Articles Stat:
Number of Articles: 88Number of Proceeding pages: 589
Papers View: 107331
The first scientific research conference of Iranian food sciences and industries
The first scientific research conference of Iranian food sciences and industries In date 2015-10-16 by ,انجمن توسعه و ترويج علوم و فنون بنيادين in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The first scientific research conference of Iranian food sciences and industries
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The first scientific research conference of Iranian food sciences and industries
اینولین و کاربرد آن در صنعت لبنیات
مروری برخواص ضد میکروبی پوشش های غنی شده با نانو اکسید رویدرصنایع بسته بندی
اثرات استفاده از پروبیوتیک در جیره غذایی بر شاخص های رشد و باز ماندگی از رشد
پروبیوتیک ها و نقش آنها در پیشگیری و درمان بیماریها
کاربرد بیوسنسورها در سلامت و امنیت غذایی
بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال 1392
مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار (Citrus sinensis var ) پرتودهی بر عمر انباری پرتقال والنسیا (Valencia)
بکارگیری ویژگیهای رنگی در جداسازی تصویر خرما از زمینه جهت درجه بندی آن به روش بینایی ماشین و پردازش تصویر
بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص آنتی اکسیدانی و حسی ماست
اندازه گیری میزان فنولیک کل و مقدار کمی کوئرستین در عصاره برگتوت سفید و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس برگ توت سفید
بررسی تاثیر استفاده از تیمار نیتریک اکسید بر کیفیت تغذیه ای قارچ(Agaricus bisporus خوراکی)
غنی سازی مواد غذایی با استفاده از ریزمغذی ها: روی و ویتامین D3
تاثیر هیدروکلوئیدها بر روی خواص نان بدون گلوتن
اثر فرآیند های مختلف حرارتی و غیر حرارتی روی پایداری آنتوسیانین ها
اندازه گیری فلزات سنگین آهن، روی، مس، نیکل، کادمیوم و سرب در صمغ خوراکی تراوید شده از درخت ارژن (Amygdalus haussknechtii) در مناطق مختلف ایران: تحلیل واریانس
ارزیابی ویژگیهای کیفی ارقام گندم ایرانی و تاثیر آن بر صفات بیسکویت
تاثیر اسانس مرزنجوش بر رشد قارچ ها در دوغ حاوی صمغ زدو
تاثیر صمغ زدو بر خواص کیفی، رئولوژیکی و حسی دوغ حاوی اسانس مرزنجوش
اثر صمغ زدو بر پایداری و خواص رئولوژیکی مخلوط شیر- آب آناناس
اثر صمغ زدو بر خواص کیفی و حسی مخلوط شیر- آب آناناس
اهمیت و ارزش تغذیه ای پروتئین حاصل از فیله گوشت مرغ و افزایش عمر ماندگاری این محصولات
تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ
بررسی تاثیر زمان رسیدن بر خصوصیات فیزیکوشیمیای پنیر سفید آب نمکی تهیه شده از شیر گوسفند
تاثیر افزودن آنزیم لیپاز بر روی ویژگی های حسی پنیر سفید آب نمکی تهیه شده از شیر گوسفند
مطالعه سینتیکی جذب رنگینه اسید نارنجی 7 از محلول آبی با استفاده ازپوسته اصلاح شده فندق
مروری بر تولید مربای رژیمی تمشک و انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی
مقایسه میزان آمیلوز نشاسته سه واریته گندم ایرانی و تاثیر آن بر میزان حلالیت نشاسته
اهمیت فناوری نانو در بسته بندی ضد میکروبی گوشت و فرآورده های جانبی
بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی بره موم
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره اتانولی و آبی برگ گیاه شویدAnethum graveolens L. برداشت شده از شهرستان تنکابن
مطالعه برهمکنش پروتئین بتالاکتوگلبولین شیر و رسوراترول در حضورمیدان الکترومغناطیس 099 مگاهرتز توسط طیف سنجی فلورسانسهمزمان
بررسی اثر آنتی اکسیدانی زردپوبه بر کیفیت گوشت سینه مرغ در شرایط نگهداری در سردخانه
بررسی امکان استفاده از صمغ ریحان و ژانتان در تولید پنیر سفید کم چرب ایران
اصلاح الگوی مصرف چربی ها از منظر طب سنتی – اسلامی و علوم جدید
بررسی مرطوب کننده ها و خواص کاری انها از منظر طب سنتی و صنایع غذایی
سلنیوم؛ عنصری با کاربری های گسترده
استفاده اثرات ضد میکروبی اشعه UV در صنایع غذایی
بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ
کاربردهای نانوذرات و نانوساختارها در نگهداری مواد غذایی
جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین
معرفی فناوری نوین در صنعت بسته بندی
اصلاح سطح ترکیب میان حفره HMS با پلی آنیلین جهت حذف رنگزای اسید زرد 49 از محیط های آبی
تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذاییدرشهرستانهای استان تهران
مطالعه تاثیر کاربرد مقادیر مختلف کمپوست زباله شهری بر موجودی عناصر غذایی وخصوصیات خاک و رشد و عملکرد علوفه ای ذرت
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکی در شیرهای خام و پاستوریزه استان سمنان
مروری جامع بر بهداشت مواد غذایی
تاثیر کورکومین بر روی فعالیت آنزیم تریپسین
تهیه نانوسیلیکای آمین دار شده جهت حذف رنگزای آزو قرمز راکتیو 198 ازمحیطهای آبی
بررسی جذب رنگزای اسیدی آبی 26 و تجزیه و تحلیل ترمودینامیک فرآیند جذب روی کامپوزیت HMS / پلی آنیلین
سین بیوتیک و اثرات مفید آن بر سلامتی
فرمولاسیون فیلمهای نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم به روش اکسترودر مخلوط مذاب
اثر ضدمیکروبی اسانس شوید بر مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس ( K. marxianus ) در دوغ ایرانی
بررسی جذب رنگزای اسیدی آبی 62 و ایزوترم های جذب (جذب لانگمیر وجذب فردریش) روی کامپوزیت HMS / پلی آنیلین
تاثیر غلظتهای مختلف vivapur MCG بر رنگ سس مایونز کم کلسترول و با چربی کاهش یافته
بررسی جذب رنگزای اسیدی آبی 26 و تجزیه و تحلیل مدل سنیتیکی جذبروی کامپوزیت HMS / پلی آنیلین
ساخت مخلوط زیست تخریب پذیر پلی کاپرولاکتون نشاسته و تقویت آن با -نانوذرات رس برای کاربرد در صنایع بسته بندی مواد غذایی
رویکرد فناوری نانو در صنایع غذایی
اثرات آنزیم پکتیناز در استحصال آبمیوه و خواص ریولوژیکی آن
خشک کردن آلبالو با استفاده از روش ترکیبی اسمز و فراصوت
تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی
تاثیر به کارگیری صمغ های زدو و کربوکسی متیل سلولز بر بعضی ازویژگیهای فیزیکو شیمیایی کیک اسفنجی
آشنایی با هیدروکلوئید زدو
بررسی میزان سرب و کادمیوم موجود در برندهای مختلف خارجی مسواک
تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی
مروری بر فواید بتاسیتواسترول در سلامت انسان
مروری بر به کارگیری بهبود دهنده های مختلف بر خواص رئولوژیکی خمیر ومدت ماندگاری فرآورده های نانوایی غنی شده با آرد حبوبات
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)
بررسی روند تغییرات برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آبمیوه معمولی ودارویی طی نگهداری در یخچال، تاریکی و نور
بررسی اثر مکانیسم حرارت دهی توسط مایکروویو
مروری بر اهمیت و نقش انگور در امنیت غذایی
بررسی خصوصیات رنگی مربای تمشک رژیمی با استفاده از استویا
استفاده از نگهدارندههای طبیعی در افزایش مدت زمان ماندگاری روغن های گیاهی
باسیلوس کواگولانس به عنوان یک پروبیوتیک ارزشمند
استفاده از پلیلایزین به عنوان یک ترکیب ضد میکروب طبیعی
تولید کنسانتره انگور شاهانی با روش مایکروویو
تاثیر فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه نشاسته و کیتوزان
تاثیر صمغ گوار و موسیلاژ بامیه به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیاتماست
مقایسه اثر ضد باکتریایی اسانسهای بادرنجبویه ( Melissa officinalis L ) وبادرشبو ( Dracocephalum moldavica L) در برابر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
تأثیرافزودن هیدروکلوئیدها و کربوکسی متیل سلولز بر ماست قالبی کم چرب
تأثیر افزودن صمغهای گوار و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای حسی و رئولوژیکی ماست قالبی تولیدی ازشیر کم چرب گاو
اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچی اسانس میخک در سامانه فراورده گوشتی
ررسی حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) اسانس میخک بر برخی باکتری ها و قارچ ها
استفاده از اسانس های گیاهی بر افزایش ماندگاری در پنیر
آشنایی با کیک بدون گلوتن
بررسی اثر شیر و فرآورده های آن بر روی ویژگی رنگ سوسیس
کاربرد فیبر محلول بتا گلوکان درمحصولات لبنی