Articles Stat:
Number of Articles: 512Number of Proceeding pages: 3977
Papers View: 569254
Third National Conference on Food Security
Third National Conference on Food Security In date 2014-02-26 by Islamic Azad University of Savadkouh,دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه in City Savadkuh was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third National Conference on Food Security
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in Third National Conference on Food Security
گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان
بررسی وضعیت تغذیه ای کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی واحد پزشکی تهران در وعده غذایی ناهار و مقایسه آن با مقادیر توصیه شده روزانه
تاثیر فرایند حرارتی برفاکتورهای میکروبی و سلامت کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکش شده با لعاب تمپورا
مروری بر روش های نوین استخراج روغن
بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال
کاربرد حلال فوق بحرانی در استخراج روغن ها و اسانس های گیاهی
تاثیر دمای استخراج بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن کلزار
بررسی تأثیر عصاره های آویشن و رزماری بر شاخص پلی- ان در گوشت چرخ شده فیتوفاگ در شرایط انجماد
مقایسه میزان شیوع آلودگی گوشت مرغ مصرفی بسته بندی وغیربسته بندی به سالمونلادرشهر امل
خصوصیات بالینی، آزمایشگاهی و اپیدمیولوژیک بیماران مبتلا به بروسلوز در منطقه سیستان (یک مطالعه گذشته نگر روی حدود 64 بیمار)
بیماری تیلریوزوراههای مقابله با آن دردامهای منطقه سیستان
مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان
کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در فرآورده های شیلاتی
مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی های هوشمند و فعال در فرآوردهای گوشتی و آبزیان
تاثیر تخلیه شکمی بر خواص شیمیایی میکروبی حسی اردک ماهی (Esox lucius) حین نگهذاری به حالت انجماد
اندازه گیری ترکیبات آلی فرار تولید شده در فرآیند ماست بندی و هوای داخلی ماست بندی: مطالعه موردی
تاثیر روش استخراج بر خصوصیات روغن گلرنگ
بررسی تاثیر نوع پرس بر خصوصیات کیفی روغن آفتاب گردان
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز برروی خواص ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیر نشاسته ساگو
مقایسه اثرات اثر ضد سرطانی ترکیبات فنلی موجود در مغزهای پسته و گردو با استفاده از تست ایمز
تولید نان از گندم های سن زده کمکی بر امنیت غذایی کشور
تزرسی اثز کزتوکسی هتیل سلولش تز روی خواص هکانیکی فیلن های خوراکی سیست تخزیه پذیز نشاسته ساگو
اثرات سوء سوزاندن بقایای گیاهی مزارع و روشهای جایگزین آن بمنظور حفظ محیط زیست و تولید پایدار
مطالعه مکانیسم میدان پالس الکتزیکی در نگهداری مواد غذایی، ویژگی ها و عوامل موثربرآن
معرفی وشناخت گیاهان وترکیبات اسانسی جهت بکارگیری درموادغذایی ونوشیدنیهای طبیعی دراستان مازندران
بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن (آون، آون مایکرویو، آون اولتراسوند)برخصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه خرمالو
مطالعه فرآیند آبگیری اولتراسوند - اسمز ریواس و پارامترهای مؤثر
برسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنل ها از منابع طبیعی به روش اسختراج باسیالات فوق بحرانی (S.C.F)
بررسی رژیم غذایی توتیای دریایی گونه ی( Echinometra mathaei) در مناطق بین جزر و مدی سواحل چابهار
حذف سدیم از آب پرتقال با استفاده از تتراکیس کربوکسی فنل پورفنرین بر بستر مزوپروس سیلیکا
حذف کادمیوم از آب سیب بااستفاده از تتراکیس کربوکسی فنیل پورفیرین بر بستر مزوپروس سیلیکا
روش های تشخیص و کاهش آفلاتوکسین ها
بررسی نقش بکارگیری افزودنی های شیمیایی در آب بلانچینگ سیب زمینی ها بر کاهش میزان تولیدآکریلامید در چیپس سیب زمینی
استقرار سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی( HACCP ) تولید دوغ گازدار گرماندیده درشرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان
حذف سرب از آب سیب بااستفاده از 4- تتراکیس کربوکسی فنیل پورفیرین بر بستر مزوپروس سیلیکا
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی ( Artemisia aucheri) درمنه دشتی ( Artemisiasieberi) و زوفا ( Hyssopusofficinalis L) بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی
بررسی امکان تولید فرآورده ماریناد سرخ شده از ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)
کاربرد تکنولوژی حرارت دهی اهمیک در صنایع غذایی
نقش فیلمها وپوششهای خوراکی در ایمنی مواد غذایی
مروری بر تولید ، ویژگیها و کاربردهای نشاسته های اصلاح شده در صنعت لبنیات
بررسی میزان تاثیر نانواسانسزیره سبز بر روی گونههای آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران
اهمیت ردیابی در حفظ کیفیت فرآورده های شیلاتی
بررسی علل پیدایش آمین های بیوژن در پنیر
نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
شاخص های کیفی فیلم های خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
بهبود ویژگی های کیفی ژل سوریمی ماهی با استفاده از ایزوله های پروتئینی
نقش لیکوپن در سلامت به عنوان یک آنتی اکسیدان وعوامل موثر بر لیکوپن
اندازه گیری مقدار دی استیل و استوئین با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
کاربرد تکنولوژی پلاسما در صنایع غذایی
نگهداری گوشت های چرخ کرده
استفاده از نانو کامپوزیتها برای بسته بندی مواد غذایی
مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص حرارتی با روش گرماسنج پویشی تفاضلی (CSD)
مقایسه خصوصیات حسی و ارگانولپتیک ماریناد تولید شده از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) به دو روش پختن و سرخ کردن
روغن بزرک منبع غنی امگا - 3
تشخیص و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری اشریشیا کلی o157 جدا شده از گوشت پرندگان
آکریل آمید، سرطانزایی ، عوامل موثر در تشکیل و روش های کاهش آن در غلات
تعیین ارزش غذایی (رطوبت، پروتئین، ازت فرار، خاکستر و چربی) در بافت عضله ماهی کوتر Sphyraena SP.
بررسی کارآیی روغن آفتابگردان در سرخ کردن شیرینی بامیه
بررسی روش های تبدیل کلاژن به ژلاتین
بزرسی کیفیت غذایی کیلکای معمولی( Clupeonella cultriventris ) نانی شده با لعاب تمپورا در طول نگهداری در دمای 18- سانتی گراد
بررسی تولید تره هالوز توسط جنس پروپیونی باکتر در شیر پاستوریزه
بررسی تأثیر حرارت طی عمل سرخ کردن بر پارامترهای شیمیایی چند نمونه روغن گیاهی
بررسی تاثیر پیش تیمار پالس الکتریک بر سرعت خشک شدن و رنگ نمونه های سیب
تکنولوژی میدان های الکتریکی پالسی قوی در فرآوری مواد غذایی
مروری بر نقش فیلمها وپوششهای خوراکی زیست تخریب پذیر در ایمنی مواد غذایی
RFIDصنعت نوین دربسته بندی مواد غذایی
اهمیت غنی سازی فرآورده های غذایی با ریز مغذی ها
بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها
استفاده از ترانس گلوتامیناز در محصولات لبنی
اینتراستریفیکاسیون نسبی آنزیمی و شیمیایی
تکنیکهای نوین برای افزایش shelf-life گوشتهای بسته بندی(مروری)
چالش های کلیدی در آسیا بانی و ذخیره سازی آرد کامل گندم
تأثیر ایزوله پروتئینی آب پنیر بر خواص کیفی ژله سوریمی ماهی فیتوفاگ
انگاره پایداری و صنعت بست هبندی در هزاره سوم
بررسی اثرات آلایندگی سموم کشاورسی ارگانوکلره و ارگانوفسفره در بافت خوراکی ماهیان بر امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان
بررسی تولید تره هالوز توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شیر پاستوریزه
امکان سنجی تولید صنعتی لیپازها با تاکید بر کاربردهای آن در غنی سازی مواد غذایی
ارزیابی رو شهای مختلف استخراج لیکوپن از گوجه فرنگی وضایعات آن
مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه 4 درجه سانتی گراد
تعیین MBC, MIC میکروارگانیسم های شاخص آلودگی در CIP کارخانجات با پراستیک اسید
مقایسه خواص ضد میکروبی مواد شوینده متداول صنعتی و پراستیک اسید در سیستم CIP
نقش مصرف گروههای غذایی و اعطای یارانه بر امنیت غذایی در شهرستان مرودشت
مقایسه آلودگی های میکروبی همبرگرهای دست ساز (منجمد و غیر منجمد)توزیع شده در شهر تهران
تعیین میزان اسید های چرب ترانس در واناسپاتی (روغن جامد خوراکی ) تولیدی در ایران
بررسی مقدار پراکسید هیدروژن موجود در کنسروهای ماهی تون در روغن
بررسی بیماری انگلی سورا در شترهای منطقه سیستان وراههای کنترل و پیشگیی از آن
نقش فرمولاسیون در بهبود کیفیت بستنی
فیلم ها و پوشش های خوراکی پروتئینی
بسته بندی فعال
غنی سازی ماکارونی با فیبر
تکنولوژی هردل برای نگهداری مواد غذایی
ایمنی و بهداشت مواد غذایی،راهی برای توسعه پایدار(با بررسی اهمیت اجرای HACCP )
مقدار آنتوسیانین،آنتی اکسیدان و ویژگی های ضد التهابی و ضد سرطانی درشاه توت وتمشک
آلودگی فراورده های گوشتی به سارکوسیستیس
خطرات نیتروزامین
بررسی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس در مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در شرایط آزمایشگاه
پیش بینی امنیت غذایی در مراکز آموزش عالی با استفاده از تکنیک های داده کاوی
بررسی و تشخیص آرسنیک به روش جذب اتمی بخار هیدرید در روغن های گیاهی
مقایسه میزان فلزات سنگین سرب و آرسنیک در روغن زیتون بکر
بررسی عوامل موثر بر بسته بندی گردو و افزایش صادرات آن
بررسی کارایی روغن سویا در سرخ کردن شیرینی سنتی بامیه
کاربرد کیتوزان غنی شده در نگه داری ماهی ها
بررسی شاخص های فساد توتال کانت و کلی فرم در تولید برگر تلفیقی ماهی
بررسی پارامترهای میکروبی شاخص فساد سالمونلا و استافیلوکوکوس اورئوس در فرایند پخت و انجماد بر عمرمانذگاری برگر ماهی کیلکا- کپورنقره ای
آبمیوه پروبیوتیک
بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر
پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر
مطالعه ای بر شناخت بیوپلیمرها یا زیست بسپارها به عنوان ترکیباتی عملگرا در مواد غذایی
بررسی امکان استفاده از آب پنیر در تولید دوغ صنعتی
بررسی خواص تغذیه ای خرما و نقش آن در سلامت انسان از دیدگاه قرآن کریم
بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه
بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر مؤلفه های رنگ( Lab) برش های خربزه
نقش صنایع بسته بندی در افزایش صادرات مواد غذایی
معرفی اگزوپلی ساکارید ها و بهبود کیفیت مواد غذایی
جایگاه محصولات ارگانیک در سلامت غذایی
بررسی درصد و شدت آلودگی انگلی و اکولوژیکی سیاه ماهی ( Capoeta capoeta grasilis) رودخانه سیاه رود، قائمشهر
بررسی خواص شیمیایی ماست کم چرب حاوی طعم دهنده نعناع و غنی شده با پرمیکس املاح
بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح
بررسی تغییرات چربی در فیش برگر تلفیقی ماهی کیلکا وکپور نقره ای در طول دوره انجماد
بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب
غنی سازی مواد غذایی و انواع روشهای آن
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی پنیر لیقوان غنی شده با امگا - 6،3 و 9 روغن بذر خرفه
بررسی پارامترهای موثر در رانذمان پنیر تولیذی به روش های مختلف
تاثیرنوع بسته بندی و دما بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات معطر برنج ایرانی (کامفیروز) در حین نگهداری
بررسی ارزش غذایی و پروفایل اسید چرب در ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)
بررسی تاثیر دمای نگهداری بر رنگ نمونه های برنج رقم کامفیروز
بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری
بررسی نقش و اهمیت شهد خرما به عنوان شیرین کننده طبیعی در مواد غذایی
اقدامات ضروری برای ارتقا نقش آبزیان در امنیت غذایی کشور
تاثیر دمای نگهداری و نوع بسته بندی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سرکه سیب
بررسی روغنهای ضروری برخی از گونه های اناریجه و کاربردهای آن
بررسی مزیت استفاده از روغن گیاهی جایگزین شده بجای روغن ماهی در غذاهای ترکیبی ماهی ها
تاثیر پوشش های خوراکی در محصولات سرخ شده
بررسی میزان آبگیری مجدد و شاخصهای رنگی (*b،*a،*L )در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو
ارزیابی پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس های گیاهی برای افزایش زمان ماندگاری ماهی
مقایسه برخی ویژگیهای فیزیکی در دانه های انار خشک شده با پیشتیماراسمزی وومایکروویو
افزایش زمان ماندگاری محصولات شیلاتی با استفاده ازترکیبات طبیعی
بررسی میزان ترکیبات فنلی کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در دانه های انار خشک شده با پیش تیمار اسمزی و ومایکروویو
بررسی امکان هیدرولیز پروتئین ازماهیان دور ریختنی و اجزاء دور ریز ماهی
بررسی خواص درمانی و آنتی اکسیدانی زرشک
پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن
بررسی استفاده از میدان های پالس الکتریکی در فرآوری محصولات لبنی
تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی
بررسی خواص دارویی و هیدرو کلوئیدی صمغ کتیرا
کاربرد بسته بندی هوشمند در تعیین فساد ماهی
دانش بومی و امنیت غذایی پایدار
بررسی اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن و انجماد بر حفظ کیفیت بافت برش های موز
بررسی تاثیرات جانبی استفاده ازPET به عنوان یک ماده بستهبندی در خصوصیات کیفی شیر استریلیزه و پاستوریزه
بررسی اثر فناوری دهیدرو فروزن اسمزی بر رنگ برش های موز در طی انبارمانی
کاربزد ریزجلبکها در تغدیه انسان
مطالعه مقایسه ایی برخی خواص شیمیایی سوسیس فرآوری شده از ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix ) با مرغ در شرایط سردخانه 4 درجه سانتی گراد
سیستم ایمنی و مدیریت ایمنی مواد غذایی : HACCP و ایزو 2200
مدلسازی و بررسی اثر پیش تیمار پالس الکتریک بر رفتار خشک شدن هوای داغ سیب
مروری بر ساختار فیلمهای خوراکی و بررسی خصوصیات فیلمهای کفیران و متیل سلولز
فناوری خلأ و کاربردهای آن
امنیت غذائی و بررسی چالش های آن در جهان
تأثیر مالچ و تراکم کاشت بر میزان کاروتنوئید فلفل دلمه ای رقم کادیا
اثر پوشش پلی اتیلنی سیاه و تراکم کاشت بر میزان ویتامین C فلفل دلمه ای رقم مارگوسا
تعیین الگوی تولید چند دوره ایی محصول سالم در راستای امنیت غذایی
مقایسه تاثیر خشک کردن با آون همراه با پیش تیمار مایکروویو و بدون پیش تیمار مایکروویوبر ویژگیهای آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگ زیتون
تاثیر شرایط و روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگ زیتون
امنیت غذایی و تاثیرات آن بر امنیت ملی
کاربرد کیتوزان در فیلمهای ضد میکروبی بسته بندی موادغذایی
کاربرد نانولوله های کربنی آنتی باکتریال در بسته بندی مواد غذایی
امنیت غذایی و چالشهای فراروی آن
بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان
جایگاه پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها، سین بیوتیک ها و فیبرهای گیاهی در فرمولاسیون غذاهای عملگر
معرفی و کاربردهای تکنولوژی نانو و RFID در صنعت بسته بندی مواد غذایی
سوسیس تخمیری:میکروبیولژی،تکنولوژی و ویژگیها
کپسولاسیون و نانوکپسولاسیون پلی فنول ها برای افزایش تحویل آنها در بدن
استفاده از پپتیدهای ضد میکروبی بعنوان ضدعفونی کننده های ایمن
نقش روغن هسته انار در سلامتی انسان
اثرگذاری پراستیک اسید درضدعفونی و مدت زمان ماندگاری کاهو پس از برداشت
توسعه کشاورزی پایدار و امنیت غذایی کشور
بررسی نقش و عملکرد عوامل ضد میکروبی در بسته بندی های فعال ضد میکروبی
کاربرد نانوکامپوزیتها در صنایع غذایی
بررسی اثر جایگزینی شکر با عسل خرما بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب پریبیوتیک
کاربرد ازن در ایمنی مواد غذایی و سلامت مصرف فرآورده های دریایی
بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت
تولید بستنی های کم کالری
رشد و گسترش نانوسنسورهای نوری برای اندازه گیری بیو لوژیکی (زیستی)
افزایش عمرماندگاری مواد غذایی با استفاده از بسته بندی فعال
تکنولوژی بسته بندی های هوشمند و استقبال روز افزون مصرف کنندگان
تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل
اثر روش های نوین استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات گیاهی
منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا
نانوفناورى در صنایع غذایی: با تمرکز بر کاربردها و بازار تولید
کاربرد علم و فناوری نانو در صنایع به ویژه صنایع غذایی و صنایع کشاورزی
اصلاح ژنتیکی در افزایش مقیاس تولید پروتئین های نوترکیب خوراکی
مطالعه و بررسی ویژگی های ژنتیکی پروبیوتیک ها
کاربرد نانوذرات رس در ساخت فیلم های بیوپلیمری کازئینی جهت بسته بندی مواد غذایی
استفاده از روش ریزپوشانی برای حفظ و بهبود کیفیت، ماندگاری و اثرات سلامتی فرآورده های غذایی حاوی پروبیوتیک ها
تاثیر بودن بالا سلولهای سوماتیک بر کیفیت شیر و فرآورده های شیری
ریزپوشانی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر نقش مواد غذایی در عملکرد پروبیوتیک ها
بررسی تاثیر افزودن و کاربرد هیدروکلوئیدهای مختلف در محصولات لبنی کم چرب
مروری برارزشیابی ایمنی طعم دهنده ها
انواع غنیسازی در فرآورده های ماکارونی
سبوس برنج و کاربرد آن در صنعت غذا
ارزیابی عدد پراکسید و اسیدی روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی ذخیره سازی
تخم مرغ W3 به عنوان یک غذادارو جایگزین مکمل برای مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع W3 و ثبات کلسترول
ارزیابی عدد اسیدی و کربنیل روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی حرارت دهی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی
بررسی اثر ساکاروز بر پایداری آنتوسیانین های پرچم زعفران
بررسی تولید کیک بدون گلوتن با جایگزینی آرد گندم و هیدروکلوئیدها
رابطه امنیت غذایی و کیفیت و نوع گوشتهای بکار رفته در محصولات گوشتی
کاربرد شیرین کننده استویا در فرآوردهای آردی
تاثیر فرایندهای ترکیبی HPP بر کیفیت محصولات شیلاتی
تاثیر اولتراسوند ترکیبی بر فرآورده های شیلاتی
نقش بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
بسته بندی مواد غذایی
تأثیر جوانه گندم برشته شده بر خصوصیات تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی اسنک
مروری بر مکانیسم تشکیل و راهکارهای کاهش اکریل آمید
حضور فلزات سنگین در مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان
اسید فیتیک و کاهش اثرات نامطلوب آن در نان
تاثیر افزودن جوانه گندم بخارپز بر ویژگیهای تغدیه ای و فیزیکوشیمیایی اسنک
غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با ترکیبات فیبری
غنی سازی شیر با ویتامین های محلول در چربی ( A, D)
شیرین کننده استویا و اثر آن روی بیماران دیابتی
بستنی به عنوان یک حامل غذایی پروبیوتیک وتاثیر آنزیم میکروبی بر خواص عملکردی و رئولوژیکی آن
عصاره های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی
تحلیل ویژگی های سلامتی بخش روغن های دی آسیل گلیسرولی و بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و مقاومت آن ها به اکسیداسیون
اهمیت و کاربرد آنتی اکسیدان
ارزیابی کیفیت بهداشتی شیرهای خام تحویلی به یکی از مراکز جمع آوری شیر اصفهان
بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا
بررسی امکان حذف نگهدارنده های شیمیایی در فرآورده های گوشتی
مروری بر استفاده از پوشش های خوراکی وزیست تخریب پذیر در راستای حفظ کیفیت میوه و سبزیجات
بکارگیری پوشش های خوراکی برپایه پروتئین در صنعت گوشت
بررسی خواص و کاربرد صمغ های مورد استفاده در صنایع غذایی
تاثیر اندازه ذرات بر کیفیت خمیر
بهبود بخشیدن و غنی سازی آرد
بررسی هیدروکربنهای نفتی آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در منابع آبی وموجودات زنده دریایی
بررسی وضعیت بهداشت محیط رستوران ها و تالارهای پذیرایی شهرستان قائمشهردر سال 1391
آلودگی لاشه گاو ها به سیستی سرکوس بویس به عنوان یک مخاطره امنیت غذایی
بررسی طعم دار کردن کیلکا خشک . میزان پذیرش آن در مصرف کنندگان
کاربرد سیستم های بسته بندی فعال و هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده های گوشتی
بررسی وضعیت امنیت غذایی خانوارهای مناطق روستایی گرگان
کاربرد شاخص استراتژی مقابله غیر غذایی در مناطق روستایی گرگان
میزان آفلاتوکسین m1 درنمونه های شیرپاستوریزه
چگونگی ارزیابی خطر پاتوژن غذازاد لیستریا مونوسیتوژنز در مبحث ایمنی غذا در کشورهای توسعه یافته
فناوری نانو و کاربرد آن در صنعت غذا
آلاینده آرسنیک ،مخاطرات و روشهای حذف آن در آب آشامیدنی
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی آب پنیر ، صمغ های گواروکاراگینان برویژگیهای حسی پنیر پروسس کم چرب
نقش کشاورزی پایدار در امنیت غذایی
بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی
کاربرد فرآیند فشار بالا در شیر و فرآورده های لبنی
مروری بر روش های نوین بسته بندی: بسته بندی های ضد میکروبی
مروری بر روش های آزمایشگاهی شناسایی گوشت حلال و اقتصاد آن
مروری بر روش های بسته بندی های فعال و هوشمند و کاربرد آن ها در صنایع غذایی
بررسی بازار غذای حلال در سطح ایران و جهان از لحاظ اقتصادی، حجم تولید و کشورهای مورد تائید
نقش کشاورزی در بهبود امنیت غذا و تغذیه از دیدگاه عرضه و تقاضا
استویا ریبادیانا برتونی
شناسایی لیستریا مونوسیتوژنز در شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در استان اصفهان توسط واکنش زنجیره پلی مراز
اثر کباب کردن روی بقایای آنتی بیوتیکی در بافتهای خوراکی طیور
بررسی تغییرات آفلاتوکسین دربادام زمینی خام وبوداده تحت شرایط دمایی و زمانی مختلف
بررسی تغییرات α- توکوفرول و ϒ- توکوفرول درمغزهای خوراکی خام وبوداده تحت شرایط دمایی و زمانی مختلف
بررسی پیشرفت اکسیداسیون درمغزهای خوراکی خام وبوداده تحت شرایط دمایی وزمانی مختلف درطول 3ماه نگهداری
استفاده از DNA نوترکیب در تهیه پروتئین ها و آنزیم ها
بررسی مقایسه استفاده از رنگهای مصنوعی در زولبیا بامیه سطح استان کرمانشاه درماه مبارک رمضان سال 19 و92
بررسی مقایسه میزان نمک وجوش شیرین مصرفی در نمونه های نان نانوائی های استان کرمانشاه در سال 90 و 91
بررسی درصد خلوص ومیزان ید نمک های خوراکی موجود درسطح عرضه استان کرمانشاه درسال 1391
بررسی تاثیر آموزش بر متصدیان قنادی ها در استفاده از رنگهای مصنوعی در شیرینی جات سطح استان کرمانشاه
فناوری های نوین و امنیت غذایی
کاربردهای فشار هیدروستاتیک بالا بر شیر و محصولات لبنی
ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی؛ تاریخچه، مکانیسم عمل؛ هدف
بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی
مروری بر ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی
موثرترین روش های کاهش آکریل آمید در فرآیند سرخ کردن سیب زمینی
مقایسه اثر باکتری کشی عصاره آبی و اتانولی گیاه سیرو پوست انار بر سه پاتوژن مواد غذایی
تلخی زدایی آب مرکبات
گیاه استویا و کاربزد آن در صنایع غذایی
ارزیابی و مقایسه اسیدیته و پراکسید روغن های خوراکی آفتابگردان، زیتون و کانولا
مروری بر امکان استفاده از گاز ازن به عنوان ضد عفونی کننده در کارخانجات صنایع غذایی
مقایسه میزان تغییرات و ارزش غذایی امگا 3 و امگا 6 در برگر تلفیقی کیلکا نقره ای طی مدت نگهداری در سردخانه
مروری بر کاربرد بسته بندی های نوین در صنایع غذایی با تاکید بر فناوری های نانو
بررسی اثر شستشو و خیساندن بر کاهش میزان فلزات سنگین سرب، آرسنیک و کادمیوم برنجهای توزیع شده در کرمانشاه در سال
مروری بر سمیت و سم شناسی نانوذرات و به ویژه نانوذرات اکسید روی در آبزیان
مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی
مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانو کامپوزیت پلی اتیلن رس برکیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست معمولی از طریق تعیین خواص شیمیایی
آشنایی با آفلاتوکسین ها
کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین درکشور
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی بزرک بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
استخرا ج روغن وبررسی ترکیب بذر گوجه فرنگی
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی اسفرزه بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
امنیت غذایی در تجارت محصولات تراریخته در سازمان تجارت جهانی
بررسی و راستی آزمایی برخی نمونه های کنسرو ماهی تون هوور معمولی (unnus tonggol) موجود در بازار ایران با استفاده از روش DNA Barcoding
کاربرد شوینده ها و ضدعفونی کننده ها در صنایع لبنیات
راستی آزمایی برخی نمونه های کنسرو ماهی ساردین موجود در بازار ایران با استفادده از روش DNA Barcoding
مروری بر عوامل موثر بر فعالیت ضد قارچی پروبیوتیک ها
مروری بر اثر افزودن گونه های پروبیوتیک بر میزان کاهش آفلاتوکسین در پنیر
CLAموجود در منابع مختلف و اثرات سلامت بخش آن
کاربرد فرآیند فشاربالا و پالس الکتریکی روی فرآورده های لبنی پروبیوتیک
استخراج روغن و بررسی ترکیبات دانه شاهی
افزودنی هایمواد غذایی و امنیت غذایی
ارزیابی مقاومت اکسایشی روغن ررت درفرآینذ پخت و نگهذاری نان بروتشن
ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم
روش های نوین کاهش جذب روغن در فرآوردههای سیب زمینی در طی فرآیند سرخ کردن عمیق
روش های شناسایی و کاهش مقدار اکریلی آمید (acrylamide) درمواد غذایی
اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست
بررسی رشد باکتری های محافظ در شرایط نگهداری محیطی و یخچال
تاثیر فراوانی باکتری های محفاظ بر فراوانی مخمر درماست
اهمیت بهداشتی و میزان شیوع سیستی سرکوس بوویس در کشتارگاه پرتوی استان قم در سال 1391
تعیین اثرات ضد میکروبی اسانس پونه کوهی بر روی آسپرژیلوس فلاووس و ساکارو مایسس سرویزیه در دوغ
کاربر امواج اولتراسونیک در مواد و صنایع غذایی
بررسی میزان شیوع و اهمیت بهداشتی و اقتصادی ناشی از کیست هیداتیک شتر تک کوهانه درکشتارگاه صنعتی استان قم
بررسی استخراج آنتو سیانین ازگیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ
بررسی استخراج ترکیبات فنولیک موجود در گیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ
بررسی ویژگی های امولسیفایری صمغ استخراج شذه از گیاه چرخک در روغن سویا
بررسی میزان قدرت احیا کنندگی آهن درگیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ
بررسی میزان قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH درگیاه تمشک سیاه وحشی با استفاده از فناوری فراصوت به روش سطح پاسخ
تولید گوشت بالادر اثر مهار پروتئینی میوستاتین در عضلات اسکلتی و ارتباط آن با امنیت غذا یی
نقش نانو تکنولوژی در بهبود فعالیت های سیستم غذا - کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی
محاسبه شاخص های حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گندم در استان خوزستان
بررسی فناوری تولید غلات صبحانه ای و بالا بردن ماندگاری آن با استفاده از ترکیبات طبیعی توکوفرول
تولید کیتوزان توسط قارچ های ریزوموکورمهی (Rhizomucormeihei) و موکور راسموسوس (Mucorracemosus) و خواص فیزیکی،شیمیایی و ضدمیکروبی آنها
بررسی اثزات استفاده از ضایعات کارخانجات لبنی در جیره غذایی بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری نژاد زل مازندران
بررسی اثزات استفاده از ضایعات کارخانجات لبنی در جیره غذایی بر عملکرد رشد بره های نرپرواری نژادزل مازندران
کاربرد اسانس های گیاهی در مواد غذایی
بررسی و مقایسه ارزش غذایی برگر تهیه شده از گوشت چرخ شده و سوریمی و فیله بلانچ شده
فراصوت و کاربرد آن در صنایع غذایی
استفاده از هیدروکلوئیدها به عنوان جایگزین چربی
پرتو دهی مواد غذایی
بررسی اثرآسکوربیک اسید بر پایداری آنتوسیانین های پرچم زعفران
معرفی پروژه توسعه فناوری و مشارکتی (P.T.D) در شهرستان سوادکوه و نقش آن درتولید پایدار محصولات کشاورزی
بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ماءالشعیر حاوی استویا و اینولین
آزمون تردی گوشت با استفاده از یک مرحله تنشی دستگاه میکروسکوپ الکترون پایشی با فشار متغیر
تاثیر افزودن صمغ زانتان و آرد نخود بر خصوصیات کیفی و فیزیکی و شیمیایی کلوچه
کاربرد صمغ زانتان در صنایع غذایی
صمغ ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
بررسی تغییرات اسیدیته و PH طی دوره نگهداری بایو دوغ طعم دار
بررسی تغییرات اسیدیته و PH طی دوره نگهداری بایو دوغ عنی شده
اهمیت بسته بندی محصولات دریایی (مطالعه موردی: بسته بندی میگو )
بررسی برخی فاکتورهای شیمیایی فرآورده های گوشتی در سطح استان کرمانشاه (سال 1392 )و مقایسه آن با استاندارد ملی ایران
خواص زیره سیاه
تأثیر اسانس های گیاهی بر فرایند پس از برداشت میوه های هلو و شلیل
بررسی خصوصیات اسید سالیسیلیک و تأثیر آن بر صفات کمی و کیفی میوه های هسته دار
غیر فعال سازی میکرو ارگانیسم ها با استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذایی
بررسی میزان شیوع گونه های سالمونلا، شیگلا و لیستریا در زیتون پرورده های آماده مصرف شهرچالوس
بکارگیری اسانس و عصاره دارچین به عنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی
تاثیر سطوح متفاوت رنت برمیزان اتانول موجود در پنیر سفید آب نمکی
مطالعه فلور باکتریایی آب دریاچه کارون چهار در محل احداث قفس های قزل آلای رنگین کمان
بررسی میزان غنی سازی آرد (نانوایی) ارسالی به آزمایشگاه کنتزل موادغذایی غرب استان مازندران درسال 1392
استفاده از کنستانتره وایزوله پروتئین نخود و سویا در صنایع غذایی
تاثیز غنی سازی شیر و فرآورده های لبنی با برخی ریش مغذی ها بر امنیت غذایی
ارزیابی افزایش قیمت موادغذایی بر رفاه خانوارهای مناطق روستایی استان اصفهان
روش های بیولوژیک در نگهداری محصولات لبنی
کاربرد پروبیوتیک و پری بیوتیک و سین بیوتیک در صنایع غذایی
تاثیر عصاره نانو کپسوله شده گیاه رزماری برروی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ آلوده به باکتری اشرشیاکلی
بررسی میزان الودگی های میکروبی شیرینی های خامه ای توزیع شده در شهرستان کازرون
کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک
کاربرد صمغ زانتان در محصولات بدون گلوتن
مقایسه تاثیر خشک کردن با بسترسیال همراه با پیش تیمار مایکروویو و بدون پیش تیمارمایکروویو بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و میسان ترکیبات فنلی برگ زیتون
بررسی وضعیت بهداشت محیط کارخانجات چای شهرستان تنکابن و رامسر در سال 1391
بررسی اثر اسانس نعناع برخواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نشاسته ساگو
کاربرد بست و بندیهای زیست فعال درتکنولوژی صنایع غذایی به منظور ارتقاء سلامت مصرف کننده
تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron
تعیین غلظت آلودگی فلزات در هویج
روند نوآورانه غذاهای عملگرا
اینولین به عنوان جایگزین چربی در تولید بستنی کم چرب پری بیوتیک
باقی مانده آنتی بیوتیکی محصولات دامی و رابطه ی آن با مقاومت آنتی بیوتیکی درانسان
فرآیندهای نوین اعما ل شده روی غلات
تاثیر به کارگیری اسانس زیره سبز و نایسین بر روی باکتری باسیلوس سرئوس
نقش دانش و فرهنگ سرپرست خانوار در تامین امنیت غذایی خانواده
روشهای کاهش تشکیل آکریل آمید درسیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی
بررسی امولسیفایرها و عملکرد آنها در صنعت پخت نان
شناسایی عوامل آلرژیک شیر گاو و بررسی راهکارهای کنترلی آن
بررسی قوانین حاکم بر سلامت و امنیت غذایی
کاربرد جایگزین های چربی در تولید محصولات غذایی
مروری بر مکانیسم مسمومیت زایی باسیلوس سرئوس در صنعت گوشت
نقش تزویج در کاهش ضایعات کشاورزی در مرحله تولید جهت نیل به امنیت غذایی
مروری بر اهمیت HACCP در صنایع غذایی
ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا
ارزیابی مکمل یاری Cl بر پروفایل لیپیدی در زنان مبتلا به اضافه وزن
بررسی وضعیت ناامنی غذایی در بیماران مبتلا به سلیاک در ایزان
ترکیبات و فعالیت ضد میکروتی اسانس درخت پسته وحشی(پسته آتلانتیکا)
استفاده از فناوری اولتراسوند به عنوان روشی کارامد برای استخراج عصاره از گیاه حسن یوسف و سنجش تاثیر آن بر قدرت احیاکننذگی آهن آزاد
بررسی خواص ضد میکروبی کیتوزان در بسته بندی مواد غذایی
بهینه یابی استخراج آنتوسیانین از گیاه حسن یوسف (Solenostemon scutellarioides) توسط فناوری نوین اولتراسوند، به روش پاسخ سطح
تاثیر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر انواع پنیر
ارزیابی میزان اهمیت ابعاد سرمایه های فکری درارزشیابی عملکردوارتقاءبهداشت درمرکز بهداشت استان مازندران
فزآیند پردازش تصویر در صنعت غذا
امنیت غذایی تکنولوژی بسته بندی با اتمسفر کنترل شده
آشنایی با روش های ارزیابی سلامت غذا در آزمایشگاه ها
تاثیر فناوری نوین امواج دهی توسط اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی از گیاه حسن یوسف (Solenostemon scutellarioides) ، به روش پاسخ سطح
مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی بسته بندی فعال
بررسی ویژگی های مکانیکی و نفوپذپری به بخار آب فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی بیگ هد
بررسی وضعیت کارخانجات صنایع غذایی کشور با توجه به سند چشم انداز کشور
آشنایی با آویشن شیرازی ، گیاهی ضد باکتری
مروری بر تاثیرات استفاده ازخمیر ترش در نان
وگاهی بر استریفیکاسیون آنزیمی روغن ها
بررسی اثر گیاه گلپر بر آپوپتوز سلول های سرطانی
کاربزد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
الگوی ایمنی آب چاه های نیمه عمیق موجود در کارخانه های مواد غذایی استان مازندران
بزرسی نقش و اهمیت بسته بندی های نوین در ایجاد امنیت غذایی
بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی
بررسی مروری بهینه سازی خشک کردن اسلایدهای پیاز با استفاده ازترکیب هوای داغ و مایکروویو دردماها و توان مایکروویو متفاوت و تاثیرات بر امنیت غذایی
بررسی ر و شهای مختلف کنتزل آفات انباری مواد غذایی
بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی
مروری بر پریبیوتیک ها
محصولات پروبیوتیکی لبنی و غیر لبنی
کفیر نوشیدنی سلامت بخش
نقش آلودگی ادویه های پر مصرف خانگی(زردچوبه ، فلفل و دارچین) در آلودگی غذا
بررسی و مقایسه سینتیک تجزیه آنتوسیانین ها در آبمیوه و عصاره تغلیظ شده شاه توت و پرتقال خونی
پیشگیری و کنترل آفلاتوکسین
بررسی عوارض مصرف بیش ازاندازه شیرین کننده آسپارتام درمواد غذایی برای مصرف کننده
بررسی اثرسمیت سلولی گیاه کوله خاس بر سلول های خونی
استفاده از تکنولوژی زمین آمار دربررسی الگوی فرسایش در زیر سایه انداز دو گونه افرا پلت (Acer insigne) و سرونقره ای (cupressus arizonica) در جنگلهای پل سفید استان مازندران وایجاد امنیت غذایی
استفاده از روش های آماری به منظور بهینه سازی تولید اسید سیتریک از گونه قارچی آسپارژیلوس نایجر
بررسی اثر سمیت سلولی عصاره گیاه گلپر بر سلول های خونی
افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات رئولوژیکی، بافتی وسلامت بخشی محصول
ارائه مدلی برای ارزیابی مدیریت کیفیت فراگیرTQMدر شرکت آب وفاضلاب استان تهران
بررسی اثرات دارویی گیاه زعفران و کاربرد آن در صنایع غذایی
اهمیت و روش های نوین بسته بندی مواد غذایی
کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی
نقدی بر محصولات پروبیوتیکی غیر لبین
بررسی راهکارهای ارتقای کیفیت نان
بررسی روند ژلاتینه شدن و بیاتی در انواع نان
بررس اثر دمای ذخیره سازی و استفاده از پوشش متیل سلولز در افزایش طول عمر آووکادو
نگرشی بر کیفیت بسته بندی مواد غذایی و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور
بررسی روش های تولید شیرین کننده از برگ های گیاه استویا ربادیانا برتونی
بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی
نقش پری بیوتیک ها به عنوان افزودنی های غذایی در افزایش ایمنی و رشد آبزیان
روشهای موثر در کاهش میزان تولید آکریل آمید درمواد غذایی نشاسته ای حرارت دیده
بررسی کاربردهای مختلف آنزیم کاتپسین در گوشت
ایجاد رقم مقاوم با تکنیک دورگ گیری در مرکبات
نگهداری دانه گرده در شرایط کنترل شده دربرخی از ژنوتیپ های مرکبات
بررسی اثرات جوانه سنی دانه گزده برخی از ژنوتیپ های مرکبات بر امنیت غذایی جامعه
تاثیر رنت بر میزان استالدئید موجود در پنیر سفید آب نمکی
راههای مقابله با سال آوری به منظور دستیابی به امنیت غذایی
کاربرد و اهداف خشک کردن مصنوعی میوه ها در صنایع غذایی
بررسی اسانس میخک و پوشش آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بروی فیله ماهی در شرایط سرد
بررسی بقاء بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دسر لبنی سین بیوتیک
بررسی بقاء لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دسر لبنی سین بیوتیک
تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد
بررسی روش خشک کردن و شیریه کردن ماهی کیلکای معمولی دریای خزر درمقایسه با سایر روش های ونگهداری
جنبه های ایمنی و زیستی تولید کفیر
بررسی و مقایسه ویژگی انواع صمغ های مورد استفاده در صنایع غذایی
تهیه صنعتی آنزیم لیپاز از طریق بیوتکنولوزی
مطالعه ارزش تغذیه ای ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe ) در دریای عمان
استافیلوکوکوس ارئوس اشیرشیاکلی لیستریامنوسیتوژنز
ارزیابی تاثیرات ضد میکروبی اسانس ترنجبین روی میکروارگانیسم های شاخص پاتوژن
تکنولوژی تولید چربی بازساخته از مخلوط روغنهای گیاهی
بررسی و شناسایی اسیدهای چرب و آمینو اسیدها درماهی کیلکای معمولی دریای خزر شیرین و خشک شده با زمان ماندگاری 6ماه
بررسی خصوصیات فیزیکی فرآورده برگر مخلوط مرغ و ماهی
استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده درموادغذیی
تاثیرات استفاده ازعصاره دانه انگوربرفعالیت آنتی اکسیدانی وکیفیت نان
بررسی تاثیرخاک ورزی مرسوم و حفاطتی برعملکرد دانه ای و بیو لوژیک ذرت
کاربرد لیکوپن به عنوان رنگ طبیعی
بررسی غنی سازی رژیم غذایی انسان با امگا-3
بسته بندی فعال
تاثیر افزودن روغن بذر خرفه برخواص فیزیکوشیمیایی وحسی پنیر لیقوان
افزودن ژلاتین در ماست ذرت
تاثیر روشهای مختلف پخت(سرخ کردن ، کبابی روی زغال ،آب پز) بر ترکیب اسیدهای چرب ماهی سفید ( Rutilus kutu ) وقزل آلای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss)
کاربرد نانوتکنولوژی و نانو ذرات در صنایع غذایی
بررسی اثر نانو میله های اکسید روی بر خواص ممانعتی فیلمهای ترکیبی نشاسته ساگو/ژلاتین
خالص سازی و جداسازی عناصر تشکیل دهنده ی نشاسته درگندم درسال 1392
تشکیل بیوفیلم و نگرانی امنیت غذایی
نقش پروبیوتیک سویه Enterococus faecium درتولید ابزیان سالم
بررسی آلودگی شیرهای مصرفی به آفلاتوکسین و راههای تشخیص و کاهش آن
بررسی اثر اسانس روغننی برخواص فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی
ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی آب ماهی تغلیظ شده (Stick Water) کارخانه آرد ماهی کیلکا به منظور تولید پروتئین تک یاخته
ساز و کار های کار آفزینی در سطح بهداشت غذایی
آشنایی با انواع پنیر های پروبیوتیک
رابطه فرسودگی شغلی با مدیریت زمان کارکنان صنایع غذایی شایان
نگهداری مواد غذایی به روش پرتودهی
تخمیر و سوسیس های تخمیری
غذاهای پروبیوتیکی و عملکزدشان در سلامتی انسان
ارزیابی اثرکم خاکورزی برعملکرد ذرت رقم سینگل کراس در منطقه کرج
تاثیر خاکورزی حفاظتی برعملکرد پروتئین گندم
بررسی رابطه بین فرآیندهای مدیریت دانش و سرمایه های فکری در ارتقا بهداشت غذایی در بیمارستان امام رضا (ع)
بررسی تاثیرکم خاک ورزی حفاطتی برعملکرد ذرت در منطقه هشتگردکرج
بررسی اثرات خاک ورزی هرسوم وکن خاک ورزی برمیزان عملکرد گندم درکرج
بررسی میزان آلودگی باکتریایی آبهای معدنی
بررسی رابطه مدیریت عملکرد کارکنان و رضایت شغلی آنان (مطالعه موردی اداره بیمه سلامت )
بررسی رابطه میان مذیریت دانش و اثر بخشی سازمانی درمراکز بهداشتی شهرستان بابل
محاسبه شاخص های حمایت از تولیدکنندگان جو در استان خوزستان
بررسی پروفایلهای اسیدهای چرب روغنهای معمول مورد استفاده و مقایسه کیفی در عملکرد سلامت انسان
کار آفزینی در زیست فناوری در صنایع غذایی
بررسی اثرات عملیات گرمایی در اصلاح نشاسته های مختلف
فرآورده های لبنی و امنیت غذایی
بررسی بار میکروبی شیرینی تر عرضه شده در قنادی های شهرستان تنکابن در سال1392
بررسی عملکرد نقش زنجره تامین و مدیریت حاکم برآن در توسعه صنعت مطالعه موردی در صنایع غذایی
تعیین میزان آفلاتوکسین (B1 و کل ) واکراتوکسین در آردگندم استان مازندران در سال 1388
کاربرد هیذروکلوئیذ ها در صنعت پخت
امنیت غذایی ، چالش ها ، راههای رسیدن به اهداف با تاکید بر سند چشم انداز20 ساله کشور
کاهش رسوب شیر طی فرایند انتقال حرارت در مبدل های حرارتی
بررسی جایگاه رقابتی برندهای فعال صنعت مواد غذایی بر ادراک مشتزیان ساکن شیر تهران با استفاده ازتکنیک نقشه ادراکی
اثر پاربویلینگ روی درصد شکستگی و درصد عملکرد برنج
نقش روغن نیمه جامد با غیر اشباعیت بالا و فاقد اسید چرب ترانس در کیفیت و ماندگاری نان
بررسی دلایل کاهش میزان سرانه مصرف لبنیات
تاثیر تراکم و آرایش های مختلف کاشت بر عملکرد فلاونوئیذها درگیاه دارویی همیشه بهار
تاثیر تخلیه شکمی برخواص شیمیایی وحسی ماهی سوف معمولی (Sander luciperca) طی نگهداری به حالت انجماد 18- درجه سانتی گراد
تاثیزات - 2 بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان
افزودن کنسانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن برخصوصیات سلامت بخشی محصول
افزودن کنستانتره کشمش به دسر لبنی و بررسی تاثیر آن بر خصوصیات حسی محصول
امنیت غذایی
اثرات تغذیه ای کیک جانشین گرده غنی شده با اسید اولئیک بر میزان جمع آوری گرده ، تلفات زنبوران و وزن خالص کلنی زنبور عسل در فصل بهار
مقایسه ارزش غذایی میوه ی پنج رقم مرکبات اسیدی در شمال ایران
ارتباط تنوع غذایی با چاقی عمومی و چاقی شکمی در دانشجویان دختر ورزشکار آماتوردانشگاه علوم پزشکی مازندران
بررسی علل و میزان ضایعات آرد طی مراحل مختلف تولید، توزیع و مصرف در استانهای مازندران و یزد
نوشابه های انرژی زا
RSM بهینه سازی خشک کردن اسمزی میوه آناناس با امواج اولتراسوند به روش
تهیه فیلم ها و پوششهای خوراکی با فعالیت ضد میکروبی
بررسی ترکیبات و فعالیتهای ضد میکروبی آنتی اکسیدانی و خواص درمانی -گیاه کرفس ( Apiumgravelens )
بسته بندی هوشمند مواد غذایی
نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن
بررسی استفاده از ال کارنیتین در جیره غذایی ماهیان پرورشی