Articles Stat:
Number of Articles: 66Number of Proceeding pages: 716
Papers View: 38949
8th National Conference on Applied Research in Agricultural Sciences Healthy food from farm to fork
8th National Conference on Applied Research in Agricultural Sciences Healthy food from farm to fork In date 2020-11-20 by Institute of Higher Education righteous,Indian Institute of Technology, Iranانجمن علمي فناوري هاي بومي - دانشگاه صالحان in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 8th National Conference on Applied Research in Agricultural Sciences Healthy food from farm to fork
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 8th National Conference on Applied Research in Agricultural Sciences Healthy food from farm to fork
اثر کم آبی بر اجزای محصول و محصول دانه گلرنگ
اثر محلول پاشی پوترسین و براسینولید بر محصول دانه و روغن گلرنگ
تغییرات اسانس گل شوید در واکنش به کم آبی
اثر سالیسیلیک اسید بر رشد و اسانس اندام های رویشی شوید
بررسی سازگاری و فنولوژی گیاهان دارویی کشت شده در لارستان
شناسایی نماتدهای موجود در فراریشه گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis) در پارک شهر تهران
مدیریت غیر شیمیایی نماتد مولد گره ریشه (Meloidogyne incognita) در گیاه بگونیا رقم وکس به وسیله کمپوست استفاده شده در تولید قارچ
بررسی تاثیر پودر و عصاره آبی پوست سبز گردو، پوست میوه انار و برگ حنا بر جوانه زنی و از بین بردن علف هرز سلمک و گیاه مهاجم خارشتر
مروری بر برداشت مکانیزهی گیاه خردل زرد در مقیاس تجاری
مروری بر کشت مکانیزه گیاه سالیکورنیا در مقیاس تجاری
مروری بر کشت مکانیزه گیاه فراگمیتیس آسترالیس در مقیاس تجاری
بررسی تغییرات ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاه بنفشه معطر (viola odorata L) تحت تاثیر ارتفاع
مدلسازی پدیده های انتقال حرارت و انتقال جرم در فرآیند تولید پنیر
اهمیت سم شناسی نانو: نقش و تاثیر آن بر سلامتی مواد غذایی
مطالعه تغییرات سیستم ضداکسایشی گیاه زولنگ تحت تاثیر فسفیت پتاسیم
معرفی نماتدهای مهم انگل گیاهی درختان میوه هسته دار شهرستان سیرجان، استان کرمان
گزارش چند گونه نماتد انگل گیاهی از باغات میوه شهرستان رفسنجان
مروری بر خواص کاربردی و شیمیایی هیدروکلوئیدهای دریایی
مروری بر خواص کاربردی و شیمیایی هیدروکلوییدهای دانه ای
آفلاتوکسین ها و روش های کاهش آن ها درخوراک انسان و دام
بررسی اثر کاربرد بهترین نوع علف کش و دو شیوه محلول پاشی و سم آب بر وزن خشک علف هرز حلفه imperata cilindrica درشرایط آب و هوایی اهواز
اثر سطوح مختلف گلوتامین، ترئونین و آرژنین بر عملکرد،صفات لاشه و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
بررسی فرآیند بازجذب آب پودر قارچ در محلول نشاسته ذرت
بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره گیاهان دارویی ختمی، کلپوره، آویشن و نعناع بر روی باکتری اشریشیاکولای
كلید شناسایی گونه های درختی و درختچه ای استان كرمان
شناسایی بالپولکداران شب پرواز (Lepidoptera: Heterocera) در زیست بوم های کشاورزی منطقه میان جام، خراسان رضوی، ایران
فون پروانه های روزپرک (Lepidoptera: Rhopalocera) در منطقه میان جام، خراسان رضوی، ایران
استفاده از کشاورزی ارگانیک در جهت حفظ محیط زیست و دست یابی به توسعه پایدار
بررسی تنوع ژنتیکی در اکوتیپ های طبیعی و موتانت M1 گیاه دارویی کرچک با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR
اثر نیتروژن و سیلیسیم بر رنگیزه های فتوسنتزی، تجمع نیترات و مقدار نیتروژن برگ در گیاه شنبلیله (Trigonella foenum graecum L)
ارزیابی کاربرد ماده آلی اسید هیومیک و کود شیمیایی فسفر بر رو برخی از پارامترهای مرفولوژیکی گیاه دارویی زولنگ (Eryngium caucasicum)
بررسی مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی دوگونه گیاه دارویی دم اسب (Equisetum L) در ارتفاعات استان مازندران
بررسی اثر کشندگی حشره کش کلرپایریفوس روی کفشدوزک دو نقطه ای Chilocorus bipustulatus در شرایط آزمایشگاهی
تحلیل مقایسه ای رابطه سواد و بهره وری گندم در دو استان تهران و اردبیل
بررسی اثر پودر سیر و اسید آلی بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه گوشتی
تغییرات الگوی بیان پروتیین های برگ گیاه لیمو ترش تحت بیماری جاروک
بررسی روابط بین عملکرد دانه، صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در ارقام حساس و متحمل به تنش خشکی گندم نان
ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
به کارگیری ترکیبات زیست فعال به عنوان جایگزین سموم شیمیایی برای مدیریت بیماری های گیاهی در کشاورزی ارگانیک
ره یافت هایی برای مدیریت تلفیقی بیماری های مهم قارچی در کشاورزی ارگانیک
کاربردهای حرارت دهی با امواج مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی
تعیین میزان انواع رنگ خوراکی در بستنی، لواشک، پفک، نوشابه و شکلات دراژه به روش T.L.C در شهرکرد
اثر بیوچار بر آبگریزی خاک
اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
بررسی اثر جایگزینی سالیکورنیا (Salicornia spp) با نمک طعام بر خواص حسی خیارشور
جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
شناسایی پارامتر های اقلیمی موثر بر عملکرد محصول گردو مطالعه موردی: سبزوار
شناسایی زمان رخداد مراحل فنولوژی پسته در شهرستان سبزوار
بررسی حضور باکتری های هسته ساز یخ در سطح درختان گردو در شهرستان بافت، کرمان
بررسی تغییر بیان mir۲۱ در رده سلولی لوسمی لنفوبلاستیک حاد
بررسی بیان ژن MIR۲۱ و ژن های مرتبط با بیماری لوسمی لنفوبلاستیک حاد
بررسی اثر سطوح مختلف ال- کارنیتین، متیونین و لیزین بر عملکرد تولید مثلی اردک بومی گیلان
نقش ژنتیک گیاهی در افزایش تولیدات کشاورزی
مدیریت منابع طبیعی، آبخیزداری و توسعه پایدار
انواع گونه های ماهیان در خلیج فارس
بررسی فعالیت لیپیدی خون و آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهان اسپند و گل ریواس حاوی آنتراکینون بر روی فعالیت آنزیم ATP سیترات لیاز کبدی در موشهای صحرایی نر نژاد NMRI
بررسی کاهندگی چربی خون با میوه های مورد، عناب و گل ریواس
کاهندگی چربی خون با میوه های مورد، عناب و گل ریواس
فعالیت لیپیدی خون و آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهان اسپند و گل ریواس حاوی آنتراکینون بر روی فعالیت آنزیم ATP سیترات لیاز کبدی در موشهای صحرایی نر نژاد NMRI
سنجش کیفیت زندگی در در راستای کاهش آسیب اجتماعی
ارزیابی ساختار جنگل و خاک و تاثیر آن در تخریب بلوط ایرانی در جنگل های زاگرس
ارزیابی اثر خاک ورزی، میزان بقایای گیاهی کلزا و مقدار کود نیتروژن بر روند کشت دوم پنبه