Articles Stat:
Number of Articles: 624Number of Proceeding pages: 5995
Papers View: 900850
2nd National Conference on Food Science and Technology
2nd National Conference on Food Science and Technology In date 2013-04-29 by Islamic Azad University of Quchan, in City Quchan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 2nd National Conference on Food Science and Technology
Copyright © 2016 - All Rights Reserved - Symposia
Accepted papers in 2nd National Conference on Food Science and Technology
تحلیل و بررسی امواج فراصوت درفرآیند خشک کردن مواد غذایی
روغن هسته انار:مروری بر خواص و روش های استخراج
عنوان تولید گرانول گوشتی ماکیان و غنی سازی آن با مواد گیاهی
هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ شده
فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته
ارزیابی تاثیر افزون آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته(DFCM)
تنظیم و کنترل زهرابه افلاتوکسین در رقم پسته اکبری در انواع لفاف بسته بندی در شرایط نگهداری مختلف به منظور صادرات
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات پروبیوتیک
فیلم ها و پوشش های خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر
بررسی تاثیر ترکیبی هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا،پکتین با متوکسید بالا در جلوگیری از دوفاز شدن دوغ پاستوریزه بودن گاز
بررسی تاثیر جایگزینی شیره انگور با شکر در بیسکوئیت غنی شده
بررسی امکان جایگزینی آرد گندم با آرد جوانه ی گندم و عدس، در تولید دسر
شبیه سازی روش پالس دهی ولتاژ بالا با اعمال ولتاژ ثابت (dc) به ماده غذایی سیال
تولید طعم فرآورده های دریایی از آبزیان
بررسی تاثیر آلوئه ورا بر رشد باکتریهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسید و فیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در تولید شیر و ماست پروبیوتیک
مطالعه تاثیر شیر آلوئه ورا حاوی باکتریهای پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در میزان کلسترول و تری گلیسیرید رتهای آزمایشگاهی
امواج اولتراسونیک در تجزیه و تحلیل،پردازش و کنترل کیفیت مواد غذایی
تحولات جدید در کاربرد تکنیک های پردازش تصویر برای ارزیابی کیفی مواد غذایی
اهمیت و نقش آنزیم در کیفیت فرآورده های دریایی
استفاده از شاخص جاذب در ناحیه فرابنفش_مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی
روش های تعیین میزان آکریل آمید در مواد غذایی
تاثیر صمغ گوآر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پاستای بدون گلوتن
بررسی اثر پوشش خوراکی متیل سلولز بر کاهش میزان تولید آفلاتوکسین در طی دوره نگهداری پسته
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانسهای گیاهی گلپر و پونه کوهی بر ویژگی های کیفی ماست میوهای
نقش استفاده از پلاستی سایزر گلیسرول در تهیه پوشش های نشاسته خام و اکسید شده سیب زمینی در کاهش جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده
کیفیت باکتریولوژیک سالادهای آماده مصرف در رستورانهای شهر بندر عباس
تاثیر واتراکتیویته بر روی تبلور شکر و نبات B_کاروتین پودر انبه خشک شده از طریق انجماد
بررسی تاثیر افزودن فیبرهای گندم و جو بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(LA5)در ماست
کنترل و مدیریت موادغذایی آلوده به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته رایج زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
تشکیل آمینهای آروماتیک هتروسیکل سرطانزا/جهش زا
بررسی وضعیت آلودگی گوسفندان و بزهای کشتارگاه اهواز به ترماتود های کبدی در سال 1389
بررسی برخی از باکتری های انتروباکتریاسه (گرام منفی روده ای) در کشت های نیمه انبوه ریز جلبک اسپیرولینای مصرفی در صنایع غذایی واقع در جزیره قشم
میکروکپسولاسیون روشی برای تولید غذاهای عملگرا و غذادارو
نانو ذرات لیپیدی جامد به عنوان حاملی برای غنی سازی مواد غذایی
اساس و روش های ریز پوشینه سازی در مواد غذایی
انکپسوله کردن لاکتو پراکسیداز استخراج شده از شیر شتر توسط آلزینات سدیم با استفاده از امولسیون روغن در آب
نانو ذرات کازئینات_کاراگینان به عنوان حامل ویتامین های محلول در چربی
نانو انکپسوله نمودن لاکتوفرین استخراج شده از شیر شتر توسط آلژینات کلسیم
بررسی تاثیر استفاده از نانو فناوری در بسته بندی و نگهداری غذا و محصولات ارگانیک کشاورزی
بررسی نمودار جذب همدمای فیلم خوراکی بر مبنای ژلاتین ماهی سردآبی و نانو رس
تاثیر فرآیند حرارتی و پایدار کننده های مختلف بر پایداری و توزیع اندازه ذرات در امولسیونهای روغن در آب(o/w)
مدلسازی فرآیندهای غذایی به روش الگوریتم ژنتیک_شبکه عصبی مصنوعی
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و اثر سینرژیستی محلول های مخلوط آلژینات سدیم_متیل سلولز
بررسی رفتار جریانی محلولهای مخلوط آلژینات سدیم_هیدروکسی پروپیل سلولز تحت شرایط مختلف فیزیکی:اثرph و سرعت چرخشی
بررسی پارامترهای مورد استفاده در حمل و نقل و انبارداری پرتقال توسط بارگذاری شبه استاتیکی
بررسی تاثیر بارگذاری شبه استاتیکی بر خواص مکانیکی میوه پرتقال
بررسی مقاومت به نفوذ مکانیکی دو رقم پرتقال در بارگذاری شبه استاتیکی
مدلسازی تعیین جرم پرتقال برای طراحی ماشین درجه بندی
مقایسه مدلهای تعیین جرم پرتقال بر اساس ویژگی های هندسی
مروری بر فرایند سرخ کردن عمیق و مدلسازی پدیده انتقال جرم در طی آن
بررسی اثر ترکیب شیرو درصد تلقیح باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی تغییرات ph و اسیدیته ماست پروبیوتیک
بررسی اثر همزمان درصدهای مختلف پودر آب پنیر،شیر خشک بدون چرب،لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی جمعیت باکتریایی باکتریهای پروبیوتیک و تاثیر بر خصوصیات ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک
مدلسازی نحوه ی توزیع دما در نان بربری به کمک دینامیک سیالات محاسباتی cfd و ارزیابی تاثیر حفره زنی در سطح نان
تاثیر فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکی بستنی
استفاده از مواد نگهدارنده های طبیعی جهت افزایش ماندگاری گوشت
تاثیر فعالیت انواع پروتئازها در صنعت گوشت(میگو،ماهی،خوک،گوشت مرغ نرمال و PSE)
مروری بر ویژگی های سلامتی بخش اسید لینولئیک کونژوگه
پپتیدهای زیست فعال:ترکیبات عملگر در شیر و فراورده های لبنی
مطالعه تجربی کارآیی استفاده از عامل فنتون در تصفیه فاضلاب های کارخانجات روغن نباتی
Evaluate the Performance of Ethanol biosensor with Different Electrodes Coated with Alcohol Oxidase in Food
ترکیبات آروماتیک سمی در روغن زیتون
بررسی پارامترهای تزریق پلاستیک در تولید ظرف غذای یکبار مصرف با استفاده از نرم افزار Moldflow
هیدروکربنهای آروماتیک،موادی سمی در مواد غذایی
بررسی اثر انواع ولتاژ ثابت و پالسی بر استخراج قند از چغندر
بررسی اثر PEE بر میزان رنگ دهی کلم بنفش و کاهش زمان
بخش بندی تصاویر رنگی سیب زمینی با الگوریتم خوشه بندی FUZZY C- MEANS برای استخراج بیماری شوره سیاه(با استفاده در درجه بندی و بسته بندی اتوماتیک)
بررسی تاثیر انتقال توده های شیمیایی از بسته بندی ها به درون و یا همراه با پنیرها
بررسی استفاده از ژلاتین ماهیان سردآبی برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر
تاثیر کریستاله شدن نرم کننده ها روی خصوصیات ظاهری محصول مثل شفافیت و روشنی و براقیت و خصوصیت کشسانی پوشش دهی با فیلم خوراکیWhey Protein film
استفاده از روش های نوین جهت استخراج عصاره ها و اسانس های روغنی
ترکیب حرارت و فشار بالا بر کاهش رنگ پوره گوجه فرنگی و آب توت فرنگی
استفاده از جایگزین کننده های چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز
غیر فعال کردن پراکسیداز طی بلاچینگ اهمی پوره نخودفرنگی
بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر روی برخی از صفات پس از برداشت غده های سیب زمینی
بررسی اثر محلول پاشی متانول بر روی خصوصیات پس از برداشت و موثر در صنایع تبدیلی میوه گوجه فرنگی
سینتیک غیر فعال سازی آنزیم p.o.o در آب انگور باواریته سلطانی با متد اهمی
بررسی پیش تیمار میکروویو و محلول اسمزی نمک بر روی خشک کردن کرفس
استخراج آستاگزانتین از مخمر قرمز بادی اکسید کربن فوق بحرانی
Assessment of Gamma irradiation on the myotoxins of food products such as wheat and pistachio
تاثیر امولسیفایر(دائم و gms)و آنزیم لیپاز بر بهبود کیفیت دونات روغنی و منجمد
مروری بر خصوصیات شیمیایی،تغذیه ای میوه ی ازگیل
تغییرات شیمیایی در تخمیر سس سویای حالت جامد نمک_پایین
کنترل رشد باکتری انتروباکتر ساکاراکی توسط امواج التراسوند (تکنولوژی غیر حرارتی) در شیر خشک نوزاد
بررسی ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین کنجاله آفتابگردان
غذای حلال در زنجیره تولید،توزیع مصرف محصولات غذایی
بررسی فرآیندهای مختلف پالایش بر روی روغن فندق
تولید کمپوست و ورمی کمپوست از ضایعات نیشکر
بررسی خواص کاربردی و درمانی پروتئین های آب پنیر
تولید اتانول از گندم ضایعاتی
تولید بواتانول از ترکیبات لیگنوسلولزی
تاثیر پوشش بسته بندی و بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای استعمران
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هسته پرتقال در روغن سویا
مروری بر اثرات پخش پساب و ضایعات حاصل از کارخانه زیتون بر روی خواص خاک
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک غنی شده با فیبر حاصل از ضایعات سیب
بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی،بافتی و حسی همبرگر
بررسی اثر امواج فراصوت با فرکانس 40 کیلوهرتز بر پیش فرایند آبگیری اسمزی از اسلایسهای هویج با محلول گلوکز 50%
بررسی کیفیت آب هندوانه فرآوری شده با میدان الکتریکی پالسی شدت بالا(HIPEE)
چگونگی تولید فیبر خوراکی از تفاله صنایع تبدیلی میوه جات
خواص بیواکتیو و کاربردی کلاژن و ژلاتین از منابع جایگزین
تاثیر مشروط سازی گندم با امواج فرصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان بربری
بررسی تاثیر خشک کردن کف پوشی بر برخی خصوصیات پودر آلبالو
تاثیر استفاده از پوشش خوراکی صمغ بومی استخراج شده از دانه اسفرزه و مقایسه آن با کیتوزان بر پارامترهای بافتی و تغییرات رنگ سیب واریتهRed Delicious
تاثیر فرایند پاربویلینگ بر افزایش امنیت غذایی برنج
کاربرد کنستانتره های گیاهی حاوی سرین پروتئازها در صنعت غذا
اثر دما و غلظت بر ویژگی های رئولوژیکی آب خربزه
بررسی نحوه تهیه و تولید انواع پنیر از آب پنیر و ویژگی های آن
اثر پرتودهی بر میزان فلور میکروبی و کیفیت حسی و تغذیه ای گوشت
بررسی تاثیر استخراج آنزیمی_آبی بر راندمان استخراج روغن و میزان پروتئین کنجاله کلزا
بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی کل از میوه ی ولیک سیاه elbursensis Crataegus با کمک فناوری اولترا سوند
بررسی تاثیر فیبر گندم،کارآگینان و آلزینات بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LAFTI-L10 و خواص حسی دوغ حاوی عصاره شوید
بررسی پیش تیمار مختلف بر میزان جذب روغن در طی سرخ کردن عمیق
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر خواص حسی،تخلخل و رنگ نان قالبی به روش پردازش تصاویر
بررسی استفاده از پودر ژله آلوئه ورا به عنوان پایدار کننده و اثر آن بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی
بررسی اثر کاربرد پودر ژل آلوئه ورا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
بررسی تاثیر فرایند دی اکسید کربن با فشار بالا بر روی شیر
استفاده از میکروارگانیسم ها جهت تولید رنگدانه،ترکیبات طعم زا و اسیدهای آمینه
مقایسه میزان چربی در پنج روش پخت فیله خوراکی ماهی کپور پرورشی Cyprinus carpio و میگوی سرتیز Metapenaeus affinis!
بررسی میزان چربی پروتئین،چربی،کربوهیدرات،فیبر،خاکستر و رطوبت در عضله میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان
مقایسه ارزش غذایی دو نوع ماهی تن تازه صید شده از خلیج فارس با کنسرو شده آنها
بررسی اثر افزدن آرد کامل سویا و تغییرات دمای خشک کن بر ویژگی های حسی و بافتی اسپاگتی
بررسی استخراج ترکیبات فنولیک عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند
بررسی ارزش اقتصادی سیب زمینی رقم آگریا در شرایط نگه داری در انبارهای سنتی و فنی در منطقه اردبیل
بررسی ترکیب اسیدهای چرب،ویژگی های تغذیه ای،روش های استخراج و کاربردهای روغن دانه کلزا و کنجد
بررسی قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد عصاره اتانولی پرچم گیاه زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند
بررسی ماهیت فیزیکی و شیمیایی سوکرالوز به عنوان یک شیرین کننده ی مصنوعی مورد مصرف در صنعت غذا
بررسی اثرات فرایند فشار بالا بر روی اجزاءسازنده شیر
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در آب سیب در طول نگهداری در دمای محیط
بررسی کیفی ماکارونی خشک شده با استفاده از خشک کن ماروویو در مقایسه با خشک کن های معمولی (جریان هوای داغ)
کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی رنگ پوسته و میزان تخلخل نان بربری مخلوط(گندم _سنگینک)
تاثیر خمیر ترش جوانه گندم بر خواص کیفی و تغذیه ای نان
تولید برگه خشک شده کیوی با توجه به تاثیر رطوبت،درجه رسیدگی و رقم
تاثیر اعمال تنش برخی فلزات بر رشد گیاه
مطالعه ارتباط میان آلاینده های زیست محیطی در رشد بخش کشاورزی
جداسازی و شناسایی مهمترین انتروکوکسی جداسازی شده از پنیر سنتی کوزه
امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی
بررسی روش های تولید و ویژگی های فیلم های بر پایه نشاسته کاساوا
تاثیر افزودن آرد جو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پاستا
بررسی تاثیر اسانس آویشن در غیر فعال سازی پراکسیداز باقلا
بررسی اثر افزودن روغن هسته انگور بر مدت زمان ماندگاری و میزان بار میکروبی کل خامه قنادی
بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA_5 در بستنی
بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از تفاله مرکبات بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
Effect of ultrasound soy and corn flour on sensory properties of chicken deep fat fried nuggets
تاثیر افزودن صمغ کاراگینان در بهبود خصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
ULTRASONIC TECHNIQUE IN BREADED FRIED NUGGETS
Effect of grape seed extract (GSE) on the shelf life and microbial load of pasteurized milk in ambient temperature
اندازه گیری و مقایسه ی میزان اسید آسکوربیک آب پرتقال تازه آبگیری شده و دو برند آب پرتقال تجاری در ایران
بررسی تاثیر امواج فراصوت برافزایش خواص کیفی نان تهیه شده ازاردهای باگلوتن ضعیف
مروری بر مقایسه روش های جایگزین و روش های سنتی برای کاهش استفاده از افزودنی های غیر مجاز کنترل کپک خاکستری پس از برداشت در گونه های مختلف انگور تازه خوری
بررسی اثرات افزودن عصاره چغندر قرمز بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست طعم دار قالبی توت فرنگی
کاربرد فراصوت در تکنولوژی مواد غذایی،عمل آوری،نگهداری و استخراج محصول
کاربرد تکنولوژی هردل (فناوری ترکیبی) در صنعت لبنیات
پیشرفت های انجام شده بمنظور ارتقاء کیفیت فرآورده های گوشتی
Effect of Garlic (Allium Sativum) on the quality and characteristics of meat and particularly chicken meat
تاثیر فرایند اولتراسوند بر خصوصیات محصولات لبنی
تاثیر هیدروکلویید بالنگو(Lallemantia royleana)بر خواص کمی و کیفی دونات تخمیری
جایگزینی ترکیبات قلیایی رایج در فرایند تولید کشمکش با گیاه اشنان و مقایسه اثرات آنها بر میزان رنگ و قند
جایگزینی ترکیبات قلیایی رایج در فرایند تولید کشمکش با گیاه اشنان و مقایسه اثرات آنها بر بافت و راندمان تولید
ارزیابی تاثیر دما،تغییرات ph و نگهداری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی برگ گیاه گل مغربی(Oenothera biennis)
فرآوری شیر و آبمیوه با استفاده از میدان الکتریکی پالسی و اثرات آن
بررسی تاثیر اسانس کاکوتی بر میزان زنده مانی لاکتو باسیلوس کازئی در دوغ پروبیوتیک ایرانی
مقایسه پایداری اکسیداتیو روغن آفتاب گردان محتوی عصاره ریحان با TBHQ
بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو ذرات سلنیوم بر باکتری کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ D در تولید ظروف نگهدارنده مواد غذایی
بررسی ارقام تجاری گندم مناسب تهیه نان در منطقه گنبد
امکان سنجی مدیریت پساب صنایع غذایی به منظور استفاده در بخش کشاورزی(مطالعه موردی:کارخانجات نوشابه سازی خوش نوش همدان)
تحلیل رگرسیونی مدیریت کاهش ضایعات محصولات غذایی استراتژیک در دوران خشکسالی:مطالعه موردی:کاهش ضایعات گندم
پایش آب کندانس کشت و صنعت حکیم فارابی جهت استفاده در بویلرهای این شرکت
تاثیر پرتودهی و اشعه گاما،بر خواص فیزیکوشیمیایی،تغذیه ای و افزایش عمر مفید قارچ ها
روش بسته بندی و نگهداری قارچهای خوراکی(دکمه ای)
تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی با استفاده از پروتئین آب پنیر
بررسی اثر شربت اینورت اسیدهای مختلف بر کیفیت کیک روغنی
تاثیر دما و روش آماده سازی در فرایند خشک شدن انگور رقم عسگری
اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور
اثر آنتی اکسیدانی عصاره ریحان بر پایدار سازی روغن آفتاب گردان
حذف آلودگی پساب کارخانجات صنایع غذایی با استفاده از روش های نوین
عوامل موثر در ایجاد یک برند مواد غذایی مهم در بازار جهانی و ایران
بررسی امکان تولید فراورده های غذایی با منشاء دامی غنی شده با اسید لینولئیک کانژوگه(cla)
مروری بر مسمویت تن ماهی به هیستامین با استفاده از روش کیت الایزا جهت آلودگی نمونه های تن ماهی به هیستامین
Lipase Production in Submerged State Fermentation using Aspergillus nijer on Wheat Bran: Response Surface Methodology
بررسی اثر صمغ ترنجین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن
سورگوم،غله ای غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی
تاثیر غنی سازی با ترکیبات خوراکی روی بر رنگ،بافت و ویژگی های حسی کیک اسفنجی
Phenol Biodegradation in Olive Oil Mill Wastewater by Chitosan- Immobilized Pseudomonas Putida
تجزیه بیولوژیکی ترکیبات فنلی
مطالعه تاثیر B_سیکلو دکسترین دارای اتصالات عذضی بر نرخ رسیدگی پنیر چدار
اثرات کنترل مقدار PH و کلسیم روی خواص پنیر موزارلا
بررسی استخراج ترکیبات فلاوونوئیدی نعناع با استفاده از دی اکسید کربن فوق بحرانی
پایش عملکرد سدهای زیر زمینی با استفاده از مهندسی ارزش
خواص ضد قارچی اسانس پوست پرتقال به منظور جلوگیری از رشد پنی سیلیوم و آسپرژیلوس
بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی مالت حاصل از دانه گندم در خلال فرایند جوانه زنی
بررسی میزان آگاهی دانشجویان از نوع مزاج خود و تنظیم تغذیه روزانه بر اسانس آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان_سال 1391
تعیین میزان ید در گوشت های گاو و گوسفند و تخم مرغ های عرضه شده در شهرکرد
مروری بر تاثیر رنگدانه ها بر پایداری اکسایشی روغن های زیتون
بررسی اپیدمیولوژی بیماری سل در جمعیت های دامی و انسانی استان لرستان طی یک دوره ی 5ساله (1386_1390)
بررسی اثر چند حشره کش و روغنEC روی شب پره مینوز مرکبات !Phyllocnistis citrella Stainton و ارزیابی حساسیت چند رقم رایج مرکبات در استان مازندران نسبت به آن
شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس مریم گلی سفید یا قوچانیsalvia chloroleuca rech.f.&allen
شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی
بکارگیری غشای اسمز معکوس درشفاف سازی آب پرس تفاله چغندرقند و استفاده مجدد آن دراستخراج قند
شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گوش بره بنفش کپه داغی phlomis herba-ventia L.subsp.kopetdaghensis رویش یافته دراستان خراسان شمالی
استفاده ازترکیبات هیدروکلوئیدی برای افزایش ثبات دوغ ایرانی
استفاده ازبسته بندی ضدمیکروبی برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی
استفاده از پردازش تصویر در ارزیابی رنگ امولسیون تهیه شده بوسیله امولسیفایر لسیتین
کاربردنشاسته اصلاح شده بعنوان جایگزین چربی و بهبود دهنده بافت درپنیر کم چرب
شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا
تاثیر صمغ گوار بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد برنج
شناسایی استویول گلیکوزیدهای گیاه استویا به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی اثر ترکیبات بر ویژگیهای پنیر پروسس
بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر لسیتین
بررسی تغییرات کیفی فیش فینگرهای تولید شده از ماهی بیگ هدAristichthys nobilis(
مقایسه اثر سرخ کردن بر شاخص های ارگانولپتیکی دو نوع فرمول مختلف فیش فینگر حاصل از ماهی بیگ هد Aristichthys nobilis
تعیین و ارزیابی بارمیکروبی شیرخام دامداری ها با دو روش باکتواسکن و کشت میکروبی
مطالعه فاکتورهای ارزش غذایی و تغییرات کیفی فیش فینگر حاصل از درصد های مختلف گوشت ماهی بیگ هد Aristichthys nobilis
تأثیر هیدروکلوئیدها بر خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
تاثیرروشهای پخت بخارپزوماکروویو برمیزان فلزات سنگین سرب و جیوه درعضله ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio)
Formation of acrylamide in processed food- A review
کاربرد پوششهای سلولزی در کاهش جذب روغن در مواد غذایی سرخشده
شناسایی و غیر فعالسازی باکتریوفاژها در صنایع لبنی
بررسی میزان آلودگی باکتریولوژیکی شیرخام درشهرزاهدان درسال 1391
استخراج فاز ساکن بیس فنول A ازشیرهای پاستوریزه بسته بندی شده و اندازه گیری میزان مهاجرت آن بوسیله HPLC
بررسی مقایسه ای اثر فرآیند حرارتی بر روی T2 توکسین در نان سنگک و بربری
بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در شیر تولیدی گاوداریهای سنتی شهرستان زاهدان
Assessing Safety of Food Packaging Materials
مروری برخواص آنتی اکسیدان های طبیعی درجلوگیری ازرشد هلیکوباکتر پیلوری
بررسی فراوانی ویبریوپاراهمولیتیکوس درمیگوهای عرضه شده دراستان کرمانشاه
امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز
بررسی اهمیت میکروبیولژیک لیستریا منوسیتوژنز درموادغذایی منجمد آماده
نانو مواد در صنایع غذایی و اثرات سوء آن
بررسی خواص روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان
شناسایی و جداسازی استافیلوکوکوس های موجوددرکباب لقمه و همبرگر دراصفهان
استفاده ازتکنولوژی پلاسما درنگهداری موادغذایی
استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی
بررسی اثر زمان بر پوشش خوراکی متیل سلولز در کاهش میزان تولیدآفلاتوکسین
سنتز ترکیب هتروپلی آنیون- آمینواسید (Gly)2H4SiW12O40 و بررسی اثر ضد ویروسی آن بر روی ویروس موزائیک گوجه فرنگی TOMV
تاثیرآنتی اکسیدانی فلاونوئیدهای چای درپایداری روغن های نباتی و حیوانی
بررسی امکان سنجی استفاده از نوشیدنی مالت به عنوان حامل مناسب باکتری های پروبیوتیک
بررسی میزان آلودگی شیرینی های تر مصرفی بیرجند به کپک و مخمر
Introduction to Inulin as Prebiotic and Functional Food
بررسی میزان آلودگی شیرینی های تر مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه
بررسی و مقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی-آبی و اتانولی-آبی گشنیز با آنتیاکسیدان سنتزیBHT
اثر بازدارندگی اسانس سرسم بر میکروارگانیسم ها در کشک مایع صنعتی
بررسی فعالیت ضدمیکروبی کیتوزان و کاربردهای آن
کاربرد پوشش خوراکی چیتوزان و خواص ضد میکروبی آن در افزایش عمرماندگاری مواد غذایی
تولید آنالوگ ماست ازطریق جایگزینی چربی شیربا روغن گیاهی و بررسی ویژگیهای حسی و بافتی آن
میکروانکپسولاسیون ویتامین C
اندازه گیری میزان آفلاتوکسین M1به روش الایزا در شیرهای خام تولیدی منطقهقوچان در آبان 1391
بررسی میسان آلودگی شیرپاستوریسه مصرفی شهرستان بیرجند به باکتری های کلی فرم و اشریشیاکلی در دو فصل بهار و زمستان
مقایسه میزان مایکوتوکسین در سیلوی فلزی و انبار ساده در کارخانجات آرد
حذف آفلاتوکسین M1توسط باکتری میکروانکپسوله شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5 در مدل شبیه سازی شده دستگاه گوارش انسان
بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات خام مصرفی شهرستان ایلام
اثراسید فرولیک درایجاد اتصالات عرضی برخواص فیزیکوشیمیایی ممانعتی و جذب اشعه UV درایمنی بسته بندی فیلم ژلاتین ماهی
مقایسه اثراسید فرولیک و قندریبوز برخواص فیزیکوشیمیایی و ممانعتی فیلم زیست تخریب پذیرژلاتین ماهی سردآبی دربسته بندی
بررسی اثرضدمیکروبی الوئه ورا در موادغذای
ارزیابی دو روش بازیافت باکتریوفاژ Male specific(F+)RNA به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای ازسبزیجات )تره وجعفری
ارزیابی اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر روی خواصکیفی سسمایونز رژیمی
تاثیرضدمیکروبی عصاره گیاه زنجبیل برباکتریهای استافیلوکوکوس و سالمونلا
بقاء حرارتی ویروسهای روده ای بیماریزا درموادغذایی
بررسی تاثیر انرژی اسامی بر روی شلف لایف شیرخام
مدلسازی رشد قارچ پنی سیلیوم کریزوژنوم تحت تاثیر فعالیت آبی و غلظت اسانس کاکوتی
بررسی اثرلاکتوباسیلوس کازئی برکاهش میزان آفلاتوکسین M1 درماست پروبیوتیک درطول مدت shelf life آن
ارزیابی کیفیت میکروبی 90 نمونه بستنی غیر پاستوریزه)سنتی( در شهرمشهد سال 1390
مروری بر انجام آزمایشات شیر جهت شناسایی سلامت، تقلبات و افزودنی ها به آن
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون
مقایسه ضریب بازیافت دو روش اولتراسانتریفوژ و PEG precipitationجهت استخراج باکتریوفاژMale specific(F+)RNA بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای درکاهو
بررسی تأثیر هیدروکلوئیدها بر ویژگی های رئولوژیکی دوغ حاوی عصاره شوید با استفاده از روش سطح پاسخ
کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن
ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی
تعیین میزان آلودگی پنیرفراپالایش uf و ماست به سرب و کادمیوم دراستان اصفهان
ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری
بررسی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
اثر سطوح مختلف کود ازت در تلفیق با کود زیستی بارور 2 بر عملکرد ذرت رقم سینگل کراس 704
تأثیر پروبیوتیکها بر سرطان و عفونتهای رودهای
بررسی میزان شیوع مقاومت آنتی بیوتیکی به متی سیلین ها (MRSA) در باکتری استافیلوکوکوس اورئوس نمونه های فراورده های گوشتی و لبنی در مشهد
اندازه گیری آفلاتوکسین درزعفران با استفاده ازروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی اکراتوکسین A درآرد گندم مصرفی نانوایی های شهرستان فسا
بررسی حضورنیترات و نیتریت و ارزیابی خطرات آن درصنایع غذایی
اهمیت و کاربردهای بالقوه برگ زیتون
تعیین مقدار پاتولین در آب سیب تولیدی کارخانه های ایران
اثر انتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ زیتون در پایدارسازی روغن افتابگردان
خواص آنتی اکسیدانی و درمانی زرشک
بررسی اثر فرایند تولید پاستا بر روی میزان سم ارگانوفسفر (مالاتیون) در محصول نهایی
پیشرفت رویکرد استخراج سبز با مایعات فوق/نیمه بحرانی جهت تولید عصاره های غنی شده الئورپین از برگ های زیتون
فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی GM و نقش آنها درایمنی و کیفیت موادغذایی
کاربرد نوز الکترونیکی درکنترل کیفیت میکروبی موادغذایی
بررسی اثر خمیر ترش بر کیفیت نان
اثرسلولهای سوماتیک برترکیبات شیر راندمان تولیدکیفیت و ماندگاری پنیر
بررسی کاربرد بیوسنسورها در تشخیص باکتریهای بیماری زا در مقایسه با روش های متداول
گزارش آلودگی آبمیوه های آلوورا به باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان
اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان ارومیه
بررسی میزان اسپور لوک آمریکائی در عسلهای استحصالی در کلنی های زنبور عسل شهرهای ارومیه و خوی
فعالیت های آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین های آلو
بررسی کاهش آفلاتوکسین M1 درشرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش انسان
بررسی تغییرات حسی و میکروبی بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در حالت انجماد
امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید
روشهای نوین کاهش آکریلامید درمحصولات فراوری شده
بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
تاثیرروغن های گیاهی مختلف کانولا بنه و موادصابونی ناشونده آن برروی رنگ چیپس سیب زمینی
بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ دوواریته زیتون ایران درپایدارسازی روغن آفتابگردان
بررسی تاثیر سطوح مختلف پودرمالت برویژگیهای رئولوژیکی آرد گندم
بررسی تاثیر جایگزین های زرده تخم مرغ برویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز با چربی کاهش یافته
مروری برتاثیر سالیسیلیک اسید برفیزیولوژی پس ازبرداشت میوه ها و سبزی ها دردوره نگهداری
Feasibility of fish protein concentrate in Bakery Products
بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارغنی شده با بتالائین چغندرقرمز و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی آن درطول دوره نگهداری
بررسی بیوسورفکتانت های تولید شده ازمنابع میکروبی بصورت طبیعی
بررسی تولید رنگدانه های کاروتنوئید کانتاگزانتین و آستاگزانتین
قابلیت اجرای کشت پروبیوتیک تجاری در پنیر چدار
بررسی موادغذایی گوجه فرنگی گلخانه ای ارگانیک
بررسی سمیت تنفسی اسانس استخراج شده ازگیاه درمنه جاروArtemisia annua برآفت انباری شپشه برنج Sitophillus oryzae
مروری برویژگیهای آنتی اکسیدان ها درغذاهای ارگانیک و سلامت بدن
شیر ارگانیک
مروری بر خواص نوشیدنی کمبوچا
بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص بیولوژیکی گیاه آلوئهورا
تولید توت فرنگی سالم درراستای تولید محصول ارگانیک
بیماران سلیاکی و تولید فرآورده های غله ای فاقد گلوتن
استفبده از پوسته پسته وبقایای چغندرقند درجیره گاوهای شیری و تاثیر آن برپارامترهای ارگانولپتیکی ماست تولیدی
بررسی تاثیر افزودن عصاره چغندر قرمز بر جمعیت کشت استارتر ماست قالبی طعم دار توتفرنگی غنی شده با ویتامین هایD و A و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیکی آن
تولید ماست بستنی و بررسی اثرات تغییر میزان چربی بر خواص شیمیایی وارگانولپتیکی آن
اصلاح نژآد میکروارگانیسم صنعتی راهی به سوی بهینه سازی بازدهی
بررسی تاثیر اسانس گلپردرغیرفعال سازی پراکسیداز لوبیا سبز
بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلا
بررسی اثرسطوح مختلف پرمیکس ویتامین E جیره برخصوصیات ظاهری و ارگانولپتیکی گوشت خام و پخته شده مرغ
افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری ازاکسیداسیون لیپیدها با استفاده ازنانوتکنولوژی
کاربردهای خشک کردن پاششی درمیکروکپسولاسیون موادغذایی
بررسی ریزپوشینه دار کردن به روش امولسیون های دوگانه و نحوه پایدارسازی آن
بررسی رهایش ترکیبات موثر غذایی ریزپوشانی شده
میکروانکپسولاسیون موادفعال زیستی آنزیم ها، پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها
تکنیک های میکروانکپسولاسیون در پروبیوتیک ها
کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی
مروری برفرآیند ریزپوشانی و کاربرد آن درصنعت غذا
استفاده از تکنیک پردازش تصویر به منظور بررسی تفاوتهای میان شاخصهای رنگی ریزکپسولهای تولید شده از عصاره اتانولی میوه زرشک )گونه ولگاریس(
بررسی ویژگی های کروسین ریز پوشانی شده با پوشش مالتودکسترین به کمک تکنیک خشک کردن پاششی
اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر میزان بقاء باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتارومLa7 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
بررسی تاثیر کپسوله کردن در زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، رنگ، شفافیت و خواص حسی آب سیب
بررسی ویژگی های کروسین ریز پوشانی شده با پوشش ژلاتین به کمک تکنیک خشک کردن پاششی
بررسی زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L 10 آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست)
میکروکپسولاسیون و ثبات نگهداری پلی فنول های مویز سیاه
پیشزفت های اخیز در فزآی د نهای غشایی بزای تغلیظ عصاره میوه ها
بررسی جنبههای اقتصادی و ایمنی تولید ریزجلبک اسپیرولیناپلاتنسیس
روش های شناسایی و تعیین خصوصیات نانوامولسیونها
استفاده از نانوکامپوزیت ها برای کاهش جذب بخارآب لایه های نازک مورد استفاده درصنایع غذایی
بررسی ساخت انسولین خوراکی با استفاده از نانو کپسول های پلیمری
Technical resolution impacts and Applications of nanotechnology in food and food processing
بررسی عملکرد بیوسنسور سولفیت اکسیداز با افزودن نانو ذرات بر پایه الکترود کربن شیشه ای
فناوری نانو ذرات نقره در بسته بندی ضد میکروبی فعال گوشت و فرآورده های گوشتی
کاربرد فناوری نانو در افزایش خصوصیات عملکردی اجزای غذایی
ارزیابی pH و اندازه سایز قطرات نانو امولسیون روغن ماهی با ترکیبات متفاوت از اینولین وکازیین
ساخت الکترودی کارا و کم هزینه برای اندازه گیری اسکوربیک اسید درنمونه های غذایی و دارویی
سنسورهای مبتنی برپلیمرهای هادی و نانو ذرات فلزی و کاربرد آنها برای آنالیز اسکوربیک اسید
کاربردآهک فراوری شده توسط فناوری نانو به عنوان یک جاذب قوی در صنعت قند و شکر
بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی نانوذرات گیاه نوروزک درمقایسه با آنتی اکسیدانهای رایج صنعت روغن
بررسی عملکرد فیلم های حاوی نانو پودرنقره بر زمان ماندگاری پسته تازه
بررسی اثرنانوذرات دی اکسید تیتانیوم برسرعت تخریب پذیری فیلم های بسته بندی با زمینه نشاسته درحضور باسیلوس سوبتیلیس و آسپرژیلوس نایجر
بررسی ضریب هدایت حرارتی جریان آرام نانوسیال آب-اکسید آلومینیوم با شبیه سازی عددی انتقال حرارت جابجایی اجباری در مجاری شیبدار با مقطع مستطیل
افزایش ماندگاری موادغذایی با استفاده ازنانوکامپوزیت های مونت موریلونیت دربسته بندی
مطالعهی اثر دمای کلسینه بر روی خواص ساختاری نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل ژل جهت استفاده در بستهبندی صنایع غذایی
تعیین کیفیت شیرخام به کمک سیستم فازی
بررسی اثرعوامل متغیر موثربرمحتوی رطوبت تعادلی کیوی درفرایند آبگیری اسمزی
ارائه روشی برای تعیین ضریب نفوذموثر درمعادله ی انتقال جرم طی فرایند سرخ کرن موادغذایی
بررسی کارایی حلال های مختلف و فرایند فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنلی و توکوفرولی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
بررسی تاثیر حلالهای مختلف وفرایند فراصوت برکارایی آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج درایران
بهینه سازی خشک کردن اسمزی چغندرلبویی Beta vulgaris L.
مدلسازی انتقال جرم درخشک کردن اسمزی چغندرلبویی Beta vulgaris L.
شبیه سازی جریان سیال غیرنیوتنی در یک اکسترودر تک ماردون و کاربرد آن در صنعت غذا
ترکیب روش تاگوچی با الگوریتم های فراابتکاری و ارائه ی الگوریتم های ترکیبی
بهینه سازی استخراج آنتوسیانین ها ازمیوه ی ولیک سیاه (Crataegus elbursensis) توسط فناوری اولتراسوند به کمک روش سطح پاسخ
استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی
طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی برمبنای محاسبات مهندسی و مقایسه عملکرد آن با روش سنتی جهت خشک کردن فلفل قرمز
بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه زرشک زرافشانی
اندازه گیری و بررسی رفتارویسکوزیته روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی تحت تاثیر دما
تعیین ضریب انتشارحرارتی خرمالو با استفاده ازروش بدست آمده ازحل یک بعدی معادله فورپه 1D
بررسی مدل خشک کردن ورقه های نازک خرمالوی رقم کاکی درخشک کن لایه نازک
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی درپیش بینی محتوای رطوبتی درطی فرآیند خشک کردن خرمالو
اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower)
کاربرد مدل سازی شبکه عصبی مصنوعی درموادغذایی
پیش بینی ویژگیهای گندم و محصولات آردی با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی
شبیه سازی عددی انتقال حرارت جابجایی اجباری نانوسیالات در مجاری شیبداربا مقطع مستطیل
بررسی افزایش پروتئین نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم و مدل سازی آن
شبیه سازی فرآیند تزریق پلاستیک در تولید قاشق با استفاده از نرم افزارMoldflow
مدلسازی بیوراکتور تولید مخمر نانوایی
بررسی تاثیر شرایط مختلف تخمیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق بر پایه آب پنیر
اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق
بررسی کاربردهای فناوری نانو درپایش کیفیت موادغذایی : حسگرها
بهینه سازی محیط کشت غیرپیوسته جهت افزایش راندمان تولید پروتئین تک یاخته مخمر ساکارومایسس سرویسیه با استفاده ازروش آماری کسری ازفاکتوریل کامل
تولید پروتئین تک یاخته ازمخمر ساکارومایسس سرویسیه ارزیابی برازش روند رشد توده سلولی با چندمدل سینتیکی غیرساختاری
تولید پروتئین تک یاخته بررسی سینتیک رشد قارچ آسپرژیلوس نیجر و روند مصرف سوبسترا درکشت غوطه ور ناپیوسته
بررسی وضعیت برنج تراریخته درایران و جهان
بررسی منابع مختلف تولید لیپاز خارج سلولی و مقایسه پارامترهای موثر برآن
تولید اسیدهای چرب امگا - 3 ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها
کاربرد نانوتکنولوژی درتصفیه آب های آلوده
استخراج و اندازه گیری گونه به گونه آهن به روش میکرواستخراج مایع - مایع پراکنده شده برپایه انجماد قطره آلی شناورهمراه با اسپکتروسکوپی جذب اتمی شعله ای
معرفی اگزوپلی ساکاریدها و بهبود کیفیت موادغذایی
اهمیت لیستریا مونوسیتوژنز در صنایع غذایی
بهبود عملکرد تکنولوژیکی بیفیدوباکتریوم
روشهای بیوتکنولوژیکی تولید ترکیبات طعم زا در مواد غذایی
به کارگیری تکنیک جهش و انتخاب برای افزایش تولید آنزیم رنت درRhizomucor miehei با استفاده ازUV
نقش پروبیوتیک و پری بیوتیک ها درکنترل وزن
کاربرد زیست فناوری درصنایع غذایی
تعیین عوامل موثر بر تولید ایکوزاپنتاانوئیک اسید توسط alpina Mortierella درتخمیر حالت جامد با استفاده از تفاله خرما
بررسی تاثیرغلظت اسید آمینه گلیسین بربازده تولید مایکوفنولیک اسید توسط قارچ رشته ای پنی سیلیوم بروی کامپکتوم درکشت غوطه ور ناپیوسته
بهینه سازی فرایند تولید پروتئین تک یاخته درکشت ناپیوسته ازقارچ آسپرژیلوس نایجر با روش تاگوچی
داده کاوی و تحلیل سبدبازار با استفاده ازالگوریتم قوانین وابستگی با شیوه نوین بسته بندی پیمانه ای
بررسی اثرنانولوله های کربنی برخواص فیزیکی و شیمیایی و عبوردهی فیلمهای ژلاتینی
تهیه و تعیین خواص فیزیکی و شیمیایی فیلمهای ژلاتینی ساخته شده با ژلاتین و نانوسیلیکا
بررسی اثرتیمارهای مختلف درمیزان اسید اسکوربیک و درصد چروکیدگی سیب زمینی خشک شده
اثرنوع پیش تیمار و بسته بندی درشرایط ازت برقابلیت جذب اب قطعات خشک شده ی سیب زمینی
مطالعه ی اثردونوع بسته بندی تحت خلاء برروی رطوبت و وزن مخصوص سیب زمینی خشک شده ی پیش تیمار شده با آب
بررسی اثرنوع پیش تیمار بسته بندی و شرایط اتمسفری برویژگی جذب آب و چروکیدگی قطعات خشک شده ی سیب زمینی
اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده
اثرنوع پیش تیماربرپارامترهای رنگ سنجی سیب زمینی خشک شده بسته بندی شده تحت خلاء
تاثیرپوشش دهی ژل آلوئه ورا وکیتوزان برخصوصیات آنتی اکسیدانی برشهای تازه میوه کیوی
بررسی تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی برشهای میوه کیوی پوشش داده شده با ژل آلوئه ورا و کیتوزان درطول انبارمانی
فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال
کاربرد فناوری های نوین بسته بندی در افزایش ایمنی وکیفیت مواد غذایی
بررسی اثر کاربرد )1- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در بهبود خصوصیات کیفی گوجه فرنگی رقم راپسونا
بررسی اثر عصاره زیره سبزبر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نشاسته ساگو
پوششهای خوراکی دربسته بندی موادغذایی
تهیه و ارزیابی فیلم های نشاسته سیب زمینی ترکیب با ژلاتین گاوی
استفاده ازکیتوزان به عنوان پوشش دهنده
کاربردهای کیتوزان درصنایع غذایی
تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص فیزیکی و شیمیایی پنیر Wheyless
تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص رئولوژی پنیر Wheyless
تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده
استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای افزایش ماندگاری خرمای تازه
مخلوط های اکسترود شده کوپلیمرهای کیتوزان و اتیلن برای بسته بندی ضد میکروبی
بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین لوبیا عروس
بررسی اثر گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی، بازدارندگی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر تهیه شده از صمغ دانه قدومه شهری
کاربرد تکنیک آکوستیک در سورتینگ و ارزیابی بافت محصولات کشاورزی وصنایع غذایی با استفاده از نرم افزار متلب
کاربرد تکنیک QFD درصنایع غذایی
تجزیه و تحلیل انرژی و اکسرژی برای فرآیند خشک کن خورشیدی اویشن صحرایی
بهینه سازی فرآیندهای سرخ کردن عمیق موادغذایی با استفاده ازروش سطح پاسخ
مدیریت تضمین کیفیت درخط تولید پنیرخامه ای با استفاده ازاصول سیستم HACCP
مروری بر مطالعات انجام شده بر مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر
بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن
ترکیب استخراج خصوصیات کاربردی زیست فعالی و کاربردهای غذایی پروتئین کلزا به عنوان یکی ازمحصولات جانبی تولید روغن کلزا
فرمولاسیون نوشیدنی جدید برپایه سبوس برنج
جذب سطحی سرب و کادمیوم توسط پوست گلابی ازمحلول آبی
بررسی توانایی پوست گلابی درحذف جیوه ازمحلول آبی به روش جذب سطحی
خواص و کاربردهای سبوس برنج
مقایسه استخراج روغن از سبوس نرم برنج با استفاده از فن آوری نوین
سبوس برنج خواص تغذیه ای پایدارسازی و کاربردهای غذایی
بررسی اثرسبوس برنج پیش فرآیند شده بربهبود خواص کمی و کیفی نان بربری
اثر افزودن فیبر تفاله چغندرقند بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی نان تست
اثر فیبر تفاله چغندر قند بر ویژگی های ارگانولپتیک نان تست
استفاده از ضایعات کشاورزی و پساب کارخانه های صنایع غذایی به منظور تولید آنزیم لیپاز
استفاده از ضایعات خرما به عنوان محیط کشت میکروبی
Hydrolysis of cellulose in the presence of TiO2 and TiO2–SiO2 mixed-oxide under microwave irradiation
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برنج دو واریته طارم و ژاپونیکا و مقایسه عملکرد آنها
بررسی اثر پرتودهی مایکروویو بر هیدرولیز آنزیمی ضایعات لیگنوسلولزی
تاثیر هیدرولیز شیمیایی بر میزان کاهش وزن و ترکیبات ساختاری کاه کلزا
Worms Can Recycle Your Garbage
معرفی روش استحصال فیتیک اسید از سبوس برنج
بررسی خصوصیات تغذیه ای و تکنولوژیکی سبوس برنج در محصولات نانوایی
مروری بر اثر افزودن سبوس برنج بر خصوصیات رئولوژیکی محصولات نانوایی
کمپوست باکتریایی،مزایا و معایب آن
اثرپروتئین های آب پنیر اصلاح شده برویسکوزیته خامه قنادی کم چرب
کاربرد برخی پلی ساکاریدهای گیاهان بومی به منظوربهبود ویژگی های رئولوژیکی و میکرو ساختاری ماست
بررسی تاثیر اینولین به عنوان جایگزین چربی برپایه کربوهیدرات روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی محصولات لبنی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ی گیاه شیرین بیان و خواص کاربردی آن
بتاگلوکان غلات ترکیب فراسودمند ویژگیها و کاربردهای آن درمحصولات غذایی
بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی عسل های منطقه آذربایجان شرقی
بررسی روش تولید ترخینه (نوعی غذای تخمیری سنتی) و تعیین مقدار ریزمغذیهای آهن و کلسیم در آن
مهندسی متابولیک درلاکتیک اسید باکتریها
تولید و ارزیابی خواص فیزیکی و حسی نان تافتون فراسودمند حاوی دانه روغنی بزرک
مروری بر تاثیر به کارگیری فیبرهای خوراکی درخواص تغذیه ای ، ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
اندازه گیری ترکیبات فنولی و تعیین خواص آنتی اکسیدانی درپوست گوشته و هسته سه نمونه ازارقام انگور استان آذربایجان غربی
تولید روغن خوراکی سلامتی بخش و پایدار بدون نگهدارنده های سنتزی
بررسی تاثیرعوامل مختلف درتنوع آمینواسیدی و ترکیبات فیزیک و شیمیایی شیر شترتک کوهانه نژادترکمنی استان گلستان
مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیرشتر تک کوهانه استان گلستان نژادترکمنی با شیرشتر تک کوهانه استان سیستان و بلوچستان نژادبلوچی
مقایسه ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیرشتر با شیرگاو و گوسفند درشمال استان گلستان
ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی پسته اکبری (pistacia vera L.) منطقه فیض آباد ایران
تعیین ترکیبات شیمیایی اسانس روغنی هسته کاج Pinus pinea L. درایران
بررسی محصولات پروبیوتیک و استفاده ازخواص آنها درایران
کارلا، معجزه طبیعت
تولید کنسانتره آب نارنج، ارزیابی حسی و رنگ سنجی آن
بررسی اثرافزودن سطوح مختلف پودرمالت جو روشن برویژگیهای شیمیایی و حسی کلوچه فراسودمند
بررسی تأثیر آرد مالت جو بر بیاتی نان بربری
بررسی اثر آرد سنگینک (latirus sativus) بر خواص کمی و کیفی نان بربری مخلوط گندم-سنگینک
تغییرات کاروتنوئید وپلی فنل ها در گل نسترن کوهی Rosa canina L در طول فرایند خشک کردن
بررسی شرایط خشک کردن روی تغییرات مواد معدنی موجود در گلبرگ گل نسترن کوهی
تولید و نگهداری نوشیدنی تخمیری بوزا
بررسی امکان تولید محصول لبنی سنتی چیکو از شیر گاو و مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن با چیکو گوسفندی
تعیین و مقایسه ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره، تفاله، کنسانتره و شیره انگور سیاه سردشت آذربایجان غربی
اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه
استفاده از ضایعات شیره خرما به عنوان محیط کشت در تولید آنزیم پروتئاز از باکتریBacillus coagulans وتولید پنیر پروبیوتیک از آن
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی تخمیری کفیر بر پایه شیر با استفاده از دانههای کفیر
تهیه شناسنامه کیفی برای برخی ازارقام تجاری و بومی سیب ایران
بررسی کیفیت دونات سرخ شده با کاهش مصرف آنتی اکسیدان سنتزی با استفاده ازعصاره چای سبز
عصاره ضدمیکروبی گیاه کرچک به عنوان یک نگهدارنده طبیعی
معرفی اگزوپلی ساکاریدتولید شده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک و تاثیر آن برخصوصیات فیزیکی و حسی ماست
عصاره هویج و چغندر لبو به عنوان افزودنی طبیعی در شیر پاستوریزه گاو
اثر اسانس اوجی بر میزان رشد باکتری کلستریدیوم و کپک آسپرژیلوس در کشک مایع صنعتی
بررسی اثرآویشن کرک آلود مرزنجوش وحشی و اثرتوامان آنها برماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دردمای یخچال
اثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست سیب زمینی در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیرهسازی
ترکیبات زیست فعال و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوست سیب زمینی
ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
کاربرد شیرین کننده استویا در نوشیدنی ها، مزایا و چالش ها
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
بتالائین چغندرقرمز رنگدانه ای فراسودمند جهت جایگزینی آنتوسیانین های رنگ کننده
بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرضدباکتریایی روغنهای اسانسی Stachys Lavandulifolia.vahl Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalumبرروی باکتریهای استافیلوکوکوس و اشرشیاکلی
بررسی اجزای تشکیل دهنده و اثرضدباکتریایی اسانس حاصل ازگیاه Tanacetum polycephalum Schultz- Bip.polycefalum برروی برخی ازباکتریهای بیماری زا
بررسی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی نان بربری
اثرآنزیم های گلوکزاکسیداز و لیپاز برویژگیهای رئولوژیکی خمیرآرد گندم های ضعیف
مایه ترش لاکتیکی بعنوان بهبود دهنده درنان
بررسی تاثیر نوع و نحوه ی افزودن آنتی اکسیدانهای طبیعی برپایداری اکسیداتیو خامه سنتی
ارزیابی تاثیربرخی ازاسانس های گیاهی برخواص کیفی شیرشتر
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از سیب زمینی
تاثیر پوره سیب زمینی بر کاهش بیاتی نان بربری
بررسی فرایندتولیدو ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسانتره عناب با استفاده ازعناب تازه و خشک
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
مطالعه برهمکنش بتالاکتوگلبولین شیر گاوی با رتینول به منظور استفاده به عنوان افزودنی غذایی به وسیله ی طیف سنجی فلورسانس
مقایسه تاثیردو نمک کلسیم و منیزیم برخواص رئولوژیکی صمغ استخراج شده ازدانه بارهنگ
اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی
بررسی رابطه ی بین نوآوری، پیشگامی و ریسک پذیری با عملکرد سازمانی (مورد مطالعه: صنعت مواد غذائی در استان اصفهان)
بررسی رابطه ی بین گرایش به کارآفرینی و عملکرد سازمانی (مورد مطالعه: صنعت مواد غذایی در استان اصفهان)
بررسی مقایسه ای روندتولید و صادرات روغن زیتون درکشورهای خاستگاه تولید و ایران
مطالعه ی تطبیقی مدیریت تولید گندم میان کشورهای جهان و ایران طی سالهای 2000-2010
راهکارهای افزایش بهره وری و کارایی منابع انسانی در صنایع غذایی
راه های صرفه جویی درمصرف انرژی بانگرشی نو دربسته بندی موادغذایی
مطالعه تاثیر دما در دستگاه خشک کن بر روی چروکیدگی محصولات کشاورزی
تعیین ضرایب حلالیت بوسیله روش وزن سنجی و عبورپذیری درفیلم های پلاستیکی بسته بندی
بررسی اثرروشهای پخت مایکروویو و بخارپز برغلظت عناصرضروری آهن و مس درماهی کپورمعمولی Cyprinuscarpio
بینی الکترونیکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
پیش بینی اثراندازه و شکل مولکول معطربرنفوذپذیری پلیمرهای بسته بندی
تهیه ی فیلم های خوراکی با استفاده از مواد زیست تخریب پذیر و روش های اندازه گیری خصوصیات فیزیکی آن ها
تأثیر استفاده از شیرینکننده های رژیمی برخواص فیزیکوشیمیایی و حسی فراورده های نانوائی
سورفکتانتهای کاربردی در صنایع غذایی
تاثیرعوامل گلوتن و دی استیل تارتاریک اسید به عنوان امولسیفایربرحجم آوری خمیر مطالعه موردی درمورد حجم مخصوص اشترودل
بهینه سازی ویژگی های فیزیکو شیمیایی ژلاتین -استخراج شده ازپوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchusmykiss)
بررسی زندهمانی بیفیدوباکتریوم. لاکتیس درماست کم چرب قالبی با سه روش تلقیح متفاوت با استفاده از محیطTOS
مروری بر مطالعه ی نقش سیستم هیستامینرژیک بر اخذ غذای ناشی از نوسیسپتین
بررسی تاثیرزمان انبارمانی برمیزان سم اکراتوکسین دربیسکوئیت و کلوچه
بررسی اثرفرایند حرارتی برروی سم اکراتوکسین موجوددرنان باگت
بررسی کاربردی خصوصیات مهندسی پیاز زعفران
بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای کتیرا، صمغ عربی، آگار در پایدارسازی دوغ
بررسی نقش فرآیندهای حرارتی و غیرحرارتی مختلف دربهینه سازی بافت و ریزساختارفرآورده های لبنی
بررسی بیماریهای ناشی ازمصرف فرآورده های لبنی و رژیم غذایی درافرادمبتلا به آن
بررسی تاثیرمصرف صمغ بنه درفرآیندتولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی
بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس
بررسی اثرات فرآیندهای مختلف و انتخاب اجزا دربهینه سازی بافت نوشیدنی های عملگرا برپایه شیروتضمین کیفیت
بررسی لفاف های هیدروکلوئیدی پلی ساکاریدی و پروتئینی خوراکی دربهبود چسبندگی و جذب روغن فرآورده ی میگوی سوخاری
The optimization of Deep frying in dehydrate products by vacuum frying for quality assurance
اثربوجاری روی برخی ازویژگیهای ثقلی و اصطکاکی گندم
اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم
بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فراپالایش شده
بررسی امکان غنی سازی ماکارونی با ویتامین های گروه بی و فیبروتاثیر آن برسلامت انسان
بررسی خواص فیزیکی پرتقال واریته سیاورز
بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی پرتقال واریته والنسیا
بررسی تاثیر عصاره پروبیوتیکی و سوربات پتاسیم بر آلودگی کپکی پنیر فتای سنتی
تغییرات فیزیکوشیمیایی و کیفی سوریمی ماهی کاراس Carassius auratus gibelio)طی نگهداری در سردخانه -18 درجه سانتیگراد
حذف فلزسنگین کروم شش ظرفیتی با استفاده ازنانوذرات مغناطیسی ازپساب صنایع آبکاری
مدلسازی فرآیند خشک کردن موادغذایی اسمز و مایکروویو به روش شبکه عصبی مصنوعی
خشک کردن محصولات کشاورزی با استفاده از انرژی مایکروویو
بررسی اثر کاربرد )1- MCP -1 متیل سیکلو پروپن( در کاهش ضایعات وافزایش عمر انبارداری گوجه فرنگی رقم راپسونا
روند ژلاتینه شدن و بیاتی در محصولات نانوایی
کاهش جذب روغن در طی سرخ کردن مواد غذایی با استفاده از پوشش های خوراکی
مروری بر تاثیر به کارگیری هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز در ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
GAS-CHROMATOGRAPHY FROM THE GC-MS ANALYSIS FOR THE WALNUT GROWN IN IRAN
تغییرات ظرفیت آنتی اکسیدانی اسانس روغنی گردو (تازه، یکساله، دوساله) در طی انبارداری با روشDPPH
مروری بر تاثیر به کارگیری امولسیفایر سدیم استاروئیل لاکتیلات بر ویژگی های رئولوژیکی و مدت ماندگاری فرآورده های نانوایی
ترکیبات شیمیایی اسانس پسته سفید (pistacia vera L.) منطقه فیض آباد ایران
استویا جامعه ای سالم با تغذیه سالم
بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا 5.3 دی ان درروغن 5 واریته روغن زیتون ایرانی
بررسی تشکیل میزان استیگماستا 5.3 دی ان درفرایند بوگیری روغن 5واریته زیتون ایرانی
بررسی ویژگیهای زئولوژیکی روغن حاصل از3واریته زیتون درفرایند رنگ بری
ارزیابی شاخص های رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد درطی دوره رسیدن
آنالیز اسانس روغنی دانه هندوانه ابوجهل Citrullus colocynthis (L.) در ایران
اثر ارتفاع بر اسانس روغنی و ترکیبات شیمیایی بنه (Pistacia atlantica) منطقه خراسان رضوی
بررسی شاخص های کیفیت نانوائی ارقام گندم نان شمال وشمال غرب ایران
بررسی تاثیرپوشش خوراکی پکتین برمشخصات موز سرخ شده
ارزیابی ویژگیهای حسی پنیرفتای بدون آب پنیر تولید شده به عنوان جایگزین پنیر اولترافیلتراسیون
صمغ ها و اثرات آنها بر خواص حسی و بافتی محصولات نانوایی
جوانه گندم و فرآورده های تهیه شده ازآن
بررسی تاثیرتیمارهای حرارتی برصمغهای بومی ایران
بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان
بررسی میزان اکسیداسیون چربی فیله ی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss نگهداری شده در دمای 1± 4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر)
پردازش تصویر یک ابزار کارآمد جهت تخمین میزان ازت فرار کل در ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss )
غنی سازی با عصاره نوتراسوتیکال (Spinacia oleracea) رویکردی نوین جهت تولید محصولات لبنی فراسودمند
امکان سنجی تولید ماست عملگرا با استفاده ازباکتری ارزشمند بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم
ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ماست طعم دارکیوی غنی شده با عصاره Spinacia oleracea و بررسی شاخصهای رنگی آن درطول دوره نگهداری
بررسی خواص و پتانسیل عصاره گیاه دارویی Colchicum kotchyi به عنوان ضدمیکروبی طبیعی درجهت افزایش نگهداری فرآورده های غذایی
مطالعه روشهای تولید مونوکلونال آنتی بادی Mabs و بررسی اثرات درمانی و جنبه های اقتصادی آن درمیکروبیولوژی غذایی
بررسی اثرجایگزینی شیرین کننده استویا به جای ساکارز برخواص فیزیکی شیمیایی و حسی درنوشیدنی میوه ای پرتقال
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست طعم دارغنی سازی شده با عصاره Spinacia oleracea درطول دوره نگهداری
غنی سازی محصولات غذایی با افزودن Chlorophyll رنگدانه درمانگر
بهینه یابی فرمولاسیون ماست طعم دار قالبی غنی شده با عصاره Spinacia oleracea و انذازه گیری خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی آن در طول دوره نگهداری
پیشرفت های اخیر درکاربردها و اثرات سلامتی بخش پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
تولید بستنی پروبیوتیک
بررسی تأثیر افزودن صمغ پوسته اسفرزه بر بیاتی و خواص حسی کیک اسفنجی
ویژگی های پوسته اسفرزه و صمغ حاصل از آن
بررسی میزان آلودگی میکروبی کل وکپک دربرنج مصرفی درمشهد و مقایسه آن با برنج وارداتی
بررسی فواید و ویژگی های درمانی تمپه به عنوان غذای عملگر تخمیری
مطالعه اثرصمغ دانه بالنگو - مرو بررئولوژی و ساختاردیسپرسیون و ژلهای حاصل ازپروتئین های شیر
ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -2-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر
بررسی خواص کمی و کیفی کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرE471
مقایسه اثرات خمیرترش خشک و تازه بر ویژگیهای حسی و بیاتی نان
بررسی عملکردوویژگی فعالسازی های پلاسمینوژن
بررسی اثر پیش تیمارها و وضعیت سرخ کردن تحت خلأ بر روی ویژگی های کیفی محصولات
تأثیر استفاده از هیدروکلوئیدها بر بیاتی، خواص فیزیکوشیمیایی و حسی فراورده های نانوایی
بررسی ویژگیها وکاربردهای نانوامولسیونها
استفاده ازجایگزین های چربی برپایه پروتئین درتولید بستنی کم چرب
معرفی و بررسی کاربرد های شیرین بیان و گلیسیریزین موجود درآن به عنوان شیرین کننده
بررسی کیفیت نمک های تصفیه شده یددارارسالی به آزمایشگاه کنترل موادغذایی غرب مازندران درسال 1931
مروری بر مطالعه ی نقش سیستم سروتونرژیک بر اخذ غذای ناشی از نوسیسپتین/اورفانینFQ درجوجه
حذف فلزسنگین کروم شش ظرفیتی و همچنین کاهش هدایت الکتریکی و TDS با استفاده ازنانوذرات آهن مغناطیسی Fe3O4)
مروری براستفاده ازهیدروکلوئیدهاه درتهیه غذاهای سرخ شده
بهینه سازی فرآیند تولید عصاره انجیر عسل انجیر به منظور کاربرد درجایگزینی ساکاروز
ارزیابی حسی نوشیدنی فراسودمند تولید شده تخمیری بر پایه هندوانه
استفاده از پیشتیمار اسمزی برای خشک کردن مواد غذایی با هوای داغ
ارزیابی چروکیدگی در خشککن هوای داغ مجهز به محفظه پردازش تصویر
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان بر مشخصات موز سرخ شده
تجزیه وشناسایی ترکیبات بادام شیرین var dulcis Prunus amygdalusبه روش گاز کروماتو گرافی کوپل شده با طیف سنجی ( GC/MS
بررسی مواد تشکیل دهندهی کیک اسفنجی غنی شده با آرد جوانه گندم بدون چربی وتأثیر آنها بر روی محصول تولیدی
اثر دمای نگهداری و بوجاری روی برخی ازویژگیهای ثقلی و اصطکاکی گندم
اثر دمای نگهداری و رطوبت روی برخی ازویژگیهای ثقلی و اصطکاکی گندم
تاثیر تخلیه ی شکمی بر برخی خصوصیات کیفی بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط انجماد
بررسی تصفیه فیزیکوشیمیایی با استفاده از منعقد کننده های آلی و غیر آلی و تصفیه بیولوژیکی بر کاهش بار آلی پساب کارخانجات پنیر سازی
کاربردهای آب پنیر در صنایع غذایی وصنایع تخمیری و مشکلات زیست محیطی آن
بررسی اثر افزودن آرددانه نخود و عدس بر ترکیبات شیمیایی همبرگر ممتاز
مروری بر ساختار و ویژگی های دانه به و صمغ حاصل از آن
بررسی نقش بایوفیلم درفرآیند رشدچسبیده درتصفیه پساب صنعت لبنی
بررسی تاثیر لسیتین و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین گلوتن خشک در تولید اسپاگتی با آرد گندم غیر دوروم
بررسی کاربرد انعقاد و شناورسازی الکتریکی در تصفیه آب و فاضلاب های صنعتی