Articles Stat:
Number of Articles: 88Number of Proceeding pages: 782
Papers View: 43507
6th International Conference on Agricultural and Environmental with a Sustainable Development Approach
6th International Conference on Agricultural and Environmental with a Sustainable Development Approach In date 2021-03-10 by ,مركز راهكارهاي دستيابي به توسعه پايدار was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 6th International Conference on Agricultural and Environmental with a Sustainable Development Approach
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 6th International Conference on Agricultural and Environmental with a Sustainable Development Approach
پیشگیری از ایجاد برخی امراض با استفاده از کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی در کاهش اکسیداسیون در گوشت
؛Bi(۲)WO(۶)ZnS/Ag(۲)S با عملکرد فوتوکاتالیستی نور مرئی و بررسی مکانیسم آن در فرایند تخریب سم پاراکوات: بهینه سازی با CCD
بررسی فرایند تصفیه فاضلاب های روغنی با استفاده از روش های غشایی
توسعه پایدار در گرو حفظ تنوع زیستی و حفاظت از محیط زیست
بررسی تاثیر تغییرات اقلیم و گرمایش جهانی بر اکوسیستم های دریایی و اقیانوسی
بررسی عملکرد منعقد کننده های آلوم و پلی آلومینیوم کلراید در ترکیب با پلی آکریل آمید کاتیونی در تصفیه فاضلاب قالیشویی و احتمال بازیافت پساب آن برای کشاورزی
لیپوزوم، کاربردها و چالش ها در صنایع غذایی
Mechanism of stimuli-responsive liposome and control release of functional compounds in food industry
مروری برکاهش ضایعات و فرآوری محصولات جانبی صنعت قند و شکر
بررسی غلظت نیترات در خیار و گوجه فرنگی تولیدی اصفهان
بررسی غلظت نیترات و هدایت الکتریکی چاه های آب شرب و کشاورزی در برخی از شهرستان های استان اصفهان
بررسی محتوای دروس علوم تجربی دوره راهنمایی درحوزه آموزش حفاظت ازمحیط زیست
ارزیابی تاثیر فضای سبز شهری در رضایت شهروندی (مطالعه موردی منطقه ۱۶)
پتانسیل فرآوری ضایعات صنایع غذایی جهت تولید محصولات با ارزش افزوده
سنتز کاتالیست کمپلکس نانوذرات آهن- ترکیبات پلی فنولی عصاره برگ گیاه آویشن شیرازی جهت حذف آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین از محلول های آبی
بررسی ساختار و عملکرد فیلم ها و پوشش های خوراکی
بررسی کابرد زیست فناوری قارچ ها در حوزه تولید اسید سیتریک
بررسی نوسانات جمعیت لارو کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratoniae (Lepdoptera: Pyralidae) در باغ های انار استان گلستان
بررسی شاخص های اثربخشی آموزش های غیررسمی مهارتی بهره برداران درحوزه دام و دامپزشکی
بررسی تاثیر کاربرد برخی اصلاح کننده آلی (لئوناردیت، ورمیکمپوست و خاک آببندان) بر غلظت نیتروژن، فسفر و پتاسیم در برگ و میوه فلفل سبز (.Capsicom Anuumm L)
بررسی اثر منابع مختلف چربی در جیره استارتر بر مقدار ماده خشک مصرفی و افزایش وزن بره های زود شیرگیری شده قزل
فرآوری میوه چیکو
مقایسه روش های مختلف طبقه بندی کیفیت آب زیرزمینی از نظر pH در دشت فراشبند
تاثیر آلاینده های آلی و شیمیایی محیط زیست بر روی سیستم ایمنی ماهی ها
پهنه بندی متغیرهای کیفی آب زیر زمینی دشت فیروزآباد
پهنه بندی متغیرهای کیفی آب زیر زمینی دشت فراشبند
ارزیابی کیفیت آب دشت فیروزآباد از لحاظ آب آشامیدنی و کشاورزی
تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد دانه در آفتابگردان
تجزیه به عامل ها برای عملکرد روغن و سایر خصوصیات آفتابگردان
تولید حامل لیپیدی نانوساختار حاوی اسانس زیره
تعیین نیازهای اکولوژیکی گیاه گزروغنی در مناطق بیابانی (مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان)
مدیریت ضایعات روغن کشی زیتون در جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده
Sustainability of Halal food in IRAN
مقایسه توسعه سطح تاج پوشش جنگل در دو روش مدیریتی متفاوت در جنگل های زاگرس میانی
جداسازی و شناسایی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) از گیاه آویشن باغی در مزارع استان خراسان رضوی
بررسی تاثیر N.muscorum بر میزان رنگیزه های فتوسنتزی در گیاه برنج تحت تنش کادمیوم
The effects of Sargassum angustifolium extract on lycopene content in tomato plant under drought stress
بررسی تغییرات فعالیت میکروبی در بستر اولیه تولید ورمی کمپوست و در طی فرایند تولید ورمی کمپوست
بررسی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات ساحلی بندرعباس و تعیین درجه بندی آلودگی با استفاده از شاخص زمین انباشتگی مولر
اندازه گیری فلزات سنگین روی و آهن در بافت عضله سفره ماهی Himantura imbricate، و تاثیر فصول و جنسیت بر آن
بررسی اثر پوست آلوی سیاه به عنوان جایگزین آرد گندم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی کیک اسفنجی
ارزیابی میزان تراکم خاک و لاشبرگ در دو طرح صیانت (دارای مشکلات مدیرتی و حراست) و مشارکت مردمی
مقایسه نیازآبی دوگیاه آفتابگردان و انگور در شهرستان زهک با نرم افزار آبیاری CROPWAT
مروری بر کاربرد و اهمیت بیوتکنولوژی در توسعه پایدار
راهکارهای جایگزینی نمک در نان گندم: مروری بر خصوصیات تکنولوژیکی
کاربرد آنتی اکسیدان ها در تولید غذاهای فراسودمند
توسعه پایدار کشت برنج در گرو به زراعی و به نژادی
مروری بر نحوه تولید، مزایا و درمان با سیر سیاه
نقش مدیریت پسماند شهری و بازیافت در توسعه پایدار و محیط زیست
اثر نوع هرس و کاربرد کود بیولوژیک بر توزیع قندها در برگ های خیار گلخانه ای
بررسی شیوه های تکثیر و تاثیر تیمارهای شیمیایی بر افزایش جوانه زنی بذر گونه گازرخ (Moringa peregrina (Forssk). Fiori)
تاثیر محل جمع آوری و تیمارهای پیش رویشی بذر بر تولید نهال گونه دارویی آنغوزه (Ferula assa- foetida)
قوانین و دستورالعمل های حریم کیفی (زیست محیطی) منابع آب زیرزمینی؛ ضامن توسعه پایدار یا مانع توسعه پایدار؟
Textural characterization and antioxidant activity of black plum peel jam
Chemical composition and sensory properties of sharbat prepared from black plum peel
شناسایی و ارزیابی ریسک خطر در سالن تولید کشتارگاه مرغ اجداد زربال به روش FMEA
پهنه بندی متغیرهای کیفی آب زیر زمینی دشت عسلویه
شیوع و ویژگی های مولکولی برخی باکتری های بیماریزا گرم منفی در قزل آلا مزارع پرورش ماهی استان مازندران
بررسی اثر محافظتی نانوذره کیتوزان- آلژینات حاوی کورکومین در برابر استرس اکسیداتیو حاصل از نانوذره نیکل اکسید در ماهی Carassius auratus
کالیبراسیون و اعتبار سنجی روش های مختلف براورد تبخیر بر مبنای دما در ایستگاه سینوپتیک بیارجمند
مکان یابی بیمارستان و مراکز درمانی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در ناحیه ۵ شهر شیراز
مقایسه روش های مختلف طبقه بندی کیفیت شیمیائی آب از نظر هدایت الکتریکی در دشت سیاخ دارنگون
بررسی وضعیت تغییرات کمی آب دشت جهرم
بررسی خشکسالی اقلیمی و ژئوهیدرولوژیکی دشت خانه کت با مقایسه دو شاخص SPI و GRI
بررسی خشکسالی اقلیمی و ژئوهیدرولوژیکی دشت آباده تشک با مقایسه دو شاخص SPI و GRI
نقش آنتی اکسیدان ها در انجماد اسپرم
ارزیابی اقلیمی حوضه های آبریز زرینه رود و سیمینه رود با رویکرد توسعه پایدار
بررسی تاثیر شرایط دینامیکی در هیدرولیز آنزیمی جلبک
کاربرد اینولین در صنعت نانوایی: مروری بر خصوصیات تکنولوژیکی
کاربرد اینولین در صنعت نانوایی: مروری بر خواص سلامت بخشی و عوامل موثر بر پایداری آن
برآورد کمی و کیفی ماده آلی در مدیریت پایدار خاک
The potential application of wheat bread to deliver prebiotic: a review of evidence
Effect of cold plasma treatment on technological and nutrition functionality of protein in foods: a review
بررسی خواص شیمیایی و سم شناسی افزودن رنگ دانه های طبیعی و سنتتیک در صنایع غذایی
ارزیابی کیفیت ساختاری رودخانه تجن بر اساس روش MQI
مروری بر تولید بیوتکنولوژیکی رنگ های خوراکی
بررسی عملکرد گیاه وتیور با کشت وتلند مصنوعی جهت حذف دترجنت و آلاینده های پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان
تاثیر مشاوره در مزرعه بر باورها و انگیزه کشاورزان در حفاظت از محیط زیست پایدار (مورد مطالعه: کشاورزان گندمکار شهرستان بهبهان)
روش های کاهش ترافیک در منطقه ۲ تهران، ناحیه ۲۲
بررسی عوامل موثر بر مشارکت کشاورزان در مدیریت شبکه های آبیاری (مطالعه موردی: شهرستان مرودشت)
مروری بر استفاده از PCR در شناسایی نوع گوشت در فراورده های گوشتی
اثر عصاره و پودر مالت بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژی پنیر (بافت پنیر)
مروری بر پیامدهای زیست محیطی معرفی و پرورش ماهیان تیلاپیا در کشورهای مختلف
مروری بر تاثیر پوشش های خوراکی و روش های مختلف بر مهار قهوه ای شدن قارچ دکمه ای
بررسی ویژگی های ساختاری و مکانیکی فیلم زئین جهت بسته بندی مواد غذایی
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کشاورزان شهرستان جوین در خصوص استفاده از آفت کش ها
بررسی نظارت بهداشتی بر کشتار مرغ و امنیت غذایی در کشتارگاه های طیور شهرستان خرم آباد
Preliminary Phytochemical Screening and GC-MS Analysis of ethanolic extract of medicinal-industrial specie of Pergularia tomentosa from the semi-arid rangelands