Articles Stat:
Number of Articles: 74Number of Proceeding pages: 730
Papers View: 21119
7th International Conference on Agriculture & Environment with sustainable development approach
7th International Conference on Agriculture & Environment with sustainable development approach In date 2023-03-16 by ,مركز راهكارهاي دستيابي به توسعه پايدار in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 7th International Conference on Agriculture & Environment with sustainable development approach
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 7th International Conference on Agriculture & Environment with sustainable development approach
نقش و تاثیر صنایع تبدیلی غذایی در کشاورزی ایران
مروری بر کاربرد پلی ونیل الکل در بسته بندی
اثر کود آلی زرگرین بر مقاومت های نفوذی و برشی خاک پساز برداشت ذرت در شرایط تنش خشکی
اثر کود امینو اسید زرگرین بر تغییرات مقاومت های برشی و نفوذی یک خاک آهکی
بررسی ویژگی های حسی و روش های تشخیص تقلب در روغن زیتون فرابکرهمراه با نگرش تحلیلی بر تولید روغن زیتون در ایران
تاثیر درجه آسیاب، زمان تماس و نوع قهوه بر ویژگی هایفیزیکوشیمیایی و مشخصات طعمی قهوه سرددم
بررسی فشارهای سازه های رودخانه ای و سدسازی وارده بر رودخانه هایحفاظت شده ایران و تبیین راهکارهای مدیریتی با الگوگیری از قوانیناتحادیه اروپا
Evaluation of different forms of phosphorus in western bed sediments of Urmia Lake and surrounding soils
مروری بر هورمون های گیاهی و کاربرد آنها در کشاورزی
مدیریت فاضلاب و توسعه ی پایدار
Predicting urban growth pattern using the Geomod approach
خواص آیرودینامیکی اجزاء گل زعفران شامل :کلاله، گلبرگ و پرچم
نانو زئوسیلیکات پتاسیم ,راهکاری نوین جهت افزایش مقاومت غلات استراتژیک به آفات ,بیماریها و تنشهای محیطی
کاهش شکر در محصولات پخت: چالش ها و نوآوری ها
بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی گیاه بومادران بر رویباکتری های پاتوژن استاندارد در شرایط آزمایشگاهی
بررسی اثر پیش تیمارهای گرمایش اهمی و مایکرووی و در فرآینداستخراج: مطالعه مروری
ارزیابی تغییرات اقلیمی با رویکرد فضای سبز شهری (مطالعهی موردی، منطقه ۲۲ شهر تهران)
نقش عوامل موثر بر نیت دانشجویان کشاورزی نسبت به کشاورزیزیست محیطی
بررسی عوامل اجتماعی موثر بر تعهد دانشجویان نسبت به کشاورزی زیست محیطی
شناسایی و ردیابی فیتوپلاسمای عامل زردی گل مینادر درختان هلو واقع در استان گلستان
مروری بر کاربرد کنجاله بادام زمینی در تغذیه آبزیان
ارزیابی مقایسه ای اسیدهای آمینه کنجاله بادام زمینی و پودرماهی جهت استفاده در تغذیه آبزیان
تاثیرات میکرو پلاستیک ها بر محیط زیست
بررسی اثرمحلول پاشی درافزایش عملکرد گیاهان درکشاورزی ارگانیکو پایدار
تاثیر نور در راستای حضور شهروندان در عرصه های فضای سبز
مطالعات بررسی جلب مشارکت شهروندان درنگهداری وتوسعه فضایسبز زاهدان
امکان سنجی استفاده از منابع ابی شور و نامتعارف در اختیار براساس استاندارد فائو جهت توسعه پایدار فضای سبز شاهین شهر
بررسی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و ساختاری اتصال دهنده های آلی و معدنی درتولید بریکت
تحلیل عوامل موثر بر توسعه پایدار و مدیریت منابع آب در بخش کشاورزیمطالعه موردی استان فارس
تحلیل عوامل موثر بر پذیرش یکپارچه سازی مزارع کشاورزیمطالعه موردی:محصول برنج
اثرسطوح دمایی اصلاح گرمایی بر خواص فیزیکی و ساختاری کاه گندم
نقش اصول و استانداردهای صنایع غذایی در توسعه پایدار
ریز مغذی ها و توسعه پایدار
اهمیت سرمایه گذاری در بخش مکانیزاسیون کشاورزی و افزایش بهره وری محصولات جهت نیل به انقلاب سبز و کشاورزی هوشمند
Influence of Sugar Cane Compost as Potting Media on VegetativeGrowth, and Some Biochemical Parameters of Pelargonium x hortorum
Influence of humic substance on vegetative growth, flowering and leaf mineral elements of Pelargonium x hortorum
بررسی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و ساختاری آرد چوب صنعتی و باغی درتولید بریکت
Investigating the effect of establishing knowledgemanagement on agricultural development in Makooo city
نقش آموزش و ترویج کشاورزی در توسعه پایدار
مکان یابی مناطق مستعد فرسایش با استفاده از GIS و تحلیل سلسلهمراتبی( AHP )(مطالعه موردی: حوزه آبخیز بریموند)
اثر تنش خشکی بر پاسخ های فیزیولوژیکی گیاهچه خرما Phoenix dactylifera ، رقم خاصویی
ارزیابی میزان برخی فلزات سنگین در خاک سطحی شهرک صنعتی بیرجند
بررسی انواع روش های بازیابی و تصفیه لجن نفتی
تعیین ارزش اقتصادی آب در بخش کشاورزی
مروری بر روش های نوین استخراج عصاره از ترکیبات گیاهی
توسعه پایدار دریانوردی بر اساس کنوانسیون دریایی سولاستحلیل SWOT اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر
تولید نانو ذرات سیلیس از پوسته برنج با تکنیک دوستدار محیط زیست جهت سنتز سبز کاتالیستMCM-۴۱ ، برای حذف هیدروکربن های حلقوی BTEXS
رفاه اجتماعی و توسعه پایدار روستایی
نظریه های جامعه شناسی و محیط زیست
کاربرد شاخص NIPI به منظور ارزیابی خطر مقادیر فلزات سنگین موجود در گرد وغبار
دیدگاه روانی اجتماعی مدیریت یکپارچه پسماند
ظروف یکبا ر مصرف زیست تخریب پذیر و نقش آن در توسعه پایدار
اثرات تلفیقی کودهای شیمیایی، زیستی NPK ، دامی و بایوچار بر اسانسگیاه بادرشبو Dracocephalum moldavica L.
بررسی روند و خصوصیات مکانی خشکسالی هواشناسی در حوزه آبخیز کارون
بررسی معادلات و روابط ریاضی انتشار و چگونگی پخش آلاینده های نفتی در خاک
بررسی انواع روش های بازیابی انرژی از پسماند و نقش آنهادر دستیابی به اهداف توسعه پایدار
بررسی تکثیر گیاهان دارویی از طریق ریزازدیادی با محوریتشرکتهای دانشبنیان (مطالعه موردی: گل محمدی)
برنامه ریزی جهت توسعه گردشگری متمرکز در بخش آسارا استانالبرز
ریخت شناسی دانه گرده برخی از گونه های تیره کاسنی درغرب ایران
Negative and Positive Effects of Different Nanoparticles Released into the Environment
اثرات هورموتیک قارچ کش متیل تیوفانات بر عامل بیماری لکه قهوه ای برنج Bipolaris spicifera)
تهیه بیلان آبخوان دشت اردبیل به منظور مدیریت پایدار
بررسی وضعیت شوری خاک در اراضی کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره لندست(مطالعه موردی: شهرستان شوشتر)
بررسی عوامل زیست محیطی بر سرمایه اجتماعی
مقایسه ترکیبات اسانس پوست میوه در برخی کولتیوارهاینارنگی
چالش های تخریب و نابودی محیط زیست از منظر حقوقی با تاکید بر دریاچه ارومیه
بررسی و ارزیابی اهمیت آموزش زمین شناسی زیست محیطی به عنوانزیرشاخه و تلفیقی از دو دانش زمین شناسی و محیط زیست
محیط زیست و طبیعت در قاموس شعرا
بررسی تاثیر تنش سرما بر مراحل مختلف رشدی چند گونه ی آویشن
ارزیابی توان اکولوژیک زاگرس مرکزی (مطالعه موردی:منطقه آبخیز بویر احمد)
تعیین بهترین معیارهای انتخاب جهت پایداری عملکرد ارقام گندم نان درشرایط تنش گرما
شناسایی بهترین ارقام گندم نان متحمل به شوری در شرایط مزرعه
معرفی بهترین معیارهای گزینش جهت پایداری عملکرد ارقام گندم نان درشرایط تنش شوری
نقش آنتی اکسیدان ها در پاسخ به تنش های محیطی