Articles Stat:
Number of Articles: 43Number of Proceeding pages: 460
Papers View: 2919
8th International Conference on Food Science & Technology and Agriculture & Environment Engineering
8th International Conference on Food Science & Technology and Agriculture & Environment Engineering In date 2024-06-20 by ,سازمان همیاری شهرداری ها (دانشگاه علمی کاربردی) و مركز توسعه خلاقيت و نوآوري علوم نوين in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 8th International Conference on Food Science & Technology and Agriculture & Environment Engineering
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 8th International Conference on Food Science & Technology and Agriculture & Environment Engineering
کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی - دانشگاه محقق اردبیلی -کارشناس محیط زیست و فضای سبز شهرداری کلانشهر اردبیل
گیاهان آلرژن در فضای سبز شهری
نقش و کاربرد اسانس ها در فراورده های گوشتی
اثربخشی استفاده از کروبوکسی متیل سلول ز و عصاره زردچوبه به فرنچ فرایز جه ت بهبود طعم، رنگ ،کاهش محتوای روغن،خواص فیزیکوشیمایی و حسی آن
بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره الکلی گونه Epilobium minutiflorum Hausskn. بر باکتری اشریشیا کولی
مروری بر خواص شیمیایی و عملکردی صم غها و کاربرد آنها در صنایع لبنی
مروری بر نوشیدنی های فراسودمند بر پایه میوه و سبزی
مروری بر کاربرد پوشش های خوراکی فعال در نگهداری گوشت مر غ
بررسی خواص شیمیایی و عملکردی بهبودهنده ها در صنایع آرد و نانوایی
اصول مدیریت دفع پسماندهای بیمارستانی و تدابیر تنبیه ی نظام حقوقی ایران برای حفظ محیط زیست (مقاله مروری)
پست بیوتیک ها به عنوان ابزار بالقوه برای کاهش باقیمانده آفت کش ها در غذا
استفاده از عصاره گلبرگ زعفران در فرمولاسیون مربای پوست هندوانه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و ویسکوزیته آن
بررسی عوامل ترویجی- آموزشی موثر بر عملکرد کلزا و نگرش کلزاکاران (مطالعه موردی در استان خراسان رضوی)
بررسی تاثیر شرایط نگهداری و بسته بندی در ارتقا کیفیت مرکبات
مروری بر نانو مواد در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر بسته بندی نوین در صنعت میوه و سبزیجات
بررسی مشخصات کمی سه توده جنگ لکاری بلوط بلندمازو، پلت و توسکا ییلاقی (مطالعه موردی: جنگ ل آموزشی و پژوهشی دارابکلا_ ساری)
Nano spray drying
بررسی ویژگی های کیفی توت فرنگی پس از برداشت و عوامل موثر بر آن
بررسی ویژگی های کیفی پسته طی انبارمانی و عوامل موثر بر آن
مروری بر حسگرهای تشخیص گاز به منظور ارزیابی تازگی، پایش کیفیت و نظارت بر ایمنی مواد غذایی
An overview of global livestock production and distribution systems and the relationship with food security
Food security and factors affecting it
Analysis and review of the country's potential in the field of food security, considering the influential factors of agriculture
Dental Health with Practical Food
مروری بر خصوصیات شیمیایی، ضد میکروبی و دارویی اسانس گیاه آویشن باغی
بیاتی نان: علل و پیامدها
Nutritional solutions to control the hunger feeling and prevent overeating
بررسی کاربرد اسانس های طبیعی در فیلم های بسته بندی مواد غذایی و مواد نانوکپسوله شده
بررسی ویژگی های امولسیون های پیکرینگ و نانوامولسیون ها در تکنولوژی امولسیون های غذایی
بررسی کاربرد نانوامولسیون ها در فرآورده های گوشتی و ویژگی ها و عملکرد آن ها
تاثیر اولتراسوند روی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج
مقایسه اثر ضداکسایشی عصاره سبوس برنج آزاد و ریزپوشانی شده در روغن کانولا
بررسی روند تغییرات کیفیت میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی روستای حسین آباد شهرستان نجف آباد استان اصفهان طی سالهای (۱۳۹۵-۱۴۰۲)
بررسی میزان تراز صوت و نور در کلاس های درس مدارس ابتدایی دخترانه دولتی شهر قائمشهر در زمستان ۱۴۰۱ و بهار ۱۴۰۲
کاهش آلایندههای تولیدی در صنعت مرغداری با رویکرد سلامت جامعه
مروری بر اهمیت پارک های شهری در کلان شهرها
الکتروریسی روشی نوین در فرایند نانو کپسولاسیون
کاربرد اولئوژل ها در محصولات آردی و غیر آردی
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی شکلات های پروبیوتیک: اثرات فرآوری و نگهداری
کاربرد بسته بندی های نوین و پوشش های خوراکی در افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات آجیلی
عوامل موثر بر کیفیت و کمیت آغوز تولیدی در گاوشیری
اثرات جانبی حشره کش گیاهی ماترین روی جمعیت کفش دوزک هفت نقطه ای در مزارع گندم