Articles Stat:
Number of Articles: 362Number of Proceeding pages: 2364
Papers View: 788033
1st National Food Security Seminar
1st National Food Security Seminar In date 2011-05-18 by Islamic Azad University of Savadkouh,دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه in City Savadkuh was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 1st National Food Security Seminar
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 1st National Food Security Seminar
بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی
تولید پودر شیر کم لاکتوز طعم دار با استفاده از دستگاه خشککن پاششی Spray dryer نیمه صنعتی در جهت ارتقا امنیت غذایی گروههای خاص
برسی همبستگی طول و وزن ماهی کفال طلایی حوزه جنوبی دریای خزر با تجمع فلزات سنگین سرب، کادمیم و مس در بافت عضله
افزایش زمان ماندگاری خاویار ایران با استفاده از پوشش های بسته بندی نانونقره در فاز کلوئیدی
بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور
اثرات بافتی فیله های ماهی سفید Rutilus ferissi kutum غنی شده با دو نوع متفاوت از پلی فسفات ها: سدیم تری پلی فسفات و تتراسدیم پیروفسفات
بررسی الودگی لاشه گاوها به سارکوسیست درکشتارگاه اقلید
ارزیابی روشهای میکروبیولوژی در جداسازی کپک ها ومخمرها با استفاده از محیط های کشت YGC / DG18 / DRBCA
ارزیابی بیشترین تعداد احتمالی اشرشیاکلی در همبرگرهای صنعتی ایران
تعیین میزان افلاتوکسین B1 و کل و اکراتوکسین در اردگندم استان مازندران در سال 1388
تاثیر جایگزینی چربی به وسیله روغن کنجد و هیدروکلوئیدها برخواص رئولوژی، کیفی و پروفیل اسید چرب در کیک
تاثیر هیدروکلوئیدها دربهبود طعم و احساس دهانی نوشیدنی حاصل از تخمیر آب پنیر
ارزیابی افلاتوکسین توتال در چای
استفاده از تکنیک بسته بندی اتمسفر اصلاح شده به منظور افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل الا
مقایسه برخی از ا سیدهای چرب ضروری در روغن ماهی خام و تصفیه شده ماهی کیلکا
فناوری میکرواری روشی نوین در جهت توسعه صنعت غذا
معرفی محصول جدید لبنی - نوشیدنی شکلاتی بر پایه آب پنیر
خصوصیات و تغییرات برخی مواد بسته بندی برای غذاهای تحت تاثیر تابش
بررسی ویژگیهای ارگانولپتیکی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چربی غنی شده با اینولین و پروتئین تغلیظ شده شیر WPC
امکان سنجی تهیه کامپوزیت های طبیعی کاه گندم - پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی
بررسی بقایای انتی بیوتیک ها در شیرهای پاستوریزه ی استان خراسان شمالی
اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی
معرفی نرم افزار CARVER+Shoc در پیشگیری از بیوتروریسم غذایی
مطالعه روشهای تثبیت سبوس برنج در سطح غرب مازندران
بررسی تولید و تجارت غذاهای با استاندارد حلال و رونق اقتصادی حاصل از آن در صنایع غذایی
بررسی شیوع الودگی به سیستی سرکوس بویس وخسارتهای ناشی از آن در کاهش امنیت غذایی د رگاوهای کشتار شده در استان مازندران طی سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷
تعیین و مقایسه میزان افلاتوکسین توتال در برنج داخلی و وارداتی و بررسی تاثیر نحوه پخت بر مقدار آن
اثرات غوطه وری در محلول تری پلی فسفات سدیم و بسته بندی تحت خلا برتغییرات شیمیایی ، میکروبیولوژیکی و حسی ماهی سفید طی نگهداری در یخ
استویا معجزه ای از طبیعت
اثرات فسفات روی ظرفیت نگهداری آب فیله های ماهی سفید Rutilus ferissi kutum نگهداری شده در یخ
امنیت غذایی و ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی
خمیر منجمد ماهی (سوریمی) برگر ماهی (فیش برگر)
ارزیابی ویژگیهای شیره خرمالو با رویکرد تولید صنعتی و استفاده از آن در فرمولاسیون های غذایی
ارزیابی مدلهای ریاضی پیشگو در تخمین Shelf life فراورده های غذایی
مروری بر جدیدترین دستاوردهای مهندسی خوردگی در صنایع غذایی
بررسی اثار ضایعات کشاورزی و تاثیر آن بر امنیت غذا و مسائل اقتصادی ناشی از آن
بررسی اثر عوامل عملیاتی بر اندازه میکروکپسول روغن ماهی
بررسی تاثیر افزودن ارد باقلا به ارد ستاره برخصوصیاتکمی و کیفی خمیر و نان
بررسی میزان الودگی شیر به بروسلا در گوسفندان دامداریهای اطراف شهرستان ارومیه با استفاده از تست رایت و رزبنگال
ارزیابی و بررسی رنگ در مارمالاد سنتی به رب
ارزیابی خصوصیات انتی اکسیدانی و رادیکال گیرندگی عصاره اتانولی برگ گیاه سنا
روند بیاتی نان بسته بندی شده در اتمسفر تغییر یافته
تولید بذر سالم بلوط بعنوان یک ماده غذایی از طریق کاهش مصرف سموم با استفاده از تله های فرمونی در کنترل مخرب ترین افت بلوط جوانه خوار بلوط Tortrix viridana L. در اذربایجان غربی
روشهای جدید تعیین تقلب در روغن زیتون
روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن
بررسی الودگی میکروبی در سس های مایونز یکبارمصرف
بررسی میزان الودگی باکتریایی تعدادی از ابهای معدنی در سال 1389
انقلاب ابی راهبرد بخش کشاورزی ایران جهت تحقق امنیت غذای در سند چشم انداز 1404
بررسی خواص انتی اکسیدانی عصاره برخی از گیاهان
خواص ضدمیکروبی اسانسها در نگهداری مواد غذایی
اثر کاپاراگینان برویژگی پایدارکنندگی کربوکسیل متیل سلولز در شیر - آب تمشک
تولیداسید لینولئیک کونژوکه اسید چرب عملگرا به روش میکروبی
RFID و امنیت غذایی
ارزیابی اندازه و شکل در فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین
بررسی اثر سدیم هگزامتافسفات برفراوری کنسرو لوبیا چیتی
ظروف یکبار مصرف دوست یا دشمن
اثر اشعه گاما در ثبات انتوسیانین وماندگاری مختلف اب انار
بررسی میزان تشکیل اکریل امید در انواع کماچ سهن تولید شده در استان کرمان به روش LC-DAD
شناسایی غذاهای مهندسی ژنتیک شده تراریخته در ازمایشگاه های مواد غذایی
ایمنی فراورده های گوشتی عمل اوری شده
نقش مواد غذایی در انتقال انگل توکسوپلاسماگوندی به انسان
بررسی میزان شمارش کلی میکروبی شیر پاستوریزه مصرفی شهرستان بیرجند در دو فصل زمستان و بهار
بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان
تاثیر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های ضایعات پس از پخت ماهی تن با استفادها ز انزیم الکالاز
کاربرد تکنولوژی هردل برایمحصولات ماهی در کشورهای در حال توسعه
اثر زمان بردرجه هیدرولیز پروتئین های هیدرولیز شده سرماهی تن زردباله
اثر تیمارهای مختلف امواج فراصوت برراندمان روغن استحصالی از دانه های روغنی
تاثیر هیدراتاسیون درکاهش مقدار اسید فیتیک سبوس گندم با دو اندازه متفاوت
کاربرد انتوسیانین استخراج شده از زرشک در فراوری موادغذایی
ایمنی در ابزی پروری با کاربرد اوزون
بررسی تاثیر KCl برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر سفید UF ایرانی
بررسی اثرات انتی اکسیدانی ترکیبات فنلی سبوس برنج درروغن ماهی
بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5
روشهای استخراج کاراگینان و کاربرد آن در صنایع غذایی
بررسی نقش جاذبه های طبیعی ورزشی در انتخاب مقصدگردشگران استانهای مازندران و گلستان
بررسی فصلی افلاتوکسین در شیر
اثرات زیستی بیس فنول A با تاکید بر تقسیمات میوزی تخمک
بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E,C جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد پرورشی Acipenser ruthenus
بررسی ضرورت بسته بندی فراورده های با منشا دامی در امنیت صنایع غذایی
کاربردهای فناوری نانو دربسته بندی و سلامت مواد غذایی
تعیین ترکیبات فرار حاصل از اکسیداسیون درروغنهای غنی شده با اسید لینولئیک کونژوکه اسید چرب عملگرا
خطرات ناشی از اکریل امید موجوددر غذا و کنترل تولید آن
حداقل فراوری از فراوری های نوین در تکنولوژی موادغذایی
چگونگی مکانیسم اثر پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها غذاهای عملگرا د ربیماریهای مختلف
تخلیص امگا - 3 با اوره
تاثیر بتاگلوکان قسمتی از جو در پاستا و نان فیبر بالا
میکروکپسولاسیون امگا -3
بررسی مهاجرت a - (Migration توکوفرول از بسته بندی های هوشمند بهروغن ذرت و اثر آن بر ایمنی و پایداری آن
بررسی ایمنی، فعالیت انتی اکسیدانی و کیفیت نان غنی شده با عصاره دانه انگور GSE و عصاره چای سبزGTE
تخمین میزان دریافت ایمن و مجاز روزانه اکریل امید از رژیم غذایی در انسان ها
کاربرد بسته بندی نانو د رتولید فراورده های غذایی ایمن و مناسب
بررسی روشهای کاهش اکریل امید غذاهای حرارت دیده در جهت تولید غذاهای ایمن
بررسی و تحلیل مقدار ایمن و مناسب فلوراید و دریافت روزانه آن در انواع چای
بررسی کاربرد تراریختگی و بیوتکنولوژی در تولید غذای ایمن GMF
بررسی کاربرد بسته بندیهای بااتمسفر تغییر یافته MAP د ر افزایش ایمنی و کیفیت گوشت
کاربرد پروبیوتیک در صنعت غذا بویژه فراورده های تخمیری و مزایای مصرف آن
استفاده از فرایندهای زیست تخریبی در بازیافت ضایعات
مروری بر استفاده بیوسنسورها در صنایع غذایی و اشامیدنی
نانوکامپوزیت ها برای کاربردهای بسته بندی موادغذایی
مروری بر کاربرد خشک کردن با میکروویو در مواد زنده
فناوریهای نوین و افزایش امنیت موادغذایی
تشکیل بیوفیلم و تهدید ایمنی موادغذایی
مطالعه خواص انتی اکسیدانی انتوسیانین ها در انار
اثرات پری بیوتیکی اینولین در موادغذایی
بررسی وجود و تعدادباکتریهای زنده در ماستهای پروبیوتیک
تشکیل فوران در غذا
استفاده از جو و غلات حاوی بتاگلوکان به عنوان غذاهای عملگرا
کاربرد بهینه ژلاتین ماهی به عنوان یکی از مهمترین منابع ژلاتین سالم و حلال در دنیا
فشار هیدرواستاتیک بالا روشی نوین درفراوری غیرحرارتی موادغذایی
عوامل میکروبی فساد ماهی و محصولات ماهی
مطالعه روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی
غنی سازی پنیر خامه ای با میکروکپسولاسیون امگا -3 به عنوان یک غذایی عملگر
کپسوله کردن روشی نوین در پایداری ترکیبات فرار
مدلسازی انتقال جرم سینتیک ابگیری اسمزی خربزه در حالت پایا
عسل غذایی فراسودمند
معرفی برخی ازترکیبات ضدمیکروبی لاکتیک اسید باکتریها
بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی
کلید پنجگانه غذای سالم
غذاهای عملگرا
استفاده از ازن به عنوان ماده ضدعفونی کننده
نقش صنایع تکمیلی در ارتقا امنیت غذایی و کاهش نهاده های کشاورزی
نقش و اهمیت صنعت بسته بندی در امنیت غذایی
بیسنسورها ومواد غذایی
مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی
بررسی اهمیت اکراتوکسین ها در برنج
فواید سلامت بخش کفیر شیر و کفیر شیر سویا
ارزیابی اقتصادی استانداردهای امنیت غذایی
جمعیت اسید لاکتیک باکتریها در ارتباط با فساد محصولات ماهی
جایگاه ذبح اسلامی در تولید غذای حلال
گونه های ولیک: گیاهان دارویی با خصوصیات فراسودمند
استفاده از مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در مواد غذایی
نقش باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک در کنترل رشد کپک ها
بررسی استانداردهای افزودنی های محصولات غذایی و ایمنی مصرف کننده
بررسی و امکان سنجی تولید ماست چکیده سین بیوتیک به عنوان یک غذای عملگر
افلاتوکسین در شیر و فراورده های لبنی تهدیدی بر ایمنی سلامت مصرف کنندگان
مایکوتوکسین ها و تهدید ایمنی و سلامت کودکان
بررسی عملکرد ایمنی صنایع غذایی در توسعه اقتصادی کشور
امنیت غذایی و غنی سازی و استفاده از فناوری نوین د رمحصولات دامپروری
چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics
روند تولید نوشیدنیهای پروبیوتیک غیرلبنی
نوشابه های ورزشی
محصولات ارگانیک ایمنی و امنیت غذا
اطلاعات تکنولوژی و علمی در مورد پنیر سوئیسی
کدگزاری اسید چرب ترانس
کاربرد رنگها در نوشابه های گازدار
بسته بندی هوشمند و امنیت غذایی
کاربرد فناوری زیستی در امنیت و سلامت مواد غذایی
کنترل بیولوژیک و نقش آن در سلامت غذا
بررسی اثرات هیستوپاتولوژیک پتاسیم بنزوات به عنوان نگهدارنده غذایی در ایجاد هموراژی و اسیبهای بافت جفت موش سوری نژاد Balb/c
روشهای نوین در بسته بندی موادغذایی
بررسی ویژگیهای محصولات لبنی حاوی پروبیوتیک و تاثیر آنها بر سلامت مصرف کنندگان
بررسی چندماده شیمیایی بر کیفیت میوه پرتقال رقم والنسیا
ارزیابی ضرورت برنامه ریزی در چالش تامین شیر و لبنیات جامعه به عنوان رکن اساسی تامین امنیت غذایی
بررسی کشتارگاهی میزان شیوع الودگی به سیستی سرکوس در لاشه های گوسفند و بز ذبح شده در کشتارگاه های استان مازندران طی سالهای ۸۶ و ۸۷ و نقش آنها در امنیت غذایی
بررسی میزان الودگی لاشه گاوهای کشتار شده به سارکوسیست درکشتارگاه های استان مازندران و نقش آن در امنیت غذایی
بررسی میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز در طول مدت زمان جوانه زنی در مالت حاصل از دو واریته ی جو استان گلستان
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن بر میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته جو واریته صحرا و D5
بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال
بررسی اهمیت مایکوتوکسین ها در برنج و روشهای سنجش آن
بررسی اهمیت افلاتوکسین توتال در برنج
ممانعت از عمل مولکولهای سیگنال Quorum sensing برای افزایش زمان ماندگاری محصولات پروبیوتیک
ساخت خامه کم چربی با استفاده از صمغهای طبیعی و روشهای مکانیکی
بررسی تجربی و تئوری فرایند خشک کردن کدوی حلوایی به کمک روش خشک کردن با جریان هوای گرم
مدلسازی فرایند خشک کردن کیوی به کمک ابزار هوشمند شبکه عصبی مصنوعی
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای با کمک اون مایکروویو
تخلیص اسیدهای چرب غیراشباع با اوره
میکروکپسولاسیون روغن ماهی
مقایسه روش PCR و استفاده از نانوحسگرها در تشخیص سریع الاینده های غذایی
ماندگاری سبزیجات برگی و بسته بندی پلاستیکی آن
مروری بر اثار اکریل امید در مواد غذایی و امنیت غذایی
استخراج با حلال شتاب یافته روشی نوین در استخراج ترکیبات موثره از گیاهان دارویی
استخراج با سیال فوق بحرانی معرفی و کاربرد آن در استخراج ترکیبات گیاهی
کاربرد اولتراسونددراستخراج ترکیبات فعال زیستی از گیاهان دارویی
خصوصیات بیولوژیکی لیکوپن گوجه فرنگی و نقش آن در سلامتی انسان
بررسی و شناخت انواع سموم طبیعی مواد غذایی
بسته بندیهای نوین مواد غذایی
الرژیهای غذایی و الرژی شیر
بررسی مزیت ها و محدودیتهای روشهای مختلف انکپسولاسیون باکتریهای پروبیوتیک در طی تولید و نگهداری مواد غذایی
اندازه گیری دما و میزان یخ موادغذایی با استفادها ز فراصوت جهت کنترل فساد در سردخانه ها
مهاجرت الاینده های شیمیایی ا زمواد بسته بندی به ماده غذایی
الاینده های شیمیایی حاصل از کشاورزی درمواد غذایی: مسیرهای انتقال به انسان روشهای شناسایی کاهش
مروری بر استفاده از ازن در فراوری مواد غذایی
مالتودکسترین ها بعنوان جایگزین چربی : مقاله مروری
بهبود نانهای بدون گلوتن با استفاده از افزودنی های نوین
پوششهای طبیعی سوسیس و کالباس از روده دام
مروری بر تاثیر فناوری نانو در امنیت غذایی
ارائه ی راهکار برای ساخت کیک های بدون کلسترول رژیمی در صنایع غذایی
ترکیب و بکارگیری فولات در کشتهای اولیه ماست و باکتری پروبیوتیک
تاثیر جوانه زدن و تخمیر پروبیوتیک برروی ترکیبات مواد مغذی جوی موجود در ترکیبات غذایی
نقش بسته بندی با استفاده از بیوپلیمر ها در امنیت غذایی
کاربرد نانوتکنولوژی و پلیمرهای زیستی در بسته بندی موادغذایی
فرایند تولید قندمایع از خرمای سایر ابادان و نوع و میزان مواد کمک تصفیه در فرایند
میدانهای مغناطیسی به عنوان یک روش غیرحرارتی در غیرفعال کردن میکروارگانیسم ها
کاربرد میکروارگانیسم ها در تولید رنگ
بررسی عملکرد صنعت کشاورزی و صنایع غذایی در توسعه اقتصادی کشور
بررسی رابطه بیوتکنولوژی کشاورزی با امنیت غذایی
امنیت و سلامت و سموم برنج
بررسی امنیت آب و شناسایی فلزات سنگین بوسیله طیف سنجی جذب اتمی
بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی
تاثیر هیدروکلوئیدها برسلامتی
تعیین سولفیت در مواد غذایی با استفاده از روش انالیز تزریق مایع
کاربرد عصاره دانه انگور در تامین ایمنی مواد غذایی
نقش نانوبیوحسگرها در صنایع غذایی
بررسی خصوصیات شیمیای مارمالاد به رب
مقایسه خواص فیزیکی دانه ی برنج دو رقم ایرانی و پاکستانی
بررسی تاثیر رطوبت بر خواص فیزیکی دانه های افتابگردان روغنی کشت شده در استان گلستان
نقش انزیمهای اسید لاکتیک باکتریها در طعم پنیر
بررسی خواص ضدمیکروبی مورد سبز به عنوان یک افزودنی ایمن نسبت به مواد شیمیایی
شکل گیری فوران در غذا
بررسی خصوصیات حسی و تعیین بهترین فرمولاسیون مارمالاد سنتی به رب
بررسی خواص انتی باکتریال نانوالیاف تولیدی با روش الکتروریسی در بسته بندی مواد غذایی
CLA محصول بیفیدو باکتر و موثر در سلامتی انسان
مروری بر نقش بسته بندی نوین درایمنی گوشت
کاربرد دمای انتقال شیشه ای در صنایع غذایی
ایمنی و روشهای نوین کاربرد فناوری نانو در تولید و بسته بندی مواد غذایی و اشامیدنی
بررسی یکی از کاربردهای فرایندهای غشایی در لبنیات
بررسی انتی اکسیدانهای طبیعی فنولیک و روشهای استخراجی آن
Characteristics and Applications of Microbial Starters in Meat Fermentations
روشهای استخراج و خواص عملکردی بتاگلوکان
بررسی خواص خمیر ماهی در صنایع غذایی
روشها و تکنیکهای مدیریت امنیت غذایی درایران
نقش پاربویلینگ در کاهش ضایعات تبدیل برنج ارقام مازندران
اهمیت و نقش ژرم پلاسم بومی گیاهان زراعی در امنیت غذایی اینده کشور
عناصر سمی ناچیز در ماهی دودی شده
روشهای تعیین قدرت انتی اکسیدانی انتی اکسیدانها
کاربردهیدروکلوئید درصنعت روغن
فساد کنسروهای غذایی
رهایش کنترل شده ترکیبات کاربردی در غذا
بررسی سلامت مواد غذایی فرایند شده با تکنولوژی حرارتی مایکروویو
ایزومرهای ترانس و روشهای کاهش آنها در روغنهای نباتی
پروبایوتیکهای موجود در فراورده های لبنی الزامات و اثرات سلامت بخش آنها
پاتولین موجوددر اب میوه ها و اثرات سوء آن بر سلامتی
کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی
تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی و روشهای شناسایی آنها
بررسی وضعیت میکروبی کشکهای خشک موجوددر بازار
جایگاه مکانیزاسیون کشاورزی جهت تحقق امنیت غذایی در سند چشم انداز 1404 ایران
غذاهای ارگانیک
ساختار کریستالی و نقش آن دربافت مارگارین ها و شورتنینگ ها
انتی اکسیدانهای طبیعی غلات و نقش ایمنی زای انها در ارتقا سلامت
کاربرد انتی اکسیدانهای طبیعی در پایدارسازی روغنهای خوراکی
سم زدایی موادغذایی و محیط کشت الوده به افلاتوکسین B1 توسط گونه هایی از اسید لاکتیک باکتریها
بیسنسورها و فراورده های گوشتی
نفوذ الایند ها از موادبسته بندی به مواد غذایی و خطرات ناشی از آن
تولید اسید لینولئیک کونژوکه اسید چرب عملگرا به روش میکروبی
بررسی تاثیر اضافه کردن فیبر رژیمی در فراورده های گوشتی
میدانهای الکتریکی ضربه ای چشم اندازی نوین بر فرایندهای صنایع غذایی
بررسی انواع غذاهای عملگرا کاربرد و اثرات آنها در سلامتی انسان
نگهدارنده های بیولوژیکی محصولات غذایی
نقش کشاورزی پایدار در امنیت غذایی جهان
راهکارهای غیرشیمیایی کاهش الودگی غلات به مایکوتوکسین ها و بیماریهای قارچی
غیرفعال سازی میکروبی به وسیله امواج مافوق صوت
استفاده از نانوذرات سیلور با توجه به خاصیت انتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی
بررسی استخراج کروسین از زعفران با استفاده از CO2 فوق بحرانی
الودگیها و روشهای کنترل الودگی در گوشت چالشی فراوری ایمنی موادغذایی
تاثیرات لیپیدهای عملگر در ایجاد امنیت غذایی
اثرات سلامت بخش میسو به عنوان یک غذای عملگرا در بدن انسان
اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر
استفاده ازنانوتکنولوژی در تولید و بسته بندیمواد غذایی و اثرات امنیتی این تکنولوژی بر ماده غذایی
استفاده از بسته بندی اسپتیک به عنوان یکسیستم کنترل فیزیکی برای نگهداری مواد غذایی
بررسی امینهای بیوژنیک درماهی و محصولات آن و خطر مسمومیت و سرطان با استفاده از روش TLC,HPLC و مقایسه بین آنها
تاثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت ماده غذایی و مدلسازی فرایند تنفس براساس مدل میکائیلیس - منتن
استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات
تسهیل استخراج روغن زیتون با کمک فرایند انزیمی
بررسی روشهای ارزیابی کیفیت درمیوه های ارگانیک و سنتی
بسته بندیهای هوشمند برای فراورده های دریایی
کمبوداهن و مواد غذایی غنی شده با آهن
راهکارهایی پس از برداشت برای کاهش الودگی ناشی از باکتریهای روده ای در سبزی ها
ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین
سینتیک تغییرات بافت ماده غذایی طی سرخ کردن عمیق
انتقال حرارت در مواد غذایی
روشهای ارزیابی خطراتدر مورد اکریل امید
ارزیابی خطرات میکروبی درمدلهای پیشگویانه
بررسی مدلهای مکانیسمی رفتار غیرفعال شدن میکروبی در موادغذایی
تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر درتخمیر پری بیوتیکی
بررسی کاربرد کربوهیدارت به عنوان جایگزین چربی
بررسی تاثیر میزان فسفات بر ظرفیت نگهداری آب و بافت سوسیس
ارتباط بین مدیریت نشخوارکنندگان و خصوصیات حسی پنیر: مروری
مکانیزم ها و فاکتورهای موثر بر اکسیداسیون روغنهای خوراکی
اسیدهای چرب پلی غیراشباع در ماهی: استخراج، جز به جز کردن و اهمیت آنها در سلامت
تعیین امنیت انزیمهای استفاده شده در رژیم غذایی حیوانی
برچسب گزاری اسید چرب ترانس
کلیدهای پنجگانه برای راهنمایی غذای سالم تر
ارزیابی ایمنی پروبیوتیک ها
کاربرد بیوسنسورها درکنترل کیفیت فراورده های ماهی
تعیین پاتوژن های ناشی از غذا با استفاده از بیوسنسورها
استفاده از فرایندهای زیست تخریبی در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر فراورده های پروبیوتیک غیرلبنی
اثر مایکروویو روی کاروتنوییدهای اب پرتقال
کاربرد باکتریوسین ها بعنوان مواد محافظ در مواد غذایی
بررسی بقایای انتی بیوتیکها در شیر گاو تخم مرغ و غذاهای دریایی و اهمیت آن
کاربرد ژلاتین ماهی به عنوان یکی از مهمترین منابع ژلاتین حلال د ر دنیا
تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا
استفاده از فرایند فشار بالا در فراورده های گوشتی و ایجاد امنیت غذایی در آنها
استفاده از امواج التراسوند وکیتوزان در فراورده های گوشتی
ضرورت بررسی افلاتوکسین و اثرات مخرب آن در دانه های روغنی جهت نیل به امنیت غذایی کشور
بررسی اثرات انتی بیوتیک ها و سایر مواد شیمیایی برامنیت غذایی طیور
حرارت دهی اهمی فرایندینوین درایمنی صنعت غذا
بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی
بررسی ضرورت توجه به گرایش عمومی جامعه و تاثیر آن بر چالشهای موجوددر بخش عرضه وفراوری محصولات شیلاتی مطالعه موردی
کاربرد مدلهای ریاضی به منظور پیش بینی مایکوتوکسین ها در موادغذایی
کاربرد ترکیبات ضدمیکروبی با منشا گیاهان دارویی در تامین ایمنی
نقش مسئولین کنترل کیفیت در اجرای استاندارد
کاربرد فیبرهای رژیمی در تولید فراورده های لبنی عملگر
لزوم بررسی استانداردهای مواد افزودنی درمحصولات غذایی
باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها
بررسی امکان تولید ماست چکیده سین بیوتیک به عنوان یک محصول فراسودمند
افلاتوکسین در شیر و فراورده های لبنی تهدیدکننده سلامت و ایمنی غذا
تولید ماست کم چربی غنی شده با اینولین و پروتئین تغلیظ شده شیر WPC و بررسی ویژگیهای ارگانولپتیکی و فیزیکوشیمیایی آن
مطالعه خطرات تهدید کننده سلامت کودکان در رابطه با مایکوتوکسین ها
سیستم HACCP مکمل ا ستاندارد در برقراری ایمنی غذا
کنترل رشد کپک ها و مایکوتوکسین ها با استفاده از باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک
بیوتکنولوژی کشاورزی ایمنی غذا
اثرات تابش بر مواد غذایی
اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی
اهمیت اقتصادی و کاربردی جلبک در تغذیه انسان دام و ابزیان
بررسی خطرات باقیمانده سموم کشاورزی در موادغذایی
فرایند اسپتیک در صنایع غذایی
تولید تره هالوز توسط مخمرها و جنبه های بیوتکنولوژی آن با تاکید بر کاربردهای آن درصنایع غذایی
فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری
بررسی عوامل موثر برامنیت بیولوژیکی مواد غذایی
روشهای تعیین و شناسایی امین های بیوژنیک
اکریل امید و نقش آن در تهدید امنیت غذایی
گیاهان واسطه انتقال عناصر سنگین از خاک به انسان
معرفی امین های بیوژنیک
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ماست پروبیوتیک سویا به عنوان غذای عملگرا
غنی سازی بیسکوییت با دانه افتابگردان با اسید اولئیک بالا و ارد پوست جو: تاثیرات تغذیه ای عناصر سنگین و ویژگیهای فیزیکی
رویکردی نو به راهبرد امنیت غذایی
نقش نوشابه های ورزشی در سلامت انسان
کاربرد بسته بندی ماندگاری بالا MAP در ماهی سفید
تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم
پروبیوتیک ها از پژوهش تا مصرف کنندگان
پنیر پروبیوتیک ها: فواید سلامتی و جنبه ثبات آن
چالشهای موجود برای فناوری غذاهای پروبیوتیک در اینده
باکتری پروبیوتیک : ایمنی و فناوری و خواص عملکردی آن
بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی
بیوتکنولوژی مواد غذایی
اثرات توکسیکولوژیک نانوتکنولوژی برامنیت غذایی
غنی سازی مواد غذایی با استفاده از تریتیکاله به عنوا ن جایگزینی برای گندم
تعیین افلاتوکسین توتال در چای به روش الایزا
پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو
ملامین در مواد غذایی
غیرفعالسازی میکرواورگانیسم ها به وسیله امواج رادیویی
بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاوی سبوس گندم معمولی و فراوری شده
بررسی مدل خشک کردن ورقه های نازک سیب در خشک کن لایه نازک
کاربرد ترکیبات فنولی در تولید فراورده های لبنی عملگر
نانواینکپسولاسیون مواد بیواکتیو
بررسی تلقیح همزمان باکتریهای ازوسپیریلوم لیپوفروم و سودوموناس فلورسانس تحت سطوح مختلف نیتروژن برعملکرد و کارایی نیتروژن در گیاه جو
تغییر وضعیت اب و هوا و ایمنی مواد غذایی
استفاده زیستی از اب پنیر برای تولید اسید لاکتیک
بهینه سازی میزان مطلوبیت نوشیدنیهای کم چرب پروبیوتیک جدید
بررسی مدت زمان جوانه زنی روی میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته ی جو استان گلستان
برسی تاثیر مدت زمان خیساندن بر میزان فعالیت انزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته جو واریته صحرا ، لاین D5
اثر فشار هیدرواستاتیک بالا و حلال فوق بحرانی در نگهداری مواد غذایی
کاربرد فیلمهای خوراکی و بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
فناوری تشعشع پالسهای گاما در ایمنی و بهداشت مواد غذایی
بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات
بسته بندی هوشمند در زنجیره توزیع ماهی و ابزیان
میکروانکپسوله کردن روغن ماهی به روش spray drying
مروری بر پپیتیدهای فعال زیستی
بررسی میزان وقوع مسمومیت های غذایی با منشا باکتریایی و تخمین خسارات اقتصادی ناشی از آن در شهر مشهد اوایل خرداد ماه لغایت اوایل شهریور ماه 1389
تاثیر بسته بندی درعمر مفید گوشت شترمرغ
هیدروژناسیون بیولوژیک روغن