Articles Stat:
Number of Articles: 102Number of Proceeding pages: 1025
Papers View: 28188
The 9th National Conference on Food Security, Ideas and Researches in Recycling Engineering and Reducing Agricultural Waste
The 9th National Conference on Food Security, Ideas and Researches in Recycling Engineering and Reducing Agricultural Waste In date 2023-05-10 by Tarbiat Modares University,قطب علمی مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی انجمن علمی مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون ایران in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 9th National Conference on Food Security, Ideas and Researches in Recycling Engineering and Reducing Agricultural Waste
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The 9th National Conference on Food Security, Ideas and Researches in Recycling Engineering and Reducing Agricultural Waste
ضرورت شناسایی آلودگی های روغن هیدرولیک در دروگر نیشکر و آثار زیست محیطیروغن های کارکرده
نقش مدیریت پسماند کشاورزی در ارتقای بهره وری تولید
مدیریت زنجیره تامین و امنیت مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه و توسعهیافته
سنجش میزان ضایعات گندم در هنگام برداشتبا کمباینهای کاهکوب در استان لرستان
Study of Temperature Differences between Unscathed and Defective Areasof Fruits Using Infrared Radiation Measurement
بسته بندی علوفه ی سیلاژی، راهبردی مدیریتی در جهت ارتقاء امنیت غذایی
بررسی اپیدمیولوژیک انتقال ویروس سندرم حاد تنفسی ۲ از طریق زنجیره سرد مواد غذاییو ملاحظات ایمنی غذایی در طی پاندمی کووید ۱۹
موسیلاژ بذر گیاهی به عنوان بیوپلیمر نوظهور در کاربردهای صنایع غذایی
استخراج و ویژگی های تکنولوژیکی موسیلاژ بذرهای گیاهی
انواع نشاسته های اصلاح شده و کاربرد آنها در صنایع غذایی
اصلاح برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی پسماند کمپوست قارچ با تیماردهی گاز ازن
کاهش ضایعات محصولات غذایی با توسعه فرآیندهای کلیدی در طول تولید و عرضه محصول با اجرای استاندارد ISO ۲۲۰۰۰ در راستای تامین امنیت غذایی
کاربرد میسلیوم فوم های قارچی در بسته بندی های زیست تخریب پذیر
فرآوری پنبه دانه به روش نوین و تاثیر آن بر میزان دفع و هدروی پنبه دانه وعملکرد گاوهای پرتولید هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
تغییرات در خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد جو تحت تنش خشکیدر اثر استفاده از بیوچار معدنی و متیل جاسمونات
کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی مواد غذایی
پودر هسته خرمای غنی از فیبر به عنوان پریبیوتیک و تاثیر آن روی پروبیوتیک ها
بررسی اثر ژل آلوئه ورا بر روی ماندگاری میوه ها
بررسی اثرات اسید سالیسیلک بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی در گیاه بابونه بومی شهرشربیان در شرایط درون شیشه
بررسی اثرات متیل جاسمونات بر صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی در گیاه بابونه در شرایط درون شیشه
امکان سنجی استفاده از ضایعات نیشکر، پیت باگاس، در تولید گلدان زیست تخریب پذیر قابل کاشت
کاربرد فرآیند میدان الکتریکی پالسی در صنعت غذاهای دریایی
تاثیر پرایمینگ بذر بر شاخص های جوانه زنی گیاه دارویی بالنگو Lallemantia iberica L
اثر نیتروپروساید سدیم بر برخی ویژگی های گیاه سویا تحت شرایط تنش خشکی
اثر مقادیر مختلف نانوکود بر برخی ویژگی های سویا تحت شرایط تنش خشکی
اثر مقادیر مختلف نانوکود بر برخی ویژگی های سویا تحت شرایط تنش خشکی
تعیین ضریب انتشار حرارت برگ گیاه دارویی مریم گلی به روش حل یک بعدی معادله فوریه
تعیین ظرفیت گرمای ویژه و ضریب هدایت حرارتی رزماری به ترتیب با روش اختلاطو روش انتقال حرارت گذرا
بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی برگ گیاهان دارویی مجهزه به سامانه CHP
حفظ مواد غذایی از طریق فرآوری با فشار بالا
مقایسه عملکرد سورگوم دانه ای رقم فومن با سورگوم محلی زابل در مزارع زارعین منطقه سیستان
استفاده از ضایعات کشاورزی در تولید بسته بندی های زیست تخریبپلی لاکتیک اسید
تولید کمپوست از پسماندهای آلی در ایران و سایر کشورهای دنیا
ارزیابی خواص بافتی و حسی لواشک کیوی غنی شده با روغن بذر کتان درون پوشانی شده با ذرات زئین_ صمغ بذر ریحان
تاثیر شرایط نگهداری بر حفظ ویژگی های کیفی و کاهش ضایعات آریل های انارآماده مصرف
مروری بر استفاده از زائدات کشاورزی و باغی در صنایع چوب و کاغذ ایران
تاثیر استفاده از گلبرگ زعفران به تنهایی یا همراه با افزودنی های گیاهی بر کیفیت تخمو بهبود رنگ زرده در مرغ های تخمگذار
روندیابی تغییرات سطح پوشش برف با استفاده از داده های سنجش ازدور در ایران
مروری بر فناوری های بازیافت پنل های خورشیدی سیلیکونی کریستالی
مروری بر روش های تولید و اثرات کاربرد بیوچار در خاک با استفاده از ارزیابی چرخه حیات بمنظور دستیابی به توسعه پایدار
بررسی راهکارهای مدیریتی در ارتقای بهره وری آب و افزایش تولیدات کشاورزی
فراورده های حاصل از شیر های گیاهی
بررسی تغییرات برخی صفات فیزیولوژیک ارقام کینوا تحت تاثیرتاریخ کشت و شوری در استان خوزستان
بررسی تاثیر منگنز و قارچ های مایکوریز آربوسکولار بر میزان اسانس و خواص آنتی اکسیدانیگیاه دارویی نعناع
استخراج کاروتنوئیدها و بتالائین به کمک میدان های الکتریکی پالسی
معرفی دو گونه دارویی-تغذیه ای بنه و خنجوک از خانواده پسته Anacardiaceae
کاربرد پهپادها در امنیت غذایی و کاهش ضایعات کشاورزی
نقش هدر رفت مواد غذایی در تغییرات آب و هواییمروری بر مطالعات ارزیابی چرخه حیات
مطالعه برخی از مهم ترین پارامترهای اثرگذار در فرآیند استخراج با سیال فوق بحرانی
مطالعه رفتار گاز CO۲ در محفظه استخراج دستگاه فوق بحرانی
فرآوری آنزیمی و میکروبی تفاله لیمو عمانی جهت تغذیه در نشخوارکنندگان
تاثیر افزودنی آنزیمی و میکروبی بر پارامترهای تخمیر سیلاژ تفاله لیمو عمانی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه خشک خارشتر در جیره بزهای شیرده بر تولیدشیر، ترکیب شیر وعملکرد رشد برغاله های شیرخوار
مقایسه درون تنی و برون تنی قابلیت هضم علوفه خشک خارشتر با علوفه رایج (یونجه و کاه گندم) در تغذیه بزهای شیرده
بلوک مواد مغذی اوره- ملاس، راهکاری برای استفاده بهینه تر از منابع خوراکی در پرواربندی گوسفند
تاثیر بلوک مواد مغذی اوره- ملاس بر قابلیت هضم خوراک و برخی فراسنجه های خونی نشخوارکنندگان کوچک
بررسی مقایسه ارزش تغذیه ای و ترکیبات ضایعات سیبزمینی با دانه جو و ذرت بعنوان خوراک دام
تحلیل جایگاه کشاورزی شهری در ارتقای توسعه شهری
استفاده از بقایای درخت خرما در خوراک حیوانات اهلی
تولید سین بیوتیک تجاری از تفاله مرکبات برای مصرف در خوراک طیور
مروری بر شیرین کننده ها (جایگزین های شکر) در محصولات غذایی
اهمیت ضایعات پوست انار به عنوان منبع غنی از ترکیبات ضدمیکروبی و کاربرد در پوشش های خوراکی
اثر مهاجرت کشاورزان روستایی بر شاخص های توسعه پایدار در ایران
بررسی برخی خواص فیزیکی لواشک میوه سیب فراسودمند
ضریب الاستیسیته ظاهری لواشک میوه سیب غنی شده با امولسیون کیتوزان-گلوتن
کاربرد بسته بندی با سطوح فوق آبگریز خوراکی در کاهش ضایعات موادغذایی
کاربرد روش پیش سردکردن تبخیری در باغات و مزارع کوچک برای کاهش ضایعات میوه و سبزی
مورینگا اولیفرا: راهکاری برای امنیت غذایی، تغییرات آب و هوایی و بهبود معیشت در ایران
اثر پیشتیمار فراصوت بر خشک کردن برگ گیاه مورینگا اولیفرا
بررسی عملکرد سطوح کم تفاله انار به عنوان افزودنی در کنترل آثار منفی آفتکشمالاتیون بر تخمیر برونتنی شکمبه
کاربرد آپتاسنسور فلورسانس مبتنی بر چارچوب های فلزی - آلی MOF برای تشخیص نیتروز آمین ها
کاربرد آپتاحسگر مبتنی بر امپدانس الکتروشیمیایی جهت ردیابی کلیفرم هایغذایی در کارخانه های صنعت غذا
اثر بیواکیتو پپتید فسفوکازئین بر روی ویژگی های فیلم خوراکی ژلاتین
تاثیر تیمار متیل جاسمونات بر القای بیان ژن آنزیم ۱۰ - دی استیل باکاتین III ۱۰- ول استیل ترانسفراز DBAT درگیر در بیوسنتز باکاتین III در کشت های سلولی گیاه سرخدار Taxus baccata
عملکرد ترکیبات و افزودنی های مختلف در آنالوگ های گوشت گیاهی
بررسی فرمولاسیون نوشیدنی های مبتنی بر کاکائو و کاربردهای محصولات جانبی آن
مدل سازی و بهینه سازی سمیت اسانس های استخراج شده از گیاهان به لیمو و اسطوخودوس روی سوسک کشیش Rhyzopertha dominica F
امکان استفاده از اسانس های کرفس و اکالیپتوس در کنترل سوسک کشیش؛ مدل- سازی و بهینه سازی با روش سطح پاسخ Response Surface Methodology
اثر پرتو گاما برویژگی های جوانه زنی مرزه تابستانی Satureja hortensis
تعیین دز مناسب اشعه ی گاما برای ایجاد تنوع ژنتیکی در مرزه تابستانی Satureja hortensis
کشاورزی اقلیم هوشمند CSA
تهیه فیلم زیست تخریب پذیر کربوکسی متیل سلولز- ژلاتین و ارزیابی ویژگی های فیزیکی ومکانیکی آن
مروری بر کاربردهای آنتوسیانین ها در بسته بندی مواد غذایی
استفاده از ترکیبات فنلی بازیافت شده از فاضلاب کارخانجات فراوری زیتون و استفاده از اینترکیبات در صنایع گوشتی
کاربرد برهموم به عنوان ترکیب ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در افزایش زمان ماندگاری محصولات غذایی
مروری بر ترکیبات زیست فعال موجود در محصولات جانبی تولیدی در فراوری میوه آووکادو
مروری بر ترکیبات زیست فعال موجود در ضایعات میوه خربزه
بررسی اثر پسماند مایع حاصل از عرق گیری برگ «به» Cydonia Obionga بر قابلیت هضم، ظرفیت آنتی اکسیدانتی و تولید متان در شرایط برون تنی
بررسی خواص مکانیکی میوه پرتقال به منظور جلوگیری از صدمات ناشی از انبارداری
بررسی تجهیزات روغنگیر پرس سرد با کاربرد آزمایشگاهی و تعیین نقطه بهینه کاری آن بادانه آفتابگردان
بررسی پراکندگی نوری چند طیفی قند محلول در نوشیدنی مالت
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی پلی وینیل الکل-صمغ کتیرا تقویت شده با نانوفیبرهای سلولز
طبقه بندی کیفی انجیرخشک بر اساس پوکی با کاربرد سنجش ظرفیت خازنی (دی الکتریک) و ماشین بردار پشتیبان SVM
بهینه سازی عملیات کاشت تخم آفتابگردان با اختراع دستگاه مکانیزه نیمه هوشمند
بررسی کاهش ضایعات استخراج اسانس بذر زیره سبز با تیمار مایکروویو
بررسی میدان الکتریکی ضربانی با رویکرد کاهش ضایعات
گرده گل، ترکیبی زیست فعال با خواص دارویی
چای سبز به عنوان ترکیبی نوتراسوتیکال با خواص دارویی گوناگون
مخمر کاندیدا: استفاده های بیوتکنولوژیکی در صنایع غذایی
تعیین میزان سفتی بافت و تخم خربزه با استفاده از پردازش تصویر و هوش مصنوعی
ادراک کشاورزان از اثرات تغییر اقلیم بر کشاورزی
شناسایی آلودگی های قارچی گیاهان با استفاده از ماشین بینایی و مدل سازی