Articles Stat:
Number of Articles: 87Number of Proceeding pages: 736
Papers View: 83403
The second scientific research conference of Iranian food sciences and industries
The second scientific research conference of Iranian food sciences and industries In date 2016-10-14 by ,انجمن توسعه و ترويج علوم و فنون بنيادين in City Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The second scientific research conference of Iranian food sciences and industries
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in The second scientific research conference of Iranian food sciences and industries
ویژگی های حاصل از ارزیابی حسی نمونه های نعناع خشک شده در دو روش سنتی و مایکروویو
افزایش مدت نگهداری گوشت گاو چرخ کرده با مواد ضد میکروبی تولید شده توسطلاکتوباسیلوس دلبروکی دردمای یخچال
کاربرد جاذب های رطوبت در بسته بندی مواد غذایی
بررسی روش های تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
مروری بر ترکیبات و ویژگی تفاله گوجه فرنگی
اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی بر پایداری اکسیداتیو و روغنهای خوراکی
غذاهای فراسودمند: پروبیوتیک، پریبیوتیک و سین بیوتیک
بررسی کپک و مخمر در نان نانوایی های شهرستان ابهر درسال 1395
تأثیر آنزیم آلکالاز بر خواص ضداکسایش، عملکردی و حسی پپتیدهایحاصل از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو
بیوسورفکتانتها: کاربردها، ویژگیها و چالشهای پیش رو
بررسی جو سازمانی برای شکوفایی خلاقیت کارکنان جهت استقرار کایزن در شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان
کاربرد حسگرها و نانو حسگرها در فرآورده های شیلاتی
تشخیص رشد باکتری E.coli توسط نانو حسگر اصلاح شده با گرافن اکسید در مناهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
مقایسه ساختاری کلاژن محلول در اسید استخراج شده از پوست کپور نقره ای Hypophthalmichthys molitrix) با کلاژن نوع I مهره داران
بررسی تولید نانو حجیم بدون کلوتن با استفاده از هیدروکلودیدهای زانتان آگار و دانه خرنوب
بررسی ارزیابی های فیزیکی و شیمیایی نان حجیم بدون کلوتن با استفاده از هیدروکلودیدهای زانتان آگار و دانه خرنوب
اندازه گیری مقدار ویتامین ث در نمونه آب پرتقال با روش ولتامتری موجمربعی
مروری بر غنی سازی بستنی
مروری بر کاربرد فیلمها و پوششهای خوراکی حاوی اسانسهایگیاهی به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی
شیر و تاثیر آن بر جلوگیری از بیماری ها
بانک شیر مادر
بررسی اثر پری بیوتیک قند تاگاتوز و فیبر اینولین در تولید بستنی سین بیوتیک وانیلی
غنیسازی مواد غذایی با فیتواسترول به منظورکاهش جذب کلسترول
استفاده از هیدروکلوئیدها در محصولات لبنی
مروری بر کاربرد و سلامت فناوری نانو در بستهبندی مواد غذایی
بررسی ویژگی ها ی کیفی ماست ها ی سنتی عرضه شده در شهر همدان
بررسی میزان آلودگی سیستی سرکوس تنیاکولیس در گوسفندان کشتار شدهدر کشتارگاه صنعتی همدان
بررسی اثر افزودن پودر ماش بر روی خصوصیات کیفی ماست
بررسی بار میکروبی کل و جداسازی باکتری باسیلوس سرئوس در گوشتهای خام (گوسفند، گوساله، شتر، مرغ و بوقلمون) عرضه شده در مراکزتوزیع شهرستان شیراز
پوشش های ضدباکتری بر پایه کیتوزان- نانو نقره
استخراج کلاژن نوع یک از ماهی کپور سرگنده Aristichthys nobilis با روش محلول در اسید
بررسی عوامل موثر بر تشکیل آمین بیوژنیک در پنیر و روش های کاهش آن
روش های نوین نگهداری گوشت با تأکید بر فشار هیدرواستاتیک بالاو اشعه دهی ( مروری )
غذاهای فراسودمند و جوانه های خوراکی
آسم و افزودنی های خوراکی
بررسی امکان جایگزینی شکر با استویا در تولید کیک میوه ای حاوی پوره موز و ارزیابی خواص حسی و تصویری محصول نهایی
مروری بر خصوصیات تغذیه ای و درمانی کفیر در صنایع غذایی
ویژگیهای نوشیدنی کامبوجا تولیدشده بااستفاده از ملاس نیشکر به عنوانمنبع کربن
تولید پنیربدون استارتر به روش UF، محصولی فراوری شده با ارزش از لحاظ اقتصادی
مقایسه تاثیر فاز روغنی پالم و چربی شیر در انکپسولاسیو کاتچین به روش نانوامولوسین
تولید کیک میوه ای پری بیوتیک با استفاده از فیبر سیب و بررسی خصوصیت بافتی و حسی آن
بررسی امکان استفاده از فیبر سیب در تولید کیک میوه ای پری بیوتیک و ارزیابی خواص فیزیک و شیمیایی و حسی محصول نهایی
اثر بکارگیری آرد دان کینو آ Chenopodium quinoaq و امواج فراصوت در تولید کیک روغنی
بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد دانه کینوآ Chenopodium quinoaq در تولید کیک روغنی و ارزیابی خواص حسی و تصویری محصول نهایی
تولید نوشیدنی فراسودمند و تخمیری کامبوجا با استفاده از چایسفید، سرکه سیب و قند مایع خرما
مطالعهای بر خواص و معایب خردل در مواد غذایی
بررسی چربیهای جانشین کره کاکائو و مطالعهی خصوصیات وترکیبات آنها
تعیین نرخ بازدهی سرمایه گذاری صنعت روغن نباتی استان تهران
بیو سورفاکتانتها و کاربردهای آن
عمل آوری پنیر و تغییرات بیوشیمیایی در آن
استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا و اثر آن بر میکروارگانیسم ها
خواص و کاربردهای آنزیم های مبدل نشاسته از خانواده آلفا آمیلاز
پیامد های ناشی از عدم رعایت بهداشت در کارگران نانوایی ها
تاثیر اسانس زنیان و مورد بر بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های تولید شده بر پایه کربوکسی متیل سلولز
بررسی و مطالعه آنالیز شیر دامداری های صنعتی شهریار
بررسی سنجش میزان فنول تام عصاره های متانولی، دی کلرومتانیو اتیل استاتی اندام هوایی گیاه شور بوته ای (درخت آسا) Coroxylon dendroides
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی، دی کلرومتانی واتیل استاتی اندام هوایی گیاه شور بوتهای (درخت آسا) Coroxylon dendroides
بررسی تاثیر غوطه وری در محلول NaCl در کاهش میزان اکریل آمید سیب زمینی سرخ کرده
کاربرد عصاره گیاه شور بوتهای (درخت آسا) dendroides Coroxylon و گیاه آشنیان Seidlitzia Rosmarinus در فرآوری انگور
بررسی تجویز مکمل خوراکی روی برای نوزادان نارس و کم وزن برای سن حاملگی
روشهای ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در گیاهان دارویی
بررسی روشهای استخراج و شناسایی ترکیبات آنتی اکسیدانی درگیاهان دارویی
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید تولید شدهبه روش اولترافیلتراسیون طی دوره رسیدن
ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید تولید شده به روش Wheyless طی دوره رسیدن
تاثیر جایگزینی آب ماست با شیر سویا برخواص ارگانولپتیکی نوشیدنیفراسودمند
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی و پنیر فتا
بررسی اثر آنتی اکسیدانی سیستم آنزیمی گلوکزاکسیداز کاتالاز در -شیر کملاکتوز
تاثیر عصاره مرزه کوهی (Satureja hortensis) همراه با پوششخوراکی آلژینات سدیم بر کیفیت میکروبی گوشت مرغ طی دورهنگهداری در شرایط سرد ( 4 درجه سانتیگراد)
بررسی زندهمانی باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در نوشیدنی کامبوجا
بهینه سازی فرایند خشک کردن شلغم به روش اسمز و خشککردن تکمیلی هوای داغ
بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز بر رنگ شلغم خشک شده به روش IMAG J
بررسی امکان پذیری تولید شلغم خشک شده با پیش تیماراسمزوخشک کردن تکمیلی هوای داغ
سنتز نانو ذرات گرافن با کاربرد در صنایع غذایی
مسمومیت با قرص برنج
بررسی کنتیک تغییرات رنگ طی خشک کردن هوای داغ برش های هویج اسمزشده در محلول چای ترش
اثر تیمار حرارتی سبوس برنج و سبوس جو دوسر بر روی ترکیبات شیمیایی آنها
اثر تیمار حرارتی سبوس برنج و سبوس جو دوسر بر روی ترکیبات فنولیک،آنتی اکسیدانی و پایداری سبوس های فرآوری شده
بررسی اثر استفاده از سبوس تثبیت شده برنج و جودوسر در تولید برنج کتهفراسوند
پایدارسازی سبوس برنج و سبوس جو دوسر با استفاده از حرارت و اثر حرارت بر ترکیبات آنها
تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شلغم خشک شده به روش هوایداغ
تاثیر پیش تیمار اسمزی بر روی خصوصیات کیفی شلغم خشک شده به روش هوای داغ
بررسی استخراج روغن از یاختههای میکروبی و ارزش تغذیهای آن
مروری بر اهمیت بسته بندی و روش های مختلف آن در صنایع غذایی
مروری بر مطالعه غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک ونقش و کاربرد آنها در سلامتی و جلوگیری از بروز بیماری ها
مروری بر کاربردهای متنوع نانوتکنولوژی در صنعت مواد غذایی
مروری بر فساد وآلودگی مواد غذایی و راه های پیشگیری وایمنی آن
تاثیر اولتراسوند در فراوری مواد غذایی