهیان نر و ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
افزایش تولیددرماهیان سردآبی بااستفاده از سیستم LOX (در مزرعه دشت ارژن فارس)
پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) درقفس رهیافتی جهت افزایش تولید ملی آبزیان
بررسی فعالیت برخی آنزیم های گوارشی (تریپسین و آمیلاز) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی
ابتکار مدیریتی در رژیم نوری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جهت افزایش عرضه تخم با کیفیت در تمام طول سال
مروری بر تحولات تولید ماهیان سردآبی در ایران و جهان
بررسی تنوع پلانکتونی در استخرهای خاکی تغذیه شده با آب شور جهت پرورش قزل آلای رنگین کمان و ارزیابی فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آبهای این استخرها
تاثیر تراکم های مختلف بر آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز و کاتالاز در تخم و لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقادیر شاخص های استرس اکسیداتیو در بافت کلیه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)
مقادیر گروه های تیول و مالون دی آلدهید در بافت کبد ماهی قزل آلای (oncorhynchus mykiss) رنگین کمان
بررسی عناصر آمیخته بازاریابی ماهیان پرورشی (کیفیت، قیمت،توزیع، ترفیع) در بازار ماهی شهرکرد
بررسی ارتباط ظرفیت و انواع کارایی در واحد های پرورش ماهی قزل آلا
سازه های اقتصادی اجتماعی موثر بر رشد بهره وری کل عوامل تولید در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در کشور
بررسی وضعیت و تحلیل اقتصادی مزارع پرورش ماهی قزل آلا در استان ایلام
جایگاه تولید قزل آلا ی پرورشی ایران در جهان
بررسی استفاده از ژلاتین ماهیان سردآبی برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر
سنجش فعالیت آنزیم لیپاز استخراج شده ازامعاء و احشاء قزل آلای رنگین کمان
بررسی امکان تولید ناگت از ماهی قزل آلا
بررسی نمودار جذب همدمای فیلم خوراکی بر مبنای ژلاتین ماهی سردآبی و نانو رس
اثر بازدارنده (phenylmethylsulfonyl fluoride(PMSF بر فعالیت آنزیم لیپاز استخراج شده از روده قزل آلای رنگین کمان
تعیین فرمولاسیون بهینه فیش برگر تولیدی از مینس ماهی (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان
بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کامپوزیت سدیم آلژینات - ژلاتین ماهی
بررسی میزان عناصر سنگین کادمیوم و سرب در آب استخرهای پرورش ماهی قزل آلا در نواحی اطراف شیرازوکرمان
مکان یابی مناطق مناسب جهت پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در دشت بهادران استان یزد با استفاده از GIS
بررسی تغییرات پارامترهای کیفی آب رودخانه های استان چهارمحال و بختیاری بر اثر ورود پساب مزارع پرورش ماهیان سردآبی به رودخانه (با نگرشی ویژه بر رودخانه سبزکوه)
بررسی آلودگی آب و آبزیان اقتصادی پشت سد ارس بافلزات سنگین درآذربایجان غربی
بررسی اثرات مزارع پرورش ماهی بر روی کیفیت منابع آبی در حوضه رستم آباد
اثر پساب مزرعه تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آب رودخانه دریاسر
بهره برداری از منابع آبی نامتعارف (لب شور) با هدف تولید ماهیان سردآبی
مطالعه امکان سنجی پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss, Walbaum در قنوات استان یزد، با استفاده از GIS
اثرات پساب مراکز پرورش ماهی بر اکوسیستم رودخانه
بررسی امکان پرورش گوشتی فیل ماهی Huso huso در استخرهای خاکی استان آذربایجان غربی
کاربرد روشهای برپایه نانو در بهبود مدیریت پرورشی آبزیان
استفاده از سامانه بینی الکترونیک به منظور ارزیابی خصوصیات وکیفیت ماهی
کاربرد سامانه پردازش تصویر به منظور ارزیابی خصوصیات و طول ماهی
بررسی فعالیت برخی آنزیمهای گوارشی (پپسین و کیموتریپسین) لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی
مطالعه باکتریایی پوسیدگی باله های ماهی قزل آلای رنگین کمان با تاکید بر دو جنس آیروموناس و سودوموناس
بررسی میزان آلودگی انگلی قزل آلای رنگین کمان در مزارع پرورشی استان کهگیلویه و بویراحمد
پروسه اکستروژن و تاثیر آن در ماهی قزل آلا
تاثیر عصاره متانولی گیاه پگانوم هارمالا بر انگل ایکتیو فتریوس مولتی فیلیس قزل آلای رنگین کمان
بررسی بیماری نکروز عفونی پانکراس (IPN) دربچه ماهی های قزل آلای رنگین کمان
اثرخوراکی مخمر ساکارومیسز سرویسیا در مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان علیه بیماری سپتی سمی هموراژیک ناشی از آیروموناس هیدروفیلا
بررسی وقوع بیماری لاکتوکوکوزیس/ استرپتوکوکوزیس در مزارع پرورشقزل آلای استان فارس
بررسی اثر ماده محرک ایمنی ایمونوفن (اسانس گیاه Echinacea purpurea) بر اندیس های رشد و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد
سندرم مرگ و میر نوزادان قزل آلای رنگین کمان (RTFS) در استان چهار محال و بختیاری با تکیه بر آلودگی ناشی از عفونت های ویروسی (IPN) و (IHN)
بیماری خوردگی شدید باله پشتی و زخم پیشرونده در پشت ماهی قزل آلای رنگین کمان ناشی از باکتری سودوموناس پوتیدا
بیماری خوردگی باله دمی و زخم ساقه دمی ماهی قزل آلای رنگین کمان ناشی از باکتری کرایزوباکتریوم آکواتیکوم
تاثیر عصاره ی گیاه اقطی بر پاسخ ایمنی و مقاومت به بیماری در ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی چگونگی چسبندگی باکتری فلاوباکتریوم کلومناره (Flavobacteriumcolumnare) در بافت آبشش قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchusmykiss)
انتخاب بهترین مکان برای ساخت استخر پرورش ماهیان سردآبی در استان البرز با استفاده از فرایند تحلیل سلسله مراتبی Analytical Hierarchy Process (AHP)
اثر گرسنگی و تغذیه مجدد بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchousmykiss)
تاثیر سطوح مختلف تفاله زیتون جیره بر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
مقایسه مواد مغذی برخی جیره های تولیدی آبزیان در استان چهار محال و بختیاری
بررسی اهداف و اثرات تریپلوییدی درماهیان قزل آلا رنگین کمان oncorhynchus mykiss
تغییرات سطح هورمونی کوتیزول خون بهنگام استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مطالعه تغییرات تعدادی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در معرض با غلظت های زیر حد کشندگی برخی فلزات سنگین
بررسی تاثیر غلظت های مختلف برخی فلزات سنگین بر سطوح فعالیت آنزیم های سرم خون در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
تاثیرات غلظت های زیر حد کشندگی برخی فلزات سنگین بر پارامترهای رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
استفاده زیاد از آنتی بیوتیک های پروفیبرلاتیک در محیط های آبزی پروری
مقایسه تعیین پوترسین وهیستامین درعضله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) خریداری شده ازسطح شهر شیراز
بررسی الگوی مصرف ماهی در خانوارهای شهر فارسان
بررسی محدودیتهای منابع آبهای چاه های منطقه کهگیلویه و بویر احمد به منظور بهره برداری دو منظوره برای کشاورزی و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی پتانسیل تولید چاه های آبرسانی کشاورزی منطقه برای تولید قزل آلای رنگین کمان در استخرهای دو منظوره آبرسانی
توجیه اقتصادی جایگزینی یک ترکیب غذایی ارزان غیربازاری در جیره بازاری قزل آلای رنگین کمان با وجود مشاهدهی رشد بهتر غذادهی با جیره ی غذایی بازاری
آهنگ تغییرات آمونیاک و نیترات دفعی در محیط پرورش قز ل آلای رنگین کمان بعد از غذادهی
عملکرد رشد و پاسخ ایمنی غیر اختصاصی بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta Caspius) در ارتباط با سطوح مختلف اسیدهای چرب HUFA و ویتامین E جیره
مشاهده دو پدیده صدمه زننده به بچه ماهیان در پرورش قزل آلای رنگین کمان در استخرهای دو منظوره
بررسی وضعیت بازسازی ذخایر ماهی آزاد (Salmo trutta caspius Kessler; 1870) در سواحل ایرانی دریای خزر
بازدهی اقتصادی مزارع پرورش ماهی قزل آلا در استان همدان
مقایسه رشد و ضریب تبدیل در ماهیان قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با دو نوع خورا ک پلت و اکسترود شده
ارزیابی میزان مقاومت آنتی بیوتیکی در عفونت های استرپتوکوکوزیس مزارع پرورش قزل آلای رنگین کمان استان کهگیلویه و بویر احمد
بررسی میزان آلودگی باکتریایی پوست و آب در دو فصل گرم و سرد در مزارع پرورش قزل آلای رنگین کمان استان کهگیلویه و بویر احمد
اثر پساب مزرعه تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر شاخصه های باکتریایی توتال اشرشیاکلی و توتال کلی فرم آب رودخانه دریاسر (استان مازندران)
ترکیب جمعیت ماکروبنتوزهای رودخانه زاینده رود در استان چهار محال و بختیاری
تخمین تابع تولید در مزارع پرورش ماهیان سردآبی استان چهارمحال و بختیاری
بررسی اقتصادی پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در قفس (مطالعه موردی سد بیدکان)
بررسی اثر عصاره خام گیاه آلویه ورا بر اندیس های رشد و برخی شاخص های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان
بررسی ساختار جمعیتی ماهی قزل آلای خال قرمز به هنگام مهاجرت تولید مثلی به رودخانه های منتهی به دریاچه پشت سد لار
ارزیابی کارایی واکسن ضد یرسینیوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از سویه های بومی یرسینیا راکری
افزایش تولید در واحد سطح سخت افزاری و نرم افزاری
پاتوژنز یرسینیا راکری عامل یرسینیوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان
ارایه نرم افزار تعیین ظرفیت، برنامه ریزی و بهینه سازی تولید پرورش ماهی در قفس
بررسی باقیمانده برخی آنتی بیوتیک ها در ماهیان بازاری تعدادی از مزارع قزل آلای استان چهار محال و بختیاری
کاهش پسماندها و ضایعات آبزی پروری جهت حفاظت از اکوسیستم های آبی از طریق تغییر فرمولاسون جیره های غذایی آبزیان و استراتژی های غذایی
نیازمندی ماهیان آب شیرین و دریایی به اسیدهای چرب ضروری در مراحل مختلف رشد
تعیین سهم رودخانه های پارک ملی لار در تولید ذخایر قزل آلای خال قرمز، Salmo trutta L.1758 دریاچه سد لار با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
بررسی تاثیر عملکرد گیاه سرخارگل Echinacea purpurea بر فاکتور های ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انگشت قد
اثرات پدیده رشد جبرانی بر رشد و تغذیه در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
بررسی عملکرد پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر پارامترهای ایمنی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
آثار گرسنگی های کوتاه مدت بر ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نوکلیوتید ; مکمل نوین در پرورش ماهیان سردآبی
اثر دوره های گرسنگی کوتاه مدت بر روی گلوکز، تری گلیسرید، پروتیین و کلسترول پلاسمای خون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مروری بر بیماری های ویروسی در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان
استفاده از پروبیوتیک ها در آبزیان
شناسایی گونه های مختلف استرپتوکوکوس و لاکتوکوکوس در مزارع پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری با استفاده از Multiplex PCR
بررسی امکان استفاده از روغن ضایعات طیور و روغن ماهی به عنوان منابع تامین کننده چربی جیره بر فاکتورهای رشد درماهی قزلآلایرنگین کمان
راهبردهای توسعه صنعت قزل آلای کشور
بررسی مقایسه ای و ارزیابی روش های تشخیص و تایید تشخیص (Confirmation) بیماری های اپی زیوتیک اخطارکردنی (Notifable) در ماهیان سردآبی کشور
نقش تحقیقات مدیریت بهداشت و بیماریهای آبزیان در افزایش تولید ماهیان سردآبی کشور
ملاحظات تغذیه و مکانیزاسیون پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان در ایران
بررسی وضعیت ماهیان ترانس ژنیک در کشور
بررسی اثرات ایمنی بخشی کیتوزان و گلوکز امین هیدروکلراید در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ملاحظات زیست محیطی در توسعه پرورش ماهیان سردآبی کشور
شناسایی جامعه بنتیک و طبقه بندی کیفی رودخانه سبزکوه در استان چهارمحال و بختیاری، ایران