Articles Stat:
Number of Articles: 58Number of Proceeding pages: 633
Papers View: 174186
1st Symposium of National Resources Loss Prevention
1st Symposium of National Resources Loss Prevention In date 2004-06-08 by ,فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st Symposium of National Resources Loss Prevention
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st Symposium of National Resources Loss Prevention
احداث سدهای خاکی راهکاری برای جلوگیری ازاتلاف و بهینه سازی و ارتقای بهره وری از منابع آب سطحی برای گسترش فعالیتهای کشاورزی (مطالعه موردی استان زنجان)
روشهای پیشگیری از اتلاف منابع ملی
تولید پروتئین با ارزش افزوده از ضایعات ماهیان آبهای جنوب کشور
بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان
ارزیابی کاربری داده های ماهواره ای از نظر صرفه جویی وقت
بررسی عوامل اجتماعی و فرهنگی مؤثر بر کاهش ضایعات گندم آرد و نان
چالش های مدیریت منابع خاک به عنوان سرمایه ملی، با تأکید بر راهکارهای پیشگیری از اتلاف آن
بررسی ضایعات گندم در اثر حمله آفات انباری در سیلوها و انبارهای غلات در استانهای تهران و گلستان و کرمانشاه
پیشنهادی برای کاهش اتلاف منابع ملی
عوامل اتلاف محصولات کشاورزی در مراحل گوناگون و راهکارهای مقابله با آن
کاربرد سیستمهای تولید همزمان برق و حرارت
زمان
وقت چیست و چگونه تلف می شود؟
تولید سوخت و قند با استفاده از ضایعات گیاهی حاوی سلولز
ارائه راهکارهایی برای صرفه جویی در مصرف انرژی
استفاده از پلیمر فرا جاذب آبPR 3005 A جهت موفقیت برنامه های آبیاری در مناطق خشک و نیمه خشک
ارزیابی ارزشهای فرهنگی، علمی، اقتصادی و اجتماعی (وقت) در حفاظت معنوی، اخلاقی، بهداشت روانی و زیست محیطی جامعه
بررسی عوامل مؤثر در فرار مغزها به عنوان عظیم ترین پشتوانه منابع انسانی، ضامن منابع ملی، توسعه فرهنگی و اقتصادی ملتها
چگونه از مصرف بی رویه دارو جلوگیری کنیم؟
آگروفارستری روشی نوین جهت تثبیت شنهای روان و حفظ تاغزارها
روشهای جلوگیری از اتلاف مصرف انرژی در کشور
بررسی سهم ضایعات و قاچاق گندم در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی
بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف
افزایش بهره وری در تعریف، طراحی، و ساخت پروژه با اتکاء بر محیط های مجازی
بهبود خواص ارگانولپتیکی نان با استفاده از آب پنیر
نگرشی بر اسراف و ضایع نمودن منابع آب کشور در مراحل تولید و مصرف محصولات کشاورزی
روشهای پیشگیری از اتلاف وقت در کشور
بررسی وضعیت و امکان سنجی بازیابی و تولید مواد با ارزش از ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی وابسته
نقش پیشآگاهیهای هواشناسی در امنیت غذایی و کاهش ضایعات تولیدات کشاورزی
کاهش ضایعات محصولات باغی در دوره پس از برداشت
بررسی کاهش ضایعات بذر مصرفی گندم
احیاء فرهنگ ایرانی و اسلامی جهت جلوگیری از اسراف و اتلاف منابع
الگو برداری از طبیعت جهت جلوگیری از اسراف و اتلاف منابع
بررسی تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب آرد، خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان
استقلال دانشگاه، توسعه علمی کشور و اغتنام فرصتها
مصرف بیرویه اموال عمومی از نظر معارف اسلامی
بررسی راهکارهای کاهش ضایعات و بهبود کیفیت نان
شویندهها و محیط زیست
بررسی امکان پذیری تکنیک زیست درمانی – در محل به منظور کاهش آلودگی اراضی پالایشگاه شیراز با استفاده از روش تاگوچی
بررسی تأثیر قرق در تغییرات کمی و کیفی پوشش گیاهی مراتع (82-1364)
بررسی عوامل ضایعات (خوابیدگی وریزش دانه) بر عملکرد ارقام مختلف گندم
استفاده مطلوب از منابع و نیروی انسانی در برنامه ریزی توسعه اقتصادی کشور
بررسی فرایند فروشویی میکروبی غبار کوره ریورب مجتمع مس سرچشمه
مطالعه و طراحی مدل بهینه برای پیشگیری از اتلاف وقت در چرخه فعالیتهای یک سازمان
نگرشی دوباره بر پژوهشهای بازده آبیاری در جمهوری اسلامی ایران
بیوتکنولوژی کشاورزی راهی استراتژیک برای صرفه جوئی در نهاده های کشاورزی
بررسی روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
تلفات نان و راهکارهای کاهش آن
تولید و مدیریت ضایعات الگو سازی عوامل موفقیت در صنایع تولیدی ژاپن
بررسی چگونگی تأثیر قیمت سوخت (بنزین) در افزایش سطح عمومی قیمت ها براساس یک مدل غیرخطی برای تورم
راههای مقابله با مصرف غیرمنطقی داروها
جلوگیری از اسراف مواد غذایی با بسته بندی مناسب
مدیریت تقاضای منابع آب در کشور
ارزیابی دو روش غربالگری برای مطالعه مقاومت به جوانه زنی قبل از برداشت جهت کاهش ضایعات تولید در گندم نان
نان در اسلام (بررسی مدل پیشنهادی اسلام برای اصلاح و بهینهسازی چرخه از تولید تا مصرف نان)
تکمیل کارندههای خلایی موجود به منظور کاهش ضایعات در کاشت ریزدانهها
استفاده بهینه از ضایعات نان تأمین سلامت عمومی، صرفه جویی اقتصادی
روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات