Articles Stat:
Number of Articles: 256Number of Proceeding pages: 2356
Papers View: 206326
7th National Conference on Applied Research in Healthy Food Sciences from Farm to Table
7th National Conference on Applied Research in Healthy Food Sciences from Farm to Table In date 2020-01-15 by ,دانشگاه صالحان و انجمن فن آوري هاي بومي ايران دانشگاه in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 7th National Conference on Applied Research in Healthy Food Sciences from Farm to Table
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 7th National Conference on Applied Research in Healthy Food Sciences from Farm to Table
Epidemiology of Bovine Brucellosis in Dairy Cattle in Northern Iran
Sero-Prevalence of Toxoplasmosis in Herbivorous Livestock in Northern Iran
ربات پیوند نشاء
ارزیابی قابلیت فیلم فعال پلی اتیلنی در افزایش ماندگاری قطعات گوجه فرنگی
تاثیر لیبل فعال حاوی کارواکرول محصور شده کپسوله در کنترل پوسیدگی پس از برداشت محصولات کشاورزی
نقش کشاورزی حفاظتی در تولید غذای سالم
خواص شیمیایی و کاری تشدیدکننده های طعم در مواد غذایی
مقاومت به آنتی بیوتیک در باکتری های پروبیوتیک
بررسی اثر کنسانتره کیوی و هیدروکلوئید های نشاسته اصلاحشده و صمغ گوار بر اسیدیته و ویسکوزیته ماست هم زده
بررسی اثر کنسانتره کیوی و قوام دهنده های گوار و نشاسته اصلاح شده بر سینرسیسpH و ویژگی های حسی ماست هم زده
اهمیت کیتوزان در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاثیر پوشش دهی با صمغ دانه شاهی بر ماندگاری بادام زمینی
کاربرد بینی الکترونیکی جهت تشخیص گوشت و چربی خوک در غذاهای حلال
کاربرد پروتئومیکس در تشخیص روش ذبح طیور
نکات کلیدی در تولید فروشگاهی کره بادامزمینی
بررسی کیفیت علوفه یونجه و ماده موثره نعناع فلفلی در کشت مخلوط
بررسی فرایند تولید کمپوست از پسماند آلی مشاغل و پسماندهای باغبانی به شیوه ویندرو
تاثیر کودهای آلی و اوره بر تجمع نیترات، عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک تره ایرانی
تاثیر غلظتهای مختلف بنزیل آدنین و کنیتین بر پرآوری و ایجاد عارضهLenticel hypertrophyدر گلابی
بررسی تاثیر آب پاشی بر فراوانی کیسه های تخم بالشتک مرکباتPulvinaria aurantii (cock)
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی نان بربری تهیه شده از آرد ارزن
بررسی تاثیر دو نوع بسته بندی و دمای انبار بر کیفیت خرمای نیمه خشک رقم پیارم
جایگزین های شیر گاو برای کودکان: جنبه های تغذیه ای شیر از گونه های مختلف پستانداران، فرمول ویژه و نوشیدنی های گیاهی
بررسی کاربرد نشاسته اکتینیل سوکسینات و زانتان به عنوان جایگزین چربی در خصوصیات دسر کم چرب کاکائویی
کاربرد پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر در صنایع غذایی
مروری بر کاربردهای انکپسولاسیون در صنعت غذا
تحلیل عوامل و شاخصه های موثر در امنیت غذایی و ارائه راهکارهای افزایش آن
سبوس برنج و کاربردهای آن
پهنه بندی شوری، آهک و ماده آلی خاک در کاربری های کشاورزی و بایر منطقه یزدنو واقع در جنوب هویزه
چالش های سیاست گذاری انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی
بررسی اثرات مشروط کردن گندم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ساورپلاس سبوس گندم
ارزیابی فعالیت آنتاگونیستی جدایه های باکتریایی متعلق بهPseudomonas fluorescensعلیه بیماری بلایت شمشاد جنگلی
بررسی اثر محلولپاشی کیتوزان بر برخی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی بادرنجبویهMelissa officinalis)
مقایسه ی روش های همزمان سازی فحلی و بررسی تاثیر آن بر غلظت هورمون های استروژن و پروژسترون میش های نژاد قزل در خارج از فصل تولید مثلی
مقایسه ی چند روش همزمان سازی فحلی بر پایه ی کلومیفن سیتراتواسفنج پروژسترون:eCG+ بررسی تاثیر آن بر عملکرد تولید مثلی برههای ماده نژاد قزل در خارج از فصل تولید مثلی
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر عطر و رنگ زعفران
بهینه سازی فرمولاسیون نان حجیم حاوی پودر سنجد
بررسی مقاومت زنبور براکون در برابر دزهای متفاوت سم تبوفنوزاید میمیک به منظور استفاده تلفیقی از روشهای طبیعی و شیمیایی با هدف دفع آفات
استفاده از فناوری نانو جهت تغذیه هدفمند گیاهان با تاکید بر گرافن
Effect of Selenium on Growth and Photosynthetic Properties of Tomato
تاثیر افزودن فیبر لیمو بر خواص کمی و کیفی کیک
تاثیر پوشش صمغ کتیرا بر ماندگاری مغز بادام زمینی
بررسی خصوصیات فیزیک وشیمیایی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سنجد
بررسی عملکرد فیبر تفاله چغندر قند به عنوان جایگزین چربی در خامه کمچرب
بررسی عملکرد صمغ کندر حاوی آنتی اکسیدان جایگزین چربی در خامه صبحانه
تاثیر پوشش دهی با صمغ دانه قدومه شیرازی بر ماندگاری مغز بادام درختی
بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس اسطوخودوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزا
انرژی های تجدیدپذیر، کلید پایداری در تولید غذا
بررسی و مقایسه تاثیر سم دانی سارابا با آفتکش های آبامکتین، تنداکسیر و روغن ولک روی کاهش جمعیت بالغ کنهAllothrombium pulvinumدر شهرستان سیمرغ
بررسی خصوصیات فیزیکی پودر قارچ دکمه ای با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
بررسی شرایط خشک کردن کف پوشی و دمای آب بر رفتار بازجذب آب پودر قارچ
ارزیابی شاخص های سودمندی در کشت مخلوط کنجد و ماش
تاثیر ترکیبات فوق رقیق بر الگوی فلور باکتریایی خاک
تاثیر ترکیبات فوق رقیق بر کیفیت رشد و تغییرات متابولیتی گیاهچه گلدانیSalvia officinalisو مقاومت آن به تغییرات دمایی
Determination of Aflatoxin B1 and Aflatoxin Total in nuts collected in Tehran, Iran
روابط آلومتریک ارتفاع بوته و صفات رویشی در ارقام گندمTriticum astivumدر مراحل مختلف رشد Allometric relationships of plant height and vegetative traits in wheat (Triticum astivum)cultivars at different growth stages
عنوان تاثیر ترکیبات کمپلکس آمینواسید و فسفیت پتاسیم بر پارامترهای رشدی کنه تارتن دولکه ای
بررسی خصوصیات نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر الاغ
روشهای شناسایی و تشخیص محصولات مهندسی شده ژنتیکی
ارزیابی عملکرد ارقام نخود در کشت انتظاری در شرایط زارعین در مناطق دیم سردسیر زنجان
جداسازی باکتری ها از معده موریانه در تاغزار به منظوراستفاده در تثبیت شن
شناسایی و بررسی فعالیت ضد هسته یخ در باکتری های جداسازیشده از سطح درختان پسته استان کرمان
بررسی اثرات متقابل اسید آسکوربیک و اسید هیومیک روی جذبK,Ca,Mgتحت سطوح مختلف تنش رطوبتی در ریحان
بررسی اثرات متقابل قارچ میکوریز وزیکولار آربوسکولار و تنش رطوبتی روی برخی شاخص های رشد دو توده ریحان
تاثیر متقابل آب مغناطیس و کادمیوم روی جذب برخی عناصر کم مصرف گیاه کلزا
Intraction effect Of Vesicul Arbuscular Mycorrhizal Fungi And Salinity stress On Chlorophil and Prolin Concentration Of Tomato
Intraction Effect Of Vesicular Arbuscular Mycorrhizal Fungi And Saline Stress On Growth Indices Of Tomato Plant
بررسی تاثیر افزودن نانو ذرات گرافن اکساید به سوخت بیودیزل بر عملکرد و آلاینده های خروجی اگزوز یک موتور دیزل
مروری بر خواص ترکیبات پروبیوتیک و تاثیر بر کاهش رشد آفلاتوکسین درماست
کاربرد متابولیت های میکروبی در مقابله با برخی مخاطرات تغذیه، بهداشت و کشاورزی
Coffee: from Farm to Café
شکلات : از درخت کاکائو تا شکلات بسته بندی شده
بررسی عملکرد دستگاه پرتابل اندازه گیری عدد دورریز روغنTPM در تشخیص صحیح اکسیداسیون
ارزیابی معادله های جریان ماندگار و غیرماندگار زهکشی برای تعیین فاصله زهکش ها
مقایسه و بررسی تاثیرات باکتری پروبیوتیک در نوشیدنی های آب انگور قرمز و آب سیب قرمز
نقش آموزش محیط زیست دربهینه سازی وکاهش آلودگی محیط زیست
بررسی امکان جایگزینی نیتریت سدیم با رنگدانه های طبیعی در سوسیس
تاثیر باندهای چسبی بر تراکم شته ها در باغهای مرکبات ارگانیک در مازندران
ارزیابی ضریب انبساط خطی در خاک های ورتی سول با عکسبرداری سطحی
بررسی آلایندگی فلزات سنگین سرب و آرسنیک در خاک و زعفران مزارع بخش کاخک شهرستان گناباد
تعیین غلظت، پراکنش و پهنه بندی فلزات سنگین کادمیم، نیکل و روی در خاک های مزارع زعفران بخش کاخک شهرستان گناباد
Bio oil from micro algae applying Hydrothermal Liquefaction (process condition assessment)
The most commonly used greenhouse cooling technologies:Conventional against modern methods
اهمیت توجه به بیلان آب در تناسب اراضی مرتعی مشجر به منظور جلوگیری از تخریب خاک
بررسی تاثیر تیمارهای شیمیایی و مکانیکی بر رکود و ویژگی های جوانه زنی بذر حناLawsonia inermis L.
بررسی روش های غنی سازی ماست باهدف تولید ماست فراسودمند
Determination of Aflatoxin M1 in Ice Cream
بررسی جریان مصرف انرژی و میزان عملکرد در تولید محصول سیب درختی مطالعه موردی: شهرستان الیگودرز، استان لرستان
ارزیابی شاخص های انرژی در سامانه ی تولیدی محصول ذرت علوفه ای در شهرستان شهرکرد
طراحی ماشین شیارساز به منظور کنترل شوری خاک و کاهش تبخیر آب
غنی سازی ماست چکیده با اینولین فیبر گیاهی و بررسی خصوصیات رئولوژیک و اثر بخشی آن
اثر کلسیم و آهن بر ویژگی رئولوژیکی و خواص حسی پنیر سفید
اثر هم زدن و همگن سازی و استفاده از برخی هیدروکلوئیدها در پایدارسازی دوغ
بررسی خصوصیات رفتاری، اکولوژی و پراکنش پنگوئن ها
بررسی اثر فناوریهای نوین بر هزینه کشت برنج مطالعه موردی استفاده از ماشین نشاکار در شهرستان نور
بررسی روش های مختلف غنی سازی آرد و محصولات نانوایی
ارزیابی کارایی نانوکمپلکسهای گیاهی آهن به کاهش کلروز ناشی از آهک در درختان بادام
بررسی کارایی بسته بندی های فعال و هوشمند در صنعت گوشت
فراوری و بسته بندی محصولات گیاهی به روشsous - videو تحت شرایط خلاء
مطالعه اثر القاگرهای ترکیبی بر تحمل گیاه خیار در برابر بیمارگرFusarium Oxysporum
ارزیابی میزان رنگیزه های فتوسنتزی در لاین های هاپلوئید مضاعفDHگندم نانTriticum aestivum L.
برهمکنش قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliaeو کفش دوزکCheilomenes sexmaculata )Fabricius Col.: Coccinellidae
مطالعه پارامترهای موثر بر جداسازی بذر علف هرز سگ دندانه موجود در توده دانه گندم به کمک جداساز میز وزنی
بررسی امکان جداسازی کاه و کلش موجود در توده دانه گندم به کمک جداساز میز وزنی
بررسی انواع لوله های جاذب در کلکلتورهای حرارت خورشیدی
میان وعده لبنی عسل خرما با استفاده از باکتری زیست یار
پایش جمعیت کرم ساقه خور برنجChilo suppressalis(Walker)در مزارع برنج استان گلستان با استفاده از تله فرمونی
ارزیابی کارایی حشره کش تبوفنوزاید و فلوبندیامیدروی کرم ساقه خوار برنجChilo suppressalis)Lepidoptera: Pyralidae(
ارزیابی کارایی حشره کش زیست سازگار روی شپشک سفید توتPseudaulacaspis pentagona Targioni (Hemiptera: Diaspididae)بر روی درختان هلو
اثر ترکیبات حشره کش جدید روی شپشک سفید توت Targioni (Hemiptera: Diaspididae)Pseudaulacaspis pentagonaروی درختان
بررسی جامع انواع پوشش های زهکشی در ایران
بررسی ساختار سنی و رشد ماهی کیلکای معمولیClupeonella cultriventrisدر جنوب دریای خزر در سواحل بنادر امیرآباد و بابلسر
تاثیر قارچ مایکوریزا بر صفات رشدی پسته در برهمکنش با قارچ بیمارگرPhytophtora sp
تاثیر قارچ مایکوریزا بر آنزیم های دفاعی پسته در برهمکنش با قارچ بیمارگرPhytophtorasp.
Olive Leaf area is measurable using Bivariable Linear measurement
بررسی فراسنجه های زیستی سن شکارگرMacrolophus pygmaeus Rambur (Hemiptera: Miridae)در شرایط آزمایشگاهی
جداسازی و شناسایی باکتری های تجزیه کننده فنانترن از رسوبات رودخانه سلطان آباد شیراز
تاثیر تغذیه مینوز برگ گوجه فرنگیTuta absolutaبر درصد کلونیزاسیون قارچ های میکوریز آربوسکولار
تاثیر مایه زنی چهار گونه قارچ میکوریز آربوسکولار بر شاخص های رشدی گوجه فرنگی
بررسی تنوع ژنتیکی قارچ فوزاریوم سولانی عامل پوسیدگی ریشه گیاهان جو، سیب زمینی و برنج با استفاده از روشSSR
نگرش اقتصاد منابع طبیعی به پایداری منابع تجدیدپذیر کشور (مطالعه موردی: شیلات)
تاثیر شیب و بافت خاک بر میزان سیلیسیم قابل جذب خاک در شرق و مرکز استان مازندران
ارزیابی میزان آلودگی قارچی آسپرژیلوس در خوراک مرغ گوشتی در مرغداری های شهرستان نور
اثرات تنش خشکی و محلولپاشی سیلیس بر صفات فیزیولوژیکی ارقام کلزا
شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک گل کلمCaMV در مزارع کلزا استان خراسان جنوبی
شناسایی و بررسی مولکولی ویروس موزاییک شلغمTuMV در مزارع کلزا استان خراسان جنوبی
اثر غلظت های مختلف عصاره آبی کورم و خاک زعفران بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاه کاهو
بررسی اثر نوسانات اقلیمی بر درجه - روزهای رشد گندم در ایستگاه آلاروق اردبیل
مروری جامع بر عملکردهای بیولوژیکی عسل بعنوان یک ماده غذایی عملگرا و تاثیرات آن بر سلامتی
بررسی میزان شیوع اندومتریت از رحم گاوهای کشتاری به روش هیستوپاتولوژیک در استان چهارمحال وبختیاری
بررسی میزان شیوع اندومتریت از رحم گاوهای کشتاری به روش کشت هوازی در استان چهارمحال وبختیاری
تحت تاثیر غلضت های مختلف محلول پاشی سیلیکون بر فعالیت برخی از آنزیم های آنتی کسیدان گوجه فرنگی
کاهش هدررفت کربن آلی خاک تحت تاثیر سطوح مختلف خاکپوش بقایای گیاهی
مروری بر روش های نوین تشخیص فلزات سنگین در روغن های خوراکی
کاربرد نانوریزپوشانی در کشاورزی
بررسی بیاتی نان بدون گلوتن، حاصل از آرد ذرت و آرد برنج با استفاده از صمغ های مختلف
یافتن بیشینهی محتوی آزادیراختین در میوه زیتون تلخ طی مراحل رشد به منظورتولید آفت کش ارگانیک قابل رقابت با آفتکش های برپایه گیاه چریش
رسم نمودارهای شبه سه فازی برای تهیه نانوامولسیون پایدار از روغن چریش در آب به منظور افزایش خواص آفتکشی
بررسی اثر چند پوشش هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی چیپس پوست هندوانه طی فرآیند سرخ کردن عمیق
تاثیر سطوح بور، شوری و مایه زنی میکروبی بر پارامترهای رشد ذرت و برخی خصوصیات خاک
القای پلی پلوئیدی در ارکیده فالانوپسیس با استفاده از کلشیسین
تعیین زمان مناسب سمپاشی علیه پروانه بید سیب زمینی با استفاده از تله های فرومونی
بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر علف های هرز زعفرانCrocus sativus L
استفاده از فناوری نانو در بهینه سازی مصرف علفکش ها
بررسی خصوصیات فیزیک وشیمیایی و میکروبی شیر مادیان اسب
بیوتینیلاسیون ردیاب های اسید نوکلئیک و کاربردهای آن
مقایسه کارایی روشهای مختلف استخراجRNAدر گیاه حساسMimosa pudica L
بررسی اثرکائولین بر عناصر معدنی در دو رقم گیاه توت فرنگی
بررسی اثرکائولین بر عملکرد و کیفیت در دو رقم گیاه توت فرنگی
بررسی نوسانات جمعیت کرم گلوگاه انار و رابطه بین تغییرات جمعیت آن با پارازیتوئید غالب لاروها در استان گلستان
عسل و ارتباط آن با بوتولیسم نوزادان
بررسی تیمارهای دمایی و اسید جیبرلیک بر جوانه زنی بذر بیلهر Dorema aucheri
بررسی استفاده از صمغ فارسی به عنوان بهبود دهنده در فرمولاسیون نان نیمپخت طی دوره نگهداری
بررسی عوامل موثر بر پذیرش محصولات غذایی تراریخته از دیدگاه مصرف کنندگان مطالعه موردی شهرستان قزوین
پتانسیل سنجی توسعه کشت دانه های روغنی در استان قزوین با روش محاسبه شاخص ترکیبی
مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس
بررسی گیاه دارویی- صنعتی فراموش شده نیل وسمهIndigofera tinctoria.L و اهمیت احیای آن در پایداری بوم نظام های کشاورزی ایران
ارزیابی کارآیی آموزش عالی در ایجاد و توسعه پایدار کارآفرینی در حوزه علوم کشاورزی
تاثیر نسبت های مختلف اختلاط بذر در کشت درهم شبدر ایرانی و برسیم بر کیفیت علوفه
تاثیر تاریخ کاشت بر عملکرد ارقام شبدر ایرانی، برسیم و لاکی در برداشت بهاره
اثر تنش خشکی بر ارتفاع بوته و محتوی کلروفیل ارقام شبدر ایرانی و برسیم
بررسی ضایعات ماکروسکوپیک دستگاه تناسلی میش های کشتار شده در کشتارگاه شهرستان آمل
بررسی اثر استفاده از گیاه دارویی زنجبیلZingiber officinalisو دیواره سلولی مخمر ساکارومایسس سرویسیه در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی راس 308
برآورد تبخیر-تعرق واقعی، بازده مصرف آب و راندمان آبیاری مزارع گندم دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز با استفاده از سنجش از دور
مقایسه اثر عصاره آبی برگ سه گیاه توتون، نعنا فلفلی و رزماری بر زنده مانی سوسک چهار نقطه ای حبوبات 1775Callosobruchus maculatus Fabricius
مهارکننده های گوارشی و نقش آنها در کنترل آفات کشاورزی
بررسی تاثیر کاربرد باکتری های محرک رشد مولد هورمون اکسین بر پارامترهای ریشه زایی قلمه زیتون رقم میشن
تاثیر بیوچار کاه گندم و بیوچار سبوس برنج بر برخی ویژگی های شیمیایی خاک
مقایسه اثر روغن انار با روغن بذرک و موننزین بر تولید متان شکمبه ای در شرایط برون تنی
بررسی غلظت عناصر جیوه وسلنیم در برخی از گونه های ماهی دریای خزر
ساخت و مشخصه یابی نانوالیاف کیتوسان/پلیکاپرولاکتون حاوی سینامالدهید به عنوان بسته بندی فعال
Identification of five species of Filenchus
معرفی گونهFilenchus cylindricusاز باغات گردو غرب استان کرمان
بررسی مقایسه اثرات کود سبز عدس و نخود با کود شیمیایی نیتروژن بر رشد و عملکرد گیاه تربچه
کاربردهای اتیل سلولز در توسعه فرمولاسیون های مختلف غذایی-دارویی
بررسی حساسیت لاروهای سن دو و چهار شب پره شمشادCydalima perspectalisبه حشره کشBtدر شرایط آزمایشگاهی
حساسیت و مقاومت ارقام مختلف بادمجان در مقابل شته سبز هلوMyzus persicaeSulzer
بررسی مقاومت آنتی زنوزی تعدادی از ارقام بادمجان نسبت به شته سبز هلو persicae (Sulzer)Myzusدر شرایط آزمایشگاهی
Investigation of interaction of irrigation levels and vermicompost on morphophysiological indices of several ground cover plants
اثراتGR24مشابه هورمون استریگولاکتون و پاکلوبوترازول بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان دو رقم آگریا و جلی گیاه سیب زمینی Solannum Toberosom L تحت تنش شوری
اثر موقعیت فلس و نوع بسترکشت بر رشد رویشی سوخک دورگ سوسنOriental*Trumpetرقم سرانو
شناسایی چالشها و عوامل موثر بر توسعه گلخانه ها از طریق تحلیل محتوا
ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن و پروتئین استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
تاثیر استفاده از زئولیت جهت بالا بردن راندمان حوضچه های تبخیری ومقایسه آن با دیگر روش های ابتکاری
مقایسه اثر دو اسانس دارچین و بومادران روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندم،Trogoderma granarium (Everts)روی برنج
مقایسه اثر سه اسانس گلپر، پونه و سیر روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
مقایسه اثر دو اسانس درمنه و پنج انگشت روی مرحله لارو سن پنج لمبه گندمTrogoderma granarium (Everts)روی برنج
مقایسه اثر حشره کشی دو اسانس بومادران و گلپر روی شپشه دندانه دار غلاتOryzaephilus surinamensis L
مروری بر ویژگی ها و کاربردهای آنتوسیانین ها در صنایع غذایی با تاکید بر تهیه بسته بندی هوشمند
بررسی تاثیر استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی بر عملکرد کیفی و کمی سویاGlycine max L.
تاثیر پوترسین بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه کلزاBrassica napus L. تحت تنش سمیت عنصر روی
مقایسه اثر مکمل آنتی بیوتیک وترکیبات فیتوبیوتیک پودر زردچوبه و فلفل قرمز بر ایمنی و عملکرد جوجه گوشتی
تاثیر بستر کشت کمپوست تراشه چوب و محلولپاشی هیومیک اسید به منظور افزایش ویژگی های رشد وعملکرد گل لیلیومLilium longiflorum
بکارگیری کشاورزی اقلیم هوشمند در سطح مزرعه
مروری بر شیوههای مدیریت پسماند کشاورزی و اثرات سوء مدیریت این مواد بر بروز پدیده تغییرات اقلیمی
بررسی عوامل بازدارنده در پذیرش و توزیع محصولات ارگانیک از دیدگاه مصرف کنندگان شهرستان قائمشهر
بررسی سطح آشنایی مردم شهرستان قائمشهر با کشاورزی ارگانیک
بررسی همبستگی بین میزان درصد اسانس با رنگدانه های فتوسنتزی و متابولیت های ثانویه در اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی نعناع تحت تنش شوری
بررسی خصوصیات لاین های پیشرفته گندم با استفاده از روش تجزیه به مولفه های اصلی
گروه بندی لاین های پیشرفته گندم مبتنی بر استفاده از آنالیز تجزیه کلاستر
استفاده از آبهای نامتعارف در کشاورزی برای مقابله با بحران آب
بررسی پدیده خشکسالی و اثرات آن بر محیط زیست و منابع طبیعی
کشاورزی پایدار در مناطق خشک
مقایسه میزان فنل و فلاونوئید کل، فلاونول و آنتوسیانین در برگ گیاه آفتاب پرست اروپاییC3 و خرفه4Cتحت شرایط اقلیمی متفاوت
اثرات مرکزی سیلیمارین بر میزان مصرف آب در جوجه های گوشتی محروم از آب و خوراک و ارتباط آن با سیستم سروتونرژیک
اثرات مرکزی سیلی مارین بر میزان مصرف خوراک در جوجه های گوشتی محروم از آب و خوراک و ارتباط آن با سیستم سروتونرژیک
اثر بیوچار باگاس نیشکر بر دبی محلول رادیواکتیو خروجی از خاک
تاثیرنوعی اصلاح کننده خاک در خصوصیات هیدولیکی محلول رادیواکتیو خروجی از آن
بررسی بیو شیمیایی آنزیم های آلفا و بتا گلوکوزیداز ملخ مراکشیDociostaurus maroccanus
ارزیابی کارایی فرمولاسیون جدید حشره کش کارتاپ روی کرم ساقه خوار نواری برنجChilo suppressalis Lepidoptera: Pyralidae در شرایط آزمایشگاهی
مروری بر بسته بندی فعال با قابلیت آنتی اکسیدانی در گوشت و فراورده های گوشتی
مروری بر کاربرد فیلمها و پوشش های خوراکی در محصولات دریایی
اثرات پلاسمای سرد در نگهداری فرآورده های دریایی
ارزیابی کارایی حشره کش های شیمیایی در کنترل کرم گلوگاه انارceratoniae(zeller)Ectomyeloisدر شرایط مزرعه ای مازندران، بهشهر
مروری بر روشهای آبگیری بیواتانول توسط غربال مولکولی
مروری بر کاربردهای جداسازهای الکتروستاتیکی در خالص سازی محصولات کشاورزی
الکل قندها و نقش آنها در دنیای مدرن شیرین کنندها
پلاسمای سرد: فناوری غیرحرارتی نوین جهت فراوری مواد غذایی
بررسی محلول پاشی سیلیکات پتاسیم بر شاخصهای مورفو-فیزیولوژیک برنج رقم طارم محلی در کشت خالص و کشت درهم آن با طارم هاشمی تحت تیمار سطوح مختلف کود اوره
واکنش شاخص های فیزیولوژیک برنجOryza sativa رقم طارم محلی در کشت خالص وکشت درهم با طارم هاشمی به محلول پاشی سیلیکات پتاسیم تحت تیمار سطوح مختلف کود اوره
تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین بر شاخص های مورفولوژیک و فیزیولوژیک رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی در شرایط تنش شوری
بررسی شاخص مقاومت و حساسیت به تنش شوری در رقم طارم محلی و رقم مقاوم جهانی تحت تاثیر محلول پاشی اسید آمینه پرولین
بررسی اثر پیش تیمار غلظت های مختلف ملاتونین بر شاخص های جوانه زنی بذر کلزاBrassica napus L. رقم هایولا 405 تحت تنش شوری
تاثیر محلول پاشی ملاتونین بر شاخص های شاخص های فیزیولوژیک گیاه کلزاBrassica napus L.رقم هایولا 405 تحت تنش شوری
بررسی ارتباط درجه حاصلخیزی خاک با قیمت مبادلاتی زمین های کشاورزی:کاربرد رهیافت هدانیک
بررسی رابطه میان انتقال دانش و عوامل سازمانی در سازمان تعاون روستایی استان کرمان
بررسی ارتباط درجه حاصل خیزی خاک با قیمت مبادلاتی زمین های کشاورزی:کاربرد رهیافت هدانیک
مروری بر برخی روش ها و مشکلات در پرورش کنه های شکارگرPhytoseiidaeجهت استفاده در کنترل بیولوژیک آفات
شناسایی خصوصیات فیزیک وشیمیایی شیر سویا حاوی کیوی
سنتز کود نیتروژنه کندرهش و کاربرد آن در صنعت کشاورزی
تاثیر نانوکود بیولوژیک و بیوچار بر محتوای ترکیبات فنلی شاخساره گیاه سرخارگلEchinacea purpurea L.
تاثیر بیوچار بر رشد و عملکرد گیاه دارویی سرخارگلEchinacea purpurea L
واکنش تابعی کفشدوزکHippodamia variegata (Goeze)نسبت به شته یSchizaphis graminum Rondaniروی جو
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی دمنوش های کیسه ای آویشن و چای ترش بر باکتری های استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی به کمک روش هایMBC و MIC
بررسی تاثیر تیمارهای ازن و مایکروویو بر کاهش بار میکروبی سه دمنوش بابونه، آویشن و بابونه
بهینه سازی و بررسی فرایند خشک کردن شلتوک برنج در خشک کن استوانه ای دوار
بررسی خشک کن ها و اثر دما و رطوبت نهایی بر برخی خواص شلتوک برنج خشک شده
ارزیابی خصوصیات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی میوه در ژنوتیپ های انجیر شهرستان گلوگاه
حذف صددرصدی روغن در تولید سوسیس مرغ وجایگزینی با اینولین
بهینه سازی شرایط ریز ازدیادی گیاه دارویی عناب اکوتیپ سیوجانZiziphus jujuba Mill.
روشهای مختلف برداشت برنج، مشکلات و راه حلها
مکانیزاسیون برداشت گلبرگ گلرنگ
بررسی برخی اثرات کاربرد مالچ های پلاستیکی در کشاورزی
تجزیه و تحلیل دای الل به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی مقاومت به بیماری سفیدک در جو
مطالعه فرسایش بین شیاری در سرعت های مختلف باد و سطوح مختلف خاکپوش
اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم کاشت بر جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم و کارآیی مصرف و جذب نیتروژن در میوه گیاه بالنگو
بررسی اثر تراکم کاشت و سطوح مختلف ازت بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی بالنگو
بررسی درصد و عملکرد روغن بالنگو تحت تاثیر سطوح مختلف تراکم کاشت و کود ازت
بررسی اثر سطوح مختلف کود ازت و فاصله کاشت بر رشد، نمو گیاه بالنگو
تاثیر سطوح مختلف کود ازت و فاصله ردیف کشت بر میزان و ترکیبات اسانس گیاه بالنگو
بررسی و مقایسه فرکانس هسته یخ در برخی از جدایههای باکتریایی همراه با عارضه سرمازدگی در درختان پسته منطقه رفسنجان
ارزیابی هیستوپاتولوژی عصاره هیدروالکلی گیاه مرزه کوهی و مامیران برای ترمیم زخم های پوستی ایجاد شده موش سوری
بررسی اثر ماده دارویی آنتاگونیست گیرنده D۲ دوپامینی بر روند بر محور هیپوفیزی–گنادی و روند اسپرماتوژنز موش صحرایی (Rat)
بررسی اثر تراکم خاک بر میزان برداشت لوبیا سبز